Test complet al vitezei de navigare invizibile pentru serverul VPN

Un serviciu VPN cu multă plăcere, ibVPN oferă toate funcțiile pe care le așteptați de la un furnizor de top – inclusiv VPN dublu și Smart DNS – pentru un preț mai mic decât majoritatea concurenților. Confidențialitatea excelentă și o bună selecție de servere combinate cu performanțe deosebite fac o recomandare ușoară.

Pro-uri
 • Opțiuni de criptare și securitate puternice
 • Performanță bună a serverului
 • Client bogat cu multe funcții avansate
 • Suporta P2P (cu servere dedicate)
 • Funcționează cu Netflix și BBC iPlayer
 • Încercare gratuită
Contra
 • Aplicație client complicată
 • Planuri de prețuri confuze
 • Rețea de server destul de mică

Testul de viteză ibVPN

Navigarea invizibilă Website-ul VPN face o afirmație îndrăzneață că serviciul lor este lăudat în întreaga lume pentru viteza și asistența sa (atinge asistența mai jos). Nu sunt deloc sigur cât de multă laudă au, dar au reușit o parte a vitezei. Testele mele au arătat că serverele lor nu pot decât să dețină propriile lor pe o piață VPN care oferă o mulțime de opțiuni. De fapt, voi pleca pe un membru și voi numi rezultatele testului de viteză la ibVPN pe internet destul de excelent.

Pentru performanțe și mai mari, dacă confidențialitatea nu este o problemă uriașă, ibVPN vă permite să vă conectați prin proxy la toate locațiile serverului lor. Utilizarea unui proxy înseamnă că conexiunea dvs. nu va fi criptată, dar faptul că nu aveți criptare ar putea face și mai rapid.

Așa cum este cazul fiecărui furnizor VPN pe care îl evaluez, rulez o serie de teste de viteză de încărcare și descărcare cu și fără conexiune VPN la ceea ce ar trebui să fie cel mai rapid server al meu, precum și cele șapte țări cele mai populare la care utilizatorii tind să se conecteze la.

Conexiunea mea de internet este rapidă cu 500 Mbit în jos și 100 Mbit în sus. Aceste viteze ne permit să vedem cât de bine funcționează serverele fără a fi nevoie să ne facem griji să nu atingem limitele impuse de ISP-ul meu.

Dacă sunteți curios cum se compară ibVPN cu alte opțiuni de furnizor populare, vă rugăm să aruncați o privire la tabelul meu de VPN-uri cu viteză cea mai rapidă în care compar toate serviciile de top..

Cel mai bun server
Rezultatele cele mai bune teste de viteză ale serverului ibVPNCu VPN Rezultatele cele mai bune teste ale vitezei de bază a ibVPN pe serverFără VPN
Statele Unite
ibVPN Uneste rezultatele testelor de viteză ale serverului VPN ale statelorCu VPN ibVPN Uneste Statele rezultate ale testelor de viteză de bazăFără VPN
Regatul Unit
Rezultatele testelor de viteză ale serverului ibVPN Marea Britanie VPNCu VPN Rezultatele testelor de viteză de la ibVPN Marea BritanieFără VPN
Canada
Rezultatele testelor de viteză ale serverului ibVPN Canada VPNCu VPN Rezultatele testelor de viteză de la ibVPN CanadaFără VPN
Australia
Rezultatele testelor de viteză ale serverului ibVPN Australia VPNCu VPN Rezultatele testelor de viteză ibVPN Australia de bazăFără VPN
Olanda
Rezultatele testelor de viteză ale serverului ibVPN Netherlands VPNCu VPN Rezultatele testelor de viteză de la ibVPN OlandaFără VPN
Germania
Rezultatele testelor de viteză ale serverului ibVPN Germany VPNCu VPN Rezultatele testelor de viteză de la ibVPN GermaniaFără VPN
Franţa
Rezultatele testelor de viteză ale serverului ibVPN France VPNCu VPN Rezultatele testelor de viteză de la ibVPN FranceFără VPN

Despre IBVPN

VPN-ul de Navigare Invizibilă se bazează în afara României și este înconjurător din 2010, deși echipa de bază a lucrat împreună încă șapte ani înainte de aceea la un serviciu doar pentru proxy. Cu această multă experiență din spatele lor, ibVPN înțelege foarte bine ce caută oamenii într-un furnizor VPN. Nu este de mirare că în prezent au peste 500.000 de utilizatori în întreaga lume, un număr care continuă să crească.

Confidențialitate și securitate

Când vine vorba de confidențialitate, ibVPN este la fel de bun ca acesta. Ei nu colectează și nu înregistrează nicio conexiune sau informații despre trafic. În propriile lor cuvinte:

Nu putem relaționa nicio activitate specifică cu niciun utilizator specific.

Politica de confidențialitate prevede că VPN-ul de navigare invizibilă respectă notificările legale. Dar, pentru că de fapt nu au date de predat, utilizatorii nu au nimic de preocupat. Având sediul în România, nu există nicio problemă cu privire la legile statului care necesită păstrarea datelor. O lege ca aceasta a existat o dată, dar a fost anulată după ce a fost declarată neconstituțională.

Doar o adresă de e-mail validă este necesară pentru a vă înscrie la serviciul ibVPN. Nu este necesar niciun nume sau alte informații personale. BitCoin și câteva alte criptomonede sunt disponibile ca opțiuni de plată.

