Οι δοκιμές ταχύτητας των διακομιστών ExpressVPN

Ένας από τους πιο γνωστούς παρόχους VPN, το ExpressVPN προσφέρει γρήγορη απόδοση, εξαιρετικό σχεδιασμό λογισμικού πελάτη και μερικές από τις ισχυρότερες δυνατότητες ασφαλείας που θα βρείτε. Είναι τόσο εύκολο για τους αρχάριους να μαζεύουν και να τρέχουν και να συσκευάζουν περισσότερο από αρκετή ισχύ για οποιονδήποτε προηγμένο χρήστη.

Πλεονεκτήματα
 • Ένας πλούσιος και διαισθητικός πελάτης χαρακτηριστικών
 • Ισχυρή τεχνολογία back-end
 • Πολλοί διακομιστές και τοποθεσίες διακομιστή
 • Γρήγορες και σταθερές ταχύτητες σύνδεσης
 • Λειτουργεί με το Netflix των ΗΠΑ
 • Κορυφαία υποστήριξη πελατών
Μειονεκτήματα
 • Κάποια συγκεντρωτική καταγραφή
 • Όχι το φθηνότερο

Δοκιμές ταχύτητας ExpressVPN

Σε σχεδόν κάθε σελίδα του ιστότοπου του ExpressVPN, θα βλέπετε συνδέσμους δηλώσεων “υψηλής ταχύτητας” ή “εξαιρετικά γρήγορος”. Είναι λίγο αδιάκριτοι; Μπορεί. Όμως, ως ένας από τους πιο καθιερωμένους παρόχους VPN, οι γρήγορες ταχύτητες είναι αυτό που θα περίμενα, με κάτι λιγότερο απογοητευτικό. Αφού εκτελέσω τη συνηθισμένη μπαταρία δοκιμών, μπορώ να πω ότι, με μια μικρή εξαίρεση, το Express VPN παρέχει. Και οι ταχύτητες λήψης και μεταφόρτωσης ήταν κορυφαίες και πολύ συνεπείς σε όλες τις δοκιμές μου.

Η μία μικρή εξαίρεση ήταν οι λήψεις για τον Καναδά, όπου είδα αρκετά κακά αποτελέσματα σε κάθε δοκιμή. Οι ταχύτητες σε όλες τις άλλες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο κυμαίνονταν από πάνω από το μέσο όρο έως και εξαιρετικά γρήγορες. Δεν είμαι σίγουρος ποια ήταν η συμφωνία με τον Καναδά, αλλά σύντομα θα επαναλάβω τις δοκιμές μου για να δω αν τα προβλήματα έχουν επιλυθεί. Εν τω μεταξύ, εάν ο Καναδάς είναι μια χώρα στην οποία πρέπει να συνδέεστε συχνά, προτείνω είτε Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είτε VPN αόρατης περιήγησης. Και οι δύο έχουν δείξει εξαιρετική απόδοση εκεί.

Αν είστε περίεργοι για το πώς βαθμολογεί το Express VPN σε σχέση με άλλους παρόχους, μεταβείτε στην αρχική σελίδα όπου συγκρίνω όλες τις υπηρεσίες VPN υψηλής ταχύτητας μεταξύ τους. Επίσης, μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στην πλήρη κριτική μου στο ExpressVPN για να δείτε πώς λειτουργεί πέρα ​​από την απλή απόδοση.

Καλύτερος διακομιστής
Τα καλύτερα αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας διακομιστή VPN ExpressVPNΜε VPN Τα καλύτερα αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας γραμμής βάσης διακομιστή ExpressVPNΧωρίς VPN
Ηνωμένες Πολιτείες
Τα αποτελέσματα των δοκιμών ταχύτητας διακομιστή VPN ExpressVPN Unites StatesΜε VPN Τα αποτελέσματα των δοκιμών ταχύτητας αναφοράς ExpressVPN Unites StatesΧωρίς VPN
Ηνωμένο Βασίλειο
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας διακομιστή VPN ExpressVPN Ηνωμένου ΒασιλείουΜε VPN Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας βασικής γραμμής ExpressVPN Ηνωμένου ΒασιλείουΧωρίς VPN
Καναδάς
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας διακομιστή ExpressVPN Canada VPNΜε VPN Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας βασικής γραμμής ExpressVPN CanadaΧωρίς VPN
Αυστραλία
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας διακομιστή ExpressVPN Australia VPNΜε VPN Αποτελέσματα δοκιμής βασικής ταχύτητας ExpressVPN AustraliaΧωρίς VPN
Ολλανδία
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας διακομιστή ExpressVPN Netherlands VPNΜε VPN Αποτελέσματα δοκιμής βασικής ταχύτητας ExpressVPN NetherlandsΧωρίς VPN
Γερμανία
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας διακομιστή ExpressVPN Germany VPNΜε VPN Αποτελέσματα δοκιμής βασικής ταχύτητας ExpressVPN GermanyΧωρίς VPN
Γαλλία
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας διακομιστή ExpressVPN France VPNΜε VPN Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας βασικής γραμμής ExpressVPN FranceΧωρίς VPN

