Αναθεώρηση VyprVPN

Λογότυπο VyprVPNΣκορ:
8.5 / 10


Το VyprVPN με έδρα την Ελβετία είναι ένας καθιερωμένος πάροχος VPN που πάντα επενδύει πολύ στην τεχνολογία του. Από μια επαληθευμένη πολιτική μηδενικής καταγραφής και έναν φιλικό, πλούσιο σε λειτουργίες, πελάτη πολλαπλών πλατφορμών έως εκατοντάδες γρήγορους αυτοδιαχειριζόμενους διακομιστές και υποστήριξη για πολλές δημοφιλείς υπηρεσίες ροής, το VyprVPN παρέχει σχεδόν σε κάθε μέτωπο.

Πλεονεκτήματα
 • Δεν επαληθεύτηκε καμία καταγραφή για απόλυτο απόρρητο
 • Εξαιρετική επιλογή πρωτοκόλλων και ρυθμίσεων κρυπτογράφησης
 • Εκατοντάδες διακομιστές με μεγάλη ποικιλία τοποθεσιών
 • Διαισθητικό, εύκολο στη χρήση πελάτη πολλαπλών πλατφορμών
 • Κατάργηση αποκλεισμού Netflix, BBC iPlayer και άλλων
 • Επιτρέπει την κυκλοφορία P2P και torrent
 • Φιλοξενεί διακομιστές (χωρίς τρίτους)
Μειονεκτήματα
 • Κανένας τρόπος να πληρώσετε ανώνυμα
 • Η αποκάλυψη VPN δεν είναι διαθέσιμη στο Βασικό πρόγραμμα

Το VyprVPN είναι ένας καθιερωμένος και γνωστός πάροχος που υπήρχε από το 2009. Ωστόσο, πολλοί από εμάς θα περάσαμε την υπηρεσία τους με την πάροδο των ετών για έναν απλό λόγο: κράτησαν αρχεία καταγραφής σύνδεσης.

Στο τέλος του περασμένου έτους, η VyprVPN ανακοίνωσε ότι έστρεφαν ένα νέο φύλλο. Τώρα έγιναν VPN χωρίς καταγραφή.

Ταυτόχρονα, άρχισαν επίσης να αναβαθμίζουν την υποδομή τους για να βελτιώσουν την απόδοση του διακομιστή και εισήγαγαν τις θετικές αλλαγές στην υποστήριξη των πελατών.

Και οι τρεις επιχειρήσεις ήταν μεγάλες, για να πούμε το λιγότερο, και κάτι παραπάνω από μια νέα ματιά στην προσφορά της VyprVPN.

Προς το σκοπό αυτό, σε αυτήν την κριτική VyprVPN θα ανακαλύψουμε πόσο καλά λειτουργεί η υπηρεσία, εξετάζουμε τις βασικές δυνατότητές της και, το πιο σημαντικό, αποφασίζουμε αν αξίζει να πληρώσετε.

Επισκόπηση VyprVPN

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το VyprVPN υπάρχει εδώ και πολύ καιρό – τουλάχιστον από τα βιομηχανικά πρότυπα VPN. Ιδρύθηκε το 2009 από την εταιρεία απορρήτου διαδικτύου Golden Frog.

Βρίσκεται στην Ελβετία, το VyprVPN λειτουργεί εκτός μιας πολύ φιλικής προς την προστασία της ιδιωτικής ζωής δικαιοδοσίας.

Εάν το συνδυάσετε με τη νέα πολιτική μη καταγραφής της εταιρείας και τις αναβαθμίσεις υποδομής, έχετε τη δυνατότητα για ένα ασφαλές, ιδιωτικό, VPN για όλους τους σκοπούς.

Λοιπόν, μέχρι τώρα, έχουμε ξεκινήσει μια καλή αρχή.

Χαρακτηριστικά

Όσον αφορά τις δυνατότητες, το VyprVPN προσφέρει έναν καλό συνδυασμό που το τοποθετεί ανάμεσα στους κορυφαίους παρόχους VPN στον κλάδο.

Δεν είναι τέλειο. Κανένα VPN που έχω ελέγξει δεν έχει ακόμη επιτύχει αυτό. Όμως, δεν υπάρχουν πολλοί τομείς που κάποιος θα βρει σοβαρά.

Σκοτώστε το διακόπτη

Ένας διακόπτης kill είναι ένα χαρακτηριστικό το οποίο αξίζει να εφαρμόσει το VPN και το εδώ, το VyprVPN δεν απογοητεύει. Ως επί το πλείστον.

