Πώς να παρακολουθήσετε τηλεόραση στο Ηνωμένο Βασίλειο στο εξωτερικό

Πώς να παρακολουθήσετε τηλεόραση στο Ηνωμένο Βασίλειο στο εξωτερικό


Υπάρχει πάντα κάτι για να παρακολουθήσετε στη βρετανική τηλεόραση. Μεταξύ του BBC, του ITV, του καναλιού 4, του Sky και πολλών άλλων, δεν χάνουμε ποτέ για εξαιρετικό προγραμματισμό. Και επειδή κάθε κανάλι προσφέρει μια εφαρμογή ροής (σκεφτείτε το BBC iPlayer, το ITV Hub ή το Sky Go), το να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές είναι τόσο εύκολο.

Εύκολο όσο βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο, δηλαδή.

Προσπάθεια ροής περιεχομένου από το εξωτερικό και είναι πιθανό να σας υποδεχτεί ένα μήνυμα σύμφωνα με αυτές τις γραμμές:

Το BBC iPlayer λειτουργεί μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δυστυχώς, οφείλεται σε ζητήματα δικαιωμάτων.

Όμως, μην ανησυχείτε. Παρά τις εμφανίσεις, Η παρακολούθηση τηλεόρασης στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι εύκολη. Είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους στις Η.Π.Α., για διακοπές στην Κύπρο ή τη Μάλτα και για αγγλόφιλους στην Αυστραλία ή τον Καναδά ή για τον χειμώνα σας στην Ισπανία, την Πορτογαλία ή τη Γαλλία, μπορείτε ακόμα να παρακολουθείτε αξιόπιστα τη βρετανική τηλεόραση κατά βούληση..

Και αυτό, φυσικά, ισχύει τόσο για τις ζωντανές ροές όσο και για τον προγραμματισμένο κατά παραγγελία προγραμματισμό.

Λοιπόν, ποιο είναι το κόλπο; Διαβάστε και μάθετε.

Contents

Πώς να παρακολουθήσετε τηλεόραση στο Ηνωμένο Βασίλειο στο εξωτερικό: Γρήγορη εκκίνηση

ο απλούστερη λύση να περιηγηθείτε στο geoblocking και να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας βρετανικές τηλεοπτικές εκπομπές από οπουδήποτε στον κόσμο ένα καλό VPN.

Κρύβοντας την πραγματική σας διεύθυνση IP και αντικαθιστώντας την με μια από το Ηνωμένο Βασίλειο, ένα VPN το κάνει να κοιτάζει στο BBC, στο Channel 4 ή σε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία σαν η συσκευή σας να βρίσκεται στη χώρα, ακόμη και όταν δεν είναι.

Με άλλα λόγια, ένα VPN μπορεί να σας κάνει να κάνετε streaming οποιουδήποτε τηλεοπτικού περιεχομένου που εμφανίζεται στο παρελθόν και σε πραγματικό χρόνο.

Και είναι τόσο εύκολο να το ρυθμίσετε. Εδώ είναι γρήγορος βήμα προς βήμα οδηγός (τελικά, οι αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές δεν περιμένουν κανέναν).

 1. Επιλέξτε ένα VPN. Προς το παρόν χρησιμοποιώ το CyberGhost, αλλά οποιοσδήποτε πάροχος που αναφέρεται σε αυτήν τη σελίδα ή στη λίστα VPN του ΗΒ πρέπει να λειτουργεί καλά.
 2. Εγγραφείτε στην υπηρεσία και εγκαταστήστε την εφαρμογή στη συσκευή ή τον υπολογιστή σας.
 3. Συνδεθείτε στην εφαρμογή VPN.
 4. Επιλέξτε έναν διακομιστή VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο και συνδεθείτε σε αυτόν.
 5. Μεταβείτε στον ιστότοπο του τηλεοπτικού καναλιού που θέλετε να παρακολουθήσετε. Η χρήση των εφαρμογών τηλεόρασης του καναλιού θα λειτουργήσει επίσης.
 6. Σηκώστε τα πόδια σας και απολαύστε την παράσταση!

