Καλύτεροι δρομολογητές VPN (2020)

διάνυσμα δρομολογητή wifiΗ κοινωνία μας είναι ψηφιακά συνδεδεμένη. Πολύς χρόνος τώρα, περισσότερο από ποτέ, ξοδεύεται στο διαδίκτυο.


Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο ως τρόπο εργασίας, μάθησης ο ένας από τον άλλο, κοινωνικοποίησης, ακόμη και παίζοντας βιντεοπαιχνίδια. Ωστόσο, όσο περισσότερο είμαστε στο Διαδίκτυο, το μεγαλύτερο κίνδυνο διατρέχουμε να γίνουμε θύματα εγκλημάτων στον κυβερνοχώρο.

Τα τελευταία χρόνια, υπήρξαν πολλές επιθέσεις στον κυβερνοχώρο υψηλού προφίλ. Αυτές οι επιθέσεις έχουν οδηγήσει σε εκατομμύρια άτομα να διακυβεύσουν τις προσωπικές τους πληροφορίες. Έχει κοστίσει στις εταιρείες δεκάδες εκατομμύρια δολάρια σε τέλη, απώλεια παραγωγικότητας, καθώς και ζημιά στη φήμη.

Επειδή οι απειλές στον κυβερνοχώρο αυξάνονται, όλο και περισσότερα άτομα και επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να βρουν ένα καλό VPN για την κατάστασή τους. Υπάρχει μεγάλη σύγχυση σχετικά με το τι είναι ένα VPN και τους τύπους επιθέσεων που μπορεί να προστατεύσει.

Σε αυτό το άρθρο, θα ξεκαθαρίσουμε κάποια από αυτή τη σύγχυση και θα σας παρέχουμε τις καλύτερες επιλογές για την προστασία της επιχείρησής σας και την προστασία της προσωπικής σας ζωής.

Contents

Επιθέσεις στον κυβερνοχώρο που μπορεί να έχει αποτρέψει ένα VPN

Το GITHUB είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα προγραμματιστών. Χτυπήθηκε από μια επίθεση DDoS όταν ένα τσουνάμι κυκλοφορίας που καταγράφει 1,3 TB ανά δευτερόλεπτο κατακλύστηκε το σύστημά τους. Εάν 1,3 TB ανά δευτερόλεπτο ακούγεται σαν μια εκπληκτική ποσότητα πληροφοριών, αυτό συμβαίνει!

Για το πλαίσιο, 1,3 TB ανά δευτερόλεπτο ισοδυναμεί με 52 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούν όλα τα προγράμματα Ulta HD Netflix ταυτόχρονα. Το GITHUB διερεύνησε την επίθεση και είδε ότι προήλθε από χιλιάδες διαφορετικά ANS που καλύπτουν δεκάδες χιλιάδες μοναδικά τελικά σημεία.

Το GITHUB προσπάθησε να προετοιμαστεί για μια επίθεση αυτού του τύπου, αλλά ήταν εντελώς συγκλονισμένοι. Οι επιχειρήσεις και τα άτομα μπορούν να προστατευτούν από επιθέσεις DDoS χρησιμοποιώντας ένα VPN.

Ένα VPN δημιουργεί μια κρυπτογραφημένη διαδρομή που κρύβει την πραγματική διεύθυνση IP του χρήστη. Αυτό που βλέπει οποιοσδήποτε προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο είναι η διεύθυνση IP του VPN και όχι η πραγματική σας διεύθυνση IP. Επομένως, οποιαδήποτε επίθεση DDoS δεν θα κατευθυνόταν σε εσάς, αλλά στον διακομιστή VPN. Εάν οι εγκληματίες στον κυβερνοχώρο δεν μπορούν να σας βρουν, δεν μπορούν να σας επιτεθούν.

όλα τα σύνορα ανά δευτερόλεπτο

Οι επιθέσεις MITM αποτελούν απειλή για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο σας. Λίγα χρόνια πριν, βρέθηκε ένα ελάττωμα στις εφαρμογές των NatWest, HSCB, Co-op Santander και Allied Irish Banks.

Το ελάττωμα επέτρεψε στους εισβολείς να κλέψουν τα διαπιστευτήρια των πελατών, συμπεριλαμβανομένων των κωδικών PIN, των κωδικών πρόσβασης και των ονομάτων χρήστη. Η παραβίαση ασφαλείας ήταν το αποτέλεσμα ενός ελαττώματος στην προσάρτηση πιστοποιητικών. Αυτό εξέθεσε τους πελάτες σε κάτι που ονομάζεται «man in the middle menyerang» (MITM), ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιούν συσκευή iOS ή Android.

