Bedste VPN’er til Kodi (2020)

Har du set al den presse, som Kodi har fået for nylig? Måske har du ønsket det Find ud af mere om, hvad Kodi er men har ikke haft en chance for at undersøge det.


Her er din chance for ikke kun at lære mere om denne open source-software, der er gratis at bruge men også hvordan du kan gøre brug af det på den sikreste og mest private måde muligt med en VPN.

Hvad er Kodi?

kodi logo firkantDe fleste mennesker har en omfattende privat samling af film, tv-shows og andre underholdningsrelaterede medier som musik og fotos. Kodi er gratis software, der gør det nemt for dig at administrere din samling og få adgang til den på tværs af en række enheder.

Kodi begyndte som Xbox Media Center eller XBMC. For de canadiere, der ser Netflix eller Hulu, eller bruger musik apps som Pandora, ved, at det ikke erstatter dem.

Det skyldes, at dets vigtigste værktøj er at få adgang til din private samling. Kodi understøtter dog en imponerende matrix af enheder og filtyper, hvilket gør det enormt nyttigt.

Hvorfor du skulle Kun Brug Kodi med en VPN

Kodi er en praktisk softwarepakke, der giver dig adgang til og administrerer dine mediebiblioteker let. Hvis du bare vil bruge bare-bone, basic software, har du ikke for meget grund til at bekymre dig om privatlivets fred.

Hvis du dog bruger nogen tredjeparts-tilføjelser, så det er absolut vigtigt, at du altid bruger en VPN. Mange af disse tilføjelser er designet til at give brugerne adgang til piratkopieret indhold og ulovlige strømme.

Det er ikke lovligt at bruge disse, og Kodi advarer brugere mod dem. Ikke desto mindre kan mange mennesker ikke modstå fristelsen.

vpn for kodi

Disse tredjepartsudvidelser er høje profilerede, farlige cybersikkerhedsrisici. De kunne indeholde ondsindede elementer der bragte dit system i fare. Der er to faktorer at enhver, der bruger disse tilføjelser, skal være opmærksom på.

Den første er muligheden for at detektere af din internetudbyder. Din internetudbyder kan spore alt, hvad du gør online, hvis du ikke bruger en VPN. Hvis du ser på noget, der er beskyttet af ophavsret eller ikke er lovligt tilgængeligt for dig, vil din internetudbyder vide det.

Dette betyder, at det er bydende nødvendigt at gøre det beskyt dig selv og din IP-adresse. Derudover skal vi bemærke, at det er især vigtigt at beskytte dine børn mod online trusler og mistænkeligt indhold. Den bedste måde du kan gøre dette er ved at bruge en god VPN-udbyder.

Det andet er, at disse tredjeparts-tilføjelser muligvis udsætter dig for hackere. Mange af disse tilføjelser er beregnet til at arbejde med torrenter. Dette oversættes til masser af peer-to-peer-fildeling. I overensstemmelse hermed kan din IP-adresse muligvis registreres og gemmes af en afskyelig part. Alle dine data kan nu kapres når som helst og bruges til ethvert ondsindet formål. En VPN forhindrer, at dette sker.

En VPN omdirigerer din webtrafik gennem deres egne servere og skjuler derved din ægte IP-adresse og gør det umuligt for din internetudbyder at se, hvad du laver online. Dette betyder også, at hackere og andre cyberkriminelle kan ikke følge dig enten.

Find den bedste VPN for Kodi i 2020

Ikke alle VPN’er oprettes lige. Nogle tilbyder ikke tilstrækkelig kryptering, eller de har et underordnet netværk af servere. De mindre pålidelige VPN’er kan sænk din internetforbindelse i alarmerende grad.

Endnu større bekymring er VPN-udbydere, der fører logfiler over deres kunders online aktiviteter. Dette besejrer formålet med at bruge en VPN. Mens din internetudbyder ikke kan spore din internetadfærd, kan din VPN, og det er et stort privatlivsproblem.

Her er en liste over den bedste VPN for Kodi. Ingen af ​​disse valg indeholder nogen logfiler, så du behøver ikke at være bekymret for, at nogen sporer dine seervaner. Derudover tilbyder de enestående ydeevne og hastighed så du kan se uden begrænsninger.

1. NordVPN

NordVPN er en udvalgt udbyder for mange mennesker over hele verden. De tilbyder stor sikkerhed og et utroligt netværk på mere end 5.000 servere i over 60 lande.

nordvpn desktop platform

Med NordVPN kan du nemt få adgang til indhold, der er geobegrænset, endda populære streamingtjenester som Netflix, Hulu og BBC iPlayer. Du har en imponerende række servere hvorfra man skal vælge, garantere hurtig dataoverførselshastighed og en stabil forbindelse.

