Surfshark arvostelu

Surfsharkin logoPisteet:
9,2 / 10


On harvinaista nähdä, että uudesta VPN-yrityksestä tulee vakava kilpailija niin nopeasti kuin Surfshark on. Mutta kun aloitat alusta alkaen ehdottomasti ilmatiivisellä tietosuojakäytännöllä, puhtaalla ja helppokäyttöisellä asiakkaalla ja varmuuskopioit sen hyvän kokoisella globaalilla palvelinverkolla, joka tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja suoratoistoa, kaikkien on aika ottaa mukaan ilmoitus.

Plussat
 • Erinomainen yksityisyys ja turvallisuus ilman hakkuita
 • Erinomainen palvelimen suorituskyky
 • Poista Netflix, BBC ja monet muut käytöstä
 • Helppokäyttöinen asiakas
 • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
 • Torrentin tuki
 • halpa
Haittoja
 • Epäjohdonmukainen nopeus muutamassa paikassa
 • Melko hidas asiakastuki

VPN-teollisuus on kurkkutautiyritys. Aina kun uusi palveluntarjoaja tulee markkinoille, sinulla on melkein pahoillani heistä, kun tiedät millaista kilpailua he kohtaavat.

Surfshark on yksi tällainen uusi tarjoaja. Mutta toisin kuin monet muut kamppailevat, he kukoistavat ja ajavat täyden höyryn eteenpäin.

Kuten näet tästä Surfshark-arvosteluista, liukas ja intuitiivinen asiakas, erinomainen suorituskyky ja vaikuttava ominaisuuskokonaisuus antavat tästä VPN: stä, josta on nopeasti tulossa voima, jonka kanssa on huomioitava. Voi, ja mainitsinkoko yksityisyyden suoja, siitä ei myöskään saa paljon parempaa?

ominaisuudet

Uuden luominen ei saisi olla tekosyy piirtää ominaisuuksia. Surfshark tarjoaa selvästi kaiken tarjoamalla melkein kaiken, minkä vakava VPN-palveluntarjoajan pitäisi olla. Itse asiassa ne sisältävät jopa jotain, mitä kukaan muu (tiedän) ei tee.

rajat

Nykyään data- ja kaistarajoitukset eivät ole VPN-alan standardia. Surfshark ei petä siellä. Sillä ei ole mitään rajoituksia.

Mutta he myös ylittävät ennakkomaksun tarjoamalla rajoittamattoman määrän samanaikaisia ​​yhteyksiä. Kukaan muu VPN-palveluntarjoaja ei tee tätä. Tapa mennä Surfsharkiin trendisuunnittelijana.

Jaettu tunnelointi

Jaettu tunnelointi on melko yleinen VPN-ominaisuus, jota myös tässä tuetaan. Se on saatavana kaikille asiakkaille (miinus selaimen laajennukset, joissa jaetulla tunneloinnilla ei ole mitään järkeä) ja se otetaan oletuksena pois käytöstä.

Olen jaetun tunnelin fani ja olen iloinen siitä, että Surfshark päätti toteuttaa sen. Se on ominaisuus, jota käytän usein P2P: n kanssa. Lähetän P2P-asiakkaan VPN: n kautta, ja kaikki muu käyttää edelleen tavallista (ja nopeampaa) Internet-yhteyttä.

Kun vain pienen osan sovelluksistasi on käytettävä VPN: ää, ei ole mitään syytä pakottaa niitä kaikkia käyttämään sitä.

P2P-tuki

Suurin osa Surfsharkin palvelimista tukee P2P: tä ja Torrentingia. Se on erinomaista, varsinkin kun otetaan huomioon heidän vahva tietosuojakäytäntö ja erinomainen suorituskyky.

Haittapuoli on kuitenkin se, ettei ole selvää, mitkä nämä palvelimet ovat. Niitä ei ole merkitty millään tavalla, muotoon tai muotoon.

Palvelimen sijainnin valitseminen Surfsharkin sovelluksella

Jos muodostat yhteyden palvelimeen, joka ei salli P2P: tä, ja jatkat sen käyttöä, ainakin Surfshark pitää sinut turvassa. Liikenne ohjataan automaattisesti hollantilaiseen palvelimeen.