Ο άνθρωπος στη μέση επίθεση λαμβάνει χώρα όταν ένας εγκληματίας στον κυβερνοχώρο έχει πρόσβαση σε έναν μη ασφαλή δρομολογητή Wi-Fi. Μόλις ο εισβολέας εντοπίσει τον ευάλωτο δρομολογητή, είναι σε θέση να διαβάσει δεδομένα που μεταδίδονται από το θύμα. Οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δικά τους εργαλεία για τη λήψη τραπεζικών πληροφοριών, προσωπικών πληροφοριών, καθώς και διαπιστευτηρίων σύνδεσης.

χρησιμοποιώντας ένα vpn

Ένα VPN που χρησιμοποιεί πρωτόκολλο OpenVPN μπορεί να προστατεύσει τα άτομα από τον άνθρωπο στη μέση επίθεσης επειδή Τα VPN κρυπτογραφούν τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Προστατεύουν τα δεδομένα που στέλνετε, περιλαμβάνουν στοιχεία όπως κωδικούς πρόσβασης και πληροφορίες πιστωτικών καρτών.

Εάν κάποιο από τα θύματα στα προαναφερθέντα σενάρια έλαβε την προφύλαξη ασφαλείας για την κρυπτογράφηση και τη μετάδοση των δεδομένων τους μέσω σήραγγας VPN, ενδέχεται να μην έχουν πέσει θύματα της επίθεσης. Ποιες είναι οι επιλογές ούτως ή άλλως; Ας πάρουμε μερικά λεπτά και να συζητήσουμε τη διαφορά μεταξύ ενός προγράμματος-πελάτη VPN έναντι ενός πελάτη που λειτουργεί σε έναν δρομολογητή.

Τι είναι το λογισμικό VPN?

Το λογισμικό πελάτη VPN είναι αυτό που εγκαθίσταται στη συσκευή σας όταν δημιουργείτε σύνδεση μεταξύ της συσκευής και του διακομιστή. Αυτό είναι που σας δίνει την πρόσβαση στο VPN.

Ορισμένες πλατφόρμες, όπως Mac OS, iOS, Android και Windows ενδέχεται να είναι προεγκατεστημένες με λογισμικό πελάτη VPN. Ωστόσο, τα περισσότερα άτομα προτιμούν να χρησιμοποιούν ένα πρόγραμμα-πελάτη τρίτου μέρους, καθώς έχουν καλύτερη διεπαφή και προσφέρουν πιο ασφαλείς λειτουργίες.

softether vpn ρύθμιση

Οι πελάτες VPN τρίτων κατασκευαστών αναπτύσσονται συχνά από προγραμματιστές πρωτοκόλλου OpenVPN. Οι πάροχοι VPN δημιουργούν εφαρμογές που έχουν μια σειρά από επιπλέον δυνατότητες που ενδέχεται να μην προσφέρουν οι βασικοί πελάτες VPN.

Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τη χώρα από την οποία θα συνδεθείτε, να επιλέξετε μεταξύ των πρωτοκόλλων L2TP και PPTP, να ξεκινήσετε αυτόματα το VPN όταν ενεργοποιείτε τη συσκευή σας, να ενεργοποιήσετε έναν διακόπτη kill μόλις η σύνδεσή σας γίνει ανασφαλής, καθώς και εκτελέστε μια σειρά από άλλες εργασίες.

Το λογισμικό πελάτη VPN είναι αυτό που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε σύνδεση με το διακομιστή VPN. Είναι υπεύθυνη για τη διασφάλιση ότι η κρυπτογραφημένη σήραγγα μεταξύ της συσκευής σας και του διακομιστή VPN είναι διαμορφωμένο ώστε να καλύπτει τις ανάγκες της συσκευής σας.

Πώς λειτουργούν τα VPN πελάτη?

Προκειμένου ένας πελάτης VPN και ένας διακομιστής VPN να επικοινωνούν μεταξύ τους, πρέπει να ελέγχουν ο ένας τον άλλον μέσω πακέτων δεδομένων. Ο έλεγχος ταυτότητας είναι απαραίτητος από άποψη ασφάλειας. Ο έλεγχος ταυτότητας εγγυάται ότι το VPN ο πελάτης μιλά στον σωστό διακομιστή και ότι το ο σωστός διακομιστής μιλά στον σωστό πελάτη.

Στη συνέχεια, ο πελάτης VPN αρχίζει να κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας προτού σταλεί στον διακομιστή VPN. Μόλις ο διακομιστής VPN λάβει τις πληροφορίες, οι πληροφορίες αποκρυπτογραφούνται και στη συνέχεια αποστέλλονται στον Ιστό.

