Kako gledati UK TV v tujini

Kako gledati UK TV v tujini


Na britanski televiziji je vedno treba kaj gledati. Med BBC, ITV, Channel 4, Sky in številnimi drugimi nikoli ne izgubljamo odličnih programov. In ker vsak kanal ponuja aplikacijo za pretakanje (pomislite na BBC iPlayer, ITV Hub ali Sky Go), je spremljanje najljubših oddaj oh tako enostavno.

Preprosto, če ste v nahajališču Združenega kraljestva, to je.

Poskusite pretakanje vsebine iz tujine in v nasprotnem primeru vas bo pozdravilo sporočilo:

BBC iPlayer deluje le v Veliki Britaniji. Žal je zaradi težav s pravicami.

Vendar ne skrbite. Kljub nastopom, gledanje televizije v Veliki Britaniji v tujini je enostavno. Ne glede na to, ali imate opravka v ZDA, na dopustu na Cipru ali Malti in anglofilu v Avstraliji ali Kanadi ali zimo preživite v Španiji, na Portugalskem ali v Franciji, lahko še vedno po želji zanesljivo gledate britansko televizijo.

In to seveda velja tako za prenose v živo kot za prej prikazano programiranje na zahtevo.

Torej, kaj je trik? Preberite naprej in ugotovite.

Kako gledati UK TV v tujini: Hitri začetek

The najpreprostejša rešitev se lotevati geoblokiranja in gledanja svojih najljubših britanskih TV oddaj od koder koli na svetu dober VPN.

Z skrivanjem svojega resničnega naslova IP in zamenjanjem z enim iz Združenega kraljestva VPN omogoči, da se na BBC, Channel 4 ali katero koli drugo storitev obrne, kot da se vaša naprava nahaja v državi, tudi če je ni.

Z drugimi besedami, prek omrežja VPN lahko v vsakem trenutku preusmerite katero koli prej prikazano in televizijsko vsebino v živo.

In to je tako enostavno nastaviti. Tukaj je hiter vodnik po korakih (vaše najljubše TV-oddaje navsezadnje nikogar ne čakajo).

 1. Izberite VPN. Trenutno uporabljam CyberGhost, vendar bi moral vsak ponudnik, ki je naveden na tej strani ali na mojem seznamu VPN v Veliki Britaniji, dobro delovati.
 2. Naročite se na storitev in namestite aplikacijo v napravo ali računalnik.
 3. Prijavite se v aplikacijo VPN.
 4. Izberite strežnik VPN v Veliki Britaniji in se povežite z njim.
 5. Pojdite na spletno mesto TV kanala, ki bi ga radi gledali. Uporaba televizijskih aplikacij kanala bo tudi delovala.
 6. Dvignite noge in uživajte v predstavi!

Zgornji koraki delo za katero koli storitev pretakanja v Veliki Britaniji, med njimi BBC iPlayer, ITV Hub, Channel Four All 4, Sky Go in drugi. Enostavno, kajne?

Zakaj uporabljati VPN za gledanje britanske televizije v tujini?

Če bi to izrecno povedali, potrebujete VPN za gledanje televizije v Veliki Britaniji izven države, ker brez enega ne morete storiti.

Britanski izdajatelji televizijskih programov nimajo vedno mednarodnih pravic za vsak film ali serijo, ki jo prikažejo. Zato lastnikom vsebin zadostujejo, da blokirajo dostop do vseh naprav s tujim IP naslovom.

To pomeni za vse, ki se nahajajo zunaj Združenega kraljestva, tudi za plačnike TV dovoljenj, to je frustracija in pogoste napake z napakami, kot je spodaj.

Ne morem gledati televizije v Veliki Britaniji v ZDA ali Kanadi

VPN je odlično orodje za premagovanje teh vrst geografskih omejitev. Storitev pretakanja lahko prevara, če misli, da je vaša naprava v Veliki Britaniji, tudi če je v tujini. To lahko naredi tudi veliko bolj zanesljivo kot katero koli od teh senčnih spletnih mest v živo – in razlika v kakovosti slike je lahko kot noč in dan.

