Πώς να αγοράσετε ένα VPN με Bitcoin (Και τα 5 καλύτερα VPN που το δέχονται)

Πώς να αγοράσετε ένα VPN με Bitcoin και τα 5 καλύτερα VPN που το αποδέχονται


Εάν θέλετε να αναβαθμίσετε το απόρρητό σας και να χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο ανώνυμα, ένα VPN είναι ο τρόπος να πάτε. Ωστόσο, δεν μπορείτε να είστε πραγματικά ανώνυμοι αν ο πάροχος VPN που επιλέγετε γνωρίζει πάρα πολλά για εσάς.

Όμως, θα εκπλαγείτε πόσα άτομα εγγράφονται σε ένα VPN χρησιμοποιώντας μια πιστωτική κάρτα ή PayPal, αφήνοντας ένα έντονο χάρτινο ίχνος και αποκαλύπτοντας όλα τα είδη προσωπικών πληροφοριών στη διαδικασία.

Δικαίως, όσοι από εμάς ανησυχούν για το διαδικτυακό απόρρητο προτιμούν να αγοράσουν ένα VPN με Bitcoin ή άλλο κρυπτογράφηση. Δεν είναι ακόμα μια τέλεια μέθοδος, αλλά απείρως καλύτερα από τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Και, όπως θα δούμε σύντομα, η διαδικασία είναι εξίσου εύκολη με τη χρήση οποιασδήποτε άλλης μεθόδου πληρωμής.

Επειδή δεν δέχονται όλα τα VPN κρυπτονομίσματα, έχω συντάξει επίσης μια λίστα με τις καλύτερες. Σε περίπτωση που δεν έχετε ακόμη συγκεκριμένο πάροχο στο μυαλό σας ή το VPN των επιλογών σας αντιστοιχεί στο Bitcoin, θα βρείτε αυτήν τη λίστα λίγο πιο κάτω στο άρθρο.

Πώς να αγοράσετε ένα VPN με Bitcoin?

Υπάρχουν δύο πράγματα που χρειάζεστε για να κάνετε μια αγορά VPN με το Bitcoin: ένα πορτοφόλι και μια διεύθυνση email.

Εάν δεν έχετε ήδη, μπορείτε να επιλέξετε ένα πορτοφόλι Bitcoin και να το ρυθμίσετε. Η πρότασή μου είναι να πάω με ένα κινητό πορτοφόλι – τείνουν να προσφέρουν την καλύτερη ισορροπία άνεσης και ανωνυμίας.

Οι περισσότεροι πάροχοι VPN ζητούν επίσης μια διεύθυνση email κατά την εγγραφή. Εάν είστε εντάξει αφήνοντας ένα μικρό μονοπάτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας. Προτιμώ να χρησιμοποιήσω μια ανώνυμη υπηρεσία email, με το ProtonMail να είναι το όπλο της επιλογής μου (αν και υπάρχουν και πολλές άλλες επιλογές).

Και αν θέλετε να διατηρήσετε τα πράγματα ακόμα πιο ανώνυμα, θα θέλατε επίσης να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας VPN από μια διεύθυνση IP που δεν μπορεί να συνδεθεί μαζί σας. Ιδανικά, χρησιμοποιήστε το δίκτυο Tor. Όμως, οποιοδήποτε δημόσιο hotspot Wi-Fi θα πρέπει επίσης να κάνει καλά.

Με τα παραπάνω στοιχεία ταξινομημένα, ακολουθούν τα βήματα για την αγορά VPN με Bitcoin.

 1. Επιλέξτε μια υπηρεσία VPN που επιτρέπει την πληρωμή με κρυπτονομίσματα. Το CyberGhost είναι αυτό που χρησιμοποιώ αυτές τις μέρες, αλλά οποιοδήποτε από τα καλύτερα VPN που αναφέρονται παρακάτω θα λειτουργήσει επίσης πολύ καλά (θυμηθείτε ότι πολλά από αυτά προσφέρουν εκπτώσεις).
 2. Στον ιστότοπο του VPN που έχετε επιλέξει, ξεκινήστε τη διαδικασία εγγραφής επιλέγοντας ένα πρόγραμμα συνδρομής. Όταν φτάσετε στην ενότητα πληρωμής, αναζητήστε και διαλέξτε την επιλογή πληρωμής Bitcoin ή κρυπτογράφησης. Εδώ είναι αυτό που μοιάζει με το CyberGhost.

