Καλύτερο VPN για iOS (Αναθεώρηση 2020)

Γνωρίζετε ότι εκείνο το άτομο που από την 7η τάξη έχει πάντα το τελευταίο iPhone; Όπως, μια μέρα μετά την κυκλοφορία του; Ή αν δεν ξέρετε για ποιον μιλάμε, πιθανότατα ήσασταν το ίδιο παιδί. Εάν είστε αποκλειστικός χρήστης iPhone ή ακόμη και χρήστης iPad, θα αναζητήσετε το καλύτερο λογισμικό για τη συσκευή σας. Γνωρίζετε επίσης πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια των κινητών συσκευών και ότι ακόμη και όταν χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο στο τηλέφωνο ή το iPad σας, εξακολουθεί να είναι ένα μέρος όπου οι πληροφορίες ή τα δεδομένα μπορούν να παραβιαστούν.


Η κατοχή ενός VPN θα προστατεύσει τον εαυτό σας, την ταυτότητά σας και τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας. Ειδικά αν είστε κάποιος που ταξιδεύει συχνά, το να μπορείτε να χρησιμοποιείτε το iPhone ή το iPad σας με τον ίδιο τρόπο σε όλο τον κόσμο είναι πολύ σημαντικό για να διατηρήσετε τα πράγματα στο δρόμο.

Εάν αναρωτιέστε γιατί χρειάζεστε ένα VPN για το iPhone ή το iPad σας, είναι εύκολο να ξεχάσετε ότι ακόμη και όταν δεν περιηγείστε ενεργά στο Διαδίκτυο, η συσκευή σας διαθέτει εφαρμογές που είναι πιθανώς συνδεδεμένες με κάποιο τρόπο και ότι οι πληροφορίες είναι αποθηκευμένες σε αυτήν τη συσκευή κοινοποιείται.

Σε αυτήν τη λίστα, θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε τις 3 καλύτερες επιλογές για την εκτέλεση ενός VPN σε iOS και μπορείτε να βρείτε αυτήν που είναι η πιο κατάλληλη για εσάς!

TLDR

Δεν έχετε χρόνο να διαβάσετε ολόκληρο αυτό το άρθρο σε βάθος?

Κατατάξαμε το NordVPN ως το καλύτερο συνολικό VPN για iOS. Θα κάνουμε ισχυρά επιχειρήματα για το Surfshark και το ExpressVPN, αλλά το Surfshark διαθέτει το ασφαλές απόρρητο, τις υψηλές ταχύτητες και μια προσιτή τιμή που είναι δύσκολο να κερδίσει όταν πρόκειται για την επιλογή του σωστού VPN. Και οι 3 υπηρεσίες αξίζει να δείτε και πραγματικά δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με κανένα από αυτά.

1. NordVPN

Επισκόπηση και χαρακτηριστικά

Εάν είστε σοβαροί για το απόρρητο και την ασφάλεια περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, το NordVPN μπορεί να σας ταιριάζει καλύτερα. Εννοώ, χρησιμοποιούν κυριολεκτικά κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού για την προστασία των δεδομένων των χρηστών τους. Προσθέτουν τη δέσμευσή τους για ασφάλεια λόγω της δυνατότητας διπλού VPN, η οποία διαφημίζει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας πάνω από την αρχική κρυπτογράφηση, περνώντας από έναν δεύτερο διακομιστή VPN και κρυπτογραφώντας τον εαυτό του για δεύτερη φορά. Αυτό είναι γνωστό ως αλυσίδα διακομιστή VPN. Με αυτόν τον τρόπο, η δραστηριότητά σας κρύβεται από δύο διαφορετικούς διακομιστές, παρέχοντας αυτό το επιπλέον απόρρητο για οτιδήποτε μπορεί να κάνετε στο διαδίκτυο.

