Testele mele de viteză ale VyprVPN

VyprVPN, din Elveția, este un furnizor VPN bine pus la punct care a investit întotdeauna puternic în tehnologia sa. De la o politică de logare zero verificată și un client prietenos, bogat în funcții, cu mai multe platforme, până la sute de servere autogestionate rapide și asistență pentru multe servicii de streaming populare, VyprVPN livrează pe aproape fiecare față.

Pro-uri
 • Verificat nicio înregistrare pentru confidențialitate completă
 • Selecție excelentă de protocoale și setări de criptare
 • Sute de servere cu o mare diversitate de locații
 • Client intuitiv, ușor de utilizat cu mai multe platforme
 • Deblochează Netflix, BBC iPlayer și altele
 • Permite traficul P2P și torent
 • Gazduiește servere proprii (fără terțe părți)
Contra
 • Nici o modalitate de a plăti în mod anonim
 • Funcționarea VPN nu este disponibilă în planul de bază

Test de viteză

La fel ca aproape toți ceilalți furnizori, VyprVPN susține că este cel mai rapid VPN din lume. Desigur, poate exista un singur serviciu cel mai rapid și, din păcate, pentru VyprVPN, nu-i așa. Cel puțin în funcție de testele mele.

Vestea bună este că a nu fi numărul unu nu te face rău automat. Și așa este cazul VyprVPN. Vitezele lor nu pot atinge concurenți precum PureVPN sau CyberGhost, dar pentru majoritatea utilizatorilor vor fi mai mult decât suficiente.

VyprVPN are, de asemenea, ceva pentru ei, pe care mulți alți furnizori nu îl au, și aceasta este consecvența. Cu câteva excepții (care, luând în considerare distanța geografică mult mai mare față de locațiile respective, nu eram atât de departe), fiecare server pe care l-am conectat mi-a oferit descărcări stabile de 50+ Mbps și încărcări de 40+ Mbps..

Pentru mine, acest tip de performanță este un semn al echilibrării corespunzătoare a încărcăturii. Și, având în vedere că VyprVPN alege să își dezvolte întreaga infrastructură internă, nu mă miră să o văd.

Descărcările de 50 Mbps s-ar putea să nu fie cele mai rapide, dar sunt suficient de rapide pentru a naviga și a transmite transmisii video de înaltă definiție (unde este nevoie de 5-8 Mbps).

Chiar dacă sunteți un utilizator torrent activ (ceea ce VyprVPN permite) sau intenționați să descărcați fișiere mari, aceste viteze vă vor servi destul de bine. De fapt, pe baza mediilor mondiale, utilizatorul mediu VPN nici măcar nu va putea ajunge la 50 Mbps în primul rând, deoarece propria conexiune la internet le va limita mai întâi.

În ceea ce privește propriul dvs. internet care se limitează la viteza VPN, vă rugăm să rețineți că rulez o conexiune destul de rapidă (mult mai rapidă decât ce poate face orice server VPN) în mod intenționat.

Fiind mai rapid, vom vedea performanțele maxime reale pe care fiecare furnizor le poate oferi în loc de limita de viteză a propriului meu ISP, minus un procent pentru a da socoteală pentru criptarea aeriană și distanța suplimentară pe care datele mele trebuie să parcurgă pentru a ajunge la server..

Și, dacă sunteți curios cât de bine (sau nu) a făcut VyprVPN în raport cu alți furnizori, vă rugăm să aruncați o privire pe lista mea cu cele mai performante servicii VPN.

