CyberGhost rabattkodekode

Hvis å dra nytte av en enorm rabatt på et CyberGhost-abonnement høres bra ut for deg, er du kommet til rett sted.


CyberGhost tilbyr for tiden tre gode tilbud. Selv om hver kampanje er litt annerledes, kan du ganske enkelt ikke gå galt med noen av dem. De sparer deg for mye penger.

Jeg vil dekke hver rabatt i detalj om kort tid, men i tilfelle alt du bryr deg om er absolutt beste avtale, Jeg vil raskt nevne at akkurat nå kan du låse deg inn i en ganske sinnssyk 79% avslag på CyberGhosts ordinære pris. Dette salget inkluderer også et tillegg 2 måneder gratis.

Du kan gå rett til siden på CyberGhosts nettsted der denne kampanjen tilbys ved å klikke på knappen nedenfor.

Hvor lenge vil denne CyberGhost-kupongkoden være tilgjengelig? Ingen vet helt sikkert. Men med tanke på hvor stor besparelse det er, kan jeg tenke meg at det vil forsvinne før og senere.

Det burde ikke overraske noen. Når du tenker på hvor bra det er med en leverandør CyberGhost – de har vært på eller nær toppen av min beste VPN-liste på aldre – kan du ikke, med rimelighet, be om et større prisfall.

CyberGhost er en VPN som absolutt ikke logger og bruker de nyeste og beste teknologiene, noe som gir deg utmerket privatliv og sikkerhet.

Klientappen deres er intuitiv og enkel å bruke, servernettverket deres dekker alle land du måtte trenge, og tilkoblingsytelsen er helt topp.

Nevnte jeg at de også er en utmerket VPN for å fjerne blokkering av internettets mest populære strømmetjenester, som amerikanske Netflix eller BBC iPlayer?

Med 79% avslag på den vanlige prisen er CyberGhost den beste VPN-avtalen du finner. Du kan ikke hente et abonnement på mange langt mindre tilbydere for dette lille.

Hvor mye sparer du med disse CyberGhost-kupongene?

Som allerede nevnt kjører CyberGhost for tiden tre forskjellige avtaler. Avhengig av hvilken du utnytter, ser du på en rabatt på mellom 79% og 54% av den ordinære månedlige prisen.

Hva bestemmer hvor store sparepengene dine er? Abonnementets lengde.

Når jeg går over detaljene i hver kampanje, må du huske at alle tre er dekket av CyberGhost beste i virksomheten 45-dagers full pengene-tilbake-garanti. Det er ingen risiko i å prøve ut tjenesten, og du vil ha god tid til å gjøre det.

Du kan finne ut mer om CyberGhosts refusjonspolicy – det er veldig rett frem – på deres nettsted.

CyberGhost 79% rabatt (3-års + 2 måneders gratis tilbud, $ 2,75 / måned)

CyberGhost 3-årig kupongkode for avtaleAktiver 79% avslagskupongkode her

Med en tvil er den beste CyberGhost-avtalen deres 79% avslag på et tre-årig abonnement med et ekstra 2 måneders gratis tilbud. Det senker månedsprisen på tjenesten til en snaulig $ 2,75 per måned.

Jeg ble absolutt ikke overrasket over å vite at dette er reklamen nesten alle av oss går til.

Kostnadene for dette tilbudet kommer på nøyaktig $ 99,00. Tatt i betraktning at du vil betale $ 467,64 for tre år med CyberGhost til full pris, er dette en stjæle av en avtale.

Jeg kan spare på $ 350 på en av verdens beste VPN-er hver dag. Faktisk har jeg det i dette tilfellet.

Og hvis ikke besparelsen er nok, kaster CyberGhost også inn ytterligere 2 måneder av tjenesten gratis.

Når det er sagt, er ikke alle interessert i å melde seg på i tre år. Hvis det er du, er det to andre utmerkede, kortere kortere CyberGhost-kupongkoder du kan bruke. De kommer bare med en litt mindre sparing.

CyberGhost 72% rabatt (2-års tilbud, $ 3.69 / måned)

CyberGhost 2-årig kupongkode for avtaleAktiver 72% rabattkupongkode her

Den andre promoen CyberGhost kjører for øyeblikket, sparer deg 72% av ordinær pris på et to-årig abonnement. Det utgjør $ 3.69 per måned og en total kostnad på $ 88.56.

Med denne toårige avtalen betaler du litt over $ 10 mindre enn du ville gjort med det treårige tilbudet og sparer omtrent $ 220 over et vanlig abonnement.

Det er mye penger i lommen.

CyberGhost 54% rabatt (1-års tilbud, $ 2,75 / måned)

CyberGhost 1-års avtale kupongkodeAktiver kupongkoden på 54% her

Sist, men ikke minst, er CyberGhost ett års avtale på 54%. Til $ 2,75 per måned ender du opp med $ 71,88, nesten $ 17 mindre enn med 72% -kampanjen.

Det er en besparelse på $ 84 sammenlignet med et abonnement fra måned til måned.

Ja, du ender opp med å betale over to ganger så mye per måned som du ville gjort med den beste CyberGhost-avtalen. Men det er fremdeles en utmerket rabatt.

Hvordan bruker du disse CyberGhost-kupongene?

Det er enkelt å dra nytte av noe av CyberGhost-salget. Hvis du følger trinnene nedenfor, trenger du ikke engang å kopiere og lime inn en kupongkode.