Γιατί ως επί το πλείστον; Επειδή η δυνατότητα, ενώ είναι διαθέσιμη σε Windows, macOS και Android, είναι μια έντονη παράλειψη σε συσκευές iOS.

Όταν είναι ενεργοποιημένος ο διακόπτης kill – και σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι από προεπιλογή – διακόπτει την πρόσβαση στο Διαδίκτυο της συσκευής σε περίπτωση διακοπής της σύνδεσης VPN. Σκοπός του είναι να διασφαλίσει ότι δεν υπάρχουν τυχαία δεδομένα ή διαρροές διευθύνσεων IP όταν υπάρχει πρόβλημα δικτύου.

Στην περίπτωση του iOS, αντ ‘αυτού λαμβάνετε μια δυνατότητα αυτόματης επανασύνδεσης, η οποία θα πρέπει θεωρητικά να επαναφέρει το VPN και να λειτουργήσει εντός χιλιοστών του δευτερολέπτου εάν η σύνδεση πέσει.

Όμως, αυτό αφήνει ακόμα ένα μικρό παράθυρο για να συμβούν διαρροές, οπότε δεν είναι σωστός διακόπτης kill.

Προστασία διαρροών DNS

Το VyprVPN αποτρέπει διαρροές DNS – οι οποίες θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση των ιστότοπων που επισκέπτεστε – χρησιμοποιώντας διακομιστές DNS που κατέχουν εξ ολοκλήρου και λειτουργούν.

Αυτή η δυνατότητα είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή.

Έχετε την επιλογή να καθορίσετε τους δικούς σας διακομιστές DNS στις ρυθμίσεις πελάτη, εάν το επιθυμείτε. Όμως, στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, αυτό δεν είναι απαραίτητο.

Ρυθμίσεις DNS στον υπολογιστή-πελάτη VyprVPN

Προς καταγραφή, οι διακομιστές DNS του VyprVPN ακολουθούν την ίδια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής με τους κανονικούς τους διακομιστές. Αυτό είναι καλό πράγμα.

Χωρίς μισθωμένους διακομιστές

Πολύ λίγα VPN κατέχουν το υλικό τους. Οι περισσότεροι διακομιστές μίσθωσης από διάφορα κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο.

Αυτό δεν συμβαίνει με το VyprVPN. Είναι ένας από τους σπάνιους παρόχους που κατέχουν ολόκληρο το δίκτυό τους.

Η ιδιοκτησία διακομιστή σημαίνει ότι κανένα τρίτο μέρος δεν μπορεί εύκολα να αποκτήσει πρόσβαση στην υποδομή. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα απορρήτου που έχει το VyprVPN έναντι των περισσότερων ανταγωνιστών.

Πρωτόκολλο χαμαιλέοντα

Για να σας βοηθήσει να αποφύγετε τους περιορισμούς δικτύου και την κυβερνητική λογοκρισία, το VyprVPN δημιούργησε ένα προσαρμοσμένο πρωτόκολλο VPN που ονομάζεται Chameleon.

Αυτό που ξεχωρίζει το Chameleon από τα πρωτόκολλα mainstream όπως το OpenVPN είναι ότι ανακαλύπτει μεταδεδομένα πακέτων.

Αυτό σημαίνει ότι η σύνδεσή σας VPN μπορεί να περάσει από τα περισσότερα τείχη προστασίας που δεν εντοπίστηκαν. Αυτό περιλαμβάνει εμπόδια που χρησιμοποιούν επιθεώρηση πακέτων σε βάθος για την αποτροπή της χρήσης VPN.

Διάγραμμα για το πώς λειτουργεί το πρωτόκολλο Chameleon του VyprVPN

Και λειτουργεί εξαιρετικά καλά.

Το Chameleon είναι διαθέσιμο σε κάθε πλατφόρμα εκτός από το iOS. Απαιτεί επίσης μια premium συνδρομή για πρόσβαση.

Λειτουργεί το VyprVPN στην Κίνα?

Όταν χρησιμοποιείτε το πρωτόκολλο Chameleon, το VyprVPN λειτουργεί ακόμα κι αν βρίσκεστε πίσω από το μεγάλο τείχος προστασίας της Κίνας. Είναι ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα, λαμβάνοντας υπόψη τον χρόνο που η κυβέρνηση έχει εκεί για να αποτρέψει τη χρήση VPN.

