VPN božične prodaje za leto 2020

Naročnine na VPN so v prodaji na vsakih nekaj mesecev. Te spremljam, skupaj z morebitnimi trenutnimi kodami kuponov, na strani z VPN ponudbami. Vendar ti popusti, čeprav pogosto spodobni, običajno še zdaleč niso najboljši od najboljših. Pravi popusti se zgodijo le nekajkrat na leto.


Večina nas verjetno ve, da prodaja Black Friday in Cyber ​​Monday ponuja nekaj največjih padcev cen. Toda ali ste vedeli, da so božični posnetki z VPN lahko prav tako dobri?

Če ste konec novembra prodajo že zamudili, ne bodite pozorni. Morda boste v decembrskih praznikih lahko dobili enak popust.

Kot večina nas (ali tako si predstavljam) tudi jaz rad prihranim denar. Ko mine veliko obdobje razprodaje, vložim svoj čas in pridno preverim vse ponudnike VPN, ki jih poznam, da vidim, kakšne ponudbe ponujajo.

Po eni strani rad poiščem odlične cene storitev, s katerimi se še nisem imel priložnosti igrati. Pobiranje dolgoročne naročnine v peni na dolar mi daje veliko časa za to.

Po drugi strani pa zelo iščem tudi znatne popuste z VPN-ji, ki jih poznam in so mi všeč. Če lahko podaljšam ali dobim novo naročnino s 25% ali manj od običajnih stroškov, bi bil nor, da tega ne storim (ali vsaj, tako si rečem).

Torej, upoštevajoč to, spodaj je seznam najboljših VPN prodaj, ki sem jih lahko našel v tej božični sezoni. Če že iščete katerega koli od teh ponudnikov, je to dobra priložnost, da prihranite malo denarja.

Xmas ponudbe

PureVPN [73% popusta]

Spletno mesto PureVPNPureVPN je eden mojih najljubših ponudnikov. To je eden izmed VPN-jev, s katerim vedno vodim aktivno naročnino (in bi to storil tudi brez prodaje).

Z nekaj tisoč strežniki v 131 državah dvomim, da bo kdo od nas kdaj našel lokacijo, ki jo želimo povezati s tem, ki ga PureVPN ne ponuja. Dovoljeni so vsi protokoli P2P (vključno z BitTorrentom), en račun pa vam omogoča, da hkrati povežete do pet naprav.

Najnovejši odjemalec je poln naprednih funkcij, ki jih nima veliko drugih VPN-jev. Ti vključujejo zaščito pred zlonamerno programsko opremo in virusi, blokiranje oglasov, IDS (sistem za zaznavanje vdorov) in IPS (sistem za preprečevanje vdorov) ter vedno uporabno razdeljeno tuneliranje.

V prazničnem obdobju 2020 je PureVPN velik 73-odstotna prodaja na a dvoletni načrt. Z drugimi besedami, storitev lahko izberete 2,91 USD na mesec. V šestih ali več letih, ko uporabljam tega ponudnika, se ne spomnim promocije PureVPN bolje od tega.

Ta popust bo težko premagati.

CyberGhost [79% popusta]

Spletna stran CyberGhostČe vam je všeč internetna zasebnost, je CyberGhost VPN za vas. In s svojo zadnjo stranko CyberGhost 7, ki je izšla konec lanskega leta, je to ponudnik boljši kot kdajkoli prej.

CyberGhost je ena redkih storitev brez beleženja. Delujejo tudi iz Romunije, ki je kljub temu, da je del EU, presenetljivo prijazna do zasebnosti (kar pomeni, da ni nobenih zahtev glede hrambe podatkov ali sporazumov o izmenjavi podatkov).

Zadnja leta so bila zelo dobra za CyberGhost. Ne le, da so še naprej izboljševali svojo novo programsko opremo, ampak so tudi svoje strežniško omrežje množično razširili na več kot 7100 strežnikov v 90 državah. Tudi zmogljivost strežnika se še naprej izboljšuje.

S sedmimi sočasnimi povezavami z enim računom, medsebojno podporo in najdaljšo garancijo za vračilo denarja pri vseh ponudnikih pri 45 dneh je to VPN, s katerim ne morete narobe.

CyberGhost v tej božični sezoni ponuja krajo posla. Storitev lahko dobite samo 2,75 USD na mesec z 3-letna naročnina. Celo dodajo še dodatno 2 meseca brezplačno. V kombinaciji, to pomeni precej neverjetno 79% popusta.

Surfshark [83% popusta]

Surfsharkova spletna stranSurfshark je ponudnik, ki je do nedavnega nekako ostal pod mojim radarjem. Toda po temeljitem pregledu storitve sem resnično navdušen. Kljub temu, da še niso tako znani (še), je to VPN, ki ga ne smete prezreti – še posebej, če želite poenostaviti stvari.