πώς λειτουργεί η κρυπτογράφηση

Μόλις ο διακομιστής VPN λάβει την απάντηση ή τα δεδομένα που ζητάτε από τον Ιστό, για παράδειγμα, πρόσβαση στον ιστότοπο, κρυπτογραφεί αυτά τα δεδομένα και τα στέλνει στον πελάτη VPN που βρίσκεται στη συσκευή σας. Ο πελάτης VPN στη συσκευή σας αποκρυπτογραφεί πληροφορίες, ώστε να μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε.

Η κρυπτογράφηση και η αποκρυπτογράφηση που κάνουν οι πελάτες VPN είναι αυτό που εμποδίζει κυβερνητικές υπηρεσίες, χάκερ ή ακόμα και τον ISP σας να παρακολουθεί την διαδικτυακή σας κυκλοφορία. Ο πελάτης VPN και ο διακομιστής VPN είναι οι μόνοι που μπορούν να κρυπτογραφήσουν και να αποκρυπτογραφήσουν τα δεδομένα σας.

Πώς ξέρω εάν ο πελάτης VPN που επιλέγω είναι αξιόπιστος?

Όπως μπορείτε να καταλάβετε, όταν επιλέγετε ένα VPN τρίτου μέρους, τους αναθέτετε πολλή ασφάλεια στο διαδίκτυο. Οι περισσότεροι αξιόπιστοι πελάτες VPN τρίτων μερών θα έχουν συνδρομή επί πληρωμή.

Ως εκ τούτου, θέλετε ένα VPN συμβατό με πλατφόρμα. Θέλετε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όταν βρίσκεστε μέσα στο σπίτι σας και σε όλες τις συσκευές σας.

Ο πελάτης VPN που χρησιμοποιείτε πρέπει να σέβεται το απόρρητό σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει ποτέ να καταγράφουν τα δεδομένα σας. Εάν καταγράφουν τα δεδομένα σας, θα πρέπει να καταγράφουν μόνο διάφορες πληροφορίες που δεν έχουν καμία σχέση με τα προσωπικά σας στοιχεία και που χρησιμοποιούνται μόνο για την αντιμετώπιση προβλημάτων.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ενθαρρύνουμε κατηγορηματικά τους ανθρώπους να μείνουν μακριά από δωρεάν VPN. Ο λόγος για τον οποίο πολλές δωρεάν υπηρεσίες VPN είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τόσο φθηνά είναι επειδή κερδίζουν τα χρήματά τους με την πώληση των δεδομένων σας σε άλλους. Είναι σπάνιο να βρείτε καλές δωρεάν υπηρεσίες VPN.

συλλογή δεδομένων vpn

Ο πελάτης VPN δεν πρέπει ποτέ να διαγράψει κατά λάθος τα δεδομένα σας στον Ιστό. Ποιο είναι το νόημα να έχετε ένα VPN εάν στο τέλος της ημέρας εκτίθεται η πραγματική σας διεύθυνση IP?

Τα καλύτερα VPN σας επιτρέπουν να επιλέξετε το πρωτόκολλο VPN που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, είτε πρωτόκολλα L2TP και PPTP είτε πρωτόκολλο OpenVPN. Η μόνη εξαίρεση είναι εάν το λειτουργικό σας σύστημα δέχεται μόνο έναν τύπο πρωτοκόλλου VPN. Γι ‘αυτό φροντίστε να κάνετε την έρευνά σας και να εκτελέσετε δοκιμές VPN.

Η πρότασή μας για πελάτες VPN

Πήραμε τα κριτήρια που καθορίσαμε στην προηγούμενη ενότητα και το χρησιμοποιήσαμε για να επιλέξουμε τρεις πελάτες VPN που πιστεύουμε ότι θα μπορούσαν να είναι κατάλληλοι για εσάς.

1. NordVPN – # 1 Επιλογή για ασφάλεια και λειτουργικότητα

λογότυπο nordvpn

Πλεονεκτήματα:
 • Φιλικό προς τον χρήστη
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας
 • Λειτουργεί με το Netflix
 • Διπλή κρυπτογράφηση
 • Το πιο οικονομικό VPN στην αγορά
Μειονεκτήματα:
 • Οι ταχύτητες μπορεί να κυμαίνονται αλλά συνήθως είναι σταθερές

Το NordVPN κατατάσσεται συχνά νούμερο ένα μεταξύ όλων των πελατών VPN τρίτων. Τα τελευταία χρόνια, το NordVPN έχει κάνει πολλά για να βελτιώσει την υπηρεσία του, προσφέροντας γρηγορότερες ταχύτητες και περισσότερους διακομιστές.

