Τα καλύτερα VPN για το Netflix

Τα καλύτερα VPN για το Netflix


Οι περισσότεροι από εμάς πιθανώς ήδη γνωρίζουμε ότι το Netflix US δεν είναι το ίδιο με το Netflix UK δεν είναι το ίδιο με το Netflix Canada.

Μου αρέσει να έχω πρόσβαση σε όλα. Και, παρά τη δημοφιλή πεποίθηση, ένα VPN εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό.

Τούτου λεχθέντος, δεν θα κάνει κανένα VPN. Αυτές τις μέρες, δυστυχώς, το Netflix αποκλείει τους περισσότερους παρόχους.

Για να εξοικονομήσετε χρόνο και απογοήτευση για να βρείτε το καλύτερο VPN για το Netflix, απλώς συνεχίστε να διαβάζετε. Οι υπηρεσίες που λειτουργούν και πολλές που δεν αναφέρονται λίγο πιο κάτω.

Είμαι λίγο εθισμένος στο Netflix. Και, επειδή τα VPN είναι αυτά που κάνω, είναι εύκολο για μένα να μείνω ενημερωμένος για αυτές τις πληροφορίες. Γιατί λοιπόν να μην μοιραστείτε τη χαρά.

Contents

Επισκόπηση των καλύτερων VPN για το Netflix

Σε περίπτωση που το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι τα ονόματα των VPN που δεν έχουν αποκλειστεί αυτήν τη στιγμή από το Netflix, επιτρέψτε μου να τα συνοψίσω γρήγορα εδώ.

Υπάρχουν, φυσικά, πολύ περισσότερες πληροφορίες αργότερα για κάθε πάροχο και γιατί είναι καλές επιλογές για τη ροή του Netflix. Αλλά, μερικές φορές, ο χρόνος είναι χρήμα και αρκετά δίκαιος.

 1. NordVPN

  Καλύτερο VPN για το Netflix. Λειτουργεί πολύ αξιόπιστα με κάθε μεγάλη βιβλιοθήκη Netflix. Εξαιρετικά γρήγοροι διακομιστές για ροή υψηλής ευκρίνειας. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

 2. Surfshark

  Σούπερ γρήγοροι διακομιστές. Καταργήστε τον αποκλεισμό κάθε καταλόγου Netflix. Μόνο πάροχος που επιτρέπει απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις. Φθηνό και εξαιρετική τιμή.

 3. CyberGhost

  Εξειδικευμένοι διακομιστές βελτιστοποιημένοι για Netflix ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και Γαλλία. Η κορυφαία εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών στον κλάδο. Μια άλλη εξαιρετική επιλογή για αξία.

 4. ExpressVPN

  Μεγάλο δίκτυο με αξιόπιστη πρόσβαση στο Netflix. Εξαιρετική απόδοση διακομιστή. Χρήσιμη και πεπειραμένη υποστήριξη πελατών συνομιλίας 24/7.

 5. VyprVPN

  Εξαιρετική απόδοση για ροή χωρίς προβλήματα. Εξυπηρετικό προσωπικό υποστήριξης. Γρήγορη επιδιόρθωση τυχόν διακομιστών που έχουν αποκλειστεί από το Netflix.

Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix με ένα VPN

Η ροή του Netflix μέσω VPN είναι εκπληκτικά εύκολη όταν έχετε τη σωστή υπηρεσία, αυτή που δεν βρίσκεται επί του παρόντος στη λίστα αποκλεισμένων VPN του Netflix. Να τι πρέπει να κάνετε.

 1. Επιλέξτε ένα καλό VPN Netflix

  Το πρώτο βήμα είναι, φυσικά, να έχετε πρόσβαση σε ένα VPN που λειτουργεί με το Netflix. Έχω ήδη αναφέρει αυτούς τους παρόχους ακριβώς παραπάνω, αλλά για λόγους πληρότητας είναι:

  • NordVPN
  • Surfshark
  • CyberGhost
  • ExpressVPN
  • VyprVPN

  Όλα αυτά τα VPN έχουν τουλάχιστον εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών – και το CyberGhost’s διαρκεί ακόμη περισσότερο στις 45 ημέρες – οπότε έχετε αρκετό χρόνο για να τα δοκιμάσετε δωρεάν για να βεβαιωθείτε ότι είναι αυτό που ψάχνετε..

 2. Ρυθμίστε την εφαρμογή VPN

  Μόλις έχετε πρόσβαση σε ένα Netflix VPN, το δεύτερο βήμα είναι να κάνετε λήψη και εγκατάσταση του προγράμματος-πελάτη.

