Test de viteză IPVanish

IPVanish oferă atât performanță, cât și putere. Vitezele rețelei lor de server sunt unele dintre cele mai bune din jur. Și clientul este configurabil și plin de funcții. Deși nu fără a dezavantajele sale, în special unele îngrijorări cu privire la confidențialitatea utilizatorilor, IPVanish este o VPN demnă de luat în considerare.

Pro-uri
 • Vitezele excelente ale serverului
 • Selecție excelentă de setări de criptare și funcții de confidențialitate
 • Fără politică de logare
 • Permite torentarea
 • Până la 10 conexiuni simultane
 • Asistența clienților poate fi accesată prin e-mail, chat și telefon
Contra
 • Cu sediul din SUA
 • Nu merge bine cu Netflix sau BBC iPlayer
 • Garanție scurtă de restituire a banilor pe 7 zile

Partea frontală și centrală pe pagina principală IPVanish sunt afirmația că sunt cel mai rapid VPN din lume. Aceasta este într-adevăr afirmația.

Din păcate, pe baza testelor mele de viteză, afirmația este inexactă și cel mai rapid VPN nu.

Acestea fiind spuse, IPVanish arată încă performanțe excelente și are multe de care să fie mândri. Viteza serverului din Marea Britanie, de exemplu – extrem de impresionantă.

Numerele de descărcări sunt excelente la nivel general.

Dacă ar trebui să mă năpustesc, aș putea striga Germania și Franța ca fiind puțin subpar.

Totuși, la 47,12 Mbps și, respectiv, 41,56 Mbps, aceste conexiuni sunt mai mult decât rapide pentru streaming video ultra-înaltă definiție sau descărcări de fișiere rezonabil de mari.

Pe partea de încărcare, lucrurile arată și mai bine. Cu o medie de 54,6 Mbps în cele opt locații testate, niciun alt furnizor nu merge mai bine.

Poate că IPVanish ar trebui să își schimbe cererea de pe pagina de pornire pentru VPN-ul postat din lume pentru încărcări. Atunci ar fi corecți.

Acestea fiind spuse, iată rezultatele testului de viteză IPVanish.

Cel mai bun server
IPVanish cele mai bune rezultate ale testelor de viteză ale serverului VPNCu VPN IPVanish cele mai bune rezultate ale testului vitezei de bază a serveruluiFără VPN
Statele Unite
IPVanish Uneste statele rezultate ale testului vitezei serverului VPNCu VPN IPVanish Uneste Statele rezultate ale testelor de viteză de bazăFără VPN
Regatul Unit
Rezultate de testare a vitezei serverului IPVanish Marea Britanie VPNCu VPN Rezultatele testelor de viteză de bază IPVanish din Regatul UnitFără VPN
Canada
Rezultate testare viteză server VPN Canada CanadaCu VPN Rezultatele testelor de viteză de bază IPVanish CanadaFără VPN
Australia
Rezultatele testelor de viteză ale serverului IPVanish Australia VPNCu VPN Rezultatele testului de viteză de bază IPVanish AustraliaFără VPN
Olanda
Rezultatele testelor de viteză ale serverului IPVanish Netherlands VPNCu VPN Rezultatele testelor de viteză de bază IPVanish NetherlandsFără VPN
Germania
Rezultatele testelor de viteză ale serverului IPVanish Germany VPNCu VPN Rezultatele testelor de viteză de bază IPVanish GermanyFără VPN
Franţa
Rezultatele testelor de viteză ale serverului IPVanish France VPNCu VPN Rezultatele testului de viteză de bază IPVanish FranceFără VPN

Este posibil să fi observat diferența mare dintre testele mele de viteză VPN și rulările de bază fără VPN. Este de așteptat.

Îmi execut toate testele cu o conexiune de internet de 500 Mbps și 100 Mbps în sus. Ambele sunt viteze pe care nu se pot potrivi în prezent serverele VPN ale consumatorilor.

Scopul folosirii unei conexiuni mult mai rapide este dezvăluirea performanțelor maxime reale ale serverului VPN.

Dacă, de exemplu, am rulat doar 50 Mbps, dispozitivul meu ar fi factorul limitativ pentru viteză – nu am ști niciodată că serverele IPVanish sunt capabile de performanțe mult mai mari..