Παρά το γεγονός ότι δεν είναι ο γρηγορότερος. το κάνουν περισσότερο από το να είναι το καλύτερο στις περισσότερες άλλες περιοχές, όπως το torrenting, η πρόσβαση σε πάνω από εκατό ιστότοπους συνεχούς ροής, σε περισσότερους από 5.000 διακομιστές σε ολόκληρο τον κόσμο και περιλαμβάνουν μια σειρά από πρωτόκολλα όπως το IKEv2 και το IPSec.

Εάν εγγραφείτε στα τρία πακέτα σας, λαμβάνετε μηνιαία τιμή 2,99 $. Αυτό τους καθιστά το καλύτερο VPN στην αγορά όσον αφορά την τιμή. Κάνουν εξαιρετική δουλειά στην αποτροπή διαρροών DNS και έχουν ιδιόκτητο λογισμικό σχεδιασμένο για να ξεπερνάει μπλοκ VPN. Εάν είστε σε αυτό για ροή, μην ψάχνετε περισσότερο από το NordVPN. Συνιστούμε σίγουρα αυτήν την υπηρεσία στους αναγνώστες μας.

Ακολουθούν μερικές δοκιμές ταχύτητας που πραγματοποιήθηκαν χρησιμοποιώντας το NordVPN:

Ξεκινώντας με τη γραμμή βάσης των 104 Mbps και συνδέοντας από την Ευρώπη στο Ηνωμένο Βασίλειο.

nordvpn Δανία δοκιμή ταχύτητας

Εδώ συνδέουμε από την Ευρώπη στη Νέα Υόρκη. Βλέπετε ότι υπάρχει σημαντική απώλεια ταχύτητας. Πραγματοποιήθηκαν πολλαπλές δοκιμές από την Ευρώπη στη Νέα Υόρκη και οι διακυμάνσεις της ταχύτητας μειώθηκαν από 3,87 Mbps σε λίγο πάνω από 65 Mbps.

δοκιμή ταχύτητας nordvpn ΗΠΑ

Δεν είμαστε μεγάλοι θαυμαστές της ταχύτητας, αλλά όσον αφορά την ανταλλαγή μεταξύ όλων των λειτουργιών που έχετε και των 2,99 $ που πληρώνετε μηνιαίως, στοιχηματίζετε ότι θα εγγραφούμε για τις υπηρεσίες τους οποιαδήποτε μέρα. Διαβάστε τα πλήρη μας Αναθεώρηση NordVPN.

2. ExpressVPN – Καλύτερο σε ταχύτητα και ισχυρή ασφάλεια

λογότυπο expressvpn

Πλεονεκτήματα:
 • Εκπληκτικές γρήγορες ταχύτητες
 • Λειτουργεί με τα περισσότερα από τα σημαντικότερα λειτουργικά συστήματα
 • Φιλικό προς το χρήστη και εύκολο στην εγκατάσταση
 • Προσφέρει πρωτόκολλα IKEv2 και IPSec
 • Πρόσβαση στο Netflix και σε άλλους ιστότοπους ροής
Μειονεκτήματα:
 • Μεταξύ των πιο ακριβών VPN
 • Επιτρέπει μόνο τρεις ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Περιορισμένη πρόσβαση στο Netflix Australia

Η πρώτη ερώτηση που κάνουν οι χρήστες για το ExpressVPN είναι πόσο γρήγορα είναι. Υπάρχουν αρκετές δοκιμές ταχύτητας στο διαδίκτυο που επιβεβαιώνουν πόσο γρήγορα μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας έναν διακομιστή ExpressVPN. Ακολουθεί ένα παράδειγμα σύνδεσης από τη Γερμανία με ταχύτητα βάσης 100 MB ανά δευτερόλεπτο. Η πρώτη δοκιμή γίνεται με σύνδεση σε διακομιστή στην Ελβετία.

δοκιμή ταχύτητας expressvpn

Όπως μπορείτε να δείτε, υπήρχε μόνο ένα αμελητέα απώλεια ταχύτητας μετάδοσης. Στη συνέχεια, ακολουθεί μια δοκιμή σύνδεσης με έναν διακομιστή που βρίσκεται πιο μακριά στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι ταχύτητες ήταν λίγο πιο αργές που συνδέονταν πιο μακριά. Αυτό είναι πολύ καλύτερο από αυτό που πρόκειται να αποκτήσετε με την πλειοψηφία των πελατών VPN τρίτου μέρους εκεί έξω.

δοκιμή ταχύτητας expressvpn ΗΠΑ

Κάτι που μας αρέσει για το ExpressVPN (και το NordVPN για αυτό το θέμα) είναι ότι λαμβάνουν σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας. Υπάρχουν πολλές αναφορές ειδήσεων εκεί μερικές φορές όπου οι κυβερνήσεις κατέλαβαν τους διακομιστές του ExpressVPN.

