Тотал ВПН преглед (2020)

За релативно новог играча у ВПН игри, Тотал ВПН представља полиран и професионалан интерфејс – можда је и данас једно од најлакших за употребу. Тотал ВПН привлачи неке људе, посебно оне који су нови у ВПН-има, јер је његово сучеље толико прилагођено кориснику да ће се новаци осећати као код куће. Услуга чак пружа ОпенВПН протокол, што се широко сматра најбоља доступна.


И поред импресивног изгледа, ТоталВПН и даље је кратко.ТоталВПН логотип

Главни међу њима је њихову политику евидентирања, који је забринутост за многе. Други главни проблем је њихов брзина преноса података, што је очигледно критични фактор вашег искуства док сте на интернету.

Иако већина људи неће препознати име Тотал ВПН-а матична компанија Ендуранце Интернатионал Гроуп, готово ће несумњиво препознати неке друге његове марке. Они укључују константни контакт, Блуехост и ХостГатор. Са седиштем у Бурлингтону, Масачусетс, САД, заговорници приватности забринути због правила евидентирања ће одмах видети Црвена застава.

То је зато што је Сједињене Државе чланица мреже Фиве Еиес. Овај споразум о надзору омогућава земљама чланицама да водите таборе о мрежним активностима својих грађана, и ове информације се слободно размењују.

Јаако сте стварно озбиљни приватност на мрежи и анонимност, онда вам је боље с ВПН-ом који није сједиште у нацији Фиве Еиес.

земље с пет ока

Ако нисте послушали овај савет, имајте на уму да ако влада или агенције за спровођење закона одлуче да желе знати више о вашим мрежним навикама, могу добити информације од Тотал ВПН-а. Политика приватности компаније детаљно описује ту могућност.

Преглед

ЗначајкеИнформације
Употребљивост:Једноставан за коришћење
Политика евидентирања:Упитна политика евидентирања
Величина сервера:60 ++ сервера
Дистрибуција сервера:30 локација широм света
Подршка:24/7 систем за ћаскање и карте уживо
Торрентинг:Дозвољен
Стреаминг:Ограничен
ВПН протокол и шифровање:ОпенВПН протокол;
Сједиште:сад
Цена:$ 4,99
Званични сајт:хттпс://ввв.тоталвпн.цом/

Сигурност и шифровање помоћу Тотал ВПН-а

Софистицирани корисници ће ценити то што имају избор ВПН протокола са Тотал ВПН-ом. Међу тим изборима је и ОпенВПН, који се генерално сматра протокол избора међу техно-геековима широм света.

Једна од карактеристика која ОпенВПН чини толико атрактивном је то што је софтвер отвореног кода. То значи да има користи од преданог рада програмера широм света.

заштита преноса података

Ако не желите да користите ОпенВПН, онда Тотал ВПН нуди вам ППТП, иако овај протокол обично јесте више се не препоручује због безбедносних недоумица. Тхе лоше вести за почетнике је да су подразумеване поставке ВПН-а необично постављене на ППТП.

Мање софистицирани корисници који не знају могу да користе ППТП, остављајући рањивим, јер не знају да би пребаците своје поставке на ОпенВПН.

Остале опције протокола са Тотал ВПН укључују Л2ТП / ИПСец и ИкеВ2, обе су боље опције од ППТП.

Укупна ВПН-ова серверска мрежа

Тотал ВПН није један од већих и познатијих ВПН провајдера. То је зато што се, у поређењу са тим етаблиранијим конкурентима, Тотал ВПН има малу мрежу сервера.

тоталвпн сервери

Веб локација компаније поседује сервере на свих седам континената, а затим повратне коментаре говорећи да је Антарктика превише хладна за сервере. Занимљиво је да на веб локацији пише и да у Јужној Америци нема сервера.

Корисници имају добру покривеност у Европи са 20 сервера. Они се налазе на локацијама као што су Лондон, Беч, Москва, Цирих, Стокхолм, Букурешт и друге. Ан додатних 17 сервера су у Северна Америка.

Ове локације су углавном у Сједињеним Државама, а сервери су у Чикагу, Њујорку, Сијетлу и Лос Анђелесу. Канада има један сервер у Торонту (надамо се бар још једном, у близини Ванцоувера!).

тоталвпн локације сервера

Постоји ријетка покривеност сервера у Азији, а заступљено је пет земаља. То су у Мумбаију, Токију, Тел Авиву, Хонг Конгу и Сингапуру. Африку представља само један сервер, а додатни сервер је смештен у Сиднеју.

То значи да се сервер ВПН-ове мреже протеже на само 30 земаља. То није нарочито импресивно у поређењу са неким од главних играча у индустрији, попут НордВПН или Сурфсхарк које имају навише две или три хиљаде сервера који се налазе у скоро 100 земаља.

Овај недостатак географске разноликости и броја сервера значи то перформансе трпе. Свако ко се нада да ће изабрати између великог броја сервера или који се морају ослонити на ВПН услугу доступну широм света за путовања било би боље потражити негде другде.

Можете ли да користите БитТоррент или П2П са Тотал ВПН-ом?

впн-ип-адресе мрежаЗа разлику од неких ВПН провајдера, Тотал ВПН клијентима не забрањује дељење датотека или препуштање другим П2П активностима. У ствари, у Холандији имају сервер који је изричито издвојен за ове сврхе.

