Teste de viteză ale serverelor TunnelBear

TunnelBear este una dintre cele mai bune experiențe prietenoase pe care le veți găsi într-un VPN. Este posibil să nu aibă cea mai mare rețea de server sau cea mai mare listă de funcții. Dar, serverele lor au o viteză consistentă bună, software-ul lor este foarte simplu de utilizat, asistența pentru clienți este utilă, iar politica lor fără logging este la fel de clară. Mai ales dacă sunteți începător VPN, nu treceți cu vederea TunnelBear.

Pro-uri
 • Vitezele consistente ale serverului
 • Criptare puternică
 • Politică clară, verificată independent, fără înregistrare
 • Software foarte user-friendly
 • Versiune gratuită (limitată la 500 MB pe lună)
Contra
 • Puține funcții avansate
 • Nu funcționează cu Netflix sau alte servicii de streaming
 • Rețea de server foarte mică
 • Fără suport pentru chat

Teste de viteză

Spre deosebire de aproape orice alt furnizor VPN, TunnelBear nu face nicio afirmație publică cu privire la performanțele bune ale serverului. Cu toate că, după ultima mea rundă de teste de viteză, sunt sigur că ar putea.

În aproape toate locațiile pe care le-am testat, vitezele de descărcare sunt destul de rapide pentru a face pe oricine să fie fericit. De asemenea, sunt extrem de consistenți. Acesta este, pentru mine, un semn al unei bune gestionări a rețelei și a echilibrării sarcinilor serverului.

Singurul rezultat care iese ca un deget mare este Australia. Voi rula un alt test acolo în scurt timp și voi actualiza acest articol dacă rezultatele se îmbunătățesc. Dar, deocamdată, dacă Australia este locul în care doriți să vă conectați, poate doriți să căutați în altă parte. Testele de viteză ale PureVPN au dat cele mai bune rezultate în acea parte a lumii.

Mergând pe cealaltă direcție, performanța de încărcare a lui TunnelBear a fost la fel de consistentă, chiar dacă nu foarte inspirată. Marea majoritate dintre noi ne pasă de descărcări și, prin urmare, probabil că nu este o problemă uriașă. Dar, dacă ai tendința de a trimite frecvent fișiere mari, în medie, NordVPN oferă cele mai rapide viteze acolo.

Un lucru de realizat cu testele mele este că folosesc o conexiune la internet foarte rapidă. Este destul de rapid în mod intenționat, astfel încât niciun furnizor VPN să nu se potrivească cu el. Testarea în acest fel îmi permite să aflu adevăratele viteze maxime ale fiecărui server.

Toate acestea, ca să spun, este posibil ca numerele pe care le vedeți să nu fie la fel de bune ca cele pe care le fac eu. Dacă aveți limite de descărcare a conexiunii la internet la 30 Mbps, pur și simplu nu este posibil să vedeți viteze VPN în intervalul 60 Mbps. În acest caz, m-aș aștepta la cifre la sud de 25 Mbps.

Iată acum rezultatele testelor de viteză TunnelBear pentru cele șapte locații la care se conectează cel mai frecvent utilizatorii VPN. Am inclus, de asemenea, rezultatele pentru ceea ce aplicația client a considerat a fi cel mai bun server al meu (adică, serverul care, teoretic, ar trebui să-mi ofere cele mai bune performanțe).

Și dacă sunteți curios cum sunt tarifele TunnelBear față de alți furnizori, consultați comparația mea cu cele mai rapide VPN-uri.

Cel mai bun server
TunnelBear cele mai bune rezultate ale testelor de viteză ale serverului VPNCu VPN TunnelBear cele mai bune rezultate ale testului vitezei de bază a serveruluiFără VPN
Statele Unite
Rezultatele testelor de viteză ale serverului VPN TunnelBear Unites StateCu VPN Rezultatele testelor de viteză de bază ale TunnelBear Unites StateFără VPN
Regatul Unit
Rezultatele testelor de viteză ale serverului TunnelBear Marea Britanie VPNCu VPN Rezultatele testelor de viteză de la TunnelBear Marea BritanieFără VPN
Canada
Rezultatele testelor de viteză ale serverului TunnelBear Canada VPNCu VPN Rezultatele testelor de viteză de la TunnelBear CanadaFără VPN
Australia
Rezultatele testelor de viteză ale serverului TunnelBear Australia VPNCu VPN Rezultatele testelor de viteză de bază TunnelBear AustraliaFără VPN
Olanda
Rezultatele testelor de viteză ale serverului TunnelBear Netherlands VPNCu VPN Rezultatele testelor de viteză de la TunnelBear OlandaFără VPN
Germania
Rezultatele testelor de viteză ale serverului TunnelBear Germany VPNCu VPN Rezultatele testelor de viteză de la TunnelBear GermanyFără VPN
Franţa
Rezultatele testelor de viteză ale serverului TunnelBear France VPNCu VPN Rezultatele testelor de viteză de la TunnelBear FranceFără VPN

Despre TunnelBear

Puține companii VPN au o recunoaștere a numelor mai bună decât TunnelBear. Au început din 2011, făcându-l unul dintre primii pionieri ai produselor VPN de consum și un nume de încredere în industrie..