Μέχρι στιγμής, ο Χαμαιλέοντας είχε μεγάλη επιτυχία στην αντίσταση σε όλες τις προσπάθειες εντοπισμού και το VyprVPN συνεχίζει να κάνει αλλαγές σε αυτό για να διατηρήσει τα πράγματα έτσι.

Υποστήριξη ροής

Παρόλο που το VyprVPN δεν υποστηρίζει ρητά τη μεταφορά περιεχομένου που έχει αποκλειστεί γεωγραφικά, είναι αρκετά καλοί σε αυτό. Η υποστήριξη πελατών ήταν ακόμη γνωστή ότι σας βοηθά να συνδεθείτε εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα.

Οι δημοφιλείς υπηρεσίες ροής όπως το iPlayer του BBC και το Hulu λειτουργούν καλά, όπως και πολλοί άλλοι σε όλο τον κόσμο.

Λειτουργεί το VyprVPN με το Netflix?

Σε μια εποχή που σχεδόν κάθε εταιρεία VPN έχει σταματήσει να συνεργάζεται με το Netflix, το VyprVPN εξακολουθεί να περνά.

Αρκετοί διακομιστές των ΗΠΑ, όπως η Νέα Υόρκη και το Σικάγο, συνδέονται στο Netflix χωρίς κανένα πρόβλημα. Η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Ιαπωνία και το ΗΒ λειτουργούσαν επίσης καλά.

Το VyprVPN συνεργάζεται με το Netflix των ΗΠΑ

Το VyprVPN δεν εγγυάται, φυσικά, ότι οι διακομιστές τους θα λειτουργούν πάντα. Κανένας πάροχος. Όμως, καθώς γράφω αυτήν την κριτική, είναι αναμφίβολα ένα από τα κορυφαία VPN Netflix.

Υποστήριξη BitTorrent και P2P

Η κοινή χρήση αρχείων είναι ένας τομέας στον οποίο η νέα πολιτική μη καταγραφής του VyprVPN κάνει την πραγματική διαφορά.

Στο παρελθόν, το VyprVPN θα υποστήριζε torrenting και άλλα δίκτυα P2P, αλλά θα χρησιμοποιούσε αρχεία καταγραφής για να προωθήσει τυχόν παράπονα πνευματικών δικαιωμάτων στους χρήστες της υπηρεσίας τους.

Με τα αρχεία καταγραφής που δεν υπάρχουν πλέον στην εικόνα, το VyprVPN δεν μπορεί να σας αναγνωρίσει και, ως εκ τούτου, γίνεται μια μαύρη τρύπα για όλες τις καταγγελίες.

Περιλαμβάνουν ακόμη ρήτρες στους Όρους και Προϋποθέσεις τους σχετικά με την ανάγκη σεβασμού των πνευματικών δικαιωμάτων. Όμως, είναι λίγο κενή απειλή – κυρίως εκεί για παράσταση – αφού το VyprVPN δεν έχει πλέον κανένα τρόπο να το επιβάλει.

Πολλαπλές ταυτόχρονες συνδέσεις

Όταν εγγραφείτε στο VyprVPN, επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε πολλές συσκευές ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας μόνο έναν λογαριασμό.

Ο αριθμός της συσκευής ποικίλλει ανάλογα με το πρόγραμμα συνδρομής σας.

Με το βασικό σχέδιο, μπορείτε να συνδέσετε έως και τρεις συσκευές ταυτόχρονα. Εάν επιλέξετε το πρόγραμμα Premium, αυτός ο αριθμός αυξάνεται έως και πέντε.

Άλλες δυνατότητες Σημειώσεις

Εκτός από όλες τις παραπάνω δυνατότητες, αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το VyprVPN δεν αποκλείει τις συνδέσεις Tor. Ταυτόχρονα, ωστόσο, το Tor over the VPN δεν υποστηρίζεται ρητά.

Στις δοκιμές μου, η χρήση του Tor δεν φάνηκε να προκαλεί κανένα πρόβλημα κατά τη σύνδεση στο VyprVPN, αλλά δεν έλεγξα ούτε κάθε διακομιστή.

Η ουσία είναι ότι τα χιλιόμετρα σας μπορεί να διαφέρουν, αλλά οι πιθανότητες επιτυχίας σας είναι καλές.

Πρέπει επίσης να επισημάνω ότι δεν υπάρχει υποστήριξη για διπλή σύνδεση VPN. Αυτό, ωστόσο, δεν είναι τόσο εκπληκτικό, δεδομένου ότι είναι λίγο χαρακτηριστικό.