  Επιλέγοντας Bitcoin για πληρωμή VPN

 3. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας (που απαιτείται σχεδόν πάντα για την ενεργοποίηση του λογαριασμού VPN) και συνεχίστε. Στην περίπτωση του CyberGhost, θα μεταφερθείτε στην πύλη BitPay. Άλλοι πάροχοι ενδέχεται να χρησιμοποιούν άλλες εταιρείες πληρωμής κρυπτογράφησης, αλλά η διαδικασία είναι πολύ παρόμοια.

  Αγοράστε ένα VPN με Bitcoin

 4. Μπορεί να σας ζητηθεί να επιλέξετε ποιο πορτοφόλι χρησιμοποιείτε και, ανάλογα με το πορτοφόλι σας, με ποια κρυπτογράφηση θα θέλατε να πάτε. Όντας τόσο δημοφιλές όσο είναι, οι πληρωμές Bitcoin πρέπει πάντα να είναι μια επιλογή.

  Επιλογή του πορτοφολιού κρυπτογράφησης για χρήση
  Διαφορετικές επιλογές πληρωμής VPN κρυπτογράφησης

 5. Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί ένας κωδικός QR ή μια διεύθυνση URL πληρωμής. Διαλέξτε όποια μέθοδο λειτουργεί καλύτερα για εσάς (αν χρησιμοποιείτε πορτοφόλι για κινητά, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σαρώσετε τον κωδικό QR) και να επιβεβαιώσετε τη συναλλαγή στο πορτοφόλι σας. Ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγα λεπτά για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή.

  Ολοκλήρωση της συναλλαγής VPN Bitcoin

 6. Μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή, είστε όλοι εγγεγραμμένοι. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής VPN στη συσκευή σας και απολαύστε το νέο σας διαδικτυακό απόρρητο και ελευθερία.

Όπως ανέφερα, δεν δέχονται όλα τα VPN κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων πολλών παρόχων μεγάλου ονόματος. Για παράδειγμα, παρόλο που κάποτε μπορούσατε, δεν μπορείτε πλέον να πληρώσετε IPVanish με Bitcoin.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν ακόμα πολλές εξαιρετικές επιλογές εκεί έξω. Εάν είστε ανοιχτοί σε προτάσεις, δείτε πέντε από τα αγαπημένα μου παρακάτω.

Τα καλύτερα VPN που δέχονται Bitcoin

Για να δημιουργήσω τη λίστα μου με τα καλύτερα VPN που μπορείτε να αγοράσετε με το Bitcoin, πρώτα απ ‘όλα, ένας πάροχος πρέπει να αποδεχτεί το Bitcoin (φυσικά). Πέρα από αυτό, το VPN πρέπει:

 • Ακολουθήστε μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής
 • Χρησιμοποιήστε ισχυρά πρότυπα κρυπτογράφησης και έχετε ισχυρές δυνατότητες προστασίας από διαρροές
 • Χρησιμοποιήστε κοινόχρηστες διευθύνσεις IP διακομιστή για μεγιστοποίηση της ανωνυμίας
 • Έχετε εξαιρετική και συνεπή απόδοση

Τώρα, χωρίς άλλη παραλλαγή, εδώ είναι οι πέντε πρώτες επιλογές μου.

1. CyberGhost

Λογότυπο CyberGhost

Τα κρυπτονομίσματα γίνονται αποδεκτά από το CyberGhost: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, XRP

Πάροχος υπηρεσιών πληρωμών: BitPay

Ένας μεγάλος λόγος για τον οποίο το CyberGhost κατέληξε στην κορυφή αυτής της λίστας είναι γιατί είναι εύκολο στη χρήση. Ακόμη και όσοι από εμάς δεν έχουν εμπειρία VPN μπορούν να ξεκινήσουν και να λειτουργήσουν σε χρόνο μηδέν.

