A legjobb fekete péntek és a cyber hétfő VPN-értékesítése 2020-ra

A fekete péntek és a Cyber ​​hétfő két hatalmas bevásárló nap, amelyek minden év november végére érkeznek, az Egyesült Államok hálaadásának napját követően. Hagyományosan ők a legjobb idők, amikor megtalálják és kihasználhatják az interneten mindenféle termék értékesítését.


A VPN-előfizetések sem kivétel.

E két nap alatt (a szolgáltatótól függően néha egy egész hétre vagy annál hosszabbra) megkaphatják az év legjobb VPN-ajánlatait. Ezek általában lényegesen jobbak, mint bármely más VPN-szelvény és értékesítés, amelyet máskor lát.

Szeretek pénzt megtakarítani. Ezért minden novemberben jó időt töltenek a legjobb VPN-ajánlatok keresésével.

Saját magam számára főként olyan szolgáltatókkal keresem kedvezményeket, amelyekkel még nem volt lehetőségem kipróbálni és játszani. De szinte minden VPN-t ellenőrizek, akikkel is ismerek. Ha egy másik évre feliratkozom (vagy több) egy olyan szolgáltatásra, melyben nagy kedvezménnyel vagyok elégedett, miért nem mondom.

Az alábbiakban felsoroljuk a legkedvezőbb árbevételeket, amelyeket sikerült megtalálnom ebben az évben.

Nem akarok félrevezetni senkit, ennélfogva csak a Fekete Péntek és a Cyber ​​hétfő VPN-ajánlatait küldtem azoknak a szolgáltatóknak, akikkel személyesen ismerek. Ezek olyan vállalatok, amelyekben bízom, és véleményem szerint jó termékeket kínálnak.

Ha már fontolgatta ezen szolgáltatások valamelyikét, remélem, hogy ezek az üzletek megtakaríthatnak egy érmét. Ne várjon túl sokáig, ellenkező esetben előfordulhat, hogy meg kell várnia, amíg a VPN karácsonyi értékesítései körbemegyek.

Az ajánlatok

PureVPN [73% kedvezmény]

PureVPN webhelyA PureVPN az egyik legnépszerűbb és valóban a legjobb VPN a piacon. Ez a két szolgáltató egyike, amellyel mindig aktív előfizetést tartok fenn.

131 országban szervereket működtetnek (alapvetően mindenhol, ahol bármikor csatlakozni szeretnének), lehetővé teszik a P2P használatát, lehetővé teszik, hogy öt eszközt egyszerre csatlakoztasson, és olyan fejlett funkciókkal vannak ellátva, amelyek más szolgáltatóknak hiányoznak, például rosszindulatú programok és vírusvédelem, IDS / IPS, hirdetés -blokkolás és megosztott alagút.

A PureVPN kiváló munkát végez számos népszerű streaming szolgáltatás feloldásában is, ideértve az USA Netflix-et és a BBC iPlayer-t, és tucatnyi kiszolgálót futtat, amelyeket kifejezetten erre a célra optimalizáltak..

Az idei PureVPN Fekete Péntek különleges indul November 14. A befejezési dátum ismeretlen.

A promóció lehetővé teszi, hogy felvegye a 2 éves előfizetés szolgálatukhoz a 73% kedvezmény, vagy Havonta 2,91 USD. Közel hét évig voltam a PureVPN-mel, és ez nem válik olcsóbbá. Az idei üzletet nehéz lesz legyőzni.

CyberGhost [79% kedvezmény]

CyberGhost honlapA CyberGhost tökéletes VPN-szolgáltató az adatvédelmi gondolkodásmódhoz. Ez nem azt jelenti, hogy másutt egy harsány. Valójában, a CyberGhost 7 tavalyi végi megjelenése óta jobb, mint valaha.

Romániából székhellyel rendelkező CyberGhost valódi bejelentkezés nélküli politikával rendelkezik a maximális adatvédelem érdekében. Kb. Az elmúlt évben hálózatuk hatalmas 150% -kal nőtt, több mint 7100 szerverre 90 országban. Mindannyian jó teljesítményt mutatnak.

A P2P megengedett, és a földrajzilag blokkolt tartalom feloldása olyan varázslatként működik. És 45 nap elteltével a CyberGhost a leghosszabb pénz-visszatérítési garanciát nyújt minden szolgáltató számára.

A 2020-os fekete péntek és a Cyber ​​hétfő eladásaihoz a CyberGhost még soha nem olyan promóciót folytat. Ők kínálnak 79% kedvezmény rajta 2 éves előfizetés. Csak így jön ki Havonta 2,75 USD.

Az eladás kezdődik November 22 és átfut December 5.

NordVPN [70% kedvezmény]

A NordVPN weboldalaA NordVPN egy másik VPN kedvencem, és a másik szolgáltatás, amellyel mindig aktív előfizetést folytatok.

