Yksityinen Internet-käyttökatsaus

Yksityinen Internet-yhteys -logoPisteet:
7,7 / 10


Erinomainen VPN-palveluntarjoaja ja yksi alan johtavista yrityksistä Private Internet Access tarjoaa kaiken mitä tarvitset VPN: ssä. Toiminnallisesta hiljattain uudistetusta asiakkaasta ja nopeista palvelimista tiukkaan kirjautumattomuuteen ja erinomaisiin turvaominaisuuksiin – kaikki tulee hintaan, joka voittaa helposti useimmat kilpailijat.

Plussat
 • Todistettu, ettei lokien toimittajaa ole
 • Huippuluokan salaus ja turvallisuus
 • Erittäin edullinen
 • Hyvät palvelimen nopeudet
 • Erinomaiset äskettäin uusitut sovellukset
 • Mahdollistaa torrentin ja P2P: n
Haittoja
 • Sijaitsee Yhdysvalloissa – ei ihanteellinen yksityisyydelle
 • Huono Netflix- ja BBC iPlayer -tuki

Jos olet VPN-markkinoilla, sinulla on hyvät mahdollisuudet kuulla yksityisestä Internet-käytöstä (tunnetaan myös nimellä PIA). Ne ovat toimineet lähes kymmenen vuoden ajan ja ovat todennäköisesti yksi suurimmista palveluntarjoajista.

PIA tunnetaan edullisena VPN-palveluna, joka tarjoaa vankan suorituskyvyn ja tuen. Utelias nähdäkseni, onko tämä maine hyvin ansaittu, otin itseni kokeillani heitä.

Ja tässä yksityisessä Internet-pääsy -katsauksessa tarkastelen kaikkia löytämiäni – hyviä, pahoja ja rajaa ruma.

PIA-yleiskatsaus

Jotta asiat olisivat paremmassa yhteydessä, aloitetaan vähän taustalla yksityisestä Internet-käytöstä ja sen takana olevista ihmisistä.

London Trust Media -nimisen PIA: n tytäryhtiö on toiminut elokuusta 2010 lähtien. VPN-palvelulle, joka tekee heistä jotain vanhemmasta valtiomiehestä..

Yhtiö on mukana monissa avoimen lähdekoodin ja yksityisyyteen keskittyvissä projekteissa tuettaessa voittoa tavoittelemattomia organisaatioita, kuten Electronic Frontier Foundation ja Creative Commons..

PIA on myös yksi harvoista VPN-palveluntarjoajista, jotka tarjoavat avoimen lähdekoodin arkiston GitHubissa. Varasto sisältää niiden selainlaajennukset ja osan (mutta ei kaikkia) asiakasohjelmistostaan.

Toistaiseksi kaikki kuulostaa aika hyvältä. Valitettavasti PIA: n kaappissa on myös muutama luuranko.

London Trust Media – ja laajennettuna myös yksityinen Internet-yhteys – pääkonttori sijaitsee Denverissä, Coloradossa. Tämä tarkoittaa, että ne toimivat jonkin verran riskialttiilla lainkäyttöalueilla.

He nostivat äskettäin myös rikoksesta tuomitun Mark Karpelesin Mt. Gox Bitcoin vaihto romahtaa surullinen, kuten CTO. Se oli muutos, joka ei yllättäen aiheuttanut häiriötä PIA: n käyttäjäryhmässä – ja joka ei ole vieläkään täysin kuollut.

Kaikki tämä tuo mukanaan jotain sekoitettua laukkua.

Kyllä, PIA toimii hyvin kuin avoimuuteen ja yksityisyyteen sitoutunut yritys. Mutta samaan aikaan he valitsivat kovan lainkäyttövallan sen ylläpitämiseksi ja CTO: n, joka liittyi viimeaikaisen muistin kalleimpiin ja tuhoisimpiin hakkeroihin..

Utelias, todellakin.

Tarvitsemme vähän ajatteluruokia, kaivokaa syvemmälle ja katsomme, mitä PIA: n palvelu tarjoaa.

ominaisuudet

Ominaisuuksien kannalta on paljon, mitä PIA tuo pöytään. Heillä on erittäin kattava VPN-ratkaisu, joka sisältää kaikki tärkeimmät tietoturva- ja yksityisyysominaisuudet, joita olemme odottaneet ylimmältä palveluntarjoajalta.