  Κάθε πάροχος διαθέτει μια ενότητα εφαρμογών VPN στον ιστότοπό του – συνήθως προσβάσιμο από το κύριο μενού – όπου θα βρείτε λογισμικό για όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές και λειτουργικά συστήματα.

  Η λίστα θα περιλαμβάνει πάντα Windows, macOS, iOS και Android. Όμως, πολλά VPN προσφέρουν επίσης εφαρμογές για άλλες συμβατές συσκευές Netflix, όπως Smart TV, διάφορα τηλεοπτικά κιβώτια και το Amazon’s Fire TV.

  Και οι πέντε πάροχοι που παραθέτω εδώ προσφέρουν επίσης υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας σε περίπτωση που χρειάζεστε λίγη βοήθεια για να ρυθμίσετε.

 3. Επιλέξτε και συνδεθείτε σε διακομιστή VPN

  Με την εφαρμογή VPN εγκατεστημένη στη συσκευή σας, ενεργοποιήστε την και επιλέξτε τον διακομιστή στον οποίο θέλετε να συνδεθείτε.

  Η χώρα του διακομιστή πρέπει να ταιριάζει με τη βιβλιοθήκη Netflix στην οποία θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση. Με άλλα λόγια, για το Netflix US, επιλέξτε έναν διακομιστή ΗΠΑ. Για το Netflix UK, επιλέξτε ένα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

  Ορισμένοι πάροχοι, όπως το CyberGhost, διαθέτουν εξειδικευμένους διακομιστές Netflix. Εάν είναι διαθέσιμα, χρησιμοποιήστε τα.

  Μόλις επιλέξετε έναν διακομιστή, συνδεθείτε στο VPN.

 4. Παρακολουθήστε τα αγαπημένα σας στο Netflix

  Τέλος, ξεκινήστε το Netflix – είτε σε πρόγραμμα περιήγησης είτε μέσω ειδικής εφαρμογής – επιλέξτε κάτι για να το παρακολουθήσετε, να καθίσετε και να απολαύσετε.

  NordVPN κατάργηση αποκλεισμού Netflix

  Το Netflix θα πρέπει να λειτουργεί όπως συμβαίνει όταν δεν χρησιμοποιείτε VPN, με μια εξαίρεση να έχετε πλέον πρόσβαση σε διαφορετική βιβλιοθήκη εκπομπών από την τρέχουσα τοποθεσία σας.

Πώς να επιλέξετε ένα VPN για το Netflix

Κάθε φορά που αναζητάτε ένα VPN για ροή του Netflix, για να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία, η υπηρεσία θα πρέπει να επιλέξει όλα τα ακόλουθα πλαίσια:

 1. Το VPN δεν αποκλείστηκε από το Netflix

  Αν και αυτό είναι πιθανώς προφανές, θα το πω ούτως ή άλλως – κυρίως επειδή δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται.

  Από τις αρχές του 2016, το Netflix έχει διαθέσει τεράστιους πόρους για τον εντοπισμό και τη διακοπή των συνδέσεων VPN. Οι περισσότεροι πάροχοι έχουν σταματήσει να τους πολεμούν ή δεν διαφημίζουν δημόσια τις δυνατότητές τους στο Netflix για να αποφύγουν την προσοχή.

  Για να βρείτε ένα VPN που λειτουργεί, θα πρέπει να κάνετε κάποια αναζήτηση. Μπορείτε επίσης να πάτε με μία από τις υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτήν τη σελίδα – επαληθεύονται ως εντάξει και πάντα ενημερωμένες.

 2. Διακομιστές VPN στη χώρα που θέλετε να ξεκλειδώσετε

  Το VPN που επιλέγετε πρέπει να διαθέτει διακομιστές στη χώρα στην οποία η βιβλιοθήκη Netflix θέλετε να έχετε πρόσβαση. Εάν πρόκειται να παρακολουθήσετε το Netflix Canada, το VPN σας χρειάζεται καναδικούς διακομιστές κ.λπ..

  Οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε να μεταδώσουμε ροή στο Netflix US, καθώς διαθέτει την πιο εκτεταμένη βιβλιοθήκη. Εάν είστε εσείς, δεν θα χρειαστεί να κοιτάξετε πολύ σκληρά – κάθε μισός-αξιοπρεπής πάροχος θα έχει διακομιστές εκεί.

  Ωστόσο, εάν είστε το Netflix Ιαπωνία που ακολουθείτε, αυτό το VPN διαθέτει ιαπωνικούς διακομιστές δεν θα πρέπει να είναι δεδομένο.