Mutta kaksinkertaistamalla VPN: n Torrent-liikenteelläsi (tietämättä, että voin lisätä), lataus- ja lähetysnopeutesi vie epäilemättä jonkinlaisen osuman..

Olisi hienoa, jos asiakassovellus merkitsisi selvästi palvelimet, jotka sallivat P2P: n. Vaihtoehtoisesti haluaisin myös olla tyytyväinen suodattimeen, joka näyttää vain ne palvelimet, joissa Torrenting on sallittu.

Käyttämästäsi alustasta riippuen toinen torrentisoiva puute on tappamiskytkimen toiminnallisuuden puute. Windows- ja Mac-asiakkaat saavat sen. Mikään muista ei tee.

Jos käytät VPN: ää piilottaaksesi P2P: n käytön Internet-palveluntarjoajalta, mielestäni tappauskytkin on välttämätön.

Minun on sanottava, etten ole kokenut mitään yhteyden katkeamista Surfsharkin kanssa. Mutta jos se tapahtuisi ilman tappaa-kytkintä, kaikki lataukset jatkaisivat mielellään, jolloin sinut altistetaan.

Joten, ainakin kirjoittaessani tätä, voin suositella vain tämän VPN-palveluntarjoajan käyttöä P2P: lle Windowsissa ja Macissa. Ellet ole tietysti suurempi riskinottaja kuin minä.

CleanWeb

Jos käytät mainosten estäjää Surfsharkin kanssa, sinun ei enää tarvitse. CleanWeb on lähinnä versio versiosta, joka on rakennettu suoraan VPN-asiakasohjelmaan.

Se on oletuksena pois käytöstä ja se voidaan ottaa käyttöön minkä tahansa sovelluksen version, mukaan lukien selaimen laajennukset, Asetuksista.

Kun otin sen käyttöön, löysin CleanWebin toimivan erittäin hyvin. Ei näkyvä mainos.

Mainosten estämisen lisäksi sen on tarkoitus myös auttaa pitämään sinua turvassa estämällä erilaisia ​​jäljittäjiä ja estämällä haittaohjelmainfektioita.

Toimiiko Surfshark Netflixin kanssa?

Käsien saaminen Netflix-kirjastosta muilta markkinoilta ei ole niin helppoa kuin ennen. Monet VPN-palveluntarjoajat heittivät hatun eikä enää tue sitä. Jotkut väittävät tukevansa sitä, kun todellisuudessa he eivät ole. Surfshark esittää samanlaisen väitteen ja… tosiasiallisesti toimittaa.

Minulla ei ollut mitään ongelmia Netflix-maan vaihtamisessa ja Yhdysvaltojen, Ison-Britannian tai Kanadan kirjastojen esitysten katsomisessa – tietysti kunkin maan palvelimilla.

Palvelimen suorituskyvyn ansiosta minulla ei myöskään ollut ongelmia suoratoistossa loistavassa, loistavassa 4K: ssa.

Jos haluat katsoa Netflixiä VPN: llä, muutamat tekevät parempaa työtä kuin Surfshark.

Yksityisyys ja turvallisuus

Sharksurf menee erittäin hyvin yksityisyyden ja tietoturvan eturintaan toiminnoista yksityisyyttä suojelevassa maassa ja tiukalla puunkorjuukäytännöllä vahvaan salaukseen ja useisiin ominaisuuksiin, jotka on suunniteltu pitämään tietosi turvassa..

Toimivalta

Surfshark sijaitsee Britannian Neitsytsaaret (BVI). Se on erittäin hyvä asia yksityisyydelle.

BVI: llä ei ole tällä hetkellä mitään tietojen säilyttämistä koskevaa lakia. Ne eivät myöskään kuulu mihinkään tiedustelun jakamista koskeviin sopimuksiin.

Surfsharkin kirjauskäytäntö

Vaikka jonkun pitäisi tulla koputtamaan Surfsharkin ovelle ja pyytämään tietoja online-aktiviteetteistasi (jota jälleen kerran ei tapahdu BVI: ssä), heillä ei olisi onnea. Tämä johtuu yhdestä erittäin tiukasta puunkorjuukäytännöstä.

