My Speed ​​Tests of PureVPNs servere

Rundt siden 2006 er PureVPN en respektert leverandør og en av VPN-bransjens veteraner. Det er kjent for raske tilkoblingshastigheter, utmerket global serverdekning og muligheten til å få tilgang til nesten alt geo-blokkert innhold. PureVPN har alt du trenger for en rask, privat og usensurert internettopplevelse, alt for en lav pris få andre kan slå.

Pros
 • Utmerkede hastigheter
 • Stort servernettverk (131 land)
 • Fjern blokkering av Netflix, iPlayer og over 70 andre strømmetjenester
 • Kompatibel med over 50 enheter og plattformer
 • Uavhengig verifisert nulllogg VPN-leverandør
 • Dedikert IP-alternativ
 • Stor verdi
Ulemper
 • Apper kan bruke litt mer polsk
 • Noen periodiske tilkoblingsproblemer

Hastighetstester

PureVPNs nettsted sier at det er den raskeste VPN-tjenesteperioden. Det er en stor påstand og vanskelig å verifisere med absolutt sikkerhet.

Når det er sagt, viste hastighetstestene at serverne deres faktisk er veldig, veldig raske. Dette gjaldt spesielt for nedlastinger. På tvers av brettet nådde hastighetene 80 Mbps og høyere, og min beste server klokket inn på 112,6 Mbps.

Svært få andre VPN-er kan matche disse tallene. Så kanskje PureVPNs raskeste påstand er berettiget.

På opplastingssiden av ting er resultatene like imponerende – med unntak av Nord-Amerika som er. Opplastningshastighetene i både USA og Canada var, selv om de fortsatt er raske, merkbart lavere. Dette gjelder spesielt Canada.

For de aller fleste av oss bør de likevel være mer enn raske nok.

En ting å huske er at jeg tester med en internettforbindelse som er mye raskere enn hva enhver VPN-leverandør kan matche. Dette lar meg oppdage den virkelige ytelsen til hver server.

Tallene som er vist med testene mine, er de maksimale hastighetene du kan forvente og kan være avkortet av din egen internettforbindelse.

Med andre ord, hvis internettets 50 Mbps, ikke forvent å se 100 Mbps nedlastinger fra PureVPN. Noe i området 40 til 45 Mbps er hva jeg forventer i den situasjonen.

Nedenfor er hastighetstestene for syv steder som vi VPN-brukere pleier å koble seg til ofte. Inkludert er også en test for min beste server, som bestemt av PureVPN-klienten.

Hvis du vil se andre lokasjoner lagt til, ikke nøl med å ta kontakt. Du kan også gå til siden for hastighetssammenligning for å se hvordan PureVPN gjør det mot andre raske VPN-er.

Beste server
PureVPN beste VPN-serverhastighetstestresultaterMed VPN PureVPN beste resultatbaserte hastighetstestresultaterIngen VPN
forente stater
PureVPN forener stater VPN-serverhastighetstestresultaterMed VPN PureVPN forener statene resultater for hastighetstestIngen VPN
Storbritannia
PureVPN Storbritannia VPN-serverhastighetstestresultaterMed VPN Resultater av PureVPN Storbritannias grunnturtallstestIngen VPN
Canada
Resultater av PureVPN Canada VPN-serverhastighetstestMed VPN Resultater av PureVPN Canada-hastighetstesteneIngen VPN
Australia
Resultater av PureVPN Australia VPN-serverhastighetstestMed VPN Resultater av PureVPN Australia-hastighetstesteneIngen VPN
Nederland
Resultater av PureVPN VPN-serverhastighetstestMed VPN Resultater av PureVPN Nederland-hastighetstestIngen VPN
Tyskland
PureVPN Tyskland VPN-serverhastighetstestresultaterMed VPN Resultater av PureVPN Tyskland-hastighetstestIngen VPN
Frankrike
PureVPN Frankrike VPN-serverhastighetstestresultaterMed VPN Resultater for PureVPN Frankrike-hastighetstestIngen VPN

Om PureVPN

PureVPN ble etablert i Hong Kong for godt over ti år siden i 2006. Det var et av de første selskapene i verden som tilbyr en personlig VPN-løsning.

Gjennom årene har det bygget seg et rykte for å være en av de beste leverandørene og har mottatt flere kritiske anerkjennelser fra organisasjoner som CNET, PC Magazine, Mashable og New York Times.

Personvern og sikkerhet

Selv om de hevder en retningslinje for null-logg, viser det å lese gjennom Pure VPNs personvernregler at selv om de ikke holder aktivitetslogger, registrerer de imidlertid litt øktinformasjon. Denne informasjonen inkluderer tiden en forbindelse har blitt opprettet til VPN-serveren og mengden data som er overført (selv om dataene ikke er registrert).

Den innspilte øktinformasjonen brukes bare for å opprettholde tjenestekvaliteten, men den er der.

