10 κορυφαία δωρεάν VPN το 2020 (ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Επιλέξτε προσεκτικά)

10 κορυφαία δωρεάν VPN το 2020 (ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Επιλέξτε προσεκτικά)


Σε όλους τους αρέσει δωρεάν πράγματα. Δωρεάν δείγματα φαγητού στο Costco ή αυτά τα μικροσκοπικά δείγματα αρώματος ή κολόνιας που λαμβάνετε στο πολυκατάστημα.

Το δωρεάν είναι καλό γιατί καλά .. είναι δωρεάν. Γιατί λοιπόν να πληρώνετε ένα VPN όταν δεν χρειάζεται?

Με περισσότερα από 1000+ δωρεάν VPN στο κατάστημα Android, νομίζετε ότι πρέπει να υπάρχει μια τεράστια γκάμα εταιρειών που θέλουν να προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους. Τι ωραία ομάδα εταιρειών.

Γιατί οποιαδήποτε εφαρμογή ή εταιρεία προσλαμβάνει προγραμματιστές, πληρώνει για διακομιστές μεσολάβησης, δημιουργεί και φιλοξενεί έναν ιστότοπο για να σας δώσει 100% δωρεάν προϊόν; Θα δούμε τι πραγματικά συμβαίνει και ελπίζουμε να δώσουμε κάποια σαφήνεια για το γιατί δεν προτείνουμε ποτέ 100% δωρεάν VPN.

&# x2705; ΙΧΝΟΣ – τα περισσότερα από τα προϊόντα για τα οποία μιλάμε σε αυτήν την κριτική προσφέρουν δωρεάν δοκιμές 30 ημερών. &# x2705;

Contents

Δωρεάν εναντίον VPN επί πληρωμή &# x1f575;&# xfe0f; 

Αυτό που πληρώνετε είναι αυτό που λαμβάνετε στα περισσότερα σενάρια. Εάν θέλετε μια δωρεάν εμπειρία σε οτιδήποτε υπάρχει συνήθως ένα catch. Για το καλύτερα πληρωμένα VPN παίρνετε περισσότερα για αυτό που πληρώνετε και ο κίνδυνος παραβίασης δεδομένων είναι χαμηλότερος.

Γενικά – οι πραγματικές δυνατότητες που έχετε σε μια υπηρεσία επί πληρωμή θα είναι καλύτερες. Ένα premium πρόγραμμα συνήθως σας δίνει περισσότερα gigabyte και εύρος ζώνης για να ξεκινήσετε. Επιπλέον, θα έχετε ευκολότερη χρήση διεπαφών, ανίχνευσης εισβολής, πρόληψης και άλλων διασκεδαστικών λειτουργιών.

Το κόστος που απαιτείται για την επιλογή ενός VPN είναι σχετικά χαμηλό. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πραγματικό κόστος αγοράς ενός VPN και είναι πολύ προσιτό.

Τα δωρεάν VPN υπερβαίνουν το ότι δεν έχουν τόσες πολλές δυνατότητες. Αυτοί μπορούν σε βάζει σε σοβαρό κίνδυνο.

Όταν χρησιμοποιείτε ένα δωρεάν VPN – γίνεστε το προϊόν.

Σας χρησιμοποιούν ως προϊόν με μερικούς τρόπους:

 1. Αυτοί μπορούν εγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού που μπορούν να παρακολουθούν τη δραστηριότητά σας και να κλέβουν τα δεδομένα σας. (Πηγή)
 2. Τα περισσότερα δωρεάν VPN θα συλλέξτε τα δεδομένα σας και μετά τα πουλήστε. Αυτό περιλαμβάνει όλα τα οικονομικά σας δεδομένα. (Πηγή)
 3. Το εβδομήντα πέντε τοις εκατό όλων των εφαρμογών VPN Android χρησιμοποιούν λογισμικό παρακολούθησης τρίτων. (Πηγή)
 4. 82% ζητήθηκε πρόσβαση σε ιδιωτικά δεδομένα, όπως λογαριασμοί χρηστών και μηνύματα κειμένου. (Πηγή)

Αυτός είναι ο λόγος που δεν συμπεριλάβαμε και δωρεάν VPN. Δεν υπάρχει τρόπος να επαληθευτεί ότι είναι αξιόπιστα και αξιόπιστα. Αντ ‘αυτού, επιλέξαμε να σας δείξουμε το καλύτερο οικονομικά VPN που μπορεί να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Όλα αυτά τα VPN περιλαμβάνουν επίσης μια ωραία δωρεάν δοκιμή για να βραχεί τα πόδια σας στον κόσμο των VPN.

TLDR;

Τα δωρεάν VPN δεν αξίζουν να εξοικονομήσετε λίγα δολάρια. Έχετε μεγάλες πιθανότητες να αντιμετωπίσετε αρνητικές συνέπειες. Αντί να ακολουθήσετε αυτήν τη διαδρομή, είναι καλύτερο να επωφεληθείτε από τις δωρεάν δοκιμές που προσφέρονται από τα κανονικά VPN. Η καλύτερη επιλογή στα μάτια μας, ειδικά αν θέλετε να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα, είναι NordVPN.

