Kako kupiti VPN z bitcoinom (in 5 najboljših VPN-jev, ki to sprejmejo)

Kako kupiti VPN z Bitcoinom in 5 najboljšimi VPN-ji, ki to sprejemajo


Če želite nadgraditi svojo zasebnost in anonimno uporabljati internet, je VPN način. Kljub temu ne morete biti resnično anonimni, če ponudnik VPN, ki ga izberete, ve preveč o vas.

Presenetilo pa vas bo, koliko ljudi se prijavi na VPN s kreditno kartico ali PayPal, pri tem pa pusti bleščečo sled na papirju in razkrije vse vrste osebnih podatkov v postopku.

Prav zato tisti, ki nas skrbi spletna zasebnost, raje kupujejo VPN z Bitcoin ali drugo kripto valutami. Še vedno ni popoln način, vendar je neskončno boljši od uporabe kreditne kartice. In kot bomo kmalu videli, je postopek prav tako enostaven kot uporaba katerega koli drugega načina plačila.

Ker vsi VPN-ji ne sprejemajo kripto valut, sem sestavil tudi seznam najboljših, ki to počnejo. Če še nimate v mislih določenega ponudnika ali izbranega VPN-ja na Bitcoin, boste ta seznam našli nekoliko naprej.

Kako kupiti VPN z Bitcoin?

Za nakup VPN z Bitcoin potrebujete dve stvari: denarnico in e-poštni naslov.

Če je še nimate, je izbira Bitcoin denarnice in nastavitev preprosta. Moj predlog je, da greste z mobilno denarnico – ponavadi nudijo najboljše razmerje med udobjem in anonimnostjo.

Večina ponudnikov VPN pri prijavi vpraša tudi e-poštni naslov. Če se ne strinjate, če pustite majhno sled, lahko uporabite svojo. Raje uporabljam anonimno e-poštno storitev, pri čemer je ProtonMail moje orožje za izbiro (čeprav obstaja tudi veliko drugih možnosti).

Če želite, da bodo stvari še bolj anonimne, boste želeli dokončati tudi prijavo VPN iz naslova IP, ki ga ni mogoče povezati z vami. V idealnem primeru uporabite mrežo Tor. Toda tudi vsaka javna dostopna točka Wi-Fi bi morala narediti lepo.

Z zgornjimi elementi so razvrščeni naslednji koraki za nakup VPN-ja z Bitcoin-om.

 1. Izberite storitev VPN, ki omogoča plačevanje s kripto valutami. CyberGhost je tisti, ki ga uporabljam v teh dneh, vendar bodo tudi kateri izmed najboljših VPN-jev, ki so navedeni spodaj, tudi zelo uspešni (ne pozabite, da mnogi od njih ponujajo tudi popuste).
 2. Na spletnem mestu izbranega VPN začnite postopek prijave tako, da izberete naročninski načrt. Ko pridete do oddelka za plačila, poiščite in izberite možnost plačila z Bitcoin ali cryptocurrency. Tule je videti, kako izgleda CyberGhost.

  Izbira Bitcoina za plačilo VPN-ja

 3. Vnesite svoj e-poštni naslov (ki je skoraj vedno potreben za aktiviranje VPN računa) in nadaljujte. V primeru CyberGhost boste preusmerjeni na BitPay portal. Drugi ponudniki lahko uporabljajo druga kriptovaluta, vendar je postopek zelo podoben.

  Kupite VPN z Bitcoini

 4. Morda boste morali izbrati, katero denarnico uporabljate, in odvisno od denarnice, s katero kripto valuto bi radi šli. Ker je plačevanje z Bitcoini tako priljubljeno, mora biti vedno možnost.

  Izbira kripto denarnice za uporabo
  Različne možnosti plačevanja s kripto valutami VPN

 5. Nato se vam prikaže QR koda ali plačilni URL. Izberite, kateri način vam najbolje ustreza (če uporabljate mobilno denarnico, morate skenirati QR kodo) in potrdite transakcijo v svoji denarnici. Potem boste morda morali počakati nekaj minut, da se transakcija obdela.

  Zaključek transakcije z Bitcoin VPN

 6. Ko se transakcija zaključi, ste vsi prijavljeni. Prenesite in namestite aplikacijo VPN na svojo napravo in uživajte v svoji novi najdeni spletni zasebnosti in svobodi.