Τα παραπάνω βήματα εργάζεστε για οποιαδήποτε υπηρεσία ροής στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων των BBC iPlayer, ITV Hub, Channel Four All 4, Sky Go και άλλων. Εύκολο, σωστά?

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να παρακολουθήσετε βρετανική τηλεόραση στο εξωτερικό?

Για να το θέσω απρόσκοπτα, χρειάζεστε ένα VPN για να παρακολουθήσετε τηλεόραση στο Ηνωμένο Βασίλειο από έξω από τη χώρα, επειδή χωρίς ένα, δεν μπορείτε να το κάνετε.

Οι Βρετανοί ραδιοτηλεοπτικοί φορείς δεν κατέχουν πάντα τα διεθνή δικαιώματα για κάθε ταινία ή σειρά που δείχνουν. Έτσι, για να ικανοποιήσουν τους κατόχους περιεχομένου, αποκλείουν την πρόσβαση σε όλες τις συσκευές με ξένη διεύθυνση IP.

Αυτό σημαίνει για όσους βρίσκονται εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, ακόμη και για τους υπεύθυνους πληρωμής τηλεοπτικών αδειών, είναι η απογοήτευση και οι συχνές υποτροπές με σφάλματα όπως το παρακάτω.

Δεν μπορώ να παρακολουθήσω τηλεόραση στο Ηνωμένο Βασίλειο στις ΗΠΑ ή τον Καναδά

Το VPN είναι το τέλειο εργαλείο για την αντιμετώπιση αυτών των τύπων γεωγραφικών περιορισμών. Μπορεί να ξεγελάσει μια υπηρεσία ροής στο να σκεφτεί ότι η συσκευή σας βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο ακόμη και όταν είναι στο εξωτερικό. Μπορεί επίσης να κάνει πολύ πιο αξιόπιστα από οποιονδήποτε από αυτούς τους σκιερούς ζωντανές τηλεοπτικές ιστοσελίδες – και η διαφορά ποιότητας εικόνας μπορεί να είναι όπως νύχτα και μέρα.

Ως ωραίο μπόνους, τα VPN επίσης αυξήστε το απόρρητό σας και ασφάλεια οποτεδήποτε τα χρησιμοποιείτε επίσης.

Και, μόλις ρυθμιστείτε με ένα VPN, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ροή προγραμματισμού από οποιονδήποτε αριθμό υπηρεσιών εκτός του ΗΒ. Είναι, για παράδειγμα, ένας από τους καλύτερους τρόπους παρακολούθησης του Netflix από άλλες χώρες.

Πώς να επιλέξετε ένα VPN που θα μεταδίδει ροές στο Ηνωμένο Βασίλειο

Εδώ τα πράγματα γίνονται λίγο περισσότερο – αν και όχι πολύ περισσότερο – περίπλοκα. Για διάφορους λόγους, ορισμένες υπηρεσίες VPN δεν λειτουργούν σχεδόν όσο και άλλοι για το ξεμπλοκάρισμα περιεχομένου με περιορισμούς γεωγραφικού περιεχομένου. Το BBC iPlayer που ανιχνεύει τη χρήση VPN είναι, για παράδειγμα, ένα γνωστό πρόβλημα με πολλούς παρόχους – αν και ένας με εκπληκτικά εύκολη λύση.

Λοιπόν, πώς ξέρετε ποιο VPN μπορεί να σας επιτρέψει να μεταδώσετε αξιόπιστη ροή βρετανικής τηλεόρασης από το εξωτερικό του Ηνωμένου Βασιλείου; Εδώ είναι τέσσερα μεγάλα πράγματα να είστε επιφυλακτικοί.

 1. Πολλοί διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο

  Όσο περισσότεροι διακομιστές έχει ένα VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο, τόσο το καλύτερο.

  Οι πάροχοι περιεχομένου γνωρίζουν καλά πόσο εύκολα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα VPN για να ξεπεράσει τα μπλοκ τους. Έτσι, κάνουν ό, τι μπορούν για τη μαύρη λίστα διευθύνσεων IP του Ηνωμένου Βασιλείου που χρησιμοποιούνται από VPN και τις αντιμετωπίζουν σαν να ήταν ξένες.