 3. Γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση

  Η απλή σύνδεση στο Netflix δεν θα αποφέρει πολύ καλό εάν η σύνδεση VPN είναι πολύ αργή για να παρακολουθήσετε τίποτα. Ένα γρήγορο VPN με μηδενικά όρια δεδομένων είναι απαραίτητο.

  Είναι ο μόνος τρόπος για να λαμβάνετε υψηλή ροή χωρίς να εμφανίζεται η ενοχλητική οθόνη αποθήκευσης κάθε 30 δευτερόλεπτα.

 4. Πολλαπλή ταυτόχρονη σύνδεση

  Εάν δεν πρόκειται να είστε ο μόνος που χρησιμοποιεί το VPN για να παρακολουθήσετε το Netflix, χρειάζεστε έναν πάροχο που σας επιτρέπει να συνδέσετε πολλές συσκευές ταυτόχρονα.

  Με αυτόν τον τρόπο, όλοι στο σπίτι – ή οπουδήποτε στον κόσμο που βρίσκονται σήμερα – μπορούν να παρακολουθήσουν αυτό που θέλουν, όταν θέλουν, χωρίς να διακόψουν κανέναν άλλο.

 5. Εξαιρετική υποστήριξη πελατών

  Ανεξάρτητα από το πόσο τεχνολογικά καταλαβαίνουμε, όλοι χρειαζόμαστε λίγη βοήθεια. Τα προβλήματα μπορεί να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή και η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7 είναι απαραίτητη.

  Εμπιστέψου με. Λίγα πράγματα είναι πιο απογοητευτικά από μια αγαπημένη εκπομπή του Netflix που κάνει buffering ατελείωτα και πρέπει να περιμένει 24 ώρες για να ανταποκριθεί η ομάδα υποστήριξης του παρόχου VPN.

Οποιοδήποτε VPN προτείνω ως καλή επιλογή για το Netflix θα ικανοποιεί πάντα όλα τα παραπάνω πέντε σημεία.

Πώς μπορώ να βρω VPN για το Netflix

Για να θεωρήσετε ένα VPN ως καλή επιλογή για το Netflix, πρέπει πρώτα να πληροί τα πέντε σημεία που ανέφερα παραπάνω. Εάν δεν το κάνει, βγαίνει αυτόματα.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώ κάθε πάροχο για να προσπαθήσω να αποκτήσω πρόσβαση στο Netflix σε οκτώ δημοφιλή: ΗΠΑ, ΗΒ, Αυστραλία, Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιαπωνία και Ολλανδία.

Εάν ένα VPN δεν διαθέτει αποκλειστικό διακομιστή ροής για μια συγκεκριμένη τοποθεσία, επιλέγω αντ ‘αυτού έναν τυχαίο διακομιστή στη χώρα. Όσο λιγότερες προσπάθειες χρειάζεται για να βρει ένα που ξεμπλοκάρει το Netflix, τόσο το καλύτερο.

Τα καλύτερα VPN για το Netflix

Από τα δεκάδες VPN που δοκιμάζω τακτικά, τα πέντε παρακάτω είναι τα τρέχοντα καλύτερα VPN για το Netflix.

1. NordVPN

Λογότυπο NordVPN

Οι κατάλογοι Netflix επιβεβαιώθηκαν ότι λειτουργούν: ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιαπωνία, Ολλανδία

Το NordVPN καταργεί τον αποκλεισμό του Netflix όπως είναι το 2014 – πολύ πριν από την απαγόρευση του VPN. Ήμουν σε θέση να βρω έναν διακομιστή που λειτουργεί στην πρώτη δοκιμή σε καθεμία από τις οκτώ χώρες που δοκίμασα.

Με 80 τοποθεσίες σε 58 χώρες, το NordVPN διαθέτει σημαντικό δίκτυο διακομιστών. Με άλλα λόγια, μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε βιβλιοθήκη Netflix που θέλετε.

Οι ταχύτητες διακομιστή είναι εξαιρετικές. Με μέσο όρο 69,1 Mbps σε όλες τις δοκιμασμένες τοποθεσίες, η ροή ακόμη και της ποιότητας Ultra HD του Netflix δεν αποτελεί πρόβλημα.

Το NordVPN επιτρέπει έως και έξι συνδεδεμένες συσκευές ταυτόχρονα. Ο πελάτης τους υποστηρίζει Windows, macOS, Android, iOS και Linux και συνοδεύεται από επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για Chrome και Firefox (οι δύο τελευταίοι καταργούν τον αποκλεισμό του Netflix).

Προσφέροντας εξαιρετική αξία – ειδικά αν επωφεληθείτε από τις βαθιές εκπτώσεις τους – όλες οι συνδρομές NordVPN συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για λίγη επιπλέον σιγουριά.

