VyprVPN arvostelu

VyprVPN-logoPisteet:
8,5 / 10


Sveitsissä toimiva VyprVPN on vakiintunut VPN-palveluntarjoaja, joka on aina investoinut voimakkaasti tekniikkaansa. Varmistetusta nollakirjauskäytännöstä ja ystävällisestä, monipuolisesta asiakasohjelmasta satojen nopeiden itsehallittujen palvelimien ja monien suosittujen suoratoistopalvelujen tukeen VyprVPN toimittaa melkein jokaisella.

Plussat
 • Vahvistettu, ettei kirjautumista ole täydellisen yksityisyyden suojaa
 • Erinomainen valinta protokollia ja salausasetuksia
 • Sadat palvelimet, joilla on suuri sijainti monimuotoisuus
 • Intuitiivinen, helppokäyttöinen monialustainen asiakas
 • Poista Netflix, BBC iPlayer ja muut
 • Mahdollistaa P2P- ja torrent-liikenteen
 • Isännöi omia palvelimia (ei kolmansia osapuolia)
Haittoja
 • Ei tapa maksaa nimettömästi
 • VPN-häiriöitä ei ole saatavana perussuunnitelmassa

VyprVPN on vakiintunut ja tunnettu palveluntarjoaja, joka on toiminut vuodesta 2009. Monet meistä olisivat kuitenkin siirtäneet palvelunsa vuosien mittaan yhdestä yksinkertaisesta syystä: he pitivät yhteyslokeja.

Viime vuoden lopulla VyprVPN ilmoitti vaihtavansa uuden lehden. Niistä oli nyt tulossa no log-VPN.

Samanaikaisesti he aloittivat myös infrastruktuurin päivittämisen palvelimen suorituskyvyn parantamiseksi ja esittelivät, mitä piti olla positiivisia muutoksia asiakastukeen.

Kaikki kolme yritystä olivat lievästi sanottuna suuria, ja ne ovat enemmän kuin takaavat uuden katsauksen VyprVPN: n tarjoukseen.

Tätä varten tutkimme tässä VyprVPN-katsauksessa kuinka hyvin palvelu nyt toimii, käymme läpi sen tärkeimmät ominaisuudet ja mikä tärkeintä, päätämme, kannattaako se maksaa.

VyprVPN yleiskatsaus

Kuten edellä mainittiin, VyprVPN on ollut olemassa jo pitkään – ainakin VPN-teollisuusstandardien mukaan. Se on perustettu vuonna 2009 Internet Privacy Company Golden Frog.

Sveitsissä sijaitseva VyprVPN toimii erittäin yksityisyyttä suojelevalla lainkäyttöalueella.

Jos yhdistät tämän yrityksen uuteen kirjautumattomuuskäytäntöön ja infrastruktuurin päivityksiin, sinulla on mahdollisuus turvalliseen, yksityiseen, monikäyttöiseen VPN: ään.

Joten toistaiseksi olemme hyvissä aloissa.

ominaisuudet

Ominaisuuksien suhteen VyprVPN tarjoaa hyvän yhdistelmän, joka asettaa sen alan parhaiden VPN-palveluntarjoajien joukkoon.

Se ei ole täydellinen. Mikään VPN, jota en ole koskaan tarkistanut, ei ole vielä saavuttanut sitä. Mutta ei ole monia alueita, joista kuka tahansa toteaa vakavasti puuttuvan.

Tapa kytkin

Tappokytkin on ominaisuus, jonka minkä tahansa suolaa arvoisen VPN: n tulisi toteuttaa, ja tässä VyprVPN ei petä. Enimmäkseen.

Miksi enimmäkseen? Koska ominaisuus on saatavana Windowsissa, macOS: issa ja Androidissa, se on räikeä laiminlyönti iOS-laitteissa.

Kun tappikytkin on käytössä – ja tässä tapauksessa se ei ole oletusarvoisesti -, se katkaisee kaiken laitteen Internet-yhteyden, jos VPN-yhteys katkeaa. Sen tarkoituksena on varmistaa, ettei verkossa ilmene vahingossa tapahtuvia tietoja tai IP-osoitteita vuotoja.

