Οι καλύτερες πωλήσεις VPN Black Friday και Cyber ​​Monday για το 2020

Η Black Friday και η Cyber ​​Monday είναι δύο τεράστιες μέρες για ψώνια που φθάνουν κάθε χρόνο στα τέλη Νοεμβρίου, μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών των ΗΠΑ. Παραδοσιακά, είναι μια από τις καλύτερες στιγμές για να βρείτε και να επωφεληθείτε από τις πωλήσεις σε όλα τα είδη προϊόντων μέσω του Διαδικτύου.


Οι συνδρομές VPN δεν αποτελούν εξαίρεση.

Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ημερών (μερικές φορές επεκτείνεται σε μια ολόκληρη εβδομάδα ή περισσότερο, ανάλογα με τον πάροχο), μπορείτε να λάβετε μερικές από τις καλύτερες προσφορές VPN του έτους. Αυτά είναι συνήθως πολύ καλύτερα από οποιοδήποτε από τα κανονικά κουπόνια VPN και τις πωλήσεις που βλέπετε άλλες φορές.

Μου αρέσει να εξοικονομώ χρήματα. Ως εκ τούτου, κάθε Νοέμβριο περνάω πολύ χρόνο ψάχνοντας για τις καλύτερες προσφορές VPN εκεί έξω.

Για τον εαυτό μου, αναζητώ κυρίως εκπτώσεις με παρόχους που δεν είχα ακόμη την ευκαιρία να δοκιμάσω και να παίξω. Αλλά επίσης ελέγχω σχεδόν κάθε VPN που γνωρίζω. Εάν μπορώ να λάβω συνδρομή άλλου έτους (ή περισσότερο) σε μια υπηρεσία με την οποία είμαι ευχαριστημένος με μεγάλη έκπτωση, γιατί να μην πω.

Παρακάτω αναφέρονται μερικές από τις καλύτερες πωλήσεις που κατάφερα να βρω φέτος.

Δεν θέλω να παραπλανήσω κανέναν, επομένως, δημοσιεύω μόνο προσφορές Black Friday και Cyber ​​Monday VPN για παρόχους με τους οποίους προσωπικά γνωρίζω. Αυτές είναι εταιρείες που εμπιστεύομαι και οι οποίες, κατά τη γνώμη μου, προσφέρουν ένα καλό προϊόν.

Εάν σκεφτόσασταν ήδη μία από αυτές τις υπηρεσίες, ελπίζω ότι αυτές οι προσφορές μπορούν να σας εξοικονομήσουν κέρμα. Μην περιμένετε πάρα πολύ καιρό, ή ενδέχεται να χρειαστεί να περιμένετε να κυλήσουν οι χριστουγεννιάτικες πωλήσεις VPN.

Οι προσφορές

PureVPN [Έκπτωση 73%]

Ιστοσελίδα PureVPNΤο PureVPN είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και μάλιστα καλύτερα VPN στην αγορά. Είναι ένας από τους δύο παρόχους με τους οποίους διατηρώ μια ενεργή συνδρομή ανά πάσα στιγμή.

Διαχειρίζονται διακομιστές σε 131 χώρες (βασικά οπουδήποτε θα θέλατε ποτέ να συνδεθείτε), επιτρέψτε το P2P, να σας επιτρέψει να συνδέσετε έως και πέντε συσκευές ταυτόχρονα και είναι γεμάτες με προηγμένες λειτουργίες που δεν διαθέτουν άλλοι πάροχοι, όπως κακόβουλο λογισμικό και προστασία από ιούς, IDS / IPS, διαφήμιση -μπλοκάρισμα και διάσπαση σήραγγας.

Το PureVPN κάνει επίσης εξαιρετική δουλειά για την απεμπλοκή πολλών δημοφιλών υπηρεσιών ροής, όπως το Netflix των ΗΠΑ και το BBC iPlayer, και εκτελεί δεκάδες διακομιστές που έχουν βελτιστοποιηθεί ειδικά για το σκοπό αυτό.