Извештаји корисника сугеришу да перформансе на овом серверу остављају пуно жељеног. Ово и све у свему мале брзине преноса података значи да је генерално добра идеја потражите другде ако планирате да радите пуно мучења са својим ВПН-ом.

Резултати испитивања брзине са укупним ВПН-ом

Рачунар који се користи за тест брзине има неке заиста солидне стопе преноса података када је постављен кроз кораке за потребе бенчмаркинга. Преузимања дало резултате 98.71 Мбпс и отпремити стопе су биле 53.00 Мбпс.

Ствари су се промениле када Тотал ВПН је активиран. Иако резултати тестова брзине нису били међу најобичнијим, они су и даље били далеко кратко импресивно. То је посебно тачно када се њихови резултати упореде с резултатима најјачих ВПН-ова.

Тотал ВПН показао је да није способан да пружи беспрекорно искуство без обзира који сервер се користи. То је донекле тачно за све ВПН провајдере јер што је удаљенија од стварне локације од физичке локације сервера којег одаберете, то ће вероватније бити брзина преноса података. Међутим, резултати испитивања брзине са Тотал ВПН били су непримјетни како дивљачки недоследна они су били.

Проблеми са брзином ће бити а главна брига за људе који су се пријавили за бесплатну услугу Тотал ВПН-а. Само три сервера су додељена за „бесплатне“ купце.

Они се налазе у Амстердаму, Исланду и Сингапуру. Ако се не налазите близу једне од ових локација, чека вас фрустрирајуће искуство. Купци који плаћају имају више избора, али перформанс остаје сумњив у најбољем случају.

резултат резултата теста брзине сан јосеПовезивање са сервером Сан Јосе у Калифорнији са рачунара у Њујорку обезбедило је преузимање Стопа 31.52 Мбпс и један отпремити Стопа 7.88 Мбпс.

Осигурано је повезивање са сервером који је био ближе кући бољи резултати. Њујоршки сервер се укључио у стопе преузимања од 59.61, иако су стопе учитавања биле разочаравајуће 10.81 Мбпс.

тоталвпн тест брзине у ЛондонуСервер у Лондону је понудио сличне резултате. Преноси су пренесени брзином од 35.64 Мбпс са брзином слања 8.85 Мбпс.

Тестирање је спроведено на серверу у Токију. Те стопе су заиста биле фрустрирајуће. Преузимања су стигла у 11.88 Мбпс и отпремања су 4.03 Мбпс. Имајући у виду много километара између рачунара у Њујорку и сервера у Токију, ови резултати нису баш шокантни.

Свеукупно, коришћење Тотал ВПН резултирало је повећава се скидање пуних 76 процената. Скоро као лоше, време учитавања повећано је за 59 процената. Ако у свом искуству на мрежи цените брзину, било би вам боље да користите други ВПН.

Укупна ВПН-ова политика пријављивања

Ако желите анонимност на мрежи, Тотал ВПН не помаже много. Купци морају да поднесу детаљан поступак регистрације који им омогућава да открију све своје личне податке. Поред тога, сваки пут када се за помоћ обратите Тотал ВПН-у, воде се белешке о интеракцији.

Прегледом политике приватности компаније показује се да би купци требали имати још више разлог за забринутост. У политици је јасно наведено да се ИП адреса купца, веб локације које посећују, њихова физичка локација и прегледач сви прате у подацима компаније. Тотал ВПН чак и детаље како могу пратите своје интеракције на друштвеним мрежама и везама које користите у вези са њиховим услугама.

сафервеб впн политика приватности

Тотал ВПН каже да се све ово праћење користи за побољшање корисничког искуства и решавање проблема. Алармантно то настављају подаци које чувају такође се користе за продају производа треће стране.

Ако заиста желите анонимно интернетско искуство, обратите се другом добављачу ВПН-а.

Колико кошта укупно ВПН?

Бесплатна верзија Тотал ВПН-а ограничена је на три сервера и ограничење ограничења података, прављење с којима је тешко радити. Претплата се може купити месечно 14,97 УСД месечно, која је није цјенкање.

тоталвпн цене

Пакети који се плаћају унапред могу снизити цену на само неколико 4,99 УСД месечно. Ово је уводна цена, тако да можете платити знатно више када тај период истиче.

Ако добијете укупно ВПН?

Као да спора брзина преноса података и недостатак сервера нису били довољни, компанија је тачна упитне политике евидентирања запечати договор. Тако не, не бисте требали добити ТоталВПН.

Потражите негде друго место за поуздане, да не спомињемо, исплативије ВПН услуге. Ако бисте могли да користите неке препоруке одмах, погледајте нашу листу најбољих ВПН-ова данас и уштедите од гњаваже да вас тотално разочарају..

Ед. Белешка: француска верзија наших ВПН прегледа доступна је овде, Меиллеур ВПН 2020.

Извори:

  • хттпс://ввв.тецхопедиа.цом/дефинитион/30742/впн-сецурити
  • хттпс://ус.нортон.цом/интернетсецурити-приваци-вхат-ис-а-впн.хтмл
  • хттпс://ен.википедиа.орг/вики/Цомппаре_оф_виртуал_привате_нетворк_сервицес

Додајте своју рецензију:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me