Συνολική αναθεώρηση VPN (2020)

Για ένα σχετικά νέο παίκτη στο παιχνίδι VPN, το Total VPN παρουσιάζει ένα γυαλισμένο και επαγγελματικό διεπαφή — μπορεί ακόμη και να είναι ένα από τα ευκολότερα στη χρήση εκεί έξω σήμερα. Η έκκληση του Total VPN σε ορισμένα άτομα, ειδικά σε αυτούς που είναι νέοι στα VPN, είναι ότι η διεπαφή του είναι τόσο φιλική προς το χρήστη, ώστε οι αρχάριοι να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους. Η υπηρεσία παρέχει ακόμη Πρωτόκολλο OpenVPN, το οποίο θεωρείται ευρέως το το καλύτερο διαθέσιμο.


Παρά την εντυπωσιακή εμφάνιση, ΣύνολοVPN εξακολουθεί να εμφανίζεται σύντομα.Λογότυπο TotalVPN

Επικεφαλής μεταξύ αυτών είναι την πολιτική υλοτομίας τους, που είναι ανησυχία για πολλούς. Το άλλο μεγάλο πρόβλημα είναι το δικό τους ρυθμοί μεταφοράς δεδομένων, που είναι προφανώς ένας κρίσιμος παράγοντας στην εμπειρία σας ενώ βρίσκεστε στο Διαδίκτυο.

Αν και τα περισσότερα άτομα δεν θα αναγνωρίσουν το όνομα του Total VPN μητρική εταιρεία Endurance International Group, Αναμφίβολα θα αναγνωρίσουν ορισμένες από τις άλλες μάρκες της. Αυτές περιλαμβάνουν Constant Contact, Bluehost και HostGator. Με έδρα στο Μπέρλινγκτον, Μασαχουσέτη, ΗΠΑ, υποστηρικτές της ιδιωτικής ζωής που είναι ανησυχεί για τις πολιτικές υλοτομίας θα δείτε αμέσως ένα κόκκινη σημαία.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι ΗΠΑ είναι ένα κράτος μέλος του δικτύου Five Eyes. Αυτή η συμφωνία επιτήρησης επιτρέπει στα κράτη μέλη να το κάνουν παρακολουθούν τις διαδικτυακές δραστηριότητες των πολιτών τους, και αυτές οι πληροφορίες ανταλλάσσονται ελεύθερα.

ΕγώΕάν είσαι πολύ σοβαρός διαδικτυακό απόρρητο και ανωνυμία, τότε είστε καλύτερα με ένα VPN που δεν εδρεύει σε ένα έθνος Five Eyes.

πέντε χώρες ματιών

Εάν δεν τηρείτε αυτές τις συμβουλές, λάβετε υπόψη ότι εάν η κυβέρνηση ή οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου αποφασίσουν ότι θέλουν να μάθουν περισσότερα για τις διαδικτυακές σας συνήθειες, μπορούν να πάρουν τις πληροφορίες από το Σύνολο VPN. Η πολιτική απορρήτου της εταιρείας περιγράφει ακόμη και αυτό το ενδεχόμενο.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Πληροφορίες
Ευχρηστία:Εύχρηστος
Πολιτική καταγραφής:Αμφισβητήσιμη πολιτική καταγραφής
Μέγεθος διακομιστή:60 ++ διακομιστές
Διανομή διακομιστή:30 τοποθεσίες παγκοσμίως
Υποστήριξη:24/7 ζωντανή συνομιλία και σύστημα εισιτηρίων
Torrenting:Επιτρέπεται
Ροή:Περιορισμένος
Πρωτόκολλο και κρυπτογράφηση VPN:Πρωτόκολλο OpenVPN;
Αρχηγείο:ΗΠΑ
Τιμή:4,99 $
Επίσημη ιστοσελίδα:https://www.totalvpn.com/

Ασφάλεια και κρυπτογράφηση με συνολικό VPN

Οι εξελιγμένοι χρήστες θα εκτιμήσουν ότι έχουν επιλογή πρωτοκόλλων VPN με Σύνολο VPN. Μεταξύ αυτών των επιλογών είναι το OpenVPN, το οποίο γενικά θεωρείται ως το πρωτόκολλο επιλογής μεταξύ των τεχνο-geeks σε όλο τον κόσμο.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το OpenVPN τόσο ελκυστικό είναι ότι είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα. Αυτό σημαίνει ότι επωφελείται από την αφοσιωμένη εργασία προγραμματιστών σε όλο τον κόσμο.