Ξεκινά η φετινή ειδική PureVPN Black Friday 14 Νοεμβρίου. Η ημερομηνία λήξης είναι άγνωστη.

Το promo σας επιτρέπει να παραλάβετε ένα Συνδρομή 2 ετών στην υπηρεσία τους σε ένα 73% έκπτωση, ή για 2,91 $ ανά μήνα. Έχω πάει με το PureVPN σχεδόν επτά χρόνια και απλώς δεν γίνεται φθηνότερο από αυτό. Η φετινή συμφωνία θα είναι δύσκολο να νικήσει.

CyberGhost [Έκπτωση 79%]

Ιστοσελίδα CyberGhostΤο CyberGhost είναι ένας τέλειος πάροχος VPN για την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κάπου αλλού. Στην πραγματικότητα, από την κυκλοφορία του CyberGhost 7 στα τέλη του περασμένου έτους, ήταν καλύτερα από ποτέ.

Με έδρα τη Ρουμανία, το CyberGhost έχει μια πραγματική πολιτική μη καταγραφής για μέγιστο απόρρητο. Τον τελευταίο χρόνο, το δίκτυό τους αυξήθηκε κατά 150% σε περισσότερους από 7100 διακομιστές σε 90 χώρες. Όλα δείχνουν επίσης καλή απόδοση.

Επιτρέπεται το P2P και το ξεκλείδωμα γεω-αποκλεισμένου περιεχομένου λειτουργεί σαν γοητεία. Και, σε 45 ημέρες, το CyberGhost προσφέρει τη μεγαλύτερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων από όλους τους παρόχους.

Για την πώληση Black Friday και Cyber ​​Monday 2020, το CyberGhost εκτελεί μια προσφορά όπως ποτέ άλλοτε. Προσφέρουν 79% έκπτωση πάνω σε Συνδρομή 2 ετών. Αυτό βγαίνει μόνο 2,75 $ ανά μήνα.

Η πώληση ξεκινά στις 22 Νοεμβρίου και περνά μέσα 5 Δεκεμβρίου.

NordVPN [Έκπτωση 70%]

Ιστότοπος NordVPNΤο NordVPN είναι ένα άλλο αγαπημένο VPN μου και η άλλη υπηρεσία με την οποία διατηρώ πάντα ενεργή συνδρομή.

Με βάση τον Παναμά και ακολουθώντας μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής, κανείς δεν κάνει καλύτερα την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Είναι ένα από τα ταχύτερα VPN και εκτελούν χιλιάδες διακομιστές υψηλής απόδοσης σε 58 χώρες.

Το NordVPN επιτρέπει μια γενναιόδωρη έξι ταυτόχρονες συνδέσεις, ξεκλειδώνει οποιαδήποτε υπηρεσία ροής που έχει αποκλειστεί από γεωγραφική περιοχή, δεν έχει προβλήματα με το P2P και προσφέρει έναν πελάτη πλούσιο σε χαρακτηριστικά που πιστεύω ότι είναι ένας από τους καθαρότερους και ευκολότερους στη χρήση.

Έχουν επίσης έναν τόνο δυνατοτήτων απορρήτου που προσφέρουν λίγοι άλλοι πάροχοι, όπως το διπλό VPN, το Tor over VPN και οι ασαφείς διακομιστές – οι τελευταίοι είναι ιδανικοί για πρόσβαση VPN σε μέρη όπου η χρήση είναι περιορισμένη.

Ξεκινώντας από 1 Νοεμβρίου και τρέχει μέχρι 4 Δεκεμβρίου, Το NordVPN προσφέρει ένα τεράστιο 70% έκπτωση ένα τριετής συνδρομή. Αυτό μεταφράζεται σε 3,49 $ ανά μήνα.