  Δεν υπάρχει τρόπος για αυτό.

  Όμως, οι καλύτερες υπηρεσίες VPN είναι πολύ καλές στο να ανταλλάσσουν IP με μαύρη λίστα με αυτές που λειτουργούν. Το μειονέκτημα είναι ότι αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει λίγο – οπουδήποτε από μερικές ώρες έως αρκετές ημέρες, ανάλογα με τον πάροχο.

  Χρησιμοποιώντας ένα VPN που διαθέτει εκατοντάδες διακομιστές με βάση τη Βρετανία, θα έχετε μια μεγάλη ομάδα διευθύνσεων IP για να διαλέξετε και δεν θα βρείτε προβλήματα που να σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τηλεόραση στο Ηνωμένο Βασίλειο στο εξωτερικό.

 2. Εξαιρετικές ταχύτητες διακομιστή

  Ποιο είναι το νόημα της ροής περιεχομένου βίντεο στο Ηνωμένο Βασίλειο όταν το μόνο που βλέπετε είναι ένα χάος με pixelated – ή χειρότερα, διακόπτεστε ενοχλητικές περιστρεφόμενες ενδείξεις buffering κάθε 10 δευτερόλεπτα.

  Για μια εμπειρία προβολής χωρίς απογοήτευση – ιδιαίτερα σημαντική αν θέλετε να παρακολουθήσετε τηλεόραση ζωντανά – το VPN σας πρέπει να είναι γρήγορο και εύκολο να χειριστεί ακόμα και τις δραστηριότητες με το υψηλότερο εύρος ζώνης. Όλοι οι πάροχοι της ταχύτερης σελίδας VPN μου ταιριάζουν με αυτόν τον λογαριασμό, όπως και όλοι οι πάροχοι που αναφέρονται παρακάτω.

 3. Οι σωστές δυνατότητες VPN

  Ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται προστασία διαρροής είναι ένα VPN που πρέπει για παρακολούθηση χωρίς προβλήματα. Χωρίς αυτό, όλες οι υπηρεσίες ροής τηλεόρασης μπορούν να καταλάβουν ότι βρίσκεστε εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου – ακόμα και αν η διεύθυνση IP σας δηλώνει διαφορετικά.

  Ένα άλλο εύχρηστο χαρακτηριστικό που προσφέρουν ορισμένοι πάροχοι όπως το CyberGhost και το PureVPN είναι διακομιστές αφιερωμένοι σε συγκεκριμένες τηλεοπτικές ροές. Και οι δύο, για παράδειγμα, έχουν έναν ειδικό διακομιστή BBC iPlayer, ο οποίος, κατά την εμπειρία μου, είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους τρόπους πρόσβασης στην υπηρεσία από το εξωτερικό.

 4. Εξαιρετική υποστήριξη πελατών

  Αυτό μπορεί να είναι προφανές, αλλά η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών είναι απαραίτητη για οποιονδήποτε πάροχο VPN. Το λογισμικό είναι λογισμικό και ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα ανά πάσα στιγμή. Η επιλογή ζωντανής συνομιλίας μπορεί να είναι ιδιαίτερα βολική.

  Πέρα από την επίλυση οποιωνδήποτε τεχνικών ζητημάτων, η καλή υποστήριξη μπορεί επίσης να σας καθοδηγήσει σε έναν διακομιστή που λειτουργεί με τα αγαπημένα σας κανάλια στο Ηνωμένο Βασίλειο εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα σύνδεσης.

Ναι, το να βρεις ένα καλό VPN για να παρακολουθήσεις τηλεόραση στο Ηνωμένο Βασίλειο στο εξωτερικό μπορεί να χρειαστεί λίγη δουλειά. Είναι, ωστόσο, απαραίτητο κακό για να αποφευχθεί η απογοήτευση αργότερα. Και ειλικρινά, είναι πιθανώς πιο εύκολο από ό, τι ακούγεται – ειδικά όταν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κορυφαίες επιλογές μου (αναφέρονται παρακάτω) ως αφετηρία.

