Πλήρης δοκιμή ταχύτητας διακομιστή VPN με αόρατη περιήγηση

Μια υπηρεσία VPN με πολλά να σας αρέσει, το ibVPN προσφέρει όλες τις δυνατότητες που περιμένετε από έναν κορυφαίο πάροχο – συμπεριλαμβανομένου του διπλού VPN και του Smart DNS – σε τιμή που είναι χαμηλότερη από τους περισσότερους ανταγωνιστές. Η εξαιρετική προστασία της ιδιωτικής ζωής και η καλή επιλογή διακομιστών σε συνδυασμό με εξαιρετική απόδοση το καθιστούν μια εύκολη πρόταση.

Πλεονεκτήματα
 • Ισχυρές επιλογές κρυπτογράφησης και ασφάλειας
 • Καλή απόδοση διακομιστή
 • Δυνατότητα πλούσιου πελάτη με πολλές προηγμένες δυνατότητες
 • Υποστηρίζει P2P (με αποκλειστικούς διακομιστές)
 • Λειτουργεί με το Netflix και το BBC iPlayer
 • Δωρεάν δοκιμή
Μειονεκτήματα
 • Περίπλοκη εφαρμογή πελάτη
 • Μπερδεμένα σχέδια τιμών
 • Αρκετά μικρό δίκτυο διακομιστών

Η δοκιμή ταχύτητας ibVPN

Ο ιστότοπος του Invisible Browsing VPN κάνει έναν τολμηρό ισχυρισμό ότι η υπηρεσία τους επαινείται σε όλο τον κόσμο για την ταχύτητα και την υποστήριξή του (αγγίζω την υποστήριξη πιο κάτω). Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το πόσο έπαινος παίρνουν, αλλά πήραν το μέρος της ταχύτητας σωστά. Οι δοκιμές μου έδειξαν ότι οι διακομιστές τους μπορούν να κρατήσουν τους δικούς τους σε μια αγορά VPN που προσφέρει πολλές επιλογές. Στην πραγματικότητα, θα βγω έξω και θα καλέσω τα αποτελέσματα του τεστ ταχύτητας διαδικτύου ibVPN μάλλον εξαιρετικά.

Για ακόμη μεγαλύτερη απόδοση, εάν το απόρρητο δεν αποτελεί τεράστια ανησυχία, το ibVPN σάς επιτρέπει να συνδεθείτε μέσω διακομιστή μεσολάβησης σε όλες τις τοποθεσίες του διακομιστή τους. Η χρήση ενός διακομιστή μεσολάβησης σημαίνει ότι η σύνδεσή σας δεν θα κρυπτογραφηθεί, αλλά η μη κρυπτογράφηση θα μπορούσε επίσης να την κάνει πιο γρήγορη.

Όπως συμβαίνει με κάθε πάροχο VPN που αξιολογώ, εκτελώ μια σειρά δοκιμών ταχύτητας μεταφόρτωσης και λήψης με και χωρίς σύνδεση VPN σε αυτόν που πρέπει να είναι ο γρηγορότερος διακομιστής μου, καθώς και οι επτά πιο δημοφιλείς χώρες που τείνουν να συνδέονται οι χρήστες.

Η σύνδεσή μου στο Διαδίκτυο είναι 500 Mbit και 100 Mbit. Αυτές οι ταχύτητες μάς επιτρέπουν να δούμε πόσο καλά αποδίδουν οι διακομιστές χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούμε για την επίτευξη ορίων που επιβάλλονται από τον ISP μου.

Αν είστε περίεργοι για το πώς συγκρίνεται το ibVPN με κάποιες άλλες δημοφιλείς επιλογές παροχέα, ρίξτε μια ματιά στον πίνακα VPN με τις πιο γρήγορες ταχύτητες όπου συγκρίνω όλες τις κορυφαίες υπηρεσίες.