Ήθελαν να πάρουν πληροφορίες για άτομα που χρησιμοποιούσαν την υπηρεσία τους. Ωστόσο, δεδομένου ότι το ExpressVPN δεν διατηρεί πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες τους που είναι αποθηκευμένοι στους διακομιστές τους, δεν υπήρχε τίποτα για να καταλάβει η κυβέρνηση. Το ExpressVPN ανησυχεί τόσο πολύ για το απόρρητό σας, ώστε να αποκρύπτει την ταυτότητα των μεγάλων παικτών της εταιρείας.

Για εμάς, Το ExpressVPN είναι ένας από τους καλύτερους πελάτες VPN στην αγορά. Διαβάστε τα πλήρη μας Αναθεώρηση ExpressVPN να δούμε πώς γιατί αισθανόμαστε έτσι.

3. VyprVPN – Ισορροπία μεταξύ ταχύτητας, λειτουργίας και ασφάλειας

ελάχιστο λογότυπο vyprvpn

Πλεονεκτήματα:
 • Γρήγορη ταχύτητα σε όλο το δίκτυο διακομιστών τους
 • Πρωτόκολλο χαμαιλεόντων για να περιηγηθείτε στο λογισμικό anti-VPN
 • Αυτόνομη, αυτοεπιχειρούμενη, χωρίς τρίτους
 • Φιλικό προς το χρήστη και λειτουργεί στις περισσότερες συσκευές και πλατφόρμες
Μειονεκτήματα:
 • Δεν δέχεται πληρωμές με κρυπτονομίσματα
 • Δεν προσφέρουν όλα τα σχέδια το ίδιο επίπεδο προστασίας

Το VyprVPN είναι μια υπηρεσία VPN με έδρα την Ελβετία. Έχει σημειώσει σημαντικές βελτιώσεις τους τελευταίους μήνες. Μία από τις μεγαλύτερες βελτιώσεις που έχουμε δει είναι ότι υπόσχονται τώρα 100% πολιτική μη καταγραφής. Κατά το παρελθόν έτος, έχουν βελτιώσει την υποδομή του διακομιστή τους και παρέχουν πλέον εξαιρετική απόδοση.

Φυσικά, το νούμερο ένα ερώτημα που θέτουν οι άνθρωποι είναι πόσο γρήγορα λειτουργεί η υπηρεσία VPN. Ακολουθούν ορισμένες δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν ξεκινώντας με μια γραμμή βάσης 94 Mbps.

Το πρώτο έγινε από την Ευρώπη έως τη Γερμανία.

δοκιμή ταχύτητας vyprvpn

Μπορείτε να δείτε ότι υπήρχε περίπου 15 τοις εκατό πτώση της ταχύτητας. Ήταν καλά μέσα σε αυτό που θα περίμενε κανείς από έναν διακομιστή VPN σε αυτήν την απόσταση.

Ένα άλλο τεστ πραγματοποιήθηκε από την Ευρώπη έως τη Νέα Υόρκη στις Ηνωμένες Πολιτείες.

δοκιμή ταχύτητας vyprvpn Νέα Υόρκη

Εδώ είδαμε περίπου 30 τοις εκατό απώλεια ταχύτητας. Ωστόσο, είναι κάτι παραπάνω από αρκετά γρήγορο για να έχετε μια ευχάριστη αλλά ασφαλή εμπειρία.

Το VyprVPN είναι εξαιρετικά αξιόπιστο. Πιστεύουμε ότι είναι μια σταθερή επιλογή και κατατάσσεται ως ένα από τα καλύτερα VPN στην αγορά. Διαβάστε τα πλήρη μας Αναθεώρηση VyprVPN.

Ένα VPN στο επίπεδο του δρομολογητή

Ας μιλήσουμε τώρα για τα VPN σε επίπεδο δρομολογητή. Η δημιουργία ενός VPN στο δρομολογητή σας είναι πολύ πιο περίπλοκη από ό, τι νομίζετε. Όταν συνδέετε έναν ποιοτικό δρομολογητή με τον καλύτερο δρομολογητή VPN στην αγορά, έχετε ένα τρομερός συνδυασμός για online ασφάλεια.

πώς προστατεύει το vpn

Το κύριο πλεονέκτημα της ύπαρξης ενός δρομολογητή VPN είναι ότι μπορείτε να συνδέσετε όσους χρήστες θέλετε. Όπως συζητήσαμε στην προηγούμενη ενότητα, συγκεκριμένο λογισμικό VPN πελάτη τρίτου μέρους περιορίζει τον αριθμό των συσκευών που μπορείτε να συνδέσετε ανά συνδρομή.

