Код на купон за отстъпка CyberGhost

Ако се възползвате от огромна отстъпка от абонамент за CyberGhost ви звучи добре, вие сте попаднали на правилното място.


В момента CyberGhost предлага три отлични оферти. Въпреки че всяка промоция е малко по-различна, просто не можете да сбъркате с никоя от тях. Всички ви спестяват много пари.

Ще покрия подробно всяка отстъпка в подробности, но в случай, че всичко ви е интересно абсолютно най-добрата сделка, Бързо ще спомена това в момента, можете да се заключите в доста безумно 79% отстъпка от редовната цена на CyberGhost. Тази продажба включва и допълнителна 2 месеца безплатно.

Можете да отидете направо на страницата на уебсайта на CyberGhost, където се предлага тази промоция, като кликнете върху бутона по-долу.

Колко време ще бъде наличен този код за купони на CyberGhost? Никой не знае със сигурност. Но като се има предвид колко голяма е спестяването, си представям, че ще изчезне по-рано, отколкото по-късно.

Това не бива да изненадва никого. Когато се замислите колко добър е доставчикът CyberGhost – те са били или са в горната част на моя най-добър VPN списък за възрасти – не бихте могли разумно да поискате по-голям спад на цената.

CyberGhost е VPN със строг режим без използване и използва най-новите и най-добрите технологии, като ви осигурява отлична поверителност и сигурност.

Клиентското им приложение е интуитивно и лесно за използване, тяхната сървърна мрежа покрива всяка страна, от която бихте могли, а производителността на връзката е най-добрата.

Споменах ли, че те също са отличен VPN за деблокиране на най-популярните стрийминг услуги в интернет, като US Netflix или BBC iPlayer?

На 79% отстъпка от редовната цена CyberGhost е, ръцете надолу, най-добрата VPN сделка, която ще намерите. Не можете да вземете абонамент за много далеч по-малки доставчици за това малко.

Колко спестявате с тези купони на CyberGhost?

Както вече споменахме, в момента CyberGhost изпълнява три различни сделки. В зависимост от това кой от тях се възползвате, вие гледате отстъпка между 79% и 54% извън обичайната месечна цена.

Какво решава колко големи са спестяванията ви? Дължината на абонамента.

Докато преглеждам подробностите за всяка промоция, имайте предвид, че и трите са обхванати от CyberGhost най-добрата в бизнеса 45-дневна пълна гаранция за връщане на парите. Няма риск да изпробвате услугата и ще имате достатъчно време за това.

Можете да научите повече за правилата за възстановяване на средства за CyberGhost – това е много ясно – на уебсайта им.

CyberGhost 79% отстъпка (3-годишна + 2 месеца безплатна оферта, $ 2,75 / месец)

3-годишен код на купон за сделката на CyberGhostАктивирайте 79% отстъпка от код на талон тук

Със съмнение, най-добрата сделка за CyberGhost е 79% отстъпка от тригодишен абонамент с допълнителни 2 месеца безплатна оферта. Тя понижава месечната цена на услугата до ниските $ 2,75 на месец.

Със сигурност не се изненадах, като научих, че това е промоцията, за която почти всички се стремим.

Цялостната цена на тази оферта излиза точно на $ 99,00. Имайки предвид, че на пълна цена бихте плащали 467,64 долара за три години CyberGhost, това е кражба на сделка.

Ще скоча да спестя над 350 долара на един от най-добрите VPN в света всеки ден. Всъщност в случая имам.

И ако тези спестявания не са достатъчни, CyberGhost също се хвърля в още 2 месеца от услугата безплатно.

Това каза, че не всеки е заинтересован да се регистрира за три години. Ако това сте вие, можете да използвате два други отлични, по-краткосрочни кодове за купони на CyberGhost. Те просто идват с малко по-малка икономия.

CyberGhost 72% отстъпка (оферта за 2 години, $ 3,69 / месец)

2-годишен код на купон за сделката на CyberGhostАктивирайте кода на купона с 72% отстъпка тук

Втората промоционална CyberGhost, която се изпълнява в момента ви спестява 72% от редовната цена при двугодишен абонамент. Това излиза на 3,69 долара на месец и обща цена от 88,56 долара.

С тази двугодишна сделка плащате малко над 10 долара по-малко, отколкото бихте направили с тригодишната оферта и спестявате около 220 долара при обикновен абонамент.

Това са много пари в джоба ви.

CyberGhost 54% отстъпка (оферта за 1 година, $ 2,75 / месец)

CyberGhost 1-годишен код на купон за сделкаАктивирайте 54% код за купон тук

Не на последно място е сключената 54-годишна сделка на CyberGhost за една година. С $ 2,75 на месец, в крайна сметка плащате $ 71,88, почти $ 17 по-малко, отколкото при 72% промоция.

Това е спестяване на $ 84 в сравнение с месечен абонамент.

Да, в крайна сметка плащате над два пъти повече на месец, колкото бихте направили при най-добрата сделка с CyberGhost. Но това все още е отлична отстъпка.

Как използвате тези купони на CyberGhost?

Възползвайте се от продажбите на CyberGhost е лесно. Ако следвате стъпките по-долу, дори няма да се налага да копирате и поставяте код на талон.

