VyprVPN anmeldelse

VyprVPN logoScore:
8,5 / 10


Schweiz-baserede VyprVPN er en veletableret VPN-udbyder, der altid har investeret meget i sin teknologi. Fra en verificeret nul-loggingspolitik og en venlig, funktionsrig klient med flere platforme til hundreder af hurtige selvstyrede servere og support til mange populære streamingtjenester leverer VyprVPN næsten hver front.

Fordele
 • Bekræftet ingen logning for fuldstændigt privatliv
 • Fremragende valg af protokoller og krypteringsindstillinger
 • Hundredvis af servere med stor placeringsdiversitet
 • Intuitiv, brugervenlig multi-platform klient
 • Fjern blokering af Netflix, BBC iPlayer og andre
 • Tillader P2P- og torrent-trafik
 • Værter egne servere (ingen tredjepart)
Ulemper
 • Ingen måde at betale anonymt på
 • VPN-obfuskering ikke tilgængelig i Grundlæggende plan

VyprVPN er en etableret og velkendt udbyder, der har eksisteret siden 2009. Mange af os ville dog have givet deres service igennem årene af en simpel grund: De opbevarede forbindelseslogfiler.

I slutningen af ​​sidste år annoncerede VyprVPN, at de vendte om et nyt blad. De blev nu en VPN uden log.

På samme tid begyndte de også at opgradere deres infrastruktur for at forbedre serverydelsen og introducerede, hvad der burde have været positive ændringer i kundesupport.

Alle tre virksomheder var mildest talt store og berettiger mere end et nyt blik på VyprVPNs tilbud.

Med henblik herpå vil vi i denne VyprVPN-gennemgang undersøge, hvor godt tjenesten nu fungerer, gå over dens vigtigste funktioner, og vigtigst af alt, beslutte, om det er værd at betale for.

VyprVPN Oversigt

Som nævnt ovenfor har VyprVPN eksisteret i lang tid – i det mindste af VPN-industristandarder. Det blev oprettet i 2009 af internet-privatfirmaet Golden Frog.

Beliggende i Schweiz opererer VyprVPN ud fra en meget privatlivsvenlig jurisdiktion.

Hvis du kombinerer det med virksomhedens nye log-up-politik og infrastrukturopgraderinger, har du potentialet for en sikker, privat VPN til alle formål.

Så indtil videre er vi i gang med en god start.

Funktioner

Når det kommer til funktioner, tilbyder VyprVPN en god blanding, der sætter den blandt de bedste VPN-udbydere i branchen.

Det er ikke perfekt. Ingen VPN, jeg nogensinde har gennemgået, har endnu ikke opnået det. Men der er ikke mange områder, som nogen ser alvorligt mangler.

Dræb switch

En kill switch er en funktion, som enhver VPN, der er værd at dens salt skal implementere, og her skuffer VyprVPN ikke. For det meste.

Hvorfor mest? Fordi funktionen, mens den er tilgængelig på Windows, macOS og Android, er en gigantisk undladelse på iOS-enheder.

Når kill-switch er aktiveret – og i dette tilfælde er det ikke som standard – det afbryder al internetadgang til enheden, hvis VPN-forbindelsen afbrydes. Dets formål er at sikre, at der ikke er utilsigtede data eller IP-adresselækager, når der er netværksproblemer.

I tilfælde af iOS får du i stedet en automatisk genforbindelsesfunktion, som teoretisk set skal få din VPN op igen og køre inden for millisekunder, hvis forbindelsen falder.

Men det efterlader stadig et lille vindue, hvor lækager kan forekomme, så en ordentlig dræbskontakt er det ikke.

DNS-lækage beskyttelse

VyprVPN forhindrer DNS-lækager – som kunne bruges til at spore hvilke websteder, du besøger – ved at bruge DNS-servere, som de ejer og driver.

Denne funktion er som standard aktiveret.

Du har muligheden for at specificere dine egne DNS-servere i klientindstillingerne, hvis du ønsker det. Men i langt de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt.

DNS-indstillinger i VyprVPN-klient

Til gengæld følger VyprVPNs DNS-servere den samme strenge politik for ikke-logning som deres almindelige servere. Det er en god ting.

Ingen lejede servere

Meget få VPN’er ejer deres hardware. De fleste leaser servere fra forskellige datacentre over hele kloden.

Det er ikke tilfældet med VyprVPN. De er en af ​​de sjældne udbydere, der ejer hele deres netværk.

Serverejerskab betyder, at ingen tredjepart nemt kan få adgang til infrastrukturen. Det er en stor fordel for privatlivet, som VyprVPN har i forhold til de fleste konkurrenter.

