Cel mai bun VPN pentru Android (recenzie 2020)

Timp pentru o poveste de dragoste din două paragrafe.


Întâlnești în cele din urmă persoana pe care o așteptai. Doar o privire și știi că ți-ai dat seama restul vieții. Vor fi prezentate mamei, vei călători împreună, vei împărtăși amintiri. Găsești curajul să le ceri numărul și boomul, te afli.

Ajung acasă și le povestesc tuturor prietenilor despre marea persoană pe care tocmai au întâlnit-o. Apoi se întâmplă, în momentul în care se tem cel mai mult. Primesc un text și apare verde. Își dau seama că folosești un telefon Android.

Ei bine, chiar dacă visele sunt zdrobite, utilizatorii Android ca tine încă trebuie să-și dea seama de cea mai bună protecție pentru dispozitivele lor online. Mai mult ca niciodată, informațiile noastre private sunt distribuite online, uneori fără ca noi să știm, ceea ce face practicarea siguranței pe internet extrem de importantă.

Un VPN este o modalitate eficientă de a vă asigura că activitatea dvs. online este protejată, indiferent unde vă aflați. Dacă căutați securitate pentru dispozitivul dvs. Android, ați ajuns la locul potrivit. Mai jos vom dezvălui cele mai bune opțiuni pentru alegerea VPN-ului potrivit pentru a vă asigura că rămâneți protejat indiferent de locul în lume.

TLDR

Nu aveți timp să citiți întregul articol?

Noi am ales NordVPN drept cel mai bun VPN general pentru Androids. În timp ce există alte opțiuni care au mai multe servere sau viteze mai rapide, atunci când vine vorba de elementele esențiale, Surfshark acoperă toate bazele a ceea ce ați dori de la un serviciu VPN.

Acum, nu am fi clasat Surfshark sau ExpressVPN dacă nu credeam că sunt alegeri grozave. Ambele vor servi drept VPN-uri eficiente și sigure pentru a fi folosite pentru Android-ul dvs. Cu toate acestea, în această listă, Surfshark ocupă primul loc.

1. NordVPN

Prezentare generală și caracteristici

NordVPN, alegerea generală de top din lista noastră, se remarcă datorită măsurilor de securitate de ultimă generație și a unei cantități extinse de servere. Cu peste 5.500 de servere în aproape 60 de țări, veți putea avea protecție indiferent de locul în care veți călători.

Și nu doar protecție, dar veți putea să vă personalizați cu adevărat experiența de internet, având alegerea de servere diferite din fiecare zonă în care vă aflați. Folosește un algoritm care, în funcție de locația dvs. sau de cerințele speciale, vă va potrivi cea mai bună opțiune.

NordVPN

Când vine vorba de securitate, NordVPN folosește un switch-switch pentru a vă oferi o ultimă linie de apărare împotriva a orice ar putea fi dăunător. Această caracteristică vă va monitoriza conexiunea la serverul VPN.

Dacă ceva ar merge greșit și ați pierde conexiunea, acest comutator de ucidere ar împiedica accesul la internet pentru orice aplicație (la alegerea dvs.). Acest lucru va păstra în siguranță toate datele dvs. private, astfel încât chiar și în cazul unei conexiuni greșite, NordVPN are spatele.

NordVPN

NordVPN folosește, de asemenea, un strat suplimentar de securitate și confidențialitate cu funcția sa „dublă VPN”. Când sunteți conectat la o VPN, traficul dvs. trece printr-un server VPN care criptează datele dvs. și vă schimbă adresa IP, astfel încât acesta să nu fie accesibil oricui încearcă să ajungă.

Cu VPN-ul dublu, totul este criptat a doua oară. Datele și activitățile dvs. nu sunt ascunse în spatele unui singur server, ci a două. Furnizorul dvs. de servicii nici măcar nu vă poate vedea activitatea pe web, oferind o experiență complet privată.

NordVPN

Preț

În afară de marea listă de servere și măsurile de securitate, NordVPN oferă prețuri corecte și o garanție de returnare a sumelor de 30 de zile în cazul în care vă dați seama că această VPN nu este pentru dvs. De asemenea, de multe ori au oferte speciale pe planuri de 3 ani, care pot face ca serviciul să fie mai mic de 3,49 USD pe lună. Pentru prețul lor standard, este de 4,99 USD pentru un plan pe 2 ani și 6,99 USD pentru 1 an. Luna în lună, va costa 11,95 USD (pe lună). Deși nu este cel mai mic din această listă, este cu siguranță accesibil, având în vedere ce oferă.

