Τα καλύτερα VPN για τη Γερμανία το 2020

Προτεινόμενη εικόνα για το καλύτερο VPN Γερμανία


Η χρήση VPN στη Γερμανία αυξάνεται και είναι κατανοητό. Τα VPN είναι το τέλειο εργαλείο για τη διασφάλιση του διαδικτυακού απορρήτου, την αποτροπή κυβερνητικής επιτήρησης, την προβολή περιεχομένου με περιορισμό γεωγραφικού περιεχομένου και τη λήψη torrent.

Υπάρχουν πολλές επιλογές, ωστόσο, και η εύρεση ενός παρόχου μεταξύ του πλήθους που θα προσφέρει κορυφαία απόδοση, ασφάλεια και ελευθερία στο διαδίκτυο σε προσιτή τιμή δεν είναι πάντα τόσο εύκολη.

Γι ‘αυτό είμαι εδώ. Τα VPN είναι αυτό που κάνω. Τους δοκιμάζω, τα πιέζω στα όριά τους και εντοπίζω τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους. Και παρακάτω, θα βρείτε μια επισκόπηση του τι θεωρούνται τα καλύτερα VPN για τη Γερμανία.

Δεν έχει σημασία αν βρίσκεστε στη Γερμανία και θέλετε να αποκτήσετε απεριόριστη και ασφαλή πρόσβαση σε ιστότοπους και υπηρεσίες στον υπόλοιπο κόσμο ή αν βρίσκεστε εκτός της χώρας που προσπαθείτε να κάνετε ροή γερμανικών τηλεοπτικών καναλιών όπως το ARD ή το ZDF. Αυτά τα VPN θα παραδοθούν.

Contents

Επισκόπηση των καλύτερων VPN για τη Γερμανία

Σε περίπτωση που μια λίστα με τα καλύτερα γερμανικά VPN είναι αυτό που ψάχνετε και δεν ενδιαφέρεστε για λεπτομέρειες ή για την ανάγνωση του πλήρους άρθρου, ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των κορυφαίων παρόχων.

 1. CyberGhost

  Απλό στη χρήση και χρήση, με αυστηρή πολιτική μη καταγραφής, εντυπωσιακή ασφάλεια και ταχύτητες και ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών. Μία από τις καλύτερες τιμές γύρω.

 2. NordVPN

  Ένας πάροχος με καλές τιμές που τα κάνει όλα. Διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα, εξαιρετικό απόρρητο, προηγμένες δυνατότητες ασφάλειας και συνεπή πρόσβαση σε περιεχόμενο που έχει αποκλειστεί γεωγραφικά.

 3. PureVPN

  Καθιερωμένη υπηρεσία VPN με γρήγορους διακομιστές σε τεράστια 131 χώρες. Έχει αξιόπιστη ροή ξένου περιεχομένου και ευρεία υποστήριξη συσκευών με πολύ χαμηλό κόστος.

 4. ExpressVPN

  Αξιόπιστη εταιρεία με γρήγορους και ασφαλείς διακομιστές, χωρίς καταγραφή και έναν γυαλιστερό και εύκολο στη χρήση πελάτη. Έρχεται με εξαιρετική εγγύηση 30 ημερών χωρίς επιστροφή χρημάτων.

 5. Surfshark

  Νεότερη υπηρεσία VPN που προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε σε πολύ χαμηλή τιμή. Έχει εξαιρετικές επιλογές ασφάλειας, έναν εύκολο στη χρήση σταθερό πελάτη και επιτρέπει απεριόριστες συνδέσεις.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στη Γερμανία

Παρόλο που η Γερμανία έχει μια βαθιά ριζωμένη τάση για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και των δεδομένων, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί λόγοι ότι ως χρήστης του διαδικτύου εκεί θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN.

Η Γερμανία είναι μέρος μιας παγκόσμιας συλλογικής παρακολούθησης γνωστή ως 14 Eyes. Αυτό σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένοι να μοιράζονται συλλεγόμενες πληροφορίες με άλλα κράτη μέλη (συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και του ΗΒ) όταν τους ζητείται.