Στη συνέχεια, υπάρχει η φιλική υποστήριξη πελατών του NordVPN, διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο μέσω ζωντανής συνομιλίας ή email, κάτι που είναι πολύ χαρούμενο να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε και να τρέξετε με το Netflix – ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για.

Πλεονεκτήματα
 • Εξαιρετική προστασία της ιδιωτικής ζωής με μηδενική καταγραφή
 • Μεγάλο (και συνεχώς αναπτυσσόμενο) δίκτυο διακομιστών
 • Καλή απόδοση σύνδεσης
 • Εξειδικευμένοι διακομιστές (συμπεριλαμβανομένων διπλού VPN, συγκαλυμμένου και Tor over VPN)
 • Καθαρός, εύχρηστος πελάτης
 • Λειτουργεί με το Netflix και τις περισσότερες άλλες υπηρεσίες ροής
 • Επιτρέπει Torrenting και P2P
 • Προσφέρει αποκλειστικές διευθύνσεις IP
Μειονεκτήματα
 • Δεν υπάρχει δυνατότητα διάσπασης σήραγγας
 • Λίγο ακριβό σε βραχυπρόθεσμα σχέδια

2. Surfshark

Λογότυπο Surfshark

Οι κατάλογοι Netflix επιβεβαιώθηκαν ότι λειτουργούν: ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιαπωνία, Ολλανδία

Η πρώτη θέση για το καλύτερο VPN για το Netflix είναι το Surfshark. Αποσυνδέει την υπηρεσία ροής, όπως και το NordVPN, αλλά καταλήγει στη δεύτερη θέση μόνο λόγω μιας ελαφρώς μικρότερης λίστας διακομιστών.

Το Surfshark προσφέρει επί του παρόντος περισσότερους από 1040 διακομιστές σε 63 χώρες. Ωστόσο, κάθε τοποθεσία με βιβλιοθήκη Netflix που αξίζει να έχετε πρόσβαση είναι διαθέσιμη.

Η απόδοση είναι πολύ καλύτερη από ό, τι απαιτείται για ροή υψηλής ευκρίνειας, με μέση ταχύτητα 64,3 Mbps και στις οκτώ τοποθεσίες που δοκίμασα.

Ένα πράγμα που ξεχωρίζει το Surfshark από κάθε άλλο Netflix VPN είναι ότι επιτρέπει απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις. Ακόμα κι αν έχετε μια οικογένεια 12 ετών, όλοι μπορούν να κάνουν το δικό τους πράγμα ταυτόχρονα.

Όπως περιγράφεται λεπτομερώς στην κριτική μου στο Surfshark, το λογισμικό του πελάτη είναι καθαρό και νεκρό απλό στη χρήση. Όλες οι συνδρομές συνοδεύονται επίσης από μια μακρά πολιτική πλήρους επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Το καλύτερο από όλα, με τις τρέχουσες προσφορές της Surfshark, το κόστος υπηρεσίας ανά μήνα φτάνει περίπου το ένα πέμπτο του φθηνότερου πακέτου Netflix. Είναι ο φθηνότερος πάροχος σε αυτήν τη λίστα και η καλύτερη τιμή.

Πλεονεκτήματα
 • Εξαιρετική προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας χωρίς καταγραφή
 • Εξαιρετική απόδοση διακομιστή
 • Κατάργηση αποκλεισμού Netflix, BBC και πολλών άλλων
 • Εύκολο στη χρήση πελάτη
 • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Υποστήριξη Torrenting
 • Φτηνός
Μειονεκτήματα
 • Ασυνεπής ταχύτητα σε μερικές τοποθεσίες
 • Αρκετά αργή υποστήριξη πελατών

3. CyberGhost

Λογότυπο CyberGhost

Οι κατάλογοι Netflix επιβεβαιώθηκαν ότι λειτουργούν: ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία

Ορισμένα VPN αντιμετωπίζουν την πρόσβαση στο Netflix ως ρίψη. Όχι οι καλοί λαοί στο CyberGhost. Καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να διατηρήσουν το χαρακτηριστικό μπροστά και στο κέντρο.

Η λίστα διακομιστών του CyberGhost περιλαμβάνει 90 χώρες και διαθέτει ειδικούς διακομιστές βελτιστοποιημένους από το Netflix από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και τη Γαλλία. Και οι τέσσερις επισημαίνονται σαφώς στον πελάτη.

Η απόδοση της σύνδεσης δεν είναι καν ζήτημα. Το CyberGhost είναι ένας από τους ταχύτερους παρόχους VPN με ταχύτητες λήψης έως και 103,1 Mbps – σημαντικά καλύτερες από τις προτάσεις του Netflix.