Η εύκολη χρήση δεν είναι, φυσικά, ο μόνος λόγος. Το CyberGhost διαθέτει επίσης ένα τεράστιο, γεωγραφικά διαφορετικό δίκτυο διακομιστών VPN με εντυπωσιακούς 7159 διακομιστές σε 90 χώρες.

Κάθε ένας από αυτούς τους διακομιστές δημοσιεύει εξαιρετικά αποτελέσματα δοκιμών ταχύτητας, υποστηρίζει κορυφαία κρυπτογράφηση και πρωτόκολλα και είναι 100% χωρίς καταγραφή (όπως αποδεικνύεται από τις ετήσιες εκθέσεις διαφάνειας της CyberGhost).

Υποστηρίζεται το P2P και υπάρχουν ακόμη διακομιστές αφιερωμένοι στη ροή συγκεκριμένων υπηρεσιών (για παράδειγμα το BBC iPlayer ή το US Netflix). Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται ποτέ να μαντέψετε πού να συνδεθείτε για την καλύτερη εμπειρία.

Υπάρχουν πολλά που μου αρέσουν στο CyberGhost, αλλά μην το λέτε μόνο για αυτό. Με την καλύτερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών, θα έχετε αρκετό χρόνο για να δοκιμάσετε αυτήν την εξαιρετική υπηρεσία VPN για τον εαυτό σας.

Πλεονεκτήματα
 • Μηδενική καταγραφή για μέγιστο απόρρητο
 • Εξαιρετική διανομή διακομιστών με περισσότερους από 7100 διακομιστές σε 90 χώρες
 • Πολύ γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης
 • Συνεργάζεται με το Netflix των ΗΠΑ και το BBC iPlayer
 • Επιτρέπει το P2P torrent
 • Μεγάλη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών
Μειονεκτήματα
 • Μητρική εταιρεία με αμφισβητήσιμη φήμη
 • Σύγχυση μη αυτόματης εγκατάστασης OpenVPN
 • Δεν λειτουργεί από την Κίνα

2. Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Λογότυπο ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο

Κρυπτονομίσματα αποδεκτά από την PIA: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Zcash

Πάροχος υπηρεσιών πληρωμών: BitPay

Η PIA ήταν μια από τις πρώτες υπηρεσίες VPN που δέχτηκε το Bitcoin και το πράττει μέχρι σήμερα. Με μια λίστα διακομιστών που περιλαμβάνει 3235 διακομιστές σε 50 τοποθεσίες, η Ιδιωτική Πρόσβαση στο Διαδίκτυο συνδυάζει την ευκολία χρήσης με λειτουργίες προηγμένης τεχνολογίας για μια εξαιρετική λύση VPN.

Έχουν μια αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής (και είναι η μόνη κορυφαία υπηρεσία VPN που το αποδεικνύει αυτό στο δικαστήριο), κορυφαία κρυπτογράφηση γραμμής και ταχύτητες που σας επιτρέπουν να κάνετε ακόμη και τις πιο εντατικές διαδικτυακές δραστηριότητες που απαιτούν το εύρος ζώνης.

Και αν είναι η απόλυτη ανωνυμία πληρωμής που αναζητάτε – ακόμη και πέρα ​​από αυτό που μπορούν να προσφέρουν τα κρυπτονομίσματα – το PIA είναι ένα από τα λίγα VPN που δέχονται δωροκάρτες που αγοράζονται από το κατάστημα και μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά.

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο έχει μια άνευ όρων εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Και μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων ακόμη και αν ακυρώσατε πριν, υποθέτοντας ότι έχουν περάσει τουλάχιστον τρεις μήνες από τότε. Δοκιμάστε το PIA και, αν δεν είστε αρκετά χαρούμενοι, μπορείτε να περιμένετε τρεις μήνες και να δοκιμάσετε ξανά. Δεν υπάρχει τίποτα να χάσετε.