Despre IPVanish

IPVanish a fost fondată în 2012 de Mudhook Media, o filială a grupului Highwinds Network. Compania sună la Orlando, Florida, acasă.

Din prima zi, IPVanish a fost setat să ruleze o rețea de servere VPN deținută integral. Este ceva foarte puțini furnizori și, cu siguranță, stabilesc IPVanish în afară de concurență.

Și, în mod clar, alții au luat act de când, de-a lungul anilor, IPVanish a devenit o marfă fierbinte și și-a schimbat mâinile de mai multe ori.

În 2017 au fost achiziționate de cunoscuta companie CDN Stackpath. Și în 2019, gigantul tech j2 Global a cumpărat IPVanish – împreună cu alți câțiva furnizori VPN mai mici.

Datorită multiplelor achiziții și creșterii finanțării rezultate, IPVanish a reușit și continuă să-și actualizeze software-ul și să-și crească rețeaua – aceasta din urmă include peste 1400 de servere din întreaga lume.

Confidențialitate și securitate

Unul dintre primele lucruri pe care majoritatea dintre noi utilizatorii VPN doresc să le știe este cât de bine se ocupă un serviciu de confidențialitate și securitatea datelor noastre.

În această privință, IPVanish se păstrează la un standard foarte ridicat.

Conform Politicii sale de confidențialitate, compania oferă un mediu cuprinzător fără logare:

IPVanish este un furnizor de servicii VPN cu jurnal zero, ceea ce înseamnă că nu păstrăm o înregistrare a vreunei conexiuni, trafic sau date de activitate în ceea ce privește serviciile noastre.

Teoretic, această afirmație ne garantează anonimatul oricând ne conectăm la unul dintre serverele lor.

Cu toate acestea, orice astfel de politică trebuie să fie susținută cu o tehnologie de vârf. Și acolo, IPVanish nu dezamăgește.

În mod implicit, IPVanish folosește protocolul OpenVPN cu criptare de 256 biți pentru toate conexiunile. Este o opțiune rapidă și sigură la care se adresează și alți furnizori VPN de top.

Serviciul folosește, de asemenea, protocoale criptografice de ultimă generație pentru schimbul și autentificarea cheilor, făcând în continuare imposibil accesul și citirea datelor transmise de către terți.

Pentru a rezista, IPVanish rulează propriul server DNS. Este încă un strat de confidențialitate care face ca activitățile dvs. online să fie mult mai greu de identificat, ca să nu mai vorbim, îmbunătățește performanța.

Este de remarcat faptul că IPVanish are sediul în Statele Unite și, ca atare, are o obligație legală de a respecta cererile de aplicare a legii din acestea. Nu este ideal pentru confidențialitate.

Pentru persoanele care conștientizează foarte mult securitatea, locația poate face ca serviciul să nu fie început.

De asemenea, este important să reținem că, în 2016, IPVanish a fost invocat și ulterior a furnizat date unei instanțe americane. Am abordat această problemă într-un detaliu mult mai mare în recenzia mea, dar, sinceritatea este, incidentul a pus pretențiile lor fără înregistrare în întrebări serioase.

Cu toate acestea, proprietarii lor actuali – care au preluat controlul companiei după ce a avut loc acest incident – insistă că, deși nu pot verifica ce înregistrare a avut loc înainte de a cumpăra IPVanish, ei sunt în conformitate cu politicile actuale de înregistrare zero și promit să le mențină cu orice preț..

Caracteristici

Pe lângă viteză excelentă, confidențialitate și securitate, există o serie de alte funcții pe care tindem să le căutăm într-o VPN.

Un client ușor de utilizat și robust este, fără îndoială, o necesitate, iar aplicația IPVanish livrează cu siguranță.

Software-ul lor funcționează foarte bine și este compatibil cu o gamă largă de computere și dispozitive. Acestea includ:

 • Dispozitive Windows (PC, tabletă, telefon)
 • MacOS
 • iOS
 • Android
 • Amazon Fire TV
 • Linux
 • Chromebook
 • Unele routere

Practic, dacă un dispozitiv se conectează la internet, există șanse excelente de a utiliza IPVanish cu acesta.