Και σίγουρα υπάρχουν πληροφορίες για κοινή χρήση.

Το BND, η ομοσπονδιακή υπηρεσία πληροφοριών της Γερμανίας, διαθέτει εκτεταμένες κατασκοπικές δυνάμεις και παρακολουθεί ενεργά τη δραστηριότητα του διαδικτύου. Κατόπιν αιτήματος, μπορεί να λάβει δεδομένα καταγεγραμμένων χρηστών αξίας έως και 10 εβδομάδων από οποιονδήποτε ISP της χώρας (οι οποίες, προφανώς, είναι πληροφορίες που πρέπει να καταγράφουν και να διατηρούν οι ISP).

Η Γερμανία έχει επίσης αυστηρούς νόμους σχετικά με τη λήψη ή την κοινή χρήση υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Η χώρα έχει επίσης μια διαβόητα αμφίσημη πολιτική ορθής χρήσης, η οποία καθιστά επικίνδυνο ακόμη και για νόμιμους χρήστες έργων που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα να χειρίζονται τέτοια αρχεία.

Συνολικά, αυτοί οι λόγοι από μόνοι τους είναι αρκετά συναρπαστικά επιχειρήματα για τη χρήση ενός VPN στη Γερμανία. Αλλά περιμένετε, υπάρχουν περισσότερα.

Ένας άλλος μεγάλος λόγος για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στη Γερμανία είναι να αποφύγετε μερικούς από τους πιο επιθετικούς διαδικτυακούς περιορισμούς περιεχομένου στον κόσμο. Τα γερμανικά δικαστήρια ήταν πολύ συμπαθητικά με τους κατόχους δικαιωμάτων στο παρελθόν, σε ένα σημείο μπλοκάροντας ένα μεγάλο εύρος βίντεο στο YouTube για ερωτήσεις αδειοδότησης.

Η χρήση ενός VPN για την αποφυγή περιορισμών περιεχομένου έχει επίσης την ευχάριστη παρενέργεια που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν περιφερειακές εκδόσεις των αγαπημένων τους πλατφορμών ροής όπως το Netflix. Επίσης, καθιστά δυνατή την προβολή περιεχομένου από συγκεκριμένες χώρες, όπως το BBC iPlayer (μόνο στο ΗΒ) και το Hulu (μόνο στις ΗΠΑ).

Κατά μία έννοια, ένα VPN είναι σαν ένα διαβατήριο σε έναν κόσμο με νέο και απεριόριστο περιεχόμενο ψυχαγωγίας.

Τι να ψάξετε σε ένα γερμανικό VPN

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές VPN για να επιλέξουν οι Γερμανοί χρήστες, αλλά δεν έχουν δημιουργηθεί όλοι ίσοι. Αν πρόκειται να κάνετε αυτήν την επιλογή, δείτε τι πρέπει να αναζητήσετε.

 • Πολλοί διακομιστές στη Γερμανία

  Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το VPN σας για απόρρητο και πρόσθετη ασφάλεια ενώ είστε συνδεδεμένοι στη Γερμανία, θα θέλετε οι διακομιστές VPN να βρίσκονται κοντά. Όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός διακομιστών που εξαπλώνεται σε πολλές γερμανικές πόλεις, τόσο το καλύτερο. Αυτό θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή σύνδεση και εμπειρία στο Διαδίκτυο.

 • Διακομιστές σε άλλες χώρες

  Για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στη Γερμανία για πρόσβαση σε ιστότοπους που διατίθενται μόνο σε άλλες χώρες, το VPN θα χρειαστεί διακομιστές που βρίσκονται εκεί. Εάν δεν μπορείτε να προβλέψετε ποιες χώρες θα σας ενδιαφέρουν, επιλέξτε έναν πάροχο με το ευρύτερο δυνατό εύρος επιλογών.