Ωστόσο, εάν ένα διπλό VPN είναι μία από τις απαιτήσεις σας, το VyprVPN δεν είναι κατάλληλο για εσάς. Το NordVPN, το Surfshark και το ProtonVPN εφαρμόζουν όλα τη δυνατότητα και αποτελούν εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις.

Απόρρητο και ασφάλεια VyprVPN

Για πολλούς από εμάς χρήστες VPN, τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το απόρρητο και την ασφάλεια που παρέχει ένα VPN. Αυτός είναι ένας άλλος τομέας όπου το VyprVPN δεν απογοητεύει.

Είναι επίσης ένας τομέας στον οποίο το VyprVPN σημείωσε πρόσφατα κάποια σημαντική πρόοδο, κυρίως μέσω της νέας πολιτικής μη καταγραφής.

Δικαιοδοσία

Όπως ανέφερα νωρίτερα, η VyprVPN λειτουργεί εκτός της Ελβετίας φιλικής προς το απόρρητο, όπως και η μητρική της εταιρεία, η Golden Frog.

Και οι δύο εταιρείες επωφελούνται από τους αυστηρούς νόμους περί απορρήτου δεδομένων της χώρας, οι οποίοι τείνουν σε μεγάλο βαθμό υπέρ των ατομικών δικαιωμάτων.

Κρίσιμα, η Ελβετία δεν είναι επίσης συνδεδεμένη με τις διαβόητες συμβάσεις ανταλλαγής πληροφοριών 5, 9 ή 14. Ως εκ τούτου, δεν θα παραδώσουν ποτέ τα προσωπικά δεδομένα σε άλλες χώρες χωρίς τη δέουσα διαδικασία στο δικαστικό τους σύστημα.

Σε έναν κόσμο όπου η κατασκοπεία συμβαίνει παντού, η Ελβετία είναι μια όαση δικαιωμάτων απορρήτου.

Πολιτική καταγραφής

Από τότε που το VyprVPN άρχισε να λειτουργεί πριν από μια δεκαετία, είναι ευρέως γνωστά ως πάροχος που διατηρεί αρχεία καταγραφής σύνδεσης.

Ποτέ δεν παρακολούθησαν τι έκαναν οι χρήστες στην πλατφόρμα τους. Ωστόσο, παρακολούθησαν ποιος συνδέθηκε, για πόσο καιρό και πόσα δεδομένα έστειλαν.

Ακόμη χειρότερα, όλες οι αποθηκευμένες πληροφορίες περιελάμβαναν την πραγματική διεύθυνση IP του χρήστη. Αυτό έκανε ασήμαντο για τρίτους να συνδέσουν κάποιον με συγκεκριμένη διαδικτυακή δραστηριότητα.

Στα τέλη του 2018, ωστόσο, η VyprVPN έκανε το αίτημα για μετάβαση σε μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής. Υπέβαλαν ακόμη και ολόκληρη την υποδομή τους σε ανεξάρτητο έλεγχο τρίτων για να μας αποδείξουν ότι ο μετασχηματισμός τους ήταν πλήρης.

Αυτός ο έλεγχος βρήκε μηδέν ίχνη δεδομένων χρήστη που διατηρήθηκαν και το VyprVPN έγινε επίσημα πάροχος μηδενικής καταγραφής.

Ιδιοκτησία διακομιστή

Όπως άγγιξα νωρίτερα, το VyprVPN κατέχει όλους τους διακομιστές τους. Αυτό τους δίνει ένα πλεονέκτημα φυσικής ασφάλειας έναντι των περισσότερων άλλων υπηρεσιών που επιλέγουν να μισθώνουν το υλικό τους αντ ‘αυτού.

Το VyprVPN έχει αυστηρό έλεγχο για το ποιος αποκτά πρόσβαση στον εξοπλισμό του, καθιστώντας τα μηχανήματα φυσικά πιο ασφαλή.

Για εμάς τους χρήστες, αυτό σημαίνει λιγότερο κίνδυνο τα δεδομένα μας να πέσουν σε λάθος χέρια.

Πρότυπα πρωτοκόλλου και κρυπτογράφησης

Παρόλο που το VyprVPN δεν σας επιτρέπει να συνδυάζετε και να αντιστοιχίζετε πρωτόκολλα και πρότυπα κρυπτογράφησης με οποιονδήποτε τρόπο, προσφέρουν αρκετούς εξαιρετικούς συνδυασμούς.

Η διαθεσιμότητα ορισμένων από αυτά τα ζευγάρια εξαρτάται από την πλατφόρμα και θα το αποκαλέσω ανά πάσα στιγμή.

