VPN-julesalg for 2020

VPN-abonnementene selges med noen få måneder. Jeg holder rede på disse, sammen med gjeldende kupongkoder, på VPN-tilbudssiden min. Men disse rabattene, selv om de ofte er anstendige, er vanligvis langt fra de beste av de beste. De reelle rabattene skjer bare noen få ganger per år.


De fleste av oss vet nok at salget av Black Friday og Cyber ​​Monday tilbyr noen av de største prisfallene. Men visste du at VPN-juleavtaler kan være like gode?

Så hvis du har gått glipp av salget på slutten av november, kan du ikke bekymre deg. Du kan være i stand til å få samme rabatt i løpet av desemberferien.

Som de fleste av oss (eller slik jeg kan tenke meg) liker jeg å spare penger. Så når en stor salgsperiode ruller rundt, legger jeg tid og sjekker nøye på alle VPN-leverandørene jeg er klar over for å se hva slags tilbud de tilbyr.

På den ene siden liker jeg å finne gode priser på tjenester jeg ennå ikke har hatt sjansen til å leke med. Å hente et lengre tids abonnement på krone til dollar gir meg god tid til å gjøre det.

På den annen side ser jeg også veldig etter betydelige rabatter med VPN-er jeg kjenner og liker. Hvis jeg kan forlenge eller få et nytt abonnement til 25% eller mindre av den normale kostnaden, ville jeg være gal å ikke gjøre det (eller i det minste, så sier jeg meg selv).

Så med det i bakhodet, er nedenfor en liste over topp VPN-salget jeg har vært i stand til å finne denne julen. Hvis du allerede ser på noen av disse leverandørene, er dette en god mulighet til å spare litt penger.

Xmas-tilbudene

PureVPN [73% avslag]

PureVPNs hjemmesidePureVPN er en av favorittleverandørene mine. Det er en av VPN-ene jeg alltid har et aktivt abonnement på (og vil gjøre det selv uten salg).

Med flere tusen servere i 131 land, tviler jeg på at noen av oss noen gang vil finne et sted vi ønsker å koble til det PureVPN ikke tilbyr. Alle P2P-protokoller (inkludert BitTorrent) er tillatt, og en konto lar deg koble til opptil fem enheter samtidig.

Den siste klienten er full av avanserte funksjoner som ikke mange andre VPN-er har. Disse inkluderer beskyttelse mot malware og virus, ad-blokkering, IDS (Intrusion Detection System) og IPS (Intrusion Prevention System), og den alltid nyttige delte tunnelen.

For ferietiden 2020 har PureVPN et enormt 73% salg på en toårsplan. Med andre ord kan du plukke opp tjenesten for $ 2,91 per måned. I løpet av de seks årene som jeg har brukt denne leverandøren, husker jeg ikke en PureVPN-kampanje bedre enn det.

Denne rabatten blir vanskelig å slå.

CyberGhost [79% avslag]

CyberGhosts hjemmesideHvis du liker Internett-personvernet ditt, er CyberGhost VPN for deg. Og med deres siste klient, CyberGhost 7, utgitt mot slutten av fjoråret, er dette en leverandør som er bedre enn noen gang.

CyberGhost er en av få nullloggingstjenester der ute. De opererer også fra Romania, som til tross for at de er en del av EU, er overraskende personvernvennlige (noe som betyr at det ikke er krav om dataoppbevaring eller datadeling).

De siste årene har vært veldig bra for CyberGhost. Ikke bare har de fortsatt å forbedre sin nye programvare, men de har også massivt vokst servernettverket til over 7100 servere i 90 land. Serverytelsen fortsetter å forbedre.

Med syv samtidige forbindelser som er tillatt med en enkelt konto, peer-to-peer-støtte, og den lengste pengene-tilbake-garantien fra alle leverandører på 45 dager, er dette en VPN du ikke kan gå galt med.

Denne juletiden tilbyr CyberGhost en stjele av en avtale. Du kan få tjenesten for bare 2,75 dollar per måned med en 3-års abonnement. De kaster til og med inn ekstra 2 måneder gratis. Kombinert, det oversettes til en ganske fantastisk 79% avslag.

Surfshark [83% avslag]

Surfsharks hjemmesideSurfshark er en leverandør som på en eller annen måte har holdt seg under radaren min til nylig. Men etter en grundig gjennomgang av tjenesten, er jeg veldig imponert. Selv om de ikke er så godt kjent (ennå), er dette en VPN du ikke bør se bort fra – spesielt hvis du liker å holde ting enkelt.

