Teste de viteză ale serverelor CyberGhost

CyberGhost oferă confidențialitate online excelentă, mii de servere cu o acoperire internațională excelentă și software-ul user-friendly, bogat în funcții – toate la un preț greu de învins. Cu viteză rapidă de conectare pentru a susține totul, oricine caută un furnizor VPN de nivel superior nu trebuie să caute mai departe.

Pro-uri
 • Zero logging pentru confidențialitate maximă
 • Distribuție excelentă de server cu peste 71.00 de servere în 90 de țări
 • Viteze de conectare foarte rapide
 • Funcționează cu Netflix și BBC iPlayer din SUA
 • Permite torentarea P2P
 • Garanție lungă de returnare de 45 de zile
Contra
 • Companie-mamă cu reputație discutabilă
 • Configurare manuală OpenVPN
 • Nu funcționează din China

Teste de viteză

Nu sunt niciodată sigur la ce fel de performanță se poate aștepta de la CyberGhost. Spre deosebire de aproape toate celelalte servicii VPN, acestea nu au fost niciodată mari în ceea ce privește formularea de reclamații de la furnizorii cel mai rapid.

Ar putea fi o performanță liniștită de admitere nu este costumul lor puternic? Nu chiar.

Cu excepția notabilă a Australiei, testele mele de viteză CyberGhost arată că serverele lor pot depăși mai mult decât propriile lor. De fapt, acestea sunt în prezent cel mai rapid serviciu VPN din jur.

Acest lucru nu a fost întotdeauna necesar pentru a fi cazul.

CyberGhost a avut o dată reputația de a fi un pic de slog. Dar, cu lansarea recentă a versiunii 7 a software-ului lor și unele îmbunătățiri semnificative ale rețelei, acesta este acum un furnizor VPN cu care trebuie să fie luate în considerare.

Înainte de a vorbi despre specificații, vă rugăm să vă amintiți că testez intenționat cu o conexiune la internet, care este mult mai rapidă decât pot fi potrivite de orice furnizor VPN – de aici discrepanța mare în ceea ce privește viteza dintre VPN și niciun test VPN. Fac acest lucru pentru a obține cele mai bune numere posibile pentru fiecare server, care nu sunt limitate la limitele de viteză ale propriului meu internet.

Cu alte cuvinte, viteza pe care o vedeți sunt maximele pe care le puteți aștepta. Rezultatele dvs. reale pot fi limitate de propria dvs. conexiune.

Deci, dacă testul meu arată o viteză de 100 Mbps și internetul dvs. poate face doar 60 Mbps, undeva în intervalul de 50 Mbps este ceea ce veți obține.

Rezultatele performanței

Cu excepția menționată mai sus a Australiei, viteza de descărcare a CyberGhost este constant în sus de 80 Mbps și adesea mai mare de 90 Mbps. Pentru un VPN de consum, este într-adevăr foarte rapid.

Și în timp ce rezultatul australian este departe de a rupe orice record, performanța este cu siguranță suficient de bună chiar și pentru streaming-ul de calitate HD.

Încărcările sunt puțin mai rele. Dar, în cea mai mare parte, încă mai aprind.

Australia este din nou destul de lentă, la fel ca și America de Nord – atât SUA, cât și Canada. Așadar, dacă performanța de încărcare în aceste regiuni contează mult pentru dvs., este posibil ca un alt furnizor să fie în regulă (vă trimit din nou la lista cu cele mai rapide VPN-uri).

În toate celelalte cazuri, CyberGhost livrează și apoi unele.