Η άλλη επιλογή που έχετε είναι να κάνετε εναλλαγή μεταξύ δωρεάν δοκιμών σε όλες τις διαφορετικές υπηρεσίες VPN που αναφέρονται εδώ. Δεν το συνιστούμε, καθώς θα είναι πονοκέφαλος και είναι ευκολότερο να πληρώσετε μόνο μερικά χρήματα σε μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN.

10 καλύτερα VPN ΔΩΡΕΑΝ VPN το 2020

Αντί να ταξινομήσουμε τα VPN που θα κλέψουν τις πληροφορίες σας και θα σας εκμεταλλευτούν, αποφασίσαμε να περιγράψουμε τα θετικά και αρνητικά διαφορετικών υπηρεσιών VPN που προσφέρουν δωρεάν δοκιμές.

Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες, τους διακομιστές και πόσο εύκολη είναι η χρήση της υπηρεσίας.

1. Surfshark – Το καλύτερο δωρεάν VPN

Μπορεί να μην έχετε ακούσει ποτέ για το Surfshark και αυτό είναι εντάξει. Ο λόγος είναι ότι είναι η νεότερη υπηρεσία VPN που έχουμε ελέγξει σε αυτόν τον ιστότοπο. Για όλες τις προθέσεις και σκοπούς, φαίνεται ότι το Surfshark σκοπεύει να αναλάβει τον κόσμο του VPN.

Δωρεάν δοκιμή

Το Surfshark προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Πλεονεκτήματα

 • Το καλύτερο πρωτόκολλο για ροή με IPv6. Σπάνια αποκλείεστε από το Netflix λόγω χρήσης VPN
 • Δυνατότητα torrent και P2P κοινή χρήση σε αντίθεση με ορισμένα άλλα VPN στην αγορά
 • Χωρίς καταγραφή που σημαίνει ότι ποτέ δεν πρέπει να ανησυχείτε ότι πουλάνε τα στοιχεία σας
 • Απεριόριστα όλα, συμπεριλαμβανομένων συνδέσεων, διακομιστών, διευθύνσεων IP και εύρους ζώνης
 • Βρίσκεται στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αδιάκριτα μάτια από την κυβέρνηση
 • Διατίθεται η καλύτερη ασφάλεια και κρυπτογράφηση με IPv6, κρυπτογράφηση AES 256-bit, ανταλλαγή κλειδιών DHE-RSA 2048-bit και κατακερματισμός ταυτότητας SHA512
 • Kill-switch και άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας
 • Δέχεται crypto και άλλες κύριες εκδόσεις πληρωμής
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Διαρροή WebRTC και προστασία DNS σε όλο το δίκτυο
 • Εξαιρετική τιμολόγηση με μακροπρόθεσμα προγράμματα μόνο 1,99 $ το μήνα

Μειονεκτήματα

 • Οι ταχύτητες μπορεί να διαφέρουν αρκετά από διακομιστή σε διακομιστή
 • Νεότερη εταιρεία, οπότε η βάση διακομιστή συνεχίζει να αυξάνεται

Τρόποι αποθήκευσης και τρόπος πληρωμής

Προδιαγραφές Λεπτομέρειες
Πολιτική επιστροφής χρημάτων / Εγγύηση Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
Δοκιμαστική περίοδος Κανένας
Επιλογές πληρωμής PayPal, Google Pay, Cryptocurrency, Alipay, Dragon Pay
Εκπτώσεις / κουπόνια Εισαγωγικό κουπόνι, sharkstart

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το Surfshark?

Όποιος μπορεί να δεσμευτεί για ένα διετές σχέδιο που θέλει τις καλύτερες επιλογές ασφάλειας και ροής. Διαβάστε την πλήρη κριτική μας στο Surfshark.

2. NordVPN – Μαζικό δίκτυο και ασφάλεια επιπέδου FBI

Το NordVPN είναι ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα VPN σήμερα. Υπάρχει ένας καλός λόγος για αυτό, καθώς είναι επίσης ένα από τα πιο δημοφιλή VPN. Είναι δύσκολο να έχουμε μια συζήτηση γενικά για το καλύτερο VPN στην αγορά χωρίς να αναφέρουμε το NordVPN.