 • PPTP

  Το PPTP είναι το παλαιότερο και πιο ευρέως υποστηριζόμενο πρωτόκολλο VPN. Είναι επίσης εντελώς ανασφαλές, αφού έχει τεθεί σε κίνδυνο από το 1998.

  Το VyprVPN προσφέρει PPTP με κρυπτογράφηση 128-bit αποκλειστικά για υποστήριξη παλαιών συσκευών και υλικού που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το OpenVPN και μόνο σε Windows.

  Για να το θέσω διαφορετικά, είναι εκεί, αλλά πρέπει να αποφευχθεί με κάθε κόστος.

 • L2TP / IPSec

  Για την προστασία των δεδομένων που μεταφέρει, το πρωτόκολλο L2TP / IPSec χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit με διπλή ενθυλάκωση.

  Είναι ένα πολύ ασφαλές και ευρέως υποστηριζόμενο πρότυπο που θεωρείται άθραυστο.

  Έχει, επίσης, το πλεονέκτημα της χρήσης μιας μηχανής κρυπτογράφησης και αποκρυπτογράφησης πολλαπλών νημάτων, οπότε σε νεότερο υλικό, ίσως είναι το ταχύτερο διαθέσιμο πρωτόκολλο VPN.

  Το L2TP / IPSec μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υπολογιστές-πελάτες Windows, macOS και iOS.

 • OpenVPN

  Το OpenVPN θεωρείται το χρυσό πρότυπο των πρωτοκόλλων VPN. Είναι ανοιχτού κώδικα, απόλυτα ασφαλές και γρήγορο.

  Μπορείτε να επιλέξετε είτε κρυπτογράφηση 256-bit είτε 160-bit. Το πρώτο είναι πιο ασφαλές, το δεύτερο πιο γρήγορα (αν και εξακολουθεί να είναι αρκετά ασφαλές).

  Ωστόσο, το VyprVPN δεν σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ TCP ή UDP. Χρησιμοποιεί UDP όλη την ώρα.

  Συνολικά, το OpenVPN είναι το πρωτόκολλο με τις καλύτερες επιδόσεις των διαθέσιμων επιλογών, ειδικά μέσω ασταθών συνδέσεων στο Διαδίκτυο.

  Για τους περισσότερους από εμάς, αυτό πρέπει να είναι το πρωτόκολλο επιλογής. Το VyprVPN συμφωνεί και το έκανε ως προεπιλογή σε όλες τις εκδόσεις της εφαρμογής πελάτη τους όπου εφαρμόζεται.

 • Χαμαιλέοντας

  Όπως αναφέρθηκε ήδη, το Chameleon είναι το προσαρμοσμένο πρωτόκολλο VPN του VyprVPN. Βασίζεται στο OpenVPN και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 256-bit για την προστασία των δεδομένων σας.

  Η κύρια διαφορά είναι ότι το πρωτόκολλο Chameleon ξαναγράφει επίσης πληροφορίες κεφαλίδας για να νικήσει τις μεθόδους αποκλεισμού VPN, όπως η επιθεώρηση πακέτων σε βάθος.

  Λειτουργικά, ο Χαμαιλέοντας είναι εξίσου ασφαλής με το OpenVPN. Όμως, επειδή χρειάζεται λίγο περισσότερη επιβάρυνση για να τραβήξει τη συσκότιση, θα είναι οριακά πιο αργή.

  Το Chameleon είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες εκτός από το iOS, αλλά μόνο αν εγγραφείτε στο πρόγραμμα Premium.

Διαρροές DNS

Για να δω αν το VyprVPN είναι χωρίς διαρροές DNS και δεν αποκαλύπτει ιδιωτικές πληροφορίες, έτρεξα την τυπική μπαταρία δοκιμών μου. Έλεγξα τους υπολογιστές-πελάτες Windows, macOS και Android.

Σε όλες τις περιπτώσεις, το VyprVPN πέρασε με ιπτάμενα χρώματα.

Το VyprVPN περνάει μια δοκιμή διαρροής DNS

Δεν υπάρχουν διαρροές IPv4 ή IPv6, συμπεριλαμβανομένου του WebRTC. Οι πελάτες επίσης δεν χρησιμοποιούν ποτέ τίποτα εκτός από τους ιδιωτικούς διακομιστές DNS VyprVPN.

Με άλλα λόγια, το VyprVPN είναι ασφαλές και ασφαλές και κάνει εξαιρετική δουλειά να προστατεύει και να σας κρατά ανώνυμο στο διαδίκτυο.

