Pridobite nemški IP naslov v 5 preprostih korakih

Predstavljena slika za nemški članek o naslovu IP


Če živite ali potujete v tujino, imate nekaj dobrih razlogov za uporabo interneta z nemškim IP naslovom. Če tega ne storite, se boste morda nekoliko počutili, kot da živite v izgnanstvu.

S tujim IP naslovom se ne morete obrniti do bančnih storitev. Prav tako ne boste mogli biti v koraku s svojimi najljubšimi oddajami v priljubljenih storitvah pretoka, kot so ZDF, Das Erste, ARD Mediathek, ProSieben Video ali celo Netflix Germany.

Najbolj učinkovita (in daleč najbolj preprosta) metoda za pridobitev nemškega naslova IP je uporaba virtualnega zasebnega omrežja (VPN). Omogočil vam bo lokalni IP in omogočil dostop do interneta, kot da bi bili fizično v Nemčiji.

Pridobite nemški IP naslov v 5 preprostih korakih

Postavitev z VPN za pridobitev IP-ja iz Nemčije ne bi mogla biti veliko lažja. Koraki so naslednji.

 1. Registrirajte se pri ponudniku VPN, ki ima strežnike v Nemčiji. Všeč mi je CyberGhost, vendar tudi nekaj drugih deluje dobro. Seznam teh sem malo naprej, da vam pomagam začeti.
 2. Prenesite aplikacijo svojega izbranega ponudnika VPN in jo namestite. Če želite, lahko to storite v več napravah. Vsi ponudniki bodo imeli navodila po korakih za vse operacijske sisteme in platformo.
 3. Zaženite aplikacijo VPN in se prijavite z uporabo poverilnic, ki ste jih nastavili pri ponudniku.
 4. Izberite strežnik v Nemčiji in se povežite z njim. Vaša naprava bo zdaj imela naslov IP, ki se nahaja v državi. Če želite to storiti, lahko to dvojno preverite tako, da obiščete https://www.iplocation.net/.
 5. Dvignite noge in uživajte dostop do katere koli nemške storitve ali spletnega mesta, ki je bilo prej blokirano.

Tako preprosto je.

Ko ne potrebujete več nemškega IP-ja, samo prekinite povezavo s strežnikom VPN in zaprite aplikacijo.

Mimogrede, te natančne korake lahko uporabite tudi za pridobitev IP-ja iz katere koli druge države na svetu, v kateri ima vaš ponudnik VPN strežnike.

Kako izbrati VPN za pridobitev nemškega naslova IP

Ni vsak ponudnik VPN enak in niso vsi primerni, da bi vam dali nemški IP naslov in storitev, s katerimi boste zadovoljni. Ko poskušate izbrati VPN za ta namen, je tukaj nekaj stvari, na katere morate biti pozorni.

 • Več strežnikov VPN v Nemčiji

  Ponudnik VPN vam ne more priskrbeti naslova s ​​sedežem v Nemčiji, če v državi ne izvaja nobenega strežnika. To je prva stvar, ki dvakrat preverite. In, več strežnika imajo.

  Če veliko ljudi uporablja en strežnik, lahko postane preobremenjeno in močno upočasni vašo internetno povezavo. Če imate veliko izbire, morate vedno imeti možnost najti strežnik, na katerem težave z zmogljivostmi, ki jih povzroča preobremenjenost, ne bodo težave.

 • Lahko odblokira vsebino in storitve z omejenim geografskim dostopom

  Ker vam VPN daje nemški IP, še ne pomeni, da bo IP deloval z vsakim nemškim spletnim mestom ali storitvijo. Obstaja nekaj več, da bi ga lahko zaposlili, kot pa samo nastavitev strežnika v državi, in nekateri ponudniki preprosto ne skrbijo ali ne morejo premagati toliko milj.

 • Dobra hitrost povezave

  VPN bo vedno nekoliko upočasnil vašo internetno povezavo, vendar bodo boljši ponudniki dosegli uspešnost na minimumu. To je še posebej pomembno, če nameravate pretočiti visokokakovosten video iz Nemčije. Le hitri VPN bo lahko sledil zahtevam pasovne širine.

