Teste de viteză ale serverelor NordVPN

NordVPN este un furnizor care pare să facă totul bine. Este un adevărat serviciu fără jurnal, are un număr mare de servere rapide cu acoperire globală excelentă și oferă o tonă de funcții avansate. Și totul este înfășurat într-un client super prietenos și intuitiv. NordVPN este un serviciu cu care nu poți greși.


Pro-uri
  • Confidențialitate excelentă cu zero logări
  • Rețea mare de servere (și în continuă creștere)
  • Performanțe bune de conectare
  • Servere de specialitate (inclusiv VPN dublu, ofuscat și Tor peste VPN)
  • Client curat, ușor de utilizat
  • Funcționează cu Netflix și cu majoritatea altor servicii de streaming
  • Permite Torrenting și P2P
  • Ofera adrese IP dedicate
Contra
  • Nicio caracteristică de tunel divizat
  • Un pic scump pe planurile pe termen mai scurt

Teste de viteză

Când navigați pe site-ul NordVPN, veți citi afirmații precum „Viteza fulgerului” și „Servere superbe peste tot”. În mod clar, NordVPN îi place să creadă că sunt la vârf de performanță.

După cum se dovedește, au absolut dreptate.

Înainte de a ajunge la detalii, trebuie să clarificăm un lucru. Testez cu viteze de internet mult mai mari decât pot fi potrivite orice VPN (500 Mbps în jos, 100 Mbps în sus). Acest lucru înseamnă să vă asigurați că rezultatele nu sunt limitate de performanța propriei conexiuni.

Dacă internetul dvs. obișnuit este mai lent decât cifrele NordVPN, acele viteze mai scăzute sunt ceea ce vă puteți aștepta. Cu asta din cale, reveniți la rezultate!

Vitezele de descărcare ale NordVPN sunt rapide și consecvente.

Australia este singura locație care ar putea folosi o îmbunătățire. Dar chiar și așa cum stau lucrurile, viteze de peste 30 Mbps nu sunt nimic de plâns și mai mult decât suficiente pentru marea majoritate dintre noi.

Vitezele de încărcare sunt, de asemenea, excelente și, de asemenea, foarte consistente.

De fapt, performanța NordVPN aici este una dintre cele mai bune pe care le-am văzut. În general, majoritatea dintre noi ne pasă mai mult de descărcări peste încărcări. Dar, dacă vă încadrați în cel din urmă grup, acesta este cu siguranță un furnizor VPN de luat în considerare.

Un alt lucru de remarcat este că am crezut că selecția software-ului client de cel mai bun server al meu este puțin oprită. Face o treabă rezonabilă, dar am găsit să aleg cel mai mic server de încărcare din zona mea, de obicei mi-au dat viteze ușor mai bune.

Diferența nu a fost uriașă. Dar dacă încercați să extrageți fiecare ultimă performanță din VPN, selecția manuală a serverului pare să fie alegerea mai bună aici.

Dacă sunteți curios cum NordVPN se acumulează în raport cu alte servicii, consultați pagina mea de comparație VPN cea mai rapidă. Și, în cazul în care vă întrebați, pe aceeași pagină, mă ocup și de mai multe detalii despre modul în care sunt executate testele mele.

Cel mai bun server
Cele mai bune rezultate ale testului de viteză ale serverului VPN NordVPNCu VPN Rezultatele cele mai bune rezultate ale testului de viteză de bază NordVPN pe serverFără VPN
Statele Unite
NordVPN Uneste rezultatele testelor de viteză ale serverului VPN ale statelorCu VPN NordVPN Uneste Statele rezultate ale testelor de viteză de bazăFără VPN
Regatul Unit
Rezultatele testelor de viteză ale serverului VPN NordVPN din Regatul UnitCu VPN Rezultatele testelor de viteză de bază NordVPN Marea BritanieFără VPN
Canada
Rezultatele testelor de viteză ale serverului VPN NordVPN CanadaCu VPN Rezultatele testelor de viteză de bază NordVPN CanadaFără VPN
Australia
Rezultatele testelor de viteză ale serverului NordVPN Australia VPNCu VPN Rezultatele testelor de viteză de bază NordVPN AustraliaFără VPN
Olanda
Rezultatele testelor de viteză ale serverului VPN NordVPN NetherlandsCu VPN Rezultatele testelor de viteză de bază NordVPN OlandaFără VPN
Germania
Rezultatele testelor de viteză ale serverului NordVPN Germany VPNCu VPN Rezultatele testelor de viteză de bază NordVPN GermaniaFără VPN
Franţa
Rezultatele testelor de viteză ale serverului NordVPN France VPNCu VPN Rezultatele testelor de viteză de bază NordVPN FranceFără VPN

Despre NordVPN

NordVPN are sediul din Panama.

