Δοκιμή ταχύτητας IPVanish

Το IPVanish προσφέρει απόδοση και ισχύ. Οι ταχύτητες δικτύου διακομιστή τους είναι μερικές από τις καλύτερες. Και ο πελάτης είναι εξαιρετικά διαμορφώσιμος και διαθέτει χαρακτηριστικά. Αν και όχι χωρίς τα μειονεκτήματά του, ειδικά ορισμένες ανησυχίες σχετικά με το απόρρητο των χρηστών, το IPVanish είναι ένα VPN που αξίζει να εξεταστεί.

Πλεονεκτήματα
 • Εξαιρετικές ταχύτητες διακομιστή
 • Μεγάλη επιλογή ρυθμίσεων κρυπτογράφησης και λειτουργιών απορρήτου
 • Χωρίς πολιτική καταγραφής
 • Επιτρέπει torrenting
 • Έως 10 ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Η υποστήριξη πελατών είναι προσβάσιμη μέσω email, συνομιλίας και τηλεφώνου
Μειονεκτήματα
 • Με βάση τις ΗΠΑ
 • Δεν λειτουργεί καλά με το Netflix ή το BBC iPlayer
 • Σύντομη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών

Μπροστά και στο κέντρο της αρχικής σελίδας IPVanish είναι ο ισχυρισμός ότι είναι το γρηγορότερο VPN στον κόσμο. Αυτή είναι ακριβώς η δήλωση.

Δυστυχώς, βάσει των δοκιμών ταχύτητάς μου, ο ισχυρισμός είναι ανακριβής και το γρηγορότερο VPN δεν είναι.

Τούτου λεχθέντος, το IPVanish εξακολουθεί να δείχνει εξαιρετική απόδοση και πρέπει να είμαστε περήφανοι. Οι ταχύτητες διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο, για παράδειγμα – εξαιρετικά εντυπωσιακές.

Οι αριθμοί λήψης είναι εξαιρετικοί σε γενικές γραμμές.

Αν έπρεπε να επιλέξω, θα μπορούσα να αποκαλέσω τη Γερμανία και τη Γαλλία ως λίγο ανώτερο.

Ωστόσο, στα 47,12 Mbps και στα 41,56 Mbps αντίστοιχα, αυτές οι συνδέσεις είναι αρκετά γρήγορες για ροή βίντεο υψηλής ευκρίνειας ή σχετικά μεγάλες λήψεις αρχείων.

Από την πλευρά της μεταφόρτωσης, τα πράγματα φαίνονται ακόμα καλύτερα. Με μέσο όρο 54,6 Mbps στις οκτώ τοποθεσίες που δοκίμασα, κανένας άλλος πάροχος δεν τα πάει καλύτερα.

Ίσως το IPVanish θα πρέπει να αλλάξει την αξίωση της αρχικής σελίδας του σε ένα γρήγορο VPN στον κόσμο για μεταφορτώσεις. Τότε θα ήταν σωστά.

Με τα παραπάνω, εδώ είναι τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητας IPVanish.

Καλύτερος διακομιστής
Τα καλύτερα αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας διακομιστή VPN του IPVanishΜε VPN IPVanish καλύτερα αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας βασικής γραμμής διακομιστήΧωρίς VPN
Ηνωμένες Πολιτείες
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας διακομιστή IPVanish Unites StatesΜε VPN Αποτελέσματα δοκιμής βασικής ταχύτητας IPVanish Unites StatesΧωρίς VPN
Ηνωμένο Βασίλειο
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας διακομιστή VPN IPVanish Ηνωμένου ΒασιλείουΜε VPN Αποτελέσματα δοκιμής βασικής ταχύτητας IPVanish Ηνωμένου ΒασιλείουΧωρίς VPN
Καναδάς
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας διακομιστή IPVanish Canada VPNΜε VPN Αποτελέσματα βασικής ταχύτητας IPVanish CanadaΧωρίς VPN
Αυστραλία
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας διακομιστή IPVanish Australia VPNΜε VPN Αποτελέσματα δοκιμής βασικής ταχύτητας IPVanish AustraliaΧωρίς VPN
Ολλανδία
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας διακομιστή IPVanish Netherlands VPNΜε VPN Αποτελέσματα δοκιμής βασικής ταχύτητας IPVanish NetherlandsΧωρίς VPN
Γερμανία
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας διακομιστή IPVanish Germany VPNΜε VPN Αποτελέσματα δοκιμής βασικής ταχύτητας IPVanish GermanyΧωρίς VPN
Γαλλία
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας διακομιστή IPVanish France VPNΜε VPN Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας βάσης IPVanish FranceΧωρίς VPN

Μπορεί να έχετε παρατηρήσει τη μεγάλη διαφορά μεταξύ των δοκιμών ταχύτητας VPN και των βασικών γραμμών χωρίς VPN. Είναι αναμενόμενο.

