NordVPN-arvostelu

NordVPN-logoPisteet:
9,4 / 10


NordVPN on palveluntarjoaja, joka näyttää tekevän kaiken oikein. Se on tosi kirjautumattomia palveluita, sillä on paljon nopeita palvelimia, joilla on suuri maailmanlaajuinen kattavuus, ja se tarjoaa erittäin edistyneitä ominaisuuksia. Ja kaikki on kääritty myös erittäin ystävälliseen ja intuitiiviseen asiakkaaseen. NordVPN on yksi palvelu, johon et voi mennä pieleen.

Plussat
 • Erinomainen yksityisyys ja nolla puunkorjuuta
 • Laaja (ja jatkuvasti kasvava) palvelinverkko
 • Hyvä yhteyden suorituskyky
 • Erikoispalvelimet (mukaan lukien kaksinkertainen VPN, häiriintynyt ja Tor VPN: n yli)
 • Puhdas, helppokäyttöinen asiakas
 • Toimii Netflixin ja useimpien muiden suoratoistopalveluiden kanssa
 • Mahdollistaa torrentin ja P2P: n
 • Tarjoaa omistettuja IP-osoitteita
Haittoja
 • Ei jaettua tunnelointitoimintoa
 • Hieman kallis lyhytaikaisiin suunnitelmiin

On kohtuullista sanoa, että NordVPN on yksi markkinoiden suurimmista ja eniten käytetyistä VPN-verkoista. Mutta se, että kaikki käyttävät jotain, ei aina tee siitä parasta valintaa.

Joten, kuten teen kaikkien suosittujen VPN-palvelujen kanssa, päätin asettaa NordVPN: n testiin. Onko niin monien luottamus siihen hyvin sijoitettu? Voiko se tarjota toiminnallisuuden, suorituskyvyn, yksityisyyden ja turvallisuuden, minkä korkean tason palveluntarjoajien pitäisi olla?

Pysy ajan tasalla, kun vuoden 2020 NordVPN -katsaus käy läpi kaiken, mitä tämän palveluntarjoajan on tarjottava, ja kaikki bitit, jotka se voisi kenties tehdä paremmin.

Katsaus NordVPN: stä

Yksi syy NordVPN-kuuluisuudelle on se, että se on ollut olemassa jo paremman vuosikymmenen ajan – tarkemmin sanottuna vuodesta 2012.

Yrityksen verkkosivuston mukaan sen perustivat ”neljä lapsuuden ystävää” (joiden nimiä ei julkisteta), ja se toimii tällä hetkellä Panaman ulkopuolella..

NordVPN: n ilmoittaman tehtävänä on edistää avoimen internetin ihanteita kaikille ilman rajoituksia, häiriöitä ja sensuuria – se on jotain, jonka voin ehdottomasti saada mukaan.

Ja todellakin, kaikki kuulostaa melko hyvältä.

Panama on erinomainen lainkäyttövalta yksityisyyden suojaamiseksi, ja NordVPN on toistaiseksi pitänyt vankkaa mainetta puolustaessaan käyttäjän nimettömyyttä ja Internet-vapauksia.

Ainoa huolenaihe, joka herätti minut aluksi, oli se, että NordVPN käsittelee tilauksia yhdysvaltalaisen CloudVPN-nimisen yrityksen kautta. Asetakaamme se sitten vähän polttimeen – kunnes puhumme yksityisyydestä – ja aloita katsomalla NordVPN: n ominaisuuksia.

ominaisuudet

Kun kaivaudut NordVPN: n tarjoamien ominaisuuksien luetteloon, huomaat nopeasti, että se on yksi täydellisimmistä ja hyödyllisimmistä paketeista. Se tarjoaa melkein mitä kaikki muut kilpailevat VPN tekevät ja useita asioita, joita muutamat muut tekevät.

NordVPN ja turvallisuus

Monet meistä käyttävät VPN: iä turvallisuuteen, joten aloitetaan siitä.

NordVPN käyttää 256-bittistä AES-salausta kaikissa yhteyksissä palvelimiinsa. OpenVPN: ssä se toteuttaa AES-256-CBC, kun taas IKEv2 / IPSec käyttää AES-256-CGM.