NordVPN

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο το NordVPN προστατεύει τους χρήστες του είναι με την τεχνική του Automatic Kill switch. Αυτή η λειτουργία παρακολουθεί συνεχώς τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα και, ανά πάσα στιγμή, εάν διακοπεί η σύνδεσή σας με το VPN για οποιονδήποτε λόγο, ο διακόπτης Kill θα αποκλείσει τη σύνδεση της συσκευής σας ή οποιωνδήποτε εφαρμογών που έχετε επιλέξει. Αυτό είναι σημαντικό για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως ως μια τελευταία γραμμή άμυνας από τυχόν προσωπικά δεδομένα σας που εκτίθενται κατά λάθος.

NordVPN

Το NordVPN επίσης δεν καταγράφει κανένα από τα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτό σημαίνει ότι δεν διατηρούν τίποτα από το τι είναι η δραστηριότητά σας ενώ είστε συνδεδεμένοι στο VPN. Οι χρονικές σημάνσεις, η κυκλοφορία, οι διευθύνσεις IP και άλλα παραμένουν εντελώς ιδιωτικές και δεν αποθηκεύονται με κανέναν τρόπο. Αυτό είναι σημαντικό εάν οποιαδήποτε από τις χρήσεις σας στο Διαδίκτυο περιλαμβάνει τη χρήση επιλογών πληρωμής ή το ταξίδι σε χώρες όπου ενδέχεται να υπάρχουν απαιτήσεις συλλογής δεδομένων.

NordVPN

Τέλος, το NordVPN είναι αποτελεσματικό λόγω του μεγάλου αριθμού διαθέσιμων διακομιστών. Υπάρχουν περισσότεροι από 5.500 διακομιστές διαθέσιμοι σε σχεδόν 60 χώρες. Ενώ υπάρχουν υπηρεσίες VPN που είναι προσβάσιμες σε περισσότερες χώρες, ο μεγάλος αριθμός διακομιστών σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να είναι το ακριβές απόρρητο και τη σύνδεση που απαιτείται.

διακομιστές nordvpn

NordVPN

Τιμή

Το NordVPN, όπως και οι άλλες επιλογές σε αυτήν τη λίστα, είναι επίσης αρκετά προσιτό, κυρίως όταν εγγραφείτε για μακροπρόθεσμη δέσμευση. Προσφέρουν επίσης μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, η οποία μπορεί να είναι χρήσιμη αν είστε κάποιος που δοκιμάζει ένα VPN για να δει αν είναι βιώσιμο μακροπρόθεσμο και διαθέτει επίσης προσφορές που μπορούν να κάνουν 3ετή προγράμματα τόσο χαμηλά όσο 2,49 $ ανά μήνα. Για τη συνήθη τιμολόγηση, είναι 4,99 $ ανά μήνα για ένα πρόγραμμα 2 ετών, ένα πρόγραμμα για ένα έτος είναι 6,99 $ ανά μήνα και η συνδρομή από μήνα σε μήνα θα σας έχει 11,95 $ ανά μήνα.

NordVPN

Πλεονεκτήματα

 • Εξυπηρέτηση πελατών 24/7
 • Πολλοί διακομιστές
 • Υψηλή προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας
 • Λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων
 • Δεν καταγράφει δεδομένα

Μειονεκτήματα

 • Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν τόνο συσκευών ταυτόχρονα
 • Η ταχύτητα του Διαδικτύου μπορεί να ποικίλει

Τιμή

2,99 $ – 11,95 $ ανά μήνα

Δοκιμάστε το NordVPN για iOS!