Panamából kiindulva, és szigorú bejelentkezési tilalmat követve senki sem javítja az adatvédelmet. Ezek a leggyorsabb VPN-k, és több ezer nagy teljesítményű szervert működtetnek 58 országban.

A NordVPN hat nagylelkű hat egyidejű csatlakozást tesz lehetővé, feloldja az összes geo-blokkolt streaming szolgáltatást, nincs probléma a P2P-vel, és olyan funkciókban gazdag klienst kínál, amely szerintem az egyik legtisztább és legkönnyebben használható.

Rengeteg adatvédelmi funkcióval is rendelkeznek, amelyeket néhány más szolgáltató is kínál, ideértve a dupla VPN-t, a Tor-t a VPN-n keresztül és az elmosódott kiszolgálókat – ezek utóbbiak ideálisak a VPN-hozzáféréshez olyan helyeken, ahol korlátozott a használat..

Kezdve November 1 és futásig December 4, A NordVPN hatalmas ajánlatot kínál 70% kedvezmény egy három éves előfizetés. Ez azt jelenti: Havonta 3,49 dollár.

Ez a csomag kétségkívül a legjobb kedvezményt nyújtotta a NordVPN-nek. A dolgot természetesen a NordVPN kiváló 30 napos pénz-visszafizetési garanciája is fedezi.

Surfshark [83% kedvezmény]

A Surfshark weboldalaMeglehetősen új VPN-szolgáltató, csak a tavaly év végén kezdtem el használni a Surfsharket. De amint az az áttekintésből látható, hívj benyomással. Más szolgáltatóknak mindenképpen figyelembe kell venniük, hogyan kell a dolgokat helyesen tenni.

A Surfshark egy tiszta és szuper intuitív ügyféllel tökéletes szolgáltatást nyújt azoknak, akik szeretnék egyszerűsíteni a dolgokat.

Széles és gyors globális szerver lefedettséggel rendelkeznek, támogatják a torrentet, és ott vannak a magánélet szempontjából a legjobbat nyújtva (azaz teljesen nulla naplózás). Még korlátlan kapcsolatot is lehetővé tesznek!

A Surfshark nemcsak elhalasztja a versenytársak vásárlását, hanem kiváló munkát végez az USA Netflix, Hulu, a BBC iPlayer és minden más népszerű streaming szolgáltatás feloldásában is, amelyre gondolhat..

A Surfshark egy óriási próbálkozással is meg akarja emelni a kedvezményt 83% kedvezmény kedvezmény.

Között November 12 és December 3, egyszerűen megszerezhetik a szolgáltatást Havonta 1,99 USD rajta 24 hónapos előfizetés. Olyan jó üzlet, mint amit egész évben láttam tőlük.

Mint mondtam, más VPN szolgáltatók jobban tudomásul veszik.

VyprVPN [80% kedvezmény]

A VyprVPN weboldalaA VyprVPN a közelmúltban valóban megfordította a dolgot. Minősített, nem naplózódó VPN-ről váltak, kiadtak egy kiváló új, többplatformos kliensalkalmazást, és fokozták erőfeszítéseiket a legnépszerűbb video streaming szolgáltatások feloldásához..

Más szavakkal, most már méltó versenyző – függetlenül attól, hogy milyen VPN-igényre van szüksége.

A svájci székhelyű és a legújabb technológiákat használó felhasználók jelentik a legfontosabb biztonságot és adatvédelmet. A VyprVPN saját Chameleon protokollja azt jelenti, hogy a szolgáltatás olyan országokban is jól működik, mint Kína – ahol a VPN használatát rosszallóan viselik.

A VyprVPN teljesen saját szerverhálózata 64 országot ölel fel. A szerver teljesítménye megtartja a sajátját, és egyszerűen lehetővé teszi a nagy fájlok letöltését – a P2P támogatást is -, valamint a kiváló minőségű videókat, például a Netflixet és a BBC iPlayer-et streaming.

A fekete péntek és a kiberhétfő hétfőjén a VyprVPN a kétéves előfizetés egy hatalmas 80% kedvezmény a normál árakhoz képest – csak ez Havonta 2,50 USD. Az ajánlat kezdődik November közepe nak nek December 5 és természetesen a VyprVPN átfogó 30 napos pénz-visszafizetési garanciája biztosítja.

ProtonVPN [40% kedvezmény]

ProtonVPN webhelyHa ez az abszolút legmagasabb szintű adatvédelem és biztonság, amelyet keres, akkor kevés más szolgáltató felel meg a ProtonVPN elkötelezettségének. Valójában a svájci székhelyű vállalat az egyetlen szolgáltatás, amely lehetővé teszi dupla VPN futtatását a szerverlista minden országában – ez a világ 44 helyszíne.

A ProtonVPN-nek természetesen sokkal több van. Egy egyszerűen használható, funkciókkal teli ügyfél, torrenting támogatás és kiváló csatlakozási sebesség csak néhány dolog, ami rám ugrani rám a ProtonVPN áttekintése során.