Καλύτερος διακομιστής
Τα καλύτερα αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας διακομιστή VPN ibVPNΜε VPN Τα καλύτερα αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας βασικής γραμμής διακομιστή ibVPNΧωρίς VPN
Ηνωμένες Πολιτείες
Τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητας διακομιστή ibVPN Unites States VPNΜε VPN Τα αποτελέσματα δοκιμής βασικής ταχύτητας ibVPN Unites StatesΧωρίς VPN
Ηνωμένο Βασίλειο
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας διακομιστή ibVPN Ηνωμένο Βασίλειο VPNΜε VPN Αποτελέσματα δοκιμής βασικής ταχύτητας ibVPN Ηνωμένου ΒασιλείουΧωρίς VPN
Καναδάς
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας διακομιστή ibVPN Canada VPNΜε VPN Αποτελέσματα δοκιμής βασικής ταχύτητας ibVPN CanadaΧωρίς VPN
Αυστραλία
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας διακομιστή ibVPN Australia VPNΜε VPN Αποτελέσματα δοκιμής βασικής ταχύτητας ibVPN AustraliaΧωρίς VPN
Ολλανδία
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας διακομιστή ibVPN Netherlands VPNΜε VPN Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας βασικής γραμμής ibVPN NetherlandsΧωρίς VPN
Γερμανία
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας διακομιστή ibVPN Germany VPNΜε VPN Αποτελέσματα δοκιμής βασικής ταχύτητας ibVPN GermanyΧωρίς VPN
Γαλλία
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας διακομιστή ibVPN France VPNΜε VPN Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας βασικής γραμμής ibVPN FranceΧωρίς VPN

Σχετικά με το IBVPN

Το Invisible Browsing VPN βασίζεται στη Ρουμανία και λειτουργεί από το 2010, αν και η βασική ομάδα έχει συνεργαστεί για άλλα επτά χρόνια πριν από αυτήν σε μια υπηρεσία μεσολάβησης μόνο. Με αυτήν την πολύ μεγάλη εμπειρία, το ibVPN κατανοεί καλά τι αναζητούν οι άνθρωποι σε έναν πάροχο VPN. Δεν είναι περίεργο που έχουν αυτήν τη στιγμή πάνω από 500.000 χρήστες παγκοσμίως, ένας αριθμός που συνεχίζει να αυξάνεται.

Απόρρητο και ασφάλεια

Όσον αφορά το απόρρητο, το ibVPN είναι τόσο καλό όσο παίρνει. Δεν συλλέγουν ούτε καταγράφουν καθόλου πληροφορίες σύνδεσης ή κυκλοφορίας. Με τα δικά τους λόγια:

Δεν μπορούμε να συσχετίσουμε συγκεκριμένη δραστηριότητα με συγκεκριμένο χρήστη.

Η πολιτική απορρήτου αναφέρει ότι το Invisible Browsing VPN συμμορφώνεται με τις νομικές ειδοποιήσεις. Αλλά, επειδή δεν έχουν πραγματικά δεδομένα για παράδοση, οι χρήστες δεν έχουν τίποτα να ανησυχούν. Με έδρα τη Ρουμανία, δεν υπάρχουν επίσης ανησυχίες για κρατικούς νόμους που απαιτούν διατήρηση δεδομένων. Ένας τέτοιος νόμος υπήρχε κάποτε, αλλά καταργήθηκε μετά την απόφασή του αντισυνταγματικού.

Απαιτείται μόνο μια έγκυρη διεύθυνση email για να εγγραφείτε στην υπηρεσία του ibVPN. Δεν απαιτείται όνομα ή οποιαδήποτε άλλη προσωπική πληροφορία. Το BitCoin και πολλά άλλα κρυπτονομίσματα είναι διαθέσιμα ως επιλογές πληρωμής.

Στο μπροστινό μέρος της κρυπτογράφησης, ο πελάτης του Invisible Browsing VPN προσφέρει έξι ζεύγη πρωτοκόλλων / κρυπτογράφησης. Από όσο μπορώ να πω, δεν μπορείτε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αυξήσετε το επίπεδο κρυπτογράφησης με το πρωτόκολλο που προτιμάτε όπως θέλετε.