Δωρεάν δοκιμή

Το NordVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Πλεονεκτήματα

Το NordVPN έρχεται με δυνατότητα P2P, διακόπτη kill, Tor over VPN, έξυπνη υπηρεσία DNS, ειδικό IP και διακομιστές μεσολάβησης SOCKS5. Η υποστήριξη πελατών τους είναι επίσης φανταστική στην αντιμετώπιση οποιουδήποτε ζητήματος που μπορεί να εμφανιστεί με οποιαδήποτε από τις δυνατότητες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Μερικές άλλες δυνατότητες, όπως το CyberSec, το οποίο αποκλείει αυτόματα ύποπτους ιστότοπους, ώστε κανένα κακόβουλο λογισμικό ή άλλες απειλές στον κυβερνοχώρο να μολύνουν τη συσκευή σας. Επιπλέον, καμία φανταχτερή διαφήμιση δεν θα έρθει στα μάτια σας και θα συγκαλύψει που θα περιπλέξει την επισκεψιμότητά σας, εμποδίζοντας τους ISP να επιταχύνουν την ταχύτητά σας κατά την περιήγηση σε ένα κρυπτογραφημένο κανάλι.

Με περισσότεροι από 5.000 διακομιστές παγκοσμίως σε κάθε μεγάλη χώρα, δεν υπάρχει σχεδόν πουθενά με έναν διακομιστή απρόσιτο. Επιπλέον, μπορείτε να συνδεθείτε στο έξι συσκευές και χρησιμοποιήστε την υπηρεσία για το Netflix.

Στο 2,99 $ ανά μήνα, αν θέλετε να δεσμευτείτε για τρία χρόνια, είναι δύσκολο να δικαιολογήσετε τον κίνδυνο χρήσης ενός δωρεάν VPN. Ξοδεύετε λίγο πάνω από 100 $ και σταματάτε να ανησυχείτε για το VPN σας για τρία χρόνια.

Μειονεκτήματα

Η τιμολογιακή δομή είναι τρελή και σας οδηγεί πραγματικά σε ένα τριετές πρόγραμμα. Ένα πρόγραμμα ενός μήνα έρχεται στα 11,95 $.

Τρόποι αποθήκευσης και τρόπος πληρωμής

Προδιαγραφές Λεπτομέρειες
Πολιτική επιστροφής χρημάτων / Εγγύηση Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
Δοκιμαστική περίοδος Κανένας
Επιλογές πληρωμής Visa, MasterCard, American Express, Discover, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Alipay, Giropay, Sofort, iDeal, UnionPay
Εκπτώσεις / κουπόνια 15% έκπτωση για φοιτητές και συνεχώς μεταβαλλόμενες τιμές προσφοράς

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το NordVPN?

Όποιος μπορεί να δεσμευτεί για ένα τριετές σχέδιο που θέλει μια υπηρεσία υψηλού επιπέδου για ένα μικρό χρηματικό ποσό. Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το NordVPN.

3. ExpressVPN – Γρήγορες ταχύτητες και πλήρης ανωνυμία

Στην τρέχουσα μέτρηση, Το ExpressVPN διαθέτει διακομιστές σε 94 χώρες. Είναι σχεδόν αδύνατο να μεταβείτε σε μια χώρα με Διαδίκτυο και να μην έχετε πρόσβαση σε έναν από τους διακομιστές τους. Το ExpressVPN είναι μια premium υπηρεσία VPN που παρέχει μία από τις ταχύτερες και πιο αξιόπιστες υπηρεσίες VPN, είναι μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις VPN στην αγορά με περισσότερους από 10 εκατομμύρια ικανοποιημένους πελάτες.

λογότυπο expressvpn

Δωρεάν δοκιμή

Το ExpressVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Πλεονεκτήματα

Με απεριόριστα δεδομένα, 24/7 υποστήριξη πελατών, εύχρηστες εφαρμογές για όλες τις συσκευές, χωριστή σήραγγα, δοκιμές ταχύτητας και χωρίς καταγραφή, το ExpressVPN το φέρνει πραγματικά με τις δυνατότητές τους. Το ExpressVPN σας δίνει επίσης πρόσβαση στο Kodi.

Η διαμονή στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους είναι ένα σημαντικό θετικό όπως θα το κάνουν ποτέ δεν πρέπει να κοινοποιείτε νόμιμα δεδομένα με την κυβέρνηση.

Μειονεκτήματα

Το ExpressVPN είναι μια πιο ακριβή επιλογή από την υπόλοιπη λίστα, αλλά πληρώνετε για ό, τι παίρνετε. Ένα μικρό πρόβλημα είναι ότι έχετε μόνο τρεις συνδέσεις ταυτόχρονα που μπορεί να είναι περιοριστικές για ένα νοικοκυριό.

Τρόποι αποθήκευσης και τρόπος πληρωμής

Προδιαγραφές Λεπτομέρειες
Πολιτική επιστροφής χρημάτων / Εγγύηση Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
Δοκιμαστική περίοδος Απαιτείται αγορά 12 μηνών (περιλαμβάνει δωρεάν 3 μήνες), η τιμή αυξάνεται στα 12,95 $ ανά μήνα κατά την ανανέωση
Επιλογές πληρωμής Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Visa, Delta, Diners Club International, Paypal, Bitcoin, Alipay, UnionPay, iDeal, Klarna, WebMoney, GiroPay, Interac, Mint, FanaPay, YandexMoney, OneCard
Εκπτώσεις / κουπόνια Το ExpressVPN ενημερώνει τακτικά τις τιμές προσφοράς τους

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το ExpressVPN?