IOS: n tapauksessa saat sen sijaan automaattisen uudelleenyhteyden ominaisuuden, jonka pitäisi teoriassa saada VPN-varmuuskopio ja toimimaan millisekuntien sisällä, jos yhteys putoaa.

Mutta se jättää silti pienen ikkunan vuotojen esiintymiseen, joten asianmukainen tappauskytkin ei ole.

DNS-vuodonsuojaus

VyprVPN estää DNS-vuotoja – joita voitaisiin seurata käytetyillä verkkosivustoilla – käyttämällä DNS-palvelimia, jotka ovat kokonaan omistamia ja käyttämiä.

Tämä ominaisuus on oletuksena käytössä.

Voit halutessasi määrittää omat DNS-palvelimet asiakasasetuksissa. Mutta useimmissa tapauksissa tämä ei ole välttämätöntä.

DNS-asetukset VyprVPN-asiakasohjelmassa

Tietueena VyprVPN: n DNS-palvelimet noudattavat samaa tiukkaa kirjautumattomuuden käytäntöä kuin tavalliset palvelimet. Se on hyvä asia.

Ei vuokrattuja palvelimia

Hyvin harvat VPN: t omistavat laitteistonsa. Useimmat vuokraa palvelimia eri tietokeskuksista ympäri maailmaa.

Näin ei ole VyprVPN: n tapauksessa. He ovat yksi harvoista palveluntarjoajista, jotka omistavat koko verkon.

Palvelimen omistus tarkoittaa, että kukaan kolmas osapuoli ei pääse helposti infrastruktuuriin. Tämä on merkittävä yksityisyyden etu VyprVPN: llä useimpiin kilpailijoihin nähden.

Kameleoniprotokolla

Verkkorajoitusten ja hallituksen sensuurin poistamiseksi VyprVPN rakensi mukautetun VPN-protokollan nimeltä Chameleon.

Chameleon erottaa tavallisista protokollista, kuten OpenVPN, se, että se sekoittaa pakettien metatiedot.

Tämä tarkoittaa, että VPN-yhteytesi voi kulkea useimpien palomuurien läpi huomaamatta. Tähän sisältyy esteitä, jotka hyödyntävät syvää pakettivalvontaa VPN: n käytön estämiseksi.

Kaavio VyprVPN: n Chameleon-protokollan toiminnasta

Ja se toimii erittäin hyvin.

Chameleon on saatavana kaikilla alustoilla iOS: ää lukuun ottamatta. Se vaatii myös premium-tilauksen pääsyä varten.

Toimiiko VyprVPN Kiinassa?

Chameleon-protokollaa käytettäessä VyprVPN toimii, vaikka olisitkin Kiinan suuren palomuurin takana. Se on vaikuttava saavutus ottaen huomioon valtion pituus estää VPN: n käyttöä.

Toistaiseksi Chameleon on onnistunut vastustamaan kaikkia havaitsemisponnistelujaan, ja VyprVPN tekee edelleen muutoksia siihen pitääkseen asiat sellaisinaan.

Suoratoiston tuki

Vaikka VyprVPN ei nimenomaisesti tue maantieteellisesti estettyjen sisältöjen kiertämistä, he ovat siinä melko hyviä. Asiakastuen on jopa tiedettu auttavan sinua yhteydenpidossa, jos ilmenee ongelmia.

Suositut suoratoistopalvelut, kuten BBC: n iPlayer ja Hulu, toimivat hyvin, samoin kuin monet muut ympäri maailmaa.

Toimiiko VyprVPN Netflixin kanssa?

Aikana, jolloin lähes jokainen VPN-yritys on luopunut yhteistyöstä Netflixin kanssa, VyprVPN saa silti läpi.

Useat Yhdysvaltain palvelimet, mukaan lukien New York ja Chicago, muodostavat yhteyden Netflixiin ilman ongelmia. Myös Australia, Kanada, Japani ja Iso-Britannia toimivat hyvin.

