Οι δοκιμές ταχύτητας των διακομιστών του PureVPN

Περίπου από το 2006, το PureVPN είναι ένας αξιόπιστος πάροχος και ένας από τους βετεράνους της βιομηχανίας VPN. Είναι γνωστό για τις γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης, την εξαιρετική παγκόσμια κάλυψη διακομιστών και τη δυνατότητα πρόσβασης σχεδόν σε οποιοδήποτε γεω-αποκλεισμένο περιεχόμενο. Το PureVPN διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για μια γρήγορη, ιδιωτική και χωρίς λογοκρισία εμπειρία στο Διαδίκτυο, όλα σε χαμηλή τιμή που μπορούν να κερδίσουν λίγοι άλλοι.

Πλεονεκτήματα
 • Εξαιρετικές ταχύτητες
 • Τεράστιο δίκτυο διακομιστών (131 χώρες)
 • Κατάργηση αποκλεισμού Netflix, iPlayer και πάνω από 70 άλλες υπηρεσίες ροής
 • Συμβατό με περισσότερες από 50 συσκευές και πλατφόρμες
 • Ανεξάρτητα επαληθευμένος πάροχος VPN μηδέν log
 • Ειδική επιλογή IP
 • Μεγάλη αξία
Μειονεκτήματα
 • Οι εφαρμογές θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν λίγο πιο στιλβωτικά
 • Μερικά διαλείπουσα προβλήματα σύνδεσης

Δοκιμές ταχύτητας

Ο ιστότοπος της PureVPN δηλώνει ότι είναι η ταχύτερη περίοδος υπηρεσίας VPN. Αυτό είναι ένα μεγάλο αίτημα και δύσκολο να επαληθευτεί με απόλυτη βεβαιότητα.

Τούτου λεχθέντος, οι δοκιμές ταχύτητας μου έδειξαν ότι οι διακομιστές τους είναι πράγματι πολύ, πολύ γρήγοροι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για λήψεις. Σε όλες τις ταχύτητες σύνδεσης του σκάφους έφτασαν τα 80 Mbps και υψηλότερα, και ο καλύτερος διακομιστής μου έφτασε στα 112,6 Mbps.

Πολύ λίγα άλλα VPN μπορούν να ταιριάξουν με αυτούς τους αριθμούς. Επομένως, ίσως ο πιο γρήγορος ισχυρισμός του PureVPN είναι δικαιολογημένος.

Από την πλευρά της μεταφόρτωσης, τα αποτελέσματα είναι εξίσου εντυπωσιακά – με εξαίρεση τη Βόρεια Αμερική. Οι ταχύτητες μεταφόρτωσης τόσο στις ΗΠΑ όσο και στον Καναδά, αν και εξακολουθούν να είναι γρήγορες, ήταν αισθητά πιο αργές. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τον Καναδά.

Ωστόσο, για τη συντριπτική πλειοψηφία από εμάς, θα πρέπει να είναι αρκετά πιο γρήγοροι.

Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι δοκιμάζω με μια σύνδεση στο Διαδίκτυο που είναι πολύ ταχύτερη από ό, τι μπορεί να αντιστοιχίσει οποιοσδήποτε πάροχος VPN. Αυτό μου επιτρέπει να ανακαλύψω την πραγματική απόδοση κάθε διακομιστή.

Οι αριθμοί που εμφανίζονται από τις δοκιμές μου είναι οι μέγιστες ταχύτητες που μπορείτε να περιμένετε και μπορεί να περιοριστούν από τη δική σας σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Με άλλα λόγια, εάν το Διαδίκτυο σας είναι 50 Mbps, μην περιμένετε να δείτε 100 Mbps λήψεις από το PureVPN. Κάτι στο εύρος 40 έως 45 Mbps είναι αυτό που θα περίμενα σε αυτήν την περίπτωση.