Kot lep bonus so tudi VPN-ji povečati svojo zasebnost in varnost kadarkoli jih tudi uporabite.

Ko enkrat nastavite z VPN, ga lahko uporabite pretočno programiranje iz poljubnega števila storitev zunaj Združenega kraljestva. To je na primer eden najboljših načinov gledanja Netflixa iz drugih držav.

Kako izbrati VPN, ki bo prikazoval britanske oddaje

Tukaj so stvari nekoliko bolj – čeprav ne toliko bolj – zapletene. Iz več razlogov, nekatere storitve VPN ne delujejo skoraj tako kot druge za deblokiranje vsebine, omejene z geo. BBC iPlayer, ki zazna uporabo VPN, je na primer znana težava pri številnih ponudnikih – čeprav je eden s presenetljivo preprostim rešitvijo.

Kako torej veste, kateri VPN vam lahko omogoči zanesljivo pretakanje britanske televizije izven Združenega kraljestva? Tukaj so štiri velike stvari biti na preži.

 1. Več UK strežnikov

  Več strežnikov VPN ima v Veliki Britaniji, tem bolje.

  Ponudniki vsebin se dobro zavedajo, kako enostavno je mogoče uporabiti VPN, da bi obšli svoje bloke. Tako dajo vse od sebe, da črne sezname UK naslovov, ki jih uporabljajo VPN, obravnavajo kot, da so tuji.

  Ni načina za to.

  Toda boljše storitve VPN so zelo dobre pri izmenjavi IP-jev na črnem seznamu s tistimi, ki delujejo. Slaba stran tega postopka je lahko nekaj časa – od nekaj ur do nekaj dni, odvisno od ponudnika.

  Z uporabo VPN-ja, ki ima na stotine britanskih strežnikov, boste imeli veliko zbirko naslovov IP, med katerimi lahko izbirate, in brez težav najti enega, ki vam omogoča gledanje televizije v Veliki Britaniji v tujini.

 2. Odlična hitrost strežnika

  Smisel je, da lahko prenašate video vsebino v Veliki Britaniji, ko vidite samo pikselno zmešnjavo – ali še huje, da vas motijo ​​nadležni indikatorji vrtenja puferja vsakih 10 sekund.

  Če si želite ogledati brez frustracij – še posebej pomembno, če želite gledati televizijo v živo – mora biti vaš VPN hiter in enostaven za ravnanje tudi z največjimi pasovnimi širinami. Temu računu ustrezajo vsi ponudniki na moji najhitrejši strani VPN, kot tudi vsi spodaj navedeni ponudniki.

 3. Pravilne funkcije VPN

  Funkcija, imenovana zaščita pred uhajanjem, mora biti VPN za nemoteno gledanje. Brez tega lahko vse storitve pretakanja televizije ugotovijo, da ste zunaj Združenega kraljestva – tudi če v vašem naslovu IP piše drugače.

  Druga priročna funkcija, ki jo ponujajo nekateri ponudniki, kot sta CyberGhost in PureVPN, so strežniki, namenjeni določenim TV-pretokom. Oba imata na primer poseben strežnik BBC iPlayer, ki je po mojih izkušnjah eden najbolj zanesljivih načinov za dostop do storitve iz tujine.

 4. Odlična podpora strankam

  To je morda očitno, vendar je za vsakega ponudnika VPN potrebna odlična storitev za stranke. Programska oprema je programska oprema in težave se lahko pojavijo kadar koli. Še posebej priročna je možnost klepeta v živo.

  Poleg rešitve tehničnih težav vas lahko dobra podpora usmeri tudi do strežnika, ki deluje z vašimi najljubšimi kanali v Veliki Britaniji, če naletite na težave pri povezovanju.