Odtlej je storitev Sufshark zgrajena v mislih za nas uporabnike. Začenši s tisto, kar je morda najčistejša odjemalska aplikacija vseh ponudnikov VPN, in končajte z neomejenim številom sočasnih povezav (skoraj nihče ne počne tega!), Tukaj je veliko všeč.

Surfsharkova globalna pokritost strežnikov je odlična. Omogočajo mučenje in so v primerjavi z drugimi vrhunskimi storitvami kar se tiče zasebnosti (z drugimi besedami, odlične možnosti šifriranja, absolutno nič beleženja).

Z ogromno 83% popust ta božič se lahko zaklenete v 24-mesečna naročnina za umazanijo poceni 1,99 USD na mesec. Prodaja Surfshark se ne izboljša nič od tega. V teh dneh sploh ne morete kupiti skodelice kave za to ceno. Torej, za cel mesec vrhunske storitve VPN je to en dober posel.

NordVPN [70% popusta]

Spletno mesto NordVPNOmenil sem, da je PureVPN ponudnik, pri katerem vedno vodim aktivno naročnino. No, NordVPN je še en.

To je VPN, ki temelji na Panami in ima popolnoma nepredušno politiko brez zapisovanja. Na sprednji strani zasebnosti so tam najboljši od najboljših.

Na podlagi mojega lastnega preizkusa hitrosti je NordVPN dosledno eden najhitrejših VPN-jev, ki jih lahko dobite. Z več kot pet tisoč strežniki v 58 državah, ne glede na to, ali želite uporabljati BitTorrent, pretočni video ali kaj drugega vmes, jih pokrivate.

Odjemalec NordVPN je še vedno eden najpreprostejših in najpreprostejših za uporabo. In velikodušno 30-dnevno obdobje vračanja denarja vam daje dovolj časa za brnenje pnevmatik.

V mesecu decembru (čeprav natančen končni datum ni jasen), lahko dobite triletna naročnina na NordVPN na veliko 70% popusta. To se izkaže prav 3,49 USD na mesec in ustreza njihovemu največjemu popustu v vsem letu.

Za enega najboljših ponudnikov VPN na trgu je to najbolj dober posel, če tako rečem tudi sam.

VyprVPN [80% popusta]

Spletno mesto VyprVPNV zadnjem letu ali približno tako je VyprVPN stvari precej spremenil. Zdaj so neodvisno preverjeni ponudnik brez dnevnika, imajo elegantno novo stranko za več platform in so postali veliko boljši v deblokiranju večine storitev pretakanja videov (vključno z Netflixom in BBC iPlayerjem).

V bistvu, ne glede na to, kaj iščete z VPN, so zdaj zelo vreden kandidat.

Anonimnost in varnost sta vrhunski pri VyprVPN, zahvaljujoč njihovi švicarski zasebnosti in uporabi najnovejših in največjih tehnologij. Podjetje VyprVPN je celo razvilo svoj protokol z imenom Chameleon, ki odlično opravi dostop do požarnih zidov VPN v šolah, podjetjih in avtoritarnih državah, kot je Kitajska.

VyprVPN ima v lasti celotno strežniško omrežje, ki trenutno obsega 64 držav. Njihove hitrosti strežnika so tudi odlične in več kot dovolj hitre za pretakanje z visoko ločljivostjo ali velike prenose. Mimogrede, tudi P2P je podprt.

Konec leta razprodaja VyprVPN je dvoletna naročnina na množičnem 80% popusta. To izide samo 2,50 USD na mesec in je najboljša cena, ki so jo ponudili vse leto.

ExpressVPN [49% popusta]

Spletno mesto ExpressVPNPonudnik VPN, ki bo morda potreboval malo predstavitve, je ExpressVPN ena najbolj znanih in spoštovanih storitev, ki jo boste našli. Z nekaterimi najboljšimi varnostnimi funkcijami, ki so na voljo v oh tako enostavnem odjemalcu, je to VPN, ki je odlična izbira za začetnike in uporabnike energije..

Uspešnost ExpressVPN-a je odlična, kot bi pričakovali od uveljavljenega ponudnika. Njihovo omrežje pokriva 95 držav, deljenje datotek P2P pa je več kot dobrodošlo. In 30-dnevno obdobje vračila denarja vam daje veliko časa, da si vzamete vse, kar ta VPN ponuja, da se zavrti.

Ta praznični časi je ExpressVPN predstavil 15-mesečna naročnina na zelo ugleden 49% popusta. Čeprav ni največji prihranek v primerjavi z drugimi storitvami, če je ExpressVPN že bil na vašem radarju, je to njihova najboljša prodaja v letu in tistega, ki ga ne bi zlahka prenesel.

SkrijMyAss! [58% popusta]

Skrij spletno mesto HideMyAssŠe ena VPN-storitev, ki obstaja že dolgo, dolgo, HideMyAss! je odličen vsestranski. Vsaka funkcija, ki jo lahko pričakujete, je tam. Toda tam, kjer HMA (kot jih tudi včasih imenujejo) res sveti, je v njihovem globalnem pokritju. S strežniki v skoraj vseh državah na planetu noben drug ponudnik ne deluje bolje.