VyprVPN työskentelee yhdessä US Netflixin kanssa

VyprVPN ei tietenkään takaa heidän palvelimiensa toimivan aina. Kukaan palveluntarjoaja ei. Mutta kirjoittaessani tätä arviota, ne ovat epäilemättä yksi Netflixin parhaimmista VPN-palveluista.

BitTorrent- ja P2P-tuki

Tiedostojen jakaminen on alue, jolla VyprVPN: n uusi kirjautumattomuuskäytäntö vaikuttaa todella toisiinsa.

Aikaisemmin VyprVPN tuki torrentia ja muita P2P-verkkoja, mutta käyttäisi lokkeja välittääkseen kaikki tekijänoikeusvalitukset palvelunsa käyttäjille.

Kun lokit eivät ole enää kuvassa, VyprVPN ei pysty tunnistamaan sinua ja siitä tulee musta aukko kaikille valituksille.

Ne sisältävät edelleen ehtoja ehtoihin tekijänoikeuksien kunnioittamisen tarpeesta. Mutta se on vähän tyhjä uhka – useimmiten siellä näyttelyä varten – koska VyprVPN: llä ei ole enää keinoa valvoa sitä.

Useita samanaikaisia ​​yhteyksiä

Kun tilaat VyprVPN: n, sinulla on oikeus käyttää useita laitteita samanaikaisesti vain yhdellä tilillä.

Laitenumero vaihtelee liittymäsuunnitelmasi mukaan.

Perussuunnitelman avulla voit kytkeä jopa kolme laitetta samanaikaisesti. Jos valitset Premium-suunnitelman, tämä luku hyppää viiteen.

Muita ominaisuuksia koskevia huomautuksia

Kaikkien yllä olevien ominaisuuksien lisäksi on myös syytä huomata, että VyprVPN ei estä Tor-yhteyksiä. Samanaikaisesti TorN: ää VPN: n yli ei tueta nimenomaisesti.

Testissäni Torin käyttäminen ei vaikuttanut aiheuttavan ongelmia ollessaan yhteydessä VyprVPN: ään, mutta en tarkistanut myöskään kaikkia palvelimia.

Tärkeintä on, että mittarilukema voi vaihdella, mutta menestyskertoimesi ovat hyvät.

Minun on myös huomautettava, että kaksinkertaista VPN-yhteyttä ei tueta. Se ei kuitenkaan ole niin yllättävää, koska se on vähän niche-ominaisuus.

Toisin sanoen, jos kaksinkertainen VPN on yksi vaatimuksistasi, VyprVPN ei ole sinua varten. NordVPN, Surfshark ja ProtonVPN toteuttavat kaikki ominaisuuden ja ovat erinomaisia ​​vaihtoehtoja.

VyprVPN yksityisyys ja turvallisuus

Monille VPN-käyttäjistä mikään ei ole tärkeämpää kuin VPN: n tarjoama yksityisyys ja turvallisuus. Tämä on toinen alue, jossa VyprVPN ei petä.

Se on myös alue, jolla VyprVPN on edistynyt vakavasti viime aikoina etenkin uuden kirjautumattomuuden politiikan kautta.

Toimivalta

Kuten aiemmin mainitsin, VyprVPN toimii yksityisyyttä suojelevassa Sveitsissä, samoin kuin sen emoyhtiö Golden Frog.

Molemmat yritykset hyötyvät maan tiukista tietosuojalakeista, jotka kallistavat voimakkaasti yksilöiden oikeuksia.

Kriittisesti, Sveitsi ei ole myöskään yhteydessä pahamaineisiin 5, 9 tai 14 silmän tiedustelujen jakamista koskeviin sopimuksiin. Sellaisenaan he eivät koskaan luovuta yksityisiä tietoja muille maille ilman asianmukaista prosessia oikeusjärjestelmässään.

Maailmassa, jossa vakoilua tapahtuu kaikkialla, Sveitsi on yksi tietosuojaoikeuksien keidas.

