VPN-të më të mira për Gjermaninë në vitin 2020

Imazh i preferuar për më të mirë VPN Gjermani


Përdorimi i VPN në Gjermani është në rritje dhe kuptohet kështu. VPN-të janë mjeti i përsosur për të siguruar privatësinë në internet, për të parandaluar mbikëqyrjen e qeverisë, për të parë përmbajtjen e kufizuar me gjeo dhe për të shkarkuar përrua.

Sidoqoftë, ka shumë zgjedhje dhe gjetja e një ofruesi në mesin e turmës që do të sigurojë performancën më të lartë, sigurinë dhe lirinë në internet me një çmim të përballueshëm nuk është gjithmonë aq e lehtë.

Por kjo është arsyeja pse unë jam këtu. VPN është ajo që bëj. Unë i provoj ato, i shtyj ato deri në kufijtë e tyre dhe i identifikoj të dy pikat e forta dhe të dobëta të tyre. Dhe më poshtë, do të gjeni një përmbledhje të asaj që konsiderohet se janë VPN-të më të mira për Gjermaninë.

Nuk ka rëndësi nëse jeni në Gjermani dhe dëshironi të merrni akses të pakufizuar dhe të sigurt në faqet e internetit dhe shërbimin në pjesën tjetër të botës, apo nëse jeni jashtë vendit duke u përpjekur të transmetoni kanalet televizive gjermane si ARD ose ZDF. Këto VPN do të ofrojnë.

Pasqyrë e VPN-ve më të mira për Gjermani

Në rast se një listë e VPN-ve më të mira gjermane është gjithçka që ju kërkoni dhe nuk jeni të interesuar për detaje ose për të lexuar artikullin e plotë, këtu është një përmbledhje e shpejtë e ofruesve më të mirë.

 1. Cyberghost

  E thjeshtë për tu kapur dhe përdorur, me një politikë të rreptë mos-prerjeje, siguri dhe shpejtësi mbresëlënëse, dhe një rrjet të madh serverash. Një nga vlerat më të mira përreth.

 2. NordVPN

  Një ofrues me çmim të mirë që i bën të gjitha. Ka një nga rrjetet më të mëdha, intimitet të shkëlqyeshëm, veçori të përparuara të sigurisë dhe qasje të vazhdueshme në përmbajtje gjeo-bllokuar.

 3. PureVPN

  Vendosi shërbim VPN me serverë të shpejtë në një 131 vende masive. Ka transmetim të besueshëm të përmbajtjes së huaj dhe mbështetje të gjerë të pajisjes për një kosto shumë të ulët.

 4. ExpressVPN

  Kompania e besuar me serverë të shpejtë dhe të sigurt, pa prerje dhe një klient të lëmuar dhe të lehtë për t’u përdorur. Vjen me shkëlqim pa asnjë pyetje garanci 30-ditore për kthimin e parave.

 5. Surfshark

  Shërbim më i ri VPN që ofron gjithçka që ju nevojitet për një çmim shumë të ulët. Ka mundësi të shkëlqyera sigurie, një klient të lehtë për t’u përdorur të qëndrueshëm dhe lejon lidhje të pakufizuara.

Pse të përdorni një VPN në Gjermani

Edhe pse Gjermania ka një tendencë thellësisht të rrënjosur drejt intimitetit dhe sigurisë së të dhënave, ka ende shumë arsye që si përdorues i Internetit atje do të dëshironit të përdorni një VPN.

Gjermania është pjesë e një kolektivi mbikëqyrës global të njohur si 14 Eyes. Kjo do të thotë se ata janë të detyruar të ndajnë inteligjencën e mbledhur me vendet e tjera anëtare (përfshirë SH.B.A. dhe Mbretërinë e Bashkuar) kur kërkohet ta bëjnë këtë.

Dhe sigurisht ka informacione për tu shpërndarë.

BND, agjensia federale e inteligjencës e Gjermanisë, ka fuqi të gjerë spiunimi dhe monitoron në mënyrë aktive veprimtarinë e internetit. Sipas kërkesës, mund të marrë të dhëna të përdoruesit të loguar nga vlera deri në 10 javë nga ISP-të e secilit prej vendit (i cili, padyshim, është informacion që ISP-të duhet të regjistrojnë dhe ruajnë).

Gjermania gjithashtu ka ligje të rrepta në lidhje me shkarkimin ose ndarjen e materialit të mbrojtur nga të drejtat e autorit. Vendi ka një politikë tepër të paqartë të përdorimit të drejtë, gjë që e bën të rrezikshme edhe për përdoruesit e ligjshëm të veprave me të drejtë të drejta për të trajtuar skedarë të tillë.

