Bästa VPN för Kodi (2020)

Har du sett hela pressen som Kodi har fått nyligen? Du kanske har velat ta reda på mer om vad Kodi är men har inte haft en chans att undersöka det.


Här är din chans att inte bara lära dig mer om den här open source-programvaran gratis att använda men också hur du kan använda det på det säkraste, mest privata sättet som möjligt med en VPN.

Vad är Kodi?

kodi logotyp fyrkantDe flesta har en omfattande privat samling av filmer, TV-program och andra underhållningsrelaterade medier som musik och foton. Kodi är gratis programvara som gör det enkelt för dig att hantera din samling och få tillgång till den på olika enheter.

Kodi började som Xbox Media Center eller XBMC. För de kanadensare som tittar på Netflix eller Hulu eller använder musikappar som Pandora, vet att det inte ersätter dem.

Det beror på att dess huvudsakliga verktyg är att komma åt din privata samling. Kodi stöder dock en imponerande matris av enheter och filtyper, gör det oerhört användbart.

Varför du borde Endast Använd Kodi med ett VPN

Kodi är ett bekvämt programvarupaket som gör att du enkelt kan komma åt och hantera dina mediebibliotek. Om du bara kommer att använda bara programvara, har du inte för mycket anledning att oroa dig för integritet.

Men om du använder något tillägg från tredje part, då Det är absolut nödvändigt att du alltid använder ett VPN. Många av dessa tillägg är utformade så att användare kan få tillgång till piratkopierat innehåll och olagliga strömmar.

Dess inte lagligt att använda dessa, och Kodi varnar användare mot dem. Ändå kan många människor inte motstå frestelsen.

vpn för kodi

Dessa tillägg från tredje part är högprofilerade, farliga cybersäkerhetsrisker. De kan innehålla skadliga element som sätter ditt system i fara. Det finns två faktorer att alla som använder dessa tillägg bör vara medvetna om.

Den första är möjligheten att upptäcka av din Internetleverantör. Din Internetleverantör kan spåra allt du gör online om du inte använder ett VPN. Om du tittar på något som är skyddat av upphovsrätt eller som inte är lagligt tillgängligt för dig kommer din internetleverantör att veta om det.

Det betyder att det är nödvändigt att du gör det skydda dig och din IP-adress. Dessutom bör vi notera att det är särskilt viktigt att skydda dina barn från hot på internet och misstänkt innehåll. Det bästa sättet du kan göra är att använda en bra VPN-leverantör.

Det andra är att dessa tillägg från tredje part kan utsätta dig för hackare. Många av dessa tillägg är avsedda att arbeta med torrenter. Detta innebär massor av peer-to-peer fildelning. Därför kan din IP-adress registreras och lagras av en avskämd part. Alla dina uppgifter kan nu kapas när som helst och användas för något skadligt syfte. En VPN förhindrar att detta händer.

En VPN omdirigerar din webbtrafik via sina egna servrar och döljer därmed din riktiga IP-adress och gör det omöjligt för din internetleverantör att se vad du gör online. Detta innebär också att hackare och andra cyberbrottslingar kan inte följa dig antingen.

Hitta den bästa VPN för Kodi 2020

Inte alla VPN skapas lika. Vissa erbjuder inte tillräcklig kryptering eller så har de ett underordnat nätverk av servrar. De mindre pålitliga VPN kan bromsa din internetanslutning i oroväckande grad.

Ännu större oro är VPN-leverantörerna som håller loggar över sina kunders online-aktiviteter. Detta besegrar syftet med att använda ett VPN. Även om din internetleverantör inte kan spåra ditt internetbeteende, kan din VPN, och det är en stor integritetsproblem.

Här är en lista över det bästa VPN för Kodi. Inget av dessa val har några loggar, så du behöver inte vara orolig för att någon spårar dina visningsvanor. Dessutom erbjuder de exceptionell prestanda och hastighet så att du kan titta utan begränsningar.

1. NordVPN

NordVPN är en toppval leverantör för många människor över hela världen. De erbjuder stor säkerhet och ett otroligt nätverk med mer än 5 000 servrar över 60 länder.

nordvpn stationär plattform

Med NordVPN kan du enkelt komma åt innehåll som är geobegränsat, till och med populära strömningstjänster som Netflix, Hulu och BBC iPlayer. Du har en imponerande utbud av servrar att välja mellan, garantera snabb dataöverföringshastighet och en stabil anslutning.