Το ExpressVPN προορίζεται για άτομα που δεν πειράζουν να πληρώνουν λίγο περισσότερο για την υπηρεσία VPN τους για να έχουν κορυφαία απόδοση. Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το ExpressVPN.

4. Windscribe – Ισχυρή ασφάλεια με το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων

Η Reddit έχει πειράξει για αυτήν την υπηρεσία, σημειώνοντας το γενναιόδωρο μηνιαίο εύρος ζώνης και τα κίνητρα χρήστη (Εάν στείλετε ένα Tweet @WindScribe, λαμβάνετε αυτόματα επιπλέον 5GB).

Δοκιμάστε την υπηρεσία εντελώς δωρεάν και αν σας αρέσει και θέλετε να κάνετε αναβάθμιση, μπορείτε με προσιτά σχέδια. Επί του παρόντος, το κόστος ανέρχεται σε 4,08 $ ανά μήνα εάν αγοράσετε για ένα χρόνο.

λογότυπο ανεμογραφίας

Δωρεάν δοκιμή

Το Windscribe είναι δωρεάν σε ΗΠΑ, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Χονγκ Κονγκ, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ελβετία, Νορβηγία και Ρουμανία. Προσφέρουν επίσης μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 3 ημερών ή 10 GB χρήσης, όποιο από τα δύο πρώτα.

Πλεονεκτήματα

Δεδομένου ότι είναι αρκετά καλοί για να επιτρέπουν στους χρήστες να χρησιμοποιούν την υπηρεσία τους δωρεάν, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Windscribe είναι καναδική εταιρεία.

Η δωρεάν έκδοση του λογισμικού τους είναι αρκετά καλή και αντί να σας κάνουν το προϊόν τους, ελπίζουν ότι θα λατρέψετε την υπηρεσία τόσο πολύ θα την αναβαθμίσετε.

Το Windscribe διαθέτει μερικές εξαιρετικές δυνατότητες στη δωρεάν υπηρεσία τους, όπως ενσωματωμένο τείχος προστασίας, αποκλεισμός διαφημίσεων και δυνατότητες P2P.

Μειονεκτήματα

Μπορείτε να έχετε μόνο μία σύνδεση κάθε φορά που μπορεί να είναι σοβαρά περιοριστική.

Παρόλο που είναι φοβερό το Windscribe στον Καναδά και παρόλο που λένε ότι δεν καταγράφουν δραστηριότητα – η κυβέρνηση μπορεί να τους αναγκάσει να παραδώσουν δεδομένα πελατών.

Τρόποι αποθήκευσης και τρόπος πληρωμής

Προδιαγραφές Λεπτομέρειες
Πολιτική επιστροφής χρημάτων / Εγγύηση Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 3 ημερών ή χρήση 10 GB
Δοκιμαστική περίοδος Χρήση δωρεάν σε ΗΠΑ, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Χονγκ Κονγκ, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ελβετία, Νορβηγία και Ρουμανία
Επιλογές πληρωμής Μεγάλες πιστωτικές κάρτες, PayPal, Visa / Mastercard χρεωστικές κάρτες, τα περισσότερα κρυπτονομίσματα και αγορές εντός εφαρμογής για κινητά. Μπορείτε ακόμη να ορυχείο για αναβαθμίσεις χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα κρυπτογράφησης που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης.
Εκπτώσεις / κουπόνια Ορυχείο για αναβαθμίσεις χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα κρυπτογράφησης που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης.

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το Windscribe?

Το Windscribe προορίζεται για άτομα που χρειάζονται δωρεάν VPN και είναι ανοιχτά στην αναβάθμιση. (Διαβάστε το πλήρες μας Αναθεώρηση Windscribe)

5. TunnelBear – Υποστήριξη απεριόριστης ροής

Ένα μεγάλο πράγμα για το TunnelBear είναι το μάρκετινγκ τους. Υπάρχουν πολλές προσφορές σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μπορεί να αξιοποιηθεί. Ένα παράδειγμα είναι ότι λαμβάνετε μια δωρεάν συναυλία εάν @TunnelBear. Η μασκότ τους είναι επίσης μια λατρευτή φαύλη αρκούδα.

λογότυπο tunnelbear

Δωρεάν δοκιμή

Το Tunnelbear σάς επιτρέπει να βυθίζετε το χέρι σας στο μέλι δωρεάν εάν χρησιμοποιείτε δεδομένα κάτω των 500 MB ανά μήνα.

Πλεονεκτήματα

Προφανώς, το γεγονός ότι έχουν δωρεάν σχέδιο είναι φοβερό. Επωφεληθείτε από αυτό για να δείτε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το TunnelBear μακροπρόθεσμα.

Το TunnelBear διαθέτει πάνω από 900 διακομιστές και γρήγορες ταχύτητες. Το καλύτερο μέρος του TunnelBear είναι ότι είναι κορυφαίοι στην παράκαμψη του geoblocking. Μπορεί να σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer από οπουδήποτε.