Σχετικά με το ExpressVPN

Το ExpressVPN λειτουργεί εκτός των Βρετανικών Παρθένων Νήσων. Ιδρύθηκε το 2009, γεγονός που το καθιστά έναν από τους παλαιότερους και πιο καθιερωμένους προμηθευτές VPN υψηλής ποιότητας στην αγορά. Είναι επίσης ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή. Το Express VPN είναι φωνητικός υποστηρικτής του απορρήτου και της ελευθερίας του Διαδικτύου και, σε αντίθεση με μερικούς άλλους παρόχους, δεν μιλούν μόνο όλοι. Το υποστηρίζουν με σημαντική οικονομική υποστήριξη διαφόρων μη κερδοσκοπικών οργανώσεων που αγωνίζονται για την προστασία της ελευθερίας του Διαδικτύου και των δικαιωμάτων απορρήτου. Και αυτό είναι υπέροχο.

Απόρρητο και ασφάλεια

Στον ιστότοπό τους, το ExpressVPN ισχυρίζεται ότι έχει την καλύτερη ανώνυμη προστασία VPN και υπόσχεται να μην καταγράψει ποτέ το ιστορικό περιήγησής σας, τα δεδομένα κίνησης ή τα ερωτήματα DNS. Ενώ όλα είναι υπέροχα, ο διάβολος είναι συχνά στις λεπτομέρειες. Οι αξιώσεις σε μια σελίδα πωλήσεων δεν σας δίνουν πάντα την πλήρη αλήθεια.

Όπως κάνω με κάθε πάροχο VPN που βλέπω, διάβασα τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του Express VPN και διαπίστωσα ότι μπορεί πράγματι να διατηρήσει ορισμένα πρόσθετα στοιχεία σχετικά με τη χρήση σας. Αυτό περιλαμβάνει τις ημερομηνίες (αν και όχι τις ώρες) κατά την οποία συνδέεστε στην υπηρεσία, σε ποια τοποθεσία διακομιστή συνδέεστε και το συνολικό ποσό των δεδομένων που μεταφέρονται κάθε μέρα. Επειδή αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται ανώνυμα, τα καλά νέα δεν είναι καμία από αυτές μπορεί να αναγνωρίσει μοναδικά οποιονδήποτε χρήστη. Υποστηρίζεται ότι είναι για ανάλυση απόδοσης δικτύου και εξισορρόπηση.

Το γεγονός ότι το ExpressVPN βασίζεται στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους (BVI) είναι επίσης λίγο ανησυχητικό. Αν και είναι βρετανική επικράτεια, η BVI δεν έχει υποχρεωτικούς νόμους διατήρησης δεδομένων και είναι ελεύθερος να επιβλέπει τις εσωτερικές της υποθέσεις χωρίς εξωτερική παρέμβαση. Υποθέτω ότι στο μέλλον, το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να ασκήσει πίεση στην κυβέρνηση BVI για να φέρει τους νόμους διατήρησης δεδομένων σε μέρος με τους (φρικτούς για την ιδιωτική ζωή) νόμους που υπάρχουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αλλά μέχρι στιγμής, δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Για κρυπτογράφηση, το ExpressVPN προσφέρει κυριολεκτικά τις πιο δυνατές επιλογές που μπορείτε να πάρετε. Οι επιλογές τους περιλαμβάνουν το AES-256-CBC για την κρυπτογράφηση του καναλιού ελέγχου με χειραψία RSA-4096 και έλεγχο ταυτότητας κατακερματισμού SHA-512. Εάν αυτοί οι τεχνικοί όροι δεν σημαίνουν πολλά για εσάς, γνωρίζετε ότι ορισμένοι θα θεωρούσαν σχεδόν αυτά τα επίπεδα κρυπτογράφησης ως υπερβολή, αυτό είναι τόσο ισχυρό. Η χρήση ισχυρής κρυπτογράφησης συνήθως κοστίζει την απόδοση, αλλά όπως έχουμε δει, το ExpressVPN δεν έχει τέτοια προβλήματα. Κατά κάποιο τρόπο, κατάφεραν να βγάλουν αυτό που πολλοί άλλοι αποτυγχάνουν, έτσι τους έκαναν λάθος.