Compania a fost înființată în 2012 și, deși este destul de nouă, nu te lăsa să te păcălească. NordVPN face totul bine.

Acestea oferă un serviciu excelent, bogat în caracteristici, evitând multe dintre greșelile pe care unii dintre concurenții săi le comit.

Potrivit paginii lor, NordVPN este inspirat din idealurile tehnologiei inovatoare și libertatea, încrederea și încrederea clienților. Si arata.

Acesta este motivul pentru care, în ciuda vârstei relativ fragede, serviciul a fost recomandat de către PCMag, Wired, Yahoo! Tech, CNet, Forbes și TechRadar.

Confidențialitate și securitate

Când vine vorba de confidențialitate, nimeni nu o face mai bine decât NordVPN.

Pentru început, au sediul în Panama, o țară fără legi de păstrare a datelor, supraveghere guvernamentală zero și un internet complet necenzurat. Panama este la îndemâna organizațiilor americane NSA și a organizațiilor britanice GCHQ.

NordVPN este, de asemenea, unul dintre doar o serie de furnizori care nu realizează cu adevărat logging, așa cum se precizează clar în Termenii lor de serviciu:

NordVPN nu monitorizează, stochează sau înregistrează jurnalele pentru niciun utilizator VPN. Nu stocăm timbre de timp de conectare, lățime de bandă uzată, jurnalele de trafic, adrese IP.

Și așa trebuie să fie.

Deși timbrele anonime și lățimea de bandă utilizate par a fi lucruri care nu pot fi folosite pentru a vă identifica în mod unic, nu este, din păcate, acest lucru. Dacă aveți resurse potrivite (la guvernare), veți fi surprins ce puteți face cu aceste date.

Prin faptul că nu păstrează aceste statistici, cel mai bun lucru pe care NordVPN îl poate face atunci când li se cere să-i întoarcă este să-și ridice din umeri (ignorând faptul că a ajunge în acest punct în Panama ar fi dificil, pentru început).

Singurele informații personale pe care NordVPN le solicită este o adresă de e-mail. Plata se poate face complet anonim folosind Bitcoin.

În ceea ce privește securitatea, NordVPN folosește criptarea de grad militar.

Implicit cu clienții Windows, macOS și Android este protocolul OpenVPN peste UDP cu criptarea AES-256-CBC și o cheie Diffie-Hellmann pe 2048 biți. Clientul iOS utilizează IKEv2 / IPsec cu algoritmul de criptare AES-256-GCM și tastele Diffie-Hellmann 3072 biți.

Dacă aceste acronime și numere nu înseamnă mult pentru dvs., tot ce trebuie să știți este că datele dvs. sunt perfect sigure.

Pentru cei în cauză, vă veți bucura, de asemenea, că testul meu NordVPN nu a dezvăluit nicio scurgeri IPv4, IPv6 sau WebRTC..

Dacă nivelurile implicite de protecție tocmai nu le-au redus pentru dvs., NordVPN oferă, de asemenea, două funcții suplimentare pentru care vă poate interesa.

Primul se numește dublă VPN. NordVPN este unul dintre câțiva furnizori pe care îi știu care îl susține.

Pe scurt, dubla VPN vă permite să înlăturați două servere VPN. Datele lasă dispozitivul criptat ca de obicei și călătorește la primul server VPN. Odată ajuns acolo, în loc să mergeți pe internet, datele dvs. sunt criptate a doua oară și transmise către un al doilea server VPN. O singură dată la al doilea server va accesa internetul.

A doua caracteristică, Onion over VPN – numită și Tor peste VPN – este similară, dar în loc să înlăture un al doilea server VPN, îți trimite datele prin rețeaua Tor. Toată comunicarea dvs. ajunge să acceseze internetul dintr-un releu Tor.

Vă rugăm să rețineți că utilizarea fie a unei VPN duble, fie a Onion peste VPN vă va încetini conexiunea. Dar, dacă securitatea și confidențialitatea sunt de maximă importanță, folosirea oricăreia dintre aceste funcții poate merita.

Unul din ultimele caracteristici de securitate demne de menționat acceptate de NordVPN este funcționalitatea switch switch. Dacă, din orice motiv, conexiunea dvs. VPN ar trebui să scadă brusc, comutatorul de oprire va închide orice site sau software pe care îl configurați în prealabil cu acesta..

În acest fel puteți fi sigur că nu vor fi expuse accidental date sensibile.

Caracteristici

NordVPN este compatibil cu aproape toate platformele sub soare. Toate numele mari pe care le așteptați precum Windows, macOS, iOS și Android sunt acolo, dar la fel este și Windows Home, Chrome OS, Linux, RaspberryPi și un număr imens de routere.

Software-ul client este aspect elegant și intuitiv de utilizat.