Αυτό το πακέτο είναι, χωρίς αμφιβολία, η καλύτερη έκπτωση που έχει προσφέρει ποτέ το NordVPN. Το όλο θέμα, φυσικά, καλύπτεται επίσης από την εξαιρετική εγγύηση επιστροφής χρημάτων της NordVPN 30 ημερών.

Surfshark [Έκπτωση 83%]

Ιστοσελίδα του SurfsharkΈνας αρκετά νέος πάροχος VPN, άρχισα να χρησιμοποιώ το Surfshark μόνο στα τέλη του περασμένου έτους. Όμως, όπως μπορείτε να δείτε από την κριτική μου, καλέστε με εντυπωσιασμένο. Άλλοι πάροχοι θα πρέπει σίγουρα να λάβουν υπόψη τους πώς να κάνουν τα πράγματα σωστά.

Με έναν καθαρό και εξαιρετικά διαισθητικό πελάτη, το Surfshark είναι μια τέλεια υπηρεσία για όσους από εμάς θέλουν να διατηρήσουν τα πράγματα απλά.

Έχουν μια ευρεία και γρήγορη παγκόσμια κάλυψη διακομιστή, υποστηρίζουν torrenting και είναι εκεί πάνω με τα καλύτερα από τα καλύτερα σχετικά με το απόρρητο (δηλαδή απολύτως μηδενική καταγραφή). Επιτρέπουν ακόμη και απεριόριστες συνδέσεις!

Για να μην ξεπεράσει να αγοράσει τους ανταγωνιστές του, το Surfshark κάνει επίσης εξαιρετική δουλειά να ξεμπλοκάρει το Netflix των ΗΠΑ, το Hulu, το BBC iPlayer και σχεδόν οποιαδήποτε άλλη δημοφιλή υπηρεσία ροής μπορείτε να σκεφτείτε.

Το Surfshark προσπαθεί επίσης να αυξήσει το μπαρ με έκπτωση με ένα τεράστιο Έκπτωση 83% έκπτωση.

Μεταξύ 12 Νοεμβρίου και 3 Δεκεμβρίου, μπορείτε να πάρετε την υπηρεσία τους για ένα απλό 1,99 $ ανά μήνα πάνω σε Συνδρομή 24 μηνών. Είναι τόσο καλή όσο έχω δει από αυτούς όλο το χρόνο.

Όπως είπα, άλλοι πάροχοι VPN καλύτερα να σημειώσουν.

VyprVPN [Έκπτωση 80%]

Ιστοσελίδα VyprVPNΤο VyprVPN γύρισε πραγματικά τα πράγματα πρόσφατα. Έγινε πιστοποιημένο VPN χωρίς καταγραφή, κυκλοφόρησαν μια εξαιρετική νέα εφαρμογή πελάτη πολλαπλών πλατφορμών και ενέτειναν τις προσπάθειές τους για να επιτρέψουν τον αποκλεισμό των πιο δημοφιλών υπηρεσιών ροής βίντεο.

Με άλλα λόγια, είναι πλέον ένας άξιος διεκδικητής – ανεξάρτητα από το τι χρειάζεται το VPN σας.

Με έδρα την Ελβετία και τη χρήση των τελευταίων τεχνολογιών, η ασφάλεια και το απόρρητο είναι κορυφαία. Το ιδιόκτητο πρωτόκολλο Chameleon του VyprVPN σημαίνει ότι η υπηρεσία λειτουργεί επίσης καλά σε χώρες όπως η Κίνα – όπου η χρήση VPN είναι.

Το πλήρως αυτόνομο δίκτυο διακομιστών του VyprVPN εκτείνεται σε 64 χώρες. Η απόδοση του διακομιστή μπορεί να διατηρήσει τη δική της και σας επιτρέπει να κατεβάζετε μεγάλα αρχεία – υποστηρίζεται το P2P – καθώς και να μεταδίδετε βίντεο υψηλής ποιότητας, όπως το Netflix και το BBC iPlayer.