Kot sem že omenil, vsi VPN-ji ne sprejemajo kripto valut, vključno z več ponudniki velikih imen. Na primer, čeprav ste to včasih znali, ne morete več plačevati IPVanish z Bitcoin.

Kljub temu je na voljo še veliko odličnih možnosti. Če ste odprti za predloge, si oglejte pet mojih najljubših spodaj.

Najboljši VPN-ji, ki sprejemajo Bitcoin

Da bi moj seznam najboljših VPN-jev, ki jih lahko kupite z Bitcoin-jem, mora ponudnik najprej sprejeti Bitcoin (seveda). Poleg tega mora VPN:

 • Imejte strogo politiko brez zapisov
 • Uporabljajte močne standarde šifriranja in imajo močne zaščitne funkcije
 • Uporabite skupne naslove dinamičnih strežnikov IP, da povečate anonimnost
 • Imajo odlično in dosledno delovanje

Zdaj, brez dodatnih preljub, tukaj je mojih pet najboljših možnosti.

1. CyberGhost

Logotip CyberGhost

Kripto valute, ki jih je sprejel CyberGhost: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, XRP

Ponudnik plačilnih storitev: BitPay

Velik razlog, da je CyberGhost končal na vrhu tega seznama, je to, kako enostavna je za uporabo. Tudi tisti z nami brez izkušenj z VPN se lahko v nobenem trenutku postavijo in zaženejo.

Enostavna uporaba seveda ni edini razlog. CyberGhost ponuja tudi ogromno, geografsko raznoliko strežniško omrežje VPN s 7159 strežniki v 90 državah.

Vsak od teh strežnikov objavi odlične rezultate preskusov hitrosti, podpira vrhunsko šifriranje in protokole in je 100% brez prijave (kar dokazujejo letna poročila o preglednosti CyberGhosta).

P2P je podprt in obstajajo celo strežniki, namenjeni pretoku določenih storitev (BBC iPlayer ali US Netflix, na primer). Tako vam nikoli ni treba uganiti, kje se lahko povežete za najboljšo izkušnjo.

O CyberGhostu je veliko všeč, vendar ne vzemite samo moje besede. Z najboljšo poslovno 45-dnevno garancijo vračila denarja boste imeli dovolj časa, da preizkusite to odlično storitev VPN zase.

Prednosti
 • Zelo beleženje za maksimalno zasebnost
 • Odlična distribucija strežnikov z več kot 7100 strežniki v 90 državah
 • Zelo visoke hitrosti povezave
 • Sodeluje z ameriškimi Netflix in BBC iPlayer
 • Omogoča mučenje P2P
 • Dolga 45-dnevna garancija za vračilo denarja
Slabosti
 • Matična družba z vprašljivim ugledom
 • Ročna nastavitev OpenVPN
 • Ne deluje s Kitajske

2. Zasebni dostop do interneta

Zasebni logotip za dostop do interneta

Kripto valute, ki jih je sprejela PIA: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Zcash

Ponudnik plačilnih storitev: BitPay

PIA je bila ena prvih VPN storitev, ki je sprejela bitcoin in to počne do danes. Zasebni dostop do interneta s seznamom strežnikov, ki vključuje 3235 strežnikov na 50 lokacijah, združuje enostavnost uporabe in vrhunske funkcije za eno odlično celovito rešitev VPN.

Imajo strogo politiko brez beleženja (in so edina najvišja storitev VPN, ki to dokazuje na sodišču), šifriranje najvišje vrstice in hitrosti, ki vam omogočajo tudi najbolj pasovno širino spletnih dejavnosti.

In če gre za vrhunsko anonimnost plačil, ki jo iščete – tudi zunaj tistega, kar lahko dajo kripto valute – je PIA ena redkih VPN-jev, ki sprejemajo darilne kartice, kupljene v trgovini, ki jih lahko plačujete z gotovino.

Zasebni dostop do interneta ima brezpogojno, 30-dnevno jamstvo vračila denarja. Lahko dobite vračilo, tudi če ste odpovedali prej, ob predpostavki, da so od tega minili vsaj trije meseci. Poskusite PIA in, če niste ravno zadovoljni, lahko počakate tri mesece in poskusite znova. Ničesar se ne da izgubiti.

