VPN karácsonyi értékesítés 2020-ra

A VPN-előfizetések néhány havonta eladásra kerülnek. Ezeket a mindenkori kuponkódokkal együtt nyomon követem a VPN ajánlatok oldalon. De ezek az árengedmények, bár gyakran tisztességesek, általában messze nem a legjobb a legjobbatól. A valódi engedmények évente csak néhányszor fordulnak elő.


Legtöbben valószínűleg tudjuk, hogy a fekete péntek és a Cyber ​​hétfő értékesítései a legnagyobb áresést jelentik. De tudta, hogy a VPN karácsonyi ajánlatok ugyanolyan jók lehetnek?

Tehát, ha elmulasztotta a november végi eladásokat, ne aggódjon. Lehetséges, hogy ugyanazt a kedvezményt kaphatja a decemberi ünnepi időszak alatt.

Mint többségünknek (vagy úgy gondolom), szeretek pénzt megtakarítani. Tehát, amikor egy nagy eladási időszak tekerkedik, beteszem az időmet és szorgalmasan ellenőrzem az összes tisztában lévő VPN-szolgáltatót, hogy megnézem, milyen ajánlatokat kínálnak.

Egyrészt szeretek kedvező árakat találni azokon a szolgáltatásokon, amelyekkel még nem volt lehetőségem körül játszani. Hosszú távú feliratkozás a dollár fillérekért rengeteg időt tölt be ehhez.

Másrészt nagyon fontos kedvezményeket keresek az általam ismert VPN-ekkel is. Ha meghosszabbíthatom vagy új előfizetést kaphatok a rendes költség 25% -ánál kevesebbel, őrült lennék, ha nem tenném meg (vagy legalábbis, így mondom magamnak).

Tehát, szem előtt tartva, az alábbiakban felsoroljuk a legfontosabb VPN-értékesítéseket, amelyeket megtaláltam erre a karácsonyi szezonra. Ha már megnézi ezeket a szolgáltatókat, ez jó lehetőség egy kis pénz megtakarításra.

A karácsony foglalkozik

PureVPN [73% kedvezmény]

A PureVPN honlapjaA PureVPN az egyik kedvenc szolgáltatóm. Ez az egyik olyan VPN, amelyben mindig aktív előfizetést tartok fenn (és eladás nélkül is megtenném).

131 országban több ezer szerverrel kételkedünk, hogy bárki is talál valaha olyan helyet, amelyhez csatlakozni akarunk, és amelyet a PureVPN nem kínál. Az összes P2P-protokoll (beleértve a BitTorrent-t is) engedélyezett, és egy fiók segítségével akár öt eszközt is csatlakoztathat egyszerre.

A legújabb kliens tele van fejlett funkciókkal, sok más VPN-nek nincs. Ezek magukban foglalják a védelmet a rosszindulatú programok és a vírusok ellen, az ad-blokkolást, az IDS-t (behatolás-észlelési rendszert) és az IPS-t (behatolás-megelőző rendszer), valamint az mindig hasznos megosztott alagútépítést..

A 2020-as ünnepi időszakra a PureVPN hatalmas 73% eladás rajta kétéves terv. Más szavakkal, felveheti a szolgáltatást Havonta 2,91 USD. A körülbelül hat év alatt, amikor ezt a szolgáltatót használom, nem emlékszem jobban a PureVPN promócióra..

Ezt az árengedményt nehéz megverni.

CyberGhost [79% kedvezmény]

A CyberGhost weboldalaHa tetszik az internetes adatvédelem, a CyberGhost a VPN az Ön számára. Legutóbbi ügyfelükkel, a CyberGhost 7-rel, amely a tavaly év végén jelent meg, ez a szolgáltató jobb, mint valaha.

A CyberGhost azon kevés nulla naplózási szolgáltatás egyike. Romániából is működnek, amely annak ellenére, hogy az EU tagja, meglepően magánélet-barát (tehát nincs adatmegőrzési követelmény vagy adatmegosztási megállapodás)..