Οι επτά ταυτόχρονες συνδέσεις που επιτρέπει το CyberGhost σημαίνει ότι μπορείτε να αξιοποιήσετε πλήρως το όριο ροής του Netflix σε τέσσερις οθόνες ταυτόχρονα – το όριο του πιο ακριβού προγράμματος συνδρομής.

Και για σιγουριά, το CyberGhost σας δίνει 45 ολόκληρες ημέρες για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων – που ισχύει και για όλες τις πωλήσεις και τις προσφορές τους. Είναι η μεγαλύτερη εγγύηση οποιουδήποτε παρόχου VPN και δείχνει πόσο σταθερά πιστεύει η εταιρεία στην ποιότητα των υπηρεσιών τους.

Πλεονεκτήματα
 • Μηδενική καταγραφή για μέγιστο απόρρητο
 • Εξαιρετική διανομή διακομιστών με περισσότερους από 7100 διακομιστές σε 90 χώρες
 • Πολύ γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης
 • Συνεργάζεται με το Netflix των ΗΠΑ και το BBC iPlayer
 • Επιτρέπει το P2P torrent
 • Μεγάλη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών
Μειονεκτήματα
 • Μητρική εταιρεία με αμφισβητήσιμη φήμη
 • Σύγχυση μη αυτόματης εγκατάστασης OpenVPN
 • Δεν λειτουργεί από την Κίνα

4. ExpressVPN

Λογότυπο ExpressVPN

Οι κατάλογοι Netflix επιβεβαιώθηκαν ότι λειτουργούν: ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιαπωνία, Ολλανδία

Αν και δεν ήταν πάντα στην πρώτη προσπάθεια, δεν είχα προβλήματα να βρω διακομιστές ExpressVPN που καταργούν τον αποκλεισμό του Netflix σε οποιαδήποτε από τις τοποθεσίες που έχω δοκιμάσει, καθιστώντας αυτόν τον πάροχο μια άλλη εξαιρετική επιλογή.

Με το εντυπωσιακό δίκτυο της ExpressVPN 151 τοποθεσιών σε 95 χώρες, παρακολουθείτε παραστάσεις από σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο.

Οι διακομιστές είναι σταθερά γρήγοροι και σας επιτρέπουν να κάνετε ροή σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας, χωρίς καν να υποδηλώνετε μια οθόνη αποθήκευσης.

Αν και το ExpressVPN επιτρέπει μόνο τρεις ταυτόχρονες συνδέσεις, για τη συντριπτική πλειοψηφία μας, αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό – αν χρειάζεστε περισσότερα, όλα τα άλλα VPN σε αυτήν τη σελίδα έχουν τουλάχιστον πέντε.

Στην κριτική μου στο ExpressVPN, αποκαλώ την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών στην επιχείρηση και είναι αλήθεια. Εάν ποτέ δεν μπορείτε να ξεκινήσετε το Netflix, φροντίστε να επικοινωνήσετε. Θα σας πουν ακριβώς τους διακομιστές που θα χρησιμοποιήσετε.

Και, επειδή το ExpressVPN είναι λίγο ακριβό (αν και έρχεται με μια πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών), σίγουρα επωφεληθείτε από ένα από τα εκπτωτικά κουπόνια τους.

Πλεονεκτήματα
 • Ένας πλούσιος και διαισθητικός πελάτης χαρακτηριστικών
 • Ισχυρή τεχνολογία back-end
 • Πολλοί διακομιστές και τοποθεσίες διακομιστή
 • Γρήγορες και σταθερές ταχύτητες σύνδεσης
 • Λειτουργεί με το Netflix των ΗΠΑ
 • Κορυφαία υποστήριξη πελατών
Μειονεκτήματα
 • Κάποια συγκεντρωτική καταγραφή
 • Όχι το φθηνότερο

5. VyprVPN

Λογότυπο VyprVPN

Οι κατάλογοι Netflix επιβεβαιώθηκαν ότι λειτουργούν: ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Καναδάς, Γερμανία, Ιαπωνία

Σε αντίθεση με όλους τους άλλους παρόχους που αναφέρονται εδώ, το VyprVPN εκτελεί όλο το δικό του υλικό. Αυτό καθιστά την επιδιόρθωση των προσβάσεων σε οποιαδήποτε βιβλιοθήκη Netflix που υποστηρίζει πολύ πιο εύκολη εάν είναι ποτέ αποκλεισμένη.

Με διακομιστές σε 64 χώρες, το δίκτυο του VyprVPN βρίσκεται ακριβώς εκεί ως προς το μέγεθος και θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε σε όλες τις δημοφιλείς τοποθεσίες.

