Beste VPN-er for Kodi (2020)

Har du sett all pressen som Kodi har fått i det siste? Kanskje du har ønsket det Finn ut mer om hva Kodi er men har ikke hatt sjansen til å se nærmere på det.


Her er din sjanse til ikke bare å lære mer om denne open source-programvaren gratis å bruke men også hvordan du kan benytte deg av den på den sikreste, mest private måten som mulig med en VPN.

Hva er Kodi?

kodi logo firkantDe fleste har en omfattende privat samling av filmer, TV-serier og andre underholdningsrelaterte medier som musikk og bilder. Kodi er gratis programvare som gjør det enkelt for deg å administrere samlingen og få tilgang til den på en rekke enheter.

Kodi begynte som Xbox Media Center eller XBMC. For de kanadierne som ser Netflix eller Hulu, eller bruker musikkapper som Pandora, vet du at det ikke erstatter dem.

Det er fordi hovedverktøyet er å få tilgang til din private samling. Kodi støtter imidlertid en imponerende matrise av enheter og filtyper, gjør det til enormt nyttig.

Hvorfor du bør Bare Bruk Kodi med en VPN

Kodi er en praktisk programvarepakke som lar deg få tilgang til og administrere mediebibliotekene dine med letthet. Hvis du bare skal bruke bare-bare, grunnleggende programvare, har du ikke for mye grunn til å bekymre deg for personvernet.

Hvis du derimot bruker tredjeparts tillegg, da det er helt avgjørende at du alltid bruker en VPN. Mange av disse tilleggene er designet for å la brukere få tilgang til piratkopiert innhold og ulovlige strømmer.

Det er ikke lovlig å bruke disse, og Kodi advarer brukere mot dem. Likevel er det mange som ikke kan motstå fristelsen.

vpn for kodi

Disse tredjeparts tilleggene er høyprofilerte, farlige cybersikkerhetsrisikoer. De kunne inneholde ondsinnede elementer som satte systemet ditt i fare. Det er to faktorer at alle som bruker disse tilleggene bør være klar over.

Den første er muligheten for å oppdage av Internett-leverandøren din. Internett-leverandøren din kan spore alt du gjør på nettet hvis du ikke bruker VPN. Hvis du ser på noe som er beskyttet av copyright eller ikke er lovlig tilgjengelig for deg, vil Internett-leverandøren din vite om det.

Dette betyr at det er viktig for deg å gjøre det Beskytt deg selv og din IP-adresse. I tillegg må vi merke oss at det er spesielt viktig å beskytte barna dine mot trusler på nettet og mistenkelig innhold. Den beste måten du kan gjøre dette på er ved å bruke en god VPN-leverandør.

Det andre er at disse tredjeparts tilleggene kan utsette deg for hackere. Mange av disse tilleggene er ment å jobbe med torrenter. Dette betyr mye av peer-to-peer fildeling. Følgelig kan IP-adressen din bli registrert og lagret av en uærlig part. Alle dataene dine kan nå kapres når som helst og brukes til ethvert ondsinnet formål. En VPN forhindrer at dette skjer.

En VPN omdirigerer netttrafikken din gjennom sine egne servere, og skjuler derved din sanne IP-adresse og gjør det umulig for Internett-leverandøren å se hva du gjør på nettet. Dette betyr også at hackere og andre nettkriminelle kan ikke følge deg enten.

Finne den beste VPN for Kodi i 2020

Ikke alle VPN-er opprettes like. Noen tilbyr ikke tilstrekkelig kryptering, eller de har et dårligere nettverk av servere. De mindre pålitelige VPN-ene kan det senk internettforbindelsen din i en alarmerende grad.

En enda større bekymring er VPN-leverandørene som fører logger over kundenes online aktiviteter. Dette beseirer formålet med å bruke en VPN. Selv om Internett-leverandøren din ikke kan spore Internett-oppførselen din, kan VPN-en din, og dette er et stort personvernproblem.

Her er en liste over den beste VPN-en for Kodi. Ingen av disse valgene fører logger, så du trenger ikke å være bekymret for at noen sporer seevanene dine. I tillegg tilbyr de eksepsjonell ytelse og hastighet slik at du kan se uten begrensninger.

1. NordVPN

NordVPN er en toppvalgt leverandør for mange mennesker over hele verden. De tilbyr stor sikkerhet og et utrolig nettverk på mer enn 5000 servere i overkant av 60 land.

nordvpn desktop plattform

Med NordVPN kan du enkelt få tilgang til innhold som er geobegrenset, til og med populære strømmetjenester som Netflix, Hulu og BBC iPlayer. Du har en imponerende utvalg av servere å velge mellom, garanterer rask dataoverføringshastighet og en stabil forbindelse.