NordVPN

Pro-uri

 • Serviciu clienți 24/7
 • Marile măsuri de confidențialitate și securitate
 • Număr mare de server

Contra

 • Vitezele de descărcare inconsistente
 • Cantitate limitată de dispozitive pe cont

Preț

2,99 USD – 11,95 USD pe lună

2. Supraveghere

Prezentare generală și caracteristici

Surfshark, a doua alegere de pe lista noastră, are atât caracteristicile, cât și prețul pentru a sprijini această distincție. Are servere în peste 60 de țări și oferă securitate de înaltă calitate, împreună cu unele dintre cele mai bune VPN-uri de pe piață.

Una dintre caracteristicile care plasează Surfshark ca o alegere de top este capacitatea de a avea dispozitive nelimitate conectate la un cont. Multe servicii VPN au 5 sau 6 dispozitive simultan, dar Surfshark este excelent dacă ai o multitudine de dispozitive, atât personale cât și de muncă, sau ai o familie pe care vrei să o păstrezi protejată online.

Chiar dacă nu navigați activ online, aplicațiile continuă să tragă date, astfel încât să vă asigurați că fiecare dispozitiv conectat este protejat este un bonus suplimentar al acestui serviciu.

Surfshark

Surfshark, ca și alte VPN-uri, subliniază securitatea și confidențialitatea. În afară de funcția Whitewhistler, care permite tunelarea divizată, Surfshark se asigură că nu urmărește sau nu înregistrează niciodată date de la utilizator, permițând confidențialitatea completă cu serviciul său.

Aceasta include istoricul browserului, adrese IP, trafic de rețea și timpe-uri. Urmărește zero ceea ce faceți online, astfel încât să rămâneți complet privat de oricine și de toată lumea. Surfshark folosește, de asemenea, un mod de camuflaj, astfel încât furnizorul dvs. de internet nici măcar nu știe că utilizați un VPN.

Surfshark

Pentru securitate, Surfshark are o funcție CleanWeb, o tehnologie care va bloca reclame sau malware care pot fi dăunătoare pentru dispozitivul dvs. Pe lângă rezolvarea enervării reclamelor pop-up, această caracteristică va opri utilizatorul să facă clic pe orice link-uri care ar putea fi compromise.

De asemenea, acesta va opri orice încercare de phishing, vă ferindu-vă complet de siguranță împotriva oricăror rău intenționate în timp ce este online.

Surfshark

Indiferent dacă este pentru confidențialitate, servere, securitate sau torrenting, Surfshark este un pachet VPN general pentru dispozitivul dvs. Android.

Preț

Prețul este într-adevăr acolo unde Surfshark excelează. Deși prețul lună de lună nu diferă mult de alte servicii, angajamentele pe termen lung au unele economii serioase. De asemenea, dacă nu sunteți mulțumit de Surfshark, aveți o garanție de returnare de 30 de zile. Pentru un abonament de 2 ani, acesta va costa 1,99 USD pe lună. Asta este foarte scăzut! Pentru un plan de un an, acesta este de 5,99 USD pe lună și vă va efectua 11,95 USD dacă vă înscrieți doar luna în lună.

Surfshark

Pro-uri

 • Extrem de accesibil
 • Nu urmărește datele
 • Suport pentru torrenting
 • Securitate extremă
 • Bun pentru streaming

Contra

 • Servere limitate
 • Nou venit pe piața VPN

Preț

1,95 USD – 11,95 USD pe lună

3. ExpressVPN

Prezentare generală și caracteristici

ExpressVPN, ultima opțiune de pe lista noastră, este probabil cea despre care ați auzit dacă aveți prieteni care utilizează un VPN. Este excelent pentru călătorii, deoarece deși are doar 160 de opțiuni de server, serverele respective sunt situate în 160 de țări.