Η ταχύτητα του διακομιστή δεν είναι επίσης ανησυχητική, με μέση απόδοση λήψης 47,1 Mbps – σχεδόν διπλάσια από αυτήν που απαιτείται για ροή 4K.

Όπως αναλύεται στην αναθεώρηση του VyprVPN, η εταιρεία προσφέρει δύο προγράμματα συνδρομής και, ανάλογα με το ποια επιλογή επιλέγετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε τρεις είτε πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις.

Όπως όλοι οι κορυφαίοι πάροχοι, το VyprVPN σας προσφέρει 30 ολόκληρες ημέρες για να δοκιμάσετε την υπηρεσία τους – μια εγγύηση που δεν συνοδεύεται.

Και, το νέο τμήμα υποστήριξης πελατών της VyprVPN θα είναι επίσης πολύ χαρούμενη βοήθεια σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε προβλήματα με την εκτέλεση του Netflix.

Πλεονεκτήματα
 • Δεν επαληθεύτηκε καμία καταγραφή για απόλυτο απόρρητο
 • Εξαιρετική επιλογή πρωτοκόλλων και ρυθμίσεων κρυπτογράφησης
 • Εκατοντάδες διακομιστές με μεγάλη ποικιλία τοποθεσιών
 • Διαισθητικό, εύκολο στη χρήση πελάτη πολλαπλών πλατφορμών
 • Κατάργηση αποκλεισμού Netflix, BBC iPlayer και άλλων
 • Επιτρέπει την κυκλοφορία P2P και torrent
 • Φιλοξενεί διακομιστές (χωρίς τρίτους)
Μειονεκτήματα
 • Κανένας τρόπος να πληρώσετε ανώνυμα
 • Η αποκάλυψη VPN δεν είναι διαθέσιμη στο Βασικό πρόγραμμα

Ποια VPN δεν μπορούν να καταργήσουν τον αποκλεισμό του Netflix

Η συντριπτική πλειονότητα των παρόχων, δυστυχώς, δεν είναι καλή επιλογή για παρακολούθηση του Netflix. Αυτές τις μέρες, μόνο τα καλύτερα VPN θα κάνουν.

Ορισμένα VPN αποκλείονται εντελώς, ενώ άλλα θα σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση μόνο σε μία ή δύο χώρες (και ποτέ στο American Netflix). Η μόνη εξαίρεση είναι το IPVanish, το οποίο είναι προς τα πίσω και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το Netflix US αλλά απολύτως τίποτα άλλο.

Πολλοί πάροχοι είναι επίσης πολύ αργοί για ροή με οποιαδήποτε λογική ποιότητα.

Επομένως, εάν είναι μια καλή εμπειρία Netflix μέσω VPN που αναζητάτε, με βάση τα πιο πρόσφατα δεδομένα μου, προτείνω να αποφύγετε τις ακόλουθες υπηρεσίες.

AstrillAvast SecurelineBetternet
CactusVPNCelo VPNF-Secure Freedome
Κρύψε μεHideMyAss!Χόλα
Hotspot ShieldHoxx VPNIPVanish
ΚισσόςiVPNΌπερα VPN
Ιδιωτική πρόσβαση στο ΔιαδίκτυοΙδιωτική σήραγγαSecureVPN
ΕπιτάχυνσηTunnelBearTurbo VPN
VPN 360Απεριόριστο VPNVPN.ac
ZenMate

Γιατί το Netflix αποκλείει VPN

Ο λόγος για τον οποίο το Netflix προσπαθεί να μας κάνει τόσο δύσκολο να έχουμε πρόσβαση στην υπηρεσία τους με ένα VPN είναι απλός – άδεια. Οι όροι παροχής υπηρεσιών του Netflix λένε κάπως έμμεσα στην ενότητα 4.3:

Μπορείτε να προβάλετε το περιεχόμενο Netflix κυρίως στη χώρα στην οποία έχετε δημιουργήσει τον λογαριασμό σας και μόνο σε γεωγραφικές τοποθεσίες όπου προσφέρουμε την υπηρεσία μας και έχετε λάβει άδεια για τέτοιο περιεχόμενο. Το περιεχόμενο που μπορεί να είναι διαθέσιμο για παρακολούθηση διαφέρει ανάλογα με τη γεωγραφική τοποθεσία και θα αλλάζει από καιρό σε καιρό.

Ο κατάλογος εκπομπών του Netflix υπόκειται σε μερικές από τις πιο περίπλοκες συμφωνίες δικαιωμάτων ροής που μπορείτε να φανταστείτε. Ορισμένες εκπομπές διαθέτουν άδεια μόνο για λίγες από τις 190 περίπου χώρες στις οποίες είναι διαθέσιμο το Netflix.