Koska nämä numerot ja kirjaimet eivät välttämättä ole merkityksellisiä kaikille, tiedä, että molemmat vaihtoehdot ovat niin varmoja ja varmoja kuin se tulee.

Kaikissa palvelinyhteyksissä käytetään salausavainten vaihtoon myös täydellistä eteenpäin suojausta (PFS), joka estää ketään varastamasta istuntoavaimia ja lukemasta lopulta mitä tahansa salattua..

NordVPN antaa sinulle myös sekä tappausvaihtotoiminnon että DNS-vuodonsuojauksen varmistaaksesi, että mikään tiedostasi ei koskaan pääse Internetiin laajasti suojaamattomana..

Mahdollistaa NordVPN: n tappokytkimen

Yhdistä nämä ominaisuudet tarjoamaan vankan ratkaisun, joka suojaa sinua kaikilta, jotka yrittävät katsoa olkapäätäsi online-tilassa.

Tupla-VPN ja sipuli yli VPN

Jos et halua vedota tietoturvallisuudellesi ja yksityisyytellesi vain yhdellä VPN-kerroksella, NordVPN tarjoaa muutama lisävaihtoehto. Molemmat voivat viedä nimettömäsi kokonaan uudelle tasolle.

Ensinnäkin tunnetaan multi-hop- tai double VPN -kokoonpano. Tässä asennuksessa tietosi kulkevat kahden erillisen – ja usein kaukana toisistaan ​​sijaitsevan – VPN-palvelimen kautta ennen kuin ne poistuvat Internetistä.

Kaksinkertainen VPN on vähän kuin puhelinpeli, mutta ilman hauskoja vääriä käännöksiä, jotka vääristävät viestin.

Kun polulla on toinen hyppy, ketjun yksi piste ei tiedä sekä tietolähdettä että kohdetta – lisäämällä nimettömyyttä ja turvallisuutta.

NordVPN tukee tällä hetkellä seuraavia kaksinkertaisia ​​VPN-palvelinpareja:

CountryThrough
KanadaYhdysvallat
RanskaYhdistynyt kuningaskunta
HongkongTaiwan
AlankomaatRuotsi, Sveitsi tai Yhdistynyt kuningaskunta
RuotsiAlankomaat tai Sveitsi
SveitsiAlankomaat tai Ruotsi
Yhdistynyt kuningaskuntaRanskassa tai Alankomaissa
YhdysvallatKanada

Toinen ominaisuus, jota NordVPN tarjoaa lisätäksesi yksityisyyttäsi entisestään, on kyky käyttää TOR-yhteyttä VPN-yhteytesi kautta.

Tämän menetelmän lopputulos on samanlainen kuin kaksinkertainen VPN, mutta saat paljon enemmän palvelinhyppyjä matkan varrella ja satunnaisen polun valinnan.

TOR: n haittapuoli VPN-asetusten suhteen on, että sillä on taipumus olla melko hidas, jopa kaksinkertaiseen VPN-ratkaisuun verrattuna. Mutta jos kyseessä on luodinkestävä yksityisyys hinnalla millä hyvänsä, mitä tarvitset, se on hieno ominaisuus.

NordVPN Netflixin, BBC iPlayerin ja muiden kanssa

Yksi VPN-verkkojen suosituimmista käyttötavoista on kiertää maantieteellistä sisältöä koskevia rajoituksia videota suoratoistettaessa. NordVPN ei vain tue tätä, he jopa suunnittelivat sen ympärille kokonaisen ominaisuuden, nimeltään SmartPlay.

SmartPlay antaa sinun muodostaa yhteyden VPN-palvelimeen missä maassa sisältö on rajoitettu, ja loput NordVPN käsittelee.

Tämä tarkoittaa Netflix USA: ta (kuten kaikkia muita Netflix-kirjastoja), Hulu, Amazon Prime, Disney +, BBC: n iPlayer ja monia muita ovat kaikki ulottuvilla.