 • Podpora za več naprav

  Dvakrat preverite, ali izbrani VPN podpira vse naprave in operacijski sistem, ki jih nameravate uporabljati z njim. Nekateri na primer ne delujejo na starejših različicah sistema Windows ali MacOS.

  Ponudniki VPN običajno tudi omejijo, koliko naprav lahko hkrati povežete z njihovo storitvijo. Če predvidevate, da bo pet članov vaše družine želelo hkrati dostopati do različnih nemških pretočnih storitev, preverite, ali je to dovoljeno.

Če izberete ponudnika, ki preveri vsa ta polja, boste končali s storitvijo, ki vam lahko dosledno omogoči dostop do vaših najljubših nemških spletnih mest in storitev, ne glede na to, kje na svetu ste.

Najboljši VPN-ji za pridobitev nemškega IP-ja

Med številnimi odličnimi storitvami VPN jih nekaj izstopa nad množico kot najboljše možnosti, da dobite nemški IP naslov.

1. CyberGhost

Logotip CyberGhost

CyberGhost je do nedavnega razmeroma majhen ponudnik in je zdaj velika težka panoga in na splošno velja za enega najboljših VPN-jev.

S 684 strežniki, razporejenimi v treh nemških mestih, vam nobena druga storitev ne ponuja več možnosti povezave v Nemčiji. Imajo tudi ogromno mrežo po vsem svetu. Vsi njihovi strežniki, ne glede na lokacijo, ponujajo vrhunsko zmogljivost.

CyberGhost je izven Romunije s strogo politiko brez beleženja in ponuja 256-bitno šifriranje AES z uporabo OpenVPN odličen ponudnik za povečanje vaše zasebnosti in anonimnosti na spletu..

CyberGhost se oglašuje kot zasebno zasebno omrežje (VPN), s katerim si lahko omislite geo-blokirano vsebino, in res lahko. Dostop do vseh nemških spletnih storitev pretakanja in knjižnice Netflix v vsaki državi ne postane lažji ali doslednejši.

Prednosti
 • Zelo beleženje za maksimalno zasebnost
 • Odlična distribucija strežnikov z več kot 7100 strežniki v 90 državah
 • Zelo visoke hitrosti povezave
 • Sodeluje z ameriškimi Netflix in BBC iPlayer
 • Omogoča mučenje P2P
 • Dolga 45-dnevna garancija za vračilo denarja
Slabosti
 • Matična družba z vprašljivim ugledom
 • Ročna nastavitev OpenVPN
 • Ne deluje s Kitajske

Najboljši VPN za nemški IP: CyberGhost ne samo da ponuja vse, kar bi moral biti najvišji VPN, ampak je tudi eden najmanj dragih ponudnikov. Podprto z najboljšo 45-dnevno garancijo za vračilo denarja v panogi, noben drug VPN ne bo bolje strežil nemških uporabnikov.

2. NordVPN

NordVPN logotip

NordVPN je storitev, ki počne vse in dela zelo dobro. So VPN, ki jih drugi pogosto primerjajo kot primerjalni standard.

Vse se začne z obsežnim svetovnim omrežjem strežnikov, ki vključuje 5645 strežnikov v 58 državah. Od tega jih je 309 v Nemčiji.

Uspešnost strežnika NordVPN je odlična, prav tako varnost povezave z uporabo 256-bitne AES šifriranja in protokola OpenVPN.

NordVPN je poleg lokacije podjetja, ki je v Panami prijazna za zasebnost, tudi VPN brez beleženja in ponuja številne funkcije za zasebnost, kot sta dvojna funkcija VPN in stikalo za internetno ubijanje.

Dostop do geografsko omejenega gradiva je bil od nekdaj v skladu z NordVPN, storitev pa deluje tako rekoč pri vsakem ponudniku vsebine na svetu, vključno z vsakim večjim v Nemčiji.