Μερικά από τα σαφή οφέλη των δρομολογητών VPN περιλαμβάνουν:

 • Έχοντας απεριόριστες συνδέσεις – Μπορείτε να συνδέσετε κάθε συσκευή στο σπίτι σας με ένα VPN. Όλοι οι φίλοι σας που επισκέπτονται και συνδέονται στο δρομολογητή σας έχουν επίσης αυτά τα προνόμια χωρίς να χρειάζεται να μοιραστείτε έναν κωδικό πρόσβασης ή να αποθηκεύσετε τα στοιχεία σύνδεσης σε έναν διαχειριστή κωδικών.
 • Καλύτερη ευελιξία πλατφόρμας – Έχετε μια έξυπνη τηλεόραση ή άλλη συσκευή που δεν χρειάζεται υποστήριξη VPN; Η χρήση ενός δρομολογητή VPN σάς παρέχει την κρυπτογράφηση καθώς και την καθολική πρόσβαση που θέλετε.
 • Απαιτείται μόνο μία σύνδεση – Μόλις ρυθμίσετε το δρομολογητή σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την παροχή διαπιστευτηρίων σύνδεσης. Είναι μια μοναδική και ολοκληρωμένη συμφωνία.
 • Η σύνδεση VPN σας είναι διαθέσιμη όποτε το χρειάζεστε – Μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι με το αγαπημένο σας VPN 24 ώρες την ημέρα επτά ημέρες την εβδομάδα.

Δρομολογητές υλικού VPN έναντι προρυθμισμένων δρομολογητών VPN

επιπλοκή δρομολογητή vpnΈνας συμβατός με VPN δρομολογητής μπορεί να είναι κατάλληλος για εσάς εάν γνωρίζετε ότι θέλετε έναν νέο δρομολογητή, αλλά δεν είστε σίγουροι για την υπηρεσία VPN που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Το υλικολογισμικό του δρομολογητή σάς επιτρέπει ήδη να κάνετε συνδέσεις VPN.

Έτσι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε τον διακομιστή VPN και τα στοιχεία σύνδεσής σας. Οι περισσότεροι συμβατοί δρομολογητές VPN θα προσφέρουν υλικολογισμικό DD-WRT ή υλικολογισμικό Tomato. Οι περισσότεροι δρομολογητές έτοιμοι για VPN έχουν ό, τι χρειάζεστε για να λειτουργήσει ομαλά η υπηρεσία σας. Βεβαιωθείτε ότι υποστηρίζει το πρωτόκολλο OpenVPN πριν το αγοράσετε.

vpn router που αναβοσβήνει firmwareΈνας προ-διαμορφωμένος δρομολογητής VPN, επίσης γνωστός ως “προ-αναβοσβήνει δρομολογητής”, θα είναι λίγο πιο ακριβός, αλλά παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Είναι πιο εύκολο στη χρήση, επειδή μπορείτε να επιλέξετε εκ των προτέρων την υπηρεσία VPN που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο δρομολογητή.

Επομένως, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα όσον αφορά τη δημιουργία ενός VPN σε έναν δρομολογητή. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς δρομολογητές που μπορεί να λειτουργούν καλά για εσάς.

1. Sabai Technology VPN Router

τεχνολογία sabai


Πλεονεκτήματα:
 • Εύκολο στη χρήση υλικολογισμικό
 • Ταχύτητες λήψης 100+ Mbps
 • Εξαιρετική υποστήριξη πελατών
Μειονεκτήματα:
 • Πιο ακριβό από άλλους δρομολογητές αυτού του τύπου
 • Αμφισβητήσιμη υποστήριξη πελατών

Συνολικά, εντυπωσιάσαμε με την απόδοση αυτού του δρομολογητή VPN καθώς και τον επιταχυντή VPN που τον συνοδεύει. Ο επιταχυντής είναι μια καταπληκτική λύση, επιτρέποντάς σας να μεγιστοποιήσετε την ταχύτητα του δρομολογητή VPN. Προσφέρει προηγμένες δυνατότητες, υλικολογισμικό Sabai OS και εύκολες επιλογές διαμόρφωσης. Το ξεκίνημα με αυτόν τον δρομολογητή VPN είναι τόσο εύκολο.