Για τη Black Friday και τη Cyber ​​Monday, το VyprVPN προσφέρει ένα διετής συνδρομή σε ένα τεράστιο 80% έκπτωση σε σύγκριση με τις κανονικές τιμές – αυτό είναι μόνο 2,50 $ ανά μήνα. Η προσφορά ξεκινά από μέσα Νοεμβρίου προς την 5 Δεκεμβρίου και, φυσικά, υποστηρίζεται από την πλήρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών του VyprVPN.

ProtonVPN [Έκπτωση 40%]

Ιστότοπος ProtonVPNΕάν είναι τα απόλυτα υψηλότερα επίπεδα απορρήτου και ασφάλειας που επιδιώκετε, λίγοι άλλοι πάροχοι μπορούν να ανταποκριθούν στη δέσμευση του ProtonVPN. Στην πραγματικότητα, η εταιρεία με έδρα την Ελβετία είναι η μόνη υπηρεσία που σας επιτρέπει να εκτελείτε ένα διπλό VPN σε κάθε χώρα στη λίστα διακομιστών τους – δηλαδή 44 τοποθεσίες παγκοσμίως.

Υπάρχει, φυσικά, πολύ περισσότερα για το ProtonVPN. Ένας εύκολος στη χρήση πελάτης με χαρακτηριστικά, υποστήριξη torrenting και εξαιρετικές ταχύτητες σύνδεσης είναι μερικά από τα πράγματα που μου έκαναν κατά την κριτική μου για το ProtonVPN.

Συνήθως πολύ πιο ακριβό, μπορείτε να επιλέξετε Συνδρομή 2 ετών στο πρόγραμμα ProtonVPN Plus στο a 40% έκπτωση ή 4,00 $ ανά μήνα. Αυτή η συμφωνία Black Friday και Cyber ​​Monday συνεχίζεται 14 Νοεμβρίου και τελειώνει στις 8 Δεκεμβρίου.

Είναι πάροχος πολύ σπάνια έχει πωλήσεις. Οπότε, αν σκεφτόσασταν ποτέ να πηδήξετε με το ProtonVPN, αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία.

ExpressVPN [Έκπτωση 49%]

Ιστότοπος ExpressVPNΤο ExpressVPN είναι ένας από τους πιο γνωστούς παρόχους γύρω. Χάρη σε έναν διαισθητικά σχεδιασμένο πελάτη που διαθέτει μερικές από τις ισχυρότερες δυνατότητες ασφαλείας που θα βρείτε, είναι και οι δύο μια εξαιρετική υπηρεσία για τους αρχάριους να βρέξουν τα πόδια τους και να έχουν αρκετή ισχύ για να ικανοποιήσουν τους προχωρημένους χρήστες.

Όπως φαίνεται από τις δοκιμές ταχύτητάς μου, το ExpressVPN είναι επίσης ένας γρήγορος πάροχος. Έχουν διακομιστές σε 95 χώρες και επιτρέπεται η κοινή χρήση αρχείων BitTorrent και peer-to-peer σε όλες.

Η προσφορά Black Friday και Cyber ​​Monday, η οποία είναι η καλύτερη προσφορά του ExpressVPN εδώ και πολύ καιρό, είναι Συνδρομή 15 μηνών στο Έκπτωση 49%. Η πώληση ξεκινά στις 9 Νοεμβρίου και τελειώνει 3 Δεκεμβρίου.

HideMyAss! [Έκπτωση 48%]

Ιστοσελίδα HideMyAssHideMyAss! υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και είναι μια εξαιρετική υπηρεσία VPN παντού. Ο πραγματικός τους ισχυρισμός για τη φήμη, ωστόσο, είναι η παγκόσμια κάλυψη. Με διακομιστές σε 220 χώρες, κανείς δεν κάνει καλύτερες τοποθεσίες.

Όλοι αυτοί οι διακομιστές δεν σημαίνουν κακή απόδοση. Όπως επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματα των δοκιμών ταχύτητας του HMA, ταιριάζουν πολύ καλά.