Suojausominaisuudet

PIA: n tukemien salausvaihtoehtojen lukumäärä on vertaansa vailla.

Tietojen salaamiseen on neljä vaihtoehtoa:

 • AES-128 (GCM)
 • AES-128 (CBC)
 • AES-256 (GCM)
 • AES-256 (CBC)

128-bittinen suojaus on nopeampi, mutta vähän vähemmän turvallinen. Toisaalta teollisuusstandardin mukainen 256-bittinen, vaikkakin hitaampi, on lähes mahdotonta murtautua.

Asioiden tietojen todennuksen ja kädenpuristuksen puolella – mitä VPN tekee yhteyden vahvistamiseksi ja lähetettyjä tietoja ei ole peukaloitu – et myöskään tule nälkään valinnan vuoksi.

Voit asettaa tietojen todennuksen joko SHA1 tai SHA256 – tosin vain, jos käytät yhtä AES CBC -salausmenetelmistä.

Toisaalta kättely voidaan asettaa mihin tahansa seuraavista asetuksista riippumatta:

 • RSA-2048
 • RSA-3072
 • RSA-4096
 • ECC-256k1
 • ECC-256r1
 • ECC-521

Oletusarvot ovat AES-128 (CBC), SHA1 ja RSA-2048 – täydellinen hieno valinta VPN: n satunnaiseen käyttöön. Mutta turvallisuustasolle, joka on niin hyvä kuin se saavutetaan, ehdottomasti kammenna asioita.

Ohjelmisto-asiakas sisältää täysin varustetun tap-kytkimen vahingossa tapahtuvien tietojen vuotamisen estämiseksi. Testasin sitä kaikin mahdollisin tavoin, ja kaikissa tapauksissa asiat toimivat odotetusti.

PIA: n tappokytkin aktivoituu

PIA kill -kytkin voidaan konfiguroida yhdeksi kolmesta tilasta:

 1. Vinossa: Tappokytkin on täysin pois päältä, eikä se koskaan estä liikennettä
 2. Auto: Tappokytkin estää vain ulkopuolisen liikenteen, jos VPN-yhteys katkeaa
 3. Aina: Tappokytkin estää kaiken liikenteen, jos VPN-yhteys katkeaa

Asetuksena on oletuksena Auto.

PIA ylläpitää omaa yksityistä DNS-palvelintaan – kuten minkä tahansa itsensä kunnioittavan VPN-palveluntarjoajan pitäisi – ja sitä käytetäänkin laatikosta. Voit halutessasi myös asettaa mukautetun DNS: n tai pysyä olemassa olevissa VPN-asetuksissa.

Kättelyn nimeämisjärjestelmä (HNS)

DNS: stä puhuttaessa, se on jo pitkään ollut monien VPN-palveluntarjoajien Achilleuksen kantapää Internet-nimettömyyden suhteen. Loppujen lopuksi DNS-palvelin voi pitää kirjaa kaikista sivustoista ja palveluista, joihin yhdistät, vaikka käyttäisit täysin salattua yhteyttä.

DNS-tason estäminen on myös Internet-sensuurin usein käytetty menetelmä.

PIA antaa sinun välttää kokonaan DNS: ää saadaksesi toisen tavan kiertää molemmat ongelmat. Voit sen sijaan käyttää Handshake Naming System (HNS) -järjestelmää.

HNS on hajautettu, blockchain-pohjainen korvaava DNS. Kehittäjät toivovat, että se lopulta lopettaa turvallisuus-, luotettavuus- ja sensuurikysymykset, jotka rikkovat DNS-infrastruktuuria.

Vaikka HNS on vielä alkuvaiheessa, on hienoa nähdä PIA: n omaksumassa sitä ja tarjota sitä vaihtoehtona. Sen käyttö tarkoittaa viime kädessä entistä parempaa yksityisyyttä ja täysin sensuurin kestävää Internet-kokemusta.