Ακολουθούν οι δοκιμές ταχύτητας για επτά τοποθεσίες στις οποίες συνήθως χρησιμοποιούμε χρήστες VPN. Περιλαμβάνεται επίσης μια δοκιμή για τον καλύτερο διακομιστή μου, όπως καθορίζεται από τον πελάτη PureVPN.

Εάν θέλετε να προστεθούν άλλες τοποθεσίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τη σελίδα σύγκρισης ταχύτητας για να δείτε πώς κάνει το PureVPN έναντι άλλων γρήγορων VPN.

Καλύτερος διακομιστής
Τα καλύτερα αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας διακομιστή VPN PureVPNΜε VPN Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας βασικού διακομιστή PureVPNΧωρίς VPN
Ηνωμένες Πολιτείες
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας διακομιστή VPN PureVPN Unites StatesΜε VPN Αποτελέσματα δοκιμής βασικής ταχύτητας PureVPN Unites StatesΧωρίς VPN
Ηνωμένο Βασίλειο
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας διακομιστή VPN PureVPN Ηνωμένου ΒασιλείουΜε VPN Αποτελέσματα δοκιμής βασικής ταχύτητας PureVPN Ηνωμένου ΒασιλείουΧωρίς VPN
Καναδάς
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας διακομιστή VPN PureVPN CanadaΜε VPN Αποτελέσματα δοκιμής βασικής ταχύτητας PureVPN CanadaΧωρίς VPN
Αυστραλία
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας διακομιστή VPN PureVPN AustraliaΜε VPN Αποτελέσματα δοκιμής βασικής ταχύτητας PureVPN AustraliaΧωρίς VPN
Ολλανδία
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας διακομιστή VPN PureVPN NetherlandsΜε VPN Αποτελέσματα δοκιμής βασικής ταχύτητας PureVPN NetherlandsΧωρίς VPN
Γερμανία
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας διακομιστή VPN PureVPN GermanyΜε VPN Αποτελέσματα δοκιμής βασικής ταχύτητας PureVPN GermanyΧωρίς VPN
Γαλλία
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας διακομιστή PureVPN France VPNΜε VPN Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας βασικής γραμμής PureVPN FranceΧωρίς VPN

Σχετικά με το PureVPN

Το PureVPN ιδρύθηκε στο Χονγκ Κονγκ πριν από μια δεκαετία το 2006. Ήταν μια από τις πρώτες εταιρείες στον κόσμο που προσέφερε μια προσωπική λύση VPN.

Με τα χρόνια, έχει δημιουργήσει τη φήμη ότι είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους και έχει λάβει πολλές κριτικές κριτικές από οργανισμούς όπως το CNET, το PC Magazine, το Mashable και οι New York Times.

Απόρρητο και ασφάλεια

Αν και διεκδικούν πολιτική μηδενικής καταγραφής, διαβάζοντας την Πολιτική απορρήτου του Pure VPN αποκαλύπτει ότι ενώ δεν διατηρούν πραγματικά αρχεία καταγραφής δραστηριοτήτων, καταγράφουν ορισμένες πληροφορίες περιόδου σύνδεσης. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν το χρόνο που πραγματοποιείται μια σύνδεση με τον διακομιστή VPN τους και τον όγκο των δεδομένων που μεταφέρονται (αν και οι λεπτομέρειες αυτών των δεδομένων δεν καταγράφονται).

Οι καταγεγραμμένες πληροφορίες περιόδου λειτουργίας χρησιμοποιούνται μόνο για τη διατήρηση της ποιότητας της υπηρεσίας, αλλά υπάρχουν.