Om du vill använda Kodi i anslutning till NordVPN, har du tur. NordVPNs webbplats har faktiskt en sida som handlar om Kodi. Detta kan ge dig viktiga tips om hur du låser upp Kodi. Du hittar även inlägg i företagets blogg om hur du gör saker som att titta på filmer via Kodi.

nordvpn logo min

Det finns många användbara appar i NordVPN också, så den här tjänsten kan användas med nästan alla operativsystem. Det finns till och med en för Android TV. Var och en har gott om säkerhet inklusive AES 256-bitars kryptering. Du hittar alternativ för dubbelkryptering med TOR med NordVPN och en CyberSec-funktion som skyddar dig mot hot på nätet.

En av de bästa funktionerna i NordVPN är att den upprätthåller en strikt policy mot att hålla loggar. Du kan vara säker på att du inte behöver ta bort din Google-historik, eftersom det är en total hemlighet.

Att betala för NordVPN månad för månad är ganska dyrt. Att få ett av de tillgängliga paketen är definitivt det billigare sättet att gå. NordVPN erbjuder också en tre-dagars provperiod som du kan få utan att betala ett öre.

För din integritets- och säkerhetsbehov, inklusive den problemfria användningen av Kodi, är NordVPN en tjänst som vi rekommenderar.

2. ExpressVPN

expressvpn för kodi

Allmänt betraktad som en av de bästa VPN-tjänsterna överallt, borde det vara en liten överraskning för alla som har läst en övergripande recension av Express VPN att denna tjänst anses också vara en av de bästa för användning med Kodi.

Som VPN-leverantör är deras tjänster tillförlitliga och snabba. ExpressVPN har sitt huvudkontor på Brittiska Jungfruöarna, vilket är ett anmärkningsvärt bra kännetecken eftersom det betyder att de inte krävs enligt lokala lagar för att hålla någon form av register om sina kunder.

De har mer än 2 000 servrar på cirka 150 platser, så det finns en god chans att du kan hitta en snabb server som är nära dig eller som kan ge dig åtkomst till det geografiskt begränsade innehållet du vill visa. ExpressVPN ger god hastighetskonsistens, vilket innebär att du ska njuta av en sömlös upplevelse.

Du kan vara säker på att ExpressVPN erbjuder dig det bästa inom integritet och säkerhet. AES 256-bitars kryptering är den finaste som finns där ute, och de använder OpenVPN-protokollet.

De har mer än 2 000 servrar på cirka 150 platser, så det finns en god chans att du kan hitta en snabb server som är nära dig eller som kan ge dig åtkomst till det geografiskt begränsade innehållet du vill visa. ExpressVPN levererar bra hastighetskonsistens, vilket innebär att du ska njuta av en sömlös tittarupplevelse.

expressvpn logotyp min

Du kan vara säker på att ExpressVPN erbjuder dig det bästa inom integritet och säkerhet. AES 256-bitars kryptering är den finaste som finns där ute, och de använder OpenVPN-protokollet.

Det är sant att ExpressVPN kostar mer än andra leverantörer, men de tjänster som de erbjuder kan verkligen inte slås. Om du ser allvar med att säkra din Internet-anslutning och använda Kodi regelbundet kan du inte gå fel med det här VPN.

ExpressVPN erbjuder flera paket som ger dig en paus på priset. Observera också att det finns en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, så om du inte är helt nöjd kan du få en återbetalning.

3. IPVanish

ipvanish vpn för kodi

Om du är en Kodi-användare eller vill bli en, då du vill kolla in erbjudanden på IPVanish. Detta gäller särskilt om du har Android-enheter, inklusive Fire TV Stick och Amazon Fire TV. Du kan snabbt ladda ner IPVanish direkt från företagets webbplats och installera det på din enhet är ett bris.

IPVanish funktioner mer än 1100 servrar på mer än 60 platser runt världen. De erbjuder stora nedladdningshastigheter, och du kan stödja så många som 10 enheter med ett enda IPVanish-konto. Det kan vara en otroligt viktigt värde om du är en dedikerad Kodi-användare på flera enheter.

ipvanish vpn logo min

Hittar du ursprungliga klienter för Mac och Windows inom IPVanish. Liksom ExpressVPN och NordVPN kan du lita på IPVanish till inte ha några loggar om dina online-aktiviteter. Du kan inte gå fel med 256-bitars krypteringen och du har tillgång till OpenVPN-protokollet. Dessutom ingår läckskydd och en dödsbrytare som avslutar din surfningssession om VPN plötsligt blir otillgänglig.

Om du går med IPVanish, leta efter Kodi-installationshandböcker på webbplatsen. På den negativa sidan, IPVanish är lite dyrt. Den erbjuder bara en sju-dagars pengar-tillbaka-garanti, så du måste göra dig snabbt besvärad.