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το υπέροχο ντοκιμαντέρ του BBC Blue Planet 2. Η εκπομπή είναι στο Netflix, αλλά μόνο στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά. Στην πλειονότητα της Ασίας, για παράδειγμα, τα δικαιώματα ανήκουν στον κινεζικό γίγαντα ροής Tencent.

Η διαφορά σε αυτό που μπορείτε να παρακολουθήσετε σε διάφορα μέρη του κόσμου είναι τόσο μεγάλη που ενέπνευσε ακόμη και έναν ανεπίσημο ιστότοπο καταλόγου Netflix – έναν φανταστικό πόρο, παρεμπιπτόντως – για να σας επιτρέψει να βρείτε ποια χώρα μεταδίδει το περιεχόμενο.

Με την πίεση των κατόχων πνευματικών δικαιωμάτων στο ποιος ήταν σαφές πόσο εύκολο ήταν να έχεις πρόσβαση στις διαφορετικές βιβλιοθήκες, το Netflix έπρεπε να πάρει σοβαρά τον εντοπισμό και τον αποκλεισμό VPN. Και τον Ιανουάριο του 2016, το έκαναν.

Όμως, παρά τα καλύτερα αποτελέσματά τους, οπλισμένα με το σωστό VPN, δεν μας εμποδίζει.

Τι να κάνετε εάν το Netflix αποκλείσει το VPN σας

Εάν προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για ροή του Netflix από άλλο μέρος του κόσμου και δείτε το φοβερό σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης m7111-5059 (μερικές φορές εμφανίζεται επίσης ως m7111-1331-5059), το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να μην χάσετε την ελπίδα.

Αυτές τις μέρες, εμφανίζεται το μήνυμα “Ωχ, κάτι πήγε στραβά …” με τα περισσότερα VPN. Εδώ είναι όταν προσπάθησα να χρησιμοποιήσω το Netflix με ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix US κατά τη χρήση PIA

Ένα από τα δύο πράγματα μπορεί να σας βοηθήσει να καταργήσετε τον αποκλεισμό του Netflix.

 1. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το σωστό VPN. Κάθε πάροχος που αναφέρεται σε αυτήν τη σελίδα κάνει εξαιρετική δουλειά παραμένοντας ένα βήμα μπροστά από την απαγόρευση του Netflix VPN και επιδιορθώνοντας γρήγορα προβλήματα όταν εμφανιστούν.
 2. Εάν χρησιμοποιείτε ένα VPN που θα πρέπει να μεταδίδει το Netflix σε ροή αλλά εξακολουθεί να είναι αποκλεισμένο, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών του VPN. Θα σας δώσουν έναν ακριβή διακομιστή για να συνδεθείτε.

Αυτό είναι όλο. Για να λειτουργήσει το Netflix με ένα VPN, χρησιμοποιήστε τη σωστή υπηρεσία και χρησιμοποιήστε τον σωστό διακομιστή.

Αν και κανένα VPN δεν εγγυάται ποτέ την πρόσβαση στο Netflix, πολλοί το υποστηρίζουν ανεπίσημα και θα κάνουν ό, τι μπορούν για να σας βοηθήσουν να επιλύσετε το σφάλμα “Φαίνεται ότι χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα αποκλεισμού ή διακομιστή μεσολάβησης”.

Η παραπάνω δήλωση πηγαίνει διπλά για τους παρόχους που αναφέρονται σε αυτήν τη σελίδα. Εάν υπάρχει τρόπος να διορθώσετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώσουν σχετικά.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν VPN για το Netflix

Θεωρητικά, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν VPN για ροή του Netflix. Στην πράξη, η απάντηση είναι σχεδόν πάντα όχι.

Δεν θα βρείτε ποτέ ένα δωρεάν VPN που μπορεί να συνδεθεί στο Netflix. Είναι απλώς ότι καμία δωρεάν υπηρεσία δεν θα είναι αρκετά αξιόπιστη ώστε να την αξίζει.

Παραβλέποντας τυχόν απόρρητο και κίνδυνο ασφάλειας παρέχονται δωρεάν VPN – εκ των οποίων υπάρχουν πολλά – μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε όρια δεδομένων, περιορισμούς ταχύτητας και πολλά άλλα ζητήματα που καθιστούν αδύνατη την παρακολούθηση του Netflix.

Όσον αφορά το Netflix, ένα δωρεάν VPN, δυστυχώς, σας δίνει αυτό που έχετε πληρώσει και αυτό δεν είναι τίποτα.