Από τα έξι ζευγάρια, το ένα έχει κρυπτογράφηση 128-bit (η οποία είναι αρκετά ελαφριά και ο πελάτης το αναφέρει), 4 έχουν κρυπτογράφηση 256-bit (καλή ισορροπία μεταξύ ταχύτητας λήψης και ασφάλειας) και ένα έχει κρυπτογράφηση 2048-bit. Το τελευταίο χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSTP. Αν ψάχνετε για ισχυρή κρυπτογράφηση με άλλο πρωτόκολλο, αυτό δεν είναι κάτι που παρέχει το ibVPN προς το παρόν.

Χαρακτηριστικά

Το ibVPN προσφέρει όλες τις δυνατότητες που θα περιμένατε από έναν κορυφαίο πάροχο VPN, καθώς και μερικά πρόσθετα. Μια έξυπνη υπηρεσία DNS είναι μία από αυτές. Αν και δεν κάνει πολλά για το απόρρητο, αυτή η υπηρεσία είναι ιδανική για ροή περιεχομένου που έχει αποκλειστεί γεωγραφικά. Στις δοκιμές μου, τόσο το Netflix των ΗΠΑ όσο και το iPlayer του BBC ξεκλειδώθηκαν κατά τη χρήση.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει, αν και βλέπω όλο και περισσότερους παρόχους να το προσφέρουν, είναι ένα διπλό VPN. Το ibVPN δεν προσπαθεί να το προωθήσει, αλλά είναι εκεί. Υπάρχουν έξι διπλές επιλογές σύνδεσης VPN που χρησιμοποιούν διακομιστές στις ΗΠΑ, τις Κάτω Χώρες και τη Σιγκαπούρη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνδεθείτε στις ΗΠΑ μέσω των Κάτω Χωρών, στις Κάτω Χώρες μέσω των ΗΠΑ, στη Σιγκαπούρη μέσω των Κάτω Χωρών κ.λπ..

Βρήκα ότι το λογισμικό του πελάτη είναι πλήρως εξοπλισμένο και εύκολο να το καταλάβω και να το χρησιμοποιήσω, αν και μερικές φορές είναι ασταθές στα Windows (αλλά πολύ μακριά από έναν διαλυτή). Το λογισμικό είναι διαθέσιμο για όλες τις κύριες πλατφόρμες. Υπάρχουν ακόμη και επεκτάσεις / πρόσθετα για Chrome, Firefox και Opera.

Κάτι που κάνει ο πελάτης που πίστευα ότι ήταν ιδιαίτερα ωραίο, το οποίο κάνουν λίγες άλλες υπηρεσίες, είναι η φόρτωση σε πραγματικό χρόνο δίπλα σε κάθε επιλογή διακομιστή. Αυτή η δυνατότητα βγάζει όλη την εικασία από την οποία θα συνδεθεί ο διακομιστής.

Περιορισμοί

Όπως κάνουν οι περισσότεροι πάροχοι VPN, το Invisible Browsing VPN περιορίζει τον μέγιστο αριθμό ταυτόχρονων συνδέσεων. Ορίζουν αυτόν τον αριθμό σε τρία αν λάβετε το σχέδιο Ultimate και ένα για λογαριασμούς χαμηλότερης βαθμίδας.

Δεδομένου ότι το πρόγραμμα Ultimate είναι μόνο 2 $ ανά μήνα περισσότερο από τις άλλες επιλογές και προσφέρει πρόσθετες λειτουργίες όπως διακομιστές μεσολάβησης, επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης και επιτρέπει το P2P, νομίζω ότι αξίζει το επιπλέον κόστος. Ακόμα και τότε, είναι ακόμα φθηνότερο από τους περισσότερους ανταγωνιστές. Εάν αυτοί οι αριθμοί σύνδεσης δεν είναι αρκετοί, ίσως χρειαστεί να καταφύγετε στην εγκατάσταση του ibVPN στο δρομολογητή σας, ο οποίος υποστηρίζεται.

