Καλύτερο VPN για Android (αναθεώρηση 2020)

Ώρα για μια ιστορία αγάπης δύο παραγράφων.


Γνωρίζετε επιτέλους το άτομο που περιμένατε. Μόνο μια ματιά και ξέρετε ότι έχετε καταλάβει το υπόλοιπο της ζωής σας. Θα σας γνωρίσουν τη μαμά, θα ταξιδέψετε μαζί, θα μοιραστείτε αναμνήσεις. Βρείτε το θάρρος να τους ζητήσετε τον αριθμό και την έκρηξή τους.

Φτάνουν σπίτι και λένε σε όλους τους φίλους τους για το υπέροχο άτομο που μόλις γνώρισαν. Τότε συμβαίνει, τη στιγμή που φοβούνται περισσότερο. Λαμβάνουν ένα κείμενο και εμφανίζεται πράσινο. Συνειδητοποιούν ότι χρησιμοποιείτε τηλέφωνο Android.

Λοιπόν, ακόμη και αν τα όνειρα συντριβούν, οι χρήστες Android όπως εσείς πρέπει να καταλάβουν την καλύτερη προστασία για τις συσκευές τους στο διαδίκτυο. Περισσότερο από ποτέ, οι προσωπικές μας πληροφορίες κοινοποιούνται στο Διαδίκτυο, μερικές φορές χωρίς να το γνωρίζουμε, καθιστώντας την εξάσκηση της ασφάλειας στο Διαδίκτυο εξαιρετικά σημαντική.

Το VPN είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι η δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο προστατεύεται, όπου κι αν βρίσκεστε. Αν αναζητάτε ασφάλεια για τη συσκευή σας Android, έχετε φτάσει στο σωστό μέρος. Παρακάτω θα αναλύσουμε τις καλύτερες επιλογές για την επιλογή του σωστού VPN για να διασφαλίσουμε ότι θα παραμείνετε προστατευμένοι όπου κι αν βρίσκεστε.

TLDR

Δεν έχετε χρόνο να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο?

Επιλέξαμε NordVPN ως το καλύτερο συνολικό VPN για Android. Ενώ υπάρχουν άλλες επιλογές που έχουν περισσότερους διακομιστές ή γρηγορότερες ταχύτητες, όταν πρόκειται για τα βασικά, το Surfshark καλύπτει όλες τις βάσεις αυτού που θα θέλατε από μια υπηρεσία VPN.

Τώρα, δεν θα είχαμε κατατάξει το Surfshark ή το ExpressVPN αν δεν πιστεύαμε ότι ήταν και εξαιρετικές επιλογές. Και τα δύο θα χρησιμεύσουν ως αποτελεσματικά και ασφαλή VPN για χρήση στο Android σας. Ωστόσο, σε αυτήν τη λίστα, το Surfshark κατέχει την πρώτη θέση.

1. NordVPN

Επισκόπηση και χαρακτηριστικά

Το NordVPN, η κορυφαία συνολική επιλογή στη λίστα μας, ξεχωρίζει λόγω των υψηλών προδιαγραφών ασφαλείας και του μεγάλου αριθμού διακομιστών. Με περισσότερους από 5.500 διακομιστές σε σχεδόν 60 χώρες, θα μπορείτε να έχετε προστασία ανεξάρτητα από το πού ταξιδεύετε.

Και όχι μόνο προστασία, αλλά θα μπορείτε να προσαρμόσετε πραγματικά την εμπειρία σας στο Διαδίκτυο, έχοντας την επιλογή διαφορετικών διακομιστών σε κάθε περιοχή στην οποία βρίσκεστε. Χρησιμοποιούν έναν αλγόριθμο που, ανάλογα με την τοποθεσία σας ή τις ειδικές απαιτήσεις σας, θα σας ταιριάζει η καλύτερη επιλογή.

NordVPN

Όσον αφορά την ασφάλεια, το NordVPN χρησιμοποιεί ένα διακόπτη kill για να σας δώσει μια τελευταία γραμμή άμυνας έναντι οτιδήποτε θα μπορούσε να είναι επιβλαβές. Αυτή η λειτουργία θα παρακολουθεί τη σύνδεσή σας με το διακομιστή VPN.

Εάν κάτι πάει στραβά και χάσατε τη σύνδεση, αυτός ο διακόπτης kill θα αποκλείσει την πρόσβαση σε εφαρμογές (της επιλογής σας) στο Διαδίκτυο. Αυτό θα διατηρήσει όλα τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή, οπότε ακόμη και σε περίπτωση εσφαλμένης σύνδεσης, το NordVPN υποστηρίζει.