MACE-mainosten estäjä

Kuten monet muutkin kilpailevat VPN-palvelut, myös PIA: n asiakasohjelmassa on mainosten esto-ominaisuudet. Toisin kuin jotkut muut, sitä ei kuitenkaan voida muokata. Se on joko päällä tai pois päältä – ilman vaihtoehtoja.

PIA: n MACE-mainosten estoasetukset

Ominaisuuden, jota PIA kutsuu MACE: ksi, tarkoituksena on estää mainoksia ja haittaohjelmia, kun olet yhteydessä VPN-verkkoon. Käytännössä tulokset ovat minusta kuitenkin hiukan alistavia.

Odotan MACE: n toimivan kuten selainpohjaiset mainosten estäjät tai jopa DNS-pohjainen ratkaisu, kuten Pi-Hole (jota muuten suosittelen koko sydämestäni). Kokeissani MACE kuitenkin esti alle puolet mainoksista ja tunnetuista haittaohjelmasivuista, joita muut palvelut estävät helposti.

Vaikka en voi todistaa sitä, epäilen heikkoa esitystä olevan jonkin verran tahallista.

Asiakassovellus ei voi tällä hetkellä lisätä sallittujen URL-osoitteiden luetteloita. Ja ilman sitä, PIA ei voi käyttää mahdollisuutta olla liian aggressiivinen estämisen suhteen, tai ne voivat estää meitä pääsemästä sivustoihin, joissa haluamme käydä.

Silti MACE on parempi kuin ei mitään. Toivon myös, että yksityinen Internet-yhteys jatkaa sen kehittämistä ja kasvattaa ajan myötä sen täydet mahdollisuudet.

PIA Netflix ja muut streaming-tuki

Yksi VPN: n suosituimmista käyttötavoista on maantieteellisesti estettyjen sisältöjen suoratoisto muista maailman alueista. Puhun sellaisista sivustoista, kuten Netflix, Hulu tai BBC iPlayer.

Ongelmana on, että sisällöntuottajat ovat hyvin tietoisia tästä tosiasiasta ja ovat olleet vuosien ajan ristiretkellä estääkseen VPN: n pääsyä palveluihinsa. Ja PIA on valitettavasti tuon sodan häviämässä.

Netflix US-välityspalvelimen virhe PIA: ta käytettäessä

Muutamia pieniä poikkeuksia lukuun ottamatta yksityinen Internet-yhteys ei toimi Netflixin kanssa. Suurin osa palvelimista on tukossa. Myöskään muut maat eivät pärjää paljon paremmin.

Sama pätee lähes kaikkiin muihin suoratoistopalveluihin. Esimerkiksi kaikista ponnisteluistani huolimatta en onnistunut estämään BBC iPlayer -sovelluksen estämistä.

Nämä tulokset eivät kuitenkaan ole yllättäviä. Muutama vuosi sitten PIA myönsi, että maantieteellisten esteiden kiertäminen ei ollut heidän prioriteettiaan, ja he selvästi tarkoittivat sitä.

Joten jos haluamasi videoiden suoratoisto muista maista – tai omasta ulkomailta – on suositeltavaa etsiä muualta. Mikä tahansa VPN, joka poistaa Netflixin eston, on yleensä loistava valinta.

Torrenting ja P2P-tuki

Yksityinen Internet-yhteys on P2P-ystävällinen VPN, eikä se pidä lokit. Joten jos käytät palvelua torrentingiin, voit tehdä niin pelkäämättä ketään jäljittävän toimintaasi takaisin sinulle.

Se, että PIA toimii Yhdysvaltojen ulkopuolella, saattaa tehdä meistä joillekin epämukavia ja riittävän oikeudenmukaisia.

Mutta yksityinen Internet-yhteys on todistanut useissa oikeudenkäynneissä useissa oikeudenkäynneissä, että heidän puunkorjuuta koskevat väitteensä eivät ole totta. Lakien luovuttamista varten he eivät tehneet – yksinkertaisesti koska heillä ei ollut yhtään.