Az elmúlt évek nagyon jók voltak a CyberGhost számára. Nemcsak tovább fejlesztették új szoftverüket, hanem erőteljesen bővítették kiszolgálói hálózatukat több mint 7100 szerverre 90 országban. A szerver teljesítménye tovább javul.

Hét egyidejű kapcsolat engedélyezése egyetlen számlával, peer-to-peer támogatás és a szolgáltatók leghosszabb pénzvisszafizetési garanciája 45 napos időtartamra. Ez egy olyan VPN, amelyben nem tévedhet el.

A karácsonyi szezonban a CyberGhost egy üzlet lopását kínálja. Csak a szolgáltatást kaphatja meg Havonta 2,75 USD egy valamivel 3 éves előfizetés. Még egy kiegészítőt is dobnak 2 hónap ingyen. Kombinálva nagyon lenyűgöző 79% kedvezmény.

Surfshark [83% kedvezmény]

A Surfshark weboldalaA Surfshark olyan szolgáltató, amely a közelmúltig valahogy a radar alatt maradt. De a szolgáltatás alapos áttekintése után valóban nagyon lenyűgözött vagyok. Annak ellenére, hogy még nem ismertek (még), ez egy VPN, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyni – különösen, ha szeretné, ha a dolgok egyszerűek.

A Sufshark szolgáltatása az alapoktól kezdve a felhasználók szem előtt tartásával épül fel. A VPN-szolgáltatók legtisztább kliensalkalmazásától kezdve és korlátlan számú párhuzamos kapcsolattal kezdve (ezt szinte senki sem csinálja!), Nagyon sok itt tetszik..

A Surfshark globális szerver lefedettsége kiváló. Lehetővé teszik a zordítást, és a magánélet szempontjából megegyeznek a többi legfontosabb szolgáltatással (más szavakkal, nagyszerű titkosítási lehetőségekkel, abszolút nulla naplózással)..

Hatalmas 83% kedvezmény ezen a karácsonyon be lehet zárni a 24 hónapos előfizetés egy piszkos olcsón Havonta 1,99 USD. A Surfshark eladásai ennél jobbat nem kapnak. Ma még nem is vásárolhat egy csésze kávét ilyen áron. Tehát egy kiváló VPN-szolgáltatás teljes hónapja alatt ez egy jó üzlet.

NordVPN [70% kedvezmény]

A NordVPN honlapjaMegemlítettem, hogy a PureVPN olyan szolgáltató, amelyen mindig aktív előfizetést folytatok. Nos, a NordVPN egy másik.

Panamából kiindulva ez egy olyan VPN, amelynek abszolút légmentesen nincs naplózási politikája. A magánélet szempontjából a legjobb és legjobbak között vannak.

Saját sebességtesztem alapján a NordVPN folyamatosan az egyik leggyorsabb VPN, amelyet megszerezhet. 58 országban jóval több mint ötezer szerverrel rendelkezik, függetlenül attól, hogy BitTorrent-et szeretne használni, videókat közvetíteni, vagy bármit köztük -.

A NordVPN kliens továbbra is az egyik legegyszerűbb és legkönnyebben használható. És a nagylelkű 30 napos pénzvisszafizetési időszak rengeteg időt biztosít a gumiabroncsok rúgására.

December hónapban (bár a pontos befejezési dátum nem egyértelmű), kaphat a hároméves NordVPN előfizetés egy nagyban 70% kedvezmény. Ez igazságos Havonta 3,49 dollár és megegyezik a legnagyobb kedvezménnyel egész évben.

A piac egyik legjobb VPN-szolgáltatója számára ez a legkiválóbb üzlet, ha ezt mondom magam.

VyprVPN [80% kedvezmény]

A VyprVPN weboldalaKörülbelül az elmúlt évben a VyprVPN nagy időre fordította a dolgokat. Mostantól függetlenül ellenőrzött bejelentkezési szolgáltatók, elegáns, új többplatformos kliensük van, és sokkal jobban képesek felszabadítani a legtöbb video streaming szolgáltatást (beleértve a Netflix-et és a BBC iPlayer-t).