Kirjauskäytäntö

Sen jälkeen kun VyprVPN aloitti toimintansa yli kymmenen vuotta sitten, niitä on tunnettu laajalti palveluntarjoajana, joka pitää yhteyslokeja.

He eivät koskaan tarkkailleet sitä, mitä käyttäjät tekivät käyttöjärjestelmällään. He kuitenkin seurasivat, kuka yhdisti, kuinka kauan ja kuinka paljon tietoja he lähettivät.

Mikä pahempaa, kaikki tallennetut tiedot sisälsivät käyttäjän todellisen IP-osoitteen. Siksi kolmansien osapuolten oli triviaalia sitoa joku tiettyyn verkkotoimintaan.

Vuoden 2018 lopulla VyprVPN kuitenkin kehotti siirtymään tiukkaan kirjautumattomuuden käytäntöön. He jopa toimittivat koko infrastruktuurinsa riippumattomalle kolmannen osapuolen tarkastukselle todistaakseen meille, että muutos oli valmis.

Tarkastuksessa löydettiin nolla jälkeä säilyneistä käyttäjätiedoista ja VyprVPN: stä tuli virallisesti nollakirjautumisen tarjoaja.

Palvelimen omistus

Kuten aiemmin kosketuin, VyprVPN omistaa kaikki heidän palvelimet. Tämä antaa heille luonnollisen turvallisuusedun verrattuna useimpiin muihin palveluihin, jotka päättävät vuokrata laitteistonsa sijaan.

VyprVPN hallitsee tiukasti sitä, kuka saa pääsyn laitteisiinsa, mikä tekee koneista fyysisesti turvallisempia.

Meille käyttäjille tämä vähentää riskiä, ​​että tietomme joutuvat väärään käsiin.

Protokolla- ja salausstandardit

Vaikka VyprVPN ei anna sinun sekoittaa ja sovittaa protokollia ja salausstandardeja millään tavalla, ne tarjoavat useita erinomaisia ​​yhdistelmiä.

Joidenkin näiden parien saatavuus on alustasta riippuvainen, ja kutsun sen pois milloin tahansa.

 • PPTP

  PPTP on vanhin ja eniten tuettu VPN-protokolla. Se on myös täysin epävarma, sillä se on joutunut vaaraa jo vuonna 1998.

  VyprVPN tarjoaa PPTP: n 128-bittisellä salauksella puhtaasti tukemaan vanhoja laitteita ja laitteita, jotka eivät voi käyttää OpenVPN: tä, ja vain Windowsissa.

  Toisin sanoen, se on siellä, mutta sitä tulisi välttää hinnalla millä hyvänsä.

 • L2TP / IPSec

  L2TP / IPSec-protokolla suojaa kuljettamaansa tietoa 256-bittisellä AES-salauksella kaksoiskapseloinnilla.

  Se on erittäin turvallinen ja laajalti tuettu standardi, jota pidetään murtumattomana.

  Sillä on myös etuna monisäikeisen salaus- ja salaustekniikan käyttö, joten uudemmissa laitteissa se saattaa olla vain nopein käytettävissä oleva VPN-protokolla.

  L2TP / IPSec: tä voidaan käyttää Windows-, macOS- ja iOS-asiakasohjelmissa.

 • OpenVPN

  OpenVPN: tä pidetään VPN-protokollien kultastandardina. Se on avoimen lähdekoodin, täysin turvallinen ja nopea.

  Voit valita joko 256-bittisen tai 160-bittisen salauksen. Entinen on turvallisempi, jälkimmäinen nopeampi (vaikka silti paljon turvassa).

  VyprVPN ei kuitenkaan anna sinun valita TCP tai UDP. Se käyttää UDP: tä koko ajan.

  Kaiken kaikkiaan OpenVPN on parhaiten suorittava protokolla käytettävissä olevista vaihtoehdoista, etenkin epävakaissa Internet-yhteyksissä.

  Suurimmalle osalle meistä tämän pitäisi olla valittu protokolla. VyprVPN hyväksyy sen ja teki siitä oletuksen kaikissa heidän asiakassovelluksen versioissaan, joissa se on toteutettu.