Številni strežniki (in premalo časa za pravilno uravnoteženje vseh) včasih pomenijo slabo delovanje. Tukaj ni tako. Vsakič, ko testiram HMA hitrost, rezultati presežejo moja pričakovanja.

Nekaj ​​manjših vprašanj, ki jih imam pri HMA, je njihova politika beleženja, predvsem zato, ker delujejo iz tako neprimerne za zasebnost v Veliki Britaniji. Za veliko večino nas so popolnoma v redu, če pa želite popolno anonimnost, vam bodo CyberGhost, NordVPN ali celo Surfshark veliko bolje služili.

The HideMyAss! popust za počitniško obdobje 2020 je 58% popusta. Ni tako dobra, kot je bila njihova prodaja v Črnem ponedeljku, vendar vam kljub temu prihrani veliko denarja.

Nevidni brskalni VPN [78% popusta]

Nevidno brskanje po spletnem mestu VPNibVPN je še en ponudnik, ki deluje izven Romunije prijazne zasebnosti. So na manjši strani, vendar se zdi, da jim nihče ni rekel, da se bodo obnašali tako. Po ceni, ki je ne morejo premagati številni drugi ponudniki, dobite storitev svetovnega razreda, ki tekmuje z najboljšimi od njih.

Nevidni brskalni VPN je še en ponudnik, ki stvari dela pravilno. Brez zapisovanja in ničelnega hrambe podatkov je ime igre.

Torrenting in druge oblike skupne rabe datotek P2P so podprte, kot tudi vse druge funkcije, ki bi jih pričakovali od katere koli vrhunske storitve VPN. ibVPN izvaja tudi 173 presenetljivo hitrih strežnikov, ki pokrivajo 47 držav. Sploh ni slabo za majhno podjetje.

Prodaja ibVPN Xmas vam daje 78% popusta njihove že tako nizke cene. Nekaj ​​odstotnih točk odšteje njihovo številko kibernetskega ponedeljka, vendar kljub temu zelo ugledno.

IPVanish [73% popusta]

Spletno mesto IPVanishMnogi menijo, da je IPVanish eden najboljših ponudnikov VPN. In čeprav jih osebno ne uporabljam preveč, se moram strinjati.

Kljub temu, da je v lasti in upravljanju ZDA, ima IPVanish nedvoumno ničelno politiko beleženja. Ste že opazili vzorec, kako se večina najboljših ponudnikov VPN ne prijavi?

Ponuja odlične zmogljivosti v celotnem omrežju svojih 53 držav, IPVanish ima boljšo globalno pokritost, kot jo bo potrebovala večina nas. P2P promet je dovoljen, kot je deset sočasnih povezav. IPVanish se ponavadi uvršča med bolj inovativne operaterje VPN, saj vašo zasebnost dvigne na povsem novo raven s funkcijami, kot je IP kolesarjenje.

Če ste zamudili razprodajo Črnega petka, imate srečo. IPVanish ponuja enak popust (ki je, mimogrede, najboljši popust v celotnem letu) v praznični sezoni. Posebna je a 1-letna naročnina za samo 3,25 USD na mesec. To je 73% popusta njihova redna cena.

TunnelBear [58% popusta]

Spletno mesto TunnelBearZa vse, ki ste novi v svetu VPN-jev, bo TunnelBear morda samo storitev za vas. Ne samo, da jih je enostavno nastaviti in uporabljati na vseh platformah, ampak so tudi zelo pregledni in natančni glede vseh svojih politik (beleženje in drugače).

Na temo beleženja TunnelBear shrani malo podatkov. Vendar pa ni niti približno dovolj, da bi koga lahko enotno identificirali. Prav tako ne upravljajo z veliko mrežo s strežniki v samo 23 državah po vsem svetu. Vendar je hitrost teh strežnikov nekaj, kar je treba opaziti.

Še ena stvar, ki jo je vredno omeniti, je, da boste morali v primeru, da je torrenting ali P2P nameravana uporaba VPN-ja, iskati drugje (npr. PureVPN). TunnelBear ne dovoljuje na nobenem od njihovih strežnikov.

Za počitnice TunnelBear ujema z najboljšo ponudbo, ki so jo imeli celo leto z 12-mesečna naročnina ob 58% popusta.

Zavijanje

Črni petek in spletni ponedeljek sta bila dolga leta najboljša obdobja v letu, ki sta izkoristila najgloblje popuste na VPN. Ne več.

Kot je razvidno iz božičnih ponudb za VPN leta 2020, bo v mestu morda nov promocijski šerif VPN.

Ko mi rečete, da lahko prevzamem naročnine pri nekaterih najboljših ponudnikih za kar 88%, zagotovo imate mojo pozornost. Če me boste zdaj oprostili, je čas, da si priskrbim še en VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me