NordVPN

Το NordVPN χρησιμοποιεί επίσης ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας και απορρήτου με τη λειτουργία “διπλό VPN”. Όταν είστε συνδεδεμένοι σε ένα VPN, η επισκεψιμότητά σας περνά από έναν διακομιστή VPN που κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας και αλλάζει τη διεύθυνση IP σας, ώστε να μην είναι προσβάσιμο σε κανέναν που προσπαθεί να το φτάσει.

Με το διπλό VPN, όλα κρυπτογραφούνται για δεύτερη φορά. Τα δεδομένα και οι δραστηριότητές σας δεν κρύβονται πίσω από έναν μόνο διακομιστή, αλλά δύο. Ο πάροχος υπηρεσιών σας δεν μπορεί καν να δει τη δραστηριότητά σας στον Ιστό, δίνοντας μια εντελώς ιδιωτική εμπειρία.

NordVPN

Τιμή

Εκτός από τη μεγάλη λίστα διακομιστών και τα μέτρα ασφαλείας, το NordVPN προσφέρει δίκαιη τιμολόγηση και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σε περίπτωση που συνειδητοποιήσετε ότι αυτό το VPN δεν είναι για εσάς. Έχουν επίσης συχνά ειδικές προσφορές για 3ετή προγράμματα διαθέσιμα, τα οποία μπορούν να κάνουν την υπηρεσία από 3,49 $ το μήνα. Για την τυπική τους τιμή, είναι 4,99 $ για ένα πρόγραμμα 2 ετών και 6,99 $ για 1 έτος. Μήνας σε μήνα, θα κοστίσει 11,95 $ (ανά μήνα). Αν και δεν είναι το χαμηλότερο σε αυτήν τη λίστα, είναι σίγουρα προσιτό, λαμβάνοντας υπόψη τι προσφέρει.

NordVPN

Πλεονεκτήματα

 • Εξυπηρέτηση πελατών 24/7
 • Υπέροχα μέτρα προστασίας της ιδιωτικής ζωής και ασφάλειας
 • Μεγάλος αριθμός διακομιστών

Μειονεκτήματα

 • Ασυνεπείς ταχύτητες λήψης
 • Περιορισμένος αριθμός συσκευών ανά λογαριασμό

Τιμή

2,99 $ – 11,95 $ ανά μήνα

2. Surfshark

Επισκόπηση και χαρακτηριστικά

Το Surfshark, η δεύτερη επιλογή στη λίστα μας, έχει τόσο τα χαρακτηριστικά όσο και την τιμή για να υποστηρίξει αυτή τη διάκριση. Διαθέτει διακομιστές σε περισσότερες από 60 χώρες και προσφέρει υψηλού επιπέδου ασφάλεια μαζί με μερικά από τα καλύτερα VPN στην αγορά.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που κατατάσσει το Surfshark ως κορυφαία επιλογή είναι η δυνατότητα σύνδεσης απεριόριστων συσκευών σε έναν λογαριασμό. Πολλές υπηρεσίες VPN διαθέτουν 5 ή 6 συσκευές κάθε φορά, αλλά το Surfshark είναι εξαιρετικό εάν έχετε πολλές συσκευές, προσωπικές και επαγγελματικές ή έχετε μια οικογένεια που θέλετε να διατηρήσετε προστατευμένη στο διαδίκτυο.

Ακόμα κι αν δεν πραγματοποιείτε ενεργή περιήγηση στο διαδίκτυο, οι εφαρμογές εξακολουθούν να αντλούν δεδομένα, οπότε η διασφάλιση ότι κάθε συνδεδεμένη συσκευή προστατεύεται είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα αυτής της υπηρεσίας.

Surfshark

Το Surfshark, όπως και άλλα VPN, δίνει έμφαση στην ασφάλεια και το απόρρητο. Εκτός από τη λειτουργία Whitewhistler, η οποία επιτρέπει το split-tunneling, το Surfshark φροντίζει να μην παρακολουθεί ή να καταγράφει δεδομένα από τον χρήστη, επιτρέποντας πλήρη απόρρητο με την υπηρεσία του.

