Full test av usynlige surfing VPN-serverhastigheter

En VPN-tjeneste med mye å like, ibVPN tilbyr alle funksjonene du forventer av en topp leverandør – inkludert dobbel VPN og Smart DNS – til en pris som er lavere enn de fleste konkurrenters. Utmerket personvern og et godt utvalg av servere kombinert med god ytelse gjør det til en enkel anbefaling.

Pros
 • Sterke krypterings- og sikkerhetsalternativer
 • God serverytelse
 • Funksjonsrik klient med mange avanserte funksjoner
 • Støtter P2P (med dedikerte servere)
 • Jobber med Netflix og BBC iPlayer
 • Gratis prøveperiode
Ulemper
 • Komplisert klient-app
 • Forvirrende prisplaner
 • Ganske lite servernettverk

IbVPN-hastighetstesten

Usynlig surfing på VPNs nettsted fremsetter et dristig krav om at tjenesten deres blir rost over hele verden for sin hastighet og støtte (jeg berører support lenger nede). Jeg er ikke helt sikker på hvor mye ros de får, men de fikk hastighetsdelen riktig. Testene mine har vist at serverne deres mer enn kan holde sine egne i et VPN-marked som tilbyr mange valg. Jeg vil faktisk gå ut på en lem og kalle ibVPN-hastighetstestresultatene ganske gode.

For enda større ytelse, hvis personvern ikke er et stort problem, lar ibVPN deg koble deg via proxy til alle serverplasseringene deres. Å bruke en proxy betyr at tilkoblingen din ikke blir kryptert, men å ikke ha kryptering kan også gjøre det raskere.

Som tilfellet med hver VPN-leverandør jeg evaluerer, kjører jeg en serie opplastings- og nedlastingshastighetstester med og uten VPN-tilkobling til det som skal være min raskeste server, samt de syv mest populære landene brukerne har en tendens til å koble seg til.

Internett-tilkoblingen min er en rask 500 Mbit og 100 Mbit opp. Disse hastighetene gjør at vi kan se hvor bra serverne fungerer uten å måtte bekymre oss for å ramme noen begrensninger pålagt av ISP-en min.

Hvis du er nysgjerrig på hvordan ibVPN sammenligner seg med noen andre populære leverandøralternativer, kan du ta en titt på tabellen min over VPN-er med de raskeste hastighetene der jeg sammenligner alle topptjenestene.

Beste server
ibVPN beste VPN-serverhastighetstestresultaterMed VPN ibVPN beste resultatbaserte hastighetstestresultaterIngen VPN
forente stater
ibVPN forener stater VPN-serverhastighetstestresultaterMed VPN ibVPN forener statene resultater for testhastighetIngen VPN
Storbritannia
ibVPN Storbritannia VPN-serverhastighetstestresultaterMed VPN ibVPN Storbritannias grunnturtallstestresultaterIngen VPN
Canada
resultater for ibVPN Canada VPN-serverhastighetstestMed VPN ibVPN Canada grunnleggende hastighetstestresultaterIngen VPN
Australia
resultater for ibVPN Australia VPN-serverhastighetMed VPN ibVPN Australia baseline hastighetstestresultaterIngen VPN
Nederland
resultater for ibVPN Nederland VPN-serverhastighetMed VPN ibVPN Nederland baseline hastighetstestresultaterIngen VPN
Tyskland
ibVPN Tyskland VPN-serverhastighetstestresultaterMed VPN ibVPN Tyskland grunnleggende hastighetstestresultaterIngen VPN
Frankrike
ibVPN Frankrike VPN-serverhastighetstestresultaterMed VPN ibVPN Frankrike grunnleggende hastighetstestresultaterIngen VPN

Om IBVPN

Invisible Browsing VPN er basert i Romania og har eksistert siden 2010, selv om kjerneteamet har jobbet sammen i ytterligere syv år før det på bare en proxy-tjeneste. Med så mye erfaring som ligger bak, har ibVPN en god forståelse av hva folk ser etter i en VPN-leverandør. Det er ikke rart at de for tiden har over 500 000 brukere over hele verden, et antall som bare fortsetter å øke.

Personvern og sikkerhet

Når det gjelder personvern er ibVPN så bra som det blir. De samler ikke inn eller logger noen som helst forbindelse eller trafikkinformasjon. Med egne ord:

Vi kan ikke relatere noen spesifikk aktivitet med noen spesifikk bruker.

Personvernreglene oppgir at Invisible Browsing VPN oppfyller juridiske merknader. Men fordi de ikke har noen data å utlevere, har brukerne ingenting å være bekymret for. Med base i Romania er det heller ingen bekymringer for noen statlige lover som krever lagring av data. En slik lov eksisterte en gang, men ble slått ned etter å ha blitt styrt grunnlovsstridig.

Bare en gyldig e-postadresse kreves for å registrere deg for ibVPNs tjeneste. Ingen navn eller annen personlig informasjon er nødvendig. BitCoin og flere andre kryptokurser er tilgjengelige som betalingsalternativer.

På krypteringsfronten tilbyr Invisible Browsing VPN-klienten seks protokoll- / krypteringsparinger. Så vidt jeg kan si, kan du ikke blande og matche, noe som betyr at du ikke klarer å øke krypteringsnivået med den foretrukne protokollen som du vil.