Ja todellakin, testissäni NordVPN: n käyttö Netflixille toimi todella hyvin. Pystyin streamoimaan Yhdysvaltojen, Ison-Britannian, Kanadan, Australian, Hollannin, Ranskan, Saksan ja useiden muiden kirjastojen, joissa ei ole numeroita.

NordVPN vapauttaa Netflix USA: n

Minulla ei ollut myöskään ongelmia käyttää BBC: n iPlayeria, minkä kanssa monet muut tarjoajat kamppailevat.

NordVPN vapauttaa BBC iPlayerin

Lyhyesti sanottuna, jos kyseessä on suoratoisto, jonka jälkeen suoritat, NordVPN on erinomainen valinta. Harva kilpailija antaa sinulle pääsyn niin moniin paikkoihin ja suoratoistopalveluihin. Ja nyt tiedät miksi he leijuvat aina Netflix-parhaiden VPN-luetteloideni yläosassa tai lähellä sitä.

Torrenting ja P2P-tuki

Paitsi streaming, monet meistä haluavat myös käyttää VPN-tiedostoja tiedostojen lataamiseen BitTorrent- ja muiden P2P-ohjelmistojen kanssa turvallisesti. Vaikka kaikki VPN eivät tue tätä, NordVPN on antanut sinulle suojan.

NordVPN ei kirjaudu sisään. Tämä tarkoittaa, että edes tuomioistuimen määräyksellä, tekijänoikeuspellit eivät voi saada tietoja mistään sen käyttäjistä. Ja NordVPN: n Panaman lainkäyttövalta tekisi tällaisen tuomioistuimen päätöksen lähes mahdottomaksi saada.

Sovelluksen kill switch -ominaisuus varmistaa myös, että et lopulta paljasta todellista IP-osoitettasi, jos yhteysongelmia ilmenee – jotain, mitä voi tapahtua (vaikkakin hyvin harvoin) minkä tahansa VPN-palveluntarjoajan kanssa.

Sitten on olemassa NordVPN: n suorituskyky, joka on alan parhaita.

NordVPN: n avulla voit ladata torrentteja täysin varmasti, että olet anonyymi ja turvallinen – ja tehdä sen myös nopeasti.

Omistettu NordVPN-IP

NordVPN on yksi harvoista palveluntarjoajista, josta voit saada erillisen IP-osoitteen – jota usein kutsutaan myös staattiseksi IP-osoitteeksi. Voit tällä hetkellä hankkia yhden seuraavista viidestä maasta:

 • Ranska (Pariisi)
 • Saksa (Frankfurt)
 • Alankomaat (Amsterdam)
 • UK (Lontoo)
 • Yhdysvallat (Buffalo, Los Angeles, Dallas)

Joudut maksamaan ylimääräisestä omistautuneesta IP: stä 70 dollaria vuodessa tavallisten liittymäkustannusten lisäksi, vaikka hinta on sama riippumatta valitsemastasi sijainnista.

Haluatko käyttää jaettua IP-osoitetta tai erillistä IP-osoitetta, riippuu täysin siitä, miksi käytät VPN-verkkoa. Mutta jos päätät tarvitsevasi jälkimmäistä, NordVPN on kiistatta paras VPN staattiselle IP: lle.

Toimiiko NordVPN Kiinassa?

Olen iloinen voidessani sanoa, että vastaus on kyllä, NordVPN toimii Kiinan suuren palomuurin takana.

Vaikka tavalliset palvelimet saattavat osua tai puuttua, sinun ei pitäisi olla ongelmia yhteyden muodostamisessa johonkin NordVPN: n erityisesti suunniteltuihin hävitettyihin palvelimiin..

Häiriintyneet palvelimet käyttävät VPN-standardien sijasta hienostunutta pakettien uudelleenkirjoitustekniikkaa ja tunnettuja portteja. Näin tekemällä he huijaavat sensuureja ajattelemaan, että yhteys ei ole muuta kuin säännöllinen verkkoliikenne.

Samaa tekniikkaa voidaan tietysti käyttää muissa maissa, joissa VPN: t ovat paheksuntaan, kuten Iranissa, Irakissa, Venäjällä ja Turkissa.

