Test de viteză Surfshark

Este rar să vezi că o nouă companie VPN devine o concurentă serioasă la fel de repede cum o are Surfshark. Dar, atunci când pornești de la sol cu ​​o politică de confidențialitate absolut etanșă, un client curat și ușor de utilizat, și să o sprijiniți cu o rețea de servere globală de dimensiuni bune, care oferă o performanță excelentă și un suport de streaming, este timpul pentru toată lumea înștiințare.

Pro-uri
 • Confidențialitate excelentă și securitate fără înregistrare
 • Performanță excelentă a serverului
 • Deblochează Netflix, BBC și multe altele
 • Client ușor de utilizat
 • Conexiuni simultane nelimitate
 • Suport torrenting
 • Ieftin
Contra
 • Viteză inconsistentă în câteva locații
 • Asistență destul de lentă pentru clienți

Teste de viteză

Ori de câte ori nu văd un furnizor VPN menționează viteza pe pagina lor de pornire, asta mă îngrijorează un pic. La urma urmei, a face pretenții exagerate de performanță este ceea ce fac toate VPN-urile. Încearcă să nu atragă atenția asupra vitezei, o admitere liniștită că lucrurile pur și simplu nu sunt atât de bune?

În cazul lui Surfshark, nu este deloc cazul.

Cu testele mele de viteză care arată 80 Mbps consecvente și descărcări pentru toate locațiile, cu excepția unei singure locații, Surfshark ar trebui să atragă atenția asupra numerelor lor. Verificând lista cu cele mai rapide VPN-uri, acestea sunt cu siguranță rezultate de top.

Numerele arată ceva mai rău, cu viteze de încărcare, unde mai mult de câteva locații ar putea folosi unele îmbunătățiri. Dar sunt încă foarte respectabili.

Și vorbind despre faptul că au nevoie de îmbunătățiri (și de o mulțime de lucruri), numerele în sus și în jos ale Australiei au fost ambele destul de abisale. Voi re-testa din nou în curând, în speranța de a vedea viteze mai bune. Dar, deocamdată, dacă aceasta este o țară la care doriți să vă conectați, este posibil să doriți să aruncați o privire spre NordVPN (a cărei performanță a terenului de jos a fost excelentă).

Totuși, în afară de acea excepție clară, rezultatele testului de viteză solid din Surfshark.

Înainte de a ajunge la aceste rezultate, doar o explicație rapidă. Rulez o conexiune la internet destul de rapidă, mult mai rapid decât orice server VPN se potrivește în mod rezonabil. Asta înseamnă că numerele pe care le vedeți pentru o anumită locație sunt teoretic maximele pe care le puteți aștepta vreodată de la aceasta. Nu sunt limitate de propriile viteze de conectare.

Dacă internetul dvs. este mai lent decât cele maxime, veți vedea numere mai mici. Doar că nu există nicio cale în acest sens.

Cu această mică atenționare ieșită din drum, mai jos sunt rezultatele testelor de viteză ale lui Surfshark pentru cele șapte locații cele mai populare la noi utilizatorii VPN. Am inclus și ceea ce clientul a considerat că este cel mai bun (și probabil cel mai rapid) server la care să mă conectez.

Cel mai bun server
Surfshark cele mai bune rezultate ale testului vitezei serverului VPNCu VPN Rezultă cele mai bune rezultate ale testului vitezei de bază a serveruluiFără VPN
Statele Unite
Rezultatele testelor de viteză ale serverului VPN Surfshark Unity StatesCu VPN Rezultatele testelor de viteză de la Surfshark Unites State unescFără VPN
Regatul Unit
Rezultatele testului de viteză al serverului VPN Surfshark Marea BritanieCu VPN Rezultatele testului de viteză de bază Surfshark Regatul UnitFără VPN
Canada
Rezultatele testelor de viteză ale serverului VPN Surfshark CanadaCu VPN Rezultatele testului de viteză de la Surfshark CanadaFără VPN
Australia
Rezultate testare viteză server VPN Surfshark AustraliaCu VPN Rezultatele testului de viteză de bază Surfshark AustraliaFără VPN
Olanda
Rezultatele testelor de viteză ale serverului VPN Surfshark Netherlands VPNCu VPN Rezultatele testelor de viteză de la Surfshark OlandaFără VPN
Germania
Rezultatele testelor de viteză ale serverului VPN Surfshark GermanyCu VPN Rezultatele testului de viteză de bază Surfshark GermanyFără VPN
Franţa
Rezultatele testelor de viteză ale serverului VPS Surfshark France VPNCu VPN Rezultatele testului de viteză de la Surfshark FranceFără VPN

Despre Surfshark

Surfshark este relativ nou venit pe piața VPN, dar, după cum am menționat în detaliu în recenzia mea completă, există deja o mulțime de lucruri despre serviciul.