Pe frontul de criptare, clientul VPN de navigare invizibilă oferă șase împerecheri de protocol / criptare. Din câte îmi dau seama, nu puteți amesteca și potrivi, ceea ce înseamnă că nu puteți crește nivelul de criptare cu protocolul preferat, după cum doriți.

Din cele șase perechi, unul are criptare pe 128 de biți (ceea ce este destul de ușor, iar clientul afirmă asta), 4 au criptare de 256 biți (un echilibru bun între viteza de descărcare și securitate) și unul are criptare 2048 biți. Acesta din urmă folosește SSTP ca protocol. Dacă sunteți în căutarea unei criptare puternică cu un alt protocol, nu este un lucru oferit în prezent de ibVPN.

Caracteristici

ibVPN oferă toate funcțiile pe care le-ați aștepta de la un furnizor VPN de nivel superior, precum și câteva suplimente. Un serviciu DNS inteligent este unul dintre acestea. Deși nu face mult pentru confidențialitate, acest serviciu este ideal pentru streamingul de conținut geo-blocat. În testele mele, atât Netflix-ul american, cât și iPlayer-ul BBC au fost deblocate când l-au folosit.

O altă caracteristică care iese în evidență, deși văd tot mai mulți furnizori care oferă acest lucru, este o dublă VPN. ibVPN nu iese din calea sa pentru a-l promova, dar este acolo. Există șase opțiuni de conexiune VPN duble folosind serverele din SUA, Olanda și Singapore. Ce înseamnă acest lucru este că vă puteți conecta la SUA prin Olanda, în Olanda prin SUA, în Singapore prin Olanda etc..

Am găsit că software-ul clientului este pe deplin prezentat și ușor de descris și de utilizat, deși uneori instabil pe Windows (dar departe de un întreruptor de tranzacții). Software-ul este disponibil pentru toate platformele principale. Există chiar și extensii / suplimente pentru Chrome, Firefox și Opera.

Ceva ce face clientul pe care mi l-a părut deosebit de drăguț, ceea ce puține alte servicii fac, este să arate încărcarea în timp real lângă fiecare opțiune de server. Această caracteristică scoate toate ghicirile din care server să se conecteze.

restricţii

Așa cum fac majoritatea furnizorilor de VPN, VPN-ul de navigare invizibilă limitează numărul maxim de conexiuni simultane. Aceștia setează acest număr la trei dacă obțineți planul Ultimate și la unul pentru conturi de nivel inferior.

Având în vedere că planul Ultimate este cu doar 2 dolari pe lună mai mult decât celelalte opțiuni și oferă funcții suplimentare, cum ar fi proxies, extensii de browser și permite P2P, cred că merită cheltuielile suplimentare. Chiar și atunci, este încă mai ieftin decât majoritatea concurenților. Dacă aceste numere de conexiune nu sunt suficiente, poate fi necesar să apelați la instalarea ibVPN pe routerul dvs., care este acceptat.

În afară de aceasta, serviciul ibVPN este nelimitat. Nu există limite privind lățimea de bandă, transferul de date sau viteza serverului sau numărul de comutatoare de server.

Analizând Termenii și condițiile de serviciu, două lucruri suplimentare au sărit la mine de care oricine folosește P2P ar trebui să fie conștient de:

 • Sunteți de acord să nu utilizați un robot, cum ar fi ReGet, GetRight, Go! Zilla sau alte programe similare, pentru a descărca conținut continuu într-o bază nesupravegheată sau asistată.
 • Sunteți de acord să utilizați Serviciul pentru transfer de fișiere peer-to-peer sau descărcare de torrent numai pe serverele din Luxemburg, Suedia, Olanda, Canada, Rusia, Lituania și Hong Kong.

Relații Clienți

ibVPN oferă o varietate de opțiuni de asistență, inclusiv live chat, e-mail și un sistem de bilete. Chat live este oferit pe site-ul lor web și se spune că este 24 de ore din 24, atât pentru probleme tehnice, cât și pentru vânzări. Am găsit asta pentru a fi exact. Oricând am încercat, cineva a fost acolo să-mi răspundă la întrebări.

Echipa de suport este formată din zece persoane. Toate răspunsurile pe care le-am primit au fost complete, cunoscute și cu siguranță nu au urmat un script predeterminat. Navigarea invizibilă Website-ul VPN include, de asemenea, secțiuni de cunoștințe și întrebări frecvente destul de mari, care abordează problemele mai frecvente. Există și un forum comunitar.

Toate abonamentele vin cu o garanție de returnare completă a banilor de 15 zile. Am analizat toate politicile și nu par să existe nicio șiruri atașate la rambursări, cum ar fi o sumă maximă de descărcare sau un număr maxim de conexiuni. Această lipsă de restricții înseamnă că puteți petrece primele 15 zile aruncând tot ce ați primit la serviciu pentru a vă asigura că acesta răspunde pe deplin nevoilor dvs..

De asemenea, puteți testa ibVPN drive timp de 24 de ore complet gratuit înainte de a efectua orice plată. Un proces gratuit este ceva foarte puțini furnizori și merită să profite. Dacă doriți, puteți accesa pagina de înscriere direct pentru aceasta, făcând clic aici.

De asemenea, puteți testa ibVPN drive timp de 6 ore complet gratuit înainte de a efectua orice plată.

Țări de locație server

Navigarea invizibilă VPN oferă în prezent 173 de servere în 97 de locații din 47 de țări. Acestea sunt numere foarte respectabile, care ar trebui să fie mai mult decât suficiente pentru majoritatea utilizatorilor. Dacă doriți să săpați mai adânc, aceasta este cea mai actualizată listă de servere ibVPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map