Αυτό περιλαμβάνει το ιστορικό του προγράμματος περιήγησης, τις διευθύνσεις IP, την κυκλοφορία δικτύου και τις χρονικές σημάνσεις. Δεν παρακολουθεί τι κάνετε στο διαδίκτυο, ώστε να παραμείνετε εντελώς ιδιωτικοί από οποιονδήποτε και από όλους. Το Surfshark χρησιμοποιεί επίσης μια λειτουργία καμουφλάζ, οπότε ο πάροχος διαδικτύου δεν θα ξέρει καν ότι χρησιμοποιείτε ένα VPN.

Surfshark

Για λόγους ασφαλείας, το Surfshark διαθέτει μια λειτουργία CleanWeb, μια τεχνολογία που θα αποκλείει διαφημίσεις ή κακόβουλα προγράμματα που ενδέχεται να είναι επιβλαβή για τη συσκευή σας. Εκτός από την επίλυση της ενόχλησης των αναδυόμενων διαφημίσεων, αυτή η λειτουργία θα εμποδίσει τον χρήστη να κάνει κλικ σε τυχόν συνδέσμους που θα μπορούσαν να παραβιαστούν.

Θα σταματήσει επίσης τυχόν απόπειρες ηλεκτρονικού ψαρέματος, διατηρώντας σας εντελώς ασφαλή από οτιδήποτε κακόβουλο ενώ είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

Surfshark

Είτε πρόκειται για απόρρητο, διακομιστές, ασφάλεια ή torrenting, το Surfshark είναι ένα πακέτο VPN παντός περιεχομένου για τη συσκευή σας Android.

Τιμή

Η τιμή είναι πραγματικά εκεί που υπερέχει το Surfshark. Ενώ η τιμολόγηση από μήνα σε μήνα δεν διαφέρει πολύ από άλλες υπηρεσίες, οι μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις έχουν κάποια σοβαρή εξοικονόμηση. Επίσης, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το Surfshark, έχετε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Για συνδρομή 2 ετών, θα κοστίζει 1,99 $ ανά μήνα. Αυτό είναι πολύ χαμηλό! Για πρόγραμμα ενός έτους, είναι 5,99 $ ανά μήνα και θα σας αποφέρει 11,95 $ εάν εγγραφείτε απλώς σε μήνα.

Surfshark

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετικά προσιτό
 • Δεν παρακολουθεί δεδομένα
 • Υποστηρίζεται για torrenting
 • Ασφάλεια υψηλού επιπέδου
 • Καλό για ροή

Μειονεκτήματα

 • Περιορισμένοι διακομιστές
 • Νέος στην αγορά VPN

Τιμή

1,95 $ – 11,95 $ ανά μήνα

3. ExpressVPN

Επισκόπηση και χαρακτηριστικά

Το ExpressVPN, η τελευταία επιλογή στη λίστα μας, είναι πιθανώς αυτή που έχετε ακούσει εάν έχετε φίλους που χρησιμοποιούν VPN. Είναι υπέροχο για ταξίδια, καθώς ενώ διαθέτει μόνο 160 επιλογές διακομιστή, αυτοί οι διακομιστές βρίσκονται σε 160 χώρες.

Όσον αφορά το απόρρητο, το ExpressVPN διαχωρίζεται από άλλες υπηρεσίες χρησιμοποιώντας το δικό του σύστημα ονομάτων ιδιωτικών τομέων, γνωστό και ως DNS. Δεδομένου ότι έχουν το δικό τους διακομιστή, δεν συμμετέχουν καθόλου τρίτα μέρη. Όλα είναι ασφαλή στο δίκτυο ExpressVPN.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι δεν υπάρχουν απολύτως αρχεία καταγραφής των ενεργειών σας στο διαδίκτυο. Ορισμένες υπηρεσίες θα κρυπτογραφήσουν τα δεδομένα σας, αλλά δεν θα προστατεύονται τυχόν αιτήματα DNS. Το ExpressVPN χρησιμοποιεί το κρυπτογραφημένο DNS 256-bit για την απόλυτη ιδιωτική υπηρεσία.

ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για ροή, καθώς διαθέτουν μερικές από τις υψηλότερες ταχύτητες οποιασδήποτε υπηρεσίας VPN. Στην πραγματικότητα προσφέρουν μια δοκιμή αυτο-ταχύτητας για τους χρήστες. Αυτή η δυνατότητα θα αναλύσει κάθε διακομιστή με ταχύτητα λήψης, καθυστέρηση και δείκτη ταχύτητας, που είναι ο ρυθμός μεταφοράς δεδομένων.