Έχω κάποιες ανησυχίες με την πολιτική καταγραφής αυτού του HideMyAss. Είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για τον μέσο χρήστη, αλλά αν σας αρέσει η αλεξίσφαιρη προστασία του απορρήτου σας, θα πρέπει να δείτε το CyberGhost ή το NordVPN. Ωστόσο, οπουδήποτε αλλού, η προσφορά της HMA είναι ισοδύναμη με άλλους παρόχους VPN.

Από 19 Νοεμβρίου διά μέσου 30 Νοεμβρίου, μπορείτε να πάρετε ένα 3-ετή συνδρομή HMA Για Έκπτωση 48%. Αυτό είναι ένα δολάριο ανά μήνα λιγότερο από οποιαδήποτε άλλη πώληση που έχω δει από αυτά φέτος.

Αόρατο VPN περιήγησης [Έκπτωση 78%]

Αόρατος ιστότοπος VPN περιήγησηςΤο ibVPN είναι ένας μικρότερος πάροχος που εδρεύει στη Ρουμανία και προσφέρει όλες τις δυνατότητες που θα περίμενε κανείς από οποιαδήποτε κορυφαία υπηρεσία σε τιμή που λίγους ανταγωνιστές μπορούν να.

Παρέχουν μέγιστο απόρρητο χάρη στην εξαιρετική πολιτική μηδενικής καταγραφής – και το γεγονός ότι βασίζονται στη Ρουμανία – υποστήριξη κοινής χρήσης αρχείων peer-to-peer, 173 διακομιστές με καλή απόδοση σε 47 χώρες και έναν πελάτη με σχεδόν κάθε δυνατότητα στους περισσότερους από εμάς θα χρειαστεί ποτέ.

Η προώθηση του Invisible Browsing VPN είναι πολύ γενναιόδωρη 78% έκπτωση δικα τους Απόλυτο πρόγραμμα ενός έτους VPN. Είναι μια κλοπή μιας συμφωνίας που καταλήγει να κοστίζει απλώς 2,42 $ ανά μήνα (ή μόλις 0,08 $ ανά ημέρα!)

Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για μία εβδομάδα, από 27 Νοεμβρίου προς την 4 Δεκεμβρίου μεσάνυχτα Ώρα Ανατολικής Ευρώπης (UTC + 2).

IPVanish [Έκπτωση 73%]

Ιστότοπος IPVanishΤο IPVanish θεωρείται γενικά ένας από τους καλύτερους παρόχους VPN στην αγορά και τείνω να συμφωνώ.

Παρόλο που εδρεύει στις ΗΠΑ, μια αυστηρή πολιτική απαγόρευσης της καταγραφής διασφαλίζει τη διατήρηση του απορρήτου σας ανά πάσα στιγμή (δηλ. Εάν οι αρχές χτυπήσουν, το IPVanish δεν έχει καμία πληροφορία να τους δώσει).

Το IPVanish προσφέρει γρήγορες ταχύτητες σε ολόκληρο το δίκτυό τους – μια λίστα διακομιστών που εκτείνεται σε 53 χώρες και 77 τοποθεσίες. Επιτρέπεται απεριόριστη κυκλοφορία P2P και έως και δέκα συσκευές συνδεδεμένες ταυτόχρονα.

Αυτός είναι επίσης ένας πάροχος VPN που του αρέσει να συνεχίζει να καινοτομεί και να σπρώχνει το φάκελο με δυνατότητες όπως κάλυψη σύνδεσης VPN και ποδηλασία IP.

Η πώληση IPVanish Cyber ​​ξεκινά στις 11 Νοεμβρίου στις 12:01 π.μ. UTC. Τελειώνει 3 Δεκεμβρίου στις 11:59 μ.μ. UTC. Η συμφωνία είναι α Συνδρομή 1 έτους στο Έκπτωση 73% η κανονική μηνιαία τιμή, η οποία βγαίνει μόνο 3,25 $ ανά μήνα.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map