Najboljši črni petek in Cyber ​​Monday VPN prodaja za leto 2020

Črni petek in cyber ponedeljek sta dva velika dneva nakupovanja, ki vsako leto prispeta proti koncu novembra po ameriškem zahvalnem dnevu. Tradicionalno so najboljši časi, da poiščete in izkoristite prodajo vseh vrst izdelkov po internetu.


VPN naročnine niso nobena izjema.

V teh dveh dneh (včasih podaljšanih na cel teden ali več, odvisno od ponudnika) lahko dobite nekaj najboljših VPN ponudb leta. Ti so običajno bistveno boljši od vseh običajnih kuponov VPN in razprodaje, ki jih opazite v drugih obdobjih.

Rad prihranim denar. Zato vsak november porabim veliko časa za iskanje najboljših VPN ponudb.

Zase predvsem iščem popuste pri ponudnikih, s katerimi še nisem imel priložnosti poskusiti in se igrati. Preverjam pa tudi vsako VPN, ki jo poznam tudi jaz. Če lahko dobim naročnino na drugo leto (ali več) na storitev, s katero sem zadovoljen, z velikim popustom, zakaj ne bi rekel.

Spodaj je nekaj najboljših prodajnih uspehov, ki sem jih našla v tem letu.

Nočem nikogar zavajati, zato objavljam samo ponudbe VPN za Black Friday in Cyber ​​Monday za ponudnike, ki jih osebno poznam. To so podjetja, ki jim zaupam in ki po mojem mnenju ponujajo dober izdelek.

Če ste že razmišljali o eni od teh storitev, upam, da vam lahko s temi posli prihranite nekaj kovancev. Kljub temu ne čakajte predolgo ali pa boste morda morali počakati, da se božična prodaja VPN kotali.

Ponudbe

PureVPN [73% popusta]

Spletno mesto PureVPNPureVPN je eden najbolj priljubljenih in resnično najboljših VPN-jev na trgu. Je eden od dveh ponudnikov, pri katerem ves čas ohranjam aktivno naročnino.

Imajo strežnike v 131 državah (v glavnem povsod, kjer bi se lahko kdaj želeli povezati), omogočajo P2P, omogočajo povezovanje do petih naprav hkrati in so napolnjene z naprednimi funkcijami, ki jih drugi ponudniki nimajo, kot so zlonamerna programska oprema in zaščita pred virusi, IDS / IPS, oglas -blokiranje in deljenje tunelov.

PureVPN odlično opravi tudi deblokiranje številnih priljubljenih pretočnih storitev, vključno z ameriškim Netflixom in BBC iPlayerjem, ter poganja na desetine strežnikov, optimiziranih posebej za ta namen..

Letošnji posebni PureVPN Black Friday se začne 14. novembra. Končni datum ni znan.

Promocija vam omogoča, da izberete 2-letna naročnina v njihovo službo pri a 73% popust, ali za 2,91 USD na mesec. S PureVPN sem bil že skoraj sedem let, in enostavno ne postane ceneje od tega. Letošnji dogovor bo težko premagati.

CyberGhost [79% popusta]

Domača stran CyberGhostCyberGhost je popoln ponudnik VPN-jev za zasebnike. Ne pomeni, da je drugje škoda. V bistvu so bili od izdaje CyberGhost 7 konec lanskega leta boljši kot kdajkoli prej.

CyberGhost, ki temelji na Romuniji, ima resnično politiko brez dnevnika za največjo zasebnost. V zadnjem letu ali več tako se je njihovo omrežje povečalo za ogromnih 150% na več kot 7100 strežnikov v 90 državah. Vsi kažejo tudi dobro delovanje.

P2P je dovoljen in odklepanje geoblokirane vsebine deluje kot čar. CyberGhost na 45 dni ponuja najdaljšo garancijo za vračilo denarja od vseh ponudnikov.

Za prodajo Črni petek 2020 in spletni ponedeljek CyberGhost izvaja promocijo kot še nikoli doslej. Ponujajo 79% popusta na a 2-letna naročnina. To izide samo 2,75 USD na mesec.

Prodaja se začne naprej 22. novembra in teče skozi 5. decembra.

NordVPN [70% popusta]

Spletno mesto NordVPNNordVPN je še en moj najljubši VPN in druga storitev, s katero vedno vodim aktivno naročnino.

Na podlagi Paname in po strogi politiki brez prijav, nihče ne izboljša zasebnosti. So eno najhitrejših VPN-jev in vodijo na tisoče visoko zmogljivih strežnikov v 58 državah.