Prednosti
 • Dokazano ni ponudnika dnevnikov
 • Vrhunsko šifriranje in varnost
 • Zelo cenovno ugodno
 • Dobre hitrosti strežnika
 • Odlične novo preoblikovane aplikacije
 • Omogoča hudourništvo in P2P
Slabosti
 • Nahaja se v ZDA – ni idealen za zasebnost
 • Slaba podpora za Netflix in BBC iPlayer

3. NordVPN

NordVPN logotip

Kripto valute, ki jih je sprejel NordVPN: Bitcoin, Bitcoin Cash, BTT, Dash, Ethereum, Litecoin, Monero, TRON, XRP, Zcash

Plačilni sistem: CoinPayments

Ker je verjetno najbolj znano ime na svetu VPN, ne bi smelo biti presenečenje, da je NordVPN na tem seznamu.

Trdno globalno omrežje z več kot 5600 strežniki v 58 državah ponuja veliko možnosti povezave. Ker se storitev opira na nepremagljivo šifriranje AES-256, so odlična izbira tudi za varnost.

NordVPN ponuja veliko funkcij. Od dvojnih konfiguracij VPN in stikal za ubijanje do TOR prek VPN in SmartPlay DNS za brez težav mednarodni dostop do pretoka, je vse tam. Z drugimi besedami, ničesar vam NordVPN ne bi dovolil.

Z najdaljšim seznamom sprejetih kripto valut vseh ponudnikov na tem seznamu, odlično podporo strankam in dolgo 30-dnevno garancijo vračila denarja je to VPN, s katerim bodo vsi zadovoljni.

Prednosti
 • Odlična zasebnost z nič zapisovanja
 • Veliko (in vedno večje) omrežje strežnikov
 • Dobra zmogljivost povezave
 • Posebni strežniki (vključno z dvojnim VPN, prikrito in Tor preko VPN)
 • Čist, enostaven odjemalec
 • Sodeluje z Netflixom in večino drugih pretočnih storitev
 • Omogoča Torrenting in P2P
 • Ponuja namenske naslove IP
Slabosti
 • Brez delitve tuneliranja
 • Nekoliko dragoceni pri kratkoročnih načrtih

4. Surfshark

Surfshark logotip

Možnosti kripto plačil: Beam, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Nano, TRON, XRP

Ponudnik plačilnih storitev: CoinGate, CoinPayments

Sorazmerni novinec, Surfshark je zelo hitro postal eden najboljših ponudnikov VPN. Kljub temu, da ste mlado podjetje, dobite ravno toliko – če ne še več – kot pri uveljavljeni konkurenci. Na primer vzemite njihovo impresivno hitro in veliko strežniško omrežje, ki obsega vsaj 63 držav.

Surfshark je tudi edina storitev VPN, ki nima omejitev hkratne povezave – uporabljate jo lahko v toliko napravah, kolikor želite naenkrat. In vsaka naprava bo izkoristila varno 256-bitno šifriranje, politiko ničelnega beleženja in eno najboljših izkušenj s pretakanjem in hudournikom.

Ne glede na to, ali plačujete z Bitcoin, Ethereum ali Ripple, lahko dobite vračilo do 30 dni. In sem omenil, da je Surfshark na tem seznamu najdražji VPN? Noben drug ponudnik vam ne daje toliko za tako malo.

Prednosti
 • Odlična zasebnost in varnost brez beleženja
 • Odlična zmogljivost strežnika
 • Odblokira Netflix, BBC in številne druge
 • Odjemalec, ki je enostaven za uporabo
 • Neomejene hkratne povezave
 • Podpora za hudournike
 • Poceni
Slabosti
 • Neskladna hitrost na nekaj lokacijah
 • Dokaj počasna podpora strankam

5. ExpressVPN

Logotip ExpressVPN

Kripto valute, ki jih je sprejel ExpressVPN: Bitcoin

Plačilni procesor: BitPay

Nenazadnje je ExpressVPN. Z omrežjem, ki se ponaša s 3000+ strežniki na neverjetnih 151 lokacijah, razporejenih po 95 državah, skoraj nobenega kotička sveta ne bi dosegel ExpressVPN. Njihovi strežniki so znani tudi po odličnih hitrostih.

ExpressVPN odlikuje pravilnik brez beleženja, podpira hudourništvo in ponuja stikalo za ubijanje in zaščito pred puščanjem DNS v vseh različicah svoje briljantne aplikacije. Njihovi prilagojeni strežniki DNS omogočajo preprosto pretakanje vaših priljubljenih storitev na povezani televizor ali sprejemnik brez motečih regionalnih omejitev.