Compania a fost fondată în Toronto, Canada, de Daniel Kaldor și Ryan Dochuk, doi veterani din industria tehnologică. Ambele au intrat în aventura cu ani de experiență în sectorul tehnologiei, incluzând interpreți la Microsoft și Research in Motion. În 2018, TunnelBear și-a unit forțele cu McAffee, împrumutând și mai multă greutăți numelui său.

Confidențialitate și securitate

Unul dintre aspectele pe care cei mai mulți dintre noi le utilizează VPN le așteaptă de la furnizorul nostru este o garanție a confidențialității noastre. TunnelBear oferă tocmai asta, într-un detaliu deosebit și într-un limbaj clar. Ele precizează exact ce date colectează, de ce și pentru ce le folosesc.

În multe cazuri, TunnelBear oferă chiar explicații detaliate despre modul în care au stabilit ce date să colecteze și ce renunțați la schimb (cum ar fi să nu primiți e-mailuri personalizate în schimbul cărora nu vă strângeți numele complet). Printre principalii furnizori de VPN, nivelul de detaliu găsit în politica de confidențialitate TunnelBear este de neegalat.

În plus față de politica lor de confidențialitate generală, Tunnel Bear nu ține niciun registru al niciunei activități a utilizatorilor în timpul conectării la serviciu. Aceasta înseamnă că nu stochează nicio înregistrare a adreselor dvs. IP, a interogărilor DNS sau a site-urilor și serviciilor utilizate. Nu trebuie să vă faceți griji pentru nimeni care vă uită peste umăr.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că TunnelBear poate promite că nu vor vinde sau schimba informațiile dvs. către terți din orice motiv. Nu păstrează niciunul, pentru a începe. Poate că această afirmație din politica lor de confidențialitate rezumă cel mai bine la toate acestea.

TunnelBear NU stochează adresele IP originare ale utilizatorilor atunci când sunt conectate la serviciul nostru și, prin urmare, nu pot identifica utilizatorii atunci când sunt furnizate adrese IP ale serverelor noastre. În plus, nu putem dezvălui informații despre aplicații, servicii sau site-uri web pe care utilizatorii noștri le consumă în timp ce sunt conectați la Serviciile noastre; deoarece TunnelBear NU stochează aceste informații.

A face declarații de confidențialitate și a le urmări sunt două lucruri separate. Și mulți furnizori VPN (din păcate) nu le place să joace după propriile lor reguli. Nu este așa cu TunnelBear. Sunt doar unul dintre furnizorii care se supun unui audit de securitate anual independent și apoi publică rezultatele pentru toată lumea. Auditul lui Surfshark este singura altă instanță cunoscută a unui furnizor VPN care face acest lucru.

Pe lângă o bună confidențialitate, TunnelBear oferă, de asemenea, securitate de ultimă generație. Vorbim de criptarea AES de 256 biți prin protocoalele OpenVPN sau IPsec / IKEv2 (în funcție de platforma pe care o utilizați).

Puterea de criptare înțeleaptă care face ca TunnelBear să fie cât mai aproape de rezistența la gloanțe cu tehnologia de criptare de astăzi. Te poți simți destul de darnic încrezător, nimeni nu va avea niciodată capacitatea de a arunca o privire asupra datelor tale.

Dar, de ce să vă stabiliți acolo. TunnelBear face chiar un pas mai departe și oferă o caracteristică cunoscută sub numele de GhostBear. Scopul său este deghizarea traficului VPN într-un mod care îngreunează orice ISP să-l detecteze în primul rând. Această tehnologie vă asigură securitatea și confidențialitatea la un alt nivel.

Caracteristici

Una dintre revendicările TunnelBear despre faimă este că sunt unul dintre puținii furnizori VPN majori care oferă un nivel gratuit de servicii. Aveți permis până la 500 MB de trafic pe cont în fiecare lună fără taxă.

Desigur, nu este o mulțime de date. Și pentru orice utilizare VPN mai serioasă (cum ar fi streamingul video sau descărcarea), veți dori să investiți în nivelul lor plătit. Cu toate acestea, într-un pic, 500 MB este suficient pentru a vă păstra protejat (când, de exemplu, utilizând Wi-Fi public).

