Τα καλύτερα VPN για το Ηνωμένο Βασίλειο το 2020

Προτεινόμενη εικόνα για τους καλύτερους παρόχους VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο


Είτε βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο, Βρετανούς ομογενείς, είτε απλώς απολαμβάνετε απεριόριστη πρόσβαση στον αγγλικό πολιτισμό και την τηλεόραση, έχετε πολλούς λόγους για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Βρετανία είναι αναμφισβήτητα το πιο ακραίο κράτος επιτήρησης στον δυτικό κόσμο. Η συλλογή δεδομένων είναι νόμιμη και οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP) έχουν την υποχρέωση να παρακολουθούν και να καταγράφουν όλες τις διαδικτυακές δραστηριότητες. Εάν βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο και δεν χρησιμοποιείτε VPN, αυτό σημαίνει τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες.

Εκτός από τη συλλογή δεδομένων, οι Βρετανοί ISP λογοκρίνουν επίσης το Διαδίκτυο. Γνωρίζατε ότι υπάρχουν σχεδόν 800.000 ιστότοποι στους οποίους η πρόσβαση αποκλείεται από το εσωτερικό της χώρας; Τα VPN μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αυτούς τους περιορισμούς.

Στη συνέχεια, υπάρχει η δρακόντεια προσέγγιση του Ηνωμένου Βασιλείου για την κοινή χρήση αρχείων και τους πρόσφατους νόμους που μπορούν να σας οδηγήσουν σε ζεστό νερό τη στιγμή που επισκέπτεστε, ακόμη και κατά λάθος, έναν ιστότοπο που περιέχει τρομοκρατική προπαγάνδα (ό, τι το χαρακτηρίζει αυτό). Εάν χρησιμοποιείτε ένα VPN, είστε ασφαλείς.

Και τι γίνεται αν βρίσκεστε εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου; Έχετε δοκιμάσει τη ροή οποιασδήποτε βρετανικής τηλεόρασης, όπως το BBC iPlayer; Δεν μπορείτε και μόνο το καλύτερο VPN για το Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να σας έχει πρόσβαση.

Ένα VPN θα σας προσφέρει διαδικτυακό απόρρητο και ανωνυμία, χωρίς λογοκρισία και ασφαλή πρόσβαση στο Διαδίκτυο και θα σας επιτρέψει να δείτε γεωγραφικά αποκλεισμένο περιεχόμενο στο Ηνωμένο Βασίλειο όπως το iPlayer όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό. Με το ίδιο VPN, μπορείτε ακόμη και να παρακολουθήσετε τον πλήρη κατάλογο Netflix των ΗΠΑ, αν το επιθυμείτε.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Contents

Επισκόπηση των καλύτερων VPN για το Ηνωμένο Βασίλειο

Εάν η λίστα με τα καλύτερα VPN του Ηνωμένου Βασιλείου είναι το μόνο που σας ενδιαφέρει, θα ξεκινήσω αμέσως. Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των κορυφαίων παρόχων τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στο εξωτερικό.

 1. CyberGhost

  Το καλύτερο VPN για το Ηνωμένο Βασίλειο. Εκτελεί εξειδικευμένους διακομιστές για παρακολούθηση αποκλεισμένου περιεχομένου στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής και προσφέρει εξαιρετικές λειτουργίες απορρήτου. Φθηνό και διαθέτει μεγάλη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

 2. PureVPN

  Ένας καθιερωμένος πάροχος VPN με αξιόπιστη ροή περιεχομένου στο Ηνωμένο Βασίλειο και το εξωτερικό μέσω αποκλειστικών διακομιστών. Speedy διακομιστές σε 131 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των τόνων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μία από τις καλύτερες προσφορές γύρω.

 3. NordVPN

  Μια υπηρεσία VPN που τα κάνει όλα. Διαθέτει ένα μεγάλο και γρήγορο δίκτυο διακομιστών, χωρίς καταγραφή, εξαιρετικό απόρρητο και μια διαισθητική εφαρμογή με πολλές δυνατότητες. Προσφέρει συνεχή ροή στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 4. Surfshark

  Νεότερο VPN που προσφέρει όλες τις δυνατότητες που πρέπει να έχει ένα VPN για το Ηνωμένο Βασίλειο σε πολύ χαμηλή τιμή. Έχει μεγάλη ασφάλεια και απόρρητο, απλό στη χρήση πελάτη, εξαιρετική υποστήριξη ροής και απεριόριστες συνδέσεις.

 5. ExpressVPN

  Ένας γνωστός και σεβαστός πάροχος με γρήγορους και ασφαλείς διακομιστές, μηδενική καταγραφή και μια πολύ κομψή εφαρμογή πελάτη. Καλύτερη υποστήριξη 24/7 στον κλάδο και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Τι να ψάξετε σε ένα ΗΒ VPN

Υπάρχουν πολλοί πάροχοι VPN για να διαλέξετε, αλλά, φυσικά, δεν δημιουργούνται όλοι ίσοι. Όταν προσπαθείτε να επιλέξετε ένα καλό VPN για το Ηνωμένο Βασίλειο, εδώ είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη.

 • Διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο

  Για πρόσβαση στο περιεχόμενο του ΗΒ από το εξωτερικό ή για διαδικτυακό απόρρητο και ασφάλεια, ενώ βρίσκεστε στη Βρετανία, θα θέλετε έναν πάροχο VPN με πολλούς διακομιστές στη χώρα. Οσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο.

  Προτιμούνται επίσης οι διακομιστές που είναι διασκορπισμένοι σε πολλές τοποθεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Και πάλι, όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο. Αυτό θα σας δώσει τις καλύτερες δυνατές ταχύτητες σύνδεσης και συνολική διαδικτυακή εμπειρία.

 • Εξαιρετική απόδοση

  Μιλώντας για ταχύτητες σύνδεσης και εμπειρία στο διαδίκτυο, θα χρειαστείτε ένα γρήγορο VPN. Περίοδος. Ένα VPN θα επιβραδύνει πάντα το Διαδίκτυο σας λίγο, αλλά μερικά κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά για τη διατήρηση της απόδοσης από άλλα.

  Εάν καταλήξετε σε μια αργή υπηρεσία, ακόμη και απλά πράγματα όπως η περιήγηση στον Ιστό μπορεί να γίνουν οδυνηρά. Και ροή βίντεο; Απλώς δεν πρόκειται να συμβεί.

 • Λειτουργεί με υπηρεσίες ροής στο Ηνωμένο Βασίλειο

  Εάν σκοπεύετε να παρακολουθήσετε από το εξωτερικό το BBC iPlayer ή άλλους βρετανούς παρόχους περιεχομένου, δεν θα λειτουργεί κάθε υπηρεσία VPN. Το BBC εντοπίζει και αποκλείει VPN με ανελέητη αποτελεσματικότητα και περισσότερο από ποτέ, μόνο οι κορυφαίοι πάροχοι μπορούν να σας προσφέρουν συνεπή πρόσβαση.

 • Μεγάλο παγκόσμιο δίκτυο

  Όταν βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο, ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε το VPN σας για να συνδεθείτε σε άλλες χώρες. Ίσως θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη Netflix άλλης χώρας ή στις υπηρεσίες ροής τηλεόρασης. Ή ίσως θέλετε να κάνετε torrent ή να χρησιμοποιήσετε λογισμικό κοινής χρήσης αρχείων.

  Ένα VPN με ένα εκτεταμένο, διαφορετικό δίκτυο διακομιστών θα σας επιτρέψει να κάνετε όλα τα παραπάνω.

 • Υποστήριξη P2P

  Όσον αφορά το θέμα του torrent και της κοινής χρήσης αρχείων, εάν αυτό είναι κάτι που θέλετε να κάνετε, βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία VPN σας το υποστηρίζει. Μην υποθέσετε ότι το κάνει. Πολλά VPN δεν το επιτρέπουν.

 • Ελάχιστη καταγραφή και καλή δικαιοδοσία

  Καμία υπηρεσία VPN δεν θα καταγράφει ποτέ τους ιστότοπους που επισκέπτεστε, αλλά ορισμένοι εξακολουθούν να παρακολουθούν πράγματα όπως ώρες σύνδεσης ή ποσά μεταφοράς δεδομένων. Για μέγιστο απόρρητο και ανωνυμία, επιλέξτε VPN χωρίς καταγραφή – αυτό που δεν αποθηκεύει απολύτως τίποτα.

  Με αυτόν τον τρόπο, ακόμη και αν οι αρχές έρθουν στο χέρι, ο πάροχος VPN απλά δεν έχει δεδομένα για παράδοση.

  Είναι επίσης καλή ιδέα να επιλέξετε ένα VPN που βασίζεται σε μια δικαιοδοσία φιλική προς το απόρρητο, εκεί όπου δεν απαιτείται εντολή συλλογής δεδομένων. Καλές επιλογές είναι οι Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, ο Παναμάς, η Ρουμανία και η Ελβετία.

  Αποφύγετε σίγουρα τα VPN που βασίζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όπως και οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου, πρέπει επίσης να παρακολουθούν, να καταγράφουν και να μοιράζονται διαδικτυακές δραστηριότητες όταν τους ζητείται.

 • Καλές δυνατότητες κρυπτογράφησης και απορρήτου

  Για να βεβαιωθείτε ότι το απόρρητο και η ανωνυμία σας είναι ασφαλή ανά πάσα στιγμή, επιλέξτε έναν πάροχο που προσφέρει κρυπτογράφηση 256-bit χρησιμοποιώντας ένα υπερσύγχρονο πρωτόκολλο όπως το OpenVPN. Είναι ένας άθραυστος συνδυασμός.