NordVPN omogoča velik šest hkratnih povezav, odklene vsako geoblokirano storitev pretakanja, ki jo lahko vržete, nima težav s P2P in ponuja odjemalca, bogatega s funkcijami, za katerega menim, da je eden najčistejših in najlažjih za uporabo.

Imajo tudi vrsto zasebnosti, ki jih ponujajo le redki drugi ponudniki, vključno z dvojnim VPN, Torom prek VPN in zamaknjenimi strežniki – slednji so kot nalašč za dostop do VPN na mestih, kjer je uporaba omejena..

Začenši naprej 1. novembra in teče do 4. decembra, NordVPN ponuja veliko 70% popusta a triletna naročnina. To pomeni 3,49 USD na mesec.

Ta sveženj je brez dvoma najboljši popust, ki ga je NordVPN doslej ponujal. Vse to seveda krije tudi odlična 30-dnevna garancija za vračilo denarja NordVPN.

Surfshark [83% popusta]

Surfsharkova spletna stranDokaj nov ponudnik VPN-ja sem začel uporabljati Surfshark šele konec lanskega leta. Toda, kot vidite iz mojega pregleda, me pokličite navdušeni. Ostali ponudniki se vsekakor morajo seznaniti, kako narediti stvari pravilno.

S čisto in super intuitivno stranko je Surfshark popolna storitev za tiste od nas, ki radi poenostavljajo stvari.

Imajo široko in hitro globalno pokritost strežnika, podpirajo hudournike in so tam najboljši med najboljšimi glede zasebnosti (tj. Popolnoma nič zapisovanja). Dovoljujejo celo neomejene povezave!

Da ne bo pretirano kupil svojih konkurentov, Surfshark odlično opravi tudi deblokiranje ameriških Netflix, Hulu, BBC iPlayerja in skoraj katero koli drugo priljubljeno storitev pretakanja, ki si jo omislite..

Surfshark poskuša tudi z ogromno dvigniti popust 83% popusta popust.

Vmes 12. novembra in 3. decembra, njihove storitve lahko dobite le za nekaj 1,99 USD na mesec na a 24-mesečna naročnina. Dober je dogovor, kot sem jih videl že celo leto.

Kot sem že rekel, se tudi drugi ponudniki VPN bolje zavedajo.

VyprVPN [80% popusta]

Spletno mesto VyprVPNVyprVPN je stvari v zadnjem času resnično obrnil. Postali so certificirano VPN brez beleženja, izdali odlično novo aplikacijo za več odjemalcev in okrepili svoja prizadevanja, da bi omogočili deblokiranje najbolj priljubljenih storitev za pretakanje videoposnetkov.

Z drugimi besedami, zdaj so vreden kandidat – ne glede na to, kakšne so vaše VPN.

S sedežem v Švici in z uporabo najnovejših tehnologij sta varnost in zasebnost vrhunski. Lastniški protokol Chameleon, ki ga uporablja VyprVPN, pomeni, da storitev deluje dobro tudi v državah, kot je Kitajska – kjer je uporaba VPN nagnjena.

V celoti lastno strežniško omrežje VyprVPN obsega 64 držav. Uspešnost strežnika je lahko lastna in omogoča enostavno prenašanje velikih datotek – P2P je podprt – kot tudi predvajanje visokokakovostnih videov, vključno z Netflixom in BBC iPlayerjem.

Za črni petek in kibernetski ponedeljek ponuja podjetje VyprVPN dvoletna naročnina na ogromno 80% popust v primerjavi z običajnimi cenami – to je samo to 2,50 USD na mesec. Ponudba teče od sredi novembra do 5. decembra in je seveda podprto s celovito 30-dnevno garancijo denarnega povračila VyprVPN.

ProtonVPN [40% popusta]

Spletna stran ProtonVPNČe gre za absolutno najvišjo raven zasebnosti in varnosti, se le redki ponudniki lahko ujemajo z zavezo ProtonVPN. V resnici je podjetje s sedežem v Švici edina storitev, ki omogoča izvajanje dvojnega VPN-ja v vsaki državi na njihovem seznamu strežnikov – to je 44 lokacij po vsem svetu.

ProtonVPN je seveda veliko več. Enostavna uporaba odjemalca, ki je opremljen s funkcijami, podpora za hudournike in odlične hitrosti povezave so le nekatere od stvari, ki so mi skočile med pregledovanjem ProtonVPN.