Πραγματοποίησα όλες τις δοκιμές μου με σύνδεση στο Διαδίκτυο 500 Mbps και 100 Mbps. Και οι δύο είναι ταχύτητες που δεν μπορούν να ταιριάζουν με διακομιστές παρόχου VPN καταναλωτή.

Το σημείο της χρήσης μιας πολύ ταχύτερης σύνδεσης είναι ότι αποκαλύπτει την πραγματική μέγιστη απόδοση του διακομιστή VPN.

Εάν, για παράδειγμα, έτρεξα μόνο 50 Mbps, η συσκευή μου θα αποτελούσε τον περιοριστικό παράγοντα για την ταχύτητα – δεν θα ξέραμε ποτέ ότι οι διακομιστές του IPVanish είναι πραγματικά ικανοί για πολύ υψηλότερη απόδοση.

Σχετικά με το IPVanish

Το IPVanish ιδρύθηκε το 2012 από τη Mudhook Media, θυγατρική του Highwinds Network Group. Η εταιρεία καλεί το σπίτι του Ορλάντο της Φλόριντα.

Από την πρώτη ημέρα, το IPVanish τέθηκε σε λειτουργία ένα δίκτυο διακομιστή VPN που ανήκει εξ ολοκλήρου. Είναι κάτι που πολύ λίγοι πάροχοι κάνουν και σίγουρα ξεχωρίζουν το IPVanish από τον ανταγωνισμό.

Και, προφανώς, άλλοι σημείωσαν δεδομένου ότι, με τα χρόνια, το IPVanish έχει γίνει ένα καυτό προϊόν και άλλαξε χέρια πολλές φορές.

Το 2017 αποκτήθηκαν από τη γνωστή εταιρεία CDN Stackpath. Και το 2019, ο τεχνολογικός γίγαντας j2 Global αγόρασε το IPVanish – μαζί με αρκετούς άλλους μικρότερους παρόχους VPN.

Χάρη στις πολλαπλές εξαγορές και την επακόλουθη αύξηση της χρηματοδότησης, το IPVanish μπόρεσε και συνεχίζει να αναβαθμίζει το λογισμικό του και να αναπτύσσει το δίκτυό του – το τελευταίο περιλαμβάνει τώρα περισσότερους από 1400 διακομιστές σε όλο τον κόσμο.

Απόρρητο και ασφάλεια

Ένα από τα πρώτα πράγματα που οι περισσότεροι από εμάς χρήστες VPN θέλουν να γνωρίζουν είναι πόσο καλά μια υπηρεσία χειρίζεται το απόρρητό μας και την ασφάλεια των δεδομένων μας.

Από αυτή την άποψη, το IPVanish διατηρεί ένα πολύ υψηλό επίπεδο.

Σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου, η εταιρεία προσφέρει ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον χωρίς καταγραφή:

Το IPVanish είναι ένας πάροχος υπηρεσιών VPN με μηδενικά αρχεία καταγραφής, πράγμα που σημαίνει ότι δεν διατηρούμε αρχείο δεδομένων σύνδεσης, κίνησης ή δραστηριότητας σε σχέση με τις Υπηρεσίες μας.

Θεωρητικά, αυτή η δήλωση μας εγγυάται την ανωνυμία όποτε συνδεόμαστε με έναν από τους διακομιστές τους.

Οποιαδήποτε τέτοια πολιτική, ωστόσο, πρέπει να υποστηρίζεται με κορυφαία τεχνολογία. Και εκεί επίσης, το IPVanish δεν απογοητεύει.

Από προεπιλογή, το IPVanish χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο OpenVPN με κρυπτογράφηση 256-bit για όλες τις συνδέσεις. Πρόκειται για μια γρήγορη και ασφαλή επιλογή που πολλοί άλλοι κορυφαίοι πάροχοι VPN στρέφονται επίσης.

Η υπηρεσία χρησιμοποιεί επίσης πρωτοποριακά κρυπτογραφικά πρωτόκολλα για ανταλλαγή κλειδιών και έλεγχο ταυτότητας, καθιστώντας επιπλέον αδύνατο για οποιονδήποτε τρίτο να έχει πρόσβαση και να διαβάζει μεταδιδόμενα δεδομένα.