Slaba stran je, da ExpressVPN sprejema samo plačila z Bitcoin (seveda poleg tradicionalnih metod). Glede na priljubljenost Bitcoina ne gre veliko, a vseeno bi bile druge kriptovalute lepe.

Toda če upoštevamo to, kako dobra je storitev ExpressVPN, njihova izjemna podpora strankam in brez zastavljenih 30-dnevnih garancij za vračilo denarja, so več kot vredni mesta na tem najboljšem seznamu VPN.

Prednosti
 • Odlična in intuitivna stranka
 • Močna back-end tehnologija
 • Veliko strežnikov in lokacij strežnikov
 • Hitre in enakomerne hitrosti povezave
 • Deluje z ameriškim Netflixom
 • Vrhunska podpora strankam
Slabosti
 • Nekaj ​​združenih zapisov
 • Ni najcenejši

Zakaj kupiti VPN s kripto valutami

Največji razlog za nakup kriptovalut VPN je izboljšana anonimnost v primerjavi z večino drugih oblik plačila. Ko plačujete z Bitcoin ali katero od njegovih bratov, naokoli ni osebno prepoznavnih podatkov.

Čeprav to ne zagotavlja popolne anonimnosti, je bolje, kot da slepo zaupate podjetju, o katerem na koncu veste zelo malo o svoji kreditni kartici in osebnih podatkih.

Vsaj plačila z Bitcoin ponujajo dodatno plast varnosti, ki vam omogoča, da vas kdo težje poveže z vašim VPN računom in vas na koncu mnogo težje poveže s katero koli spletno dejavnostjo.

So kripto valute popolnoma anonimne?

Kratek odgovor je ne, kripto valute niso popolnoma anonimne. Izmenjave so pod mikroskopom veliko bolj kot nekoč. Za nadaljevanje poslovanja mora večina zbirati in poročati o različnih vrstah informacij o svojih uporabnikih (predvsem za namene uveljavljanja davkov).

Številni svetovni vohunski organi in organi kazenskega pregona, vključno z nedržavnimi organi, tudi radi spremljajo izmenjave in tisto, za kar se uporabljajo.

Čeprav je nekdo potencialno vedno gledal, razen če se ukvarjate z mednarodnim pranjem denarja ali drugimi podobnimi skrobnimi dejavnostmi, vam ni treba skrbeti.

Konec koncev uporaba Bitcoina kot plačilnega sredstva za naročnino na VPN ponuja odlično dodatno plast zasebnosti in anonimnosti. Ne, ni popoln, ampak po mojem še vedno vreden tega.

Ali bi morali plačati za VPN s kripto valutami?

Po vsem tem morate kupiti VPN z Bitcoin? Odvisno je od tega, kaj počneš in kako skrbiš za svojo zasebnost.

Za povprečnega človeka, tiste, ki uporabljajo VPN, da preprečijo, da bi ponudnik internetnih storitev prenašal nalaganje ali da bi pretakali geo blokirane vsebine, je odgovor verjetno ne. Tudi če uporabljate BitTorrent, dokler uporabljate preizkušen VPN brez dnevnika, je odgovor še vedno verjetno ne.

Toda če že imate Bitcoin denarnico in nekaj kovancev pri roki, ni možnosti, da jo uporabite za plačilo VPN-ja. Prav tako bi menil, če boste mrtvi, če svojih osebnih podatkov ne delite z nikomer, ki jih res ne potrebujejo.

Bistvo je za večino od nas ta – uporabljajte kripto valute, če je priročno, vendar se ne potite preveč, če nimate.

Zaključek

Čeprav ne gre za neprebojno anonimnost, mnogi izmed nas mislijo, da je to, ko kupite VPN z Bitcoini, pridobite močan dodaten sloj zaščite zasebnosti, ki ga drugače ne boste dobili. Ampak, absolutno mora, ni.

Pridobivanje obdobja storitve VPN je dobro vredno. Oh, toliko ugodnosti, ki jih prinese uporaba enega, plačila Bitcoin ali ne, boste veseli.

Lahko vam je tudi všeč:
 • Najboljši VPN-ji brez dnevnika leta 2020
 • Kako preprečiti, da vas vaš ponudnik internetnih storitev spremlja
 • 4 enostavni načini za skrivanje IP-ja
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map