Tarkasteltuaan kaikkia Surfsharkin legaalia, tässä on tarjous suoraan heidän käyttöehdoistaan, joka mahdollisesti tiivistää asiat parhaiten:

Ei kirjautumiskäytäntö on yksi palveluidemme tärkeimmistä ominaisuuksista. Se tarkoittaa, että toimintaasi ei millään tavalla kirjata, säilytetä tai siirretä kolmansille osapuolille, kun muodostat yhteyden Palveluihimme. Emme kerää IP-osoitteita, selaushistoriaa, istuntotietoja, käytettyä kaistanleveyttä, yhteyden aikaleimoja, verkkoliikennettä ja muuta vastaavaa tietoa. ”

Koska Surfshark tarjoaa rajoittamattoman määrän kaikkea (samanaikaiset yhteydet, kaistanleveys ja data), niiden kirjauskäytäntöä on helppo uskoa.

Monet muut palveluntarjoajat väittävät, ettei kirjausta ole, mutta rajoittavat silti esimerkiksi yhteyksiäsi tiettyyn numeroon. Kuinka se on mahdollista, jos he eivät kirjaa mitään? Heidän on ainakin tallennettava, että käytät tällä hetkellä neljää yhteyttä, kieltääksesi viidennen yhteyden.

Yksityisyys rekisteröinnissä

Rekisteröintiprosessin aikana sinun on annettava sähköpostiosoite ja maksutapa. Molemmat pidetään arkistossa.

Surfsharkin mukaan sähköpostiosoitettasi tarvitaan vain salasanan palauttamiseen liittyvistä syistä ja maksutietosi tapauksissa, joissa palautusta vaaditaan. Voit milloin tahansa pyytää molempien tietojen poistamista ottamalla yhteyttä tukeen.

Mikäli haluat, niin voit käyttää vääriä sähköpostiosoitteita. Minun ei tarvinnut vahvistaa lähettämääni sähköpostia ja pystyin käyttämään palvelua hienosti. Muista vain muistaa / kirjoittaa salasana.

Maksun suhteen, yksityisin muoto, jonka Surfshark hyväksyy, on kryptovaluutta. Bitcoin, Ethereum ja Ripple ovat kaikki vaihtoehtoja.

Surfsharkin tietosuoja- ja suojausominaisuudet

Kaikki merkit osoittavat, että Surfshark yrittää ottaa käyttäjän yksityisyyttä ja turvallisuutta erittäin vakavasti. Vaikka kaikkia liittyviä ominaisuuksia ei ole vielä saatavana jokaisella alustalla, asiat ovat melkein olemassa.

Silti, riippuen tarpeitasi, ainakin siihen asti, kun kaikki Surfsharkin asiakkaat ovat kiinni toisissaan, saatat joutua etsimään väliaikaisesti muita palveluntarjoajia.

Surfshark-asiakasohjelmiston suojausasetukset-valikko

Jokainen itsenäinen sovellus sisältää tällä hetkellä kaksinkertaisen VPN-ominaisuuden. Sama pätee VPN: n automaattiseen yhteyden muodostamiseen Wi-Fi: ssä.

Toistaiseksi tappaa kytkin -toiminto on käytettävissä vain Windows- ja macOS-asiakasohjelmissa. Vaikka sen ymmärrän, sen pitäisi tulla matkapuhelimiin pian.

Surfshark ei tällä hetkellä tarjoa mitään vastaavaa TOR: lle VPN: n kautta. Mutta he ovat äskettäin lisänneet palvelimen hämärtämistä (jota kutsutaan NoBorders-tilaksi). Valitettavasti tällä hetkellä myös tämä puuttuu matkaviestimestä.

Huomaa myös, että Chrome-laajennus tai Firefox-lisäosa ei toteuta mitään näistä suojaus- tai yksityisyysominaisuuksista.

Surfshark Double VPN

MultiHop on Surfsharkin versio kaksinkertaisesta VPN: stä. Voit ottaa sen käyttöön, kun muodostat yhteyden asiakasohjelman avulla.

