Beste VPN for Android (gjennomgang av 2020)

Tid for en kjærlighetshistorie med to ledd.


Du møter endelig personen du har ventet på. Bare ett blikk, og du vet at du har funnet ut resten av livet. De blir introdusert for mamma, du reiser sammen, deler minner. Du finner mot til å be dem om antall og bom, du er i.

De kommer hjem og forteller alle vennene sine om den flotte personen de nettopp møtte. Så skjer det, i det øyeblikket de frykter mest. De får en tekst, og den kommer grønn ut. De innser at du bruker en Android-telefon.

Selv om drømmer knuses, trenger Android-brukere som deg fremdeles å finne ut den beste beskyttelsen for enhetene sine på nettet. Mer enn noen gang blir vår private informasjon delt på nettet, noen ganger uten at vi vet det, noe som gjør praktisering av internett ekstremt viktig.

En VPN er en effektiv måte å sikre at aktiviteten din på nettet er beskyttet uansett hvor du måtte være. Hvis du leter etter sikkerhet for Android-enheten din, har du kommet til rett sted. Nedenfor viser vi de beste alternativene for å velge riktig VPN for å sikre at du holder deg beskyttet uansett hvor i verden du måtte være.

TLDR

Har ikke tid til å lese hele artikkelen?

Vi valgte NordVPN som den beste generelle VPN for Androids. Selv om det er andre alternativer som har flere servere eller raskere hastigheter, dekker Surfshark alle grunnleggende for hva du ønsker fra en VPN-tjeneste når det gjelder det vesentlige.

Nå ville vi ikke rangert Surfshark eller ExpressVPN hvis vi ikke trodde de var gode valg også. Begge vil fungere som effektive og trygge VPN-er å bruke for din Android. På denne listen tar Surfshark imidlertid topplassen.

1. NordVPN

Oversikt og funksjoner

NordVPN, det øverste samlede valget på listen vår, skiller seg ut på grunn av sine avanserte sikkerhetstiltak og en omfattende mengde servere. Med over 5 500 servere i nesten 60 land vil du kunne ha beskyttelse uansett hvor du måtte reise.

Og ikke bare beskyttelse, men du kan virkelig tilpasse internettopplevelsen din ved å velge mellom forskjellige servere i hvert område du befinner deg i. De bruker en algoritme som, basert på din beliggenhet eller spesielle krav, vil passe deg med det beste alternativet.

NordVPN

Når det gjelder sikkerhet, bruker NordVPN en kill-switch for å gi deg en siste forsvarslinje mot alt som kan være skadelig. Denne funksjonen vil overvåke forbindelsen din til VPN-serveren.

Hvis noe skulle gå galt og du mistet forbindelsen, ville denne drepebryteren sperret noen apper (du velger) fra å få tilgang til internett. Dette vil holde alle dine private data trygge, så selv ved en feilkobling har NordVPN ryggen.

NordVPN

NordVPN bruker også et ekstra lag med sikkerhet og personvern med sin “doble VPN” -funksjon. Når du er koblet til et VPN, går trafikken din via en VPN-server som krypterer dataene dine og endrer IP-adressen din, slik at den ikke er tilgjengelig for noen som prøver å nå dem.

Med dobbelt VPN er det hele kryptert en gang til. Dine data og aktiviteter er ikke skjult bak bare en server, men to. Tjenesteleverandøren din kan ikke en gang se aktiviteten din på nettet, noe som gir en helt privat opplevelse.

NordVPN

Pris

Bortsett fra den store serverlisten og sikkerhetstiltak, tilbyr NordVPN rimelige priser og en 30-dagers pengene-tilbake-garanti i tilfelle du innser at denne VPN ikke er noe for deg. De har ofte spesialtilbud på 3-årige planer tilgjengelig, noe som kan gjøre tjenesten helt ned til $ 3,49 i måneden. For standardpriser er det $ 4,99 for en 2-årsplan og $ 6,99 for et år. Måned til måned vil det koste $ 11,95 (per måned). Selv om den ikke er den laveste på denne listen, er den absolutt overkommelig med tanke på hva den tilbyr.

NordVPN

Pros

 • 24/7 kundeservice
 • Stor personvern og sikkerhetstiltak
 • Stort servertall

Ulemper

 • Inkonsekvente nedlastingshastigheter
 • Begrenset mengde enheter per konto

Pris

$ 2,99 – $ 11,95 per måned

2. Surfshark

Oversikt og funksjoner

Surfshark, det andre valget på listen vår, har både funksjoner og pris for å sikkerhetskopiere dette skillet. Den har servere i over 60 land og tilbyr avansert sikkerhet sammen med noen av de beste VPN-ene på markedet.

En av funksjonene som lander Surfshark som et topp valg er muligheten til å ha ubegrensede enheter koblet til en konto. Mange VPN-tjenester har 5 eller 6 enheter om gangen, men Surfshark er flott hvis du har et mangfold av enheter, både personlig og arbeid, eller har en familie du vil beskytte på nettet.

Selv om du ikke surfer aktivt på nettet, henter apper fremdeles data, så det er en ekstra bonus å sørge for at hver tilkoblet enhet er beskyttet..

Surfshark

Surfshark, som andre VPN-er, understreker sikkerhet og personvern. Bortsett fra Whitewhistler-funksjonen, som tillater split-tunneling, sørger Surfshark for å aldri spore eller logge noen data fra brukeren, noe som gir fullstendig personvern med sin tjeneste.

Dette inkluderer nettleserhistorikk, IP-adresser, nettverkstrafikk og tidsstempler. Det holder null oversikt over hva du gjør på nettet, så du holder deg helt privat fra alle og enhver. Surfshark bruker også en kamuflasjemodus, slik at internettleverandøren din ikke en gang vet at du bruker en VPN.