Cel mai bun server
VyprVPN cele mai bune rezultate VPN ale vitezei serverului de testareCu VPN VyprVPN cele mai bune rezultate ale testului vitezei de bază a serveruluiFără VPN
Statele Unite
VyprVPN Uneste rezultatele testelor de viteză ale serverului VPN ale statelorCu VPN VyprVPN Uneste Statele rezultate ale testelor de viteză de bazăFără VPN
Regatul Unit
VyprVPN Marea Britanie VPN server viteză rezultatele testelorCu VPN VyprVPN Marea Britanie rezultatele testelor de viteză de bazăFără VPN
Canada
Rezultatele testelor de viteză ale serverului VPN VyprVPN CanadaCu VPN Rezultatele testelor de viteză de la VyprVPN CanadaFără VPN
Australia
Rezultatele testelor de viteză ale serverului VPN VyprVPN Australia VPNCu VPN Rezultatele testelor de viteză de la VyprVPN Australia de bazăFără VPN
Olanda
VyprVPN Netherlands VPN rezultatele testului de vitezăCu VPN VyprVPN Olanda Rezultatele testelor de viteză de bazăFără VPN
Germania
Rezultatele testelor de viteză ale serverului VPN VyprVPN GermanyCu VPN VyprVPN Germania rezultatele testelor de viteză de bazăFără VPN
Franţa
Rezultatele testelor de viteză ale serverului VyprVPN France VPNCu VPN VyprVPN Franța rezultatele testelor de viteză de bazăFără VPN

Despre VyprVPN

VyprVPN cel mai bine cotat este deținut de Golden Frog, o companie elvețiană care se află în jur din 1994. Golden Frog oferă și alte câteva servicii online și a fost fondată cu intenția de a construi instrumente care să ajute la păstrarea confidențialității utilizatorilor online și să ofere un internet sigur. experienţă. VyprVPN se potrivește chiar.

În sfârșit, VyprVPN are întotdeauna și continuă să utilizeze tehnologie proprie. Aceasta nu este, cu siguranță, cea mai ușoară rută de parcurs inițial, dar are rambursări mari pe termen lung. Acum că tehnologia este matură, VyprVPN poate menține eficient controlul complet asupra serviciilor sale și să răspundă nevoilor utilizatorilor lor la fiecare pas. Această flexibilitate este ceva ce puține alte VPN-uri pot oferi.

Confidențialitate și securitate

După cum am menționat mai sus, VyprVPN are sediul în Elveția. Este un lucru bun.

Elveția este o țară care are o istorie lungă în ceea ce privește respectarea vieții private și are un cadru legal puternic pentru a sprijini acest lucru. Mai bine, Elveția are, de asemenea, acorduri cu SUA, UE și multe alte țări, care își extinde protecția vieții private peste granițele sale.

Înregistrarea în politică, lucrurile arată bine. Conform Politicii de confidențialitate a VyprVPN, acestea nu păstrează niciun fel de jurnal. Fără adrese IP, fără timpe de conectare, fără detalii despre trafic, nimic. Dacă adevărata confidențialitate online este importantă pentru dumneavoastră, acesta este un furnizor care furnizează.

În ceea ce privește securitatea, VyprVPN implementează toate protocoalele de conexiune de care aveți nevoie: OpenVPN L2TP / IPsec și PPTP. De asemenea, oferă un protocol proprietar numit Chameleon (care este disponibil doar pe planul mai scump).

Cameleonul are două avantaje față de toate alternativele: blochează inspecția profundă a pachetelor și maschează traficul VPN, astfel încât nu poate fi identificat ca atare. Ambele sunt foarte drăguțe, având funcții în țările în care guvernul este mai puțin dornic să permită utilizarea VPN.

Puteți alege oricare dintre cele patru protocoale disponibile în funcție de nivelul dvs. de criptare și de nevoile de viteză ale conexiunii. Personal, recomand fie OpenVPN, fie Chameleon. Ambele sunt mai rapide decât celelalte opțiuni, și ambele oferă destul de imposibil de fisurat criptarea AES de 256 biți. Cameleonul și OpenVPN permit, de asemenea, setările unui port personalizat.

Caracteristici

Clientul VyprVPN este intuitiv și ușor de utilizat. De asemenea, este compatibil cu aproape toate dispozitivele și platformele la care mă pot gândi (inclusiv Blackphone-ul centrat pe confidențialitate).

Funcțiile preconizate de la furnizorii VPN de nivel superior sunt toate. Acestea includ un comutator de ucidere și posibilitatea de a specifica servicii DNS personalizate (dacă, din orice motiv, există unul pe care îl preferați în versiunea VyprVPN).