Da, iskanje dobrega VPN-ja za gledanje televizije v Veliki Britaniji v tujini lahko zahteva nekaj dela. Je pa nujno zlo, da se kasneje ne bomo razočarali. In iskreno, verjetno je lažje, kot se sliši – še posebej, če lahko kot izhodišče uporabite moje zgornje izbirnike (spodaj navedene).

Najboljši VPN-ji za gledanje britanske televizije v tujini

Spodaj je seznam tistih, ki so po mojih izkušnjah najboljši VPN-ji za gledanje britanske televizije zunaj Združenega kraljestva. Od BBC-ja in ITV-ja do Channel Four in celo Netflix-a v Veliki Britaniji bodo ti ponudniki vedno na tekočem z najljubšimi televizijskimi oddajami, ne glede na to, kje na svetu ste.

1. CyberGhost

Logotip CyberGhost

CyberGhost je moj trenutno izbrani najboljši VPN za dostop do televizije v Veliki Britaniji v tujini. S 480 britanskimi strežniki na treh različnih lokacijah nikoli ne boste izgubili izbire. VPN dobro sodeluje z vsemi glavnimi kanali in celo ponuja strežnike, ki so izrecno namenjeni pretakanju BBC iPlayerja in Netflix UK.

Učinkovitost ne skrbi za odlične rezultate hitrostnih preizkusov v Združenem kraljestvu in pravzaprav skoraj povsod po svetu.

Če govorimo o tujini, strežniško omrežje CyberGhost obsega skupno 90 držav. To pomeni, da se boste lahko povezali precej kamor koli, če boste kdaj želeli pretakati vsebino iz držav, ki niso Velika Britanija.

CyberGhost odlikuje najdaljše jamstvo za vračilo denarja od vseh ponudnikov VPN – dobite polnih 45 dni, da preizkusite storitev popolnoma brez tveganja. In z njihovimi trenutnimi promocijami je to tudi ena zelo dostopna storitev.

Prednosti
 • Zelo beleženje za maksimalno zasebnost
 • Odlična distribucija strežnikov z več kot 7100 strežniki v 90 državah
 • Zelo visoke hitrosti povezave
 • Sodeluje z ameriškimi Netflix in BBC iPlayer
 • Omogoča mučenje P2P
 • Dolga 45-dnevna garancija za vračilo denarja
Slabosti
 • Matična družba z vprašljivim ugledom
 • Ročna nastavitev OpenVPN
 • Ne deluje s Kitajske

2. NordVPN

NordVPN logotip

S 610 strežniki v Veliki Britaniji in več kot 5600 na 80 lokacijah po vsem svetu je NordVPN še ena odlična izbira za vse vaše potrebe po predvajanju televizije. Znani so po tem, da imajo nenavadno možnost odkleniti kakršno koli geografsko omejeno vsebino, tako v Združenem kraljestvu kot zunaj nje.

Učinkovitost strežnika je vrhunska, zato gledanje spletne televizije s celo najvišjimi nastavitvami kakovosti videoposnetka ni problem.

Odjemalec NordVPN-a je čist in neverjetno preprost za uporabo. Podpira Windows PC in tablične računalnike, macOS, iOS (iPhone in iPad), Android (telefon in tablični računalnik), Android TV in Linux. Na voljo sta tudi razširitve spletnega brskalnika Chrome in Firefox.

Čeprav so možnosti presenetljive, da jih ne boste potrebovali, je podpora za prijazen klepet na voljo 24/7. In če NordVPN ne postavlja vprašanja, 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, imate dovolj časa za preizkus storitve vožnje, ki dosledno velja za enega najboljših VPN-jev na trgu.

Prednosti
 • Odlična zasebnost z nič zapisovanja
 • Veliko (in vedno večje) omrežje strežnikov
 • Dobra zmogljivost povezave
 • Posebni strežniki (vključno z dvojnim VPN, prikrito in Tor preko VPN)
 • Čist, enostaven odjemalec
 • Sodeluje z Netflixom in večino drugih pretočnih storitev
 • Omogoča Torrenting in P2P
 • Ponuja namenske naslove IP
Slabosti
 • Brez delitve tuneliranja
 • Nekoliko dragoceni pri kratkoročnih načrtih

3. Surfshark

Surfshark logotip

Druga storitev VPN, ki si jo je vredno ogledati v Veliki Britaniji v tujini, je Surfshark. Preprosto povedano, prenašajo se vsebine iz BBC, ITV, Channel Four in Netflix UK z veseljem. Tudi včasih težko izpeljan Sky Sky deluje dobro.