Τα καλύτερα VPN για παρακολούθηση τηλεόρασης στο Ηνωμένο Βασίλειο στο εξωτερικό

Παρακάτω είναι μια λίστα με τα καλύτερα VPN που βλέπω τη βρετανική τηλεόραση εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου. Από το BBC και το ITV έως το Channel Four και ακόμη και το Netflix UK, αυτοί οι πάροχοι θα σας επιτρέψουν να ενημερώνεστε για τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές, όπου κι αν βρίσκεστε.

1. CyberGhost

Λογότυπο CyberGhost

Το CyberGhost είναι η τρέχουσα επιλογή μου ως το καλύτερο VPN για πρόσβαση στο UK TV στο εξωτερικό. Με 480 βρετανικούς διακομιστές σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες, δεν θα χάνετε ποτέ την επιλογή σας. Το VPN λειτουργεί καλά με κάθε μεγάλο κανάλι, ακόμη και προσφέρει διακομιστές αφιερωμένους ρητά στη ροή του BBC iPlayer και του Netflix UK.

Η απόδοση δεν αποτελεί πρόβλημα με τα άριστα αποτελέσματα των δοκιμών ταχύτητας στο Ηνωμένο Βασίλειο και, μάλιστα, σχεδόν οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.

Και μιλώντας για τον υπόλοιπο κόσμο, το δίκτυο διακομιστών της CyberGhost καλύπτει συνολικά 90 χώρες. Αυτό σημαίνει ότι θα είστε σε θέση να συνδεθείτε σχεδόν οπουδήποτε αν θέλετε να κάνετε ροή περιεχομένου από χώρες εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το CyberGhost διαθέτει τη μεγαλύτερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων από όλους τους παρόχους VPN – έχετε 45 ολόκληρες ημέρες για να δοκιμάσετε την υπηρεσία εντελώς χωρίς κίνδυνο. Και με τις τρέχουσες προσφορές τους, αυτή είναι και μια πολύ προσιτή υπηρεσία.

Πλεονεκτήματα
 • Μηδενική καταγραφή για μέγιστο απόρρητο
 • Εξαιρετική διανομή διακομιστών με περισσότερους από 7100 διακομιστές σε 90 χώρες
 • Πολύ γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης
 • Συνεργάζεται με το Netflix των ΗΠΑ και το BBC iPlayer
 • Επιτρέπει το P2P torrent
 • Μεγάλη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών
Μειονεκτήματα
 • Μητρική εταιρεία με αμφισβητήσιμη φήμη
 • Σύγχυση μη αυτόματης εγκατάστασης OpenVPN
 • Δεν λειτουργεί από την Κίνα

2. NordVPN

Λογότυπο NordVPN

Με 610 διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο και πάνω από 5600 σε 80 τοποθεσίες παγκοσμίως, το NordVPN είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για όλες τις ανάγκες ροής τηλεόρασης. Είναι γνωστοί ότι έχουν μια παράξενη ικανότητα να ξεμπλοκάρουν σχεδόν οποιοδήποτε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και πέραν αυτού.

Η απόδοση του διακομιστή είναι κορυφαία, επομένως η παρακολούθηση διαδικτυακής τηλεόρασης ακόμη και στις υψηλότερες ρυθμίσεις ποιότητας βίντεο δεν αποτελεί πρόβλημα.

Ο πελάτης της NordVPN είναι καθαρός και απίστευτα απλός στη χρήση. Υποστηρίζει Windows PC και tablet, macOS, iOS (iPhone και iPad), Android (τηλέφωνο και tablet), Android TV και Linux. Διατίθενται επίσης επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης ιστού Chrome και Firefox.

Αν και οι πιθανότητες είναι συντριπτικές που δεν θα τις χρειαστείτε, η φιλική υποστήριξη συνομιλίας είναι διαθέσιμη 24/7. Και χωρίς την ερώτηση της NordVPN για εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, έχετε αρκετό χρόνο για να δοκιμάσετε μια υπηρεσία που αξιολογεί συνεχώς ως ένα από τα καλύτερα VPN στην αγορά.