Jos siitä huolimatta PIA: n käyttö P2P: lle on mukavuustasosi ulkopuolella, sinulla on muita vaihtoehtoja. On paljon muita kuin Yhdysvalloissa toimivia ei-loki-VPN-palveluita, joihin voit kääntyä kaikissa torrent-tarpeissasi.

Toimiiko PIA Kiinassa?

Tämä usein kysytty kysymys oli sellainen, johon yritin hieman löytää vastauksen.

Ensinnäkin, koska en ole Kiinassa, en voi testata palvelua itse. Toiseksi PIA ei anna mitään takeita palvelun toimivuudesta maan suuren palomuurin takaa.

Ja todellakin, monet käyttäjät ilmoittavat, että heillä on ongelmia Kiinan PIA: n käyttöön. Mutta jotkut myös sanovat voivansa päästä läpi käyttämällä IPSec / L2TP-protokollaa.

Valitettavasti PIA: lla ei ole toisin kuin VyprVPN – yksi Kiinan markkinoiden parhaimmista VPN-verkoista – pilariprotokollaa, joka estää estämisen.

Joten kerättyjen tietojen perusteella näyttää siltä, ​​että vaikka yksityinen Internet-yhteys saattaa toimia Kiinassa, mittarilukema vaihtelee – paljon. Ja sinun on todennäköisesti parempi valita toinen palveluntarjoaja.

PIA: n yksityisyys ja turvallisuus

Monet meistä käyttävät VPN: ää parantaaksesi yksityisyyttämme ja tietoturvamme verkossa. Tältä osin ja tekniseltä kannalta yksityinen Internet-yhteys on yhtä hyvä kuin mikä tahansa palvelu, jota olen koskaan tarkistanut.

PIA on myös todistettu VPN-palveluntarjoaja, joka ei kirjaudu lokiin, eikä säilytä henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka voisivat sitoa meidät mihin tahansa online-toimintaamme.

Huoneen norsu on, että PIA perustuu Yhdysvaltoihin – se ei ole ihanteellinen yksityisyyden suojaan. Mutta kuten näemme, tämä ei ehkä ole niin suurta sopimusta.

Toimivalta

Kuten juuri mainittiin, yksityinen Internet-yhteys ja sen emoyhtiö toimivat Denveristä, Coloradosta. Se asettaa heidät suoraan Yhdysvaltojen lainkäyttövaltaan.

Käyttäjän yksityisyyden kannalta se ei ole hienoa.

Palvelun lakimiehen mukaan PIA ei ole koskaan saanut valtuuksia kirjata käyttäjän toimintaa salaa tai luovuttaa salausavaimia Yhdysvaltojen (tai ulkomaisille) viranomaisille. Tosiasia on, että nuo asiat saattavat tapahtua milloin tahansa, eikä meillä ole mitään keinoa tietää siitä.

Yhdysvalloissa viranomaiset ovat melkein valvomattomia valtuuksia suorittaa tarkkailu tarvittaessa. Se on jotain, mitä on tapahtunut aikaisemmin, kuten Lavabitin salatun sähköpostin tarjoajan tarina osoittaa.

Tietysti käytännössä olet rikkonut melko vakavia liittovaltion lakeja, jotta FBI huomauttaa sinut. Ja jos sinulla on heidän huomionsa, sinulla on todennäköisesti joka tapauksessa suurempia ongelmia.

Joten P2P-käyttäjille ja keskimääräiselle yksityisyyden harrastajalle PIA: n lainkäyttövallan ei pitäisi olla suuri ongelma. Se on kuitenkin jotain pidettävä mielessä.

PIA: n kirjauskäytäntö

PIA: n ytimenä on olla yksityisyyteen keskittyvä palvelu. Sellaisenaan he ovat olleet kirjautumattomia VPN-palveluntarjoajia perustamisestaan ​​lähtien ja ovat todistaneet nämä vaatimukset monta kertaa.

Ne ovat VPN, joka on haastettu tuomioistuimessa tuottamaan lokit. Ja kaikissa tapauksissa PIA: lla ei ollut mitään luovutusta, toisin kuin useat kilpailijat, jotka joutuivat rikkomaan kirjautumattomuutta koskevaa politiikkaansa.