Spre deosebire de majoritatea soluțiilor VPN gratuite, TunnelBear nu acceptă nivelul lor gratuit, deși publicitate sau alte activități neprietenoase pentru utilizatori. Deci, ca utilizator gratuit, nu ești obligat să faci compromisuri cu privire la confidențialitatea ta. Puteți chiar să vă dublați limita de trafic dacă sunteți dispus să trimiteți un mesaj despre experiența dvs. cu software-ul.

Există, desigur, o mulțime de alte funcții, atât utilizatorii gratuit, cât și cei plătiti ai serviciului.

 • Modul Vigilant

  Numele TunnelBear pentru un comutator de ucidere, acesta elimină tot traficul de pe dispozitivul dvs. dacă conexiunea VPN scade. Dacă vă preocupă eliberarea accidentală de date sau scurgeri de IP, această funcționalitate va ajuta la prevenirea acestora.

 • Cel mai apropiat tunel

  Software-ul TunnelBear vă oferă posibilitatea de a-l lăsa să gestioneze până unde vă conectați. Pe baza numai cunoștințele de fond despre care este conștient (cum ar fi încărcarea serverului și congestionarea rețelei), va alege un server care vă va oferi cele mai bune viteze.

 • Asistență multiplă platforme

  TunnelBear oferă clienți pentru Windows, MacOS, iOS și Android, precum și plugin-uri pentru browser pentru Chrome, Firefox și Opera. În toate cazurile, software-ul lor rulează rapid și este unul dintre cele mai ușor de utilizat pe care le-am văzut.

 • Asistență Torrent

  Deși nu este publicizat explicit, TunnelBear acceptă BitTorrent și alte protocoale de partajare a fișierelor P2P pe toate serverele sale.

restricţii

Într-un exemplu în care nicio veste nu este o veste bună, TunnelBear nu are multe restricții. Nu blochează în mod activ traficul și nu accelerează viteza rețelei. Există doar două limite de care trebuie să conștientizăm.

Unul, TunnelBear permite conectarea a până la cinci dispozitive în același timp. Dar, pentru majoritatea dintre noi, este destul. Singura altă limită se aplică utilizatorilor de nivel gratuit. Ca unul, sunteți limitat la 500 MB de date pe lună.

Relații Clienți

Asistența clienților TunnelBear este receptivă, în măsura în care furnizorii de VPN. Aceștia garantează un răspuns din partea departamentului de asistență în termen de 48 de ore de la depunerea unei probleme. În realitate, însă, vă puteți aștepta la un răspuns în două ore sau mai puțin. Asta a fost, cel puțin, experiența mea.

Nu există niciun chat live disponibil, dar asta nu ar trebui să fie o problemă pentru majoritatea dintre noi. Reprezentanții Ursului de tunel Am tratat toate întrebările răspuns prin e-mail în detaliu și cu pași ușor de urmărit. De asemenea, sunt rapide să insereze simboluri legate de urs în orice comunicare cu clienții. Luminează starea de spirit și mă bucur de asta. Dar, dacă vă obosiți repede de aceste lucruri, cu siguranță este ceva de luat în considerare.

În secțiunea de ajutor, site-ul TunnelBear oferă câteva secțiuni de început și depanare decentă. Deși scurte, ambele pot fi de mare ajutor în rezolvarea problemelor de instalare, conexiune sau viteză.

De asemenea, este de remarcat faptul că TunnelBear nu are o politică de restituire. Aceștia vor colabora cu clienții de la caz la caz dacă aveți o problemă cu serviciul plătit, dar nu există garanții. Cu toate acestea, întrucât au un nivel gratuit, este dificil să vedeți această politică ca o restricție. Cei mai mulți dintre noi ar fi luat deja TunnelBear pentru o învârtire cu mult înainte de a face upgrade la un cont plătit.

Locații server

În ceea ce privește infrastructura de rețea a lucrurilor, TunnelBear este un pic pe partea de lumină. În prezent, acestea rulează servere în 23 de țări. Din moment ce toți suspecții obișnuiți există, asta ar trebui să fie suficient pentru majoritatea dintre noi. Cu toate acestea, este de departe un apel la cele 131 de țări pe care PureVPN le oferă, de exemplu.

TunnelBear nu specifică, de asemenea, câte servere au la fiecare locație. Cu siguranță este multiplu, deoarece de obicei primesc o adresă IP complet diferită după conectare (un indicator puternic pe care îl utilizează un centru de date diferit). Și, deși ar fi frumos să știți numerele exacte, poate nu este mare lucru. Testele mele de viteză arată performanțe bune, iar în final, asta este ceea ce contează.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map