2. Surfshark

Επισκόπηση και χαρακτηριστικά

Το Surfshark, η δεύτερη γενική επιλογή στην κατάταξή μας για VPN για iOS, έχει περισσότερες δυνατότητες από το να είναι απλώς φθηνή. Ενώ η τιμή είναι ελκυστική, αυτή η υπηρεσία κάνει πολλά πράγματα που ο χρήστης θα ήθελε από ένα VPN. Το Surfshark χρησιμοποιεί μια λειτουργία που ονομάζεται Whitelister, ένα εργαλείο που επιτρέπει στο χρήστη να επιλέγει και να επιλέγει ακριβώς ποιες τοποθεσίες θέλει υπό την κάλυψη VPN. Αυτό επιτρέπει σε συγκεκριμένους ιστότοπους να παρακάμπτουν το VPN χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο split-tunneling. Οι χρήστες επιλέγουν ποια.

Γιατί αυτό θα είχε σημασία; Δεν θέλετε να καλύπτονται όλα από ένα VPN; Λοιπόν, όχι απαραίτητα. Μπορεί να θέλετε να είστε ιδιωτικοί και προστατευμένοι κατά την περιήγηση, αλλά θέλετε επίσης να συνδεθείτε σε έναν κοντινό εκτυπωτή ή να μάθετε πού βρίσκεται το πλησιέστερο κατάστημα περιποίησης σκύλων κοντά στο Airbnb σας. Μόνο οι ιστότοποι ή οι εφαρμογές που ενεργοποιείτε θα περάσουν από μια ξεχωριστή σήραγγα.

Surfshark

Ένα άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό για το Surfshark είναι η δυνατότητα σύνδεσης σε απεριόριστες συσκευές. Εάν είστε νέοι στον κόσμο του VPN, αυτό είναι πραγματικά μια πολύ μεγάλη υπόθεση. Οι περισσότερες υπηρεσίες VPN, ειδικά αυτές για αυτήν την τιμή, διαθέτουν έως και 5 διαφορετικές συσκευές στην καλύτερη περίπτωση. Αυτό θα έκανε την υπηρεσία τέλεια για μια οικογένεια ή κάποιον που έχει έναν τόνο επιπλέον συσκευών για εργασία. Αυτό θα σας επέτρεπε να λειτουργεί το VPN όπως κάθε συσκευή που έχετε, διατηρώντας όλα προστατευμένα.

Surfshark

Όσον αφορά το απόρρητο, το Surfshark το έχει καλύψει επίσης. Εκτελούν μια λειτουργία που ονομάζεται CleanWeb, η οποία είναι βασικά ένα adblocker υψηλών προδιαγραφών. Παρόλο που φαίνεται ότι απλώς σταματά μια απλή ενόχληση, ένα λογισμικό όπως αυτό θα σας βοηθήσει να βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε κλικ σε συνδέσμους που ενδέχεται να είναι επιβλαβείς για τη συσκευή σας. Αποκλείει ούτως ή άλλως ιστότοπους που ενδέχεται να έχουν κακόβουλο λογισμικό και διασφαλίζει ότι δεν θα σας δοθούν προσπάθειες ηλεκτρονικού ψαρέματος.

Surfshark

Το Surfshark είναι τόσο σίγουρο για την ασφάλειά του, στην πραγματικότητα έκανε blogging σχετικά με τον χρόνο ελέγχου των συστημάτων τους. Αυτό είναι σημαντικό αν μας ρωτήσετε!

Τιμή

Τώρα στο αποκορύφωμα, η τιμή. Το Surfshark είναι πολύ προσιτό, ειδικά όταν μπορείτε να δεσμευτείτε για ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο. Ενώ η τιμή τους από μήνα σε μήνα δεν διαφέρει τόσο πολύ από τους ανταγωνιστές, το 2ετές πρόγραμμα κοστίζει μόνο 1,99 $ το μήνα. Για ένα χρόνο, θα έχετε 5,99 $ ανά μήνα και από μήνα σε μήνα είναι 11,95 $. Αν θέλετε να συνεχίσετε τη χρήση ενός VPN μακροπρόθεσμα, δεν θα βρείτε καλύτερη συμφωνία από το 2ετές πρόγραμμα συνδρομής της Surfshark.