  Άλλες λειτουργίες απορρήτου όπως η προστασία διαρροών DNS ή ένας διακόπτης θανάτωσης στο Διαδίκτυο είναι επίσης εξαιρετικοί. Θα διασφαλίσουν ότι δεν θα εκθέσετε ποτέ κατά λάθος τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες μέσω εσφαλμένης διαμόρφωσης δικτύου ή λόγω τυχαίας αποσύνδεσης VPN.

Το καλύτερο VPN για το Ηνωμένο Βασίλειο

Γνωρίζουμε τώρα σε ποια χαρακτηριστικά αξίζει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή κατά την επιλογή ενός VPN για το Ηνωμένο Βασίλειο. Έτσι, χωρίς άλλη παραλλαγή, εδώ είναι οι πέντε πάροχοι που ταιριάζουν καλύτερα στο λογαριασμό.

1. CyberGhost

Λογότυπο CyberGhost

Με λίγο δισταγμό, το CyberGhost είναι η επιλογή μου ως το καλύτερο VPN για το Ηνωμένο Βασίλειο. Είτε είστε το Ηνωμένο Βασίλειο είτε στο εξωτερικό, αυτός είναι ένας πάροχος που ελέγχει όλα τα πλαίσια.

Με 480 διακομιστές του Ηνωμένου Βασιλείου σε τρεις τοποθεσίες, μόνο το NordVPN εκτελεί περισσότερο υλικό στο Ηνωμένο Βασίλειο από το CyberGhost. Έχουν επίσης εξαιρετική κάλυψη στον υπόλοιπο κόσμο, με περισσότερους από 7100 διακομιστές σε 90 χώρες.

Όπως φαίνεται από τις δοκιμές ταχύτητάς μου, όλοι οι διακομιστές του CyberGhost μπορούν να κρατήσουν και τους δικούς τους.

Λειτουργώντας εκτός της Ρουμανίας, μιας χώρας που του αρέσει το διαδικτυακό της απόρρητο, το CyberGhost είναι ένα αυστηρό VPN χωρίς καταγραφή. Η εφαρμογή πελάτη τους περιλαμβάνει επίσης πολλές λειτουργίες προσανατολισμένες στην προστασία της ιδιωτικής ζωής, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας διαρροών DNS και ενός διακόπτη kill.

Η πρόσβαση στο BBC iPlayer και σε άλλες παρόμοιες βρετανικές υπηρεσίες είναι πολύ εύκολο με το CyberGhost. Προσφέρουν εξειδικευμένους διακομιστές ροής για το σκοπό αυτό που λειτουργούν με συνέπεια.

Το ίδιο ισχύει και για τις υπηρεσίες ροής αλλού στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Netflix των ΗΠΑ. Αν θέλετε να προβάλετε γεωγραφικά αποκλεισμένο περιεχόμενο, η CyberGhost είναι ηγέτης στον κλάδο.

Πλεονεκτήματα
 • Μηδενική καταγραφή για μέγιστο απόρρητο
 • Εξαιρετική διανομή διακομιστών με περισσότερους από 7100 διακομιστές σε 90 χώρες
 • Πολύ γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης
 • Συνεργάζεται με το Netflix των ΗΠΑ και το BBC iPlayer
 • Επιτρέπει το P2P torrent
 • Μεγάλη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών
Μειονεκτήματα
 • Μητρική εταιρεία με αμφισβητήσιμη φήμη
 • Σύγχυση μη αυτόματης εγκατάστασης OpenVPN
 • Δεν λειτουργεί από την Κίνα

ΚΑΛΥΤΕΡΟ VPN ΓΙΑ ΤΟ ΗΒ: Το CyberGhost διαθέτει όλα όσα περιμένετε να έχει μια υπηρεσία VPN ανώτερης βαθμίδας. Είναι επίσης ένας από τους πιο προσιτούς παρόχους, και ακόμη και σας δίνουν μια καλύτερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών στον κλάδο. Για χρήστες VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο, το CyberGhost είναι το πλήρες πακέτο.

2. PureVPN

Λογότυπο PureVPN

Ένας καθιερωμένος πάροχος, το PureVPN είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για ένα βρετανικό VPN. Από αποκλειστικούς διακομιστές ροής έως ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών, υπάρχουν πολλά που σας αρέσουν.

Το PureVPN εκτελεί 168 διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο σε τέσσερις τοποθεσίες. Η πρόσβαση στον υπόλοιπο κόσμο δεν υστερεί σε κανέναν με 2070 διακομιστές σε 131 χώρες. Με βάση τις δοκιμές μου, οι ταχύτητες διακομιστή του PureVPN είναι επίσης εξαιρετικά γρήγορες.