Απαιτήσεις ταχύτητας VPN για παρακολούθηση Netflix

Ένα χαρακτηριστικό που ανέφερα ως απαραίτητο κατά την επιλογή ενός VPN για το Netflix είναι εξαιρετικές ταχύτητες διακομιστή.

Για να αναλύσουμε λίγο περισσότερο, ακολουθούν οι ταχύτητες σύνδεσης στο Διαδίκτυο που προτείνει η Netflix για τις διαφορετικές επιλογές ποιότητας βίντεο. Κάθε VPN που επιλέγετε πρέπει να μπορεί να χτυπήσει αυτούς τους αριθμούς.

 • 25,0 Mbps: Ultra HD
 • 5,0 Mbps: HD (720p ή 1080p)
 • 3,0 Mbps: SD (480p)
 • 1,5 Mbps: Λιγότερο από την ποιότητα SD
 • 0,5 Mbps: Απαιτείται καθόλου εργασία

Όλοι οι πάροχοι που αναφέρονται σε αυτήν τη σελίδα έκαναν επίσης την ταχύτερη λίστα VPN μου, επομένως η απόδοση δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα με κανέναν από αυτούς.

Ωστόσο, αν θέλετε να δοκιμάσετε πόσο γρήγορη είναι η σύνδεσή σας με τους διακομιστές του Netflix, συνδεθείτε στον διακομιστή VPN που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και μεταβείτε στο Fast.com.

Είναι ένας ιστότοπος που διευθύνεται από το Netflix, οπότε όποια ταχύτητα και αν βλέπετε εκεί θα ταιριάζει με την απόδοση που θα έχετε ενώ παρακολουθείτε.

Εάν οι αριθμοί είναι χαμηλοί – κάτι που θα μπορούσε να συμβεί λόγω προσωρινής μεγάλης φόρτωσης διακομιστή ή συμφόρησης δικτύου – επιλέξτε έναν διαφορετικό διακομιστή VPN, ιδανικά έναν όσο το δυνατόν πιο κοντά στις φυσικές σας τοποθεσίες. Η επικοινωνία με την υποστήριξη πελατών του VPN είναι επίσης πάντα μια επιλογή.

Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix των ΗΠΑ σε άλλη χώρα

Μέχρι στιγμής, η πιο δημοφιλής βιβλιοθήκη Netflix είναι αυτή των ΗΠΑ. Ο αριθμός του διαθέσιμου περιεχομένου δεν υπάρχει καθόλου. Δεν προκαλεί έκπληξη λοιπόν ότι, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται οι άνθρωποι, η πρόσβαση στο Netflix USA είναι αυτό που επιδιώκουν.

Και, αν προσπαθείτε να παρακολουθήσετε αμερικανικό Netflix από την Αυστραλία, την Ιρλανδία ή τη Νότια Αφρική, η διαδικασία είναι σχεδόν ίδια – πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να αλλάξετε την περιοχή του Netflix.

Με το σωστό VPN που είναι εγκατεστημένο στη συσκευή σας, απλώς συνδεθείτε σε έναν διακομιστή με έδρα τις ΗΠΑ, ενεργοποιήστε το Netflix, επιλέξτε την εκπομπή σας και πραγματοποιήστε ροή. Οποιοσδήποτε από τους παρόχους που αναφέρονται σε αυτήν τη σελίδα είναι εξαιρετικές επιλογές για το σκοπό αυτό.

συμπέρασμα

Αν και το Netflix εργάζεται σκληρά για να εντοπίσει και να αποκλείσει την πρόσβαση VPN στην υπηρεσία τους – και έχει ακόμη βρει επιτυχία – απέχει πολύ από την αποστολή που έχει ολοκληρωθεί.

Ναι, τα περισσότερα VPN δεν λειτουργούν πλέον με το Netflix. Όμως, πολλοί εξακολουθούν να το κάνουν.

Εφόσον χρησιμοποιείτε τη σωστή, θα πρέπει να έχετε λίγο πρόβλημα να ξεκλειδώσετε και να συνεχίσετε τη ροή της αγαπημένης σας εκπομπής – ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε και ποια βιβλιοθήκη Netflix που εμφανίζεται είναι μέρος.

Και οποιοσδήποτε από τους παρόχους που καλύπτω σε αυτήν τη σελίδα θα κάνει τη δουλειά όμορφα.

Εγγραφείτε, συνδεθείτε και ξεκινήστε τη ροή. Η χρήση ενός VPN για την απεμπλοκή του Netflix εξακολουθεί να λειτουργεί.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης:
 • Λειτουργεί το NordVPN με το Netflix?
 • Πώς να αλλάξετε την περιοχή του Netflix σε οποιαδήποτε χώρα
 • Καλύτερες συνολικές υπηρεσίες VPN
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me