Πλεονεκτήματα
 • Αποδεδειγμένος πάροχος αρχείων καταγραφής
 • Κορυφαία κρυπτογράφηση και ασφάλεια
 • Πολύ προσιτό
 • Καλές ταχύτητες διακομιστή
 • Εξαιρετικές νέες επανασχεδιασμένες εφαρμογές
 • Επιτρέπει torrenting και P2P
Μειονεκτήματα
 • Βρίσκεται στις ΗΠΑ – δεν είναι ιδανικό για προστασία της ιδιωτικής ζωής
 • Κακή υποστήριξη Netflix και BBC iPlayer

3. NordVPN

Λογότυπο NordVPN

Τα κρυπτονομίσματα γίνονται αποδεκτά από το NordVPN: Bitcoin, Bitcoin Cash, BTT, Dash, Ethereum, Litecoin, Monero, TRON, XRP, Zcash

Σύστημα πληρωμής: Πληρωμές σε κέρματα

Ως, αναμφισβήτητα, το πιο γνωστό όνομα στον κόσμο των VPN, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το NordVPN έκανε αυτή τη λίστα.

Ένα ισχυρό παγκόσμιο δίκτυο με περισσότερους από 5600 διακομιστές σε 58 χώρες σας προσφέρει πολλές επιλογές σύνδεσης. Και επειδή η υπηρεσία βασίζεται σε άθραυστη κρυπτογράφηση AES-256, είναι και μια εξαιρετική επιλογή για ασφάλεια.

Το NordVPN προσφέρει πολλές δυνατότητες. Από διπλές διαμορφώσεις VPN και διακόπτες kill σε TOR μέσω VPN και SmartPlay DNS για απρόσκοπτη διεθνή πρόσβαση σε ροή, όλα είναι εκεί. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα σας αφήσει το NordVPN.

Με τη μεγαλύτερη λίστα αποδεκτών κρυπτονομισμάτων όλων των παρόχων σε αυτήν τη λίστα, την εξαιρετική υποστήριξη πελατών και μια μακροχρόνια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, αυτό είναι ένα VPN που όλοι θα είναι ευχαριστημένοι με.

Πλεονεκτήματα
 • Εξαιρετική προστασία της ιδιωτικής ζωής με μηδενική καταγραφή
 • Μεγάλο (και συνεχώς αναπτυσσόμενο) δίκτυο διακομιστών
 • Καλή απόδοση σύνδεσης
 • Εξειδικευμένοι διακομιστές (συμπεριλαμβανομένων διπλού VPN, συγκαλυμμένου και Tor over VPN)
 • Καθαρός, εύχρηστος πελάτης
 • Λειτουργεί με το Netflix και τις περισσότερες άλλες υπηρεσίες ροής
 • Επιτρέπει Torrenting και P2P
 • Προσφέρει αποκλειστικές διευθύνσεις IP
Μειονεκτήματα
 • Δεν υπάρχει δυνατότητα διάσπασης σήραγγας
 • Λίγο ακριβό σε βραχυπρόθεσμα σχέδια

4. Surfshark

Λογότυπο Surfshark

Επιλογές πληρωμής Crypto: Beam, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Nano, TRON, XRP

Πάροχος υπηρεσιών πληρωμών: CoinGate, CoinPayments

Ως σχετικός νεοεισερχόμενος, το Surfshark έγινε πολύ γρήγορα ένας από τους καλύτερους παρόχους VPN. Παρά το γεγονός ότι είστε μια νέα εταιρεία, παίρνετε το ίδιο – αν όχι περισσότερο – από ό, τι με τον καθιερωμένο ανταγωνισμό. Πάρτε το εντυπωσιακά γρήγορο και μεγάλο δίκτυο διακομιστών που εκτείνεται σε 63 χώρες, για παράδειγμα.

Το Surfshark είναι επίσης η μόνη υπηρεσία VPN που δεν έχει ταυτόχρονα όρια σύνδεσης – μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε όσες συσκευές θέλετε ταυτόχρονα. Και κάθε συσκευή θα επωφεληθεί από την ασφαλή κρυπτογράφηση 256-bit, μια πολιτική μηδενικής καταγραφής και μια από τις καλύτερες εμπειρίες ροής και torrent.

Είτε πληρώνετε με Bitcoin, Ethereum ή Ripple, μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων για έως και 30 ημέρες. Και ανέφερα ότι το Surfshark είναι το λιγότερο ακριβό VPN σε αυτήν τη λίστα; Κανένας άλλος πάροχος δεν σας δίνει τόσο πολύ για τόσο λίγο.