2. Δρομολογητής FlashRouters VPN

Δρομολογητής VPN FlashRoutersΠλεονεκτήματα:
 • Φανταστική υποστήριξη
 • Υψηλής ποιότητας κατασκευή
 • Μεγάλη εφαρμογή VPN Flashrouters
Μειονεκτήματα:
 • Ο διακόπτης θανάτωσης εφαρμογών VPN δεν λειτουργεί πάντα
 • Προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία επιλογών, οπότε πρέπει να έχετε μια ισχυρή κατανόηση της τεχνολογίας για να αποκτήσετε το προϊόν που θέλετε

Το FlashRouters διαθέτει πάνω από 20 διαφορετικούς δρομολογητές προς πώληση. Πωλούν δρομολογητές από τους κορυφαίους κατασκευαστές, συμπεριλαμβανομένων των Netgear και Linksys. Μερικά από τα φθηνότερα μοντέλα τους είναι λίγο κάτω από $ 200 και οι ακριβότεροι πλήρεις δρομολογητές ισχύος τους πωλούνται πάνω από 500 $. Προσφέρουν μια εφαρμογή VPN δωρεάν με όλους τους δρομολογητές τους.

Το FlashRouters υποστηρίζει επί του παρόντος 11 από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες VPN, συμπεριλαμβανομένου του NordVPN, ExpressVPN, και VyprVPN. Θα πρέπει να σημειώσετε ότι το ίδιο το DD-WRT υποστηρίζει μη αυτόματη διαμόρφωση για την πλειονότητα των υπηρεσιών VPN που χρησιμοποιούν PPTP ή OpenVPN. Επομένως, εάν θέλετε να αγοράσετε έναν δρομολογητή, αλλά δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες VPN που υποστηρίζει η εταιρεία, ίσως θέλετε να κάνετε αγορές.

3. Δρομολογητές Asus VPN

δρομολογητής asus vpnΠλεονεκτήματα:
 • Μια μεγάλη γκάμα δρομολογητών με δυνατότητα VPN
 • Χρήσιμη εξυπηρέτηση πελατών
 • Εύκαμπτο εύρος τιμών
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με DD-WRT, Tomato, AdvancedTomato και OpenWRT
Μειονεκτήματα:
 • Ο δρομολογητής συνοδεύεται από λογισμικό AsusWRT. Αυτό δεν προσφέρει τόσες δυνατότητες όπως η Merlin

Οι δρομολογητές Asus είναι σταθεροί. Προσφέρουν καλή απόδοση. Οι άνθρωποι λατρεύουν τη χρήση τους επειδή είναι απλοί στη ρύθμιση. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τα περισσότερα VPN με υποστήριξη δρομολογητή. Λειτουργούν με πολύ υλικολογισμικό και είναι εύκολο να αναβαθμιστούν. Φυσικά, αυτοί οι δρομολογητές υποστηρίζουν πρωτόκολλα OpenVPN, L2TP και PPTP.

Τελικές σκέψεις

Καθώς οι απειλές για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο γίνονται πιο εξατομικευμένες και πιο αποτελεσματικές, αναμένεται ότι ένα μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού θα αρχίσει να χρησιμοποιεί VPN. Υπάρχουν πολλά άτομα που ξετυλίγονται μετά από θύματα. Μακάρι να είχαν μάθει ή να ενεργήσουν στη γνώση που είχαν σχετικά με τη σημασία της χρήσης VPN. Ο σκοπός αυτού του οδηγού είναι να παρακινήσει άτομα με γνώμονα την ασφάλεια κάντε το βήμα και χρησιμοποιήστε ένα VPN.

Οι πελάτες VPN τρίτων είναι εξαιρετικοί εάν θέλετε να ασφαλίσετε μία ή δύο συσκευές, όπως το κινητό σας τηλέφωνο και ο φορητός σας υπολογιστής. Με όλο το λογισμικό πελάτη που εξετάσαμε, μπορείτε να διασφαλίσετε πολλές συσκευές με μία μόνο συνδρομή.

Εάν θέλετε να προστατεύσετε το σπίτι σας, τότε ένας δρομολογητής VPN είναι μια έξυπνη επένδυση παράλληλα με τα τυπικά συστήματα ασφάλειας στο σπίτι. Υπάρχουν πολλά οφέλη από την αγορά ενός προκαθορισμένου δρομολογητή VPN. Είναι κυρίως plug and play. Οι δρομολογητές που είναι συμβατοί με το VPN μπορεί επίσης να είναι μια καλή ιδέα για εσάς εάν θέλετε μεγαλύτερη ευελιξία στην επιλογή της υπηρεσίας VPN που θα χρησιμοποιήσετε.