CyberSec

Vielä yksi tärkeä ominaisuus, jota NordVPN tarjoaa, on CyberSec, haittaohjelma ja mainosten estävä ratkaisu, jonka voit kytkeä päälle milloin tahansa, kun olet yhteydessä VPN-verkkoon.

CyberSec estää epäilyttävät verkkosivustot ja mainokset automaattisesti ja antaa sinulle turvallisemman ja vähemmän ärsyttävän selauskokemuksen. Loppujen lopuksi, kuka tykkää mainoksista?

Se on hyödyllinen ominaisuus, joka toimii melko hyvin – paljon paremmin kuin NordVPN: n kilpailijoiden vastaavat yritykset. Se on oletuksena pois käytöstä, mutta se on helppo ottaa käyttöön sovelluksen Asetukset-valikossa.

Kuinka kytkeä NordVPN: n CyberSec päälle

Ainoa asia, jonka mielestäni NordVPN erehtyi, oli nimi. Ellet tiedä jo, mistä kyse on, termi CyberSec ei tarkoita paljon.

Tämä pieni markkinointikysymys syrjään, se on loistava lisä NordVPN-alustaan.

NordVPN ja yksityisyys

Kuten mainitsin tämän katsauksen yläosassa, NordVPN on yksi paremmin asettuvista VPN-verkoista yksityisyyden suhteen. Tässä on miksi.

Toimivalta

NordVPN sijaitsee Panamassa, joka sattuu olemaan erinomainen lainkäyttövalta tietosuojaan.

Panama ei ole minkään merkittävän kansainvälisen tiedustelutietojen vaihtosopimuksen jäsen. Joten jotain sellaista, mitä viranomaiset pakottavat NordVPN: n luovuttamaan käyttäjätietoja, ei tapahdu.

Maassa ei ole myöskään tietojen säilyttämistä koskevia lakeja, ja se sallii täysin rajoittamattoman pääsyn Internetiin.

Tästä huolimatta on yksi mainitsemisen arvoinen tietosuojavaroitus.

NordVPN käyttää CloudVPN-nimistä yritystä käsittelemään liittymämaksuja, ja siihen liittyy muutama mahdollinen huolenaihe.

Ensinnäkin yritys harjoittaa liiketoimintaa Yhdysvalloissa ja kuuluu siksi sen lainkäyttövaltaan. Teoriassa se, mitä CloudVPN tiesi NordVPN: n käyttäjistä, on, että he ovat olemassa, joten ehkä tämä ei ole niin iso juttu.

Suurempi ongelma on kuitenkin se, että CloudVPN: ää ylläpitää Tesonet-niminen yritys, joka toimii datakaivostoiminnassa.

Ja vaikka myöskään sen ei pitäisi teoriassa olla ongelma – tietysti ei ole mitään tietoa, vaan maksutapahtumat itse -, yhteys tiedon louhintayritykseen ei ole hienoa etsiä VPN: lle, joka ylpeilee yksityisyyttä.

Viime kädessä NordVPN: n ja CloudVPN: n suhteen ei saisi vaikuttaa paljon nimettömäksi, eikä se ole syy välttämään NordVPN: ää. Mutta se on jotain pidettävä mielessä.

NordVPN: n kirjauskäytäntö

Yksinkertaisesti sanottuna, NordVPN on kirjautumattoman palvelun tarjoaja. Eikä se ole myöskään markkinointiväite.

NordVPN on yksi harvoista VPN-verkoista, jotka ovat toimittaneet järjestelmiensä riippumattoman tarkastuksen. Tarkastelun tarkoituksena oli vahvistaa, ettei kuluttajien tietoja kerätä ja että alustan käytöstä ei ole tallennettu tietoja.

Tilintarkastuksen suoritti PricewaterhouseCoopers, jolla on loistava maine ympäri maailmaa, ja NordVPN kulki lentävillä väreillä.