 • Σταθερές και υψηλής ταχύτητας συνδέσεις

  Για να διατηρήσετε μια καλή εμπειρία χρήστη στο διαδίκτυο, χρειάζεστε ένα γρήγορο VPN. Περίοδος. Εάν μια υπηρεσία δεν προσφέρει γρήγορες συνδέσεις που είναι αρκετά σταθερές για να υποστηρίξουν πράγματα όπως λήψεις και ροή βίντεο υψηλής ευκρίνειας, θα έχετε πολύ λιγότερες πιθανότητες να χρησιμοποιήσετε το VPN σας και να ζείτε κάθε φορά που πρέπει να το κάνετε.

 • Αυστηρές πολιτικές μη καταγραφής

  Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η Γερμανία είναι αυστηρή σε ζητήματα όπως αξιώσεις πνευματικών δικαιωμάτων. Για να προστατεύσετε σωστά τον εαυτό σας με ένα VPN, είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν πάροχο χωρίς αρχεία καταγραφής, έτσι ώστε εάν οι αρχές χτυπήσουν, απλά δεν έχουν τίποτα να μοιραστούν.

 • Υποστήριξη P2P

  Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές P2P μέσω VPN ενώ βρίσκεστε στη Γερμανία, βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος επιτρέπει τη χρήση αυτών των υπηρεσιών. Αν και οι περισσότεροι το κάνουν, αυτό δεν είναι δεδομένο.

 • Εξαιρετική κρυπτογράφηση και ασφάλεια

  Δεδομένου ότι τα VPN είναι εργαλεία ασφάλειας, θα πρέπει επίσης να επιλέξετε έναν πάροχο που προσφέρει υπερσύγχρονη κρυπτογράφηση και προστασία διαρροής DNS. Εάν είναι δυνατόν, το VPN που επιλέγετε θα πρέπει επίσης να παρέχει μια λειτουργία διακόπτη kill για να αποτρέψετε την περιήγηση μετά από απρόσμενες αποσυνδέσεις.

Υπάρχουν μερικές άλλες εκτιμήσεις κατά την επιλογή ενός VPN, αν και αυτά που αναφέρονται παραπάνω είναι τα κύρια. Ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες σας, μπορεί επίσης να μπορείτε να το κάνετε χωρίς κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά. Τούτου λεχθέντος, οι καλύτερες υπηρεσίες VPN για τη Γερμανία θα τους προσφέρουν ούτως ή άλλως, και εδώ, δεν υπάρχει κάτι πολύ καλό.

Τα καλύτερα VPN για τη Γερμανία

Τώρα που ξέρουμε τι ψάχνουμε, ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε τις δραστηριότητές μας. Χωρίς άλλη παραλλαγή, εδώ είναι οι καλύτερες υπηρεσίες VPN για χρήση στη Γερμανία.

1. CyberGhost

Λογότυπο CyberGhost

Αν δεν έχετε ακούσει ποτέ για το CyberGhost, μπορεί να οφείλεται στο ότι ήταν ένας σχετικά μικρός πάροχος μέχρι πρόσφατα. Τώρα είναι ένα VPN με ένα από τα μεγαλύτερα ίχνη στον κλάδο και σε αυτήν την περίπτωση, αυτό είναι καλό.

Με έδρα τη Ρουμανία και με περισσότερους από 7100 διακομιστές σε 90 χώρες (με 684 διακομιστές μόνο σε τρεις πόλεις στη Γερμανία), το δίκτυό τους είναι τεράστιο. Αυτό τους καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για τους Γερμανούς χρήστες, καθώς δεν θα έχετε έλλειψη επιλογών σύνδεσης.

Επιπλέον, το CyberGhost έχει μια αυστηρή πολιτική χωρίς καταγραφή, προσφέρει κρυπτογράφηση AES 256-bit μέσω του πρωτοκόλλου OpenVPN και έχει γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης.