Μειονεκτήματα

Από σας δίνουν μόνο 500 MB το μήνα για να εργαστείτε θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN πολύ και οι ταχύτητες τείνουν να είναι χαμηλές ανάλογα με την εγγύτητά σας σε έναν διακομιστή.

Τρόποι αποθήκευσης και τρόπος πληρωμής

Προδιαγραφές Λεπτομέρειες
Πολιτική επιστροφής χρημάτων / Εγγύηση Κανένας
Δοκιμαστική περίοδος Δωρεάν για 500 MB δεδομένων ανά μήνα
Επιλογές πληρωμής MasterCard, Visa, American Express, Bitcoin και βάζα μελιού
Εκπτώσεις / κουπόνια Οι προσφορές εμφανίζονται συχνά σε λογαριασμούς κοινωνικών μέσων

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το TunnelBear?

Το TunnelBear είναι ιδανικό για άτομα που πρέπει να μετακινηθούν σε όλο το γεωγραφικό αποκλεισμό και θέλουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την υπηρεσία δωρεάν. Διαβάστε την αναλυτική μας αναθεώρηση TunnelBear.

6. VyprVPN – Χαρακτηριστικά ιδιοκτησιακής ασφάλειας

Το VyprVPN έχει ένα μοναδικό σχέδιο που δίνει στους χρήστες δύο ταυτόχρονες συνδέσεις, μια ποικιλία πρωτοκόλλων, μια κρυπτογραφημένη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων και ένα τείχος προστασίας NAT που αποκλείει την ανεπιθύμητη εισερχόμενη κίνηση όταν είστε συνδεδεμένοι στο VyprVPN. Όλα αυτά, εντελώς δωρεάν.

vyprvpn

Δωρεάν δοκιμή

Το VyprVPN προσφέρει δωρεάν δοκιμή 3 ημερών όταν αγοράζετε την υπηρεσία και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών επίσης.

Πλεονεκτήματα

Το VyprVPN προσφέρει πολλαπλά πρωτόκολλα όπως το L2TP / IPsec που λειτουργεί από πακέτα L2TP μεταξύ των τελικών σημείων που ενθυλακώνονται από το IPsec, το OpenVPN που χρησιμοποιεί όλες τις δυνατότητες κρυπτογράφησης, ελέγχου ταυτότητας και πιστοποίησης της βιβλιοθήκης OpenSSL για την προστασία της ιδιωτικής σας κίνησης δικτύου καθώς διέρχεται από το Διαδίκτυο, Το PPTP και το δικό τους Πρωτόκολλο χαμαιλέοντα που έχει αποδειχθεί ότι ξεπερνά τις περισσότερες προσπάθειες αποκλεισμού.

Μειονεκτήματα

Το μεγαλύτερο πρόβλημα κατά του VyprVPN είναι το γεγονός ότι έχουν αποκλειστεί από το Netflix. Εάν δεν μπορώ να παρακολουθήσω το The Office, τότε τι έχει γίνει αυτό; Σε τι δουλεύω?

Ένα άλλο μεγάλο αρνητικό με το Vypr είναι ότι σας επιτρέπει να έχετε μόνο δύο συνδέσεις τη φορά που μπορεί να είναι ενοχλητικές όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο και θέλετε να κάνετε πολλές εργασίες ταυτόχρονα σε διαφορετικές συσκευές.

Τρόποι αποθήκευσης και τρόπος πληρωμής

Προδιαγραφές Λεπτομέρειες
Πολιτική επιστροφής χρημάτων / Εγγύηση Κανένα κατά τη χρήση της δωρεάν δοκιμής, εγγύηση 30 ημερών κατά την πληρωμή
Δοκιμαστική περίοδος Δωρεάν δοκιμή 3 ημερών κατά την αγορά
Επιλογές πληρωμής MasterCard, Discover, American Express, Visa, PayPal, Alipay
Εκπτώσεις / κουπόνια Το Vypr VPN προσφέρει τακτικά ενημερωμένες τιμές προσφοράς

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το VyprVPN?

Το VyprVPN είναι ένα άλλο εξαιρετικό VPN geoblocking. Ενώ έχουν αποκλειστεί από το Netflix στο παρελθόν, έχουν καλή φήμη ότι ξεπέρασαν τα geoblockers. Διαβάστε την πλήρη κριτική VyprVPN.

7. ProtonVPN – Από τους κατασκευαστές του ProtonMail

Το ProtonVPN είναι μια από τις νεότερες λύσεις VPN, αλλά είναι επίσης μια από τις καλύτερες όταν πρόκειται για δωρεάν υπηρεσία VPN. Η Proton AG είναι μια ομάδα που αποτελείται από επιστήμονες του Χάρβαρντ και σκληροπυρηνικούς υποστηρικτές της ιδιωτικής ζωής.