Të marra së bashku, vetëm këto arsye janë argumente të mjaftueshme për të përdorur një VPN në Gjermani. Por prit, ka edhe më shumë.

Një tjetër arsye e madhe për të përdorur një VPN në Gjermani është të shmangni disa nga kufizimet më agresive të përmbajtjes në internet në botë. Gjykatat gjermane kanë qenë shumë simpatikë ndaj drejtuesve të së drejtës në të kaluarën, në një moment bllokimin e një numri të madh të videove në YouTube mbi pyetjet e licencimit.

Përdorimi i një VPN për të shmangur kufizimet e përmbajtjes gjithashtu ka efektin e lumtur të lejimit të përdoruesve për të parë versionet e rajonalizuara të platformave të tyre të preferuara të transmetimit si Netflix. Ai gjithashtu bën të mundur shikimin e përmbajtjes nga shërbime specifike të vendit si iPlayer BBC (vetëm në Mbretërinë e Bashkuar) dhe Hulu (vetëm në SHBA).

Në një kuptim, një VPN është si një pasaportë në një botë me përmbajtje argëtuese të reja dhe të pakufizuara.

Tofarë duhet të kërkoni në një VPN gjermane

Ka shumë mundësi VPN në dispozicion për përdoruesit gjermanë që të zgjedhin, por ato nuk janë krijuar të gjitha të barabarta. Nëse do të bëni atë zgjedhje, ja çfarë duhet të kërkoni.

 • Shumë serverë në Gjermani

  Nëse dëshironi të përdorni VPN tuaj për intimitet dhe siguri shtesë ndërsa jeni online në Gjermani, do të dëshironi që serverët VPN të jenë afër. Sa më i lartë të jetë numri i serverëve të përhapur nëpër qytete të shumta gjermane, aq më mirë. Kjo do të ndihmojë në garantimin e lidhjes më të mirë të mundshme dhe përvojës në internet.

 • Serverat në vendet e tjera

  Për të përdorur një VPN në Gjermani për të hyrë në vendet e disponueshme vetëm në vende të tjera, VPN do të ketë nevojë për serverë të vendosur atje. Nëse nuk mund të parashikoni se cilat vende do t’ju interesojnë, zgjidhni një ofrues me gamën më të gjerë të opsioneve të mundshme.

 • Lidhje të qëndrueshme dhe me shpejtësi të lartë

  Për të ruajtur një përvojë të mirë të përdoruesit në internet, ju duhet një VPN e shpejtë. Periudhë. Në qoftë se një shërbim nuk ofron lidhje të shpejta të cilat janë mjaftueshëm të qëndrueshme për të mbështetur gjëra si shkarkime dhe transmetim video me definicion të lartë, do të keni shumë më pak të ngjarë të përdorni VPN tuaj dhe të shtypni sa herë që duhet ta bëni.

 • Politikat e rrepta të mos-logjikës

  Siç u përmend më herët, Gjermania është e rreptë në lidhje me çështje siç janë pretendimet për të drejtat e autorit. Për të mbrojtur siç duhet veten me një VPN, është e rëndësishme që të zgjidhni një ofrues të regjistrave, në mënyrë që nëse autoritetet vijnë duke trokitur, ata thjesht nuk kanë asgjë për të ndarë.

 • Mbështetje P2P

  Nëse dëshironi të përdorni aplikacione P2P gjatë një VPN ndërsa jeni në Gjermani, sigurohuni që ofruesi të lejojë përdorimin e këtyre shërbimeve. Edhe pse shumica bëjnë, kjo nuk është e dhënë.

 • Kriptimi dhe Siguria e shkëlqyeshme

  Meqenëse VPN-të janë mjete të sigurisë, ju gjithashtu duhet të zgjidhni një ofrues që ofron encryption më të lartë dhe mbrojtje nga rrjedhjet DNS. Nëse është e mundur, VPN që ju zgjidhni duhet të sigurojë gjithashtu një veçori vrasës për të parandaluar shfletimin pas shkëputjeve të papritura.

Ekzistojnë disa konsiderata të tjera kur zgjidhni një VPN, megjithëse ato të listuara më lart janë ato kryesore. Në varësi të nevojave tuaja specifike, ju gjithashtu mund të jeni në gjendje të bëni pa disa nga këto karakteristika. Thënë kështu, shërbimet më të mira VPN për Gjermaninë do t’i ofrojnë ato sidoqoftë, dhe këtu, nuk ka asnjë gjë të tillë si shumë e mirë.