Μια άλλη σημαντική πτυχή του απορρήτου VPN είναι οι διαρροές DNS και WebRTC, οι οποίες, εάν υπάρχουν, μπορούν να αποκαλύψουν τη διεύθυνση IP σας, καθιστώντας ολόκληρη την άσκηση της χρήσης ενός VPN. Και εδώ το ExpressVPN παίρνει καθαρό λογαριασμό υγείας καθώς οι δοκιμές μου αποκάλυψαν μηδενικές διαρροές.

Ένα τελευταίο πράγμα που αξίζει να αναφερθεί στο απόρρητο είναι ότι από το 2016, το Express VPN χρησιμοποιεί μια έκδοση .onion του ιστότοπού τους, η οποία το καθιστά προσβάσιμο σε ανώνυμους χρήστες Tor. Συνδυάστε το με τη δυνατότητα πληρωμής για την υπηρεσία χρησιμοποιώντας το Bitcoin και μπορείτε να αποκτήσετε μια συνδρομή ExpressVPN χωρίς κανένα ίχνος για την πραγματική σας ταυτότητα ή τοποθεσία.

Χαρακτηριστικά

Το ExpressVPN έκανε καλή δουλειά εξισορρόπησης λειτουργιών με ευκολία στη χρήση. Βρίσκω τον πελάτη τους πολύ λογικά σχεδιασμένο και διαισθητικό. Χρειάζονται περίπου 5 δευτερόλεπτα για να φέρετε τα ρουλεμάν σας και να είστε σε λειτουργία. Η πρόσβαση σε όλες τις πιο προηγμένες επιλογές, όπως η λειτουργία διακόπτη kill internet, είναι ακριβώς εκεί που θα το περίμενα.

Το λογισμικό πελάτη είναι διαθέσιμο σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Mac, Android και iOS, αλλά το ExpressVPN μπορεί επίσης να εγκατασταθεί και να εκτελεστεί σε Linux, Chromebook και διάφορους δρομολογητές.

Το ExpressVPN υποστηρίζει και τα τέσσερα βασικά πρωτόκολλα VPN: OpenVPN χρησιμοποιώντας TCP και UDP, SSTP, L2TP / IPSec και PPTP. Η προεπιλογή του λογισμικού σε όλες τις πλατφόρμες είναι το OpenVPN, αλλά μπορείτε εύκολα να μεταβείτε σε οποιοδήποτε άλλο πρωτόκολλο όποτε θέλετε.

Υπάρχουν πολλές πρόσθετες δυνατότητες που προσφέρει το ExpressVPN τις οποίες δεν προσφέρουν πολλοί άλλοι πάροχοι VPN. Το SmartDNS είναι μια τέτοια προσφορά. Ενώ η χρήση του SmartDNS δεν κάνει τίποτα για το απόρρητο και την ασφάλεια στο διαδίκτυο, είναι ιδανικό εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix, στο BBC iPlayer ή σε οποιεσδήποτε άλλες υπηρεσίες ροής με αποκλεισμό γεωγραφικών. Επειδή δεν κρυπτογραφεί δεδομένα, το SmartDNS οδηγεί σε λιγότερα προβλήματα αποθήκευσης. Μπορεί επίσης να εγκατασταθεί σε σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα διαδικτύου, από έξυπνες τηλεοράσεις έως κονσόλες παιχνιδιών και συσκευές τύπου Roku. Το SmartDNS του Express VPN περιλαμβάνεται στη συνδρομή.

Το λογισμικό πελάτη διαθέτει μια ενσωματωμένη δυνατότητα δοκιμής ταχύτητας, η οποία ελέγχει όλους τους διακομιστές σε πραγματικό χρόνο για να καταλάβει ποιοι επί του παρόντος έχουν τις ταχύτερες ταχύτητες λήψης. Φυσικά, απλώς και μόνο επειδή ένας διακομιστής έχει απίστευτη ταχύτητα αυτή τη στιγμή, δεν σημαίνει ότι θα γίνει σε 10 λεπτά. Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να λάβετε μια πιο εκπαιδευμένη απόφαση για το πού να συνδεθείτε, κάτι που είναι πολύ καλύτερο από το να πηγαίνετε στα τυφλά.

Το ExpressVPN εκτελεί επίσης έναν σκοτεινό ιστότοπο προσβάσιμο μέσω του προγράμματος περιήγησης Tor στη διεύθυνση http://expressobutiolem.onion/, ο οποίος είναι ιδανικός για όσους ζουν σε χώρες όπου η χρήση VPN είναι «παραφρονημένη». Είναι πολύ εύκολο για τις κυβερνήσεις να περιορίσουν την πρόσβαση σε ιστότοπους VPN και να αποτρέψουν την εγγραφή των πολιτών τους. Με την πρόσβαση σε μια διεύθυνση .onion, το ExpressVPN γίνεται τόσο δύσκολο να λογοκρίνει όσο γίνεται.