Fra grunnen av er Sufsharks tjeneste bygget med oss ​​brukere i tankene. Fra og med det som muligens er den reneste klientappen for alle VPN-leverandører, og som avslutter med et ubegrenset antall samtidige forbindelser (nesten ingen gjør dette!), Det er mye å like her.

Surfsharks globale serverdekning er utmerket. De tillater torrenting og er på nivå med andre topptjenester så langt som fortrolighet (med andre ord, gode krypteringsalternativer, absolutt null logging).

Med et enormt 83% rabatt denne julen, kan du låse deg inn 24-måneders abonnement for en skitt billig 1,99 dollar per måned. Salg av surfehår blir ikke bedre enn dette. Du kan ikke engang kjøpe en kopp kaffe for den prisen i disse dager. Så for en hel måned med en topp VPN-tjeneste er dette en god avtale.

NordVPN [70% avslag]

NordVPNs hjemmesideJeg nevnte at PureVPN er en leverandør jeg alltid har et aktivt abonnement hos. NordVPN er en annen.

Basert på Panama, er dette en VPN som har en absolutt lufttett loggføringspolitikk. På personvernfronten er de der oppe med det beste av det beste.

Basert på min egen hastighetstest er NordVPN også konsekvent en av de raskeste VPN-ene du kan få. Med godt over fem tusen servere i 58 land, enten du vil bruke BitTorrent, streame video eller noe i mellom, har de deg dekket.

NordVPN-klienten er fortsatt en av de enkleste og enkleste å bruke. Og en sjenerøs 30-dagers pengene-tilbake-periode gir deg god tid til å sparke dekkene.

I desember måned (selv om den eksakte sluttdatoen ikke er klar), kan du få en tre år NordVPN-abonnement i det store 70% avslag. Det kommer til bare 3,49 dollar per måned og matcher deres største rabatt hele året.

For en av de beste VPN-leverandørene i markedet, er det en meget utmerket avtale hvis jeg sier det selv.

VyprVPN [80% avslag]

VyprVPN nettstedI løpet av det siste året eller så har VyprVPN snudd ting på stor tid. De er nå en uavhengig verifisert no-log-leverandør, har en slank ny multiplattform-klient, og har blitt mye flinkere til å fjerne blokkering av de fleste videostreaming-tjenester (inkludert Netflix og BBC iPlayer).

I utgangspunktet, uansett hva du ønsker å gjøre med en VPN, er de nå en veldig verdig kandidat.

Anonymitet og sikkerhet er begge helt topp med VyprVPN takket være deres personvernvennlige beliggenhet i Sveits og bruken av de nyeste og beste teknologiene. VyprVPN har til og med utviklet sin egen protokoll kalt Chameleon, som gjør en utmerket jobb med å komme gjennom VPN-brannmurer i skoler, bedrifter og autoritære land som Kina.

VyprVPN eier hele servernettverket, som for tiden spenner over 64 land. Serverhastighetene deres er også utmerkede og mer enn raske nok for høy def-streaming eller store nedlastinger. P2P støttes forresten også.

Slutten av året VyprVPN salg er en to år abonnement på en massiv 80% avslag. Det kommer bare til $ 2,50 per måned og er den beste prisen de tilbød hele året.

ExpressVPN [49% avslag]

ExpressVPNs hjemmesideExpressVPN er en VPN-leverandør som trenger lite introduksjon, og er en av de mest kjente og respekterte tjenestene du finner. Med noen av de beste sikkerhetsfunksjonene som er pakket inn i en så enkel å bruke klient, er dette en VPN som er et utmerket valg for både nybegynnere og strømbrukere.

ExpressVPNs ytelse er god, som du forventer av en veletablert leverandør. Nettverket deres dekker 95 land, og P2P-fildeling er mer enn velkommen. Og 30-dagers refusjonsperiode gir deg mye tid til å ta alt dette VPN har å tilby for et spinn.

Denne høytiden har ExpressVPN rullet ut en 15-måneders abonnement på en veldig respektabel 49% avslag. Selv om ikke de største besparelsene sammenlignet med andre tjenester, men hvis ExpressVPN har vært på radaren din, er dette deres beste salg i året, og en jeg ville ikke lett over.

HideMyAss! [58% avslag]

HideMyAss 'nettstedEn annen VPN-tjeneste som har eksistert i lang, lang tid, HideMyAss! er en flott all-rounder. Hver funksjon du kan forvente er der. Men der HMA (som de også noen ganger kalles) virkelig lyser, ligger i deres globale dekning. Med servere i nesten alle land på kloden, er det ingen andre leverandører som gjør det bedre.