Εφαρμογές και πελάτες

Το VyprVPN προσφέρει υποστήριξη για πολλές συνδεδεμένες στο Διαδίκτυο συσκευές. Έχουν προσαρμοσμένες εφαρμογές για Windows, macOS, Android και iOS. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε χειροκίνητα τις συνδέσεις στην υπηρεσία σε ορισμένους δρομολογητές, έξυπνες τηλεοράσεις και υπολογιστές με Linux.

Συγκεντρώστε αυτό σημαίνει ότι είναι δύσκολο να βρείτε μια συσκευή που δεν είναι συμβατή με το VyprVPN.

Οι προσαρμοσμένες εφαρμογές είναι αρκετά ομοιόμορφες στην εμφάνιση και την αίσθηση σε όλες τις πλατφόρμες. Είναι επίσης διαισθητικά και εύχρηστα.

Μια σύγκριση των πελατών VyprVPN για Windows, macOS και Android

Όλες οι προηγμένες δυνατότητες είναι αποθηκευμένες στο μενού προσαρμογής. Δεν παρεμποδίζουν κατά τη διάρκεια της καθημερινής χρήσης, αλλά είναι εύκολα προσβάσιμα όταν τα χρειάζεστε.

Όλα υπάρχουν, από τη σύνδεση ανά εφαρμογή και τις επιλογές διακόπτη kill έως την επιλογή πρωτοκόλλου και τις ρυθμίσεις DNS.

Μια ανασκόπηση του μενού προσαρμογής του πελάτη VyprVPN

Υποστήριξη ντομάτας

Το VyprVPN ξεχωρίζει επίσης πάνω από τους περισσότερους παρόχους προσφέροντας μια προσαρμοσμένη έκδοση του δημοφιλούς υλικολογισμικού του Tomato router που έχει ενσωματωμένο το λογισμικό VPN.

Εάν διαθέτετε έναν υποστηριζόμενο δρομολογητή, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το κάνετε flash, να το συνδέσετε στο Διαδίκτυο και να λάβετε αυτόματα ένα VPN σε όλο το δίκτυο.

Το υλικολογισμικό σάς επιτρέπει ακόμη και να ελέγχετε ποιες συσκευές θα χρησιμοποιούν τη σύνδεση VPN καθιστώντας τη διαμόρφωση ανά συσκευή γρήγορη.

Τοποθεσίες διακομιστή VyprVPN

Με βάση αποκλειστικά αριθμούς – 700+ διακομιστές σε 73 τοποθεσίες και 64 χώρες – το VyprVPN μπορεί να είναι υπερήφανο για το δίκτυο διακομιστών τους.

Όμως, αυτό που εντυπωσιάζει ακόμη περισσότερο είναι το γεγονός ότι, σε αντίθεση με σχεδόν όλους τους ανταγωνιστές τους, κατέχουν το υλικό τους.

Από την Ευρώπη και την Ασία έως την Αμερική, κάθε τοποθεσία που θα μπορούσε να θέλει η συντριπτική πλειοψηφία είναι εκεί. Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα διακομιστών VyprVPN εδώ.

Όταν επιλέγετε έναν διακομιστή για να συνδεθείτε στον πελάτη, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στη λίστα ανά χώρα ή – σε περίπτωση που υπάρχουν πολλές τοποθεσίες σε μια χώρα – πόλη. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αστέρι στις αγαπημένες σας τοποθεσίες για αργότερα.

Οθόνη επιλογής διακομιστή στον υπολογιστή-πελάτη VyprVPN

Η λίστα διακομιστών μπορεί να ταξινομηθεί ανά περιοχή, χώρα ή ταχύτητα.

Εδώ, ο όρος ταχύτητα μπορεί να είναι λίγο λάθος και να προκαλέσει σύγχυση. Αντιπροσωπεύει πραγματικά την καθυστέρηση.

Η καθυστέρηση δεν είναι ένα μέτρο για το πόσο γρήγορα μπορείτε να κατεβάσετε δεδομένα από το διακομιστή. Αντ ‘αυτού, σας λέει πόσο γρήγορα αποκρίνεται ο διακομιστής αφού στείλετε ένα αίτημα σε αυτόν.

Πόσο γρήγορη είναι η VyprVPN?

Το VyprVPN είναι πολύ γρήγορο. Στην πραγματικότητα, έκαναν ακόμη και την ταχύτερη λίστα VPN μου.

