Testele mele de viteză ale serverelor ExpressVPN

Unul dintre cei mai cunoscuți furnizori VPN din jur, ExpressVPN oferă performanțe rapide, un design software excelent pentru clienți și unele dintre cele mai puternice caracteristici de securitate pe care le veți găsi. Este ușor atât pentru începători, cât și pentru a alerga și alerga și împachetează mai multă energie decât suficient pentru orice utilizator avansat.

Pro-uri
 • Un client bogat și intuitiv
 • Puternică tehnologie de back-end
 • O mulțime de servere și locații server
 • Vitezele de conectare rapide și consistente
 • Funcționează cu Netflix din SUA
 • Asistență clienți de top
Contra
 • Unele înregistrări agregate
 • Nu este cel mai ieftin

Teste de viteză ExpressVPN

Pe aproape fiecare pagină a site-ului ExpressVPN, veți vedea legături de declarații „de mare viteză” sau „ultra-rapide”. Sunt puțin cochetari? Poate. Dar, fiind unul dintre furnizorii de VPN mai consacrați, viteza rapidă este ceea ce m-aș aștepta, cu atât mai puțin să fie o dezamăgire. După ce am rulat bateria obișnuită de teste, pot spune că, cu o mică excepție, Express VPN livrează. Atât viteza de descărcare cât și cea de încărcare au fost de top și au fost foarte consistente în toate testele mele.

Singura mică excepție a fost descărcările pentru Canada, unde am văzut rezultate destul de proaste la fiecare test. Vitezele din toate celelalte locații din întreaga lume au variat de la medie peste viteză aprinsă. Nu sunt sigur care a fost tranzacția cu Canada, dar îmi voi efectua testele cândva în curând pentru a vedea dacă problemele au fost rezolvate. Între timp, dacă Canada este o țară la care trebuie să vă conectați des, vă recomand fie Accesul la Internet privat, fie VPN-ul cu Navigare Invizibilă. Ambele au arătat performanțe excelente acolo.

Dacă sunteți curios despre scorurile VPN Express în raport cu alți furnizori, treceți pe pagina principală unde compar toate serviciile VPN de mare viteză unele cu altele. De asemenea, nu uitați să aruncați o privire la recenzia mea completă ExpressVPN pentru a vedea cum se desfășoară dincolo de doar performanțele.

Cel mai bun server
Rezultatele cele mai bune teste ale vitezei serverului VPV ExpressVPNCu VPN Rezultatele cele mai bune rezultate ale testului vitezei de bază a serverului ExpressVPNFără VPN
Statele Unite
ExpressVPN Uneste rezultatele testelor de viteză ale serverului VPN ale statelorCu VPN ExpressVPN Uneste Statele rezultate ale testelor de viteză de bazăFără VPN
Regatul Unit
Rezultate testare viteză server VPN Marea BritanieCu VPN Rezultatele testelor de viteză de bază ExpressVPN din Regatul UnitFără VPN
Canada
Rezultatele testelor de viteză ale serverului VPN ExpressVPN CanadaCu VPN Rezultatele testelor de viteză de bază ExpressVPN CanadaFără VPN
Australia
Rezultatele testelor de viteză ale serverului VPN ExpressVPN AustraliaCu VPN Rezultatele testului vitezei de bază ExpressVPN AustraliaFără VPN
Olanda
Rezultatele testelor de viteză ale serverului VPV ExpressVPN NetherlandsCu VPN Rezultatele testelor de viteză de bază ExpressVPN OlandaFără VPN
Germania
Rezultatele testelor de viteză ale serverului ExpressVPN Germany VPNCu VPN Rezultatele testului vitezei de bază ExpressVPN GermaniaFără VPN
Franţa
Rezultatele testelor de viteză ale serverului VPN ExpressVPN FranceCu VPN Rezultatele testelor de viteză de bază ExpressVPN FranceFără VPN

Despre ExpressVPN

ExpressVPN operează în afara Insulelor Virgine Britanice. A fost fondată în 2009, ceea ce îl face unul dintre cei mai vechi și mai consacrați furnizori VPN premium de pe piață. Este, de asemenea, una dintre cele mai mari și mai populare. Express VPN este un avocat vocal pentru confidențialitatea și libertatea internetului și, spre deosebire de câțiva alți furnizori, nu toate vorbesc nici ele. O susțin cu ajutorul financiar semnificativ al diferitelor organizații non-profit care luptă pentru protejarea libertății internetului și a drepturilor de confidențialitate. Și este un lucru minunat de văzut.