Prednosti
 • Odlična zasebnost z nič zapisovanja
 • Veliko (in vedno večje) omrežje strežnikov
 • Dobra zmogljivost povezave
 • Posebni strežniki (vključno z dvojnim VPN, prikrito in Tor preko VPN)
 • Čist, enostaven odjemalec
 • Sodeluje z Netflixom in večino drugih pretočnih storitev
 • Omogoča Torrenting in P2P
 • Ponuja namenske naslove IP
Slabosti
 • Brez delitve tuneliranja
 • Nekoliko dragoceni pri kratkoročnih načrtih

Ali to vse: Za VPN, ki vse naredi dobro, bi moral biti NordVPN na vrhu seznama. Dobite zmogljivost, vsako funkcijo VPN, ki jo je mogoče zamisliti, odjemalca, ki je enostaven za uporabo, in vse po zelo dostopni ceni.

3. PureVPN

PureVPN logotip

Če želite poleg Nemčije odpreti naslove IP drugje po svetu, ne iščite več kot PureVPN. S strežniki v 131 državah je njihovo omrežje drugo. V Nemčiji trenutno vodijo 201 strežnikov v petih različnih mestih.

Uspešnost je tudi ena od prednosti PureVPN-a. Združite to s specializiranimi strežniki ponudnika, da boste obšli geo-blokado, in imate raj v video strežniku.

Odjemalec PureVPN podpira več kot 50 različnih platform in operacijskih sistemov. Če ga boste lahko povezali z internetom, bo verjetno PureVPN.

Naročnik prihaja tudi z mnogimi lepimi, da imajo dodatke. Ko uporabljate VPN, boste poleg vojaškega šifriranja in varnosti zaščitili tudi z vgrajenimi zaviralci zlonamerne programske opreme in zaviralci oglasov.

Prednosti
 • Odlične hitrosti
 • Ogromno strežniško omrežje (131 držav)
 • Odblokira Netflix, iPlayer in več kot 70 drugih storitev pretakanja
 • Združljiv z več kot 50 napravami in platformami
 • Neodvisno preverjen ponudnik VPN brez dnevnika
 • Namenska možnost IP
 • Dobra vrednost
Slabosti
 • Aplikacije bi lahko uporabile malce več laka
 • Nekatere težave s povezavo

Najboljša vrednost za Nemčijo: Če želite pretakati vsebino tako iz Nemčije kot iz katere koli druge države sveta na vsaki od svojih naprav, je PureVPN vaš odgovor. In sem omenil izklicno ceno storitve?

4. ExpressVPN

Logotip ExpressVPN

ExpressVPN je eden izmed najboljših vsestranskih ponudnikov VPN na trgu, še ena odlična izbira za pridobitev nemškega naslova IP.

Od njihovih 3000+ močnejših strežniških mrež, ki pokriva skupno 95 držav, je na dveh lokacijah v Nemčiji več kot 100 zmanjkalo. Hitrosti strežnika so odlične in z lahkoto upravljajo pretakanje videa z visoko ločljivostjo.

ExpressVPN zanesljivo odklene geo-blokirano vsebino v Nemčiji in vseh drugih državah, v katerih imajo strežnike. Imajo uporabnika, ki je preprost za uporabo, izjemno varnost in vse varnostno kopijo z robustno politiko brez beleženja.

Kot sem omenil v svojem pregledu, je slaba stran ExpressVPN stroškov. Čeprav so nekoliko dražje, je to storitev, ki je vredna vsakega penija.

In če ne boste imeli 30-dnevnega jamstva za vračilo denarja, vam ni treba preizkusiti.

Prednosti
 • Odlična in intuitivna stranka
 • Močna back-end tehnologija
 • Veliko strežnikov in lokacij strežnikov
 • Hitre in enakomerne hitrosti povezave
 • Deluje z ameriškim Netflixom
 • Vrhunska podpora strankam
Slabosti
 • Nekaj ​​združenih zapisov
 • Ni najcenejši

Velika ugled: Ko imate priznanega ponudnika VPN, ki ponuja odlično zasebnost in anonimnost ter najboljšo podporo strankam v poslu, je ExpressVPN to.

5. Surfshark

Surfshark logotip

Čeprav je dokaj nov ponudnik VPN, Surfshark zagotovo navdušuje. Vsakdo, ki želi dostopati do Nemčije z VPN, naj jih obdrži na svojem ožjem seznamu.

Za začetek Surfshark vodi strežnike v 63 državah, vključno z veliko v Nemčiji. Delujejo zunaj pristojnosti zasebnosti Britanskih Deviških otokov, ne prijavijo se in ne ponujajo nekaterih najboljših varnostnih možnosti v poslu.