Luettelo kaksinkertaisista VPN-yhteysvaihtoehdoista

Kun tämä ominaisuus on käytössä, tietosi lähetetään kahden VPN-palvelimen kautta vain yhden sijaan. Se on kaksinkertainen salaus, mikä ei ole huono asia, jos olet erittäin yksityinen.

MultiHopin (ja todellakin minkä tahansa muun kaksinkertaisen VPN-toteutuksen) käytön haittapuoli on osuma suorituskykyyn. Koska tiedot on nyt salattu kahdesti ja niiden on kuljetettava toiseen VPN-palvelimeen ennen loppukohtaansa saavuttamista, yhteysnopeutesi kärsii.

Suoritin nopean testin vertaamalla suoraa yhteyttä Los Angelesin aluepalvelimeen MultiHop-yhteyteen, joka ensin kulki Kanadan kautta. Jälkimmäinen osoitti nopeuden lisääntyneen 20% – 25% normaalin VPN-yhteyden päällä.

Mutta riippuen siitä, mikä Internet-perussiirtonopeutesi on ja mitä yrität tehdä VPN: llä, nämä pudotukset voivat silti olla enemmän kuin hyväksyttäviä.

Tupla-VPN-pariliitokset, joita tuetaan tämän tarkastelun aikana, ovat seuraavat:

 • Ranska Yhdistyneen kuningaskunnan kautta
 • Saksa Yhdistyneen kuningaskunnan kautta
 • Alankomaat Yhdysvaltojen kautta
 • Portugali Yhdysvaltojen kautta
 • Ruotsi Ranskan kautta
 • UK Saksan kautta
 • Yhdysvallat Alankomaiden kautta
 • Yhdysvallat Kanadan kautta

Yhdistä automaattisesti Wi-Fi-yhteydellä

Toinen hyödyllinen Surfsharkin turvaominaisuus on kyky muodostaa yhteys VPN-verkkoon automaattisesti, kun laitteesi käyttää Wi-Fi-yhteyttä. Tässä tarkoituksena on suojata sinua ja tietosi milloin tahansa, kun olet julkisessa verkossa.

Tämä ominaisuus on oletuksena pois käytöstä.

Tarkastellaan Surfshark-asiakasyhteysvaihtoehtoja

Kun se on käytössä, se toimii sallittujen luetteloiden perusteella. Asiakassovellus olettaa, että kaikki Wi-Fi-verkot ovat julkisia (ja siten mahdollisesti vaarallisia), ellei toisin määrätä.

Joten tapauksissa, joissa olet kotona, ystäväsi paikassa tai muualla, missä luotat verkkoon, voit kehottaa Surfsharkin asiakasta olemaan luomatta VPN-yhteyttä automaattisesti. Tällä tavalla et ota tarpeetonta VPN-suorituskykyä kotona, mutta olet suojattu oletuksena milloin tahansa vierailet paikallisessa kahvilassa.

Protokollat ​​ja salaus

Surfshark tukee tällä hetkellä kahta protokollaa: IKEv2 ja OpenVPN. Nykyään kaikki, mitä tarvitset. Molemmat ovat nopeita, turvallisia ja näiden kahden välillä voit muodostaa yhteyden melkein mistä tahansa alustasta.

IOS- ja Android-sovellukset käyttävät molemmat IKEv2: ta, mikä on erittäin järkevä valinta.

IKEv2 on puhelimesi akussa paljon helpompi kuin muut protokollat. Se muodostaa myös VPN-yhteyden automaattisesti uudelleen Internet-keskeytyksen jälkeen. Joten pysyt yhteydessä, vaikka puhelimesi vaihtaa palveluntarjoajan verkkoja tai vaihtaa matkapuhelimen ja Wi-Fi: n välillä.

Sekä Windows- että Mac-asiakkaat antavat sinun määrittää, mitä kahdesta käytettävissä olevasta protokollasta haluat käyttää. Jos valitset OpenVPN: n, voit myös valita UDP- tai TCP-kuljetuskerroksen protokollan välillä.

Molemmissa käyttöjärjestelmissä OpenVPN over UDP on oletusvalinta.