Εκτός από αυτό, η υπηρεσία ibVPN είναι απεριόριστη. Δεν υπάρχουν όρια στο εύρος ζώνης, στη μεταφορά δεδομένων ή στην ταχύτητα του διακομιστή ή στον αριθμό των διακοπτών διακομιστή.

Κοιτάζοντας μέσα από τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών, δύο επιπλέον πράγματα μου έβλεπαν ότι όποιος χρησιμοποιεί P2P πρέπει να γνωρίζει:

 • Συμφωνείτε να μην χρησιμοποιήσετε ένα ρομπότ, όπως το ReGet, το GetRight, το Go! Zilla ή άλλα παρόμοια προγράμματα, για τη συνεχή λήψη περιεχομένου χωρίς παρακολούθηση ή παρακολούθηση.
 • Συμφωνείτε να χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία για μεταφορά αρχείων peer-to-peer ή λήψεις torrent μόνο στους διακομιστές που βρίσκονται στο Λουξεμβούργο, τη Σουηδία, τις Κάτω Χώρες, τον Καναδά, τη Ρωσία, τη Λιθουανία και το Χονγκ Κονγκ.

Υποστήριξη πελατών

Το ibVPN προσφέρει μια ποικιλία επιλογών υποστήριξης, όπως Live Chat, Email και σύστημα εισιτηρίων. Η ζωντανή συνομιλία παρέχεται μέσω του ιστότοπού της και λέγεται ότι είναι 24/7 τόσο για τεχνικά όσο και για θέματα πωλήσεων. Το βρήκα ότι είναι ακριβές. Οποτεδήποτε δοκίμασα, κάποιος ήταν εκεί για να απαντήσει στις ερωτήσεις μου.

Η ομάδα υποστήριξης αποτελείται από δέκα άτομα. Όλες οι απαντήσεις που έχω λάβει ήταν πλήρεις, γνώστες και σίγουρα δεν ακολούθησαν ένα προκαθορισμένο σενάριο. Ο ιστότοπος του Invisible Browsing VPN περιλαμβάνει επίσης αρκετά μεγάλες ενότητες Γνωσιακής Βάσης και Συχνών Ερωτήσεων, οι οποίες αντιμετωπίζουν τα πιο κοινά ζητήματα. Υπάρχει επίσης ένα κοινοτικό φόρουμ.

Όλες οι συνδρομές συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 15 ημερών. Έχω περάσει από όλες τις πολιτικές και δεν φαίνεται να υπάρχουν συμβολοσειρές επιστροφής χρημάτων, όπως ένα μέγιστο ποσό λήψης ή ένας μέγιστος αριθμός συνδέσεων. Αυτή η έλλειψη περιορισμών σημαίνει ότι μπορείτε να περάσετε τις πρώτες 15 ημέρες ρίχνοντας ό, τι έχετε στην υπηρεσία για να βεβαιωθείτε ότι ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το drive ibVPN για 24 ώρες εντελώς δωρεάν πριν κάνετε οποιαδήποτε πληρωμή. Μια δωρεάν δοκιμή είναι κάτι που κάνουν πολύ λίγοι πάροχοι και αξίζει να επωφεληθούν. Αν θέλετε, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη σελίδα εγγραφής απευθείας κάνοντας κλικ εδώ.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το drive ibVPN για 6 ώρες εντελώς δωρεάν πριν πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε πληρωμή.

Χώρες τοποθεσίας διακομιστή

Το Invisible Browsing VPN παρέχει επί του παρόντος 173 διακομιστές σε 97 τοποθεσίες σε 47 χώρες. Αυτοί είναι πολύ αξιοσέβαστοι αριθμοί που θα πρέπει να είναι περισσότερο από επαρκείς για την πλειονότητα των χρηστών. Εάν θέλετε να σκάψετε βαθύτερα, αυτή είναι η πιο ενημερωμένη λίστα των διακομιστών του ibVPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map