Hvis du vil bruke Kodi i forbindelse med NordVPN, er du heldig. NordVPNs nettsted har faktisk en side som omhandler Kodi. Dette kan gi deg viktige tips om hvordan du fjerner blokkering av Kodi. Du finner til og med innlegg i firmabloggen om hvordan du gjør ting som å se filmer gjennom Kodi.

nordvpn logo min

Det er mange nyttige apper i NordVPN også, så denne tjenesten kan brukes med omtrent ethvert operativsystem. Det er til og med en for Android TV. Hver og en har rikelig med sikkerhet inkludert AES 256-bit-kryptering. Du finner alternativer for dobbel kryptering, ved bruk av TOR med NordVPN og en CyberSec-funksjon som beskytter deg mot trusler på nettet.

En av de beste egenskapene til NordVPN er at den opprettholder en streng policy mot å føre noen logger. Du kan være trygg på at du ikke trenger å slette Google-historikken din, siden det er en total hemmelighet.

Å betale for NordVPN måned for måned er ganske dyrt. Å få en av de tilgjengelige pakkene er definitivt den rimeligere veien å gå. NordVPN tilbyr også en tre-dagers prøveperiode som du kan få uten å betale en krone.

For ditt personvern og sikkerhetsbehov, inkludert den problemfrie bruken av Kodi, er NordVPN en tjeneste vi anbefaler.

2. ExpressVPN

expressvpn for kodi

Omfattende sett på som en av de beste VPN-tjenestene overalt, bør det komme som en liten overraskelse for alle som har lest en samlet anmeldelse av Express VPN at denne tjenesten regnes også som en av de beste for bruk med Kodi.

Som VPN-leverandør er tjenestene deres pålitelige og raske. ExpressVPN har hovedkontor i De britiske jomfruøyene, noe som er en bemerkelsesverdig god egenskap, fordi det betyr at de ikke er pålagt av lokale lover for å føre noen form for poster om sine kunder.

De har mer enn 2000 servere på omtrent 150 steder, så det er en god sjanse for at du kan finne en rask server som ligger i nærheten av deg, eller som kan gi deg tilgangen du trenger til det geografisk begrensede innholdet du vil vise. ExpressVPN gir god hastighetskonsistens, noe som betyr at du bør glede deg over en sømløs seeropplevelse.

Du kan være trygg på at ExpressVPN tilbyr deg det beste innen privatliv og sikkerhet. AES 256-biters kryptering er den fineste som finnes der, og de bruker OpenVPN-protokollen.

De har mer enn 2000 servere på omtrent 150 steder, så det er en god sjanse for at du kan finne en rask server som ligger i nærheten av deg, eller som kan gi deg tilgangen du trenger til det geografisk begrensede innholdet du vil vise. ExpressVPN leverer god hastighetskonsistens, noe som betyr at du bør glede deg over en sømløs seeropplevelse.

expressvpn logo min

Du kan være trygg på at ExpressVPN tilbyr deg det beste innen privatliv og sikkerhet. AES 256-biters kryptering er den fineste som finnes der, og de bruker OpenVPN-protokollen.

Selv om det stemmer at ExpressVPN koster mer enn andre leverandører, kan ikke tjenestene de tilbyr virkelig slå. Hvis du ser alvorlig på å sikre Internett-tilkoblingen din og bruke Kodi regelmessig, kan du ikke gå galt med denne VPN.

ExpressVPN tilbyr flere pakker som gir deg en pause på prisen. Vær også oppmerksom på at det er en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, så hvis du ikke er helt fornøyd, kan du få refusjon.

3. IPVanish

ipvanish vpn for kodi

Hvis du er en Kodi-bruker eller vil bli en, da vil du sjekke ut tilbudene hos IPVanish. Dette gjelder spesielt hvis du har Android-enheter, inkludert Fire TV Stick og Amazon Fire TV. Du kan raskt laste ned IPVanish rett fra bedriftsnettstedet, og det er en lek å installere den på enheten din.

IPVanish funksjoner mer enn 1100 servere på mer enn 60 steder jorden rundt. De tilbyr gode nedlastingshastigheter, og du kan støtte så mange som 10 enheter med en enkelt IPVanish-konto. Det kan være en utrolig viktig beregning hvis du er en dedikert Kodi-bruker på flere enheter.

ipvanish vpn logo min

Du vil finne innfødte klienter for Mac og Windows innen IPVanish. I likhet med ExpressVPN og NordVPN, kan du stole på IPVanish til ikke føre noen logger angående dine online aktiviteter. Du kan ikke gå galt med 256-biters kryptering, og du har tilgang til OpenVPN-protokollen. Også inkludert er lekkasjebeskyttelse og en drepebryter som avslutter nettlesingsøkten hvis VPN plutselig blir utilgjengelig.

Hvis du går med IPVanish, kan du se etter Kodi-opplæringsprogrammer på nettstedet. Ulempen med, IPVanish er slags dyrt. Det gir bare en syv dager lang pengene-tilbake-garanti, så du må gjøre deg opp en mening raskt.