Από απόψεως απορρήτου, το PureVPN κάνει λίγη καταγραφή για σκοπούς διαχείρισης δικτύου, αλλά όλα γίνονται ανώνυμα, ποτέ δεν σας θέτουν σε κίνδυνο. Όλες οι δυνατότητες πελατών που σχετίζονται με το απόρρητο που περιμένετε υπάρχουν, όπως και μερικά ωραία πρόσθετα, όπως ένα πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων και προστασία από ιούς.

Για πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής στο ΗΒ, η εφαρμογή του PureVPN περιλαμβάνει ειδικές λειτουργίες ροής για συγκεκριμένες υπηρεσίες. Το BBC, το ITV και το Channel 5 είναι εκεί, όπως και πολλές δεκάδες άλλα κανάλια από όλο τον κόσμο. Και όλα λειτουργούν πολύ, πολύ καλά.

Πλεονεκτήματα
 • Εξαιρετικές ταχύτητες
 • Τεράστιο δίκτυο διακομιστών (131 χώρες)
 • Κατάργηση αποκλεισμού Netflix, iPlayer και πάνω από 70 άλλες υπηρεσίες ροής
 • Συμβατό με περισσότερες από 50 συσκευές και πλατφόρμες
 • Ανεξάρτητα επαληθευμένος πάροχος VPN μηδέν log
 • Ειδική επιλογή IP
 • Μεγάλη αξία
Μειονεκτήματα
 • Οι εφαρμογές θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν λίγο πιο στιλβωτικά
 • Μερικά διαλείπουσα προβλήματα σύνδεσης

Κορυφαία τιμή VPN για το Ηνωμένο Βασίλειο: Το PureVPN είναι ένας εξαιρετικός πάροχος για ροή πολυμέσων στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό. Έρχεται με μια εύχρηστη και καλά υποστηριζόμενη εφαρμογή, ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών και μια τιμή που, ειλικρινά, το καθιστά μία από τις καλύτερες προσφορές.

3. NordVPN

Λογότυπο NordVPN

Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος NordVPN ως VPN επιλογής σας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Με απλά λόγια, τα κάνουν όλα.

Ηγέτης του πακέτου στον αριθμό διακομιστών του Ηνωμένου Βασιλείου, ο υπολογισμός του NordVPN ανέρχεται σε 610 διακομιστές σε μία τοποθεσία. Αυτός ο αριθμός διακομιστών αυξάνεται επίσης πολύ συχνά.

Πέρα από το Ηνωμένο Βασίλειο, η λίστα διακομιστών του NordVPN περιλαμβάνει συνολικά 5645 διακομιστές σε 58 χώρες – έναν πολύ εντυπωσιακό αριθμό. Οι ταχύτητες του διακομιστή είναι κορυφαίες.

Για το απόρρητο, το NordVPN είναι εκεί με τα καλύτερα. Δεν καταγράφουν τίποτα. Λειτουργούν επίσης έξω από τον Παναμά, μια χώρα χωρίς νόμους διατήρησης δεδομένων, εντελώς απεριόριστη πρόσβαση στο Διαδίκτυο και μηδενική κυβερνητική παρακολούθηση.

Η προστασία από διαρροές DNS και ένας διακόπτης θανάτωσης, φυσικά, υπάρχουν και λογίζονται. Όμως, το NordVPN προσφέρει επίσης πολλές δυνατότητες ανωνυμίας τις οποίες δεν παρέχουν άλλοι πάροχοι, όπως ένα διπλό VPN, Tor over VPN και συγκαλυμμένοι διακομιστές.

Το NordVPN είναι επίσης ένας εξαιρετικός πάροχος για συνεπή πρόσβαση στο BBC iPlayer και σε πολλές άλλες υπηρεσίες ροής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι διακοπές είναι λίγες και πολύ μακριά (και διορθώνονται γρήγορα).

Πλεονεκτήματα
 • Εξαιρετική προστασία της ιδιωτικής ζωής με μηδενική καταγραφή
 • Μεγάλο (και συνεχώς αναπτυσσόμενο) δίκτυο διακομιστών
 • Καλή απόδοση σύνδεσης
 • Εξειδικευμένοι διακομιστές (συμπεριλαμβανομένων διπλού VPN, συγκαλυμμένου και Tor over VPN)
 • Καθαρός, εύχρηστος πελάτης
 • Λειτουργεί με το Netflix και τις περισσότερες άλλες υπηρεσίες ροής
 • Επιτρέπει Torrenting και P2P
 • Προσφέρει αποκλειστικές διευθύνσεις IP
Μειονεκτήματα
 • Δεν υπάρχει δυνατότητα διάσπασης σήραγγας
 • Λίγο ακριβό σε βραχυπρόθεσμα σχέδια

Ένα VPN που το κάνει όλα: Αν ψάχνετε για ένα VPN για το Ηνωμένο Βασίλειο που κάνει τα πάντα καλά, μην ψάχνετε περισσότερο από το NordVPN. Παίρνετε μια εύχρηστη εφαρμογή, πρόσβαση σε ροή, υψηλές ταχύτητες σύνδεσης και εξαιρετική ασφάλεια, όλα σε πολύ προσιτή τιμή.