Σε όλο το ταμπλό, οι ταχύτητες είναι αρκετά καλές ακόμη και για δραστηριότητες υψηλού εύρους ζώνης, όπως torrent ή ροή βίντεο 4K, πόσο μάλλον απλή περιήγηση.

Ακολουθεί μια δειγματοληψία από τις οκτώ τοποθεσίες που έλεγξα κατά τη διάρκεια της ολοκληρωμένης δοκιμής ταχύτητας VyprVPN. Ο καλύτερος διακομιστής επιλέχθηκε από τη λειτουργία “Γρήγορος διακομιστής” της εφαρμογής πελάτη.

Καλύτερος διακομιστής
Τα καλύτερα αποτελέσματα δοκιμών ταχύτητας διακομιστή VPN του VyprVPNΜε VPN Τα καλύτερα αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας βασικής γραμμής VyprVPNΧωρίς VPN
Ηνωμένες Πολιτείες
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας διακομιστή VPN VyprVPN Ηνωμένες ΠολιτείεςΜε VPN Τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητας βασικής γραμμής VyprVPN Unites StatesΧωρίς VPN
Ολλανδία
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας διακομιστή VyprVPN NetherlandsΜε VPN Αποτελέσματα δοκιμής βασικής ταχύτητας VyprVPN NetherlandsΧωρίς VPN

Μπορεί να έχετε παρατηρήσει τη μεγάλη απόκλιση μεταξύ του VPN και χωρίς αποτελέσματα VPN. Αυτό συμβαίνει επειδή σκοτώνω σκόπιμα τη δοκιμή με σύνδεση στο Διαδίκτυο πολύ πιο γρήγορα από ό, τι μπορεί να χειριστεί οποιοσδήποτε πάροχος VPN.

Χρησιμοποιώντας σύνδεση 500 Mbps κάτω και 100 Mbps, διασφαλίζω ότι βλέπουμε τις πραγματικές ταχύτητες που μπορεί να προσφέρει ένας διακομιστής, όχι αυτές που καλύπτονται από τους περιορισμούς του ISP μου.

Εξυπηρέτηση πελατών

Στο παρελθόν, το VyprVPN ήταν γνωστό για κάπως αδιάφορη υποστήριξη πελατών. Τα καλά νέα είναι ότι φαίνεται να έχουν λάβει το μήνυμα και έχουν δώσει μια σημαντική αναβάθμιση στο τμήμα υποστήριξής τους.

Για να τα δοκιμάσω, υπέβαλα ερωτήσεις στην ομάδα υποστήριξής τους σε τρεις διαφορετικές ώρες της ημέρας. Κάθε φορά, είχα μια απάντηση σε λιγότερο από δεκαπέντε λεπτά.

Αυτό θέτει τον χρόνο απόκρισης του VyprVPN μεταξύ των καλύτερων οποιωνδήποτε υπηρεσιών VPN που έχω ελέγξει.

Ωστόσο, ο χρόνος απόκρισης είναι μόνο το μισό της μάχης. Το πόσο καλά αντιμετωπίζονται τα αιτήματα υποστήριξης έχει επίσης σημασία.

Στην περίπτωσή μου, βρήκα τις απαντήσεις που έπρεπε να είναι χρήσιμες, αν και όχι τέλειες.

Φυσικά, χωρίς να υπονομεύσω τη σύνδεσή μου στο VPN, ήταν δύσκολο να διαβάσω πραγματικά πώς είναι το τεχνικά ικανό προσωπικό του VyprVPN. Όμως, είναι εσωτερικοί υπάλληλοι και φαίνεται να γνωρίζουν πολύ καλά το λογισμικό τους.

Ο ιστότοπος του VyprVPN διαθέτει επίσης μια αρκετά λεπτομερή ενότητα αυτοβοήθειας με περισσότερες από αρκετές πληροφορίες για την επίλυση των πιο βασικών προβλημάτων.

Πόσο κοστίζει το VyprVPN?

Οι περισσότεροι πάροχοι VPN προτιμούν να προσφέρουν ένα ενιαίο πακέτο με πολλαπλά μήκη συνδρομής. Το VyprVPN αυξάνει την τάση και προσφέρει δύο τύπους συνδρομών: Basic και Premium.

Κάθε ένα μπορεί να αγοραστεί σε μηνιαία ή ετήσια βάση. Εάν επιλέξετε το τελευταίο, θα εξοικονομήσετε σχεδόν 50% για ένα χρόνο.

Αναθεώρηση προγράμματος τιμών VyprVPN

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των δύο σχεδίων – εκτός από το κόστος τους – είναι σε ποια χαρακτηριστικά έχετε πρόσβαση.