OpenVPN UDP- tai TCP-protokollan valitseminen

Ja jos olet riittävän mukava tehdä vähän manuaalisesti asennuksen sijaan, että käytät asiakassovellusta, saat vielä yhden vaihtoehdon. Surfshark mahdollistaa OpenVPN: n manuaalisen määrittämisen Androidilla.

Salakysymyksestä saadaan AES-256-GCM-salaus SHA-512-allekirjoituksilla. Ellei jollakin ole rajattomia resursseja (sekä aikaa että laskennallista), kukaan ei koskaan riko sitä.

AES-256-GCM: llä on myös pieni etu verrattuna AES-256-CBC: hen, jota useimmat muut tarjoajat käyttävät. Siinä on sisäänrakennettu todennus, mikä nopeuttaa salausta.

Ero ei tule olemaan massiivinen, mutta jokainen pieni asia laskee. Joten, kudot Surfsharkiin siellä.

Vuotokokeet

VPN on loistava tapa piilottaa IP: si olettaen, että IP: tä ei jotenkin vuotaa. Kun olen satunnaisesti poiminut ja yhdistänyt useisiin Surfshark-palvelimiin, suoritin tavallisen testisarjan, joka yrittää tunnistaa tällaiset ongelmat.

Katsaus Surfshark IP -vuodotestien tuloksiin

Jokainen testi läpäisi lentävillä väreillä. Mikään IPv4-, IPv6- tai DNS-osoitteista ei ollut vuotanut, myös WebRTC: n kautta.

Sovellukset ja asiakkaat

Kun käynnistät Surfshark-asiakkaan, huomaa ensin, kuinka puhdas se näyttää. Sinusta tuntuu, että tämä asia on helppokäyttöinen. Ja se on.

Surfshark-ohjelmisto

Asiakas on muotoiltu erittäin loogisesti. Kaikki on siellä, missä voit odottaa sen olevan, ja navigointi eri ominaisuuksien ja osien välillä on helppoa.

Toisin kuin monet muut VPN-palveluntarjoajat, Surfshark pitää myös ulkoasun yhdenmukaisena eri käyttöympäristöjen välillä (mukaan lukien selainlaajennukset). Ehkä haluan valita, mutta arvostan sitä. En pidä siitä, että minun pakko oppia sama sovellus joka kerta, kun vaihdan puhelimen, tietokoneen ja MacBookin välillä.

Surfsharkin tukemat alustat

Asiakassovellus on saatavana kaikille tärkeille alustoille. Tähän sisältyy Android, iOS, macOS ja Windows.

Jos käytät Macia, huomaa, että sinun on käytettävä vähintään MacOS: n versiota 10.12 (Sierra), jotta Surfsharkin ohjelmisto toimisi.

Luettelo käytettävissä olevista Surfshark-asiakasohjelmistoista

Chrome-laajennus ja Firefox-lisäosa jakavat ulkonäön ja tunteen muiden toteutusten kanssa. Ne toimivat hyvin ja, kuten viimeaikainen riippumaton tarkastus osoitti, ovat mukavia ja turvallisia.

Haittapuoli on, että heistä puuttuu tällä hetkellä joitain ominaisuuksia, jotka itsenäisillä asiakkailla on (esimerkiksi kaksinkertainen VPN).

Ja jos ihmettelet, selaimen laajennukset tarvitsevat seuraavat käyttöoikeudet:

 • Kaikkien verkkosivustojen pääsy tietoihisi
 • Pääsy sijaintiisi
 • Lupa lukea ja muokata yksityisyysasetuksia
 • Selaimen välityspalvelimen asetusten hallinta
 • Pääsy selaimen välilehtiin

Toimiiko Surfshark reitittimissä?

Surfshark voidaan myös asettaa tietyille reitittimille. Heillä on yksityiskohtaiset ohjeet siitä, miten tämä tehdään AsusWRT-, DD-WRT- ja Tomato-tuotteille.

Useimpien muiden reitittimien (Netgear, TP-Link, Linksys jne.) Laiteohjelmisto ei tue OpenVPN-yhteyksiä, mikä on vaatimus. Jotta ne pääsevät liikkeelle, sinun on salamaväli mukautetulle laiteohjelmalle, kuten DD-WRT tai Tomato.