Surfsharkovo omrežje sestavlja več kot 1040 strežnikov v 63 državah in vključuje več krajev v Veliki Britaniji. Po pričakovanjih je uspešnost odlična.

Od zaščite proti puščanju in preklopa do dvojne povezave VPN in maskirnega načina ima Surfshark poln zasebnosti in zaščitnih funkcij. Prav tako so preverjeni ponudnik pravilnika o nedelovih dnevnikih, ki temelji na zasebnih Britanskih Deviških otokih.

Surfshark ponuja 24-urno podporo klepetu, vsi načrti pa imajo 30-dnevno garancijo.

Kjer ta ponudnik res sveti, pa je dragoceno. Najnižji vnos na tem seznamu, noben drugi vrhunski VPN ne ponuja toliko kot Surfshark za tako zelo malo.

Prednosti
 • Odlična zasebnost in varnost brez beleženja
 • Odlična zmogljivost strežnika
 • Odblokira Netflix, BBC in številne druge
 • Enostaven za uporabo odjemalca
 • Neomejene hkratne povezave
 • Podpora za hudournike
 • Poceni
Slabosti
 • Neskladna hitrost na nekaj lokacijah
 • Dokaj počasna podpora strankam

4. PureVPN

PureVPN logotip

Ugled PureVPN-a je slaven s svojim 2070 močnim seznamom strežnikov, ki obsega kar 131 držav. Od teh strežnikov jih je 168 v Veliki Britaniji, razporejenih na štirih lokacijah.

Ker se PureVPN vedno predstavljajo kot najboljša izbira za pretakanje, ne razočara. Njihove hitrosti strežnikov so najboljše v razredu, na desetine strežnikov, ki so konfigurirani tako, da delujejo posebej z izbranimi kanali (vključno z BBC, ITV in Channel 5), pomenijo, da lahko kadar koli gledate, kar želite, kadar koli želite.

Naročnik podpira več kot 50 različnih operacijskih sistemov in naprav ter ima na voljo veliko naprednih funkcij. Streaming must-have in nice-to-have, kot so zaščita pred puščanjem, razcepljeni tuneli in internetni preklopnik, vse to naredi seznam.

Če razmišljate o naročnini (ki je mimogrede priložena 31-dnevna garancija vračila), ne pozabite izkoristiti vseh trenutnih PureVPN popustov – ne plačajte polne cene.

Prednosti
 • Odlične hitrosti
 • Ogromno strežniško omrežje (131 držav)
 • Odblokira Netflix, iPlayer in več kot 70 drugih storitev pretakanja
 • Združljiv z več kot 50 napravami in platformami
 • Neodvisno preverjen ponudnik VPN brez dnevnika
 • Namenska možnost IP
 • Dobra vrednost
Slabosti
 • Aplikacije bi lahko uporabile malce več laka
 • Nekatere težave s povezavo

5. ExpressVPN

Logotip ExpressVPN

Verjetno najbolj cenjen ponudnik VPN v panogi, ExpressVPN ponuja vse ocene, vključno z dostopom do spletnih vsebin v Veliki Britaniji iz tujine.

Z več kot sto hitrostnimi strežniki na štirih lokacijah v Veliki Britaniji pričakujte odlično izkušnjo pretakanja, tudi s kakovostjo video posnetka do konca.

Odjemalec ExpressVPN je dobro premišljen in zrel. Začetnike VPN je zelo enostavno začeti. Toda še vedno je na voljo veliko naprednih funkcij za uporabnike energije med nami.