πρωτον

Δωρεάν δοκιμή

Το ProtonVPN προσφέρει δωρεάν υπηρεσία με χαμηλότερες ταχύτητες σε τρεις διαφορετικές χώρες, καθώς και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Πλεονεκτήματα

Το ProtonVPN δημιουργήθηκε από μια ομάδα επιστημόνων του Χάρβαρντ – είτε αυτό προσθέτει μια σφραγίδα έγκρισης είτε απόρριψης, δεν είμαστε σίγουροι. Έχουν μερικές από τις ταχύτερες δωρεάν ταχύτητες στη δωρεάν δοκιμή τους σε σύγκριση με άλλες δωρεάν δοκιμές, παρόλο που διατίθενται στην αγορά ως χαμηλότερες ταχύτητες έναντι της υπηρεσίας επί πληρωμή τους.

Το ProtonVPN έχει εγγενείς πελάτες για Android, Windows, macOS και iOS. Προσφέρουν επίσης ένα εργαλείο γραμμής εντολών για Linux και υποστήριξη για δρομολογητές.

Μειονεκτήματα

Η δωρεάν υπηρεσία δεν έχει βελτιστοποίηση γεωγραφικού αποκλεισμού της λειτουργικότητας P2P που σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να κάνετε torrent.

Οι ταχύτητες δεν είναι τόσο μεγάλες σε άλλες επιλογές και όσο το δωρεάν πακέτο τους είναι διαθέσιμο, οι ταχύτητες θα επιβραδυνθούν περαιτέρω καθώς όλο και περισσότεροι χρήστες θα πηδήξουν στην υπηρεσία.

Τρόποι αποθήκευσης και τρόπος πληρωμής

Προδιαγραφές Λεπτομέρειες
Πολιτική επιστροφής χρημάτων / Εγγύηση Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
Δοκιμαστική περίοδος Δωρεάν υπηρεσία με χαμηλότερη ταχύτητα και μόνο τρεις χώρες
Επιλογές πληρωμής PayPal, Visa, MasterCard, Bitcoin
Εκπτώσεις / κουπόνια Το Proton VPN προσφέρει κουπόνια για τη σύνδεση υπηρεσιών VPN και email. Μπορείτε να βρείτε περιστρεφόμενους κωδικούς κουπονιών όπως: bestdeal

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το ProtoVPN?

Μόνο άτομα που αναζητούν βραχυπρόθεσμη και δωρεάν υπηρεσία.

8. Trust.Zone – Αξιόπιστο, αλλά…

Εμπιστοσύνη. Ζώνη απομόνωση υλικού σε όλο το σύστημα τα καθιστά ένα από τα πιο αξιόπιστα δωρεάν VPN του 2020. Η αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής είναι μόνο ένα από τα πράγματα που τους καθιστά μια αξιόλογη λύση.

ζώνη εμπιστοσύνης

Δωρεάν δοκιμή

Το Trust.zone προσφέρει δωρεάν δοκιμή 3 ημερών. Ευχόμαστε να ήταν μεγαλύτερο.

Πλεονεκτήματα

Εξαιρετικές δυνατότητες είναι διαθέσιμες όπως η προεπιλεγμένη κρυπτογράφηση AES-256, OpenVPN, L2TP μέσω IPSec με κρυπτογράφηση AES 256-bit, anti-virus, 200 διευθύνσεις IP, ένας διακόπτης kill, P2P και δέχονται Bitcoin. Έχουν επίσης απομόνωση υλικού σε όλο το σύστημα που τα καθιστά πιο αξιόπιστα από άλλες υπηρεσίες.

Μειονεκτήματα

Χωρίς υποστήριξη συνομιλίας ή τηλεφώνου οπότε θα πρέπει να βασίζεστε στο σύστημα εισιτηρίων τους. Παρόλο που το σύστημα εισιτηρίων δεν είναι ιδανικό, ανταποκρίνονται και βοηθούν τους χρήστες. C’mon Trust.Zone, αυτό είναι το 2020… η υποστήριξη συνομιλίας είναι υποχρεωτική εξυπηρέτηση πελατών.

Οι δωρεάν χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν μόνο μία συσκευή κάθε φορά και όταν πληρώνετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τρεις συσκευές ταυτόχρονα.

Τρόποι αποθήκευσης και τρόπος πληρωμής

Προδιαγραφές Λεπτομέρειες
Πολιτική επιστροφής χρημάτων / Εγγύηση Κανένας
Δοκιμαστική περίοδος Δωρεάν δοκιμή 3 ημερών
Επιλογές πληρωμής Bitcoin, Emercoin, Verge, PayPal, Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, τραπεζικές μεταφορές, Alipay, WebMoney, iDeal, UnionPay, Qiwi και πολλά άλλα
Εκπτώσεις / κουπόνια Η Trust.Zone ενημερώνει τακτικά τις προωθητικές τιμές στον ιστότοπό τους

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το Trust.Zone?