Πλεονεκτήματα
 • Εξαιρετική προστασία της ιδιωτικής ζωής με μηδενική καταγραφή
 • Μεγάλο (και συνεχώς αναπτυσσόμενο) δίκτυο διακομιστών
 • Καλή απόδοση σύνδεσης
 • Εξειδικευμένοι διακομιστές (συμπεριλαμβανομένων διπλού VPN, συγκαλυμμένου και Tor over VPN)
 • Καθαρός, εύχρηστος πελάτης
 • Λειτουργεί με το Netflix και τις περισσότερες άλλες υπηρεσίες ροής
 • Επιτρέπει Torrenting και P2P
 • Προσφέρει αποκλειστικές διευθύνσεις IP
Μειονεκτήματα
 • Δεν υπάρχει δυνατότητα διάσπασης σήραγγας
 • Λίγο ακριβό σε βραχυπρόθεσμα σχέδια

3. Surfshark

Λογότυπο Surfshark

Μια άλλη υπηρεσία VPN που αξίζει να εξετάσετε για να παρακολουθήσετε τηλεόραση στο Ηνωμένο Βασίλειο στο εξωτερικό είναι το Surfshark. Με απλά λόγια, κάνουν streaming περιεχόμενο από το BBC, το ITV, το Channel Four και το Netflix UK ένα αεράκι. Ακόμα και το μερικές φορές δύσκολο να ξεκινήσετε το Sky Go λειτουργεί καλά.

Το δίκτυο της Surfshark αποτελείται από περισσότερους από 1040 διακομιστές σε 63 χώρες και περιλαμβάνει πολλές τοποθεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όπως αναμενόταν, η απόδοση είναι εξαιρετική.

Από την προστασία διαρροής και τον διακόπτη kill σε διπλή σύνδεση VPN και λειτουργία καμουφλάζ, το Surfshark έρχεται γεμάτο με χαρακτηριστικά απορρήτου και ασφάλειας. Είναι επίσης ένας επαληθευμένος πάροχος πολιτικής καταγραφής που βασίζεται σε φιλικές προς την προστασία της ιδιωτικής ζωής Βρετανικές Παρθένες Νήσους.

Το Surfshark προσφέρει υποστήριξη συνομιλίας 24/7 και όλα τα σχέδια συνοδεύονται από εγγύηση 30 ημερών.

Όπου αυτός ο πάροχος λάμπει πραγματικά, έχει αξία. Η φθηνότερη καταχώριση σε αυτήν τη λίστα, κανένα άλλο VPN ανώτερης βαθμίδας δεν προσφέρει τόσο πολύ όσο το Surfshark προσφέρει τόσο πολύ.

Πλεονεκτήματα
 • Εξαιρετική προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας χωρίς καταγραφή
 • Εξαιρετική απόδοση διακομιστή
 • Κατάργηση αποκλεισμού Netflix, BBC και πολλών άλλων
 • Εύκολο στη χρήση πελάτη
 • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Υποστήριξη Torrenting
 • Φτηνός
Μειονεκτήματα
 • Ασυνεπής ταχύτητα σε μερικές τοποθεσίες
 • Αρκετά αργή υποστήριξη πελατών

4. PureVPN

Λογότυπο PureVPN

Ο ισχυρισμός της PureVPN για τη φήμη είναι η ισχυρή λίστα διακομιστών του 2070 που εκτείνεται σε τεράστια 131 χώρες. Από αυτούς τους διακομιστές, 168 βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε τέσσερις τοποθεσίες.

Έχοντας πάντα την εμπορία τους ως κορυφαία επιλογή για ροή, το PureVPN πράγματι δεν απογοητεύει. Οι ταχύτητες του διακομιστή τους είναι οι καλύτερες στην κατηγορία και δεκάδες διακομιστές που έχουν ρυθμιστεί ώστε να λειτουργούν ειδικά με επιλεγμένα κανάλια (συμπεριλαμβανομένων των BBC, ITV και Channel Five) σημαίνουν ότι μπορείτε να παρακολουθείτε ό, τι θέλετε, όποτε θέλετε, από οπουδήποτε.