4. CyberGhost

cyberghost vpn for desktop

Med mer enn 2200 servere funnet i mer enn 60 land, du kan forvente stor hastighet og pålitelighet fra CyberGhost. En av grunnene til at denne VPN-tjenesten fungerer så bra med Kodi er at den ser ut til å være ganske flink til å komme seg rundt mest geo-blokkert innhold.

Som de andre VPN-ene på denne listen, holder CyberGhost seg etter en streng politikk uten logging. Dette betyr at ingen holder rede på online aktivitetene dine så lenge du bruker denne VPN. Du har flere protokoller som du kan velge, inkludert OpenVPN, og du finner den samme pålitelige AES 256-bit-krypteringen. Det er til og med en drep bryteren for å beskytte deg hvis VPN-tjenesten uventet slås av i midten av en nettlesingsøkt.

cyberghost vpn logo min

På nettstedet CyberGhost finner du mange veiledninger og guider som hjelper deg med å få mest mulig ut av din erfaring med Kodi. CyberGhost har også noen av de beste kundesupportene rundt og et grensesnitt som er veldig enkelt å bruke. Hvis du føler at du er litt mindre enn en teknisk ekspert, da denne brukervennlige VPN-en er kanskje akkurat det du trenger.

Hva som gjør Kodi stor?

Enheter støttet av Kodi

Kodi-kompatibilitetEt bredt spekter av operativsystemer støttes av Kodi. Disse inkluderer Windows og macOS sammen med Android, iOS, Linux og Raspberry Pi.

Det er enkelt å installere Kodi på enheter som bruker plattformer som Windows og macOS. Alt brukerne må gjøre er å laste ned og installere programvaren. Kodi er ikke så lett å installere på andre plattformer, men det er ikke nødvendigvis utenfor den gjennomsnittlige Joe eller Jane-funksjonen å gjøre det.

En av de fantastiske fordelene ved å bruke Kodi er at mediebiblioteket ditt kan synkroniseres på flere enheter. For å gjøre dette, kan det hende du trenger et lokalt nettverk, eller du kan finne supporttillegg.

Fordi Kodi er open source-programvare, er den ofte oppdatert av dedikerte medlemmer av teknologisamfunnet. Disse frivillige designe også tilleggsprogrammer for å forbedre Kodi-opplevelsen.

Er Kodi enkel å bruke?

En vertikal meny finnes på venstre side av grensesnittet. Denne menyen lagrer alt innholdet ditt. Du vil merke at den er konfigurert som andre filbehandlere, så du har ingen problemer med å gå gjennom kategorier som “Filmer” for å finne det du leter etter.

De fleste har lite problemer med å forstå Kodi-grensesnittet. Det er bemerkelsesverdig praktisk å ha innholdet i mediebibliotekene dine på telefon og samtale.

kodi-grensesnitt

En universal søkelinje er inkludert i grensesnittet hvis dette føles som et mer effektivt alternativ for å finne innhold.

Streaming med Kodi

Når du åpner Kodi, vil du umiddelbart bli informert om det Kodi gir deg ikke innhold. Å bruke Kodi for ulovlige strømmer eller piratkopierte medier er dessuten ikke godkjent. Mange tredjeparts tillegg gjør denne aktiviteten mulig, men JegDet er verdifullt for brukerne å vite at de er ansvarlige for noe ulovlig innhold på enhetene sine.

Du må legge til alt innhold du vil administrere med denne programvaren til Kodi. Dette er enkelt når du klikker på innholdstypen, velger “Files” og velger deretter filstedet for innholdet du vil legge til.

Kodi ber deg velge et navn for kilden til innholdet og typen innhold som Kodi bør se etter kilden. Etiketter kan være nødvendig for en eller annen innholdstype det lønner seg å ha et organisert bibliotek før du begynner.

legg til mappekilde

De viktigste strømmetjenestene støttes ikke av Kodi, så du må fremdeles betale for Amazon, Netflix og Hulu. Video-tillegg er tilgjengelig med denne programvaren. Imidlertid spiller de fleste av dem bare korte klipp eller en liten samling av episoder.

Konklusjon

Enten du til slutt bestemmer deg for å bruke Kodi eller ikke, å distribuere en VPN-tjeneste er alltid et lurt valg. Det er den beste og mest pålitelige måten å beskytte ditt personvern og anonymitet på nettet, uavhengig av hva du gjør.

Ikke ta lett på personvernet ditt.

kilder:

 • https://www.alphr.com/software/1002235/what-is-kodi-everything-you-need-to-know-about-the-tv-streaming-app
 • https://kodi.wiki/view/Main_Page
 • https://thepi.io/how-to-install-kodi-on-the-raspberry-pi-using-libreelec/
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map