Surfshark

Πλεονεκτήματα

 • Κορυφαία κρυπτογράφηση και ασφάλεια
 • Δεν παρακολουθεί δεδομένα
 • Χρήσιμο για ροή
 • Ιδανικό για torrent
 • Πολύ προσιτό

Μειονεκτήματα

 • Όχι τεράστιος αριθμός διακομιστών
 • Ένα αρκετά νέο VPN

Τιμή

1,95 $ – 11,95 $ ανά μήνα

Για να δοκιμάσετε την υπηρεσία Surfshark, πραγματοποιήστε λήψη για iOS τώρα!

3. ExpressVPN

Επισκόπηση και χαρακτηριστικά

Εάν έχετε ακούσει για μια υπηρεσία VPN, είναι πιθανώς το ExpressVPN. Το είδος του «Big man στην πανεπιστημιούπολη» των VPN. Είναι γνωστό ότι είναι πολύ φιλικό προς το χρήστη και εύκολο στη χρήση. Αυτό το άρθρο γράφεται χρησιμοποιώντας μια σύνδεση από το ExpressVPN και μπορώ να συμφωνήσω, δεν σκέφτομαι ποτέ το γεγονός ότι χρησιμοποιώ ένα VPN και αυτό είναι πιθανώς καλό, σωστά?

Το ExpressVPN είναι ένα από τα καλύτερα όσον αφορά την ταχύτητα του Διαδικτύου, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, ειδικά αν χρησιμοποιείτε ένα VPN για torrent ή παρακολουθείτε το Netflix. Σας επιτρέπουν να εκτελέσετε μια δοκιμή ταχύτητας σε οποιονδήποτε διακομιστή θα μπορούσατε να επιλέξετε, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ποιος από αυτούς χρησιμοποιείτε. Θα ταξινομήσει επίσης τους διαφορετικούς διακομιστές που θα χρησιμοποιούν με την ταχύτητα προτού καν επιλέξετε έναν.

ExpressVPN

Ένα άλλο καλό χαρακτηριστικό του ExpressVPN είναι η τεχνολογία split-tunneling. Αυτό σας επιτρέπει να δρομολογήσετε μέρος της κίνησης της συσκευής σας μέσω μιας κρυπτογραφημένης σήραγγας ενώ οι άλλες συνδέονται απευθείας. Συζητήσαμε παραπάνω γιατί αυτή η λειτουργία θα μπορούσε να είναι χρήσιμη, αλλά κυρίως εάν προσπαθείτε να κατεβάσετε κάτι με ασφάλεια ενώ ταυτόχρονα συνδέεστε στο τοπικό Διαδίκτυο ή εάν προσπαθείτε να συνδεθείτε σε μια κοντινή συσκευή. Αυτή η δυνατότητα θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα τις δυνατότητες τόσο του τοπικού όσο και του ξένου διαδικτύου.

ExpressVPN

Αυτή η υπηρεσία είναι επίσης καλή για χρήση για λόγους ασφαλείας. Εκτός από την τυπική πρακτική VPN για τη μίξη της κίνησης και την απόκρυψη των διευθύνσεων IP σας, το ExpressVPN κρυπτογραφεί τα δεδομένα μεταξύ του υπολογιστή σας και των ασφαλών διακομιστών VPN. Χρησιμοποιούν ένα AES (Advanced Encryption Standard), το οποίο χρησιμοποιείται επίσης από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για την προστασία των υπολογιστών. Με αυτόν τον τρόπο, ακόμη και αν οι πληροφορίες σας είχαν κάποια πρόσβαση από τρίτο μέρος, δεν θα μπορούσαν να τις διαβάσουν.