 • Kameleontti

  Kuten jo mainittiin, Chameleon on VyprVPN: n mukautettu hävitetty VPN-protokolla. Se perustuu OpenVPN: ään ja käyttää 256-bittistä salausta tietojen suojaamiseen.

  Suurin ero on, että Chameleon-protokolla kirjoittaa myös otsikkotiedot uudelleen VPN-estämismenetelmien, kuten syvän paketin tarkistuksen, lopettamiseksi.

  Toiminnallisesti Chameleon on yhtä turvallinen kuin OpenVPN. Mutta koska se tarvitsee hieman enemmän ylimääräisiä häiriöiden poistamiseksi, se on hiukan hitaampi.

  Chameleon on saatavana kaikilla alustoilla, iOS: ää lukuun ottamatta, mutta vain, jos tilaat Premium-suunnitelman.

DNS-vuodot

Jotta voin nähdä, onko VyprVPN DNS-vuotovapaa eikä paljasta mitään yksityisiä tietoja, suoritin standardi testisäiliöni. Tarkistin Windows-, macOS- ja Android-asiakkaat.

Kaikissa tapauksissa VyprVPN kulki lentävillä väreillä.

VyprVPN läpäisee DNS-vuototestin

IPv4- tai IPv6-vuotoja ei ole, mukaan lukien WebRTC. Asiakkaat eivät myöskään koskaan käytä mitään muuta kuin yksityisiä VyprVPN DNS-palvelimia.

Toisin sanoen VyprVPN on turvallinen ja suojaa ja pitää sinut nimettömänä verkossa hyvin.

Sovellukset ja asiakkaat

VyprVPN tarjoaa tukea monille Internet-yhteydellä varustetuille laitteille. Heillä on räätälöityjä sovelluksia Windowsille, macOS: lle, Androidille ja iOS: lle. Voit myös määrittää palvelun yhteydet manuaalisesti joillakin reitittimillä, älytelevisioilla ja Linux-käyttöisillä tietokoneilla.

Yhdessä tämä tarkoittaa, että on vaikea löytää laitetta, joka ei ole yhteensopiva VyprVPN: n kanssa.

Mukautetut sovellukset ovat melko yhdenmukaisia ​​ulkonäöltään ja käytössään kaikilla alustoilla. Ne ovat myös intuitiivisia ja helppokäyttöisiä.

Vertailu VyprVPN: n Windows-, macOS- ja Android-asiakkaisiin

Kaikki lisäominaisuudet on siististi mukautettu mukautusvalikkoon. Ne eivät pääse tielle päivittäisessä käytössä, mutta niihin on helppo pääsy tarvittaessa.

Kaikki on siellä, yhteydestä sovellusta kohden ja kill-vaihtovaihtoehdoista protokollan valintaan ja DNS-asetuksiin.

Katsaus VyprVPN-asiakkaan mukautusvalikkoon

Tomaatin tuki

VyprVPN erottuu myös useimpien muiden palveluntarjoajien yläpuolella tarjoamalla räätälöityä rakennusta suositusta Tomato-reitittimen ohjelmistosta, jonka VPN-ohjelmisto on rakennettu oikein.

Jos omistat tuetun reitittimen, sinun tarvitsee vain salata se, yhdistää se Internetiin ja saat automaattisesti verkonlaajuisen VPN: n.

Laiteohjelmiston avulla voit jopa hallita, mitkä laitteet käyttävät VPN-yhteyttä, jolloin laitekohtaiset määritykset tapahtuvat hetkessä.

VyprVPN-palvelimen sijainnit

Perustuen puhtaasti numeroihin – yli 700 palvelinta 73 paikassa ja 64 maassa – VyprVPN voi olla ylpeä palvelinverkostaan.

Mutta mikä tekee vielä enemmän, on se, että toisin kuin melkein kaikki kilpailijat, he omistavat laitteistonsa.