Her er informasjonen med egne ord:

Vi overvåker ikke brukeraktivitet og fører heller ikke logger. Vi har derfor ingen oversikt over aktivitetene dine, for eksempel hvilken programvare du brukte, hvilke nettsteder du besøkte, hvilket innhold du lastet ned, hvilke apper du brukte osv. Etter at du koblet deg til noen av serverne våre. Serverne våre registrerer automatisk tidspunktet du kobler deg til noen av serverne våre. Herfra og videre fører vi ikke poster over noe som kan knytte en bestemt aktivitet til en spesifikk bruker. Tiden når en vellykket forbindelse blir opprettet med serverne våre, regnes som en “forbindelse” og den totale båndbredden som ble brukt under denne forbindelsen kalles “båndbredde”. Tilkobling og båndbredde holdes opptok for å opprettholde kvaliteten på tjenesten vår. Dette hjelper oss med å forstå flyten av trafikk til spesifikke servere, slik at vi kan optimalisere dem bedre.

PureVPN tilbyr militær klasse AES 256-bit kryptering på alle dens tilkoblinger. Det tillater også betaling ved hjelp av Bitcoin, for økt anonymitet.

En fin funksjon som få andre leverandører tilbyr, er at Pure VPN fullstendig selvstyrer nettverket sitt. Dette oppsettet betyr at ingen tredjepart har tilgang til noen av dataene som strømmer gjennom deres servere.

Funksjoner

PureVPN tilbyr enhetskompatibilitet i klassen med støtte for over 50 plattformer.

Klientprogramvaren deres er intuitiv å bruke og tar en unik tilnærming til valg av formål. Du velger hva du vil bruke VPN-tilkoblingen til (for eksempel strømme US Netflix), og klienten velger automatisk den optimale serveren han skal koble til og den beste tilkoblingskonfigurasjonen for det formålet.

Når det er sagt, tilbyr PureVPN for tiden to versjoner av klienten deres, noe som kan være litt forvirrende. Jeg skulle ønske de bare ville forlate arven og legge all sin innsats bak det siste og største.

For noen få ekstra kroner i måneden kan PureVPN gi deg en dedikert IP-adresse i Storbritannia, USA, Canada, Australia, Tyskland og noen få andre land. Denne funksjonen er ikke noe mange tilbydere tilbyr.

En dedikert IP kan tjene deg bra hvis du prøver å streame geo-blokkert video.

En annen unik funksjon i PureVPN er deres delte tunnelfunksjonalitet. Den lar deg velge hvilken internettrafikk som skal gå gjennom VPN-tilkoblingen, og hvilken som ikke skal gjøre det.

Denne funksjonen er flott hvis du for eksempel laster ned en torrent-fil, men likevel ønsker å gjøre noe nettbank samtidig. Torrentrafikken kan gå gjennom VPN-tilkoblingen for maksimal anonymitet, mens du logger deg på banken din ved å bruke din vanlige ISP-forbindelse.

Begrensninger

PureVPN tilbyr en ganske sjenerøs fem samtidige forbindelser. Ikke leder av klassen, men mye bedre enn de to forbindelsene noen leverandører tillater.

De legger heller ingen begrensninger for dataoverføringsbeløp eller serverbytte.

Den ene tingen å huske på, og dette bør aldri komme opp under regelmessig bruk, er at i henhold til deres bruksbetingelser tillater ikke PureVPN mer enn 200 tilkoblinger per dag. De anser at dette er overdreven, bot som bruk, noe som kan føre til suspensjon av kontoen din.

Her er detaljene:

Bruk nettstedet og / eller tjenestene våre for å opprette automatiserte eller manuelt overdreven tilkoblinger for å få forskjellige IP-er eller av hvilken som helst grunn. For store tilkoblinger er en plage siden de skaper en flaskehals og kveler nettverket vårt, hvis pris betales av andre brukere, og det er helt uakseptabelt. Maksimalt tillatte økter er 200 per dag, og overskridelse av denne grensen kan føre til permanent suspensjon eller avslutning av kontoen din, med mindre selskapet uttrykkelig tillater det.

Kundeservice

Støtte kommer hovedsakelig i form av live chat 24/7/365, men kan også gjøres via e-post eller med et billettsystem.

PureVPN har et enormt kunnskapsgrunnlag på nettstedet sitt, inkludert noen utmerkede bilder trinnvise konfigurasjonsveiledninger for omtrent alle støttede plattformer.

De har også en FAQ-side som adresserer mange generelle og tekniske spørsmål, samt betalingsinformasjon.

PureVPN tilbyr ikke en gratis prøveperiode. Det de har, er imidlertid noen gode rabatter. Deres avtaler er vanligvis noen av de beste rundt, og har en tendens til å gjøre PureVPN til en av de rimeligste topplagringsleverandørene.

Tjenesten kommer også med en 31-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du av en eller annen grunn bestemmer at PureVPN ikke er det du ser, er det like enkelt å få tilbakebetaling som å kontakte support og be om det.

Serverlokasjonsland

Hvor PureVPN virkelig skinner er i antall servere og land de støtter. De har for tiden 2070 servere i 131 land.

Svært få andre tilbydere kan matche disse tellingene. Bare HideMyAss maskinvaretelling er foran.

Den komplette og mest oppdaterte serverlisten er tilgjengelig her.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map