προστασία μεταφοράς δεδομένων

Εάν προτιμάτε να μην χρησιμοποιείτε το OpenVPN, τότε Το Total VPN σας προσφέρει PPTP, αν και αυτό το πρωτόκολλο είναι συνήθως δεν συνιστάται πλέον λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια. ο ασχημα ΝΕΑ για αρχάριους χρήστες είναι ότι οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του Total VPN έχουν οριστεί περίεργα σε PPTP.

Οι λιγότερο εξελιγμένοι χρήστες που δεν γνωρίζουν μπορεί να χρησιμοποιούν PPTP, αφήνοντας τους εαυτούς τους ευάλωτους, επειδή δεν γνωρίζουν ότι πρέπει αλλάξτε τις ρυθμίσεις τους σε OpenVPN.

Άλλες επιλογές πρωτοκόλλου με το Total VPN περιλαμβάνουν L2TP / IPSec και IkeV2, και οι δύο είναι καλύτερες επιλογές από το PPTP.

Δίκτυο διακομιστών Total VPN

Το Total VPN δεν είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο γνωστούς παρόχους VPN. Αυτό συμβαίνει επειδή, σε σύγκριση με αυτούς τους πιο καθιερωμένους ανταγωνιστές, Το Total VPN διαθέτει ένα μικρό δίκτυο διακομιστών.

διακομιστές totalvpn

Ο ιστότοπος της εταιρείας διαθέτει διακομιστές και στις επτά ηπείρους και στη συνέχεια υποχωρεί, λέγοντας ότι η Ανταρκτική είναι πολύ κρύα για διακομιστές. Είναι ενδιαφέρον ότι ο ιστότοπος λέει επίσης ότι δεν υπάρχουν διακομιστές στη Νότια Αμερική.

Οι χρήστες μένουν με καλή κάλυψη στην Ευρώπη με 20 διακομιστές. Αυτά βρίσκονται σε τοποθεσίες όπως το Λονδίνο, η Βιέννη, η Μόσχα, η Ζυρίχη, η Στοκχόλμη, το Βουκουρέστι και άλλα. Ενα επιπλέον 17 διακομιστές είναι μέσα Βόρεια Αμερική.

Αυτές οι τοποθεσίες βρίσκονται κυρίως στις ΗΠΑ, με διακομιστές σε μέρη όπως το Σικάγο, η Νέα Υόρκη, το Σιάτλ και το Λος Άντζελες. Ο Καναδάς διαθέτει έναν μόνο διακομιστή στο Τορόντο (ελπίζουμε για τουλάχιστον ένα ακόμη, κοντά στο Βανκούβερ!).

τοποθεσίες διακομιστή totalvpn

Αραιή κάλυψη διακομιστή βρίσκεται στην Ασία με πέντε χώρες να εκπροσωπούνται. Αυτά βρίσκονται στη Βομβάη, το Τόκιο, το Τελ Αβίβ, το Χονγκ Κονγκ και τη Σιγκαπούρη. Η Αφρική αντιπροσωπεύεται από έναν μόνο διακομιστή και ένας επιπλέον διακομιστής βρίσκεται στο Σίδνεϊ.

Αυτό σημαίνει ότι το δίκτυο διακομιστών της Total VPN εκτείνεται μόλις 30 χώρες. Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό σε σύγκριση με μερικούς από τους σημαντικότερους παίκτες του κλάδου, όπως NordVPN ή Surfshark που έχουν πάνω από δύο ή τρεις χιλιάδες διακομιστές βρέθηκαν σε σχεδόν 100 χώρες.

Αυτή η έλλειψη γεωγραφικής ποικιλομορφίας και αριθμού διακομιστών σημαίνει ότι η απόδοση υποφέρει. Όποιος ελπίζει να επιλέξει από ένα μεγάλο αριθμό διακομιστών ή που χρειάζεται να βασιστεί στην υπηρεσία VPN που είναι διαθέσιμη παγκοσμίως για ταξίδια θα ήταν καλύτερα να κοιτάξει αλλού.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το BitTorrent ή το P2P με το συνολικό VPN?

vpn-ip-διευθύνσεις-δίκτυοΣε αντίθεση με ορισμένους παρόχους VPN, Το Total VPN δεν απαγορεύει στους πελάτες να μοιράζονται αρχεία ή να επιδοθείτε σε άλλες δραστηριότητες P2P. Στην πραγματικότητα, διαθέτουν διακομιστή στις Κάτω Χώρες, ο οποίος ρητώς διατίθεται για τους σκοπούς αυτούς.