Το ExpressVPN θα ταξινομήσει κάθε διακομιστή με την υψηλότερη ταχύτητα σύνδεσης και θα σας δώσει στατιστικά στοιχεία και προτάσεις στις οποίες πρέπει να συνδεθείτε.

ExpressVPN

Όσον αφορά την ασφάλεια, το ExpressVPN προσφέρει επίσης προστασία δικτύου για χρήστες Android. Με αυτόν τον μηχανισμό διακοπής λειτουργίας, τα δεδομένα σας παραμένουν προστατευμένα ανεξάρτητα από το τι.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν υπήρχε ένα πρόβλημα που σας έκανε να χάσετε τη σύνδεση με το VPN, όλες οι εφαρμογές που ζητούν πρόσβαση στο Διαδίκτυο θα σταματήσουν. Αυτή είναι μια εξαιρετική τελευταία γραμμή άμυνας για να βεβαιωθείτε ότι οι προσωπικές σας πληροφορίες είναι ασφαλείς με κάθε κόστος.

ExpressVPN

Τιμή

Ενώ το ExpressVPN είναι σίγουρα ένα βαρύ βάρος στην αγορά VPN και έχει πολλές εξαιρετικές δυνατότητες, δεν είναι η καλύτερη επιλογή για την τιμή, ειδικά αν ψάχνετε για μακροπρόθεσμη δέσμευση. Παρόλο που προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, δεν υπάρχει σημαντική έκπτωση για εγγραφή για πολλά χρόνια. Για ένα έτος, κοστίζει 8,32 $ το μήνα. Για ένα έτος, είναι 9,99 $ ανά μήνα και από μήνα σε μήνα θα είναι 12,95 $.

ExpressVPN

Πλεονεκτήματα

 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 • Προηγμένο απόρρητο και ασφάλεια
 • Εξυπηρέτηση πελατών 24/7
 • Δυνατότητα ταχύτητας αυτοελέγχου

Μειονεκτήματα

 • Περιορισμένος αριθμός συσκευών ανά λογαριασμό
 • Μη ουσιαστική έκπτωση στις μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις

Τιμή

8,50 $ – 12,95 $ ανά μήνα

Περισσότερες πληροφορίες

Έχετε ακούσει ποιες θεωρούμε ότι είναι οι καλύτερες επιλογές VPN για το Android σας, αλλά ίσως εξακολουθείτε να αναρωτιέστε ότι απαιτείται ακόμη για τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο. Εάν είστε νέοι στα VPN και θέλετε να μάθετε περισσότερα πριν επιλέξετε να κατεβάσετε ένα, ρίξτε μια ματιά σε ορισμένους πόρους για αρχάριους.

Τι έπεται?

Τώρα ήρθε η ώρα να επιλέξετε! Μόλις επιλέξετε την καλύτερη επιλογή, θα ακολουθήσετε τα βήματα στον ιστότοπό τους για να κατεβάσετε την εφαρμογή. Εάν έχετε περαιτέρω απορίες σχετικά με το πώς ακριβώς να αποκτήσετε το VPN και να το χρησιμοποιήσετε στη συσκευή σας Android, υπάρχουν επίσης χρήσιμα εργαλεία για αυτό.

Περισσότεροι σχετικοί οδηγοί

 • Καλύτερο VPN για iOS
 • Καλύτερο VPN για Mac
 • Καλύτερο VPN για Windows

Συχνές ερωτήσεις

Χρειάζομαι ένα VPN για το Android μου?

Εάν είστε κάποιος που ταξιδεύει ή κάνει πολλές διαδικτυακές αγορές, ένα VPN προσθέτει απλώς ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας. Θα σας επιτρέψει επίσης να χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο όπως κάνετε στο σπίτι, οπουδήποτε στον κόσμο.

Ποιο δωρεάν VPN είναι καλύτερο για Android?

Όλα τα VPN σε αυτήν τη λίστα απαιτούν συνδρομή και πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε το πιο αποτελεσματικό VPN. Όσον αφορά την προστασία των δεδομένων σας, δεν προτείνονται συντομεύσεις. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά δωρεάν VPN, αν και έρχονται με κρυφό κόστος.

Χρησιμοποιεί παράνομο VPN?

Τα VPN είναι απολύτως νόμιμα για χρήση. Λάβετε υπόψη ότι, εάν κάνετε παράνομα πράγματα στο διαδίκτυο, εξακολουθεί να είναι παράνομο, ακόμη και με ένα VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map