Euroopasta ja Aasiasta Amerikkaan, kaikki paikat, joita valtaosa meistä voi koskaan haluta, on siellä. Voit nähdä koko VyprVPN-palvelinluettelon täältä.

Kun valitset palvelimen, johon asiakkaaseen yhdistetään, voit etsiä luettelosta maittain tai – jos maassa on useita sijainteja – kaupunki. Voit merkitä suosikki sijaintisi myös myöhemmin.

Palvelimen valintanäyttö VyprVPN-asiakasohjelmassa

Palvelinluettelo on lajiteltavissa alueen, maan tai nopeuden mukaan.

Termi nopeus voi tässä olla harhaanjohtava ja aiheuttaa hämmennystä. Se edustaa itse asiassa latenssia.

Viive ei tarkoita sitä, kuinka nopeasti voit ladata tietoja palvelimelta. Sen sijaan se kertoo kuinka nopeasti palvelin reagoi lähettäessään pyynnön sille.

Kuinka nopea on VyprVPN?

VyprVPN on paljon nopeaa. Itse asiassa he tekivät jopa nopeimman VPN-listani.

Kaikkialla nopeudet ovat yli tarpeeksi hyviä jopa suuren kaistanleveyden toiminnoille, kuten 4K-videon torrentisointi tai suoratoisto, puhumattakaan yksinkertaisesta selaamisesta.

Alla on näytteenotto kahdeksasta paikasta, jotka tarkistin kattavan VyprVPN-nopeustestin aikana. Paras palvelin valittiin asiakassovelluksen Nopein palvelin -toiminnolla.

Paras palvelin
VyprVPN parhaat VPN-palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa VyprVPN parhaat lähtötason nopeustestituloksetEi VPN: tä
Yhdysvallat
VyprVPN Yhdysvaltain VPN-palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa VyprVPN yhdistää valtioiden nopeuden testituloksetEi VPN: tä
Alankomaat
VyprVPN Hollannin VPN-palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa VyprVPN Hollannin perustason nopeustestituloksetEi VPN: tä

Olet ehkä huomannut VPN: n ja VPN-tulosten välisen suuren eroavuuden. Tämä johtuu siitä, että nopeutan tahallisesti Internet-yhteyden avulla paljon nopeammin kuin mikä tahansa VPN-palveluntarjoaja pystyy käsittelemään.

Käyttämällä 500 Mbit / s alas- ja 100 Mbit / s -yhteyttä varmistan, että näemme palvelimen tarjoamat todelliset nopeudet, emme Internet-palveluntarjoajan rajoitusten mukaisia ​​nopeuksia..

Asiakaspalvelu

Aikaisemmin VyprVPN oli aiemmin tunnettu hiukan heikosta asiakastuesta. Hyvä uutinen on, että he näyttävät saaneet viestin ja antaneet tukiosastolleen vakavan päivityksen.

Testaamaan heitä, lähetin heidän tukitiimilleen kysymyksiä kolmella eri päivällä. Joka kerta, minulla oli vastaus alle viiteentoista minuuttiin.

Tämä asettaa VyprVPN: n vastausajan parhaiden tarkistettujen VPN-palvelujen joukossa.

Vastausaika on kuitenkin vain puolet taistelusta. Tärkeää on myös se, kuinka hyvin tukipyyntöjä käsitellään.

Tapauksessani löysin saamani vastaukset hyödyllisiksi, vaikkakaan ei täydellisiksi.

Tietysti, ilman sabotoivaa VPN-yhteyttä, oli vaikea saada oikein lukea kuinka teknisesti taitava VyprVPN: n henkilökunta on. Mutta he ovat sisäisiä työntekijöitä ja näyttävät tietävän heidän ohjelmistonsa melko hyvin.

VyprVPN: n verkkosivustolla on myös melko perusteellinen omatoiminen osio, jossa on enemmän kuin tarpeeksi tietoa tärkeimpien ongelmien ratkaisemiseksi.

Kuinka paljon VyprVPN maksaa?