Το Trust.zone διαθέτει προστασία υψηλού επιπέδου και προστασία διαρροών DNS, γεγονός που τις καθιστά μία από τις ασφαλέστερες δωρεάν επιλογές στην αγορά. Διαβάστε την πλήρη κριτική της Trust.Zone.

9. Private Tunnel – Υποστήριξη πολλαπλών συσκευών

Το Private Tunnel είναι το εμπορικό off-shoot της OpenVPN Technologies. Με προσιτά πακέτα που παρέχουν 100 έως 500 GB, η Private Tunnel έχει αποδείξει ότι μπορούν να κυλήσουν με τα μεγάλα σκυλιά και να προστατεύσουν την ανωνυμία σας στο διαδίκτυο με τους Κρυπτογράφηση 128-bit AES-GCM.

ιδιωτικό δίκτυο

Δωρεάν δοκιμή

Το Private Tunnel προσφέρει δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.

Πλεονεκτήματα

Η ιδιωτική σήραγγα διαχωρίστηκε από τις τεχνολογίες OpenVPN, καθιστώντας τους βετεράνους της βιομηχανίας. Αυτό μπορεί να προσφέρει ηρεμία όταν χρησιμοποιείτε μια δωρεάν δοκιμή.

Η δωρεάν δοκιμή σας δίνει πλήρης πρόσβαση στο λογισμικό τους με περιορισμούς δεδομένων (κάτι που δεν ισχύει για όλες τις δωρεάν υπηρεσίες VPN σε αυτήν τη λίστα.)

Μειονεκτήματα

Η ιδιωτική σήραγγα έχει γνωστές διαρροές δεδομένων στην έκδοση Mac τους και χαμηλός αριθμός διακομιστών.

Έχουν διακομιστές στον Καναδά, οπότε η υπηρεσία μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί από τους Καναδούς. Άλλες χώρες δεν είναι τόσο τυχερές.

Η ιδιωτική σήραγγα εδρεύει επίσης στις ΗΠΑ, πράγμα που σημαίνει ότι η ιδιωτική σήραγγα θα μπορούσε να αναγκαστεί να εγκαταλείψει τα δεδομένα των χρηστών.

Τρόποι αποθήκευσης και τρόπος πληρωμής

Προδιαγραφές Λεπτομέρειες
Πολιτική επιστροφής χρημάτων / Εγγύηση Κανένας
Δοκιμαστική περίοδος Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών
Επιλογές πληρωμής Κύριες πιστωτικές κάρτες, μεγάλες χρεωστικές κάρτες, PayPal, τραπεζικές μεταφορές
Εκπτώσεις / κουπόνια Το Private Tunnel δεν προσφέρει κουπόνια αυτή τη στιγμή

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το Private Tunnel?

Η ιδιωτική σήραγγα μπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν από οποιονδήποτε, οπουδήποτε. Δυστυχώς, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με ασφάλεια από κατόχους υπολογιστών – όχι από χρήστες Mac.

10. Vanished VPN – Βελτιστοποιημένη υπηρεσία Netflix

Το Vanished VPN είναι μια υπηρεσία VPN που βασίζεται στην Αυστραλία και είναι ιδανική για όσους θέλουν να έχουν πρόσβαση σε μεγάλο μέρος του περιεχομένου Netflix, ιδιαίτερα εκείνων που θέλουν πρόσβαση σε βιβλιοθήκες Netflix.

εξαφανίστηκε

Δωρεάν δοκιμή

Το Vanished VPN προσφέρει δωρεάν δοκιμή 3 ημερών.

Πλεονεκτήματα

Εκτός από το πιο δροσερό λογότυπο και το προσωπικό μου αγαπημένο όνομα, το Vanished VPN σάς επιτρέπει να μεταδίδετε πολύ περιεχόμενο που δεν είναι διαθέσιμο στους Αυστραλούς και γενικά σε όλους τους μη Αμερικανούς. Η βελτιστοποίηση geoblock και τα φθηνότερα σχέδια είναι τα καλύτερα χαρακτηριστικά τους.

Μειονεκτήματα

Το εξαφανισμένο VPN έχει αργές καταγεγραμμένες ταχύτητες και η διαδικασία εγγραφής και εγκατάστασης μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και δυσκολία. Υπάρχει μια χειροκίνητη διαδικασία που φαίνεται ανόητο να περάσει με άλλες επιλογές.

Τρόποι αποθήκευσης και τρόπος πληρωμής

Προδιαγραφές Λεπτομέρειες
Πολιτική επιστροφής χρημάτων / Εγγύηση Κανένας
Δοκιμαστική περίοδος Δωρεάν δοκιμή 3 ημερών
Επιλογές πληρωμής Visa, MasterCard, American Express
Εκπτώσεις / κουπόνια Κανένας

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το Vanished VPN?

Δεν υπάρχει πολύς λόγος να χρησιμοποιήσετε το Vanished καθώς οι ταχύτητες είναι τόσο αργές.

Με ποιον θα πας?