Surfshark je zahvaljujoč hitrim povezavam in zmožnosti obiskovanja geoblokiranih vsebin odlična izbira za pretakanje nemške video vsebine.

Surfshark je tudi edini ponudnik, ki omogoča neomejene hkratne povezave. To je vsekakor vredno razmisliti, če imate veliko naprav, na katerih želite uporabljati svoj VPN.

Prednosti
 • Odlična zasebnost in varnost brez beleženja
 • Odlična zmogljivost strežnika
 • Odblokira Netflix, BBC in številne druge
 • Enostaven za uporabo odjemalca
 • Neomejene hkratne povezave
 • Podpora za hudournike
 • Poceni
Slabosti
 • Neskladna hitrost na nekaj lokacijah
 • Dokaj počasna podpora strankam

Neomejene povezave: Surfshark ponuja vse funkcije, ki bi jih lahko želel vsak uporabnik VPN. Z odličnimi hitrostmi strežnika, odlično podporo za 24 ur in zelo poceni načrt, podprt s 30-dnevno garancijo vračila brez težav, so ponudnik, s katerim ne morete storiti narobe.

Kakšne so prednosti pridobivanja nemškega naslova IP?

Kot nemški državljan, ki živi ali potuje v tujino, boste morda želeli pridobiti IP s sedežem v Nemčiji, da bi ohranili neomejen dostop do svojih bančnih in finančnih računov pri institucijah, kot sta Deutsche Bank in Commerzbank.

Obstaja tudi tona medijskih storitev, ki ne bodo delovale zunaj Nemčije. Vključujejo:

 • ARD Mediathek
 • Das Erste
 • DMAX.de
 • Netflix Nemčija
 • ProSieben
 • SAT 1.de
 • Sky Deutschland
 • ZDF

Če želite imeti dostop do teh v tujini, je obvezen IP naslov v Nemčiji.

Drugi pomemben razlog za uporabo naslova iz Nemčije je ta, da država svojih državljanov ne omejuje ali ne cenzurira interneta (za razliko od presenetljivega števila drugih vlad). Če uporabljate nemški IP, boste imeli neomejen dostop do vsega na spletu brez filtrov.

Zakaj uporabljati nemški DNS strežnik?

Poleg uporabe nemškega naslova IP je ključnega pomena tudi uporaba nemškega DNS strežnika.

Vsak ponudnik VPN, ki sem ga priporočil zgoraj, bo poskrbel za to za vas, vendar v primeru, da delate z drugo storitvijo, morate biti pozorni.

DNS, ki pomeni storitev domenskih imen, je kot telefonski imenik interneta.

Bilo bi precej nepraktično, da si zapomnimo IP-naslov, ki pripada vsakemu spletnemu mestu, ki ga želimo obiskati. DNS strežniki preslikajo imena spletnih mest v IP, zato je prva stvar, ki si jo moramo zapomniti.

Toda strežnik DNS lahko poleg preslikavanja imen domen spletnega mesta in IP naslovov poda tudi namige o vaši lokaciji.

Če uporabljate VPN z nemškim strežnikom, vendar izvajate iskanje DNS proti strežnikom v Franciji, boste morda še vedno blokirani z nekaterih spletnih mest. To je zato, ker lahko spletna mesta povedo, kateri DNS prosite za informacije.

Z uporabo nemškega DNS poleg vašega nemškega naslova IP to odpravite. Spletna mesta in storitve postanejo skorajda nemogoče, da vaš promet vidijo kot kaj drugega kot iz Nemčije.

Oba gresta z roko v roki. Prepričajte se, da uporabljate oboje.

Zakaj brezplačni VPN-ji niso odlični za nemški naslov IP?

Obstaja veliko storitev VPN, ki trdijo, da delujejo brezplačno. Morda se sprašujete, ali se je vredno obrniti na enega od njih za naslov IP v Nemčiji.