ExpressVPN

Τιμή

Αν και σε καμία περίπτωση δεν είναι ακριβό το ExpressVPN, δεν έχουν πραγματική έκπτωση που κάνουν οι άλλες επιλογές όσον αφορά το μακροπρόθεσμο σχέδιο. Θα εξοικονομήσετε λίγη εγγραφή στο ετήσιο σχέδιό τους, αλλά δεν είναι πραγματικά σημαντικό. Για δέσμευση ενός έτους, φτάνει τα 8,32 $ το μήνα. Οι 6 μήνες θα σας αποφέρουν 9,99 $ ανά μήνα και η συνδρομή από μήνα σε μήνα είναι 12,95 $. Και πάλι, όχι τόσο φθηνό όσο οι άλλοι, αλλά υπάρχουν λόγοι που είναι τόσο δημοφιλείς, και προσωπικά, μπορώ να το υποστηρίξω.

ExpressVPN

Πλεονεκτήματα

 • 24 / εξυπηρέτηση πελατών με ζωντανή συνομιλία
 • Δοκιμές αυτο ταχύτητας
 • Βελτιωμένη ασφάλεια
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Μειονεκτήματα

 • Μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο πολλές συσκευές ταυτόχρονα
 • Δεν υπάρχει αρκετή έκπτωση για μακροπρόθεσμα προγράμματα

Τιμή

8,50 $ – 12,95 $ ανά μήνα

Κατεβάστε το λογισμικό ExpressVPN iOS!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα VPN?

Εάν το έχετε καταφέρει σε αυτήν τη λίστα και εξακολουθείτε να μην είστε σίγουροι για το τι είναι πραγματικά ένα VPN, ανατρέξτε σε αυτόν τον οδηγό για περισσότερη βοήθεια. Εκτός από την προστασία και το απόρρητο, η χρήση ενός VPN θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο όπως θα κάνατε στο σπίτι όταν ταξιδεύετε. Είτε το συνειδητοποιείτε τώρα είτε όχι, θα το κάνετε όταν βρίσκεστε στο δρόμο χωρίς VPN.

Τι να κάνω μετά

Λοιπόν, επιλέξτε ένα ήδη! Σοβαρά, και οι 3 από αυτές τις επιλογές είναι καλές. Μερικά είναι πραγματικά φθηνά, άλλα προσφέρουν μέγιστη προστασία και άλλα είναι καλά για ροή ή πραγματικά φιλικό προς το χρήστη. Μόλις κάνετε μια επιλογή, υπάρχουν πόροι σε περίπτωση που έχετε προβλήματα κατά τη ρύθμιση στο iPhone ή το iPad σας. Καλή τύχη!

Περισσότεροι σχετικοί οδηγοί

 • Καλύτερο VPN για Android
 • Καλύτερο VPN για Windows
 • Καλύτερο VPN για ροή

Συχνές ερωτήσεις

Είναι το VPN καλό για το iPhone?

Είναι πάντα καλή ιδέα να προστατεύετε τα προσωπικά σας δεδομένα, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Με ένα iPhone, είναι εύκολο να πιστεύετε ότι δεν κάνετε περιήγηση όπως κάνετε σε έναν υπολογιστή, αλλά να θυμάστε ότι οι εφαρμογές εκτελούνται συνεχώς και συλλέγουν δεδομένα. Μια υπηρεσία VPN θα το προστατεύσει.

Είναι ένα νόμιμο VPN?

Ναί! Όλες οι νομικές δραστηριότητες στο Διαδίκτυο είναι επίσης νόμιμες βάσει VPN. Επίσης, όλες οι παράνομες δραστηριότητες στο Διαδίκτυο εξακολουθούν να είναι παράνομες με ένα VPN.

Μπορείτε να αφήσετε ένα VPN να λειτουργεί συνεχώς?

Όπως συζητήσαμε μερικές φορές στο άρθρο, υπάρχουν φορές που θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε το split-tunneling και να συνδεθείτε απευθείας στο Διαδίκτυο. Με το iOS, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι εφαρμογές ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα ακόμα και όταν δεν τα χρησιμοποιείτε. Επομένως, η συνεχής προστασία είναι θετική.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map