Kameleon-protokol

For at hjælpe dig med at foliere netværksbegrænsninger og regeringscensur opbyggede VyprVPN en brugerdefineret VPN-protokol kaldet Chameleon.

Det, der adskiller Chameleon fra mainstream-protokoller som OpenVPN, er, at det krypterer metadata for pakker.

Det betyder, at din VPN-forbindelse kan passere de fleste firewalls, der ikke er opdaget. Dette inkluderer barrierer, der bruger dyb pakkeinspektion for at forhindre VPN-brug.

Diagram over, hvordan VyprVPNs Chameleon-protokol fungerer

Og det fungerer bemærkelsesværdigt godt.

Kameleon er tilgængelig på alle platforme undtagen iOS. Det kræver også et premiumabonnement for at få adgang.

Arbejder VyprVPN i Kina?

Når du bruger Chameleon-protokollen, fungerer VyprVPN, selvom du står bag Kinas store firewall. Det er en imponerende bedrift, når man tager i betragtning, hvor længe regeringen går for at forhindre VPN-brug.

Indtil videre har Chameleon haft stor succes med at modstå alle bestræbelser på at opdage, og VyprVPN fortsætter med at ændre det for at holde tingene på den måde.

Streaming Support

Mens VyprVPN ikke eksplicit understøtter at omgå geo-blokeret indhold, er de ganske gode til det. Kundesupport har endda været kendt for at hjælpe dig med at oprette forbindelse, hvis du løber ind i problemer.

Populære streamingtjenester som BBCs iPlayer og Hulu fungerer godt, ligesom mange andre rundt om i verden.

Arbejder VyprVPN med Netflix?

På et tidspunkt, hvor næsten alle VPN-virksomheder har givet op med at arbejde med Netflix, kommer VyprVPN stadig igennem.

Flere amerikanske servere, herunder New York og Chicago, opretter forbindelse til Netflix uden problemer. Australien, Canada, Japan og England fungerede også fint.

VyprVPN arbejder med amerikanske Netflix

VyprVPN garanterer naturligvis ikke, at deres servere altid fungerer. Ingen udbyder gør det. Men når jeg skriver denne anmeldelse, er de uden tvivl en af ​​de bedste Netflix VPN’er.

BitTorrent og P2P Support

Fildeling er et område, hvor VyprVPNs nye politik for ikke-logning gør en reel forskel.

I fortiden understøtter VyprVPN torrenting og andre P2P-netværk, men ville bruge logfiler til at videresende eventuelle copyright-klager til brugere af deres tjeneste.

Når logfiler ikke længere er på billedet, er VyprVPN ikke i stand til at identificere dig og bliver derfor et sort hul for alle klager.

De inkluderer stadig klausuler i deres vilkår og betingelser om behovet for at respektere ophavsretten. Men det er lidt af en tom trussel – for det meste der for show – da VyprVPN ikke længere har nogen måde at håndhæve den på.

Flere samtidige forbindelser

Når du abonnerer på VyprVPN, har du tilladelse til at bruge flere enheder på samme tid ved hjælp af kun en konto.

Enhedsnummeret varierer afhængigt af dit abonnementsplan.

Med basisplanen kan du oprette forbindelse til tre enheder samtidigt. Hvis du vælger Premium-planen, springer dette nummer op til fem.

Andre funktioner Noter

Ud over alle ovenstående funktioner er det også værd at bemærke, at VyprVPN ikke blokerer for Tor-forbindelser. Samtidig understøttes Tor over VPN ikke eksplicit.

I mine test så det ikke ud til, at brug af Tor forårsager noget problem, mens jeg var tilsluttet VyprVPN, men jeg kontrollerede heller ikke hver server.

Hovedpunkterne er, at din kilometertal kan variere, men dine odds for succes er gode.

Jeg skal også påpege, at der ikke er nogen støtte til en dobbelt VPN-forbindelse. Det er dog ikke så overraskende, da det er en smule nichefunktion.

Når det er sagt, hvis en dobbelt VPN er et af dine krav, er VyprVPN ikke noget for dig. NordVPN, Surfshark og ProtonVPN implementerer alle funktionen og er fremragende alternativer.

VyprVPN Privatliv og sikkerhed

For mange af os VPN-brugere er intet vigtigere end det privatliv og sikkerhed, en VPN giver. Dette er et andet område, hvor VyprVPN ikke skuffer.

Det er også et område, hvor VyprVPN har gjort nogle alvorlige fremskridt for nylig, især gennem deres nye politik uden logning.

Jurisdiktion

Som jeg nævnte tidligere, opererer VyprVPN ud af det privatvenlige Schweiz, ligesom dets moderselskab, Golden Frog.

