Beste VPN for iOS (gjennomgang av 2020)

Kjenner du den personen som helt siden 7. klasse alltid har den nyeste iPhone? Som et døgn etter at den ble utgitt? Eller hvis du ikke vet hvem vi snakker om, var du sannsynligvis den gutten selv. Hvis du er en dedikert iPhone eller til og med en iPad-bruker, skal du se etter den beste programvaren for enheten din. Du vet også hvor viktig mobilsikkerhet er, og at selv når du bruker internett på telefonen eller iPad, er det fremdeles et sted hvor informasjon eller data kan bli kompromittert.


Å ha en VPN vil beskytte deg selv, identiteten din og dataene som er lagret på enheten din. Spesielt hvis du er noen som ofte reiser, er det veldig viktig å kunne bruke iPhone eller iPad på samme måte over hele verden for å få ting til å flyte på veien.

Hvis du lurer på hvorfor du trenger en VPN for din iPhone eller iPad, er det lett å glemme at selv når du ikke surfer aktivt på Internett, har enheten apper som sannsynligvis er koblet på en eller annen måte, og at informasjonen er lagret på den enheten blir delt.

I denne listen vil vi prøve å fordele de 3 beste alternativene for å kjøre en VPN på iOS, og du kan finne den som passer best for deg!

TLDR

Har ikke tid til å lese hele artikkelen grundig?

Vi rangerte NordVPN som den beste generelle VPN for iOS. Vi kommer til å lage solide argumenter for Surfshark og ExpressVPN, men Surfshark har det sikre personvernet, topphastigheter og en rimelig pris som er vanskelig å slå når det gjelder å velge riktig VPN. Alle de tre tjenestene er verdt å sjekke ut, og du kan virkelig ikke gå galt med noen av disse.

1. NordVPN

Oversikt og funksjoner

Hvis du ser alvorlig på personvern og sikkerhet mer enn noe annet, kan NordVPN være best egnet for deg. Jeg mener at de bokstavelig talt bruker kryptering av militær karakter for å beskytte brukerne sine data. De legger til sitt engasjement for sikkerhet på grunn av sin dobbel-VPN-funksjon, som annonserer et ekstra lag med sikkerhet på toppen av den opprinnelige krypteringen, ved å gå gjennom en andre VPN-server og kryptere seg selv en gang til. Dette er kjent som VPN-serverkjetting. Ved å gjøre dette skjules aktiviteten din av to forskjellige servere, noe som gir det ekstra personvernet for alt du måtte gjøre på nettet.

NordVPN

En annen måte NordVPN beskytter sine brukere er med sin automatiske Kill-bryter-teknikk. Denne funksjonen overvåker kontinuerlig din online aktivitet, og når tilkoblingen din til VPN blir avbrutt av en eller annen grunn, vil Kill Switch blokkere enheten din eller apper du har valgt å koble til. Dette er viktig av flere grunner, men mest som en siste forsvarslinje mot at noen av dine private data blir tilfeldig utsatt.

NordVPN

NordVPN logger heller ikke noen av dine personopplysninger. Dette betyr at de ikke beholder noe av aktiviteten din mens de er koblet til VPN. Tidstempler, trafikk, IP-adresser og mer holdes helt private og lagres ikke på noen måte. Dette er viktig hvis noe av internettbruken din inkluderer bruk av betalingsalternativer eller reiser til land der det kan være krav til datainnsamling.

NordVPN

Til slutt er NordVPN effektiv på grunn av det store antallet tilgjengelige servere. Det er over 5 500 servere tilgjengelig i nesten 60 land. Mens det er VPN-tjenester som er tilgjengelige for flere land, betyr det store antallet servere at brukeren kan være det nøyaktige personvernet og forbindelsen som trengs.

nordvpn servere

NordVPN

Pris

NordVPN er, i likhet med de andre alternativene på denne listen, også rimelig, mest når du melder deg på en langsiktig forpliktelse. De tilbyr også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti som kan være nyttig hvis du er noen som bare tester ut en VPN for å se om det er levedyktig på lang sikt, og de har også tilbud som kan lage 3-årsplaner så lave som 2,49 dollar per måned. For deres vanlige priser er det $ 4,99 per måned for en 2-årig plan, en årsplan er $ 6,99 per måned, og en måned til måned-abonnement gir deg 11,95 dollar per måned.