Tätä kirjoitettaessa vain NordVPN-tilaajat voivat lukea tarkastuksen yksityiskohdat – miksi tarkalleen, minulla ei ole aavistustakaan. Mutta olen nähnyt sen, ja se on melko ilmatiivis.

DNS-vuodot

Kaikki uusimmat ja parhaat salausprotokollat ​​ja kirjautumattomat käytännöt, joita NordVPN käyttää, eivät tarkoita paljon, jos ne vuotavat DNS-tietoja.

Kun selaat Internetiä VPN: n välityksellä, jos Internet-palveluntarjoajasi näkee DNS-pyynnöt, joita käytetään ihmisille luettavan URL-osoitteen kääntämiseen IP-osoitteeseen, et ehkä häiritse VPN: n käyttöä. Todellinen IP on paljastettu, ja online-toimintaa voi seurata.

Todettuani, että suoritettuaani tavallisen DNS-vuototestin akun olen iloinen voidessani kertoa, että he eivät ole jotain mitä sinun on hätää NordVPN: n kanssa.

NordVPN läpäisee DNS-vuototestin

IPv4-, IPv6- tai DNS-vuotoja ei havaittu.

Testasin myös, vuotaako NordVPN tietoja nykyaikaisimpien selainten sisäänrakennetun WebRTC-kanavan kautta. Sielläkin en löytänyt mitään ongelmia.

NordVPN pitää sinut turvassa ja suojaa IP-osoitteesi ja sijaintisi hienosti.

Sovellukset ja asiakkaat

Harvat asiat voivat pilata VPN-kokemuksesi yhtä nopeasti kuin huonosti toteutettu asiakassovellus – no, ehkä myös suorituskyky, mutta pääsemme siihen pian. NordVPN: n avulla surkea ohjelmisto ei kuitenkaan ole jotain mitä löydät.

Itse asiassa arvioisin heidän asiakkaansa helposti yhdeksi alan kolmesta parhaasta.

Ensinnäkin NordVPN tukee valtavaa valikoimaa laitteita. Voit ladata seuraavien alustojen asiakkaita:

 • Windows
 • Mac käyttöjärjestelmä
 • iOS
 • Android
 • Android TV
 • Linux (tämä on komentoriviasiakas)

NordVPN: ssä on myös laajennuksia sekä Chromelle että Firefoxille, jotka ovat hienoja vaihtoehtoja, jos haluat selata kaikkia selaustoimintojasi.

Sinulla on myös pääsy erilaisiin OpenVPN-kokoonpanoihin, joiden avulla voit muodostaa yhteyden palveluun laitteista, joissa on OpenVPN-tuki. Tämä tarkoittaa, että reitittimet, palomuurit, NAS-laitteet – ja melkein mikä tahansa Internetiin kytketty – voivat käyttää NordVPN: ää.

Keskittynyt testaukseni Windows-asiakasohjelmaan, koska sitä suurin osa meistä käyttää.

Oletusnäkymä NordVPN-asiakassovellukselle

Sovellus on puhdas, reagoiva ja intuitiivinen navigointiin.

Lähes kaikki käyttäjän asetukset ovat konfiguroitavissa yksinkertaisella päälle tai pois päältä -kytkimellä. Ja jos olet enemmän asiantuntijakäyttäjä, löydät joitain edistyneemmistä asetuksista – kuten mukautettujen DNS-palvelimien määrittämisestä – helposti saatavilla.

Ohjelmisto toimi kaiken kaikkiaan odotetusti, eikä se tuottanut yllätyskuvia. Ja se on varmasti tarpeeksi helppokäyttöinen, että joku, joka ei ole sitä koskaan nähnyt, voi olla pystyssä ja käynnissä pelkällä hetkellä.

macOS IKEv2 vs. OpenVPN-asiakas

Yksi omituisuus, jonka haluan mainita, on se, että macVOS: n NordVPN-asiakkaalla on kaksi makua: OpenVPN ja IKEv2. Toisin sanoen sinun on päätettävä asennuksen yhteydessä, mitä protokollaa haluat käyttää.