Εδώ είναι οι πληροφορίες με τα δικά τους λόγια:

Δεν παρακολουθούμε τη δραστηριότητα των χρηστών ούτε διατηρούμε αρχεία καταγραφής. Επομένως, δεν έχουμε καμία καταγραφή των δραστηριοτήτων σας, όπως ποιο λογισμικό χρησιμοποιήσατε, ποιοι ιστότοποι επισκεφθήκατε, ποιο περιεχόμενο κατεβάσατε, ποιες εφαρμογές χρησιμοποιήσατε κ.λπ. αφού συνδεθήκατε σε οποιονδήποτε από τους διακομιστές μας. Οι διακομιστές μας καταγράφουν αυτόματα την ώρα που συνδέεστε σε οποιονδήποτε από τους διακομιστές μας. Από εδώ και πέρα, δεν διατηρούμε αρχεία για οτιδήποτε μπορεί να συσχετίσει συγκεκριμένη δραστηριότητα με συγκεκριμένο χρήστη. Ο χρόνος που πραγματοποιείται μια επιτυχής σύνδεση με τους διακομιστές μας υπολογίζεται ως «σύνδεση» και το συνολικό εύρος ζώνης που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια αυτής της σύνδεσης ονομάζεται «εύρος ζώνης». Η σύνδεση και το εύρος ζώνης διατηρούνται σε αρχείο για τη διατήρηση της ποιότητας της υπηρεσίας μας. Αυτό μας βοηθά να κατανοήσουμε τη ροή της κυκλοφορίας σε συγκεκριμένους διακομιστές, ώστε να μπορούμε να τους βελτιστοποιήσουμε καλύτερα.

Το PureVPN προσφέρει κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού AES 256 bit σε όλες τις συνδέσεις του. Επιτρέπει επίσης την πληρωμή μέσω Bitcoin, για αυξημένη ανωνυμία.

Ένα ωραίο χαρακτηριστικό που προσφέρουν λίγοι άλλοι πάροχοι είναι ότι το Pure VPN διαχειρίζεται πλήρως το δίκτυό τους. Αυτή η ρύθμιση σημαίνει ότι κανένα τρίτο μέρος δεν έχει πρόσβαση σε κανένα από τα δεδομένα που ρέουν μέσω των διακομιστών τους.

Χαρακτηριστικά

Το PureVPN προσφέρει κορυφαία συμβατότητα συσκευών με υποστήριξη για περισσότερες από 50 πλατφόρμες.

Το λογισμικό πελάτη τους είναι διαισθητικό στη χρήση και ακολουθεί μια μοναδική προσέγγιση επιλογής σκοπού. Διαλέγετε σε τι θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη σύνδεση VPN (για παράδειγμα, ροή Netflix US) και ο πελάτης επιλέγει αυτόματα τον βέλτιστο διακομιστή για σύνδεση και την καλύτερη διαμόρφωση σύνδεσης για το σκοπό αυτό.

Τούτου λεχθέντος, το PureVPN προσφέρει επί του παρόντος δύο εκδόσεις του πελάτη τους, οι οποίες μπορεί να είναι λίγο συγκεχυμένες. Εύχομαι να εγκαταλείψουν την κληρονομιά, και να αφήσουν όλες τις προσπάθειές τους πίσω από τις τελευταίες και καλύτερες.

Για λίγα επιπλέον δολάρια το μήνα, το PureVPN μπορεί να σας παρέχει μια αποκλειστική διεύθυνση IP στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Γερμανία και μερικές άλλες χώρες. Αυτή η δυνατότητα δεν είναι κάτι που προσφέρουν πολλοί πάροχοι.

Μια αποκλειστική IP μπορεί να σας εξυπηρετήσει καλά αν προσπαθείτε να μεταδώσετε βίντεο με αποκλεισμό σε ροή.

Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό του PureVPN είναι η λειτουργικότητα split tunneling. Σας επιτρέπει να επιλέξετε ποια κίνηση στο Διαδίκτυο πρέπει να περάσει από τη σύνδεση VPN και ποια όχι.

Αυτή η δυνατότητα είναι εξαιρετική εάν, για παράδειγμα, κατεβάζετε ένα αρχείο torrent αλλά θέλετε να κάνετε κάποια διαδικτυακή τραπεζική ταυτόχρονα. Η κυκλοφορία torrent μπορεί να περάσει από τη σύνδεση VPN για μέγιστη ανωνυμία, ενώ συνδέεστε στην τράπεζά σας χρησιμοποιώντας την κανονική σύνδεση ISP.

