Testele mele de viteză ale serverelor PureVPN

Începând cu 2006, PureVPN este un furnizor bine respectat și unul dintre veteranii industriei VPN. Este cunoscut pentru viteze de conectare rapide, acoperire globală excelentă a serverului și posibilitatea de a accesa aproape orice conținut geo-blocat. PureVPN are tot ce ai nevoie pentru o experiență rapidă, privată și necenzurată pe internet, totul pentru un preț mic, pe care alții îl pot bate..


Pro-uri
  • Viteze excelente
  • Rețea uriașă de server (131 de țări)
  • Deblochează Netflix, iPlayer și peste alte 70 de servicii de streaming
  • Compatibil cu peste 50 de dispozitive și platforme
  • Furnizor VPN de jurnal zero verificat independent
  • Opțiune IP dedicată
  • De mare valoare
Contra
  • Aplicațiile ar putea utiliza un pic mai mult poloneză
  • Unele probleme de conexiune intermitentă

Teste de viteză

Site-ul PureVPN afirmă că este cea mai rapidă perioadă de serviciu VPN. Aceasta este o cerere mare și una greu de verificat cu certitudine absolută.

Acestea fiind spuse, testele mele de viteză au arătat că serverele lor sunt într-adevăr foarte, foarte rapide. Acest lucru a fost valabil în special pentru descărcări. În întreaga placă, viteza de conectare a fost de 80 Mbps și mai mare, iar cel mai bun server a intrat la 112,6 Mbps..

Foarte puține alte VPN pot potrivi aceste numere. Deci, poate cea mai rapidă cerere a PureVPN este justificată până la urmă.

În ceea ce privește încărcarea lucrurilor, rezultatele sunt la fel de impresionante – cu excepția Americii de Nord, care este. Vitezele de încărcare atât în ​​SUA, cât și în Canada, deși încă rapide, au fost vizibil mai scăzute. Acest lucru este valabil mai ales pentru Canada.

Cu toate acestea, pentru marea majoritate dintre noi, acestea ar trebui să fie în continuare suficient de rapide.

Un lucru de reținut este că testez cu o conexiune la internet, care este mult mai rapidă decât pot fi potrivite de orice furnizor VPN. Acest lucru îmi permite să descopăr performanțele adevărate ale fiecărui server.

Numerele afișate de testele mele sunt viteza maximă pe care o puteți aștepta și pot fi limitate de propria dvs. conexiune la internet.

Cu alte cuvinte, dacă internetul dvs. are 50 Mbps, nu vă așteptați să vedeți 100 Mbps descărcări de la PureVPN. Ceva în intervalul 40-45 Mbps este ceea ce m-aș aștepta în această situație.

Mai jos sunt testele de viteză pentru șapte locații la care utilizatorii VPN tindem să ne conectăm cel mai frecvent. De asemenea, este inclus un test pentru cel mai bun server al meu, determinat de clientul PureVPN.

Dacă doriți să vedeți alte locații adăugate, nu ezitați să luați legătura. Puteți vizita, de asemenea, pagina de comparare a vitezei pentru a vedea cum face PureVPN față de alte VPN-uri rapide.

Cel mai bun server
Cele mai bune rezultate ale testului vitezei pe serverul VPN PureVPNCu VPN Rezultatele celor mai bune viteze de bază ale serverului PureVPN pentru viteza de bazăFără VPN
Statele Unite
PureVPN Uneste rezultatele testelor de viteză ale serverului VPN ale statelorCu VPN PureVPN Uneste Statele rezultate ale testelor de viteză de bazăFără VPN
Regatul Unit
Rezultatele testelor de viteză ale serverului VPN PureVPN Marea BritanieCu VPN Rezultatele testelor de viteză de bază ale PureVPN Marea BritanieFără VPN
Canada
Rezultatele testelor de viteză ale serverului VPN PureVPN CanadaCu VPN Rezultatele testelor de viteză de bază ale PureVPN CanadaFără VPN
Australia
Rezultatele testelor de viteză ale serverului PureVPN Australia VPNCu VPN Rezultatele testelor de viteză de bază ale PureVPN AustraliaFără VPN
Olanda
Rezultatele testelor de viteză ale serverului VPN PureVPN NetherlandsCu VPN Rezultatele testelor de viteză de bază ale PureVPN OlandaFără VPN
Germania
Rezultatele testelor de viteză ale serverului VPN PureVPN Germany VPNCu VPN Rezultatele testelor de viteză de bază ale PureVPN GermaniaFără VPN
Franţa
Rezultatele testelor de viteză ale serverului PureVPN France VPNCu VPN Rezultatele testelor de viteză de bază ale PureVPN FranțaFără VPN

Despre PureVPN

PureVPN a fost înființată la Hong Kong cu peste un deceniu în urmă în 2006. A fost una dintre primele companii din lume care a oferit o soluție VPN personală.

De-a lungul anilor, și-a construit o reputație de a fi unul dintre furnizorii de top și a primit numeroase acuzații critice de la organizații precum CNET, PC Magazine, Mashable și New York Times.

Confidențialitate și securitate

Deși revendică o politică de jurnal zero, citirea prin Politica de confidențialitate a VPN-ului pur dezvăluie faptul că, deși nu păstrează într-adevăr jurnalele de activitate, înregistrează unele informații de sesiune. Aceste informații includ timpul de conectare la serverul VPN și cantitatea de date transferate (deși specificațiile respective nu sunt înregistrate).

Informațiile de sesiune înregistrate sunt utilizate doar pentru a menține calitatea serviciilor, dar există.