Υπάρχει ποτέ ένας καλός λόγος για να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν VPN. Μπορεί να φαγούρα να παρακολουθήσετε την σεζόν 12 της Teen Mom μέσω ενός VPN σε κάποια τυχαία χώρα που το έχει, αλλά η χρήση ενός δωρεάν VPN δεν αξίζει ποτέ.

Η επιλογή ενός VPN μπορεί να είναι τρομακτική, αλλά ευτυχώς υπάρχουν πολλές δωρεάν δοκιμές και εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων για να επωφεληθούν. Μια καλή στρατηγική θα ήταν να δοκιμάσετε μερικά και να δείτε πώς είναι οι ταχύτητες για εσάς προσωπικά, καθώς και να βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει η διεπαφή.

Αντ ‘αυτού, υπάρχουν πολλές προσιτές επιλογές που παρέχονται με δωρεάν δοκιμές. Surfshark είναι η επιλογή μας και εξυπηρετεί όλους τους χρήστες του καλά. Θα σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε.

Συχνές ερωτήσεις

Ποιο είναι το καλύτερο δωρεάν VPN?

Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ή να εμπιστεύονται VPN εντελώς δωρεάν. Αντί να διακινδυνεύετε την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και όλα τα δεδομένα σας, θα πρέπει να επωφεληθείτε από τη χρήση μιας δωρεάν δοκιμής με μια αξιόπιστη εταιρεία. Η καλύτερη φθηνότερη επιλογή είναι το NordVPN.

Ποιο είναι το γρηγορότερο δωρεάν VPN?

Πολλά δωρεάν VPN θα διαθέτουν γρήγορες ταχύτητες, αλλά κανένα από αυτά δεν θα έχει τόσο σταθερή υποδομή όσο αυτή που πληρώνετε. Εάν βρείτε ένα γρήγορο που συγκρίνεται με μια κανονική υπηρεσία VPN, δεν θα συγκριθεί σχεδόν με κάθε άλλο τρόπο. Υπάρχουν πολλές φθηνότερες γρήγορες επιλογές.

Υπάρχει δωρεάν VPN?

Φαίνεται ότι υπάρχει ένα νέο δωρεάν VPN κάθε μέρα. Γιατί αυτό? Θέλουν να σας φέρουν στην υπηρεσία VPN και να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα σας για να βγάλουν λεφτά. Μπορούν να πουλήσουν τις πληροφορίες σας στον υψηλότερο πλειοδότη και έτσι, έχετε γίνει προϊόν.

Είναι ασφαλή στη χρήση δωρεάν VPN?

Ναι και ΟΧΙ. Σε γενικές γραμμές, τα VPN που αναφέραμε εδώ είναι εντάξει. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι που αναζητούν εντελώς δωρεάν VPN ζητούν πρόβλημα. Όπως αποδεικνύεται, σχεδόν οι μισές από όλες τις υποτιθέμενες δωρεάν εφαρμογές εικονικού ιδιωτικού δικτύου ανήκουν σε κινεζικές εταιρείες.

Οπότε όχι – δεν είναι ασφαλείς. Οι δωρεάν υπηρεσίες VPN πρέπει να κερδίσουν χρήματα με κάποιο τρόπο. Ο τρόπος που το κάνουν αυτό είναι να επωφεληθείτε από εσάς και αυτό μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους χωρίς καν να το γνωρίζετε. Μερικές από τις μεθόδους μπορεί να είναι πραγματικά επιβλαβείς.

Ποιο είναι το καλύτερο δωρεάν VPN για το Netflix?

Το καλύτερο VPN για το Netflix είναι πολλές από τις επιλογές που αναφέρονται παραπάνω. Η πρώτη μας επιλογή είναι το NordVPN. Η υπηρεσία διαθέτει δωρεάν δοκιμή, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε μετά τη δοκιμή. Τα καλά νέα είναι ότι το NordVPN είναι σχετικά φθηνό και η εγγραφή δεν θα σας κοστίσει πολλά χρήματα.

Ποιο είναι το καλύτερο δωρεάν VPN για torrent?

Το καλύτερο VPN για torrenting είναι παρόμοιο με την απάντησή μας για το Netflix. Οποιοδήποτε κανονικό VPN θα σας επιτρέψει να το κάνετε αυτό και οι κατατάξεις μας παραπάνω μπορούν να παρέχουν επιλογές όπως το NordVPN και το Surfshark.

Είναι νόμιμες οι υπηρεσίες VPN ή είναι παράνομες?

Ναι, εκτός από μερικές εξαιρέσεις όπως το Ιράν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στα περισσότερα μέρη του κόσμου. Μερικές κυβερνήσεις όπως η Κίνα δεν απαγορεύουν απαραίτητα VPN, απλώς αποκλείουν τον τομέα, ώστε να μην μπορείτε να κάνετε λήψη του πελάτη VPN και να εγγραφείτε στις υπηρεσίες.

Προσθέστε τη δική σας κριτική:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me