VPN-të më të mira për Gjermaninë

Tani që e dimë se çfarë po kërkojmë, është koha për t’u marrë me biznesin. Pa ado të mëtejshme, këtu janë shërbimet më të mira VPN për t’u përdorur në Gjermani.

1. CyberGhost

Logoja e CyberGhost

Nëse nuk keni dëgjuar kurrë për CyberGhost, mund të jetë sepse ata ishin një ofrues relativisht i vogël deri vonë. Tani ata janë një VPN me një nga gjurmët më të mëdha në industri dhe në këtë rast, kjo është një gjë e mirë.

Me qendër në Rumani dhe mburret me 7100 serverë në 90 vende (me 684 serverë në tre qytete vetëm në Gjermani), rrjeti i tyre është masiv. Kjo i bën ata një zgjedhje të shkëlqyeshme për përdoruesit gjermanë pasi nuk do të keni mungesë të opsioneve të lidhjes.

Për më tepër, CyberGhost ka një politikë të rreptë pa prerje, ofron 256-bit encryption AES përmes protokollit OpenVPN, dhe ka shpejtësi të shpejtë të lidhjeve të gjithanshme.

CyberGhost gjithashtu kohët e fundit ka shtuar serverë të specializuar, të cilët mund të zhbllokojnë në mënyrë të vazhdueshme Netflix dhe shërbime të ngjashme të transmetimit, si iPlayer të Britanisë së Madhe, duke i bërë ata një nga zgjedhjet më të mira për të hyrë në përmbajtje të bllokuar gjeo.

rekuizitë
 • Zero loging për intimitetin maksimal
 • Shpërndarje e shkëlqyeshme e serverëve me mbi 7100 serverë në 90 vende
 • Shpejtësi shumë e shpejtë e lidhjes
 • Punon me Netflix dhe iPlayer të BBC
 • Lejon përrua P2P
 • Garanci e gjatë 45-ditore e kthimit të parave
Cons
 • Kompania mëmë me reputacion të dyshimtë
 • Konfigurimi manual i konfigurimit të OpenVPN
 • Nuk funksionon nga Kina

VPN më e mirë për Gjermaninë: CyberGhost ofron gjithçka që prisni nga një VPN e klasit të lartë. Falë serisë aktuale të marrëveshjeve të CyberGhost, ato janë gjithashtu një nga ofruesit më të lirë në këtë listë dhe madje ju japin një garanci të kthimit të parave prej 45 ditësh në industri. Pak shërbime të tjera ofrojnë si të plotë të një pakete për përdoruesit gjermanë VPN.

2. NordVPN

Logoja e NordVPN

NordVPN me qendër në Panama ka ndërtuar shpejt një shërbim VPN që është një forcë që duhet të llogaritet. E thënë thjesht, ata i kanë të gjitha. Për të filluar, ata drejtojnë një rrjet shumë mbresëlënës. Mbi 5600 serverë në 58 vende është ajo që mund të prisni.

Serverët e tyre ofrojnë 256-bit encryption AES, mbështesin OpenVPN, dhe klienti i tyre ka të integruar vret funksionalitetin e shtrigave.

Por, NordVPN nuk ndalet këtu. Ata gjithashtu ofrojnë VPN të dyfishtë, mbështesin Tor mbi lidhjet VPN dhe ofrojnë shpejtësi dhe stabilitet të shkëlqyeshëm i cili është i përshtatshëm për transmetimin e videos HD.

NordVPN gjithashtu specializohet në zhbllokimin e vendeve të kufizuara dhe punon pa u lodhur për të mbajtur mundësinë e përdorimit të Netflix, Hulu, dhe iPlayer të BBC që punojnë në çdo kohë.