Podpora strankam velja za najboljše v industriji. Če naletite na kakršne koli težave pri predvajanju svoje najljubše vsebine, vas bodo takoj razrešili.

ExpressVPN je žal eden najdražjih ponudnikov. Rečeno je, da dobite čisto kakovost. Ponavadi je popust, ki ga lahko izkoristite plus nič vprašanj, postavljenih 31-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Prednosti
 • Odlična in intuitivna stranka
 • Močna back-end tehnologija
 • Veliko strežnikov in lokacij strežnikov
 • Hitre in enakomerne hitrosti povezave
 • Deluje z ameriškim Netflixom
 • Vrhunska podpora strankam
Slabosti
 • Nekaj ​​združenih zapisov
 • Ni najcenejši

Katere TV storitve v Veliki Britaniji lahko gledam v tujini?

Ko uporabljate VPN, bi morali imeti možnost, da odblokirate katerega koli od naslednjih TV kanalov v Veliki Britaniji in prenašate televizijo v živo, gledate programe na zahtevo ali prenašate oddaje za poznejši ogled (ob predpostavki, da funkcionalnost obstaja).

 • BBC iPlayer (vključno z BBC One, BBC, Two, BBC Three, BBC Four, pa tudi z vsemi posebnimi kanali)
 • Središče ITV (predvajalnik ITV Player)
 • Kanal 4 Vsi 4 (a.k.a. 4oD)
 • Kanal 5 My5
 • Sky Go in Sky Sports
 • BT Sport
 • Zdaj TV
 • Amazon Prime Video UK
 • Netflix UK

Ali lahko gledam televizijo v Veliki Britaniji z brezplačnim VPN?

Teoretično, da, brezplačni VPN lahko odblokira britansko televizijo v tujini. V praksi, vendar boste skoraj vedno srečani razočaranje.

Kot smo že omenili, storitve pretočnega pretoka v Veliki Britaniji vedo vse o VPN-jih in po najboljših močeh preprečujejo njihovo uporabo. To storijo s črnimi seznami strežnikov IP naslovov, ki jih VPN nato nadomešča, in gremo okrog in okrog.

Zamenjava IP-jev ni poceni in stane vire, ki jih brezplačni ponudniki pogosto nimajo. Pri VPN-jih brez naročnine, ko IP preneha delovati, je to običajno to.

Z drugimi besedami, morda boste težko našli strežnik, ki karkoli odblokira.

Če najdete delujoč strežnik – kar je seveda možno – brezplačni ponudniki običajno postavijo omejitve hitrosti in omejitve podatkov. Rezultat je kakovost videoposnetka pod nadgradnjo, pogosto pufranje in nedokončane oddaje, ko skozi omejitev pasovne širine zapeljete na pol poti med gledanjem enega.

To niti ne omenjamo pogosto skritih načinov, kako brezplačni VPN-ji zaslužijo denar – vse od vbrizgavanja oglasov do zbiranja in prodaje vaših podatkov je poštena igra. In ali ste vedeli, da je od številnih brezplačnih aplikacij VPN v trgovini Google Play vrtoglavih 38% zlonamerne programske opreme?

Če želite gledati britansko televizijo v tujini s čim manj frustracije, brezplačni VPN-ji niso odgovor.

Končne misli: Glejte UK TV od koder koli

Vsekakor je smiselno, zakaj sta všeč BBC iPlayer in ITV Hub postavila geobloke. Vendar to ne bo manj moteče, ko poskušate gledati televizijo v Veliki Britaniji v tujini.

Dober VPN je enostavna in zanesljiva rešitev na težavo, na katero se mnogi zanašamo že leta in jo bomo še naprej. In zdaj ste tudi vi na skrivnem veselem gledanju!

Lahko vam je tudi všeč:
 • Kaj storiti, če vaš BBC iPlayer VPN ne deluje
 • Pridobite IP naslov UK v 5 preprostih korakih
 • Ali so VPN-ji zakoniti v Veliki Britaniji
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me