Confidențialitate și securitate

Pe site-ul lor, ExpressVPN susține că are cea mai bună protecție VPN anonimă și promite să nu vă înregistreze niciodată istoricul de navigare, datele despre trafic sau interogările DNS. În timp ce asta este totul grozav, diavolul este adesea în detalii. Afirmațiile de pe o pagină de vânzări nu vă oferă întotdeauna întregul adevăr.

Așa cum fac cu fiecare furnizor VPN pe care îl privesc, am citit Termenii și condițiile serviciului VPN Express și am aflat că, într-adevăr, pot păstra informații suplimentare despre utilizarea dvs. Aceasta include datele (deși nu orele) de când vă conectați la serviciu, la ce locație a serverului vă conectați și la cantitatea totală de date transferate în fiecare zi. Deoarece aceste informații sunt stocate anonim, veștile bune sunt că niciuna dintre ele nu poate identifica în mod unic niciun utilizator. Scopul său este acela de a analiza și echilibra performanța rețelei.

Faptul că ExpressVPN este bazat pe Insulele Virgine Britanice (BVI) este, de asemenea, de mică îngrijorare. Deși este un teritoriu britanic, BVI nu are legi obligatorii de păstrare a datelor și este liberă să supravegheze afacerile sale interne fără interferențe exterioare. Presupun că, în viitor, Marea Britanie ar putea aplica presiuni asupra guvernului BVI pentru a aduce legile sale de păstrare a datelor în concordanță cu legile (oribile pentru confidențialitate) care există în Marea Britanie. Dar până acum nu s-a întâmplat nimic de genul acesta.

Pentru criptare, ExpressVPN oferă literalmente cele mai puternice opțiuni pe care le puteți obține. Opțiunile lor includ AES-256-CBC pentru a cripta canalul de control cu ​​o strângere de mână RSA-4096 și autentificare hash SHA-512. Dacă acești termeni tehnici nu înseamnă mult pentru dvs., știți că unii ar considera că aceste niveluri de criptare sunt exagerate, atât de puternice sunt. Utilizarea criptării puternice de obicei costă performanța, dar așa cum am văzut, ExpressVPN nu are astfel de probleme. Cumva, au reușit să tragă din ceea ce mulți alții nu reușesc, atât de kudos pentru ei.

Un alt aspect important al confidențialității VPN este scurgerile DNS și WebRTC, care, dacă există, vă pot dezvălui adresa IP, făcând întregul exercițiu de utilizare a VPN un punct de vedere. Tot aici ExpressVPN primește o sănătate curată, deoarece testele mele au scos la iveală zero astfel de scurgeri.

Un ultim lucru demn de menționat pe partea de confidențialitate este că din 2016, Express VPN rulează o versiune .onion a site-ului lor web, ceea ce îl face accesibil utilizatorilor Tor anonimi. Combinați acest lucru cu capacitatea de a plăti serviciul folosind Bitcoin și puteți obține un abonament ExpressVPN fără o singură urmă de identitate sau locație adevărată..

Caracteristici

ExpressVPN a făcut o treabă bună în echilibrarea funcțiilor cu ușurință în utilizare. Consider clientul lor foarte logic și intuitiv. Durează aproximativ 5 secunde pentru a obține rulmenții și a fi în funcțiune. Accesul la toate opțiunile mai avansate, cum ar fi funcționalitatea comutatorului de ucid internet, este exact acolo unde m-aș aștepta.

Software-ul client este disponibil pe toate platformele majore, inclusiv Windows, Mac, Android și iOS, dar ExpressVPN poate fi instalat și rulat pe Linux, Chromebookuri și diverse routere.

ExpressVPN acceptă toate cele patru protocoale VPN majore: OpenVPN folosind atât TCP cât și UDP, SSTP, L2TP / IPSec și PPTP. Setarea implicită a software-ului pe toate platformele este OpenVPN, dar puteți trece cu ușurință la orice alt protocol oricând doriți.