Vă puteți conecta fie de pe o hartă a lumii, fie de pe servere de listă. Conectarea de pe hartă va alege cel mai bun server disponibil din țară, probabil în funcție de sarcină și distanță până la locația dvs..

Conectarea din lista de server vă oferă mult mai mult control. Lista vă va oferi încărcările serverului curente și distanțele lor față de dvs. Din acest meniu, puteți alege, de asemenea, un server specific pentru un VPN peer-to-peer sau dublu VPN.

Pentru cei obișnuiți să selecteze servere după numele orașului, acest lucru nu este ceva acceptat de clientul NordVPN. În cele din urmă, acest lucru nu contează deloc, deoarece puteți alege pe baza distanței reale, a distanței.

Cred că a ieșit în evidență și mi-a fost cam ciudat la început, deoarece sunt atât de obișnuit să pot conecta acest mod.

Am observat câteva diferențe între versiunile Windows și macOS. Acesta din urmă nu s-a simțit la fel de complet, deși este foarte utilizat.

De exemplu, lipsa de a putea sorta serverele din lista de servere după încărcare sau distanță lipsea. Nu este un opritor de emisiune prin orice mijloace, ci o caracteristică pe care ar fi frumos să o ai. Îmi imaginez că, de când este implementat în versiunea Windows, va ajunge în cele din urmă și la alte platforme.

Funcționalitatea switch-ului, Onion over VPN și Double VPN sunt disponibile cu NordVPN. Vă rugăm să consultați secțiunea Confidențialitate și securitate de mai sus pentru mai multe detalii despre cele trei funcții.

Smart DNS, marcat în acest caz ca Smart Play, este, de asemenea, prezent și înregistrat.

Această caracteristică funcționează prin rezolvarea solicitărilor DNS în anumite locații, permițându-vă să urmăriți conținut geo-blocat. Într-adevăr, NordVPN funcționează cu Netflix și iPlayer-ul BBC mai bine decât majoritatea altor furnizori.

Nu este necesar să faceți nimic la sfârșitul dvs. pentru a merge la DNS inteligent. Acesta detectează automat când este nevoie și vă orientează în mod corespunzător căutările.

Pentru informații mult mai detaliate despre toate aceste caracteristici, vă rugăm să treceți la revizuirea mea despre NordVPN.

restricţii

Singura restricție pe care o are fiecare furnizor VPN este numărul de conexiuni simultane. Pentru NordVPN, este setat la 6. Acesta este un nivel înalt al industriei pe care niciun alt furnizor nu le poate corespunde.

Dacă aveți o mulțime de dispozitive (sau mulți membri ai familiei) care vor fi conectate la VPN în același timp, păstrați cu siguranță NordVPN pe radarul dvs..

Nu există alte restricții de care trebuie să vă faceți griji cu NordVPN.

Relații Clienți

Suportul 24/7 la NordVPN vine sub formă de chat live (metoda preferată), un sistem de ticketing sau e-mail. Facebook și Twitter sunt, de asemenea, opțiuni viabile pentru întrebări mai puțin sensibile.

Răspunsul este rapid și pare cunoscător.

De două ori am contactat suportul pentru chat pentru a le testa rapiditatea și cunoștințele, vorbeam cu cineva în mai puțin de două minute. Oamenii cu care am vorbit par să știe despre ce vorbeau și nu am simțit că am fost citit dintr-un scenariu.

Pentru asistență autoservire, site-ul NordVPN oferă, de asemenea, o gamă largă de întrebări frecvente și tutoriale de configurare pentru aproape orice sistem de operare, dispozitiv și router imaginabile.

Până de curând, NordVPN oferea o probă gratuită de 7 zile. Nu mai este cazul. Cu toate acestea, au câteva reduceri grozave, care sunt susținute de politica lor generoasă de rambursare de 30 de zile, în cazul în care nu sunteți pe deplin mulțumit de serviciu.

Singura avertizare este că, dacă solicitați o rambursare din cauza unei probleme tehnice (nu că am intrat în niciunul), NordVPN va încerca să o rezolve mai întâi.

Locații server

NordVPN are o rețea destul de impresionantă de servere. În prezent, numărul este de 5645 de mașini în 58 de țări.

Numărul mare de servere este al doilea numai la Acces la Internet privat. Deși, cu NordVPN, puteți alege cu ce server să vă conectați. Nu puteți fi cu PIA.

Numărul de țări nu este nici cel mai mare (această onoare aparține lui HideMyAss! Și PureVPN), dar aș avea bani buni, va fi mai mult decât suficient pentru 99% dintre utilizatori. Nu mă puteam gândi la o singură țară la care aș putea dori să mă conectez la aceasta, care nu se află pe lista de server NordVPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me