4. Surfshark

Λογότυπο Surfshark

Ως συγγενής νεοεισερχόμενος, το Surfshark μπορεί να μην είναι πάροχος που έχετε ακούσει. Όμως, είναι αναμφίβολα άξια μιας θέσης σε οποιοδήποτε καλύτερο VPN για τη λίστα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ξεκινά με μια αυστηρή πολιτική απαγόρευσης της καταγραφής και μια βάση λειτουργίας εκτός των Βρετανικών Παρθένων Νήσων, και οι δύο διασφαλίζουν πολύ καλά το διαδικτυακό σας απόρρητο.

Το Surfshark εκτελεί περισσότερους από 1040 διακομιστές σε 63 χώρες, συμπεριλαμβανομένων αρκετών τοποθεσιών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Και αυτοί οι διακομιστές σίγουρα είναι γρήγοροι, ιδανικοί για ροή βίντεο και P2P (το οποίο, φυσικά, επιτρέπεται).

Η κατάργηση αποκλεισμού ιστότοπων και υπηρεσιών ροής στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι επίσης πολύ εύκολη με το Surfshark. Το BBC, το ITV, το Channel 4 και το Netflix λειτουργούν υπέροχα από το εξωτερικό.

Ο πελάτης της Surfshark έχει καθαρό, μοντέρνο και διαισθητικό σχεδιασμό. Προσφέρει εξαιρετικές επιλογές κρυπτογράφησης και πρωτοκόλλου, δυνατότητες απορρήτου όπως διπλό VPN και διακόπτη kill, και ακόμη και σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τους δικούς σας διακομιστές DNS.

Και ανέφερα ότι το Surfshark είναι ο μόνος πάροχος που σας παρέχει απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις?

Πλεονεκτήματα
 • Εξαιρετική προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας χωρίς καταγραφή
 • Εξαιρετική απόδοση διακομιστή
 • Κατάργηση αποκλεισμού Netflix, BBC και πολλών άλλων
 • Εύκολο στη χρήση πελάτη
 • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Υποστήριξη Torrenting
 • Φτηνός
Μειονεκτήματα
 • Ασυνεπής ταχύτητα σε μερικές τοποθεσίες
 • Αρκετά αργή υποστήριξη πελατών

ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΝΕΟΜΕΝΟΣ: Όχι μόνο το Surfshark προσφέρει κάθε δυνατότητα που θα χρειαστείτε, αλλά έχει επίσης εξαιρετική υποστήριξη όλο το εικοσιτετράωρο, εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και ένα από τα φθηνότερα προγράμματα συνδρομής – ειδικά αν επωφεληθείτε από την πώληση τους. Όλα δημιουργούν μια υπέροχη εμπειρία VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο.

5. ExpressVPN

Λογότυπο ExpressVPN

Το ExpressVPN προσφέρει μια καθαρή, στιλβωμένη και ώριμη εμπειρία σε οποιονδήποτε χρήστη VPN του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι ένας γνωστός και σεβαστός πάροχος.

Με βάση τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, μια δικαιοδοσία φιλική προς το απόρρητο, το ExpressVPN δεν είναι άλλη υπηρεσία μη καταγραφής. Διαχειρίζονται δεκάδες γρήγορους διακομιστές από τέσσερις διαφορετικές τοποθεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο πελάτης του ExpressVPN είναι τόσο καθαρός και εύχρηστος όσο γίνεται. Είναι πολύ ασφαλές και, για πιο προχωρημένους χρήστες, προσφέρει χρήσιμες λειτουργίες, όπως split tunneling για καλύτερη διαχείριση του ελέγχου της κυκλοφορίας.

Το ξεμπλοκάρισμα του BBC iPlayer και άλλων ιστότοπων ροής στο Ηνωμένο Βασίλειο λειτουργούν αρκετά σταθερά με το ExpressVPN και αν αντιμετωπίσετε ποτέ προβλήματα, η υποστήριξη πελατών τους αναγνωρίζεται γενικά ως η καλύτερη στον κλάδο.

Καθώς αναφέρομαι στην πλήρη κριτική μου, το μειονέκτημα του ExpressVPN είναι η σχετικά υψηλή τιμή. Τούτου λεχθέντος, κερδίζετε πραγματικά τα χρήματά σας, καθώς και το ExpressVPN τείνει να προσφέρει ειδικές εκπτώσεις από καιρό σε καιρό.

Και με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να τους δοκιμάσετε.