Există mai multe caracteristici adiționale ExpressVPN pe care mulți alți furnizori VPN nu le oferă. SmartDNS este o astfel de ofertă. În timp ce utilizați SmartDNS nu face nimic pentru confidențialitatea și securitatea online, este ideal dacă doriți să accesați Netflix, BBC iPlayer sau orice alte servicii de streaming geo-blocate. Deoarece nu criptează datele, SmartDNS are ca rezultat mai puține probleme de buffering. Poate fi, de asemenea, instalat pe aproape orice dispozitiv capabil de internet, de la televizoare inteligente la console de jocuri și dispozitive similare Roku. SmartDNS-ul Express VPN este inclus cu abonamentul.

Software-ul client este dotat cu o funcție de testare a vitezei încorporată, care verifică în timp real toate serverele pentru a afla care sunt cele mai rapide viteze de descărcare. Desigur, doar pentru că un server are viteza de aprindere în acest moment, nu înseamnă că va trece în 10 minute. Totuși, această caracteristică vă permite să luați o decizie mai educată cu privire la unde să vă conectați, ceea ce este mult mai bun decât să intrați în orb.

ExpressVPN rulează, de asemenea, un site web întunecat accesibil folosind browserul Tor la http://expressobutiolem.onion/, care este ideal pentru cei care trăiesc în țările în care utilizarea VPN este „încruntată”. Este destul de ușor pentru guverne să restricționeze accesul la site-urile VPN și să împiedice cetățenii să se înscrie. Fiind accesibil printr-o adresă .onion, ExpressVPN devine la fel de greu de cenzurat pe cât îl primește.

restricţii

ExpressVPN restricționează numărul de dispozitive pe care le puteți conecta în același timp la 3. Aceasta este doar jumătate din ceea ce oferă liderul industriei NordVPN. În practică, în funcție de nevoile dvs., poate fi suficient. Dacă găsiți că aveți nevoie de mai multe, puteți opta pentru un furnizor diferit, cum ar fi Private Internet Access sau IPVanish, sau instalați VPN pe un router (ExpressVPN oferă instrucțiuni de configurare detaliate) care contează ca un singur dispozitiv. Totuși, ultima opțiune este ceva mai avansată.

În afară de numărul de conexiuni simultane, singura altă restricție pe care trebuie să o urmați este să vă asigurați că jucați frumos atunci când utilizați VPN. Un comportament necorespunzător include spam-ul, hacking-ul etc. Acestea sunt lucruri pe care orice furnizor VPN nu le va permite să faci, cu riscul de a-ți încheia contul..

ExpressVPN nu are lățimea de bandă, ora zilei sau restricții de comutare a serverului. De asemenea, permit partajarea de fișiere BitTorrent și peer-to-peer pe toate serverele lor.

Relații Clienți

Asistența clienților pentru VPN Express este disponibilă 24/7. Dacă trebuie să luați legătura, aveți două opțiuni: chat live și e-mail. Chatul live va fi, de obicei, cel mai rapid pariu.

În general, reprezentanții serviciului clienți au fost prietenoși și foarte informați.

În câteva ocazii, răspunsurile lor inițiale au fost atât de utile pentru „reinstalarea aplicației”. Dar chiar și în aceste cazuri, odată ce treci de acel prim schimb, lucrurile funcționează. Chiar și la cele mai complexe întrebări mi s-a răspuns satisfacției mele complete.

ExpressVPN oferă o bază de cunoștințe online aprofundate, care ar trebui să aibă grijă de majoritatea, dacă nu de toate, de nevoile dvs. de bază. Au ghiduri de configurare detaliate, care includ instrucțiuni pictoriale pas cu pas pentru aproape fiecare platformă sub soare. De asemenea, au un ghid extins de depanare care oferă soluții pentru cele mai frecvente probleme tehnice.

Deși ExpressVPN este pe partea de preț – chiar dacă profitați de un cod promoțional – abonamentul dvs. este susținut de o garanție de 30 de zile dacă nu sunteți complet satisfăcut de aceasta. Personalul de asistență va încerca mai întâi să vă ajute să rezolvați indiferent de problema dvs., dar dacă rezoluția nu este spre satisfacția dvs., veți putea primi o rambursare completă.

Locații server

Deși nu ocupă locul de top, ExpressVPN este cu siguranță aproape de capul pachetului atunci când vine vorba despre locațiile și țările serverului. Cu un hardware puternic în 151 de locații din 95 de țări, acestea sunt înainte de aproape orice alt furnizor VPN, cu excepția liderului serverului HideMyAss! și PureVPN al doilea server. Puteți arunca o privire la lista completă de servere ExpressVPN aici.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map