Când vine vorba de confidențialitate, ExpressVPN se separă de alte servicii prin utilizarea propriului său sistem de nume de domeniu privat, cunoscut și sub numele de DNS. Deoarece au propriul server, nu există deloc terți implicați. Totul este sigur în rețeaua ExpressVPN.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că nu există absolut jurnalele a ceea ce faceți online. Unele servicii vă vor cripta datele, dar vor lăsa neprotejate orice solicitări DNS. ExpressVPN folosește DNS-ul său criptat pe 256 de biți pentru serviciul privat final.

ExpressVPN

ExpressVPN este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru streaming, deoarece se mândrește cu unele dintre cele mai mari viteze ale oricărui serviciu VPN. Acestea oferă, de fapt, un test de auto-viteză pentru utilizatori. Această caracteristică va descompune fiecare server în funcție de viteza de descărcare, latență și indicele de viteză, care este rata de transfer de date.

ExpressVPN va clasifica fiecare server în funcție de cea mai mare viteză de conectare și vă va oferi statistici și sugestii la care trebuie să vă conectați.

ExpressVPN

În ceea ce privește securitatea, ExpressVPN oferă și protecție de rețea pentru utilizatorii Android. Cu acest mecanism de comutație de ucidere, datele dvs. rămân protejate indiferent de situație.

Aceasta înseamnă că, chiar dacă a existat o problemă care a determinat să pierdeți conexiunea la VPN, toate aplicațiile care solicită accesul la internet ar fi oprite. Aceasta este o ultimă linie de apărare excelentă pentru a vă asigura că informațiile dvs. private sunt sigure cu orice preț.

ExpressVPN

Preț

Deși ExpressVPN este cu siguranță o greutate grea pe piața VPN și are o mulțime de funcții excelente, nu este cea mai bună opțiune pentru preț, mai ales dacă căutați un angajament pe termen lung. Deși oferă o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile, nu există o reducere semnificativă pentru înscrierea de mai mulți ani. Pentru un plan de un an, este de 8,32 USD pe lună. Pentru un an, este de 9,99 USD pe lună, iar luna în lună va fi de 12,95 USD.

ExpressVPN

Pro-uri

 • Banii inapoi garantat
 • Confidențialitate și securitate avansate
 • Serviciu clienți 24/7
 • Abilitatea de auto-testare a vitezei

Contra

 • Un număr limitat de dispozitive pe cont
 • Reducere nesubstanțială la angajamentele pe termen lung

Preț

8,50 USD – 12,95 USD pe lună

Mai multe informatii

Ați auzit ceea ce simțim că sunt cele mai bune opțiuni VPN pentru Android-ul dvs., dar s-ar putea să vă întrebați încă dacă este nevoie chiar și pentru activitatea dvs. de internet. Dacă sunteți nou la VPN-uri și doriți să aflați mai multe înainte de a alege să descărcați una, consultați câteva resurse pentru începători.

Ce urmeaza?

Acum este timpul să alegeți! După ce ați ales cea mai bună opțiune, veți urma pașii de pe site-ul lor web pentru a descărca aplicația. Dacă aveți întrebări suplimentare despre cum să obțineți VPN-ul și să îl utilizați pe dispozitivul dvs. Android, există și instrumente utile pentru asta.

Mai multe ghiduri conexe

 • Cel mai bun VPN pentru iOS
 • Cel mai bun VPN pentru Mac
 • Cel mai bun VPN pentru Windows

FAQ

Am nevoie de un VPN pentru Android-ul meu?

Dacă sunteți cineva care călătorește sau face o mulțime de cumpărături online, un VPN adaugă doar un strat suplimentar de protecție. De asemenea, vă va permite să utilizați internetul așa cum faceți acasă, oriunde în lume.

Care VPN gratuit este cel mai bun pentru Android?

Toate VPN-urile din această listă necesită un abonament și credem că aceasta este cea mai bună modalitate de a obține cel mai eficient VPN. În ceea ce privește protejarea datelor, nu se sugerează scurtăturile. Cu toate acestea, există multe VPN-uri gratuite disponibile, deși vin cu costuri ascunse.

Utilizează un VPN ilegal?

VPN-urile sunt absolut legale de utilizat. Rețineți că, dacă faceți lucruri ilegale online, este în continuare ilegal, chiar și cu un VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me