Me 309 serverë në Gjermani në dy lokacione dhe një politikë mos-prerje të papërshkueshme nga plumbat, NordVPN është Thika e Ushtrisë Zvicerane e ofruesve të VPN për përdoruesit gjermanë.

rekuizitë
 • Intimitet i shkëlqyeshëm me prerje zero
 • Rrjet i madh (dhe gjithnjë në rritje) i serverëve
 • Performanca e mirë e lidhjes
 • Serverë specialiteti (përfshirë VPN të dyfishtë, të ngatërruar dhe Tor mbi VPN)
 • Klient i pastër, i lehtë për t’u përdorur
 • Punon me Netflix dhe shumicën e shërbimeve të tjera streaming
 • Lejon Torrenting dhe P2P
 • Ofron adresa IP të dedikuara
Cons
 • Asnjë tipar tunizimi i ndarë
 • Pak i kushtueshëm për planet afatshkurtra

A bën gjithçka: Nëse jeni duke kërkuar për një VPN që bën gjithçka mirë, NordVPN është një zgjedhje perfekte. Do përdorues do të vlerësojë sigurinë e tij të shkëlqyeshme dhe shpejtësinë e lartë të lidhjes – të gjitha vijnë me një çmim shumë të përballueshëm.

3. PureVPN

Logoja PureVPN

PureVPN është një veteran i industrisë dhe ka rreth e rrotull që nga viti 2007. Ata janë me qendër në Hong Kong dhe kanë pothuajse rrjetin më të gjerë që do të gjeni, duke paraqitur serverë në 131 vende. Nuk ka pothuajse askund në botë që ata nuk e arrijnë, dhe serverët e tyre janë gjithashtu të shpejtë.

Nga ata serverë, 201 janë të vendosur në Gjermani, të përhapur në pesë qytete të ndryshme. Ata gjithashtu kanë pajisje të optimizuara posaçërisht për transmetimin e kufizuar gjeografikisht, duke i bërë ato ideale për gjermanët që kërkojnë të shikojnë përmbajtje të huaj video.

Përveç rrjetit të tyre, ajo që gjithashtu e ndan këtë ofrues është mbështetja e tyre për mbi 50 platforma dhe pajisje të ndryshme. Nëse lidhet me internetin, mund të ekzekutoni PureVPN në të.

PureVPN ofron kriptim AES me 256-bit, vjen me një veçori killswitch, dhe klienti i tyre i lehtë për t’u përdorur madje bllokon reklama dhe viruse kur lidhen me VPN.

rekuizitë
 • Shpejtësi të shkëlqyera
 • Rrjet i madh serverash (131 vende)
 • Zhbllokon Netflix, iPlayer dhe mbi 70 shërbime të tjera streaming
 • Kombinohet me mbi 50 pajisje dhe platforma
 • Verifikohet në mënyrë të pavarur ofruesi VPN i log logave të pavarura
 • Opsion i përkushtuar IP
 • Vlera të mëdha
Cons
 • Aplikacionet mund të përdorin pak më shumë polish
 • Disa probleme të ndërlidhjes me ndërprerje

VPN me vlerë të lartë gjermane: PureVPN është një zgjidhje e shkëlqyeshme nëse doni të transmetoni media të huaja ose të keni një larmi pajisjesh që dëshironi të përdorni një VPN në. Me enkriptimin dhe adblocking-in standarde të industrisë, është një zgjedhje e shkëlqyeshme që vjen me një çmim të volitshëm.

4. ExpressVPN

Logoja ExpressVPN

Nëse jeni duke kërkuar për një ofrues VPN që është një informacion i gjithanshëm, ExpressVPN është ai. Me bazë në Ishujt e Virgjër Britanikë dhe mburret me 3000+ serverë në 95 vende, përfshirë në dy lokacione gjermane, ExpressVPN jep.

Shtoni një politikë pa prerjet, 256-bit encryption dhe shpejtësi lidhjeje të shpejtë, dhe është e qartë pse ExpressVPN e bëri listën time.

Nuk ka asgjë që nuk mund të bësh me ExpressVPN. Ata mbështesin P2P, zhbllokojnë sitet e rrjedhjes dhe madje mbështesin tunelizimin e ndarë për kontrollin maksimal të trafikut.

Nëse ata kanë një dobësi, është çmimi: ExpressVPN është ofruesi më i shtrenjtë në këtë listë. Por, ia vlen mirë. Dhe ata ofrojnë shitje herë pas here.

Plus, ju merrni një garanci për 30 ditë kthim të parave që do të thotë se ka pak rrezik në provimin e tyre.

rekuizitë
 • Një klient i pasur me tipare dhe intuitiv
 • Teknologji e fortë mbrapa
 • Shumë serverë dhe vendndodhje serverash
 • Shpejtësi të shpejtë dhe të qëndrueshme të lidhjes
 • Punon me Netflix të SHBA
 • Mbështetje e nivelit të lartë të klientit
Cons
 • Disa prerje të grumbulluara
 • Jo më e lirë

Reputacion i shkëlqyeshëm: Nëse doni një ofrues që ofron intimitet dhe anonimitet të shkëlqyeshëm, mbështetje të ditur 24/7, dhe ka një reputacion të fortë, ExpressVPN është mënyra për të shkuar. Ata madje pranojnë pagesa në Bitcoin nëse dëshironi të shmangni transaksionet konvencionale dhe të maksimizoni privatësinë tuaj.