Surfshark

For sikkerhets skyld har Surfshark en CleanWeb-funksjon, en teknologi som blokkerer annonser eller skadelig programvare som kan være skadelig for enheten din. Bortsett fra å løse irritasjonen av popup-annonser, vil denne funksjonen hindre brukeren fra å klikke på lenker som kan bli kompromittert.

Det vil også stoppe alle forsøk på phishing, og holde deg helt trygg mot alt ondsinnet mens du er online.

Surfshark

Enten det gjelder personvern, servere, sikkerhet eller torrenting, er Surfshark en allround-pakke VPN for din Android-enhet.

Pris

Prising er virkelig der Surfshark utmerker seg. Prisfastsettelsen måned til måned varierer ikke mye fra andre tjenester, men de langsiktige forpliktelsene har noen alvorlige besparelser. Hvis du ikke er fornøyd med Surfshark, har du en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. For et 2-årig abonnement vil det koste $ 1,99 per måned. Det er alvorlig lavt! For en årsplan er det $ 5,99 per måned og vil gi deg 11,95 dollar hvis du bare registrerer deg måned til måned.

Surfshark

Pros

 • Ekstremt rimelig
 • Sporer ikke data
 • Støttet for torrenting
 • High-end sikkerhet
 • Bra for strømming

Ulemper

 • Begrensede servere
 • Nykommer på VPN-markedet

Pris

$ 1,95 – $ 11,95 per måned

3. ExpressVPN

Oversikt og funksjoner

ExpressVPN, det siste alternativet på listen vår, er sannsynligvis det du har hørt om hvis du har venner som bruker en VPN. Det er flott å reise, da serverne er lokalisert i 160 land, mens de bare har 160 serveralternativer.

Når det gjelder personvern, skiller ExpressVPN seg fra andre tjenester ved å bruke sitt eget private domenenavnsystem, også kjent som DNS. Siden de har sin egen server, er det ingen tredjeparter i det hele tatt. Alt er sikkert i ExpressVPN-nettverket.

Dette betyr også at det absolutt ikke er noen logger om hva du gjør på nettet. Noen tjenester vil kryptere dataene dine, men la alle DNS-forespørsler være ubeskyttet. ExpressVPN bruker sin 256-bits krypterte DNS for den ultimate private tjenesten.

ExpressVPN

ExpressVPN er også et flott alternativ for strømming, ettersom de kan skryte av noen av de høyeste hastighetene for enhver VPN-tjeneste. De tilbyr faktisk en selvhastighetstest for brukere. Denne funksjonen vil dele ned hver server etter nedlastingshastighet, latenstid og hastighetsindeks, som er hastigheten på dataoverføring.

ExpressVPN vil rangere hver server etter den høyeste tilkoblingshastigheten og gi deg statistikk og forslag du bør koble deg til.

ExpressVPN

Så langt som sikkerhet tilbyr ExpressVPN også nettverksbeskyttelse for Android-brukere. Med denne drepebryteren som mekanismen, forblir dataene dine beskyttet uansett.

Dette betyr at selv om det var et problem som fikk deg til å miste forbindelsen til VPN, ville alle appene som ber om tilgang til internett bli stoppet. Dette er en flott siste forsvarslinje for å sikre at din private informasjon er trygg for enhver pris.

ExpressVPN

Pris

Selv om ExpressVPN absolutt er en tungvekt på VPN-markedet og har mange gode funksjoner, er det ikke det beste alternativet for pris, spesielt hvis du er ute etter en langsiktig forpliktelse. Selv om de tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, er det ingen betydelig rabatt å registrere deg i flere år. For en årsplan er det 8,32 dollar per måned. For ett år er det $ 9,99 per måned og måned til måned vil være $ 12,95.

ExpressVPN

Pros

 • Pengene tilbake-garanti
 • Avansert personvern og sikkerhet
 • 24/7 kundeservice
 • Evne til selvtesthastighet

Ulemper

 • Et begrenset antall enheter per konto
 • Ubetydelig rabatt på langsiktige forpliktelser

Pris

$ 8,50 – $ 12,95 per måned

Mer informasjon

Du har hørt hva vi synes er de beste VPN-alternativene for Android-en, men du kan fremdeles lure på at det til og med er nødvendig for internettaktiviteten din. Hvis du er ny på VPN-er og vil vite mer før du velger å laste ned en, kan du sjekke ut noen ressurser for nybegynnere.

Hva blir det neste?

Nå er det på tide å velge! Når du har valgt det beste alternativet, følger du trinnene på nettstedet deres for å laste ned appen. Hvis du har flere spørsmål om hvordan du nøyaktig får VPN og bruker den på Android-enheten din, er det også nyttige verktøy for det.

Mer beslektede guider

 • Beste VPN for iOS
 • Beste VPN for Mac
 • Beste VPN for Windows

FAQ

Trenger jeg en VPN for min Android?

Hvis du er noen som reiser eller handler mye på nettet, legger en VPN bare til et ekstra lag med beskyttelse. Det vil også tillate deg å bruke internett som du gjør hjemme, hvor som helst i verden.

Hvilken gratis VPN er best for Android?

Alle VPN-ene på denne listen krever abonnement, og vi tror det er den beste måten å få den mest effektive VPN-en. Når det gjelder å beskytte dataene dine, foreslås det ikke snarveier. Imidlertid er det mange gratis VPN-er tilgjengelige, selv om de kommer med skjulte kostnader.

Bruker en VPN Illegal?

VPN-er er helt lovlige å bruke. Husk at hvis du gjør ulovlige ting på nettet, er det fortsatt ulovlig, selv med en VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map