Για να το ολοκληρώσετε, το IPVanish εκτελεί τον δικό του διακομιστή DNS. Είναι ένα ακόμη επίπεδο απορρήτου που κάνει τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο πολύ πιο δύσκολο να εντοπιστούν, για να μην αναφέρουμε, βελτιώνει την απόδοση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το IPVanish εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες και ως εκ τούτου έχει νομική υποχρέωση συμμόρφωσης με τα αιτήματα επιβολής του νόμου που υποβάλλονται από αυτά. Δεν είναι ιδανικό για προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Για την πολύ συνειδητή ασφάλεια μεταξύ μας, η τοποθεσία μπορεί να κάνει την υπηρεσία μη εκκινητή.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι το 2016, το IPVanish κλήθηκε και στη συνέχεια παρείχε δεδομένα σε δικαστήριο των ΗΠΑ. Καλύπτω αυτό το ζήτημα με πολύ μεγαλύτερη λεπτομέρεια στην αναθεώρησή μου, αλλά, η ουσία είναι ότι το περιστατικό έθεσε τους ισχυρισμούς χωρίς καταγραφή σε σοβαρή ερώτηση.

Ωστόσο, οι τρέχοντες ιδιοκτήτες τους – που ανέλαβαν τον έλεγχο της εταιρείας μετά από αυτό το περιστατικό – επιμένουν ότι, παρόλο που δεν μπορούν να επαληθεύσουν τι πραγματοποιήθηκε η καταγραφή πριν αγοράσουν το IPVanish, διατηρούν τις τρέχουσες πολιτικές μηδενικής καταγραφής και υπόσχονται να τις διατηρήσουν με κάθε κόστος.

Χαρακτηριστικά

Εκτός από την εξαιρετική ταχύτητα, το απόρρητο και την ασφάλεια, υπάρχουν πολλές άλλες δυνατότητες που τείνουμε να αναζητούμε σε ένα VPN.

Ένας εύχρηστος και ισχυρός πελάτης είναι αναμφίβολα απαραίτητος και η εφαρμογή του IPVanish σίγουρα προσφέρει.

Το λογισμικό τους λειτουργεί πολύ καλά και είναι συμβατό με ένα ευρύ φάσμα υπολογιστών και συσκευών. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Συσκευές Windows (PC, tablet, τηλέφωνο)
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Amazon Fire TV
 • Linux
 • Chromebook
 • Μερικοί δρομολογητές

Βασικά, εάν μια συσκευή συνδέεται στο Διαδίκτυο, υπάρχει μια εξαιρετική πιθανότητα να χρησιμοποιήσετε το IPVanish μαζί του.

Για μεγαλύτερη συμβατότητα, ο πελάτης του IPVanish προσφέρει πολλές εναλλακτικές επιλογές πρωτοκόλλου. Θα σας επιτρέψουν ακόμη και να χρησιμοποιήσετε μια σύνδεση PPTP.

Το PPTP είναι ένα πρότυπο κρυπτογράφησης δεκαετιών και σε μεγάλο βαθμό παραβιασμένο, αλλά είναι γρήγορο και ενσωματώνεται σχεδόν σε κάθε συσκευή συνδεδεμένη στο διαδίκτυο που κατασκευάζεται σήμερα.

Τελικά, η χρήση PPTP δεν συνιστάται, αλλά, σε λίγο, είναι καλύτερη από καθόλου προστασία.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που πολλοί από εμάς αναζητούν είναι η υποστήριξη BitTorrent. Και εκεί, το IPVanish προσφέρει. Στην πραγματικότητα, λαμβάνοντας υπόψη τα εξαιρετικά αποτελέσματα των δοκιμών ταχύτητας, είναι μια εξαιρετική επιλογή για μεγάλες λήψεις αρχείων.

Άλλες λειτουργίες που υπάρχουν και λαμβάνονται υπόψη περιλαμβάνουν έναν ενσωματωμένο διακόπτη kill – για να σας προστατεύσουν σε περίπτωση πτώσης σύνδεσης VPN – καθώς και ανίχνευση διαρροών DNS και IPv6.

Περιορισμοί IPVanish

Αν και το IPVanish δεν έχει πολλά εμπόδια, υπάρχουν μερικά πράγματα που αξίζει να αναφερθούν.

Αρχικά, η υπηρεσία δεν υποστηρίζει σύνδεση στο δίκτυο Tor.

Οι περισσότεροι από εμάς δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε ταυτόχρονα το Tor και ένα VPN και είναι ένας συνδυασμός που θα επιβραδύνει σημαντικά τις ταχύτητες σύνδεσης.