Useimmat VPN-palveluntarjoajat tarjoavat mieluummin yhden paketin, jolla on useita tilauksia. VyprVPN vastaa tätä trendiä ja tarjoaa kahden tyyppisiä tilauksia: Basic- ja Premium-tilauksia.

Jokainen niistä voidaan ostaa kuukausittain tai vuosittain. Jos valitset jälkimmäisen, säästät lähes 50% vuodessa.

VyprVPN hinnasuunnitelma

Suurin ero kahden suunnitelman välillä – niiden kustannusten lisäksi – on se, mitä ominaisuuksia sinulla on käyttöoikeutesi.

Perussuunnitelman tilaajat saavat jopa kolme samanaikaista laiteyhteyttä ja rajoittamatonta dataa.

Ensiluokkaiset tilaajat voivat yhdistää jopa viisi laitetta samanaikaisesti ja saada pääsyn Chameleon-protokollaan.

Suurimmalle osalle meistä perussuunnitelman tulisi olla riittävä – poikkeuksena on, jos sinulla on paljon laitteita yhteyden muodostamiseksi tai jos istut rajoittavan palomuurin takana.

Voit maksaa tilauksesta millä tahansa tärkeimmällä luottokortilla, PayPalilla tai UnionPaylla.

Valitettavasti VyprVPN ei ota kryptovaluutanmaksuja, joten yksityisyyden turvaama meistä ei ehkä ole onnellinen täällä.

Kaikilla tilauksilla voi olla ehdoton 30 päivän palautustakuu. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen palveluun, lähetä vain asiakastukipyyntö 30 päivän kuluessa ensimmäisen maksun suorittamisesta..

Kaiken kaikkiaan VyprVPN tarjoaa kohtuullisen vastineen veloitukselleen, etenkin kun otetaan huomioon monet parannukset, joita he ovat tehneet entisten heikkojen kohtiensa ratkaisemiseksi..

VyprVPN-ilmainen kokeilu

Viime aikoihin saakka VyprVPN tarjosi kolmen päivän ilmaisen kokeilujakson. Näin ei enää ole.

Kun ilmainen kokeilu oli lähellä, rahat takaisin -takuuta ei ollut. Meillä oli vain nuo kolme päivää päättää, onko palvelu meille oikea – ei välttämättä paljon aikaa.

Käyttäjien palautteen perusteella VyprVPN päätti luopua ilmaisesta kokeiluversiosta ja valitsi sen sijaan määräaikaisen palautustakuun, joka on reitti, jonka lähes kaikki palveluntarjoajat käyttävät.

VyprVPN Review Sulkemisideat

Kun VyprVPN: stä on tullut vankka VPN-vaihtoehto käsittelemällä heidän kahta silmiinpistävää heikkoutta – kirjaamista ja huonoa asiakaspalvelua -,.

Ne tarjoavat erinomaisen asiakassovelluksen, laajan laitetuen, useita protokollia, nopeita ja jopa omistavat kaikki palvelinverkon osansa parantaakseen fyysistä turvallisuutta. Ei monet muut palveluntarjoajat antavat sinulle kaikkia näitä asioita.

Tämän lisäksi VyprVPN meni ylimääräisen mailin saadakseen ulkopuoliset tarkastamaan heidän kirjautumattomuusvaatimuksensa. Se on myös jotain, mitä harvat tarjoajat tekevät.

Ainoat haittapuheluni, jotka löysin tarkastukseni aikana, ovat muutama puuttuva ominaisuus iOS-asiakasohjelmassa ja salausvaluutan maksutapojen puute. Jos jompikumpi näistä koskee sinua, tutustu luettelooni parhaista VPN-osoitteista mahdollisten vaihtoehtojen löytämiseksi.

Tärkeintä on, että vaikka en pystynyt tekemään niin vähän kuin vuosi sitten, voin nyt helposti suositella VyprVPN: tä.

Ja heitä heille tekemistä muutoksista. Se ei ollut helppoa työtä, ja he toimittivat poikkeuksellisen hyvin.

VyprVPN-logoPisteet:
8,5 / 10

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me