Običajno veliko cenejši, lahko izberete 2-letna naročnina da načrt ProtonVPN Plus na 40% popust ali 4,00 USD na mesec. Ta dogovor o črnem petku in kibernetskem ponedeljku se nadaljuje 14. novembra in se konča na 8. decembra.

Ponudnik je zelo redko v prodaji. Torej, če ste kdaj razmišljali o skoku na krovu s ProtonVPN, je to odlična priložnost.

ExpressVPN [49% popusta]

Spletno mesto ExpressVPNExpressVPN je eden najbolj znanih ponudnikov. Zahvaljujoč intuitivno oblikovanemu odjemalcu, ki je poln nekaterih najmočnejših varnostnih funkcij, ki jih boste našli, sta oba odlična storitev za začetnike, da se zmočita in imata več kot dovolj moči za zadovoljitev naprednih uporabnikov.

Kot kažejo moji hitrostni testi, je ExpressVPN tudi en hitri ponudnik. Strežnike imajo v 95 državah, na vseh njih pa je dovoljeno deljenje datotek BitTorrent in enakovrednih datotek.

Promocija Črni petek in kibernetski ponedeljek, ki je že dolgo najboljša ponudba ExpressVPN-a, je 15-mesečna naročnina ob 49% popusta. Prodaja se začne naprej 9. novembra in konča 3. decembra.

SkrijMyAss! [48% popusta]

Spletno mesto HideMyAssSkrijMyAss! obstaja že dolgo in je odlična vsestranska VPN storitev. Njihova resnična trditev o slavi pa je njihova svetovna pokritost. S strežniki v 220 državah nihče ne dela boljše lokacije.

Tudi vsi ti strežniki ne pomenijo slabega delovanja. Kot potrjujejo rezultati HMA-jevih hitrostnih testov, se zelo lepo oglasijo.

Imam nekaj pomislekov glede te politike beleženja HideMyAss. Za povprečnega uporabnika je več kot dovolj, če pa vam je všeč varovanje zasebnosti, si oglejte CyberGhost ali NordVPN. Vsepovsod drugje pa je ponudba HMA enaka kot pri drugih ponudnikih VPN.

Od 19. novembra skozi 30. novembra, lahko dobite 3-letna naročnina na HMA za 48% popusta. To je dolar na mesec manj kot vsako drugo prodajo, ki sem jo videl letos.

Nevidni brskalni VPN [78% popusta]

Nevidno brskanje po spletnem mestu VPNibVPN je manjši ponudnik iz Romunije, ki ponuja vse funkcije, ki bi jih pričakovali od katere koli vrhunske storitve po ceni, ki jo lahko premaga malo konkurentov.

Zagotavljajo največ zasebnosti zahvaljujoč odlični politiki ničelnega beleženja – in dejstvu, da temeljijo na Romuniji – podpori za skupno rabo datotek, 173 dobro delujočih strežnikov v 47 državah in odjemalcu za skoraj vsako funkcijo večine nas jih bo kdaj potreboval.

Promocija nevidnega brskanja VPN je zelo radodarna 78% popusta njihove Končni VPN enoletni načrt. To je ukradel posel, ki na koncu stane le nekaj 2,42 USD na mesec (ali le 0,08 USD na dan!)

Ta ponudba je na voljo samo en teden od 27. novembra do 4. decembra polnočni vzhodnoevropski čas (UTC + 2).

IPVanish [73% popusta]

Spletno mesto IPVanishIPVanish na splošno velja za enega boljših ponudnikov VPN na trgu in se strinjam.

Kljub temu, da temeljijo na ZDA, stroga politika brez beleženja zagotavlja, da se vaša zasebnost ves čas vzdržuje (tj. Če pristojni organi trkajo, IPVanish nima informacij, ki bi jim jih lahko posredoval).

IPVanish ponuja visoke hitrosti v celotnem omrežju – seznam strežnikov, ki obsega 53 držav in 77 lokacij. Dovoljen vam je neomejen promet P2P in do deset naprav hkrati.

To je tudi en ponudnik VPN, ki rad nenehno inovira in potiska ovojnico s funkcijami, kot so maskiranje VPN povezave in kolesarjenje z IP.

Prodaja spletne trgovine IPVanish Cyber ​​se začne 11. novembra ob 00:01 UTC. Konča se naprej 3. decembra ob 23:59 UTC. Posel je a 1-letna naročnina ob 73% popusta redna mesečna cena, ki se izkaže prav 3,25 USD na mesec.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me