Το CyberGhost πρόσθεσε επίσης πρόσφατα εξειδικευμένους διακομιστές που μπορούν να ξεμπλοκάρουν συνεχώς το Netflix και παρόμοιες υπηρεσίες ροής όπως το BBC iPlayer του Ηνωμένου Βασιλείου, καθιστώντας τους μια από τις καλύτερες επιλογές για πρόσβαση σε περιεχόμενο που έχει αποκλειστεί γεωγραφικά.

Πλεονεκτήματα
 • Μηδενική καταγραφή για μέγιστο απόρρητο
 • Εξαιρετική διανομή διακομιστών με περισσότερους από 7100 διακομιστές σε 90 χώρες
 • Πολύ γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης
 • Συνεργάζεται με το Netflix των ΗΠΑ και το BBC iPlayer
 • Επιτρέπει το P2P torrent
 • Μεγάλη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών
Μειονεκτήματα
 • Μητρική εταιρεία με αμφισβητήσιμη φήμη
 • Σύγχυση μη αυτόματης εγκατάστασης OpenVPN
 • Δεν λειτουργεί από την Κίνα

Καλύτερο VPN για Γερμανία: Το CyberGhost προσφέρει όλα όσα θα περιμένατε από ένα κορυφαίο VPN. Χάρη στην τρέχουσα δέσμη των συμφωνιών CyberGhost, είναι επίσης ένας από τους πιο φθηνούς παρόχους σε αυτήν τη λίστα και ακόμη και σας δίνουν μια κορυφαία εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών στον κλάδο. Λίγες άλλες υπηρεσίες προσφέρουν ένα πλήρες πακέτο για γερμανούς χρήστες VPN.

2. NordVPN

Λογότυπο NordVPN

Το NordVPN που βασίζεται στον Παναμά έχει δημιουργήσει γρήγορα μια υπηρεσία VPN που είναι μια δύναμη που πρέπει να υπολογίζεται. Με απλά λόγια, τα έχουν όλα. Κατ ‘αρχάς, τρέχουν ένα πολύ εντυπωσιακό δίκτυο. Πάνω από 5600 διακομιστές σε 58 χώρες είναι αυτό που μπορείτε να περιμένετε.

Οι διακομιστές τους παρέχουν κρυπτογράφηση AES 256-bit, υποστηρίζουν OpenVPN και ο πελάτης τους έχει ενσωματωμένη σκοτώνει λειτουργικότητα.

Όμως, το NordVPN δεν σταματά εκεί. Παρέχουν επίσης διπλό VPN, υποστηρίζουν συνδέσεις Tor μέσω VPN και προσφέρουν εξαιρετική ταχύτητα και σταθερότητα που είναι κατάλληλη για ροή βίντεο HD.

Το NordVPN ειδικεύεται επίσης στην απεμπλοκή περιορισμένων ιστότοπων και λειτουργεί ακούραστα για να διατηρεί την πρόσβαση στο Netflix, το Hulu και το BBC iPlayer να λειτουργεί ανά πάσα στιγμή.

Με 309 διακομιστές στη Γερμανία σε δύο τοποθεσίες και μια αλεξίσφαιρη πολιτική μη καταγραφής, το NordVPN είναι το Swiss Army Knife των παρόχων VPN για Γερμανούς χρήστες.

Πλεονεκτήματα
 • Εξαιρετική προστασία της ιδιωτικής ζωής με μηδενική καταγραφή
 • Μεγάλο (και συνεχώς αναπτυσσόμενο) δίκτυο διακομιστών
 • Καλή απόδοση σύνδεσης
 • Εξειδικευμένοι διακομιστές (συμπεριλαμβανομένων διπλού VPN, συγκαλυμμένου και Tor over VPN)
 • Καθαρός, εύχρηστος πελάτης
 • Λειτουργεί με το Netflix και τις περισσότερες άλλες υπηρεσίες ροής
 • Επιτρέπει Torrenting και P2P
 • Προσφέρει αποκλειστικές διευθύνσεις IP
Μειονεκτήματα
 • Δεν υπάρχει δυνατότητα διάσπασης σήραγγας
 • Λίγο ακριβό σε βραχυπρόθεσμα σχέδια

Το κάνει όλα: Αν ψάχνετε για ένα VPN που κάνει τα πάντα καλά, το NordVPN είναι μια τέλεια επιλογή. Οποιοσδήποτε χρήστης θα εκτιμήσει την εξαιρετική του ασφάλεια και τις υψηλές ταχύτητες σύνδεσης – όλα σε πολύ προσιτή τιμή.