5. Surfshark

Logoja e Surfshark-ut

Një i porsaardhur relativisht në industrinë VPN, Surfshark është shumë i denjë për të kërkuar çdo blerës gjerman VPN. Për të filluar, ata operojnë një rrjet serverësh 1040+ të përhapur në më shumë se 63 vende, përfshirë, natyrisht, Gjermaninë.

Ashtu si ExpressVPN, Surfshark vepron jashtë Ishujve të Virgjër Britanikë, jashtë mundësive të ndonjë agjencie spiune qeveritare. Ata gjithashtu kanë një politikë të rreptë mos-prerëse.

Klientët e Surfshark përdorin encryption 256-bit, përmes OpenVPN ose IKEv2 dhe përdorin një hash vertetimi SHA512 dhe shkëmbimin e çelësave DHE-RSA 2048-bit me PFS. Kjo e vendos Surfshark-in në një klasë vetë, për sa i përket sigurisë.

Për më tepër, ju merrni mundësinë e mbështetjes së dyfishtë VPN, një ndërprerës vrasës, servers private DNS, P2P dhe mbështetje streaming, dhe madje edhe lidhjeve të pakufizuara të njëkohshme të klientit (i vetmi ofrues premium që e bën këtë).

rekuizitë
 • Intimitet dhe siguri e shkëlqyeshme pa prerje
 • Performanca e shkëlqyeshme e serverit
 • Zhbllokon Netflix, BBC, dhe shumë të tjerë
 • Klient i lehtë për t’u përdorur
 • Lidhje të pakufizuara të njëkohshme
 • Mbështetje për torrent
 • i lirë
Cons
 • Shpejtësia e paqëndrueshme në disa vende
 • Mbështetje mjaft e ngadaltë e klientit

Lidhje të pakufizuara të njëkohshme: Edhe pse Surfshark është mjaft i ri, ato ofrojnë çdo tipar teknik që ju nevojitet. Shtoni mbështetje 24/7, shpejtësi të shkëlqyera të lidhjes, një plan të lirë abonimi (veçanërisht me marrëveshjen e tyre aktuale), dhe një garanci pa kthim të parave për 30 ditë, dhe ju keni një recetë për përdoruesit e lumtur të VPN gjermane.

Përdorimi falas i VPN në Gjermani

Edhe pse është e mundur të përdorni shumicën e shërbimeve VPN falas në Gjermani, në përgjithësi, nuk është ideja më e mirë. Ashtu si me shumë të ashtuquajturat produkte falas, VPN-të e lira kanë kosto të fshehura. Por në vend që të paguani me para, ju paguani me kohën tuaj, intimitetin, informacionin personal ose të gjitha më lart.

Disa shërbime, për shembull, do të shesin të dhënat e përdoruesit tuaj për të paguar operacionet dhe të fitojnë, ndërsa të tjera injektojnë reklama në shfletuesin tuaj ndërsa shfletoni në internet.

Dhe, pavarësisht se si një ofrues falas fiton funksionimin e tyre, e vetmja gjë për të cilën ata nuk shqetësohen shumë është siguria. Kur krahasohen me VPN të paguara, ofruesit e lirë nuk ofrojnë gati atë lloj mbrojtjeje që do të prisnit.

Me shërbimet e paguara VPN që kushtojnë asgjë më shumë, ky duhet të jetë një vendim i lehtë.

Torrent në Gjermani

Duke pasur disa nga zbatimet më të rrepta të të drejtave të autorit në botë, përplasja e materialit pirat në Gjermani është biznes i paligjshëm dhe i rrezikshëm. Trollot e të drejtave të autorit, të cilët dërgojnë letra kërcënuese për këdo që dyshohet për shkarkim ose ndarje të materialit të mbrojtur, janë të zakonshme.

Gjykatat në Gjermani gjithashtu kanë vendosur që prindërit duhet të raportojnë kur fëmijët e tyre kryejnë shkelje të së drejtës së autorit, kështu që paraqitja e dosjeve brenda kufijve gjermanë është si një lojë e ruletës ruse.