 1. Klikk her for å gå til en spesiell CyberGhost-side som låser opp gjeldende rabatter.
 2. På den siden, Klikk på en hvilken som helst gul knapp. Du vil hoppe over til en planvalgside der alle tre tilbudene vises.
 3. På planvalgssiden, Velg rabatt du vil låse deg inn.
 4. Med promoen valgt, fortsett med kassen. CyberGhost kupongen er nå brukt, og du trenger ikke oppgi noen koder.

Med alle tre kampanjer får du de samme funksjonene og dekkes av samme refusjonspolicy som vanlige prisabonnenter. Du betaler bare mye mindre.

CyberGhost-betalinger og refusjoner

Det er mange muligheter å velge mellom når du betaler for noen av rabatterte CyberGhost-abonnement. Visa, Mastercard og American Express aksepteres alle, som PayPal.

Hvis du er spesielt opptatt av personvernet ditt, kan du også betale med Bitcoin.

Tilgjengelige betalingsmetoder for siste CyberGhost-avtaler

Etter 45 dager tilbyr CyberGhost den lengste pengene-tilbake-garantien fra noen VPN-leverandør. Det er et tegn på hvor sikre de er på kvaliteten på tjenesten deres.

Enhver kampanje som er oppført på denne siden, er selvfølgelig dekket av den.

Refusjonspolitikken er ganske rett frem og følger ikke med noen strenger. Jeg liker alltid å lese dem før jeg kjøper, og hvis du gjør det også, finner du tilbakebetalingspolitikken på CyberGhosts hjemmeside, omtrent halvveis ned i vilkårene.

Er det et CyberGhost livstidsabonnement?

Nei, CyberGhost tilbyr ikke et livstidsabonnement. Skjønt uheldig – jeg ville ha hoppet på det med en gang – forventes det.

Ingen etablert VPN-leverandør tilbyr livstidsplan. De er stort sett forbeholdt oppstart-VPN-er som ønsker å bygge opp kundegrunnlaget og skaffe kapital for å investere i tjenesten deres.

Det har også blitt rapportert om svindel VPN-selskaper – hvorav det er mange – som tilbyr livstidsabonnement. De ville ta pengene dine, og deretter gli stille bort om natten.

CyberGhost er selvfølgelig hverken en oppstart eller en svindel. Så ingen levetid.

Er det en gratis prøveversjon av CyberGhost?

Ja, i motsetning til de fleste VPN-leverandører, CyberGhost har en gratis prøveperiode. På en enkelt dag er det imidlertid ganske kort.

Å tilbringe en dag med CyberGhost kan gi deg en god ide om hva tjenesten handler om. Men, 45 dager høres ikke mye bedre ut?

Husk at CyberGhost’s utmerket 45-dagers full refusjonsgaranti dekker alle abonnementene deres. Bare bruk det som en gratis prøveperiode.

Selv om en dag kanskje ikke lenge nok til å bestemme om CyberGhost er den riktige VPN-tjenesten for deg, vil halvannen måned være nok.

Finnes det andre CyberGhost-rabatter?

Det er ingen andre CyberGhost-kupongkoder, salg eller kampanjer på dette tidspunktet.

Jeg liker å spare penger og sjekke disse tingene regelmessig og grundig. Selv plager jeg CyberGhosts support- og markedsavdelinger om det. Og akkurat nå, det er ingenting annet.

Dessuten tviler jeg på at det ville være et salg som er bedre enn dagens 79% avslag.

Dette rabattnivået samsvarer med CyberGhosts siste Black Friday- og julekampanjer. Begge anses som de beste du kan få, og er standarder som alle andre avtaler måles mot.

Bunnlinjen

CyberGhost-kampanjer blir rett og slett ikke bedre enn deres nåværende tre tilbud.

Alle tre rabatter senker de månedlige abonnementsprisene til det VPN-leverandørene fra tredjepart ofte belaster – leverandører som ikke kommer noe sted i nærheten av å samsvare med CyberGhosts sikkerhets- og personvernfunksjoner, raske servernettverk og muligheten til å låse opp geo-blokkert innhold.

Nok en gang er tallene for de gjeldende tilbudene:

 • CyberGhost 79% rabatt (3-års + 2 måneders gratis tilbud, $ 2,75 / måned)
 • CyberGhost 72% rabatt (2-års tilbud, $ 3.69 / måned)
 • CyberGhost 54% rabatt (1-års tilbud, $ 2,75 / måned)

Husk at CyberGhosts 45-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle kjøp av salgspriser. Du kan dra nytte av dem helt risikofrie.

Alt i betraktning er jeg ganske sikker på at det aldri noen gang kommer til å bli en bedre CyberGhost-kupong eller rabatt enn dette.

CyberGhost på et øyeblikk

CyberGhost hjemmeside

Funksjoner
Servernettverk:90 land, 113 lokasjoner, 7159 servere
plattformer:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Kodi, Routere
tilkoblinger:7
Hogst:Ingen hogst
Jurisdiksjon:Romania
Pengene tilbake:45 dager
Pros
 • Null logging for maksimal personvern
 • Utmerket serverdistribusjon med over 7100 servere i 90 land
 • Veldig rask tilkoblingshastighet
 • Jobber med amerikanske Netflix og BBC iPlayer
 • Lar P2P torrenting
 • Lang 45-dagers pengene-tilbake-garanti
Ulemper
 • Morselskap med tvilsomt omdømme
 • Innviklet manuelt OpenVPN-oppsett
 • Fungerer ikke fra Kina

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map