 1. Натисни тук да отидете на специална страница на CyberGhost, която отключва текущите отстъпки.
 2. На тази страница, кликнете върху всеки жълт бутон. Ще преминете към страница за избор на план, където са показани и трите сделки.
 3. На страницата за избор на план, изберете отстъпката искате да заключите.
 4. С избраната промоция, продължете процеса на касата. CyberGhost сега се прилага купон, и няма нужда да въвеждате кодове.

С трите промоции получавате едни и същи функции и са обхванати от същата политика за възстановяване като обикновените абонати на цените. Просто плащате много по-малко.

Плащания и възстановявания на CyberGhost

Има много опции, от които да избирате, когато плащате за някой от абонаментните отстъпки на CyberGhost. Visa, Mastercard и American Express са приети, както и PayPal.

Ако сте особено загрижени за поверителността си, можете да плащате и с Bitcoin.

Налични методи на плащане за най-новите сделки с CyberGhost

На 45 дни, CyberGhost предлага най-дълга гаранция за връщане на пари от всеки доставчик на VPN. Това е знак колко са уверени в качеството на своята услуга.

Всяка промоция, посочена на тази страница, разбира се, се покрива от нея.

Политиката за възстановяване е доста права и не е прикачена към низовете. Винаги обичам да ги чета преди да купя и ако го направите, ще намерите правилата за възстановяване на средствата на уебсайта на CyberGhost, приблизително наполовина на техните Общи условия.

Има ли пожизнен абонамент за CyberGhost?

Не, CyberGhost не предлага доживотен абонамент. Макар и жалко – щях да скоча върху него моментално – очаква се.

Не установен доставчик на VPN предлага план за целия живот. Те са запазени предимно за стартиращи VPN, които искат да натрупат клиентска база и да съберат капитал, за да инвестират в тяхната услуга.

Има съобщения и за измами VPN компании – от които има много – предлагащи доживотни абонаменти. Те щяха да ти вземат парите и после тихо да се изплъзнат в нощта.

CyberGhost, разбира се, не е нито стартъп, нито измама. Така че, без живот.

Има ли CyberGhost Free Trial?

Да, за разлика от повечето VPN доставчици, CyberGhost има безплатна пробна версия. В един ден обаче той е доста кратък.

Прекарването на един ден с CyberGhost може да ви даде добра представа за това какво представлява услугата. Но не звучи ли много по-добре 45 дни?

Не забравяйте, че CyberGhost отлична 45-дневна гаранция за пълно възстановяване обхваща всичките им абонаменти. Просто използвайте това като безплатна пробна версия.

Докато един ден може да не е достатъчно дълъг, за да реши дали CyberGhost е правилната VPN услуга за вас, месец и половина ще бъде достатъчно.

Има ли други отстъпки за CyberGhost?

Понастоящем няма други кодове на купони, продажби или промоции на CyberGhost.

Харесва ми да спестявам пари и да проверявам тези неща редовно и щателно. Дори изпитвам отдели за поддръжка и маркетинг на CyberGhost за това. И точно сега, няма нищо друго.

Освен това се съмнявам, че ще има разпродажба по-добра от сегашната 79% отстъпка.

Това ниво на отстъпка съответства на най-новите черни петък и коледни промоции на CyberGhost. И двете се считат за най-доброто, което можете да получите, и са стандарти, спрямо които се измерват всички останали сделки.

Долния ред

Промоциите в CyberGhost просто не са по-добри от текущите им три оферти.

И трите отстъпки намаляват месечните цени на абонамента до това, което често таксуват доставчиците на VPN от трето ниво – доставчици, които не се приближават до това, че да съответстват на функциите за сигурност и поверителност на CyberGhost, бърза сървърна мрежа и възможност за отключване на геоблокирано съдържание.

Още веднъж числата за текущите сделки са:

 • CyberGhost 79% отстъпка (3-годишна + 2 месеца безплатна оферта, $ 2,75 / месец)
 • CyberGhost 72% отстъпка (оферта за 2 години, $ 3,69 / месец)
 • CyberGhost 54% отстъпка (оферта за 1 година, $ 2,75 / месец)

И не забравяйте, че 45-дневната гаранция за връщане на парите на CyberGhost покрива и всички покупки на продажни цени. Можете да се възползвате от тях напълно безрисково.

Имайки предвид, почти съм сигурен, че никога няма да има по-добър купон или отстъпка за CyberGhost от този.

CyberGhost с един поглед

Начална страница на CyberGhost

Характеристика
Сървърна мрежа:90 държави, 113 местоположения, 7159 сървъри
платформи:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Kodi, Рутери
Връзки:7
Влизане:Без регистрация
Компетентност:Румъния
Парите обратно:45 дни
Професионалисти
 • Нулева регистрация за максимална поверителност
 • Отлична сървърна дистрибуция с над 7100 сървъра в 90 страни
 • Много големи скорости на връзката
 • Работи с американските Netflix и BBC iPlayer
 • Позволява P2P торент
 • Дълга 45-дневна гаранция за връщане на парите
Против
 • Родителска компания със съмнителна репутация
 • Съвместима ръчна настройка на OpenVPN
 • Не работи от Китай

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map