Kjo është arsyeja pse përdorimi i një VPN në Gjermani është gjithçka, por kërkohet nëse synoni të përdorni shërbime P2P për çfarëdo qëllimi të çfarëdoshëm. Edhe nëse skedarët specifikë janë të ligjshëm për të shpërndarë dhe shkarkuar, sistemi gjerman lejon abuzim shumë dhe bën pak për t’ju mbrojtur.

Me një VPN, si një përdorues gjerman i BitTorrent, mund të qëndroni të sigurt nga akuzat për shkelje të të drejtave të autorit dhe të pushoni lehtë.

Mbikëqyrja e Internetit në Gjermani

Megjithë përkuljen e fortë të Gjermanisë drejt sigurisë së të dhënave të përdoruesve dhe privatësisë, ata nuk janë aspak të bashkëpunuar me agjencitë e huaja të inteligjencës. Madje ka patur raporte që agjencitë gjermane të inteligjencës janë angazhuar në spiunazh në bashkëpunim me NSA të SHBA gjatë viteve të fundit.

Për këtë arsye, si një përdorues gjerman i internetit, duhet të keni çdo arsye të besoni se aktivitetet tuaja në internet nuk janë imune nga spiunët e huaj dhe vendas.

Shanset janë që, pa përdorur një VPN si një shtresë shtesë të mbrojtjes, të dhënat tuaja thjesht nuk janë aq të sigurta.

Ligjet gjermane për ruajtjen e të dhënave

Gjermania ka një nga ligjet më gjithëpërfshirëse për mbrojtjen e të dhënave në botë. Edhe kështu, ka një arsye për të besuar se qeveria gjermane ka filluar të heqë dorë nga ato mbrojtje.

Ata tashmë janë përpjekur të bëjnë presion për ligje gjithëpërfshirëse për ruajtjen e të dhënave për ISP-të gjermane. Megjithëse mandati i tyre aktualisht është i lidhur në proces gjyqësor, ai mund të hyjë në fuqi në çdo kohë.

Nëse ndodh, kushdo që përdor internetin në Gjermani do të përballet me perspektivën e mbledhjes rutinore të të dhënave për aktivitetet e tyre. Nuk është e qartë se sa detaje të ISP-ve do të gjurmonin dhe ruanin, por me siguri të mjaftueshme për të ndërtuar një pamje mjaft të saktë të asaj që bëni në internet.

Duke u lidhur me një VPN, sigurisht që do të ishit imun ndaj mbledhjes së të dhënave të tilla. Ata janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të parandaluar gjurmimin e ISP-së, që është edhe një arsye tjetër pse gjithnjë e më shumë gjermanë i përdorin ato.

Përmbajtja gjeo-e kufizuar

Në Gjermani, për fat të keq nuk ka fund fare për shërbimet e internetit që do t’i gjeni të bllokuara. Midis kufizimeve rajonale në Netflix dhe iPlayer të BBC-së, deri te hapësirat ligjore të lartpërmendura që trokasin shumë YouTube në veprim, është pak a shumë fushë.

Shtë e njëjta histori nëse udhëtoni jashtë vendit dhe përpiqeni të transmetoni kanale të njohura gjermane si ARD ose ZDF. Nuk mundesh.

Për gjermanët që kërkojnë të hyjnë në faqet e tyre të preferuara kur janë jashtë vendit, të eksplorojnë lirshëm përmbajtjen ndërkombëtare ose madje vetëm të përdorin me siguri shërbime të mëdha globale në internet, një VPN është e domosdoshme.

Nëse jeni në Gjermani dhe nuk përdorni një VPN, ju po humbisni shumë përmbajtje të shkëlqyera në internet.

Në fund të fundit

Pavarësisht nëse jetoni ose vizitoni Gjermaninë ose një shtetas gjerman aktualisht jashtë vendit, çdo shërbim i VPN që kam mbuluar në këtë artikull do t’ju shërbejë mirë. Ata do t’ju ndihmojnë të mbani intimitetin tuaj në internet, t’ju lejojnë të shikoni përmbajtje të kufizuar nga gjeo-të, dhe t’ju mbajnë të sigurt nga mbikëqyrja qeveritare dhe kur përdorni shërbime P2P.

Bashkohuni me miliona gjermanë të tjerë që përdorin tashmë VPN dhe shijojnë internetin në mënyrën se si ishte menduar të shijohej.

Ju gjithashtu mund të dëshironi:
 • Merrni një adresë IP gjermane në 5 hapa të thjeshtë
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map