Pentru o mai mare compatibilitate, clientul IPVanish oferă mai multe opțiuni de protocol alternative. Vă vor permite chiar să utilizați o conexiune PPTP.

PPTP este un standard de criptare vechi de zeci de ani și compromis complet, dar este rapid și este încorporat în aproape fiecare dispozitiv conectat la internet fabricat astăzi.

În cele din urmă, utilizarea PPTP nu este recomandată, dar, într-un anumit punct, este mai bine decât nicio protecție.

O altă caracteristică pe care o căutăm mulți dintre noi este suportul BitTorrent. De asemenea, IPVanish livrează. De fapt, având în vedere rezultatele excelente ale testelor de viteză, este o opțiune excelentă pentru descărcări mari de fișiere.

Alte caracteristici care sunt prezente și contabilizate includ un comutator de încărcare integrat – pentru a vă proteja în caz de cădere a conexiunii VPN – precum și detectarea de scurgeri DNS și IPv6.

Restricții IPVanish

Deși IPVanish nu are prea multe restricții, există câteva lucruri demne de menționat.

În primul rând, serviciul nu acceptă conexiunea la rețeaua Tor.

Majoritatea dintre noi nu trebuie să folosim Tor și VPN în același timp și este o combinație care va încetini semnificativ viteza de conectare..

Dar, dacă doriți să construiți o abordare stratificată de securitate a datelor, limitarea este una care trebuie luată în considerare.

Suport slab pentru Netflix

Pentru streamerele dintre noi, IPVanish nu funcționează cu Netflix – cel puțin nu foarte bine.

Nu mă înșelați. Vitezele serverului sunt mai mult decât rapide pentru a susține streaming-ul de înaltă definiție. Problema este că IPVanish nu este grozav la deblocarea de conținut geo-blocat.

Acesta este unul dintre dezavantajele potențiale ale unui VPN care deține serverele sale. Cu excepția cazului în care fac pași speciali, face ca adresele lor IP să fie ușoare pentru blocarea unui serviciu precum Netflix.

Există câteva servere ciudate care vă pot accesa, dar sunt puține și între ele. Acesta este un caz în care IPVanish este o alegere slabă, mai ales că există o mulțime de alte VPN-uri care funcționează cu Netflix din care să alegeți.

Relații Clienți

Oricât de bun este software-ul lor, de hardware-ul lor fiabil și de conexiunile rapide, niciun serviciu VPN nu este imun la probleme. Dar, când apare o problemă, IPVanish are spatele.

În trecut, IPVanish avea o reputație de a furniza asistență clienților oarecum deficitară. Răspunsul direct a fost disponibil doar prin e-mail și până la un timp de răspuns de două zile a fost aproape dat.

În ultimul timp, însă, IPVanish a transformat lucrurile.

Suportul de chat în timp real este acum disponibil pe site-ul IPVanish.

De asemenea, au redus timpul mediu de răspuns al asistenței prin e-mail la 24 de ore mult mai rapid, cu un răspuns de două ore destul de comun.

Site-ul web oferă, de asemenea, un număr bun de articole utile și ghiduri de depanare care vă pot ajuta să vă dați seama în timp ce așteptați un răspuns.

Și dacă, când toate acestea sunt spuse și făcute, nu sunteți încă mulțumit de servici, IPVanish are o garanție de rambursare completă de 7 zile. Oricare ar fi motivele dvs., dacă doriți, puteți recupera banii.

Locații server

În afară de a fi rapid, rețeaua IPVanish este, de asemenea, destul de mare. Lista de server include în prezent 1437 de puncte finale în 77 de locații și 53 de țări.

Nu, rețeaua nu va câștiga niciun premiu pentru dimensiuni.

Dar, la fiecare locație, 99% dintre noi utilizatorii VPN s-ar putea dori să se conecteze este acolo. Și să nu uităm că IPVanish deține tot hardware-ul lor.

În mod critic, rețeaua IPVanish este o rețea globală de nivel 1, ceea ce înseamnă că serverele au acces direct la fiecare furnizor de coloane vertebrale de internet din lume.

Accesul la coloana vertebrală de internet se traduce prin restricții de transfer zero, ceea ce, la rândul său, se traduce prin rezultatele excelente ale testului de viteză IPVanish pe care le-am văzut..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map