Általában sokkal drágább, akkor válasszon egy 2 éves előfizetés a ProtonVPN Plusz tervéhez a 40% kedvezmény vagy Havonta 4,00 USD. Ez a fekete péntek és a cyber hétfő üzlet él November 14 és a vége: December 8.

Szolgáltatók, nagyon ritkán vannak értékesítésük. Tehát, ha valaha fontolgatná a ProtonVPN fedélzetén való ugrást, ez egy kiváló esély.

ExpressVPN [49% kedvezmény]

ExpressVPN webhelyAz ExpressVPN az egyik legismertebb szolgáltató. Az intuitív módon megtervezett kliensnek, amely a legszükségesebb biztonsági funkciókkal rendelkezik, mindegyik kiváló szolgáltatást nyújt a kezdőknek, hogy nedvesítsék meg a lábaikat, és több mint elegendő energiával rendelkeznek a haladó felhasználók számára.

Amint azt a sebességtesztjeim is mutatják, az ExpressVPN egyben egy gyors szolgáltató is. Szervereik vannak 95 országban, és a BitTorrent és a peer-to-peer fájlok megosztása mindegyikben engedélyezett.

A Fekete Péntek és a Kiberes hétfő promóció, amely hosszú ideje az ExpressVPN legjobb ajánlata, a 15 hónapos előfizetés nál nél 49% kedvezmény. Az eladás kezdődik November 9 és véget ér December 3.

HideMyAss! [48% kedvezmény]

HideMyAss webhelyHideMyAss! már régóta működik, és kiváló mindent magában foglaló VPN-szolgáltatás. Valódi állításuk a hírnévért pedig a teljes lefedettségük. 220 ország szervereivel senki sem javítja a helyszíneket.

Ezek a szerverek sem a rossz teljesítményt sem jelentik. Amint a HMA sebesség-teszt eredményei megerősítik, nagyon szépen dübörögnek.

Van néhány aggályom a HideMyAss naplózási politikájával kapcsolatban. Ez több, mint egy átlagos felhasználó számára, de ha szereti az adatvédelmi golyóálló tulajdonságait, érdemes megnéznie a CyberGhost vagy a NordVPN webhelyet. Ugyanakkor bárhol másutt a HMA kínálata megegyezik a többi VPN szolgáltatóval.

Tól től November 19 keresztül November 30, kaphat egy 3 éves HMA előfizetés mert 48% kedvezmény. Ez egy dollár havonta kevesebb, mint bármely más értékesítés, amelyet ebben az évben láttam tőlük.

Láthatatlan böngészés VPN [78% kedvezmény]

Láthatatlan böngészés a VPN webhelyenAz ibVPN egy kisebb szolgáltató, Romániából származik, amely minden olyan szolgáltatást kínál, amelyre bármilyen csúcsszolgáltatástól elvárhat olyan áron, amelyet kevés versenytárs képes megverni.

Kiváló nulla naplózási politikájuknak köszönhetően – és annak a ténynek köszönhetően, hogy Románián alapulnak – maximális adatvédelmet biztosítanak, peer-to-peer fájlmegosztási támogatásnak, 173 jól teljesítő szervernek 47 országban és egy ügyfélnek, szinte minden funkcióval. lesz valaha szüksége.

Láthatatlan böngészés A VPN promóciója nagyon nagylelkű 78% kedvezmény azok Végső VPN egyéves terv. Ez egy olyan üzlet lopása, amely pusztán költségekkel jár Havonta 2,42 USD (vagy csak napi 0,08 dollár!)

Ez az ajánlat csak egy héten érhető el, -tól November 27 nak nek December 4 éjfél kelet-európai idő (UTC + 2).

IPVanish [73% kedvezmény]

IPVanish webhelyAz IPVanish-t általában a piacon jobb VPN-szolgáltatóknak tekintik, és hajlamosak vagyok egyetérteni azzal.

Noha az USA-ban székhellyel rendelkeznek, a szigorú bejelentkezési tilalom biztosítja az Ön személyes adatainak mindenkori fenntartását (azaz ha a hatóságok kopogtatnak, az IPVanish nem rendelkezik információval, amelyet megadhat nekik)..

Az IPVanish gyors sebességet kínál a teljes hálózatán keresztül – egy szerverlista, amely 53 országot és 77 helyet foglal magában. Korlátlan P2P-forgalom és tíz eszköz csatlakoztatása lehetséges egyszerre.

Ez is egy olyan VPN-szolgáltató, amely szeret folyamatosan innoválni és áthelyezni a borítékot olyan funkciókkal, mint a VPN-kapcsolat maszkolás és az IP-ciklus.

Az IPVanish Cyber ​​eladása kezdődik November 11., 12:01 UTC. Befejeződik December 3, 11:59 UTC. Az üzlet egy 1 éves előfizetés nál nél 73% kedvezmény a rendszeres havi ár, amely igazságosnak bizonyul Havonta 3,25 USD.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map