Alapvetően, függetlenül attól, hogy mit szeretne tenni egy VPN-vel, most nagyon méltó versenyző.

Az anonimitás és a biztonság a VyprVPN-vel egyaránt remekül, a magánélet-barát környezetben, Svájcban, valamint a legújabb és a legjobb technológiák használatának köszönhetően. A VyprVPN kifejlesztette még a Chameleon nevű protokollt is, amely kiváló munkát végez a VPN tűzfalak átjutásáért az iskolákban, üzletekben és olyan tekintélyelvű országokban, mint Kína..

A VyprVPN a teljes szerverhálózatot birtokolja, amely jelenleg 64 országot ölel fel. Szerverük sebessége is kiváló, és több, mint elég gyors nagy felbontású streaminghez vagy nagy letöltésekhez. Egyébként a P2P is támogatott.

Az év végén a VyprVPN eladása a kétéves előfizetés egy hatalmas 80% kedvezmény. Csak így jön ki Havonta 2,50 USD és ez a legjobb ár, amelyet egész évben kínáltak.

ExpressVPN [49% kedvezmény]

Az ExpressVPN honlapjaAz a VPN-szolgáltató, amelyre kevés bevezetésre lehet szükség, az ExpressVPN az egyik legismertebb és legbecsültebb szolgáltatás, amelyet megtalálja. A VPN magántulajdonban lévő legjobb biztonsági funkciókkal együtt, így olyan könnyen használható ügyfélbe csomagolva, amely kiváló választás kezdőknek és energiafelhasználóknak egyaránt.

Az ExpressVPN teljesítménye nagyszerű, ahogy azt egy jól bevált szolgáltatótól elvárhatják. Hálózatuk 95 országot fed le, és a P2P fájlmegosztás több mint örvendetes. A 30 napos pénz-visszatérítési idő sok időt igényel, hogy mindent megtehessen, amelyet ez a VPN kínál.

Ezen az ünnepi szezonban az ExpressVPN a 15 hónapos előfizetés nagyon tiszteletre méltó 49% kedvezmény. Noha nem a legnagyobb megtakarítás a többi szolgáltatáshoz képest, ha az ExpressVPN a radaron volt, ez az év legjobb eladása, amelyet nem tudnék könnyen átadni..

HideMyAss! [58% kedvezmény]

HideMyAss honlapjaEgy másik VPN szolgáltatás, amely már régóta, hosszú ideje működik, HideMyAss! nagyszerű mindent megtalál. Minden funkció, amire számíthat, ott van. De ahol a HMA (amint néha más néven is hívnak) valóban világít, az a globális lefedettség. A bolygó szinte minden országában a szerverrel nincs jobb szolgáltató.

Sok szerver (és nincs elég idő ahhoz, hogy mindegyiket megfelelően kiegyensúlyozza) néha rossz teljesítményt eredményez. Itt nem erről van szó. Minden alkalommal, amikor HMA-tesztet teszek, az eredmények meghaladják a várakozásomat.

Az egyik enyhe aggodalomra ad okot a HMA kapcsán a naplózási politikájuk, főleg azért, mert ezek működnek a nem olyan kiváló adatvédelmi szempontból. Tökéletesen jól vannak a legtöbbünk számára, de ha abszolút névtelenséget akarunk, akkor a CyberGhost, NordVPN vagy akár a Surfshark sokkal jobban szolgálja Önt..

The HideMyAss! kedvezmény a 2020-as ünnepi időszakra 58% kedvezmény. Nem olyan jó, mint a fekete hétfőn történő eladásuk, de jó pénzt takarít meg Önnek.

Láthatatlan böngészés VPN [78% kedvezmény]

Láthatatlan böngészés a VPN webhelyénAz ibVPN egy másik szolgáltató, amely a magánélet-barát Romániában működik. A kisebb oldalon vannak, de úgy tűnik, hogy senki sem mondta nekik, hogy úgy viselkedjenek. Olyan áron, amelyet sok más szolgáltató nem tud legyőzni, világszínvonalú szolgáltatást kap, amely a legjobbakkal versenyez.