4. CyberGhost

cyberghost vpn för desktop

Med mer än 2 200 servrar finns i mer än 60 länder, du kan förvänta dig stor hastighet och pålitlighet från CyberGhost. En av anledningarna till att den här VPN-tjänsten fungerar så bra med Kodi är att den verkar vara ganska skicklig på att komma runt mest geo-blockerat innehåll.

Precis som de andra VPN: n på denna lista följer CyberGhost en strikt ingen loggningspolicy. Det betyder att ingen håller reda på dina online-aktiviteter så länge du använder detta VPN. Du har flera protokoll att välja mellan, inklusive OpenVPN, och du hittar samma pålitliga AES 256-bitars kryptering. Det finns till och med en döda switch för att skydda dig om VPN-tjänsten oväntat stängs av i mitten av en surfaresession.

cyberghost vpn logo min

På CyberGhost-webbplatsen hittar du många handledning och guider som hjälper dig att få ut det mesta av din upplevelse med Kodi. CyberGhost har också några av de bästa kundsupporterna runt och ett gränssnitt som är riktigt enkelt att använda. Om du känner att du är lite mindre än en teknisk expert, då detta användarvänliga VPN kan vara precis vad du behöver.

Vad gör Kodi bra?

Enheter som stöds av Kodi

Kodi-KompatibilitetEtt stort antal operativsystem stöds av Kodi. Dessa inkluderar Windows och macOS tillsammans med Android, iOS, Linux och Raspberry Pi.

Dess lätt att installera Kodi på enheter som använder plattformar som Windows och macOS. Allt användare måste göra är att ladda ner och installera programvaran. Kodi är inte lika lätt att installera på andra plattformar, men det är inte nödvändigtvis utanför det genomsnittliga Joe eller Jane kapacitet att göra det.

En av de underbara fördelarna med att använda Kodi är att ditt mediebibliotek kan synkroniseras över flera enheter. För att göra detta kan du behöva ett lokalt nätverk eller hitta supporttillägg.

Eftersom Kodi är öppen källkodsprogram är det uppdateras ofta av dedikerade medlemmar av teknikgemenskapen. Dessa volontärer design också tillägg för att förbättra Kodi-upplevelsen.

Är Kodi lätt att använda?

En vertikal meny finns på vänster sida av gränssnittet. Den här menyn lagrar allt ditt innehåll. Du kommer att märka att den är konfigurerad som andra filhanterare, så du kommer inte att ha problem med att gå igenom kategorier som “Filmer” för att hitta det du letar efter.

De flesta har lite problem med att förstå Kodi-gränssnittet. Det är anmärkningsvärt bekvämt att ha innehållet i dina mediebibliotek på ditt bok och ringa.

kodi-gränssnitt

En universal sökfält ingår i gränssnittet om det känns som ett mer effektivt alternativ för att hitta innehåll.

Streaming med Kodi

När du öppnar Kodi får du omedelbart information om detta Kodi förser dig inte med innehåll. Att använda Kodi för olagliga strömmar eller piratkopierade medier kondoneras inte. Många tredjeparts tillägg gör denna aktivitet möjlig, men jagDet är värdefullt för användare att veta att de är ansvariga för alla olagligt innehåll på sina enheter.

Du måste lägga till allt innehåll du vill hantera med den här programvaran till Kodi. Detta är enkelt när du klickar på innehållstypen, väljer “Filer” och väljer sedan filplatsen för det innehåll du vill lägga till.

Kodi ber dig att välja ett namn för källan till innehållet och vilken typ av innehåll som Kodi bör leta efter i källan. Taggar kan behövas för någon innehållstyp, så det lönar sig att ha ett organiserat bibliotek innan du börjar.

lägg till mappkälla

De stora streamingtjänsterna stöds inte av Kodi, så du måste fortfarande betala för Amazon, Netflix och Hulu. Videotillägg finns tillgängliga med den här programvaran. De flesta av dem spelar dock bara korta klipp eller en liten samling avsnitt.

Slutsats

Oavsett om du slutligen bestämmer dig för att använda Kodi eller inte, att distribuera en VPN-tjänst är alltid ett klokt val. Det är det bästa och mest pålitliga sättet att skydda din integritet och anonymitet online, oavsett vad du gör.

Ta inte lätt på din integritet.

källor:

  • https://www.alphr.com/software/1002235/what-is-kodi-everything-you-need-to-know-about-the-tv-streaming-app
  • https://kodi.wiki/view/Main_Page
  • https://thepi.io/how-to-install-kodi-on-the-raspberry-pi-using-libreelec/
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me