Οι συνδρομητές βασικού προγράμματος λαμβάνουν έως και τρεις ταυτόχρονες συνδέσεις συσκευών και απεριόριστα δεδομένα.

Οι συνδρομητές Premium μπορούν να συνδέσουν έως και πέντε συσκευές ταυτόχρονα, καθώς και πρόσβαση στο πρωτόκολλο Chameleon.

Για τους περισσότερους από εμάς, το βασικό σχέδιο θα πρέπει να είναι άφθονο – οι εξαιρέσεις είναι εάν έχετε πολλές συσκευές για σύνδεση ή βρίσκεστε πίσω από ένα περιοριστικό τείχος προστασίας.

Μπορείτε να πληρώσετε για μια συνδρομή χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε μεγάλη πιστωτική κάρτα, PayPal ή UnionPay.

Δυστυχώς, το VyprVPN δεν λαμβάνει πληρωμές σε κρυπτονομίσματα, επομένως το απόρρητο απόρρητο μεταξύ μας μπορεί να μην είναι ευτυχισμένο εδώ.

Όλες οι συνδρομές είναι κατάλληλες για μια άνευ όρων εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Εάν για οποιονδήποτε λόγο, δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία, απλώς υποβάλετε ένα αίτημα στην υποστήριξη πελατών για επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών από την πραγματοποίηση της πρώτης σας πληρωμής.

Συνολικά, το VyprVPN προσφέρει αξιοπρεπή αξία για ό, τι χρεώνουν, λαμβάνοντας ιδιαίτερα υπόψη τις πολλές βελτιώσεις που έχουν κάνει για την αντιμετώπιση των πρώην αδύναμων σημείων τους.

Δωρεάν δοκιμή VyprVPN

Μέχρι πρόσφατα, το VyprVPN προσέφερε μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο τριών ημερών. Αυτό δεν ισχύει πλέον.

Όταν η δωρεάν δοκιμή ήταν κοντά, η εγγύηση επιστροφής χρημάτων δεν υπήρχε. Το μόνο που είχαμε ήταν αυτές τις τρεις μέρες για να αποφασίσουμε αν η υπηρεσία ήταν κατάλληλη για εμάς – όχι απαραίτητα πολύς χρόνος.

Με βάση τα σχόλια των χρηστών, το VyprVPN επέλεξε να εγκαταλείψει τη δωρεάν δοκιμή και αντίθετα επέλεξε μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων με περιορισμένο χρόνο, η οποία είναι η διαδρομή που ακολουθούν σχεδόν όλοι οι πάροχοι.

VyprVPN Review Κλείσιμο Σκέψεις

Αντιμετωπίζοντας τις δύο πιο εμφανείς αδυναμίες τους – καταγραφή και κακή εξυπηρέτηση πελατών – το VyprVPN έχει γίνει μια σταθερή επιλογή VPN.

Προσφέρουν μια εξαιρετική εφαρμογή πελάτη, ευρεία υποστήριξη συσκευών, πολλαπλά πρωτόκολλα, γρήγορες ταχύτητες, ακόμη και κατέχουν κάθε μέρος του δικτύου διακομιστών τους για να βελτιώσουν τη φυσική ασφάλεια. Δεν σας δίνουν πολλοί άλλοι πάροχοι όλα αυτά τα πράγματα.

Εκτός αυτού, η VyprVPN προσπάθησε να ελέγξει τους ισχυρισμούς χωρίς καταγραφή από τρίτο μέρος. Αυτό είναι επίσης κάτι που κάνουν λίγοι πάροχοι.

Τα μόνα μειονεκτήματα που βρήκα κατά την αναθεώρησή μου είναι μερικές λείπουν δυνατότητες στον πελάτη iOS και η έλλειψη επιλογών πληρωμής κρυπτογράφησης. Εάν κάποιο από αυτά σας ενδιαφέρει, ρίξτε μια ματιά στη λίστα με τα καλύτερα VPN για πιθανές εναλλακτικές λύσεις.

Η ουσία είναι, ενώ δεν μπόρεσα να το κάνω μόλις πριν από ένα χρόνο, τώρα μπορώ να προτείνω εύκολα το VyprVPN.

Και τους έλεγαν για να κάνουν τις αλλαγές που έκαναν. Δεν ήταν μια εύκολη δουλειά και ήταν πολύ καλή.

Λογότυπο VyprVPNΣκορ:
8.5 / 10

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me