Begge virksomheder drager fordel af landets strenge lovgivning om databeskyttelse, der vipper stærkt til fordel for individuelle rettigheder.

Kritisk set er Schweiz heller ikke forbundet med de berygtede 5, 9 eller 14 øjne intelligensdelingsaftaler. Som sådan vil de aldrig videregive private data til andre lande uden behørig behandling i deres retssystem.

I en verden, hvor spionage sker overalt, er Schweiz noget af en oase af privatlivets fred.

Logningspolitik

Siden VyprVPN begyndte aktiviteter for over et årti siden, har de været kendt som en udbyder, der opbevar forbindelseslogfiler.

De overvågede aldrig, hvad brugerne gjorde på deres platform. De holdt dog styr på, hvem der har oprettet forbindelse, hvor længe og hvor meget data de sendte.

Værre er, at alle de gemte oplysninger inkluderede brugerens rigtige IP-adresse. Det gjorde det trivielt for tredjepart at binde nogen til specifik online aktivitet.

I slutningen af ​​2018 kaldte VyprVPN imidlertid op til overgangen til en streng politik, der ikke var log-ud. De forelagde endda hele deres infrastruktur til en uafhængig tredjepartsrevision for at bevise, at deres transformation var fuldstændig.

Denne revision fandt nul spor af bevarede brugerdata, og VyprVPN blev officielt en nul-logging udbyder.

Serverejerskab

Som jeg rørte ved tidligere, ejer VyprVPN alle deres servere. Dette giver dem en naturlig sikkerhedsfordel i forhold til de fleste andre tjenester, der vælger at lease deres hardware i stedet.

VyprVPN har stram kontrol over, hvem der får adgang til deres udstyr, hvilket gør maskinerne fysisk mere sikre.

For os brugere betyder det mindre risiko for, at vores data falder i de forkerte hænder.

Protokol- og krypteringsstandarder

Mens VyprVPN ikke lader dig blande og matche protokoller og krypteringsstandarder på hvilken som helst måde, tilbyder de flere fremragende kombinationer.

Tilgængeligheden af ​​nogle af disse parringer er platformafhængig, og jeg vil udelukke det når som helst det er tilfældet.

 • PPTP

  PPTP er den ældste og mest understøttede VPN-protokol, der er tilgængelig. Det er også helt usikkert, efter at have været kompromitteret så langt tilbage som i 1998.

  VyprVPN tilbyder PPTP med 128-bit kryptering udelukkende til at understøtte ældre enheder og hardware, der ikke kan bruge OpenVPN, og kun på Windows.

  For at sige det anderledes er det der, men bør undgås for enhver pris.

 • L2TP / IPSec

  For at beskytte de data, den bærer, bruger L2TP / IPSec-protokollen 256-bit AES-kryptering med dobbeltindkapsling.

  Det er en meget sikker og bredt understøttet standard, der anses for at være uknuselig.

  Det har også fordelen ved at bruge en flertrådet krypterings- og dekrypteringsmotor, så på nyere hardware er det måske bare den hurtigste VPN-protokol, der er tilgængelig.

  L2TP / IPSec kan bruges på Windows-, macOS- og iOS-klienter.

 • OpenVPN

  OpenVPN betragtes som guldstandarden for VPN-protokoller. Det er open source, helt sikkert og blændende hurtigt.

  Du kan vælge enten 256-bit eller 160-bit kryptering. Førstnævnte er mere sikker, sidstnævnte hurtigere (dog stadig masser af sikkerhed).

  VyprVPN lader dig imidlertid ikke vælge mellem TCP eller UDP. Det bruger UDP hele tiden.

  Overordnet set er OpenVPN den bedst fungerende protokol for de tilgængelige indstillinger, især over ustabile internetforbindelser.

  For de fleste af os bør dette være den valgte protokol. VyprVPN er enig og gjorde det til standard på alle versioner af deres klient-app, hvor det er implementeret.

 • Chameleon

  Som allerede nævnt er Chameleon VyprVPNs tilpassede tilsløret VPN-protokol. Det er baseret på OpenVPN og bruger 256-bit kryptering til at beskytte dine data.

  Den største forskel er, at Chameleon-protokollen også omskriver headerinformation for at besejre VPN-blokeringsmetoder som dyb pakkeinspektion.

  Funktionelt er Chameleon lige så sikker som OpenVPN. Men fordi det behøver en smule mere overhead for at trække obstruktionen, vil den være marginalt langsommere.

  Chameleon er tilgængelig på alle platforme undtagen iOS, men kun hvis du abonnerer på Premium-planen.