Ο πελάτης υποστηρίζει πάνω από 50 διαφορετικά λειτουργικά συστήματα και συσκευές και διαθέτει πολλές προηγμένες δυνατότητες. Η ροή που πρέπει να έχετε και τα ωραία που πρέπει να έχετε, όπως η προστασία από διαρροές, η διάσπαση σήραγγας και ένας διακόπτης kill του Διαδικτύου, όλα κάνουν τη λίστα.

Εάν σκέφτεστε να λάβετε συνδρομή (η οποία παρεμπιπτόντως συνοδεύεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών), φροντίστε να επωφεληθείτε από τυχόν τρέχουσες εκπτώσεις PureVPN – μην πληρώνετε πλήρη τιμή.

Πλεονεκτήματα
 • Εξαιρετικές ταχύτητες
 • Τεράστιο δίκτυο διακομιστών (131 χώρες)
 • Κατάργηση αποκλεισμού Netflix, iPlayer και πάνω από 70 άλλες υπηρεσίες ροής
 • Συμβατό με περισσότερες από 50 συσκευές και πλατφόρμες
 • Ανεξάρτητα επαληθευμένος πάροχος VPN μηδέν log
 • Ειδική επιλογή IP
 • Μεγάλη αξία
Μειονεκτήματα
 • Οι εφαρμογές θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν λίγο πιο στιλβωτικά
 • Μερικά διαλείπουσα προβλήματα σύνδεσης

5. ExpressVPN

Λογότυπο ExpressVPN

Αναμφισβήτητα ο πιο σεβαστός πάροχος VPN στον κλάδο, το ExpressVPN προσφέρει όλες τις μετρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε διαδικτυακό περιεχόμενο στο Ηνωμένο Βασίλειο από το εξωτερικό.

Με περισσότερους από εκατό διακομιστές υψηλής ταχύτητας σε τέσσερις τοποθεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, περιμένετε μια εξαιρετική εμπειρία ροής ακόμη και με την ποιότητα του βίντεο να αυξάνεται συνεχώς.

Ο πελάτης του ExpressVPN είναι καλά μελετημένος και ώριμος. Είναι πολύ εύκολο για τους αρχάριους VPN να ξεκινήσουν. Όμως, εξακολουθεί να είναι γεμάτο με πολλές προηγμένες δυνατότητες για τους χρήστες ενέργειας μεταξύ μας.

Η υποστήριξη πελατών θεωρείται ευρέως ως η καλύτερη στον κλάδο. Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα με την αναπαραγωγή του αγαπημένου σας περιεχομένου, θα σας διευθετήσουν αμέσως.

Το ExpressVPN είναι, δυστυχώς, ένας από τους πιο ακριβούς παρόχους. Ωστόσο, αυτό που παίρνετε είναι καθαρή ποιότητα. Και υπάρχει συνήθως μια έκπτωση που μπορείτε να επωφεληθείτε από συν μηδενικές ερωτήσεις που ζητούνται εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών για να επιστρέψετε.

Πλεονεκτήματα
 • Ένας πλούσιος και διαισθητικός πελάτης χαρακτηριστικών
 • Ισχυρή τεχνολογία back-end
 • Πολλοί διακομιστές και τοποθεσίες διακομιστή
 • Γρήγορες και σταθερές ταχύτητες σύνδεσης
 • Λειτουργεί με το Netflix των ΗΠΑ
 • Κορυφαία υποστήριξη πελατών
Μειονεκτήματα
 • Κάποια συγκεντρωτική καταγραφή
 • Όχι το φθηνότερο

Ποιες τηλεοπτικές υπηρεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορώ να παρακολουθήσω στο εξωτερικό?

Όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN, θα πρέπει να μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό οποιουδήποτε από τα ακόλουθα τηλεοπτικά κανάλια του Ηνωμένου Βασιλείου και να κάνετε streaming ζωντανής τηλεόρασης, να παρακολουθήσετε προγράμματα κατά παραγγελία ή να κατεβάσετε εκπομπές για μελλοντική προβολή (υποθέτοντας ότι υπάρχει λειτουργικότητα).