Voit tarkistaa PIA: n avoimuusraportissa tarkat tietopyynnöt hallitusten ja tuomioistuinten tiedoista.

Yksityisen Internet-yhteyden asenne kirjautumiseen on tiivistelty myös hyvin yhdellä lauseella heidän tietosuojakäytännössään:

Rekisterinpitäjä ei kerää tai kirjaa liikennettä tai sen virtuaalisen yksityisen verkon (“VPN”) tai välityspalvelimen käyttöä.

Joten kyseenalaisesta lainkäyttöalueesta huolimatta uskon, että voimme luottaa siihen, että PIA tarkoittaa sitä, kun he sanovat, etteivät pidä lokitietoja. Loppujen lopuksi he ovat panneet maineensa – ja yrityksen tulevaisuuden – riville tuomioistuimessa todistaakseen sen.

DNS-vuodot

Kuten luulen olevan kyse yksityisyyttä koskevasta VPN-palveluntarjoajasta, PIA: lla ei ole DNS-vuotoja millään sen tuetuilla alustoilla. Tämä tarkoittaa, ettei IPv4- tai IPv6-vuotoja, WebRTC-vuotoja – mitään, mikä antaisi todellisen sijaintisi tai henkilöllisyytesi.

PIA läpäisee DNS-vuototestin

Jos yksityinen Internet-yhteys on täydellinen nimettömyys, jota vuorottelevan tiedon kannalta on, niin hyvä kuin se saa.

Sovellukset ja asiakkaat

Yksityisessä Internet-käyttöjärjestelmässä on sovelluksia kaikille tärkeimmille alustoille ja käyttöjärjestelmille. Ne tukevat tällä hetkellä:

 • Windows
 • Mac käyttöjärjestelmä
 • Android
 • iOS
 • Linux (Ubuntu, Mint, Arch tai Debian)

PIA: lla on myös Chrome-, Firefox- ja Opera-selainlaajennus sekä välityspalvelimen tuki muille selaimille ja P2P-asiakkaille..

Ja jos kyseessä on verkkosivun suojaus, voit jopa asettaa VPN: n yhteensopiville reitittimille, kuten DD-WRT, Tomato, AsusWRT ja useille muille..

Kaikkialla PIA tekee erinomaista työtä käytettävyydellä. He ovat hiljattain uudistaneet sovellustensa käyttöliittymän kokonaan, ja se on huomattava parannus vanhoihin verrattuna.

Aluksi kaikki asiakkaat ja laajennukset jakavat hyvin samanlaisen ilmeen. Tässä on kuvakaappauksia Firefox-laajennuksesta sekä Windows- ja Android-sovelluksista:

Tarkistetaan PIA-asiakassovelluksen eri versioita

Tarkistetut PIA-sovellukset – Linux on ainoa, jolla en ole pelannut – ovat helppokäyttöisiä, niillä on selkeä ja helppo ymmärrettävä käyttöliittymä ja ne tekevät kaikista tärkeimmistä asetuksista hetkessä.

Kaikissa asiakkaissa on myös samanlaisia ​​ominaisuuksia. Huomattava poikkeus on Android- ja iOS-sovellukset, joista puuttuu MACE-mainosten esto-ominaisuudet. Mutta epäilen, että siitä tulee kaupan rikkoja monille meistä.

En ole kokenut mitään jäädytyksiä, kaatumisia tai muita ongelmia, jotka ovat yleisiä räätälöityihin VPN-sovelluksiin, joten se on myös plus.

Pohjimmiltaan PIA: n sovelluksista on hyvin vähän inhoa. He ovat niin hyviä.

Yksityiset Internet-yhteyspalvelimen sijainnit

VPN-palvelimien ollessa 50 sijainnissa 30 maassa PIA: n verkon maantieteellinen monimuotoisuus on pienempi. 50-saariset maat näyttävät olevan nykyinen keskiarvo.

Suurimman osan meistä ei kuitenkaan tarvitse muodostaa yhteyttä Ecuadoriin tai Filippiineille. Ja ellet tee niin, kertoimet ovat PIA-tarjouksia jokaiselle sijainnille, jota ikinä haluat tai tarvitset.