DNS-lækager

For at se, om VyprVPN er DNS-lækagerfri og ikke afslører nogen privat information, kørte jeg mit standardbatteri af test. Jeg kontrollerede Windows-, macOS- og Android-klienterne.

I alle tilfælde gik VyprVPN med flyvende farver.

VyprVPN bestået en DNS-lækketest

Der er ingen IPv4- eller IPv6-lækager, inklusive over WebRTC. Klienterne bruger heller aldrig andet end de private VyprVPN DNS-servere.

Med andre ord er VyprVPN sikkert og sikkert og gør et godt stykke arbejde for at beskytte og holde dig anonym online.

Apps og klienter

VyprVPN tilbyder support til mange internet-tilsluttede enheder. De har specialbyggede apps til Windows, macOS, Android og iOS. Du kan også manuelt konfigurere forbindelser til tjenesten på nogle routere, smarte tv’er og Linux-drevne computere.

Sæt sammen, det betyder, at det er svært at finde en enhed, der ikke er kompatibel med VyprVPN.

De tilpassede apps er ganske ensartede i deres udseende og fornemmelse på tværs af alle platforme. De er også intuitive og lette at bruge.

En sammenligning af VyprVPNs Windows-, macOS- og Android-klienter

Alle avancerede funktioner er pænt gemt væk i tilpasningsmenuen. De kommer ikke i vejen under den daglige brug, men er nemme at få adgang til, når du har brug for dem.

Alt er der, fra forbindelsen pr. App og kill-switch-indstillinger til valg af protokol og DNS-indstillinger.

En gennemgang af VyprVPN-klientens tilpasningsmenu

Tomatstøtte

VyprVPN skiller sig også ud over de fleste andre udbydere ved at tilbyde en tilpasset opbygning af den populære Tomato router-firmware, der har deres VPN-software indbygget lige i.

Hvis du ejer en understøttet router, er alt hvad du skal gøre at blinke den, tilslutte den til internettet, og du får automatisk en netværksdækkende VPN.

Firmwaren giver dig endda mulighed for at kontrollere, hvilke enheder der bruger VPN-forbindelsen, hvilket gør konfiguration af enheder til en snap.

VyprVPN-serverplaceringer

Baseret udelukkende på antal – 700+ servere i 73 placeringer og 64 lande – kan VyprVPN være stolt af deres servernetværk.

Men hvad der imponerer endnu mere er det faktum, at de, i modsætning til næsten alle deres konkurrenter, ejer deres hardware.

Fra Europa og Asien til Amerika er hver placering, som langt de fleste af os nogensinde kunne ønske, der. Du kan se den fulde VyprVPN-serverliste her.

Når du vælger en server at oprette forbindelse til i klienten, kan du søge på listen efter land eller – i tilfælde af at der er flere placeringer i et land – by. Du kan også stjernemarkere dine foretrukne placeringer til senere.

Server valg af skærm i VyprVPN klient

Serverlisten kan sorteres efter region, land eller hastighed.

Her kan udtrykket hastighed være lidt af en fejlnummer og forårsage en vis forvirring. Det repræsenterer faktisk latenstid.

Latency er ikke et mål for, hvor hurtigt du kan downloade data fra serveren. I stedet fortæller den dig, hvor hurtigt serveren reagerer, når du har sendt en anmodning til den.

Hvor hurtigt er VyprVPN?

VyprVPN er meget hurtig. Faktisk lavede de endda min hurtigste VPN-liste.

Overalt er hastighederne mere end gode nok, selv til aktiviteter med høj båndbredde som torrenting eller streaming af 4K-video, så meget mindre enkel browsing.

Nedenfor er en prøve fra de otte placeringer, jeg kontrollerede under min omfattende VyprVPN-hastighedstest. Den bedste server blev valgt af klient-appens ”Hurtigste server” -funktion.

Bedste server
VyprVPN bedste VPN-serverhastighedstestresultaterMed VPN VyprVPN bedste baselinehastighedstestresultaterIngen VPN
Forenede Stater
Resultater af VyprVPN VPN-serverhastighedstestMed VPN VyprVPN forener staternes grundlæggende hastighedstestresultaterIngen VPN
Holland
Resultater af VyprVPN-VPN-serverhastighedstestMed VPN Resultater af VyprVPN Nederlandens baselinehastighedstestIngen VPN

Du har muligvis bemærket den store uoverensstemmelse mellem VPN og ingen VPN-resultater. Det er fordi jeg med vilje hastighedstest med en internetforbindelse meget hurtigere end hvad enhver VPN-udbyder kan håndtere.