Πλεονεκτήματα
 • Εξαιρετική προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας χωρίς καταγραφή
 • Εξαιρετική απόδοση διακομιστή
 • Κατάργηση αποκλεισμού Netflix, BBC και πολλών άλλων
 • Εύκολο στη χρήση πελάτη
 • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Υποστήριξη Torrenting
 • Φτηνός
Μειονεκτήματα
 • Ασυνεπής ταχύτητα σε μερικές τοποθεσίες
 • Αρκετά αργή υποστήριξη πελατών

5. ExpressVPN

Λογότυπο ExpressVPN

Τα κρυπτονομίσματα γίνονται αποδεκτά από το ExpressVPN: Bitcoin

Επεξεργαστής πληρωμών: BitPay

Τελευταίο, αλλά σε καμία περίπτωση, είναι το ExpressVPN. Με ένα δίκτυο που διαθέτει 3000+ διακομιστές σε επιβλητικές 151 τοποθεσίες σε 95 χώρες, σχεδόν δεν υπάρχει γωνιά του πλανήτη που δεν φτάνει το ExpressVPN. Οι διακομιστές τους είναι επίσης γνωστοί για εξαιρετικές ταχύτητες.

Το ExpressVPN διαθέτει πολιτική χωρίς καταγραφή, υποστηρίζει torrenting και προσφέρει διακόπτη kill και προστασία διαρροής DNS σε όλες τις εκδόσεις της λαμπρής εφαρμογής τους. Οι προσαρμοσμένοι διακομιστές DNS τους διευκολύνουν τη ροή των αγαπημένων σας υπηρεσιών σε μια συνδεδεμένη τηλεόραση ή αποκωδικοποιητή χωρίς ενοχλητικούς περιφερειακούς περιορισμούς.

Ένα μειονέκτημα είναι ότι το ExpressVPN δέχεται μόνο πληρωμές Bitcoin (φυσικά πάνω από τις παραδοσιακές μεθόδους). Δεν είναι τεράστια συμφωνία λαμβάνοντας υπόψη τη δημοτικότητα του Bitcoin, αλλά ακόμα, άλλες επιλογές κρυπτογράφησης θα ήταν ωραίες.

Αλλά ακόμη και αν το λάβουμε αυτό υπόψη, λαμβάνοντας υπόψη πόσο καλή είναι η εξυπηρέτηση του ExpressVPN, την εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών τους και χωρίς καμία ερώτηση που ζητείται εγγύηση επιστροφής χρημάτων διάρκειας 30 ημερών, είναι κάτι παραπάνω από άξια θέσης σε αυτήν την καλύτερη λίστα VPN.

Πλεονεκτήματα
 • Ένας πλούσιος και διαισθητικός πελάτης χαρακτηριστικών
 • Ισχυρή τεχνολογία back-end
 • Πολλοί διακομιστές και τοποθεσίες διακομιστή
 • Γρήγορες και σταθερές ταχύτητες σύνδεσης
 • Λειτουργεί με το Netflix των ΗΠΑ
 • Κορυφαία υποστήριξη πελατών
Μειονεκτήματα
 • Κάποια συγκεντρωτική καταγραφή
 • Όχι το φθηνότερο

Γιατί να αγοράσετε ένα VPN με κρυπτονομίσματα

Ο μεγαλύτερος λόγος για την πραγματοποίηση μιας αγοράς κρυπτογράφησης VPN είναι η βελτιωμένη ανωνυμία σε σύγκριση με τις περισσότερες άλλες μεθόδους πληρωμής. Όταν πληρώνετε με Bitcoin ή οποιονδήποτε από τους αδελφούς του, δεν διαβιβάζονται προσωπικά αναγνωρίσιμα στοιχεία.

Αν και αυτό δεν εγγυάται την πλήρη ανωνυμία, είναι καλύτερο από το να εμπιστεύεσαι τυφλά μια εταιρεία για την οποία τελικά γνωρίζεις ελάχιστα με την πιστωτική σου κάρτα και τα προσωπικά σου στοιχεία.