Οι αναφορές από τους χρήστες υποδηλώνουν ότι η απόδοση σε αυτόν τον διακομιστή αφήνει πολύ να είναι επιθυμητή. Αυτό και το σύνολο αργούς ρυθμούς μεταφοράς δεδομένων σημαίνει ότι είναι γενικά καλή ιδέα κοίτα αλλού αν σκοπεύετε να κάνετε πολλά torrent με το VPN σας.

Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας με συνολικό VPN

Ο υπολογιστής που χρησιμοποιείται για τη δοκιμή ταχύτητας έχει κάποιους πραγματικά σταθερούς ρυθμούς μεταφοράς δεδομένων όταν τέθηκε μέσω των βημάτων του για σκοπούς συγκριτικής αξιολόγησης. Λήψεις απέδωσε αποτελέσματα του 98,71 Mbps και μεταφόρτωση οι τιμές ήταν 53,00 Mbps.

Τα πράγματα άλλαξαν όταν Το συνολικό VPN ενεργοποιήθηκε. Παρόλο που τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητας δεν ήταν από τα πιο αβυσσαλέα, ήταν ακόμη μακριά εντυπωσιακό. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν τα αποτελέσματά τους συγκρίνονται με τα αποτελέσματα των ισχυρότερων VPN.

Το συνολικό VPN έδειξε ότι δεν ήταν σε θέση να προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία ανεξάρτητα από τον διακομιστή που χρησιμοποιείται. Αυτό ισχύει κάπως για όλους τους παρόχους VPN, καθώς όσο πιο μακριά είναι η πραγματική τοποθεσία σας από τη φυσική τοποθεσία του διακομιστή που επιλέγετε, τόσο πιο αργά είναι τα ποσοστά μεταφοράς δεδομένων. Ωστόσο, τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητας με το Total VPN ήταν αξιοσημείωτα για το πώς άγρια ​​ασυνεπής ήταν.

Τα προβλήματα ταχύτητας θα είναι πρωταρχικό μέλημα για άτομα που εγγράφονται στη δωρεάν υπηρεσία Total VPN. Διατίθενται μόνο τρεις διακομιστές για «δωρεάν» πελάτες.

Αυτά βρίσκονται στο Άμστερνταμ, την Ισλανδία και τη Σιγκαπούρη. Εάν δεν είστε πολύ κοντά σε μια από αυτές τις τοποθεσίες, είστε έτοιμοι για μια απογοητευτική εμπειρία. Οι πελάτες που πληρώνουν έχουν περισσότερες επιλογές, αλλά η απόδοση παραμένει αμφίβολη στην καλύτερη.

αποτέλεσμα της δοκιμής ταχύτητας totalvpn san joseΗ σύνδεση με τον διακομιστή San Jose, California από έναν υπολογιστή στη Νέα Υόρκη παρείχε ένα Κατεβάστε ποσοστό 31,52 Mbps και ένα μεταφόρτωση ποσοστό 7,88 Mbps.

Παρέχεται σύνδεση σε διακομιστή που ήταν πιο κοντά στο σπίτι καλύτερα αποτελέσματα. Ο διακομιστής της Νέας Υόρκης χρονολογείται σε τιμές λήψης 59.61, αν και τα ποσοστά μεταφόρτωσης ήταν απογοητευτικά 10,81 Mbps.

δοκιμή ταχύτητας totalvpn ΛονδίνοΟ διακομιστής στο Λονδίνο προσέφερε παρόμοια αποτελέσματα. Οι λήψεις μεταφέρθηκαν με ρυθμό 35,64 Mbps με ταχύτητες μεταφόρτωσης 8,85 Mbps.

Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε χρησιμοποιώντας τον διακομιστή στο Τόκιο. Αυτά τα ποσοστά ήταν πραγματικά απογοητευτικά. Οι λήψεις ήρθαν στις 11,88 Mbps και οι μεταφορτώσεις ήταν 4,03 Mbps. Λαμβάνοντας υπόψη τα πολλά μίλια μεταξύ του υπολογιστή στη Νέα Υόρκη και του διακομιστή στο Τόκιο, αυτά τα αποτελέσματα δεν είναι ακριβώς συγκλονιστικά.