Πλεονεκτήματα
 • Ένας πλούσιος και διαισθητικός πελάτης χαρακτηριστικών
 • Ισχυρή τεχνολογία back-end
 • Πολλοί διακομιστές και τοποθεσίες διακομιστή
 • Γρήγορες και σταθερές ταχύτητες σύνδεσης
 • Λειτουργεί με το Netflix των ΗΠΑ
 • Κορυφαία υποστήριξη πελατών
Μειονεκτήματα
 • Κάποια συγκεντρωτική καταγραφή
 • Όχι το φθηνότερο

ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΡΤΙΑ: Αν αναζητάτε ένα VPN που προσφέρει κορυφαία ανωνυμία και διαδικτυακό απόρρητο, εμπιστεύεται εκατομμύρια και διαθέτει εξαιρετική υποστήριξη 24/7, μην αγνοείτε το ExpressVPN. Παρά το ελαφρώς υψηλότερο κόστος, αξίζει τον κόπο.

Δωρεάν χρήση VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο

Όλοι οι πάροχοι που ανέφερα παραπάνω ως τα καλύτερα VPN για το Ηνωμένο Βασίλειο είναι πληρωμένες υπηρεσίες. Αν και υπάρχουν πολλές δωρεάν επιλογές VPN, δεν πιστεύω ότι η χρήση μιας είναι πάντα μια υπέροχη ιδέα (και προσωπικά δεν θα το έκανα ποτέ).

Υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ των πληρωμένων και των δωρεάν VPN, τα οποία συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στην κλίμακα υπέρ του πρώτου. Η ουσία του είναι ότι όταν πηγαίνετε δωρεάν, αντί να πληρώνετε για την υπηρεσία με χρήματα, καταλήγετε να πληρώνετε με το απόρρητό σας, τα προσωπικά σας δεδομένα, το χρόνο ή και τα τρία.

Οι δωρεάν πάροχοι VPN του Ηνωμένου Βασιλείου είναι γνωστοί για οποιονδήποτε αριθμό shenanigans, από την εισαγωγή διαφημίσεων στο πρόγραμμα περιήγησής σας, έως την πώληση των προσωπικών σας πληροφοριών και των διαδικτυακών συνηθειών σας. Όλα αυτά τα πράγματα δημιουργούν χρήματα γι ‘αυτά με δικά σας έξοδα.

Με ένα δωρεάν VPN, έχετε επίσης πολύ μικρές πιθανότητες να μπορείτε να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer, το ITV Hub ή το Netflix στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι ένας εύκολος στόχος για αυτές τις υπηρεσίες ροής και σπάνια διορθώνουν την πρόσβαση μόλις αποκλειστεί.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο

Όπως αναφέρεται εν συντομία στην αρχή αυτού του άρθρου, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο. Βράζουν στα ακόλουθα:

 1. Ηλεκτρονική παρακολούθηση και καταγραφή
 2. Λογοκρισία στο Διαδίκτυο
 3. Νομικά ζητήματα κατά τον torrenting, την κοινή χρήση αρχείων και τη ροή συγκεκριμένου υλικού
 4. Πρόσβαση σε ξένο γεω-αποκλεισμένο περιεχόμενο

Εάν βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο, αυτό σημαίνει κάθε ένα από αυτά για εσάς.

Online ISP παρακολούθησης και καταγραφής δραστηριοτήτων του ΗΒ

Χάρη στον νόμο περί διερεύνησης δυνάμεων 2016 (που ονομάζεται καταλλήλως ο χάρτης των Snoopers), οι βρετανικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου και οι υπηρεσίες πληροφοριών μπορούν να αποκτήσουν και να αναλύσουν νόμιμα όλες τις μορφές δεδομένων επικοινωνίας και επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων, φυσικά, των δραστηριοτήτων σας στο Διαδίκτυο.

Σύμφωνα με μια από τις διατάξεις της πράξης, οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου του Ηνωμένου Βασιλείου πρέπει να διατηρούν αρχεία σύνδεσης στο Διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των ιστότοπων που έχετε επισκεφτεί, για ένα ολόκληρο έτος. Όλες αυτές οι πληροφορίες είναι προσβάσιμες και ελέγξιμες από τις αρχές ανά πάσα στιγμή χωρίς ένταλμα.

Διακοπή διαδικτυακής παρακολούθησης στο Ηνωμένο Βασίλειο με ένα VPN

Ακόμα κι αν δεν έχετε τίποτα να κρύψετε, αυτή η ιδέα δεν πρέπει να σας ταιριάζει.

Το πιο ανησυχητικό είναι ακόμη ένας βρετανικός νόμος που ψηφίστηκε το 2019, ο οποίος καθιστά παράνομη την παρακολούθηση τρομοκρατικής προπαγάνδας στο Διαδίκτυο. Μια τέτοια πράξη τιμωρείται με ποινή φυλάκισης έως 15 ετών.

Υπάρχουν μερικά σημαντικά προβλήματα με αυτόν τον νόμο. Αυτό που χαρακτηρίζεται ως τρομοκρατική προπαγάνδα δεν είναι απαραίτητα καλά καθορισμένο. Και είναι μια προειδοποίηση και δεν έχετε νόμο.