Pentru început, Surfshark are sediul în Insulele Virgine Britanice, care este un teritoriu autonom, fără legi de păstrare a datelor pentru serviciile VPN (sau orice altceva, pentru asta). Este o veste excelentă pentru confidențialitate.

De asemenea, compania a făcut pași mari în ceea ce privește oferirea unei game largi de suport pentru dispozitive, prețuri competitive, securitate și confidențialitate excelente și o caracteristică ușoară pentru utilizator..

Sunt un începător VPN înfocat, angajat în mod clar să furnizeze tot ceea ce te-ai aștepta de la un serviciu de prim rang și sunt bine pregătiți să-și provoace rivalii mai mari..

Confidențialitate și securitate

Dacă sunteți în căutarea unui VPN care să ofere confidențialitate și securitate excelentă, Surfshark merită să vă uitați.

După cum am menționat anterior, au sediul în Insulele Virgine Britanice. Ca atare, nu sunt imune la eventualele solicitări de date potențiale ale autorităților interne sau străine.

În plus, Surfshark respectă o politică strictă de neînregistrare și nu stochează nicio informație dincolo de o adresă de e-mail și o parolă a contului criptat. Acestea vă permit chiar să plătiți serviciul folosind criptocurrency, anonimizând în continuare utilizarea dvs..

Din punct de vedere operațional privind confidențialitatea și securitatea, Surfshark merge, de asemenea, dincolo și dincolo pentru a vă proteja de expunerea datelor sau a activității pe internet oricui, oricând.

Nucleul eforturilor lor începe cu cea mai modernă criptare AES de 256 biți. Acesta este un standard care este considerat neîntrerupt cu tehnologia de astăzi.

De asemenea, sistemul folosește un hash de autentificare SHA512 și un schimb de chei DHE-RSA de 2048 biți și PFS, care protejează în continuare fiecare etapă a conexiunilor VPN.

Deoarece Surfshark este un serviciu cu mai multe platforme, acestea oferă criptarea lor în două arome de protocol: OpenVPN și IKEv2.

Ambele standarde sunt considerate de vârf și asigură că Surfshark își poate extinde protecția la aproape orice dispozitiv conectat la internet construit în ultimii douăzeci de ani.

Dacă sunteți cineva care este mai conștient de securitate, Surfshark vă permite chiar să operați în modul multi-hop (uneori cunoscut sub numele de VPN dublu), transmițându-vă datele prin mai multe server VPN pentru un nivel suplimentar de siguranță și confidențialitate..

Concluzia este că Surfshark este serios în legătură cu protejarea online. Chiar și recent au fost supuse unui audit de securitate independent pentru a dovedi la fel de mult. Noroc pentru oricine încearcă să pirateze sau să depășească sistemul de protecție pe mai multe straturi pe care l-au implementat.

Caracteristici

Construit de la sol pentru a fi cât mai practic și complet posibil, Surfshark oferă o varietate de caracteristici care o fac o potrivire excelentă aproape în orice tip de utilizator VPN.

Printre cele notabile se numără:

 • Un întrerupător de ucidere încorporat

  Clientul Surfshark vă va dezactiva internetul dacă VPN scade sau este altfel compromis. S-a întâmplat.

  Comutatorul de ucidere vă împiedică să trimiteți sau să primiți informații în mod clar prin conexiunea de internet standard. Vă ajută să vă mențineți în permanență confidențialitatea și securitatea.

 • Servere DNS private și protecție împotriva scurgerilor

  Surfshark operează propriile servere DNS (care nu păstrează jurnalele de rezoluție a numelor), iar software-ul client își aplică utilizarea atunci când v-ați conectat. Aceasta este o caracteristică esențială. Căutările DNS vă pot dezvălui activitatea pe internet oricui are acces la serverul DNS pe care îl utilizați.

  De exemplu, dacă utilizați un VPN cu serverele DNS furnizate de ISP, ISP va ști în continuare fiecare site web la care ați încercat să accesați, chiar dacă traficul în sine a fost criptat în permanență..