 • BBC iPlayer (συμπεριλαμβανομένων των BBC One, BBC, Two, BBC Three, BBC Four, καθώς και όλων των ειδικών καναλιών)
 • ITV Hub (π.χ. ITV Player)
 • Κανάλι 4 Όλα 4 (γνωστά ως 4oD)
 • Κανάλι 5 My5
 • Sky Go και Sky Sports
 • BT Sport
 • Τώρα τηλεόραση
 • Amazon Prime Video Ηνωμένο Βασίλειο
 • Netflix Ηνωμένο Βασίλειο

Μπορώ να παρακολουθήσω τηλεόραση στο Ηνωμένο Βασίλειο με δωρεάν VPN?

Θεωρητικά, ναι, ένα δωρεάν VPN μπορεί να ξεμπλοκάρει τη βρετανική τηλεόραση στο εξωτερικό. Στην πράξη, Ωστόσο, σχεδόν πάντα θα συναντηθείτε απογοήτευση.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι υπηρεσίες ροής του Ηνωμένου Βασιλείου γνωρίζουν τα πάντα για τα VPN και κάνουν ό, τι μπορούν για να σας εμποδίσουν να τα χρησιμοποιήσετε. Το κάνουν με τη μαύρη λίστα διευθύνσεων IP του διακομιστή, τις οποίες το VPN στη συνέχεια αντικαθιστά, και στρογγυλοποιούμε.

Η αντικατάσταση IP δεν είναι φθηνή και κοστίζει πόρους που συχνά δεν διαθέτουν οι πάροχοι υπηρεσιών. Με VPN χωρίς συνδρομή, όταν μια IP σταματήσει να λειτουργεί, αυτό είναι συνήθως.

Με άλλα λόγια, μπορεί να πιέζεστε σκληρά για να βρείτε έναν διακομιστή που ξεμπλοκάρει οτιδήποτε.

Εάν βρείτε έναν διακομιστή που λειτουργεί – που είναι βεβαίως εφικτό – οι πάροχοι δωρεάν επιβάλλουν συνήθως περιορισμούς ταχύτητας και όρια δεδομένων. Το αποτέλεσμα είναι η ποιότητα του δευτερεύοντος βίντεο, η συχνή αποθήκευση σε προσωρινή μνήμη και οι ημιτελείς εκπομπές όταν κάψετε το όριο εύρους ζώνης στο μέσο της παρακολούθησης ενός.

Αυτό δεν αναφέρει καν τους συχνά περιγραμματικούς τρόπους με τους οποίους τα δωρεάν VPN κερδίζουν χρήματα – οτιδήποτε από την έγχυση διαφημίσεων έως τη συλλογή και την πώληση των δεδομένων σας είναι ένα δίκαιο παιχνίδι. Γνωρίζατε ότι από τις πολλές δωρεάν εφαρμογές VPN στο Google Play store, ένα εκπληκτικό 38% περιείχε κακόβουλο λογισμικό?

Όλα αυτά, αν θέλετε να παρακολουθήσετε τηλεόραση στο Ηνωμένο Βασίλειο στο εξωτερικό με όσο το δυνατόν λιγότερη απογοήτευση, τα δωρεάν VPN δεν είναι η απάντηση.

Τελικές σκέψεις: Παρακολουθήστε τηλεόραση στο Ηνωμένο Βασίλειο από οπουδήποτε

Σίγουρα έχει νόημα γιατί οι οπαδοί του BBC iPlayer και του ITV Hub θέτουν σε εφαρμογή γεωγραφικά μπλοκ. Αυτό, ωστόσο, δεν το καθιστά λιγότερο απογοητευτικό όταν προσπαθείτε να παρακολουθήσετε τηλεόραση στο Ηνωμένο Βασίλειο στο εξωτερικό.

Ένα καλό VPN είναι μια εύκολη και αξιόπιστη λύση στο πρόβλημα, το οποίο πολλοί από εμάς βασίζαμε εδώ και χρόνια και θα συνεχίσει να το κάνει. Και τώρα που είστε επίσης στο μυστικό, χαρούμενη παρακολούθηση!

Μπορεί να σου αρέσει επίσης:
 • Τι να κάνετε εάν το VPN του iPlayer του BBC δεν λειτουργεί
 • Λάβετε μια διεύθυνση IP στο ΗΒ σε 5 εύκολα βήματα
 • Τα VPN είναι νόμιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map