Toisin sanoen, jos Ecuador on mitä olet seurannut, kurkista PureVPN: n ja heidän vaikuttavan 131 maan verkoston kanssa.

Tutustu tarkkaan PIA-palvelinluettelooni, jos olet joskus kiinnostunut käytettävissä olevista sijainneista.

Onko PIA nopea?

Toisin kuin useimmat kilpailijat, yksityinen Internet-yhteys ei usko paljon siitä, että se on nopein VPN. Mutta he varmasti pystyivät.

Vaikka PIA: n palvelimet eivät ole ehdottoman nopeimpia, ne tarjoavat vaikuttavia lukumääriä. Lataukset ovat parhaalla palvelimella – kuten asiakassovellus on valinnut -, nopeuden ollessa 72,8 Mbit / s ja kahdeksan sijainnin testatun keskiarvon ollessa 51,9 Mbit / s..

Alla on kolme näytepaikkaa, jotka on otettu täydestä PIA-nopeustestistä.

Paras palvelin
Yksityisen Internet-yhteyden parhaat VPN-palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa Yksityisen Internet-yhteyden parhaat lähtötason nopeustestituloksetEi VPN: tä
Yhdysvallat
Yksityisen Internet-yhteyden Yhdysvaltojen VPN-palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa Yksityinen Internet-yhteys yhdistää valtioiden nopeuden testituloksetEi VPN: tä
Alankomaat
Yksityisen Internet-yhteyden Hollannin VPN-palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa Yksityisen Internet-yhteyden Alankomaiden perustiedot nopeustestistäEi VPN: tä

Olet ehkä huomannut suuren eron VPN: n ja sen ulkopuolella olevien VPN-nopeuksien välillä. Älä ota sitä huonoksi merkiksi.

Suoritan nopeustestejä käyttämällä 500 Mbit / s lataus- ja 100 Mbit / s-yhteysyhteyttä, mikä on nopeampaa kuin kukaan kuluttajaluokan VPN pystyy tällä hetkellä käsittelemään. Ja teen niin tarkoituksella, että näemme kunkin palvelimen todellisen enimmäistehokkuuden palveluntarjoajani rajaamien lukujen sijasta.

Tärkeintä on PIA – nopea, palvelimen nopeuksilla, jotka ovat enemmän kuin riittävät kaistaleveyttä vaativiin toimintoihin, kuten 4K-videon suoratoisto tai suuriin latauksiin.

Asiakaspalvelu

Vaikka minulla ei ollut ongelmia testattaessa PIA: ta tätä tarkistusta varten, tutkin laajasti heidän asiakastukityötä. Se on loppujen lopuksi yksi niistä asioista, joista heidän oletetaan olevan tiedossa.

Löysin sekoitetun pussin ja yhden PIA: n kokonaispalvelun suurista heikkouksista.

Aluksi, jos yrität kirjautua ja sinulla on kysyttävää, et voi käyttää PIA: n live-chat-järjestelmää. Sen sijaan sinun on lähetettävä tukilippu ja odotettava vastausta sähköpostitse.

Jos sinulla on onnea, saat nopeuden, varsinkin jos teet pyynnön päivällä Mountain Standard-aikavyöhykkeellä. Yön yli sinun on kuitenkin todennäköisesti odotettava vähän.

Kun sinulla on tili, PIA: n live-chat-tuki on saatavana, mutta vain maanantaista perjantaihin klo 9–18 MST.

Vaikka sain nopean vastauksen chat-palvelun kautta, luin paljon käyttäjien valituksia, mikä osoittaa, että asiat eivät aina mene sujuvasti.

Jotkut sanoivat, että chatti on poistettu käytöstä usein, kun sen ei pitäisi olla, kun taas toiset väittivät, että vastauksen saaminen kesti tunteja. Kumpaakaan näistä asioista ei tapahtunut testaukseni aikana, mutta se on jotain pidettävä mielessä.

On kuitenkin hyviä uutisia.