Mange servere (og ikke nok tid til å balansere dem alle sammen) medfører noen ganger dårlig ytelse. Det er ikke tilfelle her. Hver gang jeg tester HMA, overgår resultatene mine forventninger.

Et lite bekymringsområde jeg har med HMA er deres loggføringspolitikk, hovedsakelig siden de opererer ut fra det ikke så utmerkede for Storbritannia. De er helt fine for de aller fleste av oss, men hvis du vil ha absolutt anonymitet, vil CyberGhost, NordVPN eller til og med Surfshark tjene deg mye bedre.

The HideMyAss! rabatt for ferietiden 2020 er 58% avslag. Det er ikke så bra som Black Monday-salget deres var, men det sparer deg likevel for en god sum penger.

Usynlig surfing VPN [78% avslag]

Usynlig surfing på VPNs nettstedibVPN er en annen leverandør som opererer fra personvernvennlig Romania. De er på mindre side, men det virker som om ingen har bedt dem om å oppføre seg slik. Til en pris som mange andre leverandører ikke kan slå, får du en tjeneste i verdensklasse som konkurrerer med de beste av dem.

Invisible Browsing VPN er enda en leverandør som gjør ting riktig personvernmessig. Ingen logging og null datalagring er navnet på spillet.

Torrenting og andre former for P2P-fildeling støttes, som alle andre funksjoner du forventer av enhver topp VPN-tjeneste. ibVPN kjører også 173 overraskende raske servere som dekker 47 land, forsegler avtalen. Ikke verst i det hele tatt for et lite selskap.

IbVPN-julesalget gir deg 78% avslag sine allerede lave priser. Noen få prosentpoeng av Cyber ​​Monday-tallene, men likevel veldig respektabel.

IPVanish [73% avslag]

IPVanish sin hjemmesideMange anser IPVanish som en av de beste VPN-leverandørene rundt. Og selv om jeg ikke bruker dem for mye personlig, må jeg være enig.

Til tross for at USA er eid og drevet, har IPVanish en entydig nullhogstpolitikk. Har du lagt merke til mønsteret ennå hvordan de fleste av de beste VPN-leverandørene ikke logger seg?

IPVanish tilbyr utmerket ytelse over hele deres 53 lands servernettverk, og har bedre global dekning enn de fleste av oss vil trenge. P2P-trafikk er tillatt og ti samtidige forbindelser. IPVanish har også en tendens til å være en av de mer innovative VPN-operatørene, og tar personvernet ditt til et helt nytt nivå med funksjoner som IP-sykling.

Hvis du har gått glipp av Black Friday-salget, er du heldig. IPVanish tilbyr samme rabatt (som for øvrig er den beste rabatten hele året) for høytiden. Spesialen er en 1-års abonnement for bare 3,25 dollar per måned. Det er 73% avslag deres vanlige pris.

TunnelBear [58% avslag]

TunnelBears hjemmesideFor alle som er nye i VPN-verdenen, er TunnelBear kanskje tjenesten for deg. Ikke bare er de enkle å sette opp og bruke på alle plattformer, men de er også supergjennomsiktige og aktuelle om alle retningslinjene deres (logging og ellers).

Når det gjelder logging, lagrer TunnelBear litt data. Imidlertid ikke på langt nær nok til å identifisere noen. De driver heller ikke et stort nettverk, med servere i bare 23 land rundt om i verden. Hastigheten til disse serverne er imidlertid noe å se på.

En ting som er verdt å nevne er at hvis torrenting eller P2P er din tiltenkte VPN-bruk, må du lete andre steder (som PureVPN). TunnelBear tillater det ikke på noen av deres servere.

For ferien samsvarer TunnelBear med det beste tilbudet de har hatt hele året med 12-måneders abonnement58% avslag.

Pakk inn

I mange år har Black Friday og Cyber ​​Monday vært de beste tidene på året for å få de dypeste rabattene på VPN-er. Ikke nå lenger.

Som 2020-serien av VPN-juleavtaler viser, kan det være en ny VPN-promosjef i byen.

Når du forteller meg at jeg kan hente abonnement hos noen av de beste leverandørene for så mye som 88% avslag, har du absolutt min oppmerksomhet. Så hvis du nå vil unnskylde meg, er det på tide at jeg tar meg en annen VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me