Με άλλα λόγια, ακόμη και αν καταλήξετε κατά λάθος σε έναν ιστότοπο που έχει τρομοκρατική προπαγάνδα ή παρακολουθείτε κάτι που δεν πιστεύετε ότι μοιάζει με αυτό, αλλά η βρετανική επιβολή του νόμου το κάνει, μπορεί να έχετε σοβαρό νομικό πρόβλημα.

Χρησιμοποιώντας ένα VPN οποτεδήποτε είστε συνδεδεμένοι σε έναν ISP του Ηνωμένου Βασιλείου, αποκρύπτετε αποτελεσματικά από όλους τους ιστότοπους που επισκέπτεστε και τις διαδικτυακές υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε. Διατηρείτε τις μόνες σας συνήθειες στον εαυτό σας (όπως θα έπρεπε) και προστατεύετε τον εαυτό σας από πιθανό τυχαίο νομικό κίνδυνο.

Λογοκρισία Διαδικτύου στο ΗΒ

Μέσω εντολών προς ISP, το Ηνωμένο Βασίλειο αποκλείει την πρόσβαση σε σημαντικό αριθμό ιστότοπων. Πιθανώς η πιο γνωστή περίπτωση είναι ο ιστότοπος κοινής χρήσης αρχείων The Pirate Bay, αν και υπάρχουν πολλοί άλλοι – πάνω από 700.000 για να είμαστε ακριβείς.

Οι αποκλεισμένοι ιστότοποι στο Ηνωμένο Βασίλειο περιλαμβάνουν οτιδήποτε, από περιεχόμενο και παιχνίδια για ενήλικες, έως ιστότοπους κοινής χρήσης αρχείων και ροής. Αν κάποιος σας πει ότι το Διαδίκτυο στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ανοιχτό και δωρεάν, κάνουν λάθος.

Η χρήση ενός VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο παρακάμπτει τη λογοκρισία στο Διαδίκτυο

Συμφωνώ ότι ορισμένοι ιστότοποι μπορεί να είναι πρόβλημα, αλλά δεν πιστεύω ότι η αυθαίρετη λογοκρισία στο Διαδίκτυο είναι η απάντηση.

Αν και υπάρχουν άλλοι τρόποι για να ξεμπλοκάρετε έναν ιστότοπο και να κάνετε παράπλευρες αυτές τις προσπάθειες λογοκρισίας, η πιο αξιόπιστη μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε τη συσκευή σας σε έναν διακομιστή VPN σε μια χώρα χωρίς λογοκρισία κοντά στο ΗΒ (αυτό βοηθά στην εξασφάλιση καλής απόδοσης) και θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε οποιονδήποτε ιστότοπο. Η Ολλανδία ή η Ισλανδία είναι εξαιρετικές επιλογές.

Torrenting, Κοινή χρήση αρχείων και ροή Kodi στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το Ηνωμένο Βασίλειο τιμωρείται πολύ σκληρά για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Η λήψη ή η κοινοποίηση ακόμη και μέρους οποιουδήποτε υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα μπορεί να οδηγήσει σε τεράστια πρόστιμα και ποινή φυλάκισης έως και 10 ετών.

Σχεδόν κάθε BitTorrent έχει μια ενσωματωμένη επιλογή κρυπτογράφησης, αλλά, δυστυχώς, αυτό δεν κάνει πολλά για να σας προστατεύσει. Ναι, ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου του Ηνωμένου Βασιλείου δεν θα μπορεί να δει το περιεχόμενο αυτού που μοιράζεστε, αλλά η IP σας θα εξακολουθεί να εκτίθεται πλήρως.

Με βάση την IP σας, οποιοσδήποτε νοιάζεται (όπως εταιρείες πολυμέσων ή συρτάρια πνευματικών δικαιωμάτων) μπορεί γρήγορα να καταλάβει τι υλικό κατεβάζετε ή ανεβάζετε και ενεργείτε ανάλογα.

Οι ίδιοι νόμοι περί πνευματικών δικαιωμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο ισχύουν για πλατφόρμες ροής όπως το Kodi. Ακόμα κι αν, τεχνικά, δεν κατεβάζετε τίποτα, η ροή υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα μπορεί να σας προκαλέσει εξίσου προβλήματα.

Ένα VPN όχι μόνο κρυπτογραφεί τη σύνδεσή σας, διατηρώντας το ISP σας στο σκοτάδι, αλλά κρύβει επίσης τη διεύθυνση IP σας, προστατεύοντάς σας από το τέλος της πηγής περιεχομένου. Η χρήση ενός VPN θα σας κρατήσει ανώνυμους και ασφαλείς.