Ορισμένες από τις υπηρεσίες VPN που έχουμε ελέγξει επιτρέπουν στους πελάτες να έχουν μια δωρεάν δοκιμή της υπηρεσίας τους. Σας συνιστούμε να επωφεληθείτε από αυτά και να δοκιμάσετε τους τρεις πελάτες VPN που εξετάσαμε στον ιστότοπο. Αυτό θα σας επιτρέψει να επιλέξετε το προϊόν που λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Όταν πρόκειται για αγορά ενός δρομολογητή VPN, αφιερώστε λίγο χρόνο για να δείτε το υλικολογισμικό και τις άλλες δυνατότητες που προσφέρει. Ακριβώς επειδή ένας δρομολογητής VPN είναι πιο ακριβός, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα προσφέρει τις δυνατότητες που θέλετε.

Μην ξεγελιέστε στην αγορά δωρεάν λογισμικού πελάτη VPN. Δεν μπορούμε να το τονίσουμε αυτό αρκετά. Τίποτα σε αυτόν τον κόσμο δεν είναι δωρεάν και αυτό είναι σίγουρα αλήθεια όταν πρόκειται για VPN.

Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μια εταιρεία μπορεί να προσφέρει την υπηρεσία τους δωρεάν είναι εάν κερδίζουν χρήματα αλλού. Εννέα φορές στους 10 τρόπους με τον οποίο τα δωρεάν VPN κερδίζουν χρήματα είναι να σας πουλήσουν σε άλλα άτομα.

Εάν ανησυχείτε για το απόρρητο, αυτό είναι απολύτως το τελευταίο πράγμα που θέλετε. Εάν υπάρχουν εξαιρέσεις, υπάρχουν πολύ λίγες και συχνά προσφέρουν δωρεάν δοκιμές, αλλά δεν είναι δωρεάν για πάντα.

Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε από εσάς. Ποια ήταν η εμπειρία σας με το λογισμικό πελάτη VPN και τους δρομολογητές VPN; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Επίσης, δείτε τη λίστα με τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα VPN και τους δρομολογητές VPN.

Συχνές ερωτήσεις

Ε: Ποιοι δρομολογητές είναι συμβατοί με το NordVPN?

ΕΝΑ: Είναι αδύνατο να πούμε ποιος είναι ο καλύτερος δρομολογητής VPN για χρήση με το NordVPN. Η απάντηση πιθανότατα θα διαφέρει ανάλογα με τις πραγματικές ανάγκες σας και τη ρύθμιση του συστήματος. Με το NordVPN να είναι ένα από τα καλύτερα VPN στην αγορά, είναι συμβατά με μια σειρά από δρομολογητές, όπως:

 • Άσος
 • DD-WRT
 • D-Link
 • Linksys
 • Netduma
 • Netgear
 • Σαμπάι
 • Ντομάτα
 • TP-Σύνδεσμος
Ε: Τα VPN είναι μόνο για Wifi?

ΕΝΑ: Όχι. Τα VPN θα λειτουργούν σε συσκευές συνδεδεμένες στο Διαδίκτυο μέσω Wi-Fi, σύνδεσης μέσω κινητού ή συνδεδεμένου μέσω σταθερού δικτύου. Ένα VPN λειτουργεί δημιουργώντας μια κρυπτογραφημένη σήραγγα VPN μεταξύ των συσκευών ή του δρομολογητή σας και των διακομιστών του VPN. Δεν έχει σημασία πώς συνδέεται η συσκευή στο Διαδίκτυο.

Ε: Υπάρχουν δρομολογητές με ενσωματωμένο VPN?

ΕΝΑ: Υπάρχουν πολλά VPN με υποστήριξη δρομολογητή. Οι δρομολογητές VPN διευκολύνουν τη διαμόρφωση και τη δημιουργία VPN σε αυτούς. Ορισμένες εταιρείες πωλούν δρομολογητές που είναι προεπιλεγμένοι για να λειτουργούν με ένα συγκεκριμένο VPN. Ωστόσο, ο χρήστης μπορεί να διαμορφώσει το δρομολογητή ώστε να λειτουργεί με διαφορετική υπηρεσία VPN εάν θέλει μια υπηρεσία που παρέχει δυνατότητες που δεν διαθέτει η προεπιλεγμένη υπηρεσία VPN, όπως το IKEv2 και το IPSec.

Ε: Μπορούν όλοι οι δρομολογητές να έχουν εγκατεστημένο ένα VPN?

ΕΝΑ: Όχι. Ένας δρομολογητής VPN είναι μια ειδική συσκευή δρομολόγησης που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να επιτρέπει επικοινωνίες δικτύου στο περιβάλλον VPN. Ένας δρομολογητής VPN πρόκειται να χρησιμοποιήσει ένα ή περισσότερα πρωτόκολλα σήραγγας δικτύου. Αυτά τα πρωτόκολλα χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία και τη διαχείριση επικοινωνιών μέσα σε σήραγγες VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map