Περιορισμοί

Το PureVPN προσφέρει αρκετά γενναιόδωρες πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις. Όχι επικεφαλής της τάξης, αλλά πολύ καλύτερη από τις δύο συνδέσεις που επιτρέπουν ορισμένοι πάροχοι.

Επίσης, δεν επιβάλλουν περιορισμούς στα ποσά μεταφοράς δεδομένων ή στην αλλαγή διακομιστή.

Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, και αυτό δεν πρέπει ποτέ να εμφανίζεται κατά την κανονική χρήση, είναι ότι σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης, το PureVPN δεν επιτρέπει περισσότερες από 200 συνδέσεις την ημέρα. Θεωρούν ότι αυτό είναι υπερβολικό, όπως η χρήση, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε αναστολή του λογαριασμού σας.

Εδώ είναι οι λεπτομέρειες:

Χρησιμοποιήστε τον Ιστότοπο ή / και τις Υπηρεσίες μας για να δημιουργήσετε αυτοματοποιημένες ή χειροκίνητες υπερβολικές συνδέσεις για να λάβετε διαφορετικά IP ή για οποιονδήποτε λόγο. Οι υπερβολικές συνδέσεις είναι ενοχλητικές, καθώς δημιουργούν σημεία συμφόρησης και πνίγουν το δίκτυό μας, η τιμή των οποίων πληρώνεται από άλλους χρήστες και αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο. Οι μέγιστες επιτρεπόμενες περίοδοι σύνδεσης είναι 200 ​​ανά ημέρα και η υπέρβαση αυτού του ορίου μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμη αναστολή ή τερματισμό του λογαριασμού σας, εκτός εάν επιτρέπεται ρητά από την εταιρεία.

Υποστήριξη πελατών

Η υποστήριξη παρέχεται κυρίως με τη μορφή ζωντανής συνομιλίας 24/7/365, αλλά μπορεί επίσης να γίνει μέσω email ή μέσω συστήματος έκδοσης εισιτηρίων.

Το PureVPN έχει μια τεράστια βάση γνώσεων στον ιστότοπό του, συμπεριλαμβανομένων μερικών εξαιρετικών εικονογραφικών οδηγών βήμα προς βήμα για σχεδόν κάθε υποστηριζόμενη πλατφόρμα.

Έχουν επίσης μια σελίδα FAQ που αντιμετωπίζει πολλά γενικά και τεχνικά ερωτήματα, καθώς και πληροφορίες πληρωμής.

Το PureVPN δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμή. Αυτό που έχουν, ωστόσο, είναι μερικές εξαιρετικές εκπτώσεις. Οι προσφορές τους είναι συνήθως μερικές από τις καλύτερες και τείνουν να κάνουν το PureVPN έναν από τους πιο προσιτούς προμηθευτές κορυφαίου επιπέδου.

Η υπηρεσία συνοδεύεται επίσης από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών. Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, αποφασίσετε ότι το PureVPN δεν είναι αυτό που ψάχνετε, η επιστροφή χρημάτων είναι τόσο εύκολη όσο η επικοινωνία με την υποστήριξη και το ζητάτε.

Χώρες τοποθεσίας διακομιστή

Όπου το PureVPN πραγματικά λάμπει είναι ο αριθμός των διακομιστών και των χωρών που υποστηρίζουν. Διαθέτουν 2070 διακομιστές σε 131 χώρες.

Πολύ λίγοι άλλοι πάροχοι μπορούν να ταιριάξουν με αυτές τις μετρήσεις. Μόνο ο αριθμός υλικού HideMyAss είναι μπροστά.

Η πλήρης και πιο ενημερωμένη λίστα διακομιστών είναι διαθέσιμη εδώ.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map