Hvis du vil bruge Kodi i forbindelse med NordVPN, er du heldig. NordVPNs websted har faktisk en side, der omhandler Kodi. Dette kan give dig vigtige tip til, hvordan du fjerner blokering af Kodi. Du kan endda finde poster i firmabloggen om, hvordan man gør ting som at se film gennem Kodi.

nordvpn logo min

Der er også mange nyttige apps i NordVPN, så denne service kan bruges til næsten ethvert operativsystem. Der er endda en til Android TV. Hver og en kan prale af masser af sikkerhed inklusive AES 256-bit kryptering. Du finder muligheder for dobbelt kryptering ved hjælp af TOR med NordVPN og en CyberSec-funktion der beskytter dig mod online trusler.

En af de bedste egenskaber ved NordVPN er, at den opretholder en stram politik mod at føre nogen logfiler. Du kan være sikker på, at du ikke behøver at slette din Google-historie, da det er en total hemmelighed.

At betale for NordVPN måned for måned er ret dyrt. At få en af ​​de tilgængelige pakker er bestemt den mere overkommelige vej at gå. NordVPN tilbyder også en tre-dages prøveperiode, som du kan få uden at betale en krone.

For dit databeskyttelses- og sikkerhedsbehov, inklusive den problemfri brug af Kodi, er NordVPN en service, vi anbefaler.

2. ExpressVPN

expressvpn til kodi

Bredt betragtet som en af ​​de bedste VPN-tjenester overalt, bør det komme som en lille overraskelse for alle, der har læst en samlet gennemgang af Express VPN, at denne service betragtes også som en af ​​de bedste til brug sammen med Kodi.

Som VPN-udbyder er deres tjenester pålidelige og hurtige. ExpressVPN har hovedkontor i De Britiske Jomfruøer, hvilket er en bemærkelsesværdig god egenskab, da det betyder, at de ikke er forpligtet i henhold til lokale love til at føre nogen form for poster om deres kunder.

De har mere end 2.000 servere på cirka 150 placeringer, så der er en god chance for, at du kan finde en hurtig server, der er tæt på dig, eller som kan give dig den adgang, du har brug for til det geografisk begrænsede indhold, som du vil se. ExpressVPN leverer god hastighedskonsistens, hvilket betyder, at du skal nyde en problemfri seeroplevelse.

Du kan være sikker på, at ExpressVPN tilbyder dig det bedste inden for privatlivets fred og sikkerhed. AES 256-bit-kryptering er den fineste der er derude, og de bruger OpenVPN-protokol.

De har mere end 2.000 servere på cirka 150 placeringer, så der er en god chance for, at du kan finde en hurtig server, der er tæt på dig, eller som kan give dig den adgang, du har brug for til det geografisk begrænsede indhold, som du vil se. ExpressVPN leverer god hastighedskonsistens, hvilket betyder, at du skal nyde en problemfri seeroplevelse.

expressvpn logo min

Du kan være sikker på, at ExpressVPN tilbyder dig det bedste inden for privatlivets fred og sikkerhed. AES 256-bit-kryptering er den fineste der er derude, og de bruger OpenVPN-protokol.

Selv om det er sandt, at ExpressVPN koster mere end andre udbydere, kan de tjenester, de tilbyder, virkelig ikke slås. Hvis du ser alvorligt på at sikre din internetforbindelse og bruge Kodi regelmæssigt, kan du ikke gå galt med denne VPN.

ExpressVPN leverer flere pakker, der giver dig en pause på prisen. Bemærk også, at der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så hvis du ikke er helt tilfreds, kan du få en refusion.

3. IPVanish

ipvanish vpn for kodi

Hvis du er en Kodi-bruger eller ønsker at blive en, så vil du tjekke tilbudene hos IPVanish. Dette gælder især, hvis du har Android-enheder, herunder Fire TV Stick og Amazon Fire TV. Du kan hurtigt downloade IPVanish lige fra virksomhedens websted, og det er en leg at installere det på din enhed.

IPVanish funktioner mere end 1.100 servere på mere end 60 placeringer jorden rundt. De tilbyder store downloadhastigheder, og du kan understøtte op til 10 enheder med en enkelt IPVanish-konto. Det kan være en utroligt vigtigt beregning, hvis du er en dedikeret Kodi-bruger på tværs af et antal enheder.

ipvanish vpn logo min

Du finder det oprindelige klienter til Mac og Windows inden for IPVanish. Ligesom ExpressVPN og NordVPN kan du stole på IPVanish til ikke opbevare nogen logfiler angående dine online aktiviteter. Du kan ikke gå galt med 256-bit-krypteringen, og du har adgang til OpenVPN-protokollen. Der er også inkluderet lækagebeskyttelse og en driftsafbryder, der afslutter din browsersession, hvis VPN pludselig ikke er tilgængelig.