3. PureVPN

Λογότυπο PureVPN

Το PureVPN είναι βετεράνος της βιομηχανίας και λειτουργεί από το 2007. Βρίσκεται στο Χονγκ Κονγκ και έχει σχεδόν το πιο εκτεταμένο δίκτυο που θα βρείτε, με διακομιστές σε 131 χώρες. Δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο που δεν φτάνουν και οι διακομιστές τους είναι επίσης γρήγοροι.

Από αυτούς τους διακομιστές, οι 201 βρίσκονται στη Γερμανία, σε πέντε διαφορετικές πόλεις. Έχουν επίσης υλικό ειδικά βελτιστοποιημένο για γεωγραφικά περιορισμένη ροή, καθιστώντας τα ιδανικά για Γερμανούς που θέλουν να δουν ξένο περιεχόμενο βίντεο.

Εκτός από το δίκτυό τους, αυτό που ξεχωρίζει επίσης αυτόν τον πάροχο είναι η υποστήριξή του για περισσότερες από 50 διαφορετικές πλατφόρμες και συσκευές. Εάν συνδέεται στο Διαδίκτυο, μπορείτε να εκτελέσετε το PureVPN σε αυτό.

Το PureVPN προσφέρει κρυπτογράφηση AES 256-bit, συνοδεύεται από μια λειτουργία killswitch και ο εύχρηστος πελάτης τους αποκλείει ακόμη και διαφημίσεις και ιούς όταν συνδέονται με το VPN.

Πλεονεκτήματα
 • Εξαιρετικές ταχύτητες
 • Τεράστιο δίκτυο διακομιστών (131 χώρες)
 • Κατάργηση αποκλεισμού Netflix, iPlayer και πάνω από 70 άλλες υπηρεσίες ροής
 • Συμβατό με περισσότερες από 50 συσκευές και πλατφόρμες
 • Ανεξάρτητα επαληθευμένος πάροχος VPN μηδέν log
 • Ειδική επιλογή IP
 • Μεγάλη αξία
Μειονεκτήματα
 • Οι εφαρμογές θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν λίγο πιο στιλβωτικά
 • Μερικά διαλείπουσα προβλήματα σύνδεσης

Γερμανικό VPN κορυφαίας αξίας: Το PureVPN είναι μια εξαιρετική λύση εάν θέλετε να κάνετε streaming σε ξένα μέσα ή να έχετε μια ποικιλία συσκευών στις οποίες θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Με την κρυπτογράφηση και τον αποκλεισμό διαφημίσεων σε επίπεδο βιομηχανίας, είναι μια εξαιρετική επιλογή με προσιτή τιμή.

4. ExpressVPN

Λογότυπο ExpressVPN

Αν ψάχνετε για έναν πάροχο VPN που είναι εξαιρετικός, το ExpressVPN είναι αυτό. Με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους και διαθέτει 3000+ διακομιστές σε 95 χώρες, συμπεριλαμβανομένων και σε δύο γερμανικές τοποθεσίες, το ExpressVPN προσφέρει.

Προσθέστε μια πολιτική μη καταγραφής, κρυπτογράφηση 256 bit και ταχύτητες γρήγορης σύνδεσης και είναι σαφές γιατί το ExpressVPN έκανε τη λίστα μου.

Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να κάνετε με το ExpressVPN. Υποστηρίζουν P2P, ξεμπλοκάρισμα ιστότοπων ροής, ακόμη και υποστηρίζουν split tunneling για μέγιστο έλεγχο κυκλοφορίας.