Av de seks sammenkoblinger har en 128-biters kryptering (som er ganske lett, og klienten oppgir det), 4 har 256-biters kryptering (en god balanse mellom nedlastingshastighet og sikkerhet) og en har 2048-biters kryptering. Sistnevnte bruker SSTP som protokoll. Hvis du leter etter sterk kryptering med en annen protokoll, er det ikke noe ibVPN gir for øyeblikket.

Funksjoner

ibVPN tilbyr alle funksjonene du kan forvente fra en topp VPN-leverandør, samt noen få ekstrautstyr. En smart DNS-tjeneste er en av disse. Selv om det ikke gjør mye for personvernet, er denne tjenesten ideell for streaming av geo-blokkert innhold. I testene mine ble både amerikanske Netflix og BBCs iPlayer låst opp når jeg brukte den.

En annen funksjon som skiller seg ut, selv om jeg ser flere og flere tilbydere som tilbyr dette, er en dobbel VPN. ibVPN går ikke ut av sin måte å markedsføre det, men det er der. Det er seks doble VPN-tilkoblingsalternativer som bruker servere i USA, Nederland og Singapore. Hva dette betyr er at du kan koble til USA gjennom Nederland, til Nederland gjennom USA, til Singapore gjennom Nederland, osv..

Jeg fant at klientprogramvaren var fullt utstyrt og lett å finne ut og bruke, om enn noen ganger ustabil på Windows (men langt fra en avtale). Programvaren er tilgjengelig for alle hovedplattformene. Det er til og med utvidelser / tillegg for Chrome, Firefox og Opera.

Noe klienten gjør som jeg syntes var spesielt fint, som få andre tjenester gjør, er å vise sanntidsbelastning ved siden av hvert serveralternativ. Denne funksjonen tar all gjetting fra hvilken server du skal koble til.

Begrensninger

Som de fleste VPN-leverandører gjør, begrenser Invisible Browsing VPN maksimalt antall samtidige tilkoblinger. De setter dette tallet til tre hvis du får Ultimate-planen, og på en for lavere nivåer-kontoer.

Med tanke på at Ultimate-planen bare er $ 2 per måned mer enn de andre alternativene, og tilbyr tilleggsfunksjoner som proxy, nettleserutvidelser og tillater P2P, tror jeg det er verdt den ekstra kostnaden. Selv da er det fremdeles billigere enn de fleste konkurrenter. Hvis disse tilkoblingsnumrene ikke er nok, kan det hende du må ta til å installere ibVPN på ruteren din, som støttes.

Bortsett fra det er ibVPNs tjenester ubegrenset. Det er ingen grenser for båndbredde, dataoverføring eller serverhastighet, eller for antall serverbrytere.

Når jeg ser gjennom brukervilkårene, spratt det ut ytterligere to ting som alle som bruker P2P burde være klar over:

 • Du samtykker i å ikke bruke en robot, for eksempel ReGet, GetRight, Go! Zilla eller lignende programmer, for å laste ned innhold kontinuerlig på en uten tilsyn eller deltatt basis.
 • Du samtykker i å bruke tjenesten til peer-to-peer-filoverføring eller torrent-nedlastinger bare på serverne i Luxembourg, Sverige, Nederland, Canada, Russland, Litauen og Hong Kong.

Kundeservice

ibVPN tilbyr en rekke støttealternativer, inkludert Live Chat, E-post og et billettsystem. Live Chat leveres via nettstedet deres og sies å være døgnet rundt både for tekniske og salgsproblemer. Jeg fant det for å være nøyaktig. Når jeg prøvde, var noen der for å svare på spørsmålene mine.

Støtteteamet består av ti personer. Alle svarene jeg har mottatt har vært komplette, kunnskapsrike og har absolutt ikke fulgt et forhåndsbestemt manus. Usynlig surfing på VPNs nettsted inkluderer også ganske store kunnskapsbase- og FAQ-seksjoner, som løser de vanligste problemene. Det eksisterer også et samfunnsforum.

Alle abonnement har 15-dagers full pengene-tilbake-garanti. Jeg har søkt gjennom alle retningslinjer, og det ser ikke ut til å være noen strenger knyttet til refusjonene, for eksempel et maksimalt nedlastningsbeløp eller et maksimalt antall tilkoblinger. Denne mangelen på begrensninger betyr at du kan bruke de første 15 dagene på å kaste alt du har på tjenesten for å sikre at det tilfredsstiller dine behov.

Du kan også prøvekjøre ibVPN i 24 timer helt gratis før du foretar noen betaling overhodet. En gratis prøveperiode er noe veldig få tilbydere gjør og vel verdt å dra nytte av. Hvis du vil, kan du få tilgang til påmeldingssiden for den direkte ved å klikke her.

Du kan også prøvekjøre ibVPN i 6 timer helt gratis før du foretar noen betaling overhodet.

Serverlokasjonsland

Invisible Browsing VPN leverer for tiden 173 servere på 97 steder i 47 land. Dette er veldig respektable tall som burde være mer enn tilstrekkelig for flertallet av brukerne. Hvis du vil grave dypere, er dette den mest oppdaterte listen over ibVPNs servere.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map