Hvis du går med IPVanish, skal du kigge efter Kodi-installationsvejledningerne på webstedet. På ulempen, IPVanish er slags dyrt. Det tilbyder kun en syv-dages pengene-tilbage-garanti, så du er nødt til at gøre dig opmærksom hurtigt.

4. CyberGhost

cyberghost vpn til desktop

Med mere end 2.200 servere findes i mere end 60 lande, du kan forvente stor hastighed og pålidelighed fra CyberGhost. En af grundene til, at denne VPN-service fungerer så godt med Kodi, er, at det ser ud til at være ret dygtigt til at komme omkring mest geo-blokeret indhold.

Som de andre VPN’er på denne liste overholder CyberGhost en streng politik uden logning. Det betyder, at ingen holder styr på dine online aktiviteter, så længe du bruger denne VPN. Du har flere protokoller, som du kan vælge, inklusive OpenVPN, og du finder den samme pålidelige AES 256-bit-kryptering. Der er endda en dræb switch for at beskytte dig hvis VPN-tjenesten uventet lukker ned midt i en browsing-session.

cyberghost vpn logo min

På CyberGhost-webstedet finder du adskillige tutorials og guider, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din oplevelse med Kodi. CyberGhost har også nogle af de bedste kundesupport omkring og en grænseflade, der er virkelig let at bruge. Hvis du har lyst til, at du er lidt mindre end en teknisk ekspert, så denne brugervenlige VPN er muligvis lige det, du har brug for.

Hvad der gør Kodi stor?

Enheder understøttet af Kodi

Kodi-kompatibilitetEn bred vifte af operativsystemer understøttes af Kodi. Disse inkluderer Windows og macOS sammen med Android, iOS, Linux og Raspberry Pi.

Det er let at installere Kodi på enheder, der bruger platforme som Windows og macOS. Alle brugere skal gøre er at downloade og installere softwaren. Kodi er ikke så let at installere på andre platforme, men det er ikke nødvendigvis uden for gennemsnittet Joe eller Jane’s muligheder for at gøre det.

En af de vidunderlige fordele ved at bruge Kodi er, at dit mediebibliotek kan synkroniseres på flere enheder. For at gøre dette har du muligvis brug for et lokalt netværk, eller du kan finde support-tilføjelser.

Da Kodi er open source-software, er det hyppigt opdateret af dedikerede medlemmer af det tekniske samfund. Disse frivillige design også add-ons for at hjælpe med at forbedre Kodi-oplevelsen.

Er Kodi let at bruge?

En lodret menu findes på venstre side af grænsefladen. Denne menu gemmer alt dit indhold. Du vil bemærke, at det er konfigureret som andre filadministratorer, så du har ingen problemer med at gå gennem kategorier som “Film” for at finde det, du leder efter.

De fleste mennesker har lidt problemer med at forstå Kodi-grænsefladen. Det er bemærkelsesværdigt praktisk at have indholdet af dine mediebiblioteker på dit beck og opkald.

kodi interface

En universal søgefelt er inkluderet i grænsefladen, hvis dette føles som en mere effektiv mulighed for at finde indhold.

Streaming med Kodi

Når du åbner Kodi, bliver du straks informeret om det Kodi forsyner dig ikke med indhold. Desuden er det ikke tilladt at bruge Kodi til ulovlige strømme eller piratkopierede medier. Mange tredjeparts tilføjelser gør denne aktivitet mulig, men jegDet er værdifuldt for brugerne at vide, at de er ansvarlige for ethvert ulovligt indhold på deres enheder.

Du skal tilføje alt indhold, du vil administrere med denne software, til Kodi. Dette er ligetil, når du klikker på indholdstypen, vælger “Filer” og vælger derefter filplacering af det indhold, du vil tilføje.

Kodi beder dig om at vælge et navn til kilden til indholdet og den type indhold, som Kodi skal lede efter kilden. Mærkater kan være nødvendige for en eller anden indholdstype, så det lønner sig at have et organiseret bibliotek, før du starter.

tilføj mappekilde

De store streamingtjenester understøttes ikke af Kodi, så du bliver stadig nødt til at betale for Amazon, Netflix og Hulu. Video-tilføjelser er tilgængelige med denne software. De fleste af dem spiller dog kun korte klip eller en lille samling af episoder.

Konklusion

Uanset om du i sidste ende beslutter at bruge Kodi eller ej, implementering af en VPN-tjeneste er altid et klogt valg. Det er den bedste og mest pålidelige måde at beskytte dit privatliv og anonymitet online, uanset hvad du laver.

Tag ikke dit privatliv let.

Kilder:

  • https://www.alphr.com/software/1002235/what-is-kodi-everything-you-need-to-know-about-the-tv-streaming-app
  • https://kodi.wiki/view/Main_Page
  • https://thepi.io/how-to-install-kodi-on-the-raspberry-pi-using-libreelec/
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me