Εάν έχουν μειονέκτημα, είναι η τιμή: Το ExpressVPN είναι οι πιο ακριβοί πάροχοι σε αυτήν τη λίστα. Αλλά, αξίζει τον κόπο. Και προσφέρουν επίσης πωλήσεις από καιρό σε καιρό.

Επιπλέον, έχετε μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών που σημαίνει ότι υπάρχει μικρός κίνδυνος να τα δοκιμάσετε.

Πλεονεκτήματα
 • Ένας πλούσιος και διαισθητικός πελάτης χαρακτηριστικών
 • Ισχυρή τεχνολογία back-end
 • Πολλοί διακομιστές και τοποθεσίες διακομιστή
 • Γρήγορες και σταθερές ταχύτητες σύνδεσης
 • Λειτουργεί με το Netflix των ΗΠΑ
 • Κορυφαία υποστήριξη πελατών
Μειονεκτήματα
 • Κάποια συγκεντρωτική καταγραφή
 • Όχι το φθηνότερο

Εξαιρετική φήμη: Εάν θέλετε έναν πάροχο που προσφέρει εξαιρετική προστασία της ιδιωτικής ζωής και ανωνυμία, γνώση 24/7 υποστήριξη και έχει μια σταθερή φήμη, ExpressVPN είναι ο τρόπος να πάει. Αποδέχονται ακόμη και την πληρωμή Bitcoin, εάν θέλετε να αποφύγετε τις συμβατικές συναλλαγές και να μεγιστοποιήσετε το απόρρητό σας.

5. Surfshark

Λογότυπο Surfshark

Ως σχετικός νεοεισερχόμενος στη βιομηχανία VPN, το Surfshark αξίζει πολύ να ψάξει για οποιονδήποτε γερμανό αγοραστή VPN. Κατ ‘αρχάς, λειτουργούν ένα δίκτυο διακομιστών 1040+ που διαδίδεται σε περισσότερες από 63 χώρες, συμπεριλαμβανομένης, φυσικά, της Γερμανίας.

Όπως το ExpressVPN, το Surfshark λειτουργεί εκτός των Βρετανικών Παρθένων Νήσων, μακριά από οποιοδήποτε κυβερνητικό πρακτορείο κατασκοπείας. Έχουν επίσης αυστηρή πολιτική μη καταγραφής.

Οι πελάτες της Surfshark χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση 256-bit, μέσω OpenVPN ή IKEv2 και χρησιμοποιούν έναν κατακερματισμό SHA512 και ανταλλαγή κλειδιών 2048-bit DHE-RSA με PFS. Αυτό θέτει το Surfshark σε μια τάξη από μόνο του ως προς την ασφάλεια.

Επιπλέον, έχετε την επιλογή διπλής υποστήριξης VPN, διακόπτη kill, ιδιωτικούς διακομιστές DNS, υποστήριξη P2P και ροής, ακόμη και απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις πελατών (ο μοναδικός πάροχος premium που το κάνει).

Πλεονεκτήματα
 • Εξαιρετική προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας χωρίς καταγραφή
 • Εξαιρετική απόδοση διακομιστή
 • Κατάργηση αποκλεισμού Netflix, BBC και πολλών άλλων
 • Εύκολο στη χρήση πελάτη
 • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Υποστήριξη Torrenting
 • Φτηνός
Μειονεκτήματα
 • Ασυνεπής ταχύτητα σε μερικές τοποθεσίες
 • Αρκετά αργή υποστήριξη πελατών

Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις: Αν και το Surfshark είναι αρκετά νέο, προσφέρουν κάθε τεχνική δυνατότητα που θα χρειαστείτε. Προσθέστε υποστήριξη 24/7, εξαιρετικές ταχύτητες σύνδεσης, ένα φθηνό πρόγραμμα συνδρομών (ειδικά με την τρέχουσα προσφορά τους) και μια χωρίς προβλήματα εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και έχετε μια συνταγή για ευτυχείς χρήστες Γερμανών VPN.