 • Mod de camuflaj

  Serviciul VPN al lui Surfshark oferă o caracteristică cunoscută sub denumirea de Mod de camuflare, care deghizează traficul VPN ca trafic web obișnuit. Acest lucru poate fi util atunci când căutați să evadați agitația sau blocarea de către un ISP.

  De asemenea, vă poate ajuta să vă deplasați în jurul unor regimuri complexe de cenzură pe internet, precum cele găsite în China sau Iran.

 • multihop

  Așa cum am menționat anterior, Surfshark acceptă trecerea datelor prin mai multe servere VPN. Dacă faceți acest lucru, vă spori și mai mult anonimatul și securitatea.

Cele mai bune știri despre lista lungă de caracteristici ale lui Surfshark sunt că oferă asistență pentru aproape orice dispozitiv pe care îl puteți imagina, inclusiv:

 • Dispozitive Windows
 • MacOS
 • iOS
 • Android
 • FireTV
 • Linux
 • Suport SmartDNS pentru Xbox, PlayStation și orice alt dispozitiv care permite setările DNS specificate de utilizator
 • Plugin-uri de browser pentru Chrome și Firefox

Surfshark salută, de asemenea, pe serverele lor BitTorrent și alți clienți P2P pentru fileharing și chiar vă permite să deblocați serviciul de aburire restricționat în regiune, precum Netflix.

După cum vă puteți da seama de această listă exhaustivă, Surfshark pare să facă tot posibilul să nu lase nicio piatră neîntreruptă pentru noi utilizatorii VPN.

restricţii

În comparație cu lista lungă de funcții oferite de Surfshark, lista lor de restricții este revigorant subțire. De fapt, nu pun limite în niciun fel la utilizarea serviciului lor, în afară de interdicția standard a activităților ilegale, ceea ce ar încălca Condițiile de furnizare ale serviciului lui Surfshark..

Surfshark oferă, de asemenea, un avertisment utilizatorilor cu privire la abuzul la conexiunile lor de dispozitiv nelimitate, menite să împiedice vânzătorii și alte partajări neautorizate de conturi.

Însă, dincolo de aceste restricții simple și standard, Surfshark vă oferă frâu liber asupra a ceea ce utilizați serviciul și cum îl faceți.

Relații Clienți

Deoarece niciun serviciu VPN nu poate funcționa în orice moment fără întreruperi sau dificultăți tehnice, serviciul pentru clienți este de o importanță deosebită pentru noi toți, indiferent cât de pricepuți am fi. Surfshark ne-a acoperit și pe noi acolo.

Acestea oferă asistență în direct 24 de ore din 24 și 7 prin chat sau e-mail, majoritatea e-mailurilor primind un răspuns în două ore.

Singurul dezavantaj pare să fie că secțiunea de auto-ajutor online a lui Surfshark nu este atât de cuprinzătoare. Totuși, acest lucru nu este rezonabil pentru un serviciu relativ nou și aștept să se îmbunătățească în timp.

Pentru a vă asigura că toți utilizatorii noi sunt mulțumiți, Surfshark vă oferă, de asemenea, o încercare gratuită a serviciului lor sub forma unei politici de rambursare fără probleme de 30 de zile.

Pentru a anula în orice moment al acelei perioade, trebuie doar să contactați asistența clienților prin intermediul chat-ului live sau a legăturii de e-mail furnizate pe site-ul Surfshark. Spuneți-le că doriți o rambursare și, dacă nu ați făcut nimic pentru a încălca condițiile de serviciu, veți primi banii înapoi chiar la fața locului.

Când vă înscrieți, asigurați-vă că profitați și de unul dintre codurile promoționale ale lui Surfshark. În acest fel, dacă decideți să păstrați serviciul, acesta vă va costa doar 1,99 USD pe lună. Acesta este un preț pe care niciun alt furnizor VPN de acest calibru nu îl poate atinge.

Locații server

Pentru aceia dintre noi, care sunt mai înclinați din punct de vedere tehnic, sau oricine încearcă să utilizeze o VPN pentru a obține restricții de geografie de conținut sau serviciu, numărul și locațiile serverelor unui furnizor este o sumă importantă. Ca un relativ nou venit în industrie, s-ar putea să vă așteptați ca Surfshark să cadă puțin în acest domeniu.

Dar, din nou, par să fie în fața curbei. În timp ce scriu acest lucru, rețeaua lui Surfshark este formată din peste 1040 de servere distribuite în 63 de țări, din Albania până în Vietnam și peste tot. Cu o extindere geografică de genul acesta, pariez că nu veți avea probleme pentru a găsi un server într-o locație de care aveți nevoie.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map