Iată informațiile în propriile lor cuvinte:

Nu monitorizăm activitatea utilizatorului și nici nu păstrăm jurnalele. Prin urmare, nu avem nicio înregistrare a activităților dvs., cum ar fi software-ul pe care l-ați utilizat, ce site-uri web ați vizitat, ce conținut ați descărcat, ce aplicații ați utilizat etc., după ce v-ați conectat la oricare dintre serverele noastre. Serverele noastre înregistrează automat ora la care vă conectați la oricare dintre serverele noastre. De aici înainte, nu păstrăm înregistrări cu privire la nimic care ar putea asocia vreo activitate specifică unui anumit utilizator. Perioada în care se realizează o conexiune de succes cu serverele noastre este considerată „conexiune”, iar lățimea totală de bandă folosită în timpul acestei conexiuni se numește „lățime de bandă”. Conexiunea și lățimea de bandă sunt păstrate în evidență pentru a menține calitatea serviciului nostru. Acest lucru ne ajută să înțelegem fluxul de trafic către anumite servere, astfel încât să le putem optimiza mai bine.

PureVPN oferă criptare AES de 256 biți de calitate militară pe toate conexiunile sale. De asemenea, permite plata folosind Bitcoin, pentru un anonimat crescut.

O caracteristică plăcută pe care puțini alți furnizori o oferă este că Pure VPN își administrează complet rețeaua. Această configurare înseamnă că niciun terț nu are acces la niciuna dintre datele care circulă prin serverele lor.

Caracteristici

PureVPN oferă compatibilitatea dispozitivului de top cu suport pentru peste 50 de platforme.

Software-ul lor client este intuitiv de utilizat și are o abordare unică de selecție a scopurilor. Alegeți ce doriți să utilizați conexiunea VPN pentru (de exemplu, fluxul US Netflix), iar clientul alege automat serverul optim la care să se conecteze și cea mai bună configurație de conexiune în acest scop..

Acestea fiind spuse, PureVPN oferă în prezent două versiuni ale clientului lor, care pot fi puțin confuze. Mi-aș dori să renunțe la moștenirea și să depună toate eforturile în urma celor mai recente și mai mari.

Pentru câțiva dolari în plus pe lună, PureVPN vă poate oferi o adresă IP dedicată în Marea Britanie, SUA, Canada, Australia, Germania și alte câteva țări. Această caracteristică nu este ceva oferit de mulți furnizori.

Un IP dedicat vă poate servi bine dacă încercați să transmiteți un videoclip blocat geo-blocat.

O altă caracteristică unică a PureVPN este funcționalitatea lor de tunel divizat. Vă permite să alegeți ce trafic de internet ar trebui să parcurgă conexiunea VPN și care nu.

Această caracteristică este excelentă, dacă, de exemplu, descărcați un fișier torrent, dar totuși doriți să faceți ceva banking online în același timp. Traficul torrent poate trece prin conexiunea VPN pentru anonimat maxim, în timp ce vă conectați la banca dvs. utilizând conexiunea dvs. ISP obișnuită..

restricţii

PureVPN oferă cinci conexiuni simultane destul de generoase. Nu este șeful clasei, dar mult mai bun decât cele două conexiuni care le permit unii furnizori.

De asemenea, nu impun nicio restricție cu privire la sumele de transfer de date sau la schimbarea serverului.

Unul lucru de care trebuie să aveți în vedere și acest lucru nu ar trebui să apară niciodată în timpul utilizării obișnuite, este că, în conformitate cu Termenii de utilizare, PureVPN nu permite mai mult de 200 de conexiuni pe zi. Ei consideră că acest lucru este excesiv, cum ar fi botul, care poate duce la suspendarea contului.

Iată detaliile:

Utilizați site-ul și / sau serviciile noastre pentru a crea conexiuni excesive automatizate sau manual pentru a obține IP diferite sau pentru orice motiv. Conexiunile excesive reprezintă o problemă, deoarece creează un blocaj și sufocă rețeaua noastră, al cărei preț este plătit de alți utilizatori și acest lucru este complet inacceptabil. Ședințele maxime permise sunt de 200 pe zi, iar depășirea acestei limite poate duce la suspendarea permanentă sau la încetarea contului dvs., cu excepția cazului în care compania a permis explicit.

Relații Clienți

Suportul vine în principal sub forma unui chat live 24/7/365, dar se poate face și prin e-mail sau cu un sistem de ticketing.

PureVPN are o bază uriașă de cunoștințe pe site-ul lor, incluzând câteva ghiduri pictoriale excelente de configurare pas cu pas pentru aproape fiecare platformă acceptată.

De asemenea, au o pagină de întrebări frecvente care se adresează multor întrebări generale și tehnice, precum și informații de plată.

PureVPN nu oferă un proces gratuit. Ceea ce au, însă, sunt câteva reduceri excelente. Ofertele lor sunt de obicei unele dintre cele mai bune în jur și tind să facă PureVPN unul dintre cei mai accesibili furnizori de nivel superior.

Serviciul vine, de asemenea, cu o garanție de returnare de 31 de zile. Dacă, din orice motiv, decideți că PureVPN nu este ceea ce căutați, obținerea unei rambursări este la fel de ușoară precum contactarea asistenței și solicitarea acesteia.

Țările de locație a serverului

Acolo unde strălucește cu adevărat PureVPN este numărul de servere și țări pe care le acceptă. În prezent, au 2070 de servere în 131 de țări.

Foarte puțini furnizori pot corespunde acestor numărătoare. Doar numărarea hardware-ului HideMyAss este înainte.

Lista completă și cea mai actualizată a serverului este disponibilă aici.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me