Cel mai bun server
Cele mai bune rezultate ale testelor de viteză ale serverului VPN CyberGhostCu VPN Cele mai bune rezultate ale testelor de viteză de bază ale serverului CyberGhostFără VPN
Statele Unite
CyberGhost Uneste statele rezultate ale testului de viteză a serverului VPNCu VPN CyberGhost Uneste Statele rezultate ale testelor de viteză de bazăFără VPN
Regatul Unit
Rezultatele testelor de viteză ale serverului VPN din Marea Britanie CyberGhostCu VPN Rezultatele testului de viteză de bază CyberGhost Marea BritanieFără VPN
Canada
Rezultatele testelor de viteză ale serverului VPN CyberGhost CanadaCu VPN Rezultatele testelor de viteză de la CyberGhost CanadaFără VPN
Australia
Rezultatele testelor de viteză ale serverului VPN CyberGhost AustraliaCu VPN Rezultatele testelor de viteză de bază ale CyberGhost AustraliaFără VPN
Olanda
Rezultatele testelor de viteză ale serverului VPN CyberGhost NetherlandsCu VPN Rezultatele testelor de viteză de bază CyberGhost OlandaFără VPN
Germania
Rezultatele testelor de viteză ale serverului VPN CyberGhost GermanyCu VPN Rezultatele testelor de viteză de bază ale CyberGhost GermanyFără VPN
Franţa
Rezultatele testelor de viteză ale serverului VPN CyberGhost FranceCu VPN Rezultatele testului vitezei de bază CyberGhost FranceFără VPN

Despre CyberGhost VPN

CyberGhost este în vigoare din 2011, ceea ce îi face unul dintre cei mai consacrați furnizori VPN.

Bazate în România, se mândresc că sunt mari susținători ai culturii și libertății internet necenzorate – o cerere pe care o susțin prin politica lor excelentă de logare zero.

Și cu peste 20 de milioane de utilizatori pe tot globul, CyberGhost face în mod clar multe lucruri corect.

Confidențialitate și securitate

Foarte puțini furnizori VPN fac confidențialitate, precum și CyberGhost. Deși Politica lor de confidențialitate nu este cel mai accesibil document – alte VPN-uri fac o treabă mult mai bună – odată ce luptați prin intermediul acestuia, veți găsi că CyberGhost s-a angajat să nu colecteze nicio informație în timp ce utilizați serviciul lor. Citez:

 • NU știm în niciun moment care utilizator a accesat vreodată un anumit site sau serviciu
 • NU știm ce utilizator a fost conectat la serviciul nostru VPN CyberGhost la un moment dat sau ce IP-ul serverului VPN CyberGhost l-au folosit.
 • NU știm setul de adrese IP originale ale computerului unui utilizator

Spre deosebire de mulți alți furnizori care pretind înregistrare zero, CyberGhost nu înregistrează nici măcar date anonime. Vorbim despre lucruri cum ar fi timestele de conectare și durata sau utilizarea lățimii de bandă, de obicei stocate și utilizate pentru întreținerea rețelei.

După cum am menționat deja, CyberGhost numește România acasă. Întrucât este o țară considerată pe scară largă ca fiind foarte prietenoasă cu intimitatea, acesta este un lucru bun.

În ciuda faptului că se află în UE, România nu face parte din nicio colaborare de schimb de informații precum Five Eyes, Nine Eyes sau Fourteen Eyes. Această lipsă de cooperare înseamnă că CyberGhost este la îndemâna FBI, NSA, GCHQ și orice altă agenție de informații occidentale la care vă puteți gândi (nu că colectează date pe care le pot transmite în primul rând).

În timpul procesului de înscriere, singura informație necesară este o adresă de e-mail (și puteți utiliza cu ușurință un cont manechin în acest scop). Serviciul este plătit în mod anonim folosind Bitcoin (deși cardurile de credit și PayPal sunt, de asemenea, acceptate).

Criptare și protocoale

Standardele de criptare utilizate de CyberGhost sunt la fel de puternice.

În mod implicit, clientul utilizează OpenVPN cu un cifru AES-256-CBC și autentificare hash SHA256 pentru canalul de date, un cifru AES-256, criptarea cheii RSA-4096 și autentificarea hash SHA384 pentru canalul de control și schimbul de chei ECDH-4096 pentru secretul înainte.

Dacă nu sunteți sigur ce înseamnă acest lucru, este sigur că nimeni nu vă va decripta datele – vorbim despre nivelurile de criptare a gradului militar aici.

OpenVPN este, de asemenea, o alegere implicită bună datorită cât de rapid este.

Alte protocoale acceptate includ L2TP / IPsec și PPTP.

Testele mele nu au arătat niciun fel de scurgeri DNS, IP sau WebRTC. Acestea par a fi prevenite în mod eficient de către client.