NordVPN

Pros

 • 24/7 kundeservice
 • Mange servere
 • High-end personvern og sikkerhet
 • Ad-blocker-programvare
 • Logger ikke data

Ulemper

 • Kan ikke bruke massevis av enheter på en gang
 • Internetthastighet kan variere

Pris

$ 2,99 – $ 11,95 per måned

Prøv NordVPN for iOS!

2. Surfshark

Oversikt og funksjoner

Surfshark, det andre generelle valget i vår rangering for VPN-er for iOS, har flere funksjoner enn bare å være billig. Selv om prisen er attraktiv, gjør denne tjenesten mange ting enhver bruker vil ønske seg fra en VPN. Surfshark bruker en funksjon som heter Whitelister, et verktøy som lar brukeren velge og velge nøyaktig hvilke nettsteder de vil ha under VPN-dekningen. Dette tillater noen spesifikke nettsteder å omgå VPN ved hjelp av et delt tunneleringsverktøy. Brukerne velger hvilke.

Hvorfor skulle dette gjøre noe? Ville du ikke vil at alt dekkes av en VPN? Vel, ikke nødvendigvis. Det kan være lurt å være privat og beskyttet når du surfer, men du vil også koble deg til en skriver i nærheten eller finne ut hvor den nærmeste hundepleierbutikken i nærheten av din Airbnb er. Bare nettstedene eller appene du aktiverer, vil gå gjennom en egen tunnel.

Surfshark

En annen nyttig funksjon for Surfshark er muligheten til å koble til ubegrensede enheter. Hvis du er ny i VPN-verdenen, er dette faktisk en ganske stor avtale. De fleste VPN-tjenester, spesielt de for denne prisen, har bare opptil 5 forskjellige enheter i beste fall. Dette vil gjøre denne tjenesten perfekt for en familie eller noen som har massevis av ekstra enheter for arbeid. Dette vil tillate deg å ha VPN kjørt som alle enheter du har, og holde dem alle beskyttet.

Surfshark

Så langt personvernet går, har Surfshark det også dekket. De kjører en funksjon som heter CleanWeb, som i utgangspunktet er en high-end adblocker. Selv om dette kan virke som om det bare er å stoppe en enkel irritasjon, vil en programvare som denne hjelpe deg med å forsikre deg om at du ikke klikker på koblinger som kan være skadelige for enheten din. Den blokkerer uansett nettsteder som kan ha skadelig programvare og sørger for at ingen phishing-forsøk kommer til deg.

Surfshark

Surfshark er så trygg på sikkerheten deres, de blogget faktisk om den gang systemene deres ble revidert. Det er det du spør om!

Pris

Nå på høydepunktet, prisen. Surfshark er virkelig rimelig, spesielt når du kan forplikte deg til en langsiktig plan. Mens prisen på måned til måned ikke er så forskjellig fra konkurrentene, koster deres 2-årsplan bare 1,99 dollar per måned. I ett år vil den løpe $ 5,99 per måned, og måneden til måned er $ 11,95. Hvis du vil fortsette å bruke en VPN langsiktig, vil du ikke finne en bedre avtale enn Surfsharks 2-årige abonnementsplan.

Surfshark

Pros

 • Topp kryptering og sikkerhet
 • Sporer ikke data
 • Nyttig for streaming
 • Flott til å torrenting
 • Veldig rimelig

Ulemper

 • Ikke en enorm mengde servere
 • En ganske ny VPN

Pris

$ 1,95 – $ 11,95 per måned

For å prøve Surfsharks tjeneste, last ned for iOS nå!

3. ExpressVPN

Oversikt og funksjoner

Hvis du har hørt om en VPN-tjeneste, er det sannsynligvis ExpressVPN. Det er slags “Stor mann på campus” av VPN-er. Det er kjent for å være veldig brukervennlig og lett å bruke. Denne artikkelen blir skrevet med en tilkobling fra ExpressVPN, og jeg kan være enig, jeg tenker aldri på det faktum at jeg bruker VPN og det er sannsynligvis en god ting, ikke sant?