V primeru brezplačnih VPN-jev zagotovo velja stara poslovica »dobite, za kar plačate«. Običajno imajo številne težave, vključno z:

 • Šibki standardi šifriranja
 • Pomanjkanje zasebnosti uporabnika
 • Omejeni strežniki
 • Počasi pospeši
 • Redko delajte z vsebino, ki je blokirana z geo
 • Vsiljivo oglaševanje
 • Plenilske prakse

Preprosto povedano, brezplačne storitve VPN niso nič drugega. Tako kot plačujejo VPN, morajo tudi za delovanje zaslužiti denar. Če vam govorijo, da je njihov izdelek brezplačen, obstaja velika možnost, da ste pravi izdelek.

Brezplačni VPN-ji pogosto zaslužijo svojo ponudbo s prodajo uporabniških podatkov, vstavljanjem oglasov v svoje brskalnike in včasih celo prodajo pasovne širine hekerjem.

Kakor koli že gledate, pridobitev nemškega IP-ja ni vredno žrtvovati svoje varnosti in zasebnosti, še posebej, če IP ne bo več delal tega, kar želite..

Drugi načini za pridobitev nemškega naslova IP

Obstaja nekaj drugih načinov pridobitve nemškega IP-ja, ki je lahko koristen, če imate zelo majhen proračun ali potrebujete le sporadičen dostop. Noben od njih ne bo deloval tako dobro kot VPN, vendar zaradi popolnega razkritja resnično obstajajo.

Tor Browser

Brskalnik Tor uporablja šifrirano omrežje s prostovoljnim delom, zasnovano za varno, anonimno brskanje po spletu. Vsak dan jo uporabljajo ljudje po vsem svetu, ki želijo premagati cenzuro, nadzor in izboljšati svojo zasebnost v spletu.

Uporabite ga lahko za pridobitev nemškega naslova IP, vendar to ne bo privzeto. Potrebno je nekoliko nastavitve pod pokrovom, kot je opisano v tem priročniku. Vstajanje in tek ni zapleteno, vendar bo morda potrebno malo potrpljenja.

Vendar pa obstaja nekaj slabosti uporabe Tor za pridobitev nemškega IP.

 1. Lahko bistveno upočasni vašo internetno povezavo, pogosto do točke, ko lahko celo brskanje (kaj šele kateri koli pretok videoposnetkov) postane boleče.
 2. Tor deluje samo v brskalniku Tor, zato ni rešitev za nobene storitve, ki niso povezane s spletom.
 3. Kot smo že omenili, je za to, da nemški IP dosledno omogoči nekaj tehnične nastavitve.

Proxy storitev

Drug priljubljen način pridobitve nemškega naslova IP je uporaba proxy storitve.

Medtem ko proxy deluje podobno kot VPN, je slaba stran, da ne nudijo skoraj enake varnosti in zasebnosti.

Proxy usmerja vaš spletni promet prek strežnika na javnem internetu. Če se ta strežnik nahaja v Nemčiji, tako kot pri VPN, boste v okrožju imeli naslov IP.

Ampak, ker v večini primerov pooblaščence vodijo običajni ljudje, kot ste ti in jaz, so precej nezanesljivi. Uspešnost je lahko težava in vsak proxy, ki ga uporabljate, lahko kadar koli izgine (na primer, ko oseba, ki jo vodi, izklopi računalnik).

S proxyjem boste morali tudi zagotoviti, da je vaš strežnik DNS pravilno nastavljen.

Kot smo že omenili, tudi nemški IP morda ne bo dovolj za dostop do nekaterih geografsko omejenih vsebin ali storitev. Strežnik DNS, ki ga uporablja vaša naprava, bo morda moral imeti tudi sedež v Nemčiji.

Spodnja črta

Če imate IP v Nemčiji, boste lahko uporabljali katero koli storitev in spletno mesto, ki je običajno dostopno le znotraj države, in vam omogočalo pretakanje nemške vsebine, ne glede na to, kje na svetu ste. To bo tako kot tam.

VPN je brez dvoma najboljša možnost, da dobite nemški IP naslov. Nobena druga metoda ne more ustrezati njenim prednostim, enostavnosti uporabe in predvsem zanesljivosti. In z veliko odličnimi ponudbami, ki jih trenutno ponujajo nekateri najboljši ponudniki VPN-jev, so tudi oni cenovno zelo ugodni.

Lahko vam je tudi všeč:
 • Najboljši VPN-ji za Nemčijo
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me