Palvelimen sijainnit

Suhteellisen uudelle VPN-palveluntarjoajalle Surfshark menee erittäin hyvin maailmanlaajuisen palvelinpeiton suhteen. Heillä on tällä hetkellä yli 1040 palvelinta 63 maassa ympäri maailmaa.

Useat maat saavat myös useita sijainteja, kuten Yhdysvallat ja Iso-Britannia, jolloin sijaintien kokonaismäärä on 108. Kaikki nämä numerot ovat asteikon yläpäässä. Itse asiassa he räjäyttävät useita vakiintuneita tarjoajia vedestä.

Maakohtaisesti, kaikki suuret, joihin voisin koskaan haluta muodostaa yhteyden, ovat siellä ja otetaan huomioon. Voit nähdä koko Surfshark-palvelinluettelon täältä.

Jos olet kiinnostunut erityisesti pienemmästä Aasian tai Afrikan maasta, saatat joutua etsimään muualta. PureVPN: llä on valtava palvelinverkko ja se voi olla erinomainen valinta. Mutta 99 prosentille meistä Shurfsharkin kattavuuden pitäisi toimia hyvin.

Nopeus ja suorituskyky

Hyvä määrä palvelimia ja suuri maailmanlaajuinen kattavuus ovat yksi asia. Mutta molemmat eivät tarkoita mitään, ellei varmuuskopiolla varmuudella.

Hyvä uutinen on, että tässäkin Surfshark menee erittäin hyvin.

Nopeustestitulokset puhuvat volyymeja yksinään. Mutta se on myös pieniä yksityiskohtia, kuten nopeamman AES-256-GCM-salauksen valitseminen, mikä osoittaa palveluntarjoajan sitoutumisen nopeuteen.

Alla olevat testit suoritettiin käyttämällä 500 Mbps lataus- ja 100 Mbps latausyhteyttä, jotka perustuvat Euroopasta. Annoin Surfsharkin asiakkaan valita, mikä sen mielestä oli paras sijainti.

Paras palvelin
Surfsharkin parhaat palvelimen VPN-nopeustestituloksetVPN: n kanssa Surfsharkin parhaat palvelinnopeuden testituloksetEi VPN: tä
Yhdysvallat
Surfsharkin Yhdysvaltain palvelimen VPN-nopeustestituloksetVPN: n kanssa Surfsharkin yhdysvaltalaisen palvelimen nopeuden testin perustiedotEi VPN: tä
Alankomaat
Surfshark Hollannin palvelimen VPN-nopeustestituloksetVPN: n kanssa Surfsharkin hollantilaisen palvelimen nopeuden testin perustiedotEi VPN: tä

Jokaisessa edellä mainitussa tapauksessa tulokset olivat erinomaiset. Surfshark on epäilemättä yksi nopeimmista VPN: eistä, joita olen koskaan testannut. Palveluntarjoajia, jotka tarjoavat parempia nopeuksia, on vähän ja kaukana toisistaan, ja sinun olisi kova painos tehdä yhteytesi nopeammaksi.

Tällaisen suorituskyvyn ansiosta kaikki 4K-videon suoratoistosta suurten tiedostojen lataamiseen on helppoa.

Asiakaspalvelu

Kun tarve syntyy, Surfsharkin tukihenkilökunnan apu on helposti saatavissa. Yhtiö tarjoaa ympäri vuorokauden asiakastukea joko chatin tai sähköpostin välityksellä.

Tuki näyttää olevan myös pallo. Päivittämisen jälkeen Windows-asiakasohjelmani jouduin kohtaan, johon en pystynyt muodostamaan yhteyttä, koska kaikki TAP-Windows-sovittimet olivat käytössä. Ongelma ratkaistiin muutamassa tunnissa (ja osoittautui, ettei sillä ole mitään tekemistä Surfsharkin kanssa).