ExpressVPN er noe av det beste når det gjelder internetthastighet, noe som er veldig viktig, spesielt hvis du bruker en VPN for å torrentere eller se på Netflix. De lar deg kjøre en hastighetstest på en hvilken som helst server du velger, slik at du kan være kresen på hvilken du bruker. Det vil også rangere de forskjellige serverne som skal brukes etter hastigheten før du selv velger en.

ExpressVPN

En annen god egenskap ved ExpressVPN er dens split-tunneling-teknologi. Dette lar deg dirigere deler av enhetstrafikken din gjennom en kryptert tunnel mens de andre kobler direkte. Vi diskuterte over hvorfor denne funksjonen kan komme til nytte, men mest hvis du prøver å laste ned noe trygt mens du også kobler til det lokale internett eller hvis du prøver å koble til en enhet i nærheten. Denne funksjonen lar deg bruke funksjonene til både lokalt og utenlandsk internett samtidig.

ExpressVPN

Denne tjenesten er også god å bruke for sikkerhetsformål. Bortsett fra standard VPN-praksis for å blande trafikk og skjule IP-adressene dine, krypterer ExpressVPN dataene mellom datamaskinen din og de sikre VPN-serverne. De bruker en AES (Advanced Encryption Standard), som også brukes av den amerikanske regjeringen for databeskyttelse. På denne måten, selv om informasjonen din på en eller annen måte fikk tilgang til av en tredjepart, ville de ikke kunne lese den.

ExpressVPN

Pris

Selv om ExpressVPN på ingen måte er dyrt, mangler de en reell rabatt som de andre alternativene gjør når det gjelder langsiktig plan. Du vil spare litt ved å registrere deg for den årelange planen deres, men den er ikke veldig viktig. For et års forpliktelse utgjør det $ 8,32 i måneden. 6 måneder løper $ 9,99 per måned, og måned til måned abonnement er $ 12,95. Igjen, ikke så billig som de andre, men det er grunner til at det er så populært, og personlig kan jeg garantere for det.

ExpressVPN

Pros

 • 24 / kundeservice med live chat
 • Selvhastighetsprøver
 • Forbedret sikkerhet
 • Pengene tilbake-garanti

Ulemper

 • Kan bare bruke så mange enheter samtidig
 • Ikke nok rabatt for langsiktige planer

Pris

$ 8,50 – $ 12,95 per måned

Last ned ExpressVPN iOS-programvare!

Ønsker å vite mer om VPN-er?

Hvis du har kommet deg gjennom denne listen og fortsatt ikke er sikker på hva en VPN egentlig er, sjekk ut denne guiden for mer hjelp. På toppen av beskyttelsen og personvernet, ved å bruke en VPN vil du kunne bruke internett slik du ville gjort hjemme når du er på reise. Enten du innser det nå eller ikke, vil du gjøre det når du er på veien uten VPN.

Hva du skal gjøre videre

Vel, velg en allerede! Seriøst, alle disse tre alternativene er gode. Noen er veldig billige, andre tilbyr maksimal beskyttelse, og andre er bra for strømming eller virkelig brukervennlig. Når du har valgt, er det ressurser i tilfelle du har problemer med å sette den opp på iPhone eller iPad. Lykke til!

Mer beslektede guider

 • Beste VPN for Android
 • Beste VPN for Windows
 • Beste VPN for streaming

FAQ

Er VPN bra for iPhone?

Det er alltid en god idé å beskytte dine private data, uansett hvilken enhet du bruker. Med en iPhone er det lett å tro at du ikke blar som du gjør på en datamaskin, men husk at apper kontinuerlig kjører og samler inn data. En VPN-tjeneste vil beskytte det.

Er VPN lovlig?

Ja! Alle juridiske aktiviteter på nettet er også lovlige under en VPN. Dessuten er alle ulovlige aktiviteter på nettet fortsatt ulovlige med en VPN.

Kan du la et VPN gå hele tiden?

Som vi diskuterte noen ganger i artikkelen, er det tider hvor du ønsker å bruke delt tunneling og koble deg direkte til internett. Med iOS er det viktig å huske at apper kan samle inn data selv om du ikke bruker dem. Så å ha konstant beskyttelse er positivt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map