Παρακολούθηση Netflix ΗΠΑ και άλλου περιεχομένου στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ενώ βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια διαδικτυακή υπηρεσία σε άλλη χώρα. Θα μπορούσε να είναι το πρόγραμμα αναπαραγωγής ροής ενός ξένου τηλεοπτικού καναλιού, η έκδοση του Netflix στις ΗΠΑ (και η πιο εκτεταμένη βιβλιοθήκη τους) ή οτιδήποτε άλλο.

Οποιοδήποτε τέτοιο περιεχόμενο πιθανότατα θα αποκλειστεί γεωγραφικά από το Ηνωμένο Βασίλειο και δεν θα είναι προσβάσιμο, εκτός και αν βρίσκεστε στη χώρα προέλευσης του. Και ένα VPN μπορεί να το διορθώσει.

Με τη σύνδεση σε έναν διακομιστή στη χώρα από την οποία προέρχεται το περιεχόμενο, η συσκευή σας θα θεωρείται ότι βρίσκεται πραγματικά εκεί. Είτε βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο είτε οπουδήποτε αλλού στον κόσμο, ό, τι έχει αποκλειστεί θα είναι πλέον διαθέσιμο.

VPN για ομογενείς ΗΒ

Εάν δεν ζείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο ή δεν περνάτε σημαντικό χρόνο στο εξωτερικό, εξακολουθεί να υπάρχει τουλάχιστον ένας εξαιρετικός λόγος να επενδύσετε σε ένα κορυφαίο VPN για το Ηνωμένο Βασίλειο και να αποκτήσετε βρετανική IP: ροή περιεχομένου και περιήγηση στο γεωγραφικό αποκλεισμό.

Ροή τηλεόρασης στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ο νούμερο ένα λόγος για τον οποίο κάποιος εκτός του ΗΒ θα ήθελε να αποκτήσει ένα VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι να έχει πρόσβαση στις εξαιρετικές υπηρεσίες ροής της χώρας, όπως το iPlayer του BBC, το Channel 4’s All 4 ή το ITV Hub – ένα VPN είναι μακράν ο καλύτερος τρόπος για να παρακολουθήσετε βρετανική τηλεόραση το εξωτερικο.

Εάν αυτός είναι πράγματι ο στόχος σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όλες αυτές οι εταιρείες κάνουν το καλύτερο δυνατό για να σας σταματήσουν στα ίχνη σας (ειδικά το BBC). Εξαιτίας αυτού, πολλά (και ίσως ακόμη και τα περισσότερα) VPN δεν θα λειτουργήσουν για αυτόν τον σκοπό.

Τα καλύτερα VPN του Ηνωμένου Βασιλείου μπορούν να μεταδώσουν ροή σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια του Ηνωμένου Βασιλείου

Κάθε VPN, αργά ή γρήγορα, θα αναγνωρίζεται ως τέτοιο και θα αποκλείεται από το BBC και άλλους. Δεν υπάρχει τρόπος για αυτό.

Αυτό που διακρίνει τα καλύτερα VPN του Ηνωμένου Βασιλείου για λιγότερους παρόχους είναι πόσο γρήγορα δημιουργούνται και λειτουργούν.

Μόλις συνειδητοποιήσουν ότι έχουν αποκλειστεί, οι κορυφαίοι πάροχοι μπορούν να διορθώσουν την πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής στο ΗΒ σε μία ή δύο ημέρες. Άλλα VPN το κάνουν με πολύ πιο αργό ρυθμό (υποθέτοντας ότι το κάνουν καθόλου), βάζοντας τις βρετανικές σας τηλεοπτικές συνήθειες στον πάγο για εβδομάδες κάθε φορά.

Παρεμπιπτόντως, κάθε VPN του Ηνωμένου Βασιλείου που αναφέρομαι σε αυτήν τη σελίδα καθιστά την πρόσβαση στο BBC iPlayer και σε άλλους παρόχους βίντεο μία από τις προτεραιότητές τους, και όταν αποκλείεται, συνήθως τα πράγματα πηγαίνουν πάλι πολύ γρήγορα.

Η κατώτατη γραμμή

Δεν έχει σημασία αν ζείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο ή περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας στο εξωτερικό. Το VPN είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να έχετε στο οπλοστάσιό σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε ανώνυμοι στο διαδίκτυο, να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια τις υπηρεσίες κοινής χρήσης αρχείων και να σας βοηθήσουν να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες της βρετανικής τηλεόρασης.

Όποιοι και αν είναι οι στόχοι σας, οποιοσδήποτε πάροχος αυτής της λίστας με τα καλύτερα VPN για το Ηνωμένο Βασίλειο θα κάνει μια εξαιρετική επιλογή και θα σας εξυπηρετήσει πολύ καλά.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης:
 • Λάβετε μια διεύθυνση IP στο ΗΒ σε 5 εύκολα βήματα
 • Τι να κάνετε εάν το VPN του iPlayer του BBC δεν λειτουργεί
 • Τα VPN είναι νόμιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me