Ved at bruge en 500 Mbps ned og 100 Mbps op forbindelse, sikrer jeg, at vi ser de rigtige hastigheder, som en server kan tilbyde, ikke dem, der er begrænset af min internetudbyders begrænsninger.

Kunde service

Tidligere var VyprVPN kendt for noget ubetydelig kundesupport. Den gode nyhed er, at det ser ud til, at de har fået beskeden og givet deres supportafdeling en seriøs opgradering.

For at teste dem sendte jeg spørgsmål til deres supportteam på tre forskellige tidspunkter af dagen. Hver gang havde jeg et svar på mindre end femten minutter.

Det sætter VyprVPNs responstid blandt de bedste af enhver VPN-tjeneste, jeg har gennemgået.

Responstid er dog kun halvdelen af ​​slaget. Hvor godt understøttelsesanmodninger håndteres også.

I mit tilfælde fandt jeg, at svarene, jeg fik, var nyttige, men ikke perfekte.

Uden at sabotere min VPN-forbindelse var det naturligvis svært at få en rigtig læsning af, hvor teknisk dygtig VyprVPNs personale er. Men de er interne medarbejdere og ser ud til at kende deres software ret godt.

VyprVPNs websted har også en temmelig grundig selvhjælpsafdeling med mere end nok information til at løse de mest basale problemer.

Hvor meget koster VyprVPN?

De fleste VPN-udbydere foretrækker at tilbyde en enkelt plan med flere abonnementslængder. VyprVPN bucks den trend og tilbyder to typer abonnementer: Basic og Premium.

Hver kan købes månedligt eller årligt. Hvis du vælger sidstnævnte, sparer du næsten 50% i løbet af et år.

VyprVPN prisplananmeldelse

Den største forskel mellem de to planer – udover deres omkostninger – er, hvilke funktioner du har adgang til.

Basisplanabonnenter får op til tre samtidige enhedsforbindelser og ubegrænsede data.

Premium-abonnenter kan tilslutte op til fem enheder på samme tid, plus få adgang til Chameleon-protokollen.

For de fleste af os skal den grundlæggende plan være rigelig – undtagelserne er, hvis du har en masse enheder til at forbinde eller sidder bag en restriktiv firewall.

Du kan betale for et abonnement ved hjælp af ethvert større kreditkort, PayPal eller UnionPay.

Desværre tager VyprVPN ikke cryptocurrency-betalinger, så den beskyttede privatliv blandt os er muligvis ikke glad her.

Alle abonnementer er berettiget til en ubetinget 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med tjenesten, skal du blot sende en anmodning til kundesupport om refusion inden for 30 dage efter, at du har foretaget din første betaling.

Alt i alt tilbyder VyprVPN anstændig værdi for det, de opkræver, især i betragtning af de mange forbedringer, de har foretaget for at tackle deres tidligere svage steder.

VyprVPN gratis prøveversion

Indtil for nylig tilbød VyprVPN en tre-dages gratis prøveperiode. Det er ikke længere tilfældet.

Da den gratis prøveversion var inde, eksisterede pengene-tilbage-garantien ikke. Alt, hvad vi havde, var de tre dage til at beslutte, om tjenesten var den rigtige for os – ikke nødvendigvis meget tid.

Baseret på brugerfeedback valgte VyprVPN at droppe gratis prøveperioden og valgte i stedet for en tidsbegrænset tilbagebetalingsgaranti, som er ruten næsten alle udbydere tager.

VyprVPN-gennemgang Lukende tanker

Ved at tackle deres to mest skarpe svagheder – logning og dårlig kundeservice – er VyprVPN blevet en solid VPN-mulighed.

De tilbyder en fremragende klient-app, bred enhedssupport, flere protokoller, hurtige hastigheder og ejer endda enhver del af deres servernetværk for at forbedre fysisk sikkerhed. Ikke mange andre udbydere giver dig alle disse ting.

På toppen af ​​det gik VyprVPN den ekstra mile for at få deres krav til ikke-logning revideret af en tredjepart. Det er også noget, som få udbydere gør.

De eneste ulemper, jeg fandt under min gennemgang, er et par manglende funktioner på iOS-klienten og en mangel på cryptocurrency-betalingsmuligheder. Hvis en af ​​disse ting betyder noget for dig, så kig på min liste over de bedste VPN’er for mulige alternativer.

Bundlinjen er, mens jeg ikke var i stand til at gøre det så lidt som for et år siden, kan jeg nu let anbefale VyprVPN.

Og kudoer til dem for at have foretaget de ændringer, de gjorde. Det var ikke et let job, og det leverede de usædvanligt godt.

VyprVPN logoScore:
8,5 / 10

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me