Δωρεάν χρήση VPN στη Γερμανία

Αν και είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε τις περισσότερες δωρεάν υπηρεσίες VPN στη Γερμανία, γενικά, δεν είναι η καλύτερη ιδέα. Όπως με πολλά λεγόμενα δωρεάν προϊόντα, τα δωρεάν VPN έχουν κρυφό κόστος. Αλλά αντί να πληρώνετε με χρήματα, πληρώνετε με το χρόνο, το απόρρητο, τα προσωπικά σας στοιχεία ή όλα τα παραπάνω.

Ορισμένες υπηρεσίες, για παράδειγμα, θα πουλήσουν τα δεδομένα χρήστη σας για να πληρώσουν για λειτουργίες και να αποκομίσουν κέρδος, ενώ άλλες εισάγουν διαφημίσεις στο πρόγραμμα περιήγησής σας ενώ περιηγείστε στο Διαδίκτυο.

Και ανεξάρτητα από το πώς ένας δωρεάν πάροχος δημιουργεί έσοδα από τη λειτουργία του, το μόνο πράγμα που δεν ανησυχούν πάρα πολύ είναι η ασφάλεια. Σε σύγκριση με τα πληρωμένα VPN, οι δωρεάν πάροχοι δεν προσφέρουν σχεδόν το είδος της προστασίας που θα περιμένατε.

Με τις υπηρεσίες VPN επί πληρωμή που κοστίζουν σχεδόν σε τίποτα, αυτό πρέπει να είναι μια εύκολη απόφαση.

Torrenting στη Γερμανία

Έχοντας μερικά από τα αυστηρότερα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στον κόσμο, η εκκένωση πειρατικών υλικών στη Γερμανία είναι παράνομη και επικίνδυνη επιχείρηση. Τα συρτάρια πνευματικών δικαιωμάτων, τα οποία στέλνουν απειλητικές επιστολές σε οποιονδήποτε ύποπτο για λήψη ή κοινή χρήση προστατευμένου υλικού, είναι συνηθισμένο.

Τα δικαστήρια στη Γερμανία έχουν επίσης αποφασίσει ότι οι γονείς πρέπει να αναφέρουν όταν τα παιδιά τους διαπράττουν παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων, οπότε η κοινή χρήση αρχείων εντός των γερμανικών συνόρων είναι σαν παιχνίδι ρωσικής ρουλέτας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η χρήση ενός VPN στη Γερμανία είναι απαραίτητη, αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες P2P για οποιονδήποτε σκοπό. Ακόμα και αν συγκεκριμένα αρχεία είναι νόμιμα για κοινή χρήση και λήψη, το γερμανικό σύστημα επιτρέπει υπερβολική κατάχρηση και δεν κάνει πολλά για να σας προστατεύσει.

Με ένα VPN, ως Γερμανός χρήστης BitTorrent, μπορείτε να παραμείνετε ασφαλείς από κατηγορίες παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων και να ξεκουραστείτε εύκολα.

Επιτήρηση Διαδικτύου στη Γερμανία

Παρά τη έντονη κλίση της Γερμανίας στην ασφάλεια δεδομένων και το απόρρητο των χρηστών, δεν αποφεύγουν τη συνεργασία με ξένες υπηρεσίες πληροφοριών. Υπήρξαν ακόμη και αναφορές ότι οι γερμανικές υπηρεσίες πληροφοριών έχουν δεσμευτεί να κατασκοπεύουν σε συνεργασία με την NSA των ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια.

Για αυτόν τον λόγο, ως Γερμανός χρήστης του Διαδικτύου, θα πρέπει να έχετε κάθε λόγο να πιστεύετε ότι οι δραστηριότητές σας στο Διαδίκτυο δεν είναι απαλλαγμένες από ξένους και εγχώριους κατασκόπους.