Paitsi protokolla, suuri ero on siinä, että OpenVPN-sovellus ei toteuta täydellistä tappamiskytkimen ominaisuutta, mikä on vähän pettymys. Voit tappaa tietyt sovellukset katkaisessasi, mutta sinun on lisätä ne yksi kerrallaan.

Tapa kytkinominaisuus NordVPN: n macOS-sovelluksessa

Se ei ole turvallinen ja melko virhealtti menetelmä, johon luottaa, jos kysyt minulta.

Onneksi oletuksena NordVPN: n lataussivu työntää IKEv2-macOS-asiakasohjelman, jolla on asianmukainen tappauskytkin. Sellaisena suosittelen, että sitä käytetään.

NordVPN: n palvelimet

Vaikka NordVPN: n palvelinluettelo ei ole suurin – PureVPN lyö heitä mukavasti täällä -, se on silti vaikuttava. Puhumme 5645 palvelimesta 80 paikassa ja 58 maassa.

Ei ole yhtä sijaintia, jota voin ajatella, että haluaisin koskaan muodostaa yhteyden siihen, jota ei ole saatavilla.

Voit valita maan, johon haluat muodostaa yhteyden joko valitsemalla sen kartalta tai luetteloruudusta asiakkaan vasemmalla puolella..

Jokainen luetteloruudun maamerkki on laajennettavissa, jotta siinä näkyvät kaikki siellä olevat palvelimet ja sijainnit. Yksittäiset palvelimet voidaan myös merkitä suosikkeiksi, jotta niitä voidaan käyttää myöhemmin.

Asiakkaassa näkyvä NordVPN-palvelinluettelo

Maaluetteloruutua voi hakea myös yksittäisiin sijainteihin. Kun tiedät, että sijainti on olemassa – sano Yhdysvaltain kaupunki Atlanta -, yksinkertaisin tapa muodostaa yhteys siihen on alkaa kirjoittaa nimeä.

NordVPN tarjoaa myös runsaasti erikoispalvelimia, joita muutamat muut palveluntarjoajat tekevät. Tupla-VPN-palvelimet, hävitetyt palvelimet, sipuli VPN-palvelimien yli ja selvästi P2P: lle optimoidut palvelimet ovat kaikki saatavana.

Onko NordVPN nopea?

Kuten monet palveluntarjoajat, NordVPN mainostaa itseään maailman nopeimpana VPN: nä.

Ongelmana voi olla vain yksi. Ja valitettavasti NordVPN: n suhteen he eivät ole sitä – ainakaan ei testieni mukaan.

Se sanoi, he ovat niin lähellä.

Paras latausnopeus on 91,4 Mbit / s ja keskimäärin 69,1 Mbit / s kaikissa testatuissa sijainneissa, vain kourallinen muut palveluntarjoajat ovat nopeampia – ja vain vähän..

Nord VPN ei ole hidas missään muodossa.

Lataukset ovat myös nopeita, nopein tallennettu nopeus on 51,4 Mbit / s ja testattu sijainti keskimäärin 48,6 Mbit / s.

Alla on näyte suorituskykynumeroista, jotka näin testien suorittamisen yhteydessä. Mukana on lähin palvelin, sekä palvelimet Yhdysvalloissa ja Alankomaissa. Täydelliset tulokset ovat koko NordVPN-nopeustestisivulla.

Paras palvelin
Parhaat NordVPN-VPN-palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa Parhaat NordVPN-nopeuden testituloksetEi VPN: tä
Yhdysvallat
NordVPN Yhdysvaltain VPN-palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa NordVPN yhdistää valtioiden nopeuden testituloksetEi VPN: tä
Alankomaat
NordVPN Hollannin VPN-palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa Alankomaiden NordVPN-nopeuden testituloksetEi VPN: tä

Asiakaspalvelu

Toinen tärkeä, mutta usein unohdettu VPN-palvelun ominaisuus on asiantunteva ja hyödyllinen asiakastuki. Ohjelmisto on ohjelmisto, ja hikka voi tapahtua milloin tahansa – jopa parhaimmilleen.

Minulla on ilo ilmoittaa, että NordVPN tarjoaa erinomaista asiakaspalvelua.