Τουλάχιστον, οι πληρωμές Bitcoin προσφέρουν ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας που καθιστά πολύ πιο δύσκολο για οποιονδήποτε να σας συνδέσει με τον λογαριασμό σας VPN και, κατ ‘επέκταση, πολύ πιο δύσκολο να σας συνδέσει με οποιαδήποτε διαδικτυακή δραστηριότητα.

Τα κρυπτονομίσματα είναι εντελώς ανώνυμα?

Η σύντομη απάντηση είναι όχι, τα κρυπτονομίσματα δεν είναι πλήρως ανώνυμα. Οι ανταλλαγές είναι πολύ πιο κάτω από το μικροσκόπιο από ό, τι στο παρελθόν. Για να συνεχίσουν να λειτουργούν, οι περισσότεροι πρέπει να συλλέγουν και να αναφέρουν διαφορετικούς τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες τους (κυρίως για σκοπούς επιβολής φόρου).

Πολλοί παγκόσμιοι κατάσκοποι και υπηρεσίες επιβολής του νόμου, συμπεριλαμβανομένης της NSA, θέλουν επίσης να παρακολουθούν τις ανταλλαγές και για το τι χρησιμοποιούνται για.

Τούτου λεχθέντος, παρόλο που κάποιος πιθανώς παρακολουθεί πάντα, εκτός και αν ασχολείστε με ξένο ξέπλυμα χρήματος ή άλλες παρόμοιες περιγραμματικές δραστηριότητες, δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε.

Τελικά, η χρήση του Bitcoin ως τρόπου πληρωμής για τη συνδρομή σας VPN παρέχει ένα εξαιρετικό επιπλέον επίπεδο απορρήτου και ανωνυμίας. Όχι, δεν είναι τέλειο, αλλά, κατά την επιλογή μου, αξίζει τον κόπο.

Εάν πληρώσετε για ένα VPN με κρυπτονομίσματα?

Έχοντας πει όλα αυτά, θα πρέπει να αγοράσετε VPN με Bitcoin; Εξαρτάται από το τι κάνετε και πόσο ανησυχείτε για το απόρρητό σας.

Για το μέσο άτομο, όσοι χρησιμοποιούν ένα VPN για να αποτρέψουν την επιτάχυνση της λήψης ISP ή για τη ροή περιεχομένου που έχει αποκλειστεί γεωγραφικά, η απάντηση είναι μάλλον όχι. Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε το BitTorrent, αρκεί να χρησιμοποιείτε ένα αποδεδειγμένο VPN χωρίς καταγραφή, η απάντηση είναι μάλλον όχι.

Αλλά, εάν έχετε ήδη ένα πορτοφόλι Bitcoin και κάποιο χρήμα, δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα για τη χρήση του για την πληρωμή ενός VPN. Θα το θεωρούσα επίσης αν είστε απολύτως αποφασισμένοι να μην κοινοποιήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία σε κανέναν που δεν τα χρειάζεται πραγματικά.

Έτσι, η κατώτατη γραμμή για τους περισσότερους από εμάς είναι αυτό – χρησιμοποιήστε κρυπτονομίσματα εάν είναι βολικό, αλλά μην το ιδρώνετε πάρα πολύ εάν δεν το κάνετε.

συμπέρασμα

Αν και δεν είναι η αλεξίσφαιρη ανωνυμία, πολλοί από εμάς πιστεύουν ότι είναι, όταν αγοράζετε ένα VPN με Bitcoins, έχετε ένα ισχυρό επιπλέον επίπεδο προστασίας της ιδιωτικής ζωής που δεν θα έχετε διαφορετικά. Όμως, ένα απόλυτο πρέπει, δεν είναι.

Ωστόσο, η απόκτηση περιόδου υπηρεσίας VPN αξίζει τον κόπο. Με τα τόσα πολλά οφέλη που παρέχονται με τη χρήση ενός, πληρωμή Bitcoin ή όχι, θα χαρούμε να το κάνατε.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης:
 • Τα καλύτερα VPN χωρίς καταγραφή το 2020
 • Πώς να σταματήσετε τον ISP σας να σας παρακολουθεί
 • 4 εύκολοι τρόποι απόκρυψης της IP σας
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map