Láthatatlan böngészés A VPN egy újabb szolgáltató, aki az adatvédelem szempontjából helyesen dolgozik. Nincs naplózás és nulla adatmegőrzés a játék neve.

A torrent fájlok és a P2P fájlmegosztás más formái is támogatottak, csakúgy, mint az összes többi szolgáltatás, amelyet elvárhat a legfelsõ VPN-szolgáltatásoktól. Az ibVPN 173 meglepően gyors szervert is üzemeltet, amelyek 47 országot fednek le. Egyáltalán nem rossz egy kis ish társaság számára.

Az ibVPN Xmas eladás megadja neked 78% kedvezmény máris alacsony áraikat. Néhány százalékpont a Cyber ​​hétfő számától, ám ennek ellenére nagyon tiszteletteljes.

IPVanish [73% kedvezmény]

Az IPVanish weboldalaSokan úgy vélik, hogy az IPVanish az egyik legjobb VPN-szolgáltató. És bár nem használom túl sokat személyesen, egyet kell értenem.

Annak ellenére, hogy az Egyesült Államok tulajdonában van és üzemelteti, az IPVanish egyértelmű nulla naplózási politikával rendelkezik. Még észrevette a mintát, hogy a legtöbb legjobb VPN-szolgáltató nem jelentkezik be?

Kiváló teljesítményt nyújtva az 53 országos szerverhálózaton keresztül, az IPVanish jobb globális lefedettséggel rendelkezik, mint a legtöbbünknek szüksége lesz. A P2P forgalom megengedett, csakúgy, mint tíz párhuzamos kapcsolat. Az IPVanish az innovatív VPN-operátorok egyike is, és magánéletét egy teljesen új szintre hozza olyan funkciókkal, mint az IP-kerékpározás..

Ha elmulasztotta a fekete péntek eladását, szerencséje van. Az IPVanish ugyanazt az árengedményt nyújtja (amely egyébként a legjobb kedvezmény egész évben) az ünnepi időszakra. A különlegesség a 1 éves előfizetés csak azért Havonta 3,25 USD. Ez 73% kedvezmény a szokásos áruk.

TunnelBear [58% kedvezmény]

Az TunnelBear weboldalaBárki számára, aki újonnan csatlakozik a VPN-ek világához, az TunnelBear csak a szolgáltatás az Ön számára. Nem csak egyszerűen beállíthatók és használhatók minden platformon, de rendkívül átláthatóak és pontosan áttekinthetők minden politikájukról (naplózás és egyéb).

A naplózással kapcsolatban az TunnelBear egy kevés adatot tárol. Azonban nem elég ahhoz, hogy valaki egyedileg azonosítható legyen. Ugyancsak nem üzemeltetnek hatalmas hálózatot, szervereik csak a világ 23 országában vannak. Ezeknek a szervereknek a sebességét azonban látni kell.

Még egy említésre méltó dolog, hogy ha a torrent vagy a P2P a VPN tervezett felhasználása, akkor másutt kell keresnie (például a PureVPN-t). Az TunnelBear egyik szerverén sem engedélyezi.

Ünnepekre az TunnelBear megfelel a legjobb ajánlatnak, melyet egész évben kínáltak 12 hónapos előfizetés nál nél 58% kedvezmény.

Csomagolás fel

A Fekete Péntek és a Kiber Hétfő évek óta a legjobb idő az évben, hogy megragadják a VPN-ek legmélyebb kedvezményeit. Többé nem.

Ahogyan a 2020-as VPN karácsonyi üzletek felállítása mutatja, lehet, hogy a városban új VPN promóciós seriff lesz.

Amikor elmondja nekem, hogy akár 88% -os kedvezménnyel is felvehetek előfizetéseket néhány vezető szolgáltatóval, akkor minden bizonnyal felhívja a figyelmemet. Tehát, ha most megbocsátana, ideje megragadni magamnak egy másik VPN-t.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map