PIA: n verkkosivusto tarjoaa erittäin kattavan tietokannan ja monia hyödyllisiä oppaita yleisten ongelmien ratkaisemiseksi. Ja koska sovellukset toimivat hyvin, epäilen, että suurin osa meistä ei törmää ongelmiin joka tapauksessa.

Kaiken kaikkiaan tukivaihtoehdot olivat kunnolliset, mutta kaukana suuresta – odotin parempaa, mutta olen nähnyt myös paljon huonompia. Jos huomaan muutoksia tulevaisuudessa, päivitän tietysti tämän katsauksen vastaavasti.

Hinta ja arvo

Yksityinen Internet-yhteys tunnetaan jo pitkään edullisena VPN-palveluntarjoajana. Ja niin on edelleen.

Yksityisen Internet-yhteyden tilaushinnat

Voit valita kolmesta eri aikavälistä:

Kuukausittain: $ 11,95 / kk
Kuusi kuukautta: $ 5.99 / kk
Vuosittain: $ 3,33 / kk

Se on keskimääräisen Starbucks-juoman hinta (vaikka olen todennäköisesti liian kiltti). On myös vaikea väittää, ettet saa rahasi arvoista näillä hinnoilla.

Sinulla on paljon tapoja maksaa myös yksityisen Internet-liittymän tilauksesta. On tavallisia epäiltyjä, kuten kaikki tärkeimmät luottokortit (Visa, Mastercard, Amex, Discover ja JCB), PayPal ja Amazon Pay..

Mutta PIA antaa sinun maksaa myös nimettömästi useilla kryptovaluutoilla, mukaan lukien:

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • litecoin
 • Zcash
 • palkki

PIA antaa sinun jopa kauppaa merkittävän tuotemerkin lahjakortilla (Starbucks, Walmart, Best Buy jne.) Vastineeksi palvelusta. Maksat kuitenkin vähän palkkion tästä.

Tietysti, jos ensisijainen huolenaiheesi on nimettömyys, kompromissi on todennäköisesti sen arvoinen.

Kaikilla yksityisen Internet-liittymän tilauksilla on 30 päivän täysi rahojen palautustakuu. Jos et ole tyytyväinen palveluun jostain syystä, voit saada hyvityksen ilman kysymyksiä.

Valitettavasti PIA-ilmaista kokeiluversiota ei ole, joten joudut käyttämään palautusreittiä, jos haluat käyttää palvelua koeajoon..

Yksityisen Internet-käyttökatsauksen päättämisajat

Käytettyäni PIA: ta muutaman viikon ja käyttäessään sitä tarkalleen kuinka käyttäisin tavallista VPN-palveluani, testaamalla ja tarkistanut kaiken, mitä pystyin matkalla, pääsin seuraaviin kuuteen johtopäätökseen:

 1. PIA: n palvelu on nopeaa, halpaa ja toimii erittäin hyvin yksityisyyden ja turvallisuuden suhteen
 2. Heidän sovelluksensa ovat hyvin suunniteltuja ja tekevät kaiken mitä heidän edellytetään
 3. Jos haluat suoratoistaa maantieteellisesti estettyä sisältöä, etsi muualta
 4. Heidän tuki, vaikka se on tyydyttävää, on ehdottomasti parantamisen varaa
 5. PIA: n toimivalta ja CTO: n valinta jättävät hieman toivomisen varaa, mutta heidän erinomainen saavutuksensa melkein korvaa sen
 6. Ne ovat loistava tapa päästä eroon lahjakorteista, joita et ensin halunnut

Kaikki nämä tekijät tarkoittavat, että suosittelen yksityistä Internet-yhteyttä kaikille, jotka etsivät edullista, luotettavaa VPN-verkkoa.

Tästä huolimatta vertailukelpoiseen hintaan on muita erinomaisia ​​VPN-palveluita, jotka tarjoavat samanlaisia ​​etuja ilman haittoja. Minun palveluntarjoajani ovat nykyään CyberGhost ja NordVPN.

Jos valitset PIA, olen varma, että olet onnellinen – mutta tarkistan ainakin ainakin muutama vaihtoehto ensin.

Yksityinen Internet-yhteys -logoPisteet:
7,7 / 10

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map