Συνολικά, η χρήση του Total VPN είχε ως αποτέλεσμα Οι χρόνοι λήψης αυξάνονται κατά 76%. Σχεδόν τόσο άσχημα, οι χρόνοι μεταφόρτωσης αυξήθηκαν κατά 59 τοις εκατό. Εάν εκτιμάτε την ταχύτητα στην εμπειρία σας στο διαδίκτυο, τότε θα ήταν καλύτερα με ένα διαφορετικό VPN.

Πολιτική καταγραφής του Total VPN

Εάν θέλετε ανωνυμία στο διαδίκτυο, το Total VPN δεν βοηθάει πολύ. Οι πελάτες πρέπει να υποβάλουν σε μια λεπτομερή διαδικασία εγγραφής που να τους αποκαλύπτει όλα τα προσωπικά τους στοιχεία. Επιπλέον, κάθε φορά που επικοινωνείτε με το Total VPN για βοήθεια, διατηρούνται σημειώσεις για την αλληλεπίδραση.

Ο έλεγχος της πολιτικής απορρήτου της εταιρείας δείχνει ότι οι πελάτες πρέπει να έχουν ακόμη περισσότερα λόγος ανησυχίας. Η πολιτική αναφέρει σαφώς ότι η διεύθυνση IP του πελάτη, οι ιστότοποι που επισκέπτονται, η φυσική τους θέση και το πρόγραμμα περιήγησής τους παρακολουθούνται στα αρχεία της εταιρείας. Το συνολικό VPN περιγράφει ακόμη και πώς μπορεί παρακολουθείτε τις αλληλεπιδράσεις σας στα κοινωνικά μέσα και τους συνδέσμους που χρησιμοποιείτε σε σχέση με την υπηρεσία τους.

Πολιτική απορρήτου του saferweb vpn

Το Total VPN λέει ότι όλη αυτή η παρακολούθηση χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών και για την αντιμετώπιση προβλημάτων. Είναι ανησυχητικό, συνεχίζουν να το λένε Τα δεδομένα που διατηρούν χρησιμοποιούνται επίσης για την πώληση προϊόντων τρίτων.

Εάν θέλετε πραγματικά μια ανώνυμη διαδικτυακή εμπειρία, επισκεφθείτε έναν διαφορετικό πάροχο VPN.

Πόσο κοστίζει το συνολικό κόστος VPN?

Η δωρεάν έκδοση του Total VPN περιορίζεται σε τρεις διακομιστές και ένα περιοριστικό όριο δεδομένων, καταφέρνοντάς το δύσκολο να δουλέψεις. Μπορείτε να αγοράσετε μια συνδρομή από μήνα σε μήνα για 14,97 $ ανά μήνα, το οποίο είναι όχι μια συμφωνία.

συνολική τιμολόγηση

Οι προσφορές πακέτων που πληρώνονται εκ των προτέρων μπορεί να μειώσουν την τιμή στο ελάχιστο 4,99 $ ανά μήνα. Αυτή είναι η εισαγωγική τιμολόγηση, οπότε μπορείτε πληρώστε σημαντικά περισσότερα όταν λήξει αυτή η περίοδος.

Πρέπει να λάβετε συνολικό VPN?

Σαν να μην ήταν αρκετοί οι αργοί ρυθμοί μεταφοράς δεδομένων και η έλλειψη διακομιστών, η εταιρεία αμφισβητήσιμες πολιτικές καταγραφής σφραγίστε τη συμφωνία. Έτσι όχι, δεν πρέπει να λάβετε TotalVPN.

Ψάξτε αλλού για μια αξιόπιστη, για να μην αναφέρουμε, πιο οικονομική υπηρεσία VPN. Εάν θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μερικές προτάσεις αυτήν τη στιγμή, ρίξτε μια ματιά στη λίστα με τα καλύτερα VPN σήμερα και εξοικονομήστε προβλήματα από την απογοήτευση της Total-ly.

Εκδ. Σημείωση: Μια γαλλική έκδοση των αξιολογήσεων VPN είναι διαθέσιμη εδώ, Meilleur VPN 2020.

Πηγές:

  • https://www.techopedia.com/definition/30742/vpn-security
  • https://us.norton.com/internetsecurity-privacy-what-is-a-vpn.html
  • https://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_virtual_private_network_services

Προσθέστε τη δική σας κριτική:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me