Οι πιθανότητες είναι ότι, χωρίς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN ως ένα επιπλέον επίπεδο άμυνας, τα δεδομένα σας απλά δεν είναι τόσο ασφαλή.

Γερμανικοί νόμοι διατήρησης δεδομένων

Η Γερμανία έχει έναν από τους πιο ολοκληρωμένους νόμους για την προστασία των δεδομένων στον κόσμο. Ακόμα κι έτσι, υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι η γερμανική κυβέρνηση αρχίζει να απομακρύνει αυτές τις προστασίες.

Έχουν ήδη προσπαθήσει να πιέσουν για περιεκτικούς νόμους διατήρησης δεδομένων για τους γερμανικούς ISP. Αν και η εντολή τους είναι επί του παρόντος συνδεδεμένη με δικαστικές διαφορές, θα μπορούσε να τεθεί σε ισχύ ανά πάσα στιγμή.

Εάν συμβαίνει αυτό, οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο στη Γερμανία θα αντιμετωπίσει την προοπτική ρουτίνας συλλογής δεδομένων σχετικά με τις δραστηριότητές του. Δεν είναι σαφές πόση λεπτομέρεια θα παρακολουθούσαν και θα αποθηκεύσουν οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου, αλλά σίγουρα αρκετά για να δημιουργήσουν μια αρκετά ακριβή εικόνα του τι κάνετε στο διαδίκτυο.

Με τη σύνδεση σε ένα VPN, φυσικά, θα είστε απαλλαγμένοι από μια τέτοια συλλογή δεδομένων. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποτρέψετε την παρακολούθηση του ISP, ο οποίος είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο όλο και περισσότεροι Γερμανοί τις χρησιμοποιούν.

Περιεχόμενο με περιορισμούς γεωγραφικού περιεχομένου

Στη Γερμανία, δυστυχώς σχεδόν δεν υπάρχει τέλος στις υπηρεσίες διαδικτύου που θα βρείτε αποκλεισμένες. Μεταξύ των περιφερειακών περιορισμών στο Netflix και του iPlayer του BBC, έως τους προαναφερθέντες νόμους που χτυπούν μεγάλο μέρος του YouTube εκτός δράσης, είναι λίγο ναρκοπέδιο.

Είναι η ίδια ιστορία αν ταξιδεύετε εκτός της χώρας και προσπαθείτε να μεταδώσετε δημοφιλή γερμανικά κανάλια όπως το ARD ή το ZDF. Δεν μπορείς.

Για Γερμανούς που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στους αγαπημένους τους ιστότοπους όταν βρίσκονται στο εξωτερικό, να εξερευνούν ελεύθερα το διεθνές περιεχόμενο ή ακόμα και να έχουν αξιόπιστη πρόσβαση σε μεγάλες παγκόσμιες διαδικτυακές υπηρεσίες, ένα VPN είναι απαραίτητο.

Εάν βρίσκεστε στη Γερμανία και δεν χρησιμοποιείτε VPN, χάνετε άφθονο διαδικτυακό περιεχόμενο.

Η κατώτατη γραμμή

Είτε ζείτε είτε επισκέπτεστε τη Γερμανία είτε έναν Γερμανό πολίτη που βρίσκεται στο εξωτερικό, κάθε υπηρεσία VPN που καλύπτω σε αυτό το άρθρο θα σας εξυπηρετήσει καλά. Θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το διαδικτυακό σας απόρρητο, να σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε περιεχόμενο με περιορισμό γεωγραφικού περιεχομένου και να σας κρατήσει ασφαλή τόσο από την κυβερνητική επιτήρηση όσο και κατά τη χρήση υπηρεσιών P2P.

Γίνετε μέλος των εκατομμυρίων άλλων Γερμανών που χρησιμοποιούν ήδη VPN και απολαύστε το Διαδίκτυο με τον τρόπο που επρόκειτο να απολαύσετε.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης:
 • Λάβετε μια γερμανική διεύθυνση IP σε 5 εύκολα βήματα
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map