Voit ottaa heihin yhteyttä online-keskustelun kautta 24 tuntia vuorokaudessa suoraan verkkosivustolta. Mutta mikä parasta, voit puhua edustajien kanssa, jotka tietävät tekevänsä – enkä ota sitä kevyesti huolimatta siitä, että käsittelen VPN: ää yhtä paljon kuin minä..

Testasin ja otin heihin yhteyttä pari kertaa, ja yhteydenotto ei koskaan kestänyt yli minuutti. Aina löysin edustajien kanssa helppoja puhua ja avuliaita.

Jos et kiirehdi, voit lähettää kysymyksiä myös NordVPN-tukitiimille sähköpostitse. Se on hyvä tapa edetä, jos tarvitset monimutkaisempia tai teknisiä neuvoja.

NordVPN: n verkkosivustolla on erittäin hyödyllinen tietämys myös meille tekemistä varten. Se kattaa kaikki yhteiset kysymykset, joita voin ajatella.

Kaiken kaikkiaan, jos tarvitset sitä, sinulla ei ole ongelmia saada apua NordVPN: n kanssa. On mukava tietää, varsinkin jos olet vähemmän edistynyt käyttäjä.

NordVPN hinta ja arvo

Kaikki tulee hintaan, ja NordVPN: n erinomainen palvelu ei ole poikkeus. Mutta vaikka se ei todellakaan ole halvin löytämäsi VPN-palveluntarjoaja, se ei ole mitenkään kallis.

Jos olet valmis sitoutumaan kolmivuotiseen tilaukseen, maksat tällä hetkellä vain 3,49 dollaria kuukaudessa. Se on paljon kaikelle, mitä NordVPN antaa sinulle, ja se on sen arvoista.

Ja jos kolme vuotta vaikuttaa liian pitkältä, voit tietenkin myös saada lyhyemmän tilauksen. Haittapuoli on, että kuukausikustannuksesi nousevat.

NordVPN-liittymäkustannukset

Muista myös, että VPN-palveluntarjoajat muuttavat hintoja ja järjestävät kampanjoita koko ajan. Joten älä epäröi palata tänne tai käydä NordVPN-tarjoussivulla saadaksesi uusimmat alennukset.

Maksuvaihtoehdot NordVPN: n kanssa sisältävät kaikki tärkeimmät luottokortit, Amazon Pay, Alipay, UnionPay ja monet kryptovaluutat. PayPal on outo mies.

Palautukset ja ilmainen kokeilu

Vaikka NordVPN ei tarjoa ilmaista kokeiluversiota, heillä on ehdoton 30 päivän rahat takaisin -takuu. Ja he näyttävät olevan melko hyviä myöntämään hyvityksiä viipymättä, kun heitä pyydetään.

Palautuskäytäntö sisältää jopa kryptovaluutoilla suoritetut maksut, mitä useimmat VPN: t eivät tee.

30 päivän ikkunan tulisi antaa sinulle runsaasti aikaa pelata ohjelmiston kanssa ja selvittää, sopiiko se sinulle. Kun takataskussa on takatasku, ei ole mitään syytä olla ottamatta NordVPN: tä pyöritykseen.

Ajatusten päättäminen

Kaiken kaikkiaan NordVPN on helppo suositus. Kuten niin monet meistä, se on palvelu, jota käytän melkein päivittäin, ja toivottavasti NordVPN-arvosteluani teki selväksi miksi.

NordVPN sisältää paljon hienoja ominaisuuksia, tekee erinomaisen työn turvallisuuden ja nimettömyyden tarjoamiseksi, ja sillä on kaikkien palveluntarjoajien nopein palvelinverkko. Heidän asiakastuensa on myös alan parhaimpia.

Mikä parasta, se onnistuu tekemään kaiken edellä mainitun lataamalla kättä ja jalkaa.

Jos etsit VPN-palvelua, älä etsi pidemmälle kuin NordVPN. Premium-palveluntarjoajat eivät saa paljon parempaa kuin tämä.

NordVPN-logoPisteet:
9,4 / 10

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map