Όμως, εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια προσέγγιση σε επίπεδο δεδομένων ασφαλείας, ο περιορισμός είναι αυτός που πρέπει να θυμάστε.

Κακή υποστήριξη Netflix

Για τα streamers μεταξύ μας, το IPVanish δεν λειτουργεί με το Netflix – τουλάχιστον όχι πολύ καλά.

Μην με κάνεις λάθος. Οι ταχύτητες του διακομιστή είναι κάτι παραπάνω από αρκετά γρήγορες για την υποστήριξη ροής υψηλής ευκρίνειας. Το πρόβλημα είναι ότι το IPVanish δεν είναι υπέροχο στο ξεκλείδωμα γεω-αποκλεισμένου περιεχομένου.

Αυτό είναι ένα από τα πιθανά μειονεκτήματα ενός VPN που κατέχει τους διακομιστές του. Αν δεν λάβουν ειδικά μέτρα, κάνει τις διευθύνσεις IP τους εύκολους στόχους για να αποκλείσει μια υπηρεσία όπως το Netflix.

Υπάρχουν μερικοί περίεργοι διακομιστές που μπορεί να σας έχουν πρόσβαση, αλλά είναι λίγοι και πολύ μεταξύ τους. Αυτή είναι μια περίπτωση όπου το IPVanish είναι μια κακή επιλογή, ειδικά επειδή υπάρχουν πολλά άλλα VPN που λειτουργούν με το Netflix από το οποίο μπορείτε να επιλέξετε.

Υποστήριξη πελατών

Ανεξάρτητα από το πόσο καλό είναι το λογισμικό τους, το αξιόπιστο υλικό τους και οι γρήγορες συνδέσεις τους, καμία υπηρεσία VPN δεν έχει προβλήματα. Όμως, όταν προκύψει κάποιο πρόβλημα, το IPVanish έχει την πλάτη σας.

Στο παρελθόν, το IPVanish είχε τη φήμη ότι παρέχει κάπως αδιάφορη υποστήριξη πελατών. Η άμεση απόκριση ήταν διαθέσιμη μόνο μέσω email και μέχρις ότου ο χρόνος απόκρισης δύο ημερών ήταν σχεδόν δεδομένος.

Τον τελευταίο καιρό όμως, το IPVanish γύρισε τα πράγματα.

Η υποστήριξη συνομιλίας σε πραγματικό χρόνο είναι τώρα διαθέσιμη μέσω του ιστότοπου IPVanish.

Επίσης, έχουν μειώσει τον μέσο χρόνο απάντησης υποστήριξης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πολύ πιο γρήγορες 24 ώρες, με μια απλή δίωρη απάντηση.

Ο ιστότοπος προσφέρει επίσης έναν καλό αριθμό χρήσιμων άρθρων και οδηγών αντιμετώπισης προβλημάτων που μπορούν να σας βοηθήσουν να καταλάβετε το πρόβλημά σας ενώ περιμένετε μια απάντηση.

Και αν, όταν όλα έχουν ειπωθεί και ολοκληρωθεί, δεν είστε ακόμα ευχαριστημένοι με την υπηρεσία, το IPVanish διαθέτει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών. Όποιοι και αν είναι οι λόγοι σας, αν αυτό θέλετε, μπορείτε να επιστρέψετε τα χρήματά σας.

Τοποθεσίες διακομιστή

Εκτός από το ότι είναι γρήγορο, το δίκτυο IPVanish είναι επίσης αρκετά μεγάλο. Η λίστα διακομιστών περιλαμβάνει επί του παρόντος 1437 τελικά σημεία σε 77 τοποθεσίες και 53 χώρες.

Όχι, το δίκτυο δεν θα κερδίσει βραβεία για το μέγεθος.

Όμως, κάθε τοποθεσία που το 99% των χρηστών VPN θα μπορούσαν να θέλουν να συνδεθούν είναι εκεί. Και μην ξεχνάμε ότι το IPVanish κατέχει επίσης όλο το υλικό τους.

Κρίσιμα, το δίκτυο IPVanish είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο βαθμίδας 1, που σημαίνει ότι οι διακομιστές έχουν άμεση πρόσβαση σε κάθε πάροχο διαδικτυακής ραχοκοκαλιάς στον κόσμο.

Η πρόσβαση σε διαδικτυακούς κορμούς μεταφράζεται σε μηδενικούς περιορισμούς απόδοσης, οι οποίοι, με τη σειρά τους, μεταφράζονται στα εξαιρετικά αποτελέσματα δοκιμών ταχύτητας IPVanish που έχουμε δει.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map