Caracteristici

Toate platformele majore acceptă software-ul client CyberGhost, inclusiv Windows, macOS, iOS și Android. Deși nu există un software specific pentru acestea, CyberGhost este, de asemenea, ușor de configurat pe Kodi, Linux și multe routere.

În ceea ce privește caracteristicile, tot ceea ce așteptați să fie acolo, există de la o funcție de comutare a opțiunii la capacitatea de a trece peste serverele DNS.

Alte caracteristici notabile includ capacitatea de a exclude anumite site-uri web de la utilizarea VPN, selecția portuară la întâmplare, protecția WiFi nesecurizată și tunelarea split. Acesta din urmă poate fi de mare ajutor dacă doriți să obțineți și mai multe performanțe din rețeaua de servere deja rapidă a CyberGhost.

CyberGhost se extinde și dincolo de domeniul funcționalității VPN pure, oferind un blocant de anunțuri, o protecție site-ul malware și o compresie a datelor. Nu sunt sigur cât de bine funcționează în practică, dar, teoretic, acesta din urmă ar putea să reducă ușor costurile de utilizare a datelor mobile.

Toate aceste funcții sunt dezactivate în mod implicit, dar pot fi comutate de la client cu apăsarea unui buton.

Singurul meu animal de companie cu CyberGhost – și nu sunt singurul furnizor VPN care a făcut acest lucru – este cât de diferit de drastic sunt clienții Windows și MacOS. Clientul macOS lipsește, de asemenea, câteva caracteristici, inclusiv tuneluri împărțite și protecție WiFi.

Nici măcar în cartea mea nu este un întreruptor de tranzacții, dar este ceva care trebuie să conștientizeze. În ceea ce privește partea flip, găsesc de fapt software-ul Mac ceva mai puțin obturator și mai intuitiv de utilizat.

restricţii

Serviciul CyberGhost permite până la șapte conexiuni simultane. Fiecare furnizor VPN are acest tip de restricție (în mare parte pentru a-și proteja infrastructura împotriva abuzurilor), iar limita stabilită de CyberGhost este una dintre cele mai bune din jur.

Dacă intenționați să utilizați mai multe dispozitive în același timp, acesta este cu siguranță ceva de luat în considerare.

P2P este permis, dar numai pe anumite servere – marcate clar în client – și nu există restricții de lățime de bandă sau de viteză de niciun fel.

Relații Clienți

În timp ce am auzit recenzii mixte despre asistența clienților CyberGhost, nu am avut probleme cu acestea.

Asistența poate fi accesată 24/7 prin chat live și este rapid pentru a răspunde. Pentru întrebări mai detaliate, există și un sistem de e-mail / ticketing. Chatul live este disponibil chiar în germană și franceză, deși numai în anumite perioade ale zilei.

VPN CyberGhost oferă o bază de cunoștințe online substanțială. Include ghiduri de instalare și utilizare pentru toate platformele majore. Există, de asemenea, mai multe secțiuni de depanare, precum și o întrebare frecventă.

Dacă te gândești să iei mai întâi serviciul pentru o unitate de testare, CyberGhost oferă o garanție de returnare a sumelor de 45 de zile din industrie. Asta ar trebui să vă ofere mult timp pentru a evalua și a decide dacă acest VPN este potrivit pentru dvs..

De asemenea, nu uitați să utilizați unul dintre codurile cupon CyberGhost la înregistrare. Veți ajunge să plătiți semnificativ mai puțin pe lună dacă decideți să păstrați serviciul.

Locații server

Numărul de servere pe care le execută un furnizor VPN este adesea un indicator bun al robustetei unui serviciu. Pentru mulți utilizatori, acesta poate fi, de asemenea, factorul decisiv.

În departamentul de server, CyberGhost nu dezamăgește. În momentul redactării acestei date, ei oferă 7159 de servere în 90 de țări.

Doar o serie de furnizori au mai multe servere, iar cele 90 de țări acceptate se încadrează ferm în partea de sus a gamei. Pentru majoritatea dintre noi, lista de servere VPN CyberGhost are tot ce avem nevoie vreodată, mai ales atunci când aveți în vedere cât de rapide sunt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map