Software-ul client permite o bună cantitate de control asupra momentului în care traficul trebuie să treacă peste VPN și când nu ar trebui, ceea ce poate fi configurat pe bază de aplicație. Puteți solicita chiar și o aplicație pentru a utiliza o conexiune VPN. Această mică caracteristică îngrijită vă va împiedica să executați în mod involuntar software specific atunci când VPN-ul este deconectat. VyprVPN poate fi, de asemenea, configurat pentru a se conecta automat atunci când dispozitivul dvs. utilizează un wifi de încredere, protejând formularul dvs. punând accidental dispozitivul și datele în pericol.

Unic pentru VyprVPN este protocolul lor Chameleon care împiedică inspecția profundă a pachetelor și deghizează traficul, astfel încât acesta nu poate fi identificat ca trafic VPN. Poate fi o caracteristică foarte utilă în țările în care guvernul restricționează utilizarea VPN. Rețineți, totuși, că veți avea nevoie de pachetul final superior pentru a avea acces la Chameleon.

Singurul neajuns care a sărit la mine este incapacitatea de a selecta la ce server doriți să vă conectați. Puteți specifica numai țara și cel mai bun server este apoi selectat automat, probabil pe baza unei combinații de factori precum încărcarea curentă și distanța fizică.

Personal, prefer să pot lua această decizie chiar eu. Conectarea la un server la jumătatea drumului din țară doar pentru că sarcina sa este scăzută nu este ideală pentru performanță. Mă întreb dacă acesta este motivul pentru care este viteza VyprVPN.

restricţii

Serviciul VyprVPN este destul de clar în ceea ce privește restricțiile. La fel ca orice alt furnizor VPN, acestea limitează numărul de conexiuni simultane. În funcție de planul de abonament pe care îl alegeți, numărul respectiv este de 3 sau 5. De asemenea, este de remarcat faptul că VyprVPN Cloud și protocolul Chameleon sunt disponibile doar pe planul mai scump.

Utilizarea Torrent și P2P sunt permise. Și, în afară de lista obișnuită de lucruri rele pe care le putem face pe Internet, dar nu ar trebui (așa cum este prezentat în Termenii și condițiile VyprVPN), nu puteți utiliza abonamentul la VPN cum și când doriți.

Relații Clienți

Personalul de asistență la VyprVPN este disponibil 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an. Acestea sunt accesibile prin chat live, e-mail sau un formular de contact online. Pentru cei care o preferă, există și un forum al comunității VyprVPN, care este plin de membri utili, inclusiv mulți angajați ai Frog-ului de Aur.

În general, suportul pare cunoscut și receptiv, deși uneori nu am putut să agit senzația că vorbesc cu un robot. Totuși, când am testat timpul de răspuns și competența, am primit răspunsuri care mi-au răspuns complet întrebărilor în câteva minute. Deci, manierele de pat deoparte, se termină.

Site-ul VyprVPN este, de asemenea, configurat cu o întrebare utilă de întrebări frecvente și depanare. În timp ce oferă instrucțiuni de configurare manuală, le-am găsit nu atât de detaliate ca cele oferite de unii concurenți. Deci, dacă aveți un dispozitiv mai obscur și vă confruntați cu probleme, puteți ajunge fie pe forumul comunității, fie să discutați cu unul dintre personalul de asistență.

Prima dată când vă abonați la VyprVPN, veți fi eligibil pentru o probă gratuită de trei zile. Asigurați-vă că folosiți bine acest timp și evaluați dacă serviciul răspunde nevoilor dvs., deoarece, spre deosebire de aproape orice alt furnizor, VyprVPN nu face rambursări.

Locații server

Serverele VyprVPN acoperă 64 de țări foarte impresionante. În total, mai mult de 700 de piese hardware în 73 de locații. Tot acest hardware este în întregime deținut și gestionat și de VyprVPN. Nu există terțe părți implicate. Păstrarea în interior a tuturor ajută la asigurarea vieții private și a performanței.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map