Περιορισμοί

Το ExpressVPN περιορίζει τον αριθμό των συσκευών που μπορείτε να συνδέσετε ταυτόχρονα σε 3. Αυτό είναι μόνο το ήμισυ από αυτό που προσφέρει η κορυφαία εταιρεία NordVPN. Στην πράξη, ανάλογα με τις ανάγκες σας, αυτό μπορεί να είναι αρκετό. Εάν πιστεύετε ότι χρειάζεστε περισσότερα, μπορείτε είτε να επιλέξετε διαφορετικό πάροχο όπως Ιδιωτική Πρόσβαση στο Διαδίκτυο ή IPVanish, ή να εγκαταστήσετε το VPN σε ένα δρομολογητή (το ExpressVPN παρέχει λεπτομερείς οδηγίες εγκατάστασης) που μετρά ως μόνο μία συσκευή. Ωστόσο, η τελευταία επιλογή είναι λίγο πιο προχωρημένη.

Εκτός από τον αριθμό των ταυτόχρονων συνδέσεων, ο μόνος άλλος περιορισμός που πρέπει να ακολουθήσετε είναι να βεβαιωθείτε ότι παίζετε ωραία όταν χρησιμοποιείτε το VPN. Η κακή συμπεριφορά περιλαμβάνει ανεπιθύμητη αλληλογραφία, ηλεκτρονική εισβολή, κλπ. Αυτά είναι πράγματα που ο πάροχος VPN δεν θα σας αφήσει να κάνετε, με τον κίνδυνο τερματισμού του λογαριασμού σας.

Το ExpressVPN δεν έχει περιορισμούς εύρους ζώνης, ώρα της ημέρας ή διακόπτη διακομιστή. Επιτρέπουν επίσης την κοινή χρήση αρχείων BitTorrent και peer-to-peer σε όλους τους διακομιστές τους.

Υποστήριξη πελατών

Η υποστήριξη πελατών για Express VPN είναι διαθέσιμη 24/7. Εάν πρέπει να επικοινωνήσετε, έχετε δύο επιλογές: ζωντανή συνομιλία και email. Η ζωντανή συνομιλία θα είναι συνήθως το γρηγορότερο στοίχημά σας.

Σε γενικές γραμμές, οι αντιπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών ήταν φιλικοί και πολύ γνώστες.

Σε μερικές περιπτώσεις, οι αρχικές τους απαντήσεις δεν ήταν τόσο χρήσιμες για την «επανεγκατάσταση της εφαρμογής σας». Αλλά ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν ξεπεράσετε αυτήν την πρώτη ανταλλαγή, τα πράγματα λειτουργούν. Ακόμη και οι πιο περίπλοκες ερωτήσεις απαντήθηκαν στην απόλυτη ικανοποίησή μου.

Το ExpressVPN προσφέρει μια σε βάθος διαδικτυακή βάση γνώσεων που θα πρέπει να φροντίζει για τις περισσότερες, αν όχι όλες, τις βασικές σας ανάγκες. Διαθέτουν λεπτομερείς οδηγούς εγκατάστασης, οι οποίοι περιλαμβάνουν αναλυτικές οδηγίες βήμα προς βήμα για σχεδόν κάθε πλατφόρμα κάτω από τον ήλιο. Έχουν επίσης έναν εκτενή οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων που προσφέρει λύσεις για τα πιο κοινά τεχνικά ζητήματα.

Παρόλο που το ExpressVPN είναι ακριβό – ακόμα κι αν επωφεληθείτε από έναν κωδικό κουπονιού – η συνδρομή σας υποστηρίζεται από εγγύηση 30 ημερών εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με αυτήν. Το προσωπικό υποστήριξης θα προσπαθήσει πρώτα να σας βοηθήσει να επιλύσετε ό, τι κι αν είναι το πρόβλημά σας, αλλά εάν η επίλυση δεν είναι ικανοποιητική, θα μπορείτε να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Τοποθεσίες διακομιστή

Αν και δεν κατέχει την πρώτη θέση, το ExpressVPN είναι σίγουρα κοντά στην κορυφή του πακέτου όταν πρόκειται για τοποθεσίες διακομιστών και χώρες. Με κάποιο ισχυρό υλικό σε 151 τοποθεσίες σε 95 χώρες, είναι μπροστά από σχεδόν κάθε άλλο πάροχο VPN εκτός από τον ηγέτη διακομιστή HideMyAss! και διακομιστής PureVPN. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην πλήρη λίστα των διακομιστών ExpressVPN εδώ.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map