Surfsharkin asiakastukiportaalin näyttökuva

Niille meistä, jotka haluavat käytännöllisemmän lähestymistavan, yrityksen verkkosivuilla on myös kasvava tietokanta. Mutta koska usein kyselyjen, asetusopasten, laskutus-, tili- ja teknisten luokkien välillä on vain noin 35 artikkelia, tiedon määrä tuntuu hieman kevyeltä.

Se sanoi kuitenkin, että kaikki perusasiat näyttävät olevan katettu.

Surfshark-tilauksen peruuttaminen

Yhteydenotto asiakastukeen on virallinen tapa peruuttaa meneillään olevat tilaukset. Minusta se on vähän ärsyttävää. Jos mahdollista, haluan välttää ihmisten kontaktia.

Antaakseni luottoa tarvittaessa, kun peruin tilaamisen, jota käytin tähän arvosteluun, he olivat reagoivia ja eivät antaneet minulle surua.

Jos maksat PayPalilla, sinun pitäisi myös voida peruuttaa pysäyttämällä toistuva tilaus PayPal-tilisi kautta. Se on reitti, jonka käytän usein muiden palvelujen kanssa.

Hinta ja arvo

Pidän siitä, ettei halua kuluttaa enemmän rahaa kuin minun on, ja olen varma, että annat myös niin. Ja riippuen siitä, minkä tilauksen valitset, Surfshark voi tarjota yhden parhaista (ellei parhaista) tarjouksista.

Hinnoittelurakenne on tällä hetkellä hajotettu yhden kuukauden, 12 kuukauden ja 24 kuukauden suunnitelmiin.

Katsaus Surfsharkin hinnasuunnitelmiin

Kaksi ensimmäistä ovat verrattavissa moniin muihin tarjoajiin, antavat tai ottavat dollarin.

24 kuukauden suunnitelma ei kuitenkaan ole vain paras tarjous, jonka yritys on koskaan tarjonnut, vaan halvimman tilauksen minkä tahansa ylimmän tason VPN: stä. Sinua kovaa painostaa löytää toinen palveluntarjoaja, joka antaa sinulle käyttöoikeuden 1,99 dollaria kuukaudessa, puhumattakaan sellainen, joka tarjoaa ominaisuudet, yksityisyyden ja suorituskyvyn, jotka Surfshark tarjoaa.

maksutavat

Maksutapojen suhteen Surfshark toteuttaa kaikki vakiomuodot. Suurimmat luottokortit ja PayPal ovat kaikki siellä, ja ne maksetaan yhdellä kuudesta valuutasta (AUD, CAD, CNY, EUR, GBP ja USD). AliPay on myös saatavana.

Luettelo käytettävissä olevista maksutavoista

Ja niille meistä, jotka ovat enemmän yksityisyyttä ajattelevia, Surfshark hyväksyy kryptovaluutat. Vaihtoehtoja on useita, kuten Beam, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Nano, TRON ja XRP.

Surfsharkin ilmainen kokeilu ja hyvitykset

Voit saada 7 päivän ilmaisen Surfsharkin kokeiluversion Androidilla ja iOS: lla.

Jos haluat hankkia VPN: n spinksi jollain muulla alustalla, joudut luottamaan heidän 30 päivän rahat takaisin -takuuseen. Tuona aikana voit pyytää täydellistä hyvitystä mistä tahansa syystä ottamalla yhteyttä asiakastukeen.

Ajatusten päättäminen

Kun menet vastaan ​​monia vakiintuneita yrityksiä, työsi leikataan puolestasi. Surfshark on kuitenkin enemmän kuin haasteessa ja valmis menemään kärjestä toisiinsa joidenkin VPN-teollisuuden suurimpien toimijoiden kanssa.

Kyllä, kuten tämä Surfsharkin arvostelu osoitti, täällä ja siellä on muutamia asioita, jotka vaativat silti silitystä.

Mutta helppokäyttöinen ja puhdas asiakas, loistava yksityisyys, loistava globaali palvelinpeitto ja suorituskyky sekä Netflix- ja Torrenting-tuki enemmän kuin korvaavat pienet puutteet.

Tärkeintä on Surfshark, joka tarkistaa kaikki ruudut ja on erittäin helppo suositus.

Surfsharkin logoPisteet:
9,2 / 10

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map